עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by RX7,

לא מזמן קניתי מקלדת ועכבר אל חוטיים. הבטרייה בעכבר נגמרת לי די מהר. אחרי שבועיים בערך. המחשב דלוק אצלי 24 שעות ביממה נונסטופ. זה קשור איכשהו בעכבר? או אולי שכשאני לא על המחשב אני צריך לכבות את העכבר בכדי שלא יעבוד. אני לא מבין בעניין הזה אבל זה ממש מציק שהסוללה נגמרת מהר (סוללות של GP) סט של LOGITECH תודה מראש עומרי

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  2. Started by VL,

שלום , יש לי מקלדת כבת 3 שנים , במקלדת יש אפשרות להגביר/להנמיך את עוצמת המוזיקה וכל פעם שהייתי מגביר/מנמיך הייתי רואה על המסך כמו קווים כאלה ירוקים שמראים לי על איזה עוצמה זה. בפעם האחרונה שפירמטתי לצערי לא יצא לי לראות יותר את הקווים אשר הסברתי עליהם למעלה. אני לא יודע אם צריך דרייבר למקלדת או לא , אבל לפעמים שהייתי מפרמט , זה היה פועל בלי דרייבר. השאלה היא האם אפשר להחזיר את הקווים הירוקים המקלדת של HP אין לי דגם מדוייק. תודה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by Zeev86,

היי. יש לי את הנייד הזה בערך שנה (וזאת הבעיה בעצם, האחריות נגמרה) לפני מספר ימים, כשיצאתי ממשחק (משחק אינדי לא כבד), כשהזזתי את העכבר, הוא לא זז חלק (הרגשה כמו במשחק שרץ על 5 frames). כיביתי את המחשב, ולאחר שהדלקתי הכל עבד כשורה. השאלה שלי, האם זה מעבד או כרטיס מסך? ובגלל איזו סיבה זה יכול להיות והאם זה מסוכן למחשב. מפרט: Intel core i7 620M Ati mobility radeon HD 5650 4 GB RAM כל הדרייברים של ATI ומערכת הפעלה מעודכנים (דרייברים מלאים לא בטא)

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by lidor-s,

ראיתי בסידי רום מאחורה שייש מין חיבור כזה עם כל החיבורים שייש עליו מן פלסטיק כזה בצבע ירוק ופעם שהסידי לא עבד לי מישהו אמר לי להוזיז אותו קצת וזה עבד מישהו יכול להסיבר מזה??? : :s05:

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  5. Started by Sp_RuS,

אז ככה- חבר שלי הדליק את המחשב, 5 שניות, פופ, ריח של פלסטיק שרוף. המחשב עבר לידיים שלי לפירוק ושילוב עם המחשב שלי. יש לי מחשב מאוד ישן וחלש. פתחתי את המחשב הישן שלו. פתחתי את הספק, הוא מסריח, ויש על הפלטה שלו כתם חום, קיצר הספר נשרף. עד כמה שאני יודע יש את הפיוז הזה, המיכל הזכוכית הקטן שאמור במקרה של קצר למנוע את המעבר של הקצר לשאר רכיבי המחשב. ובמקרה והפיוז לקח על עצמו את הקצר הוא אמור היה לא להוליך, כאילו לא לצפצף בפלוק. אבל הוא כן. הפיוז בסדר גמור. אז אנלא יודע, כאילו או שהקצר לפני או שהוא אחרי הפיוז והאם זה בטוח לחבר את הרכיבים שלו למחשב שלי?!ואני הסתקלתי על הרכיבים, ואני לא ראיתי שום דבר מוזר, שום כתמים ושום כלום אבל קצרים זה לא תמיד בא לידי ביטוי בכתם. ככה שאולי מיש…

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  6. תקשיבו... כנראה שיביאו לי לפטופ מארה"ב ... משהו פשוט שלא עולה על ה 1000 דולר...עכשיו לפני שקונים לי אני צריך לברר.. המתח בארה"ב זה משהו כמו 110 בתקע או משהו כזה... לא זוכר בדיוק... והבטריה.. שבאה בתוך המחשב.. או הספק החיצוני או המטען.. אני לא יודע איך זה הולך... אבל זה יתאים לשקע כאן בארץ ל 220וולט שיש לנו בקיר?!?! כאלו השקע עצמו שונה אבל זה חפיף כי לא בעיה לקנות מעביר.. אבל המתח... אני יצתרך לקנות ספק חדש בארץ או משהו... ? לא יודע איך זה הולך בדיוק... וכמה עולה מה שאני יצתרך לקנות?!? או שזה אונברסלי... או שאפשר להזמין שם כבר שקע של אירופה .. וזה יתאים לפה.. זה ממש חשוב לי... מי שיכול שיענה

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  7. רציתי לשאול האם ספקים של פנטיום 4 מתאימים לפנטיום 3 . ואם לא הייתי מעוניין שתתנו לי מחירים של ספקי כח לפנטיום 3 כי איזה חנות אמרנ לי שהיא רוצה 176 ש"ח על ספק ג'נריק כזה וזה נראה לי קצת הרבה שיש ספקים של פנטיום 4 של טסונמי שעולים 130 שקל. !!!!! אם טעיתי בפורום אז אני מצטער פשוט לא היה לי נושג איפה לכתוב את זה, אז בבקשה אל תנעלו זה מאוד חשוב לי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by idani1983,

אני רוצה להחליף ספק כוח לאחד שיכול לספק 350 WATT או 400 WATT האם זה יכול לשרוף לי את המחשב? או שאפשר לשים אותו על כל מחשב תודה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  9. Started by dad11223,

שמעתי שיש כזאת תוכנה שמראה כמה כוח נשאר לספק וכמה הוא מחלק לכל חלק (כמו: סידירום כרטיס מסך וכ'ו) וואט וכמה נשאר וואט לא בשימוש

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  10. Started by Genom_g,

מפרט המחשב שלי הוא מעבד: פנטיום 4 2.66 לוח אם : אני לא זוכר את השם זכרונות: ארבעה זכרונות של 256 KINGSTON במהירות 400 דיסק קשיח: 40 ג'יגה חרא של SEAGATE וכרטיס מסך FX5200 עכשיו הספק כוח במחשב נשרף לי והוא היה ספק ג'נרי 300 WATT ואני רוצה לקנות אחד חדש מקייאספי ראיתי שיש שם את זה ?TR2 Power W0062 420W Silent (24pin)? ב 340 שקל ורציתי לשאול אם הוא החיבורים שלו יתאימו לי ללוח אם תושה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  11. Started by Ding Ding Dong,

יש לי ספק כוח חדש של חברת CHIEFTEC(זו חברה שנחשבת חברה טובה?) 550 וואט... יש לי כרטיס מסך 9800GT ומעבד E8400. אני רוצה להחליף את שניהם את הכ. מסך ל: GTX460 או HD6870 ואתה המעבד להחליף i5 3.2 או I7 3.0 השאלה שלי היא האם הספק כוח יחזיק אותם?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by Dj BeN Co-N,

שלום לכולם :yelclap: אז ככה יש לי שאלה עדכון ה..Frimawer לצורב .. במה למשל הוא עוזר ? למשל הצורב שלי לא רוצה לצרוב וכמובן שהוא קורא דיסקים מצוין והכל טוב חוץ מהצריבה שלו.. ואף פעם לא עדכנתי Frimawer יש מצב שזה יפתור לי תבעיות אם הצורב ? .. וד"א CD-Recorder זה העדכון לצרוב ? אשמח לקבל תעזרה שלכם תודה רבה רבה לכם :xyxthumbs:

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  13. אם אני מתקין Firmware לצורב על מחשב מסויים. האם זה יפגע בעבודתו על מחשב אחר? ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מעוניין לעדכן את הביוס עכשיו השאלה כדי להתקין לבטא או או דרברים רגילים? כי ראיתי בדרך ככל בדרייברים של בשלב בטא יש הרבה מאוד שיפורים... מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  15. Started by ScrLk,

תקשיבו, הורדתי ממדור הורדות את התוכנה: SiSoft Sandra 2004 עכשיו בתוכנה יש כל מיני עזרות טיפים לגבי כמעט כל רכיב במחשב... נכנסתי לפרטים של המעבד והביוס (BIOS&CPU) ובטיפים היה כתוב את הדבר הבא (באנגלית): Notice N224 - SMBIOS/DMI: information may be inaccurate. This information is reported verbatim and cannot be checked by Sandra. While brand-name companies set this information most generic manufacturers use generic data that is meaningless. This issue generates more technical support queries than all other issues combined. Fix: If the information is not correct, check for a BIOS update (clear DMI pool) or fix any errors using the DMICFG tool provided with the bo…

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  16. Started by Dragon27,

העכבר MX900 הוא טוב למשחקים??????? ??? כמו אחיו MX510????????? האם שווה את הכסף???? אני צריך עכבר עם Bluetooth!!!!!!! כי חיברתי את המחשב לטלויזיה ורציתי לשלוט על המחשב מהסלון

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מערכת רמקולים של לוגיטק דגם z5500 כל פעם שיש איזה מפל מתח או הפסקת חשמל הפיוז נישרף האם מגן ברקים יכול למנוע מהפיוז להישרף?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by hellyeahmofo,

אני הולך לפרמט את המחשב , כי בחודש וחצי האחרון מישהו מנצל את ה ICQ וה SKYPE על מנת לשלוח לי ובשמי הודעות נאצה ואיומים יש לי שני הארד דיסקים , ראשי ומשני , העברתי את החומר מהמשני לראשי ופירמטתי אותו כעת אני רוצה להחזיר למשני את החומר השאלה שלי היא כזאת , יש לי קבצי EXE של תוכנות , מאחר והפריצה מתבצעת כנראה דרך טרויאן שאני לא מצליח לאתר האם אני לא לוקח סיכון בזה שאני מחזיר את הקבצים להארד דיסק ואח"כ פותח אותם כדי להתקין אמנם הנורטון אמור לזהות אותם כ bloodhound אם אכן היה שינוי בחתימה , אבל עדיין

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by ירון-ס,

האם פירמוט הוא מוריד מהיכולת של הארד דיסק??? אם כן... במה הוא מוריד??

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  20. האם יש אפשרות שמעבד AMD עם קירור טוב, פעם יפעל ופעם לא יפעל? זה מה שקורה לי במחשב, וגם אם זה פועל זה נתקע כל כמה שניות, ואני תוהה אם זה הלוח לא תקין, או המעבד... זיכרו: קירור טוב למעבד.

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by RX7,

יש לי מדפסת של HP OFFICEJET 5610 ALL IN ONE יש בו פקס ורציתי לדעת האם אפשר לשלוח ולקבל פקס מהמחשב עצמו? ואם כן איך אני עושה זאת? כי אין לזה הוראות בחוברת שקיבלתי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  22. Started by lamer4ever,

אם יש לי שני כוננים במחשב של 80 ג'יגה ,על אחד מהם מותקן ווינדוס ואותו אני רוצה לפרמט ואת כונן השני אני רוצה לפרמט ולשים את כל הדברים שחשובים לי עליו לא תהיה למחשב איזה בעיה לקרוא את הכונן השני אחרי הפרמוט נכון? או שיכול להיות מצב שהכל ימחק?

23. Started by Hydr0-,

מה קורה ? אז יש לי בעייה! נמאס לי להוריד מקאזה ואני רוצה לפתוח פורטים של eMule כי יש לי ראווטר עם פייר וול מובנה! אז איזה טווח פורטים אני צריך לפתוח ?

• 12 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by BloodLine,

תסתכלו כרגע יש לי צוואר בקבוק מאוד גדול נראה לי Pentium D 2.66 Dual Core HD2900PRO 2GB RAM עכשיו המנהל של הפורום שלי(בנאדם נחמד מאוד) מציע לי E2160 האם זה ייסגר?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by bd,

יש ברשותי צורב ימאהה עם בקר סקסי וארדיסק 10 גיגה אני רוצה לחבר תארדיסק כארדיסק שלישי למחשב וחשבתי אם אני יקח תבקר סקסי ויחבר תארדיסק אליו ויחבר תצורב לקבל IDE של ה DVD שיש לי.. ורציתי לדעת אם הצורב יעבוד בלי הבקר ואם הארדיסק יעבוד עם הצורב..

• 2 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים