תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
-
אין לי שמץ איך לבטל אותו ואני לא מבין מה הבעיה.. זה ה SPECS: i3 3220 gt 620 8g ram motherboard: foxconn 2ABF אין לי שמץ מה לעשות כל הזמן המחשב קורס לי שאני נכנס למשחק והוא מתחיל להתחמם טיפה בבקשה עזרה ..
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. ברשותי דיסק קשיח של סיגייט ברקודה ST2000DM001 9YN164 בנפח 2T, במקרה גיליתי שיצאה לו קושחה חדשה, הורדתי והתקנתי בהצלחה, ממתי יש קושחה לדיסקים קשיחים? חשבתי לתומי שרק לביוס יש, אילו עוד רכיבים יש קושחה? 2. רציתי להריץ בדיקת תקינות ו S.M.A.R.T על הדיסק הקשיח הנ"ל, הורדתי את התוכנה SeaTools for Windows מהאתר של סיגיינט, כתוב שהיא תומכת ב Win 8, אבל בזמן ההתקנה קפצה אזהרת תאימות, סיימתי את ההתקנה, הפעלתי את התוכנה, הכל עובד למעט שהדיסק הקשיח לא מזוהה :-) מישהו יודע מה ניתן לעשות והאם יש תוכנה חלופית? מצאתי גם את הדיון הזה מלפני מספר חודשים: http://forums.seagate.com/t5/SeaTools/SeaTools-on-Windows-8/m-p/193376 (הרצתי כ ADMIN וגם ניסיתי מצב תאימות לאחור - לא עזר) 3. כיצד נית…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום למה יש לי בעייה בהקלדה בפרום שלכם ? אני נאלץ ללחוץ על כל מקש בחוזקה ולאט, אחרת אין הקלדה. זה נכון לגבי אותית, סימני פסיק ונקודה או מקש רווח.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קניתי דיסק של HITACHI עם חיבור SATA, אחרי שחיברתי אותו והמחשב זיהה אותו, הוא לא מופיע "במחשב שלי" מה אני מפספס?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין במחשב HDD חדש 80GB של חברת ExcelStore. על הפריימרי יש לי HDD+CD. את החדש אני מתקין על סקנדרי מאסטר ומג'מפר בהתאם. הבעיה: באיתחול, הBIOS אינו מזהה את הכונן החדש והמחשב נתקע ואינו מעלה את מערכת ההפעלה. קונפיגורציה: Mother Board - LX-6AP2(EX) <- הסוגריים צריכים להיות על EX BIOS Type - Award Modular BIOS v4.51PG BIOS ID - 08/11/1998-i440EX-W977TF-2A69JF9EC-00 Chipset - Intel 440EX/LX rev 3 Operating System - Win98 מידע נוסף: - הכונן, כבל IDE, והג'ימפור תקינים (בדקתי על מחשב אחר). - אולי הBIOS אינו תומך בHDD החדש ונדרש שדרוג. איך ניתן לדעת זאת? והיכן להשיג את 2 הקבצים הדרושים לצורך שדרוג הBIOS ? (נראה לי שלחברה של לוח האם, LX-6AP2(EX), אין אתר ברשת) -האם AT…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים ברשותי מחשב אסוס נייד וקניתי תחנת עגינה שאלייה חיברתי שני מסכים עם כבל HDMI, לא מצליח להתחבר איתם למסכים הנפרדים. מקבל את ההודעה הזו: אני כן מצליח להתחבר ל USB של התחנת עגינה אבל שאני מחבר את המסכים לא מצליח לראות אותם. זה הדגם של המחשב : https://www.asus.com/Laptops/For-Home/ZenBook/ZenBook-Flip-UX360/ אשמח לעזרה ?
-
- 11 תגובות
- 5.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי שתי תופעות מעצבנות שקיימות כבר הרבה זמן. ייתכן והן קשורות ביניהן. (10 מגה בזב"ל/בזק) הראשונה: באתרים רבים העמודים לא נטענים בנסיון הראשון. הדפדפן מראה שהוא מנסה לטעון את העמוד (העיגול בכרטיסיה מסתובב), אבל ברוב המקרים העמוד נשאר לבן, או שנטען רק הרקע של העמוד (אם יש), או במקסימום נטען רק החלק העליון של העמוד. הטעינה של הדף מצליחה רק אחרי רענון של העמוד לפחות פעמיים-שלוש, ולפעמים גם הרבה יותר. חשבתי שאולי זה נגרם מאיטיות או עומס על הרשת, אבל המתנה של כמה דקות טובות לא עזרה, והתופעה קיימת בכל שעות היממה. כשהדפדפן כן מצליח לטעון את העמוד, הטעינה מתבצעת במהירות סבירה יחסית לחיבור. הבעיה מופיעה באתרים רבים, גם בארץ וגם בחו"ל. Ynet, יו-טוב ואפילו פה ב- HW הן רק חלק …
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
כל לילה אני מקריא למחשב סיפור לפני השינה, ואחרי הסיפור אני אומר לו במיקרופון שהלילה נועד לשינה הוא נשכב על שולחן העבודה מנסה לישון,אפילו עוצם את המסך ומיד קם בלי שנגעתי בו או עשיתי רעש. איך מלמדים את המחשב לישון בלילה כי הוא מרעיש לי עם המאווררים שלו. יש לי חלונות 9 פרוץ לא 9.1 אלה 9 הפריצה לא עבדה ועשתה לי הרבה בעיות חלקן נפטרו אחרי זמן מה (אולי עדכונים). תעזרו לי קשה למחשב שלי לישון אבל לכבות וריסט הוא עושה רק לישון לא.
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
עד לפני שבוע הכל היה בסדר, אבל עכשיו כשאני מנסה לצאת ממצב שינה של וינדוס 7 המחשב לא מתעורר גם אם אני לוחץ על מתג ההדלקה, אלא אני צריך להוציא את התקע מהחשמל ולחכות קצת, ורק אז הוא נדלק. אחר כך עולה מסך שאומר לי שבוצע כיבוי לא תקין ורק אח"כ עולה הוינדוס מחדש. השאלה שלי - האם זו נראית כמו בעייה בספק הכוח? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, קצת קשה להסביר את הבעיה שיש במחשב שלי, אבל אנסה בכל זאת. מחשב נייד Dell Inspirion 5521, windows 8.1 64x, chrome ביומיים האחרונים, בעת שימוש באינטרנט או בוורד או בכל תוכנה אחרת במחשב שנפתחת בחלון משלה, כל דקה בערך יש כמו מן קטיעה ברצף העבודה. באותו זמן, צבעו של החלון משתנה, כאילו הופעלה תוכנה אחרת ברקע/נפתח חלון אחר ברקע אך בפועל הדבר לא קרה. לאחר כשלוש שניות, צבעו של החלון משתנה שוב והעבודה חוזרת לסדרה- אבל אז זה קורה שוב כל כמה דקות. זה מפריע מאוד בעבודה, בעיקר בוורד. אני כותבת ברצף, ואז "כאילו" תשומת הלב של המחשב הולכת לחלון אחר (על אף שאין עוד חלונות פתוחים) והכתיבה בוורד נקטעת. כך נוצר מצב שלעתים חסרות לי מילים או אותיות במסמכים, על אף שכתבתי אותן…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , יש לי בעיה שהיא דיי מרגיזה , יש לי epox8rda+ amd 1700 @ 2200 windbond 512 Windows XP pro אני משתמש בכרטיס קול שנמצא על הלוח אם , sound storm . ויש לי בעיה דיי רצינית , אחרי שהמחשב עובד שעה\שעתיים , אני מגיע למצב שבכל פעם שיש סאונד אם זה במשחק מסויים או אם זה בסרט או אם זה סתם שיר שרץ בווינאמפ ברגע שאני מתחיל ללחוץ על מקשים במקלדת יש לי לאגים בסאונד , מעין קטיעות קטנות כאלה , כל אחת אולי לחצי שניה.. זה ממש מרגיז , ואי אפשר לשמוע שיר כמו שצריך ככה. ובמשחקים זה נותן לי יחד עם הקטיעות בסאונד גם קטיעות קטנות (שכמעט לא מורגשות ) במשחק עצמו. אני יודע שהבעיה בכרטיס קול ולא בכרטיס מסך מיכוון שזה קורה גם שאני לא מריץ משחקים , אלה סתם שומע מוזיקה. ניסיתי המון דיירברים של nvidi…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יד לי כבר כמה זמן מעבד חדש E6750 כל הזמן במיליון תוכנות כולל של הלוח אם שלי הוא מראה לי שהוא פועל על 2 GH ןלפעמים קופץ ל2.6 כמו שהוא אמור להיות... זה מראה בתוכנה של הלוח אם (P5K-E) שמתי שזה עובד על המהירות הנמוכה זה כפולה של 6 ושזה קופץ למהירות הנכונה זה כפולה של 8...
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כשאני פותח קטעי וידאו למסך רחב, הוידאו זז לקצה השמאלי של המסך ונראה רק החלק הימני שלו. זה לא קורה בUTUBE אבל אותה תקלה קורית גם בYNET .
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי הרבה קבצים. הם כל הזמן משנים מיקום. אני מסדרת אותם לפי נושאים והם כל הזמן זזים זה משגע אותי. איך מקבעים אותם תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, סוף סוף קיבלתי את הX1950 . אני רוצה לחבר אותו לספק כוח, זה PCI-E והחיבור הוא 6 פינים של 3 על 3. לפי התרשים החיבור בא מהספק, חיפשתי ואין כזה דבר. בא עם הכרטיס איזה מאריך לא ברור שכתוב עליו CROSSFIRE. לאן מחברים את החיבור לחשמל? תודה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראשית זה המפרט של המחשב החדש שלי: זה לא המחיר ששלמתי אבל נגיע לעניין מחקתי את כל הדריברים הקודמים של המחשב הקודם הכל הכל הכל מחוק. אחרי המחיקה ביצעה ריסטרט למחשב והתחלתי להתקין את הדריברים שמגיעים באריזות התקנתי הכל חיכיתי בסבלנות עד שסיים הכל הפעלה מחדש והופל'ה עלו לי 2 שגיאות שאני לא יודע מה לעשות איתן אלו השגיאות: מה עליי לעשות בשביל להעלים את השגיאות הנ''ל. במידה וצריך להוריד איזה דריבר כלשהו אשמח לקבל לינק ישיר להורדה בתודה מראש [br]פורסם בתאריך: 7.04.2009 בשעה 12:53:29 מחקתי שוב הכל הורדתי את הדריברים מהאינטרנט ונשאר לי רק השגיאה עם הnvidia nvmixerמה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
מדובר במפרט הבא: DFI INFINITY NF4 ULTRA POWERCOLOR X800GT AMD ATHLON 3200 2X KINGSTON 512 קניתי היום גם מארז עם ספק כוח 500W הבעיות הם: כשהמחשב עולה שליש מהמסך העליון לא רואים ומתחילים לראות רק מתחת וזה מכווץ כזה... (זה מאז שחיברתי תספק) המחשב קרה כבר פעמיים שהוא הציג מסך כחול ועשה ריסט לעצמו סתם ככה... במשחקים לפעמים הם נתקעים/לא עולים/ ולמרות שהכרטיס טוב לא רואים הכי הכי לדעתי אבל עזבו את זה מה אני עושה עם כל הבעיות האלה???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום סוף סוף קיבלתי את המחשב שלי ולמה ל פעם שאני מתקין את הדריבר של ה hercules 3d prophet 8500le מהאתר של ati הוא מתקין לי אותו ושהוא עולה לwinxp הוא ישר עושה ריסט?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול, ב8 ל12 2009, קיבלתי את המחשב שלי מתיקון. המחשב שהה אצל FOXPC במשך חודש, והועבר לTMS, ואז המשבר הגדול ביניהם התרחש. ככה התגלגלו העניינים, ולאחר 5 חודשים (חצי שנה !!! ) קיבלתי את המחשב שלי. הוספתי עוד 2006 ש"ח להחלפת כרטיסים מפני שTMS לא יכלה להשיג את הכרטיסים שלי (TWINTECH 9600GT XT) והם הוחלפו בGIGABYTE 9800GT עם קירור שווה ערך, בתוספת של 103 ש"ח לכל כרטיס. המחשב שלי נשלח למסע הזה מפני שהכרטיס העליון הפיק רעש סטטי חזק שעובר דרך הראש (יש לי 2 כרטיסים) קיבלתי אתמול את המחשב, חוץ מהרעש הוא היה בסדר, אז יש כמה סריטות על המארז כי המחשב נשלח לחיפה על ידי FOX בלי מארז, אבל לא נורא. אבל זה לא חשוב כרגע הפעלתי SIMS 3, המחשב קפא לאחר 20 דקות, לא נורא, ה…
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס כתוספת זכרון לסמארטפון כאשר הכרטיס הזה עוד באחריות הסמארטפון שאני משתמש בו זה גלקסי 2. יום אחד אני מקבל הודעה שהכרטיס פגום איך אני יכול לבדוק שהכרטיס באמת לא תקין? וכך אנצל את האחריות
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה דקות גלשתי באינטרנט, פתאום קפצה לה הודעה מ-Intel Active Monitor שהספק עבר את תווח המתחים המומלץ, הנה ההודעה במלואה : http://img57.echo.cx/img57/5034/power4dy.jpg האם זה יכול לגרום לנזק למחשב ?! הספק הוא לא של איזה חברה מומלצת, סתם איזה חברה לא מוכרת. :-\
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
זה כבר הפעם הרביעית או החמישית שזה קורה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, וזה פעם ראשונה שאני מקבל מסך כחול. הטמפרטורות תקינות. אני מצרף קובץ DMP http://www.2shared.com/file/6383224/dab6ee69/Mini062009-01.html (אני כרגע מוריד את התוכנות בשביל לקרוא את הקובץ אבל זה מוריד מאד מאד לעט) ------ זהו הוריד לי מה עושים? Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\Alex\Desktop\Mini062009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestam…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה מחשב לאחותי וביקשתי שישלחו בלי מערכת הפעלה,בדקתי בביוס והSATA על ENABLE חשבתי אולי בכיוון שהלוח לא מזהה את ההארדיסק וצריך לתת לו את הדרייוור,אז בתור התחלה לא קיבלתי דיסקט SATA וגם אם כן המחשב הגיע בלי כונן דיסקטים,שמעתי שאני יכול להוריד את הדרייוור SATA מהאינטרנט ולתת למחשב לקרוא מהדיסקונקי,איך אני עושים את זה? אגב הלוח של ASUS P5GC-MX תודה רבה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-