עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eli308,

המחשב שלי חטף כנראה כמה וירוסים והווינדוס לא עולה .. לאחר נסיונות חוזרים ונשנים לפרמט הצלחתי לפרמט רק במחשב הנוסף ולא דרך המחשב שלי (העברתי את ההרדיסק), בגלל שכל ניסיון פירמוט היה עולה בקריסה של המחשב או שהוא פשוט היה נתקע, לעיתים גם היה נותן כל מיני צפצופים מהלוח אם. לאחר שהעברתי בחזרה את ההרדיסק למחשב שלי לאחר הפירמוט, המחשב שוב לא עולה, הוא כל פעם קורס, לפעמים מגיע למחסך הכחול כי מציין שיש בעיית חומרה כלשהי וקורס שוב לאחר פחות משניה. לאחר ההדלקה החוזרת לאחר הקריסה הוא מכניס אותי ל BIOS ורושם כי המערכת קרסה עקב מהירות לא נכונה בה המעבד עובד ויש לבדוק האם המהירות המוגדרת ב BIOS תואמת את מהירות המעבד... אני חושש כי יש בעיה במעבד ויכול להיות כי הוא הלך עקב אחד הוירוסים. מה…

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  2. אני עובד עם 2 מחשבים ויש לי מחבר מיוחד שבלחיצה עליו אני יכול לעבור ממחשב למחשב (והמחבר הזה מתחבר למסך אחד, מקלדת אחת ועכבר אחד). משום מה, אם אני עובד עם מחשב אחד ואז עובר למחשב השני המחשב השני יכול לא להגיב והמסך נהיה שחור. לא קורה לי הפוך. אתחול המחשב מסדר את הבעיה (עד שהמסך שוב כבה...). מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by גליטו,

קניתי מחשב חדש שעלה 3500 שקל בלי מסך והוא עובד לאט וזה מוזר וממש מבאס..ציפיתי שהוא יעבוד ממש מהר והו לא עובד יותר מהר ממחשב שקניתי לפני 4 שנים ב3000 שקל אולי אפילו יותר לאט !! נגיד אני מפעיל סרט ב-bs player ומעביר לאמצע זה נתקע לכמה שניות עד שזה עובד מה שלא היה קורה הרבה במחשב הקודם ופה זה קורה כמעט כול פעם.. תגידו לי אם זה אמור לקרות עם מפרט כזה : ספק כוח: ezcool led 12cmf500w real דיסק קשיח 500 gb seagate 32mb sata 2 כרטיס מסך:dvi hdcp/hdmi 9500gt 512mb pcie זכרון: 1g ddr2 800mhz mushkin *2 לוח אם : p5q pro p45 מעבד : q9400 core 2 quad גם הצורב שקבלתי עובד לאט: lg gh22ns dl sata שחור עד שהוא מוציא את הדיסק אני לא מגזים לפחות 10-15 שניות.. יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק מה ה…

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  4. שלום לכל המומחים חברי החליף את המעבד והלוח אם שלו וכן את הכרטיס מסך ונתקל בבעיה טכנית. להלן העובדות: הוחלף: 1-מעבד- Athlon 64 3500+ Socket 939וAMD 2-לוח אם- GAK8NS-ULTRAוGigabyte 3-כרטיס מסך-7100 פשוט. הפריטים הנ"ל הוחלפו לפריטים הבאים: 1-מעבד -Athlon 64 X2 4400+ Socket 939וAMD <יד 2> 2-לוח אם- A8N-SLI PremiumוAsus <יד 2> 3-כרטיס מסך- Inno3D GEFORCE 7100 GS<חדש> להלן סדר הפעולות בה הורכבו הפריטים שלעיל: 1-המעבד הגיע מורכב על הלוח אם.> 2-חברי התקין את הזכרונות שלו<יונדאי DDR 400 2GB ב-4 יחידות של 512MB>כנדרש. 3-חברי התקין את הכרטיס מסך כנדרש. 4-פרט חשוב שחברי ביקש לציין:בלוח אם יש 8 SATA , מהם 4 שחורים ומהם 4 אדומים.חברי חיבר את הכבלי SATA…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. משום מה כשאני מקליט דרך הכרטיס טלוויזיה ומשתמש בכניסה של ה LINE IN בכרטיס מסך בלוח האם תמיד הקול יוצא מתושתש לאללה ועם פיקים מפריעים כאלה . ניסיתי להסיר ולהתקין דרייבר לא עזר . מישהו יודע מה הבעיה ?

6. Started by shoomil,

שאני מנסה לפרמט את המחשב הוא כותב לי SYMC810.SYS הושמד נמחק והורדתי את הקובץ הזה איפה הוא אמור להיות ?! ניסיתי להכניס אותו לWINDOWS ולSYSTEM וזה לא עובד זה אמור אולי להיות בדיסק ?! מה אפשר לעשות בשביל לפרמט ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by GaTor120,

אני מחפש לדעת את המצב האידיאלי להתקנת מאווררים מה מוציא ומה מכניס אוויר כדי שהמחשב יהיה הכי פחות חם תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  8. הגDVD הנדון הוא AOPEN1648 DVD/AMH מישו יכול לעזור?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. שלום חבר'ה, לדוד שלי יש מחשב שמסרב לטעון את ה DOK כאשר מחברים אותו ל USB, המחשב לא מראה שום תגובה. למעט כאשר פותחים מספר תוכנות במקביל פתאום ה DOK עולה. כמובן שה DOK בסדר גמור ונבדק במחשב אחר. השאלה היא איכן הבעיה לדעתכם? ד"א הצעתי לו לפרמט אבל הוא מעדיף להימנע מכך בגלל שבמחשב יש הרבה תוכנות עסקיות חשובות כך שזה יצור הרבה בלגן ולכן אנחנו מנסים למצוא את שורש הבעיה. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. לפני כמה ימים התחילו להופיע לי צבעים במסך תוך כדי שהשתמשתי בו, ואחרי דקה הוא נכבה. ניסיתי להפעיל שוב והוא פעל טוב במשך חצי שעה עד ששוב פעם הופיעו צבעים ואחרי דקה הוא נכבה. למחרת כשפתחתי את המחשב כבר לא ראיתי מסך נורמלי אלא קצת צבעים ומסך שחור, ולא היו צפצופים שמראים על הבעיה. ניסיתי לבדוק מה הבעיה בכל מיני דרכים: הפעלתי את הזיכרון RAM במחשב אחר והמחשב השני פעל כרגיל (כשהמחשב שלי נדלק ללא זיכרון היו שתי צפצופים) חלפתי בטרייה של הBIOS. הפעלתי את המחשב כשהוא מחובר רק למטען, בטרייה, לוח אם, מעבד, זיכרון RAM, ומסך (כרטיס מסך נראה לי מובנה בלוח אם) והמחשב נדלק אבל לא הופיע שום דבר על המסך. ניסיתי לנתק הכל ולנקות (לא יודע אם היה ניקוי מאוד יסודי) ולהחזיר והמחשב נדלק אבל המ…

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by King Kong,

אז ככה היה לי מסך כחול בהתקנה של WINDOWS החלפתי כרטיס מסך והמערכת הפעלה הותקנה בהצלחה ... שהתקנתי דרייבר של הכרטיס מסך המחשב נתקע הסרתי .. והתקנתי מדיסק אחר אחרי גלישה ניהיה לי מסך כחול לשניה וריסטרט והמחשב עלה רגיל ... שמרתי את הקובץ רשום : Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\A\Desktop\Minidump on 10.0.0.3\Mini010507-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol s…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by NoamOpp,

אהלן, יש לי בעיה במחשב שכשאני מדליק את המחשב הוא נדלק בלי אינטרנט (כבל רשת מחובר למודם), ורק אחרי ריסטרט האינטרנט עולה. זה קורה לי רק במחשב הזה בדקתי את הכבל והמודם על מחשבים אחרים והכל תקין. יש פתרונות לבעיה?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  13. Started by Vatos-Locos,

שלום, הסטיקי נפתח מכוון שאותה המלצה לקידום מציאת הגורם המזיק נרשמת כאן מידי יום. אני רואה את התהליך הבא כצעד בסיסי לפני פתיחת תארד. (שימו לב שחלק מהמילים מופיעות כלינק ומובילות למדריכים באותו הנושא). 1. במצב שהמחשב אינו עולה\נדלק (שימו לב שלא מדובר במערכת ההפעלה) חשוב שתבצעו את הבדיקות הבסיסיות האלו: * במידה והמחשב משמיע ציפצופים, ניתן לפענח אותם בלינקים האלו. * במידה וזה מחשב חדש שלא הופעל עדיין או שהמחשב עבר שדרוג, יש לוודא שלוח האם תומך בכל הרכיבים שמורכבים עליו, חשוב לוודא באיזה גרסאת ביוס נוספה התמיכה לחומרה שלכם, במידה ויש לכם גרסא ישנה יותר אז כמובן שלעדכן לגרסא הרצויה. * יש לבדוק חיצונית תקינות חזותית של החומרה, לשלול אפשרויות של קצר\מגע של הלוח-אם עם חלקים מולי…

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by avihy_1989,

השארתי את המחשב לפעול במשך הלילה אני בא לפתוח את המסך אז הוא מהבהב כאילו אין סיגנל בעכבר אין אור בליזר והמקלדת לא מגיבה למשל לקפס לוק ונאמ לוק אבל למקשי הפונקציה היא מגיבה ניסיתי לכבות להדליק מחשב לנתק את המאדרבורד ממתחים לא הצליח בדקתי חיבורים הכל מחוזק מה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  15. יש לי רק פורט אחד של PS2 במחשב, מיועד למקלדת. ניסיתי לחבר אליו עכבר, לא עבד. מה שונה בין החיבורים? אני מניח שזה רק משהו שקשור להגדרות. יש דרך לגרום לזה לעבוד? הרעיון הוא לחבר לפורט הזה מפצל PS2 כדי שאוכל לחבר אליו גם את המקלדת וגם את העכבר - אני צריך לחבר את הKVM. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  16. Started by Snow719,

היי אנשים, אשמח לעזרתכם. בפשטות - רקע השולחן עבודה שלי שחור. למרות שהוא מוגדר כרקע מסוים, הוא עדיין שחור. הבעיה התחילה לפני כמה חודשים. לפעמים שאני מפעיל את המחשב מחדש הבעיה מסתדרת, אבל מספיק כמה דקות או Refresh אחד וזה חוזר לשחור. האמת שלפני כמה ימים זה לא היה שחור למשך שבוע, ואז ניקיתי קצת את המחשב עם תוכנת CCleaner, ובסיום זה חזר להיות שחור. אין לי מושג אם זה קשור, בעיה ממש מוזרה ומציקה.. לא קרה בעבר, ממש בחודשיים האחרונים. יש לי Windows 10 home אם זה רלוונטי. תודה מראש !

17. אני רוצה להוריד אותו למטה הוא מחובר ב PCI איך אני מזיז אותו אמרו לי פשוט להוציא ולהוריד למטה.... כשהמחשב מכובה

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by Anonymous1,

שלום רב, הרכבתי מחשב עם המפרט שלהלן עם ספק כוח ממחשב קודם. בפעם הראשונה שהפעלתי את המחשב היה צפצוף 1 ארוך ו 2 קצרים בלי תצוגה. אחרי התעסקות עם החיבורים, איכשהו העניין הסתדר והיה צפצוף תקין. הבעיה נכון לעכשיו שבמצבים שונים, פתאום מפסיקה התצוגה ובהפעלה מחדש, ישנם צפצופים לא תקינים, כמו בפעם הראשונה ושוב איכשהו אחרי התעסקות זה מסתדר. עדיין לא מצאתי מה בדיוק גורם למחשב לחזור למצב תקין עד לפעם הבאה. האם זה יכול להיות קשור לספק הכוח, שהוא חלש מידי למפרט החדש? מעבד AMD Ryzen 5 5600X לוח אם Gigabyte B550M DS3H. זכרון 8GB X2 כרטיס מסך MSI RTX3060 Ti כונן אופטי ASUS DVD-R דיסק קשיח Transcend NVME M.2 …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. ערב טוב, קניתי היום דיסקים ריקים של DVD לצריבה של חברת Silverline. בעת הכנסת הדיסק לצורב, Nero מזהה שניתן לצרוב רק ב-2X במקום ב-8X כפי שהדיסקים תומכים. 1. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? 2. האם זוהי בעיה של איכות הדיסקים, על איזו חברה/ות חברה אתם ממליצים? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by tirani8,

שלום, התקנתי על המחשב win 7 לפני כמה ימים, עבד קצת לאט עשה בעיות אז החלטתי להתקין win xp בחזרה. באמצע ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה במסך הכחול: the bios in this system is not fully acpi compliant . STOP 0X000000A5 הודעה שאומרת שצריך לעדכן את הביוס. השתמשתי בתוכנה שאמורה למחוק כל מה שיש על המחשב אבל היא מחקה רק את המערכת הפעלה, והביוס נשאר באותה גרסא. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס, זה איפס את ההגדרות של הביוס אבל עדיין אני מקבל את המסך הכחול. מצאתי פיתרון שאומר שבתחילת ההתקנה במקום ללחוץ f6 ללחוץ f7, אבל אני לא מצליח לחזור למסך הראשון של ההתקנה, כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס כבר לשלב "מתקין את windows" ואחרי דקה מופיעה הודעת השגיאה. אשמח לקבל עזרה, תודה.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by yehudaaz,

שלום רב יש לי תקלה במחשב שהוא נדלק אך ללא תצוגה. אם מנסים לחבר את העכבר לחיבור הUSB, הנורה של העכבר נדלקת לשנייה ומיד נכבית. חשדתי בלוח אם או מעבד לכן חיברתי את המעבד במחשב אחר וגם שם אותה תופעה החלה, מצד שני גם כאשר לקחתי את המעבד התקין וחיברתי במחשב שאינו עולה, עדיין המחשב לא עלה(עלה ללא תצוגה(. כאשר חיברתי את כל הרכיבים מחוץ למארז, המחשב עובד בצורה תקינה, לכן חשדתי כי המארז מקצר והשתמשתי במארז אחר תקין וגם שם אותה תופעה באה לידי ביטוי. יכול להיות בעייה בלוח אם שמקצר עם כל מארז? אולי המעבד גורם לאיזו תקלה ברגע שהוא מחובר למארז?(למרות שאני יודע שהמעבד לא בא במגע ישיר עם המארז אלא רק עם הלוח אם) מישהו נתקל בתופעה כזאת מוזרה? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by KoDkOd,

בחיפוש מצאתי כמה תשובות אבל לא ממש עוזרות אני ישמח אם תעזור לי ,אני רוצה לדעת את הדגם המדוייק של הלוח שלי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by BigMs,

שלום לכל הקוראים, הבעיה, אני לא מצליח להתקין מערכת הפעלה חלונות 98 מהדורה שניה. החומרה שברשותי : מעבד: P4-3E GHz 800 FSB, L2 cache:1MB, HT, 90nm לוח: Asus P4C800-E Deluxe כ.מסך: radeon 9500 64mb זיכרון: daul 256x2 400Mhz samsung דיסק קשיח: WD 10k rpm 36Gb Sata זה כל החומרה הרלוונטית, אם יש מישהו שחושב שצריך לציין עוד רכיבים, שיגיד ואני אציין. למה אני רוצה בכלל את 98 ? בגלל שיש כמה משחקים שלא תומכים ב XP ועוד כמה סיבות. בנוסף, אני רוצה להתקין אחרי כן גם XP , כך שיהיה Bootable choice. מה סדר הפעולות אשר בו נקטתי עד כה: פירמוט כונן C ( כונן יחיד חוץ מתקליטורים). במצב דוס, העתקת תקיית ההתקנה של win98se . התקנת המערכת הפעלה. איפה מתרחשת הבעיה ? בדיוק אחרי שההתקנה מסתיימת במלו…

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  24. Started by shimon23,

שלום יש לי את המינידיסק הנ"ל, וחוץ מהפעם הראשונה שחיברתי אותו לאחר ההתקנה שבו המחשב זיהה את המינידיסק, המחשב לא מזהה יותר את המינידיסק אלא בתור unknown usb device ניתוק וחיבור הכבל מחדש לאחר מספר שניות גם כן לא עוזר. למישהו יש פתרון לבעיה, אולי יש דריבר חדש יותר מהדריבר המצורף(איפה אוכל למצוא אותו?) יש לי שאלה נוספת לגבי התוכנה openMJ Jukebox שמשמשת להעברת השירים מהמחשב. יש לי דיסק(מקורי - שאני לא יודע איפה הוא בדיוק בבית), שהעברתי את כל השירים שלו ל mp3, את חלק מהשירים של הדיסק הזה התוכנה העבירה למינידיסק בעוד שכשניסיתי להעביר שירים אחרים מאותו הדיסק התקבלה ההודעה הבאה: למה ?

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by Mr.positive,

טוב שלום אז יש לי שני זכרונות של 512 של GEIL מהירות 800 ועוד שני זכרונות 2 ג'יגה כל אחד של GEIL מהירות 800 יש לי WINDOWS VIST כשאני מישתמש בכול הזכרונות אז בביוס הוא רושם שיש לי 5 ג'גה אבל ב WINDOWS כשאני עושה מאפיינים למחשב הוא רושם 3583 מה הבעייה ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.