עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Vortex,

שלום לכולם, יש לי פנטיום 3 450 עם מדפסת HP Deskjet 600C היא פעלה מצוין בווינדוס אקספי, ואז הלוח נשרף. החלפתי לוח, ומאז המחשב לא מזהה את המדפסת אוטומטית כמו שהוא עשה עם הלוח הקודם. גם הוספה ידנית לא פועלת. מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by naorsa,

קניתי מחשב חדש שמחוברים לו שתי הרד -דיסקים, אחד חדש שאין בו מערכת הפעלה אחרי שבאתי הביתה חיברתי והעלתי מהביוס שההרד הישן יעלה ראשון שיש בו כבר windows xp עם כל הדברים מבפנים. windows מגיע למסך הטעינה עם הלוגו והפס שזז ולא עוברת שנייה מרגע שזה עולה ויש ריסט. שיחקתי בביוס מה יעלה קודם..., ניתקתי והחזרתי את ההרד דיסק כלום לא עוזר. אשמח לעזרה תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by chichy,

רציתי לדעת אם יש דרך לאלץ את המודם לסגור את הפורט? אם מישהו יודע זה יכול לעזור לי מאוד בגלל שהרבה פעמים אחרי שאני חוזר מסטנד ביי הוא אומר שהפורט פתוח ולא מצליח להתחיל חיוג.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by semi-t,

היי לפני כמה זמן נשרפה(?) לי המנורה הכחולה הקטנה בקדמת המארז (היא התחילה להבהב קצת יום-יומיים ואז כבתה ויותר לא נדלקת).. למרות שלא נגעתי בכלל בחיבורים הקדמיים במארז ככה שזה לא יכול להיות איזה חוט שהשתחרר. לאחר מכן גם התחילו אצלי בעיות באספקת כח לדיסק קשיח חיצוני באמצעות חיבור USB קידמי במארז, הדיסק הקשיח החיצוני הוא של מקסטור 120GB שבא עם כבל מפוצל - קצה אחד לכח+מידע וקצה שני רק לכח (כגיבוי). הייתי מחבר אותו תמיד עם כבל אחד של כח+מידע ל-USB הקדמי אך כיום זה גם לא מספיק ואני צריך לחבר אותו באמצעות שני הקצוות ל-2חיבורי ה-USB הקדמיים.. בדקתי עם חבר, שלו יש את אותו הדיסק הקשיח כמו שלי וגם אצלו המארז לא מספק מספיק כח.. אם אני מחבר DOK לאחד מחיבורי ה-USB הקדמיים הוא עובד מצויין…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by AEnima,

יש לי מערכת סטריאו HI-FI עם רמקולים פאסיבים Bַ&W 602 ומגבר NAD310.(דגמים לצורך מפרטים) קיימים במגבר חיבורי RCA, לאחד חיברתי מתאם בלוטות'. במידה ואני שומע מוזיקה עם פלאפון שמחובר למתאם אני מקבל סאונד עם טווח צלילים ועוצמה מלאים. בחיבור RCA אחר חברתי כבל עם יציאת AUX, כאשר אני מחבר אותו ללפטופ (DELL INSPERTION 3593 i5) הסאונד חלש משמעותית וגם הרמקולים מאבדים מה"צבע" שלהם. הכל נשמע חלש ושטוח. יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by wares2002,

אז כך נסיתי כבר להתקין דריורים של OMEGA ועדיין יש לי בעיה התמונה רוצדת כזאת בדרגוטיק ב 3DMARK2001 והמשחק COMANCHE4 עובד ממש לאאט ניתקע כזה....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by thequestion,

שלום, קניתי ראוטר של חברת tplink מדגם TL-WR841N אני רוצה לשנות את השם של הרשת wifi והסיסמה, אבל כל פעם שאני עושה לפי ההוראות של tplink זה מפנה אותי לפאנל של הוט, ובהוראות זה נראה שזה אמור להפנות אותי לפאנל של tplink, גם כשאני מנתק את הראוטר מהכבל שמחובר להוט זה פשוט מוביל לדף לבן, מישהו יודע? אשמח לעזרה

8. Started by uriya,

hi everyone, i had a problem, with youtube for the last couple of months any time i wanted to see a video, the website seems to have problems and the video itself takes a long time to play, and even when its fully buffered, still the video breaking up.... when i watching the same video on my phone, all is ok the bandwidth is really good in here and i have no further problem except this one the windows is legit and im running the essentials that is fully updated i would very much appreciate if you will tell me what is going on here thx uriya

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. המחשב הישן שלי מת אז אני משתמש במחשב של אחותי עם ההרד דיסק שלי, התקנתי וינדוס מחדש (98), דרייברים והכל. הכל עובד בסדר רק שכל כמה זמן כשאני באמצע משהו לא משנה מה (INTERNET EXPLORER או אפילו סתם בשולחן עבודה) הוא עושה ריסטרט מעצמו, אני לא יודע מה הבעיה... הורדתי דרייברים ללוח אם אבל אני לא בטוח שהם 100% תואמים, התקנתי וזהו.. מה אני יכול לעשות? ד"א זה פנטיום 3 עם 320MB RAM וכרטיס מסך של ATI תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  10. Started by guy94,

לאחי יש סלרון והיום החלפתי לו לוח אם וכרטיס מסך לוח אם של אסוס - TUSL2 (אם ככה אומרים את השם) כרטיס מסך - MX440 בכל אופן חיברתי הכל כמו שצריך, ושאני מפעיל את המחשב אין תגובה במסך. שומעים שהכל עובד.. אבל במסך רואים שחור (והוא מחובר לחשמל) מה עושים ?!מה מקור הבעייה ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. זה הכל התחיל בערך לפני שלושה שבועות, אני הזזתי את המארז שלי כשהמחשב היה דלוק והמחשב נכבה בעצמו, אז הדלקתי אותו שוב, אבל ממש על ההתחלה של ההדלקה שמעתי ציפצופים, שלושה ציפצופים או ארבע ליתר דיוק (במקום הצפצוף הרגיל ששומעים כשמדליקים את המחשב) ואז הווינדאוס לא עלה. פשוט מסך שחור ולא קורה כלום במחשב. ניסיתי לעשות CLEAR CMOC או מה שזה לא יהיה (הוצאת חלק מסויים מהלוח אם והחזרתי למקום אחרי זה), אבל זה לא עזר והבעיה נשארה. יש לי שני זיכרונות, אז הוצאתי אחד ונשארתי עם השני. הדלקתי את המחשב אבל הבעיה נשארה. אז החלפתי זיכרונות ושוב ניסיתי להדליק את המחשב רק עם סטיק זיכרון אחד אבל הבעיה נשארה, אז לפחות שללתי את האפשרות שהבעיה היא בזכרונות. אין לי שום כרטיסים במחשב דרך אגב חוץ מהכרטי…

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  12. מעבד e8400 מותקן על לוח אם p5q pro asus בזמן מאמץ אפילו קטן, המעבד חורק ומפיק רעש חנוק ומעצבן. לא בוצע OC בעבר. אגב, בדקתי והחלפתי כרטיס מסך, כך שהרעשים נובעים מהמעבד עצמו. בטוח לא מהמאוררים, בדקתי אחד אחד.. איך ניתן לטפל בזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. Started by כולל חזון איש,

שלום למשהו יש מושג איך לפתור בעיה בהפעלת המחשב המסך פשוט נשאר תקוע בפתיחה (נסיתי כבר להוציא בטריה וגם את הקשיח ולא עזר) אם למשהו יש פתרון

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  14. Started by MDK,

יש לי מסך "17 של belinea (ישן לפני 3 שנים, רגיל, לא שטוח מן הסתם). הוא גם כולל רמקולים מובנים. מדי פעם המסך עושה מסך שחור ואז חוזר לאחר כמה שניות. תופעה זו מתרחשת בזמן שאני גולש, שומע מוסיקה וכו'. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ממה זה נגרם? :

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by raamkal,

שלום רב, בנסיון להעלות את המחשב האישי שלי אתמול קיבלתי את ההודעה המצורפת בקובץ. מיותר לציין משם אני תקוע ולא יכול לעשות כלום האם מישהו יודע במה מדובר וכיצד ניתן לסדר את העניין? לא היו סימנים מוקדמים לבעיה כלשהי. תודה מראש על עזרתכם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by zohar62,

יש לי מחשב נייד פירמטתי אות ו לפני חודש והבעיה שתוך כדי עבודה הוא נכבה (לא שומר מסך) מה עושים מה יכולה להיות הבעיה] חלונות XP

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by NuXeR,

אני קורא באתר על כל ה-MODים... ואתם מראים פה דברים ממש ממש יפים והכל.. אבל הרבה מהדברים צריך לקנות , רציתי לשאול איפה אפשר לקנות כאלו דברים בארץ כי אני רואה שהכל ממקום בחו'ל... תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by zehava482,

יש לי בעיה, יש לי עכבר שהוא דולק עם אור אדום כל הזמן. בזמן האחרון שאני מכבה את המחשב כיבוי מלא ועכבר לא מתכבה?יש אור אדום. איך אני מכבה את העכבר עם האור האדום? זה רק קרה בזמן הארחון לפני זה העכבר היה מתכבה עם כולםםם במחשב כולם היו הולכים לישוןןןןןן... יכול להיות שיש וירוס בעכבר?

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  19. Started by kantan1,

שלום לפני שנה מכרתי ללקוח מחשב חדש עם וינדוס 7 וכרטיס מסך משולב. עכשיו הוא טוען שהוא משחק משחקים כבדים וכן משחקי רשת מול אנשים ברשת, והמחשבזז לו לאט... יש לו 2 גיגה זיכרון, ומהירות אינטרנט 5 מגה מה יכולה להיות הבעיה? זיכרון, כרטיס מסך? מה כדאי לשדרג לו? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by benasoor,

שלום לכולם.. קניתי כרטיס מסך חדש גיפורס 9600GT ולפני שחיברתי אותו היה לי רידון 1300X המסך הכחול מופיע כשאני מפעיל את התוכנה 3DMark06 או כל משחק אחר צריך עזרה די דחוף כי מחר אני חוזר לצבא ואני לא רוצה שיהיו בעיות לאחותי במחשב שאני לא פה תודה לכל העוזרים :yelclap:

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by מאיר פלג,

אהלן . אתמול ביצעתי פירמוט מלא למחשב יש לי מחשב עם ווידנוס 7 64 BIT התקנתי כרטיס מסך ואת רוב הדרייבים עשיתי עידכוני מערכת של הווינדוס והכל עודכן בהצלחה למרות זאת הורדתי מהאיטנרנט דרייבר לכרטיס קול והוא הותקן גם בהצלחה לשם מה אני מפעיל את הבוקוסות ואין מוסיקה אך זה ייתכן <?! מה לא בסדר פה ? כל הכבלים בסדר גמור לדעתי לא התקנתי טוב את הכרטיס קול הכרטיס קול שלי הוא : אני מחפש את ההתקנה של זהL: Audio Adapter: C-Media CMI8738/C3DX PCI Audio Device יש לי כרטיס קול חיצוני תמונה :

22. האם מישהו מכיר דגם זה? יש חוות דעת? תודה. זלמן.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי בעיה דיי רצינית (מההודעות שקבלתי בזמן התקנת הדרייברים) לפי מה שאני הבנתי צריך לחבר איזה שהוא כבל מהכרטיס מסך ללוח אם או לספק כוח.. (משהו כזה...) עכשיו השאלה שלי היא האם צריך לחבר? או שזה רק לSLI ? ואם צריך אז לאן? ומאיפה אני משיג את הכבל? צרפתי שתיי תמונות למטה שמציינות את הבעיה. יש לציין שכול פעם שאני מפעיל את המחשב אז אני מקבל את ההודעה הזאת וזה מתחיל להלחיץ אותי.... המפרט מצד שמאל תודה לכולם!! הכרטיס חדש כמו שאר חלקי המחשב ככה שאני לא רוצה להתחיל להריץ אותו על משחקים אם זה יכול לגרום נזק..... (אני כרגע משתמש בו... רק לאינטרנט..) [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Ridn1k,

אני נכנס הכל טוב ויפה משחק דקה ואז בום!מסך שחור ואחרי זה : יש הודעה של WINDOWS על זה שמנהל התקנים הפסיק להגיב :\ אולי אני צריך DIRECTX חדש? כי יש לי WIN 7 64BIT פרוץ...

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  25. בבקשה אני מחפש התקנה של הפצה של לינוקס ל צורך התקנה os למחשב ישן מ לפני 2008 .חובה ש יהיה בתוכה מוכן ב התקנה את כל התוכנות הבסיסיות ל מחשב נורמלי מינימלי ??

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.