עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by דן@,

אך הופכים עותק של windows XP לחוקי בכדי להוריד עידכונים?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by meital eliasko,

שלום, 1. מה ההבדל בין שני קבצי WINNT.EXE ו- WINNT32.EXE ב- WIN XP PRO? 2. האם ב- WIN XP יש אפשרות להגיע לDOS תחת WIN - כמו ב- WIN98 ( דרך תפריט F8) ? מלבד דרך RUN-CMD? ומה ההבדל בינהם?

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  3. היי טיפלתי אתמול במחשב עם WinXP SP2, שנתקע כל פעם בשלב העליה שלו (בחלון ה-start up, פס ההתקדמות הזה פשוט נתקע). ב-SAFE MODE הכל עובד מצויין, ולא זיהיתי שום דבר שעלול לגרום לו להיתקע. רציתי פשוט להתקין את הווינדוז מחדש (אפילו לא upgrade אלא התקנה נקיה) מהדיסק, אבל אחרי שלב העתקת הקבצים, הוא נתקע ב"starting windows setup". זה קורה גם כשאני מתחיל את ההתקנה ישר מהדיסק (BOOT מהסידירום) וגם כשאני מתחיל אותה דרך ה-Win ב-safe mode. המחשב הוא פנטיום 4 1.8Ghz עם 512MB זיכרון DDR, וכרטיס מסך וודו 3 3000 (איזה אדיר.. ). יש בו הרדיסק WD 80GB, שטוענים שהוא מקולקל וש"איזה טכנאי אמר להם שהוא עושה את הבעיות", אבל אני לא גיליתי משהו בעייתי - הוא שקט לגמרי, לא עושה רעשים מוזרים ולא מרא…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by law89,

היי חברה בשעה טובה עברתי לסיבים. יש לי adapter של tp link model TL-WN822N ver 3.0 והוא לא מצליח לקלוט את הראוטר (שיאומי ax6000). יש למישהו רעיון למה? בפלאפון אני מוצא את הרשת. כשניסיתי לחבר את המודם ראוטר שהיה לי בבזק, ה-adapter כן מצא אותו.

5. Started by OrGAzmUs,

היי, אני חווה בעיות עם תקשורת בין העכבר שלי לתחנת הקליטה שלי. יש לי Wireless intellimouse explorer שמתקשר אל המחשב באמצעות תחנת בסיס המתחברת דרך פורט ה-USB במחשבי. בדקתי את הפורט עם עכבר אחר ולא הייתה עמו בעייה. כמו כן, החלפתי את הסוללות בעכבר בסוללות חדשות והבעייה נותרה בעיינה. בדקתי את המצאות הקבצים hidusb.sys hidclass.sys hidparse.sys בתיקייה Windows\System32\Drivers, כמצויין במאמר Q315973 http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;315973, והלכתי לפי כל שלבי ה-troubleshooting ועדיין הבעייה קיימת. כאשר אני לוחץ על הכפתור בתחנת הבסיס, נפתח לי חלון דיאלוג שמורה לי ללחוץ על הכפתור הקטן Connect channel בתחתית העכבר שלי. אפילו בודדתי את העכבר ותחנת הבסיס מכ…

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  6. שלום. יש לי את העכבר הזה כבר שנתיים בערך וראיתי באתר שלהם (מיקרוסופט) שהם רושמים שהבטריות צריכות להחזיק כמה חודשים אפילו. שאצלי זה לא כל כך עובד... אני משתמש בבטריות GP ככה שזה לא עיניין כל כסף יותר עיניין של נוחות. מה הבעיה של העכבר ולמה הוא לא נכנס למצב המתנה מתי שאני לא מזיז אותו? אני משתמש בתוכנה intellipoint 5.2 שאגב חרא של תוכנה. אי אפשר לשנות את הכפתורים. כאילו משנים אבל זה לא מעניין יותר מידי את העכבר והוא נשאר שאפשרויות של ה default

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by Ashand,

איך אני הופך את Wireless-G PCI Adapter ל-TRANSMITER ולא רסיבר...יש לי חיבור אינטרנט קווי והכרטיס מותקן במחשב..אני רוצה שהכרטיס ישדר לי ללפטופ...איך אני מגדיר אותו...לא מצאתי...היצרן LINKSYS תודה

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  8. Started by Javier{7}Saviola,

שלום לכולם, אני משתמש במדיה פלייר 12. התהליך המצויין בכותרת פשוט אונס את הCPU שמגיע ל25%!! [מעבד Q8300]. אשמח לעזרתכם, מצטער אם הכותרת לא עונה לחוקי הפורום וכו'.. תודה רבה מראש, אני ממש צריך את העזרה בנושא הזה.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by shaynac,

מישהו יודע איך מפסיקים את זה? אני יודע שזה קשור איך שהוא למדיה פלייר.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  10. אני מנסה להעיר את המחשב שלי (Windows 8.1) עם WOL. לצורך זה פתחתי את הפורט הרלוונטי (UDP Port 9) בפיירוואל ובנתב. בעזרת אפליקציה באייפון שלי אני מצליח להעיר את המחשב אם אני מחובר לאותה רשת עם ה-Wi-Fi וכשאני בודק בעזרת סניפר Wireshark אני רואה את הפקטות מגיעות אולם כאשר אני סוגר את ה-Wi-Fi ומשתמש ב-3G זה לא מעיר את המחשב וכאן אני גם לא רואה את הפקטות מגיעות למחשב שלי. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? עשיתי כל מה שאני יכול ופתחתי את הפורטים גם בנתב וגם בפיירוואל.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by mMmSaK,

שלום לכולם, אני נתקל בתופעה הזויה שלא מופיעה אצל אנשים ביוטיוב ואני כבר לא יודע מה לעשות לאחרונה NVIDIA הוציאה את ה- RE-BAR שלה, שמאפשר לקבל עוד קצת ביצועים בחינם. יש לי מחשב לא רע בכלל אז זה לא כזה קריטי, אבל היי למי אכפת אם זה בחינם. אתחיל במפרט: RYZEN 5 5600X GIGABYTE B450 AORUS PRO EVGA RTX 3080 TI עשיתי כל מה ש NVIDIA ביקשו בנושא. עדכנתי ביוס כמה פעמים כי חשבתי שזה עיניין תוכנתי וזקוק לתמיכה, עדכנתי צ'יפסט, הפעלתי את האפשרות של 4G ואת ה- RE-BAR עצמו בביוס. להבנתי כלל המערכת כאן אמורה לתמוך. שאני מסתכל אם זה פעיל אז זה מראה שלא. כבר השתגעתי. כל פעם שאני בא לכבות את ה- SCM (אחד התנאים …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by stio,

שלום לכולם ברשותי מחשב אינטל פנטיום 3 450, זיכרון 64MB, מערכת ההפעלה היא Windows 98 בעברית ואופיס 2000. בתוכנת אופיס כידוע יש כמה תוכנות: אווטלוק, אקסס, אקסל, פאור פוינט, וורד. הבעיה היא שאם אני רוצה להיכנס ל-word ואני לוחץ על האייקון שלו הוא מעלה את האייקון של Word 2000 ונשאר ככה כמה דקות עד שהוא עולה. בשאר תוכנות האופיס זה לא ככה. איך ניתן לתקן את הבעיה? תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by SHLOMI71,

בכל הפעלה של Word2000 אני מקבל הודעת שגיאה winword.exe has generated erores and will be closed by windows.... מערכת ההפעל היאpro Win2k חבילת אופיס 2000 פרו התקנה מחדש של WORD לא עזרה. רעיונות יתקבלו בברכה תודה מראש שלומי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by easyuri,

כל פעם שאני עוזב את האימיול ללילה בבוקר מופיע המשולש הצהוב וכתןב שם DELAYED WRITE FAILED בקשר לתיקיה הזמנית של האימיול. מה המשמעות של זה? האם יש מה לעשות ( מדובר במחשב חדש ,האחריות עדיין בתוקף)

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by ravid,

היי, אני רוצה להתקין במחשב ווינדוס אז רציתי להפוך אותו ל fat32 אבל מה זה ה bad הזה שלא נותן לי לגעת בכונן מלבד לפרמט אותו? (אין סיכוי! ) אין דרך להפוך אותו ל fat32 מבלי לפרמט?? תודה על ההקשבה...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני משתמש לי להנאתי במחשב, ופתאום אני מגלה שנעלם לי הסידירום (ונשארו ה-DVD והצורב..)... בדיוק היום התקנתי Win98 דרך VMWare.. יכול להיות שזה השפיע? מה למען הערנב אני אמור לעשות עם האיכספי הטיפש הזה?! אני אנסה לעשות restart...

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. יש בעיה מוזרה.... כשהשתמשתי במחשב בפעם האחרונה, כיביתי אותו בהצלחה, והכל היה טוב...לפני זמן קצר היום, אני מדליק ת'מחשב, הוא נדלק, המאוורים נדלקים, וההרד עושה צלילים שהוא חי...אבל הוא לא(המחשב לא פועל)! לא מצפצף עם הספיקר, לא נדלקות הנורות על המקלדת, והמסך מראה את ה SELF TEST אך לא נדלק!! SO I SAY WHAT DA FUCK? והקטע הוא שאני בעצמי משו כמו טכנאי מחשבים מנוסה, (עבדתי בחנות מחשבים ובעייריה כטכנאי מחשבים) אבל ת'בעיה הזאת אני רואה פעם ראשונה.... פירקתי את כל המחשב לחלקיקים, ניסיתי להוציא ת'ראמ, הוא מצפצף שאין ראמ...ניסיתי להוציא כרטיס מסך הוא מצפצף שאין כרטיס מסך...ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עובד....המממ, הוצאתי את כל הצמות והפאוור קייבלז, וזה לא עוזר, הוצאתי ת'מעבד, החזרתי …

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by ami-365,

שלום לחברי הפורום, רציתי לדעת מה המשמעות של הסימון, מה צריך לעשות בנוגע לזה, אם אפשרי בכלל, או שפשוט לטעון לכשל סחורה...מדובר במחשב נייד מוחדש שנקנה אתמול... תודה מקרב לב

19. המחשב שלי (מ-2016) סובל מאיטויות טוטאלית ועד כה החשוד המידי היה הכונן הקשיח. 2 תופעות מוזרות גורמות לי לחשוב אחרת: 1. המחשב מתחיל לפעול מעצמו במצב שינה באמצע הלילה כשעולים במדרגות שממולו (מרחק 4 מטר!). למחשב אין מצלמה או מיקרפון חיצוניים כך שכל העניין מוזר לחלוטין. מסיבה זאת בלילה אני פשוט מכבה אותו ומנתק את המתג חשמל. 2. אתמול כשהדלקתי עלה פתאום עם Kali (מערכת הפעלה של לינוקס) שלעולם לא הותקנה במחשב. היה אמנם נעוץ בו דיסק נשלף, אבל לא מצאתי בנשלף מתקין של Kali. הוצאתי את הדיסק וריסטרט החזיר את חלונות. בינתיים לא קרה שוב. א. המחשבה המתבקשת היא שמשהו יושב לי חיצונית על המחשב, כורה מטבעות וירטואלים או משהו כזה.…

20. Started by APchiii,

שלום לכולם, מאתמול בבוקר כל משחק שאני משחק מקבל Stop working אחרי 5 דקות שאני בפנים עשיתי היום בדיקת וירוסים וזה לא עזר אשמח לעזרה, תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Höd Aşulin,

מעבד ryzen 5 1600 לוח אם https://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.gigabyte.us/Motherboard/GA-AB350-Gaming-3-rev-10&ved=0ahUKEwi2iJmxweLTAhVEXiwKHVxwBJoQFggaMAA&usg=AFQjCNHKgunTAOMTagM3Cy2bYi8gGs_zYQ&sig2=JtSQUU0zlm0jjQKmvxTK3A זכרונות https://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.corsair.com/en-gb/vengeance-lpx-16gb-2x8gb-ddr4-dram-3200mhz-c16-memory-kit-black-cmk16gx4m2b3200c16&ved=0ahUKEwij8c3EweLTAhXGCSwKHRAoDacQFggmMAE&usg=AFQjCNEGbEojPlxd2SGukyzj3463741Y_A&sig2=6hASdac1APrzVJVmC-tiYA מנסה ללא הצלחה להגדיר את הזכרונות למהירות 3200 mhz למרות…

22. Started by gryffin,

במחשב השני אצלי מצוי X1900XT של Sapphire עם קירור סטוק. במנוחה הכרטיס עומד על 55-60 מעלות, ובמאמץ (בזמן משחק) הוא מגיע ל-80 מעלות ויותר. בטמפ' הזו מתחילים להופיע ארטיפקטים עד למצב שלא ניתן לשחק, והמשחק קופא (ואז דרוש ריסטרט) או שה-VPU Recover של Catalyst קופץ ומחזיר אותי לווינדוס. לפי מה שידוע לי הטמפ' הזו אמנם גבוהה, אבל הכרטיס יכול לעבוד גם במעלות האלו ללא ארטיפקטים. לכן, למי שיש את הכרטיס: האם נתקלתם בבעיה?

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by dranzer,

מי שעוזר לי בזה ממש תודה יש לי כרטיס מסך מסוג X1950 pro ומעבד amd 5200+ שהוא דואל קור 2.6 הקיצר במשחק קאונטר סטרייק סורס לאחרונה נהיו לי דרופים ב fps ונגיד במקומות מסויימים יש לי 70 80 fps משהו ממש מאכזב. אני על 4 MSAA ו על 8 X AA כאילו 8X בפילטרינג מוד.. ובלי HDR הקיצר פעם היה לי 100 עומד ויש לי ג'יגה זיכרון עכשיו אני שואל למה יש לי דרופים? כאילו פעם לא היה לי וגם מהספק יוצא אוויר חם מאוד.. לפעמים במשחקים שאני משחק עם עוד 9 אנשים בסרבר אנישומע אותו כמו מנוע של אופנוע.. הקיצר ממה הדרופים נובעים? אוליי הכרטיס מסך לא טוב? איןן זה מחרפן.. אוליי זה קשור לזה שהקאונטר לוקח רק 200 מגה זיכרון? מה יותר טוב שהוא ייקח 200 או יותר? ואיך הוא יכול לקחת יותר? אגב הטמפרטורה של הכרטיס מ…

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  24. היי מנסה לאמת משהו למרות שאני די בטוח מה הסיבה. מרכיב מחשב (אני טכנאי כך שזו לא פעם ראשונה) עם: X299 AORUS Gaming 3 Pro (rev. 1.0) Intel i9-10900X G.skill F4-3200c16D-16GSXKB *4 Corsair CMG16GX4M2E3200C16 *4 Corsair RX1000 Gigabyte RTX 3080 אלו הרכיבים העיקריים. הרכבתי את המחשב כמובן עם רכיבים נוספים פחות רלוונטים (NVME SSD וכ"ו, פחות רלוונטיים כי הסרתי אותם והם לא מקור הבעיה), והמחשב בעצם נדלק, יש 3 צפצופים ונורת DRAM דולקת באופן קבוע. לפי התמיכה של גיגבייט קוד התקלה הוא 3 short beep :basic memory 64K address check error ניסיתי סטיק זיכרון בודד אחר, ניסיתי סטיק אחד מאלו שציינתי על סלוטים שונים ועל כולם יחד, הזכר…

25. שלום לכולם לאחרונה רכשתי x79 sabertooth , i7 3820 וזכרונות מסוג Patriot Viper exterm 4X4GB PXQ316G1600LLQK בהדלקת המערכת נדלק הלד שמראה על תקלת זכרונות. כל שאר הלדים כבויים , המערכת לא מגיעה לשלב הboot . ניסית כבר 4 גרסאות אחרונות של bios מ asus ללא הצחלה.( דרך usb ) כמו כן ניסיתי להפעיל זכרון בודד , גם כאן הלד שמראה על תקלת זכרונות עדיין דולק. ( לא הגייוני שכל 4 הזכרונות לא בסדר...) הרצתי את ה "MemOK! " של asus אך גם זה לא עזר. הוצאתי את הזכרונות ואני מקבל beep code של זכרונות לא קיימים. הקישור הבא מראה שהלוח אם יודע לעבוד עם הזכרונות הנ"ל http://hexus.net/tech/reviews/ram/34369-patriot-divsion-4-viper-xtreme-low-latency-memory/?page=2 שאר רכיבי המערכת : ספק Tagan BZ 90…

• 3 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים