עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, הרגע החלפתי את הHDD בSSD והתקנתי את מערכת ההפעלה 10 בצורה נקייה (לא שדרוג) יצרתי מחיצת עבור DATA מה צריך לעשות בנוסף? איך מבטלים את הריגול מעקב של חלונות 10? שהרבה אנשים מתנגדים לזה. ומה עוד?- קישורים למאמרים גם טוב . מומלץ או לא מומלץ לבטל את העדכונים האוטומטיים? הבנתי שאין יותר מידי שליטה בנושא בחלונות 10 , אין אפשרת בחירה מה להתקין ואו להגדיר משהו מלבד עדכונים אוטומטיים. זה או לבטל לגמרי או עדכונים אוטומטיים. תודה .

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  2. utorrent משתמש בכרטיס מסך שלי בשביל כריית ביטקוין ? מה הנזק שיכול להיות מזה ? ואיך לדעת שמופעל אצלי דבר כזה שמפשיע על הכרטיס מסך רואים שהוא במאמץ או משהו אחר

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. לאחר RESET מצליח להתחבר לאינטרנט.וניתק אחרי זמן מה אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by Oryan Azulay,

אז ככה קניתי gtx 1080 יש לי מעבד i5 6600 ו 16 גיגה ראם במחשב בנוסף יש לי מסך fhd 144 hrz משום מה כמעט בכל המשחקים אני מקבל פריים דרופס אכזריים למישהו יש פיתרון לגבי זה אני אשמח קצת לעזרה

5. שלטם רב, יש לי מחשב עם נתונים די טובים אינטל אי חמש, עם זכרון 8 ג'יגה פנימי, אבל עדיין הוא לא מריץ תוכנות של גאווה ופיתון יכול להיות שזה משום שהכונן קשיח טרה ויש לי רק 480 פנוי, האם זה יכול להיות הסיבה?

6. Started by ישראל ישראל ישראל,

איך מבטלים קיצורי מקשים פשוטים כגון CTRL+N או CTRLּּּּּּ+O

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Yanir Uliel,

9

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  8. בעזרה תוכנת lastactivity המנטרת את פעילות כל היישומים הרצים הבנתי שהתקיעות המעצבנות אותן אני חווה כל כשעה נובעות מהיישום ielowutil.exe אשר ממוקר בC:\Program Files (x86)\Internet Explorer גיגלתי, ולא מצאתי עוד מישהו שנתקל בבעיה ואיך לטפל בזה. יש למישהו קצה חוט?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש התקנתי אותו טוב והתקנתי דרייברים הבעיה היא שאין סינכרון בין הכרטיס מסך לבין המחשב עצמו כלומר המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך החדש אלא את הישן... איך מתקנים זאת? תודה.

10. משהו תוקע את המערכת מידיי פעם, ואני לא מצליח לשים את האצבע איזו תוכנה גורמת לכך.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by eliranf,

היי רכשתי לפני 3 חודשים דל 5379, עם מעבד ה-I7 . המחשב נוטה להתחמם הרבה פעמים גם מסתם גלישה באינטרנט הוא מגיע ל70 מעלות לפעמים והמאוורר עובד חזק ורועש יחסית. בנוסף יש לי תקלה עם המסך טאץ' לעיתים יש לי מה שנקרא ghost touch. שהמחשב פותח וסוגר חלונות בעצמו. מישהו יודע מה ניתן לעשות?. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם יש לי מחשב נייד מדגם lenovo idapad 110-17lkb הוא קיבל מכה רצינית עד כדי זאת שהצרכתי להחליף את הדיסק קשיח לאחר התקנה מחודשת של מערכת הפעלה ווינדוס 10 32 ביט המחשב עובד רק על 2.2 GIGABYTE RAM מתוך 4 שמותקן על הלוח אם זאת שאלה שלא קשורה לכותרת האם אני צריך להתקין מערכת הפעלה 64 ביט ואולי אז המערכת תנצל את ה 4 GIGABYTE RAM שמותקן על הלוח אם או שזאת יכולה להיות בעיה פיזית ולא תוכנתית <? בכל מקרה יש לי מחשב נייד נוסף בבית aspire 5738zg-424g32mn ויש בו DDR3 זכרון במחשב ה lenovo idapad 110-17lkb יש זכרון מתושבת DDR4 יש אפשרות שתהיה התאמה אם אני אני אנסה להכניס את הזכרון מסוג DDR3 לתוך התושבת מסוג DDR4 ? תודה ר…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם, יש ברשותי לפטופ של DELL XPS 13 חדש (נקנה ממש לפני כ3 שבועות). עד עכשיו השתמשתי בו אך ורק כשהוא במצב חיסכון בסוללה ושמתי לב שמשום מה הסוללה יורדת די מהר (הכל יחסי כן? מדובר על שימוש של לפחות 10 שעות). היום ניסיתי להשתמש במחשב במצב רגיל (לא חיסכון בסוללה) ושמתי לב שהסוללה יורדת פחות מהר משום מה. במשך 5 שעות של שימוש במצב הרגיל (מתוכם כל ה5 שעות אני שומע מוזיקה, קבצי PDF, גוגל ואפילו פינוק של 20 דקות בנטפליקס) ואני עומד על 66% סוללה, בואו נגיד שבחיסכון בסוללה שהמסך שלו נכבה מדי כמה דקות כשלא נוגעים במחשב הסוללה הייתה יורדת יותר. יש מצב זה בגלל שהמחשב כל שנייה מדליק\מכבה את המסך ופה הצריכה המוגברת בחשמל? (למרות שזה מצב חיסכון בסוללה והוא אמור ל…

14. שלום סידרתי היום את הכבלים הפנימיים של המחשב שלי מחדש היום, כשסיימתי המחשב נדלק רגיל אבל אחרי סביבות דקה נכבה, עדיין במסך הבית בלי כלום פתוח. אחרי שהדלקתי אותו המאווררים של המעבד לא עבדו והמאוורר של הכרטיס מסך הסתובב במהירות ממש גבוהה שבחיים לא ראיתי כול הכבלים מחוברים טוב, נסיתי גם לחבר 2 pcie לכרטיס מסך במקום אחד ועדיין לא עבד רכיבים: I7-7700k Corsair h100i v2 Asus gtx 1080ti turbo Corsair rm750i

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. עד לאחרונה כל מאמץ של המחשב גרם למאוורר לפעול חזק יותר, לאחרונה הוא פועל בקצב סטטי. האם זה אומר בהכרח שהחיישן הלך? יש דרך לבדוק את זה?

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by itzkoo,

חיברתי את הHDD לראוטר אבל כשאני מנסה לעשות MAP NETWORK DRIVE הוא כותב לי שהמערכת דורשת SMB2 ומעלה ידוע לי שאפשר להפעיל את הSMB1 ולגרום לזה לעבוד אבל האם יש דרך יותר בטוחה? מה עושים במצב כזה?

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by שמעון ער,

רכשתי לבן כרטיס מסך gtx 1080 מיני של גיגהביט והוא לא מצליח כאשר משחקים להגיע לאחוזים גבוהים שלfps מגיע בין 40 ל70 אחוז שלחתי אותו לבדיקה במעבדה של ksp והם טוענים שהוא בסדר מה עלי לעשות.?נתוני המחשב הם בורד של אסוס דגם b150 m.c מעבד אינטל i5 6600 3.3mz זיכרון 8g ram מהירות 2150 ספק כוח 600w בבקשה עזרה/יעוץ.

18. שלום רב, רכשתי לפטופ אסוס דגם gl503vd, התקנתי עליו מאפיה 3,ושמתי לב לאיטיות נוראית שלא אופיינית לכרטיס המסך, פתחתי את מנהל המשימות, ולהפתעתי גיליתי שהווינדווס 10 משתמש רק ב gpu intel המובנה במחשב ואילו ה gtx 1050 באפס אחוז ניצול! שיניתי בהגדרות לוח הבקרה של nvidia שישתמש רק בו, לא עזר, עדיין השתמש רק במובנה, אפילו הפכתי את המובנה ללא זמין דרך מנהל ההתקנים, ולהפתעתי ראיתי שלמרות שבמנהל ההתקנים הופיע הכרטיס gtx 1050, בפועל היה נראה כאילו לא מותקן הדרייבר, כלומר, כשבאתי לשנות רזלוציה ב ווינדווס לא היה ניתן וכשלחצתי על מתאם התצוגה היה רשום רק מנהל תצוגה בסיסי של מייקרוסופט.. הסרתי את הדרייבר של הכרטיס כולל הסרה גם ממנהל ההתקנים, אותה התוצאה, המחשב רואה אומנם…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. זו כבר פעם שנייה שהמחשב מנסה להתקין מעצמו ווינדוז 10 ובזמן ההתקנה הוא נתקע על 33%. בפעם הקודמת כיביתי את המחשב כשראיתי שזה נתקע וזה לא הועיל בשום דבר. מה עליי לעשות??

20. לא מזמן שיניתי את הצגת התכנית בשורת המשימות, שלא יראה רק קובייה, אלא יראה את כל השם של התוכנית אני לא זוכר איך עשיתי את זה, אני רוצה לבטל את זה ולהחזיר כמו שהיה, חפרתי את כל ההגדרות ואני לא מוצא, אשמח להכוונה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ilanb0,

בגלל תקלה בכרטיס רשת, המחשב הנייח שלי שלי מחובר כרגע לאינטרנט בדונגל אלחוטי שמתקשר עם הראוטר שנמצא 4 מטר ממנו. אבל הגלישה הפכה לסיוט בגלל שבכל דף אינטרנט שאני פותח, רשום לי בתחתית הדף "ממתין למטמון" ולפעמים לוקח לדף להיטען דקות ארוכות. מדוע זה קורא את הדף מהמטמון (מדובר לא רק בדפים שכבר פתחתי, אלא גם בדפי אינטרנט מאתרים חדשים) ומה ניתן לעשות כדי לשפר את זה עד שאמצא הזמן להחליף כרטיס רשת?

22. Started by Hodaya Drori,

היי, קופצת לי כל שנייה הודעה במחשב: (אין דיסק) לא נמצא דיסק בכונן. הכנס דיסק לכונן Device\harddisk1\DR1\. מה זה אומר? איך ניתן לטפל בזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by דני אריה,

שלום מבקש לדעת כיצד ניתן להפוך תמונה לתמונת רקע בתוך תיקיה משתמש בווינדוס 10 תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני כמה שבועות. שיחקתי משחק ופתאום הוא קרס, פשוט הראה לי את הסימן שיש כשאני מעלה את המחשב.. של gigabyte insist ultra durable. לא הבנתי מה הולך חשבתי שהמחשב משומה קרס ועושה ריסטארט והוא לא, לא נכבה פשוט נשאר במסך שחור.. חשבתי שזה ממש מוזר כי עכשיו קניתי אותו.. והוא פשוט לא העלה תמונה בפעמים הראשונות שניסיתי להדליק. אחר כך הוא עלה ונשאר על המסך שאמרתי בהתחלה, היה כתוב ללחוץ על f12 f9 בשביל להגיע לתפריטים שיש בהתחלה בהפעלה והוא לא הגיב.. העלתי תמונה של זה.. סליחה על האיכות אני עם פלאפון חלופי. עוד פעם כיביתי וזה עבר לי לחלון שווינדוס אמר לי שיש בעיה במחשב ושהם יעשו בשבילי ריסטארט. אחרי שזה עשה זה אמר שזה אוסף מידע ועשה ריסט שוב והגיע לתמונה שאני א…

• 15 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. Started by MotorcycleBoy,

אחרי פירמוט של המחשב , הטאצ פד לא מזוהה . חשוב לציין ווינדוס 10 מחשב של אסוס X441U הורדתי את הדרייבר מאתר היצרן , אבל פתאום עולה לי ההודעה הזו באמצע התקנת הדרייבר There is a problem with this Windows Installer package. A program run as part of the set up did not finish as expected. Contact your support personnel or package vendo למישהו יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים