תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
לפני כחצי שעה מחקתי בלי כוונה קובץ שנמצא בכונן רשת שיתופי, מה שאומר שאני לא יכולה לשחזר את הקובץ כי סל מחזור לא רלוונטי. מה אני יכולה לעשות?? יש דרך לשחזר את הקובץ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאחר הרצת אנטי וירוס וביצוע אתחול למחשב אני מקבל הודעה ש - windows לא מוצא את הקובץ csrcs.exe , היכן ניתן להוריד את הקובץ , האם הרצה בעזרת תקליטור התקנה במצב תיקון יתקין את הקובץ מחדש ? לתשובתכם אודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לאחר מספר קריסות התקנתי את תוכנת מינידמפ אבל ניסיתי לקרא את הקובץ הזה שצירפתי ולא הצלחתי להבין ממנו כלום.. אודה למי שיוכל לעזור ולהסביר לי למה הוא קורס. הקובץ: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
מקבל ביומיים האחרונים הודעות שגיאה כפי שתראו בקובץ תמונה המצורף אחרי מחיקה תוכנת CCLENER לא מחקה, וכל פתרון אחר לא מצאתי! מבקש סיועכם או ע"י הפניה לתוכנה חינמית להסיר שאריות של קבצים או הפנייתי לתהליך (LIST) שאני אעשה מערכת הפעלה WIN 10 64 ברישיון תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לכבות ולהפעיל (ברצף) מנהל התקן של USB-HUB. ולשים במתזמן המשימות. האם יש דרך פשוטה לעשות זאת בקובץ BAT? (אני לא מבין שום דבר, אבל ממש שום דבר, בתכנות). win xp. תודה
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום יש לי מספר קבצים ששמרתי במסמכים שלי אחרי שקיבלתי אותם ב GMAIL. הם שמורים כקובץ מסוג (Chrome HTML Document ( .html (כך בחר המחשב לשמור - לא החלטה שלי). חלקם נפתחים ללא בעייה ואחרים לא. אלו שלא נפתחים: כשהמחשב מנסה לפתוח כתוב בשורת URI בין השאר : view = nocookies ? כשבדקתי אצלי אז בכרום הוא כן מאפשר להפעיל עוגיות. בסוף, כשלא נפתח המסמך, רשום לי בשורת URI : about: blank#blocked למה זה קורה בחלק מהקבצים השמורים כך ובאחרים לא ? איך מתקנים את זה ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מנסה לפתוח קובץ עם רשומות שאני צריך והוא פתאום לא נפתח יותר רושם ככה windows photo viewer cant open this pic because either photo viewer dosent support this file format תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
-
שלום רב אנשים יקרים ושבת שלום פירמטתי היום את המחשב של אמא שלי , ולפי זה עשיתי גיבוי לדואר נכנס של האוטלוק לקובץ PST שמשקלו הוא 1.2 גיגה. לאחר הפרמוט הכנסתי את הקובץ לתוך האוטלוק, הכל טוב ויפה, ואז ניסתי להעביר את כל מיילים לתוך התיקיה inbox , האוטלוק התחיל בעברה של הקבצים, ואז פשוט הכל נעלם, אני לא מוצא את כל המיילים. ניסתי להתקין מחדש את האופיס ולאחר מכאן הכנסתי את הקובץ מחדש, ושוב הקבצים לא נמצאים. אני שובר את הראש איפה המיילים, זה ממש חשוב. ניסתי לחפש בכל התיקיותב אוטלוק בלי הצלחה. בבקשה תצילו אותי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הורדתי דרייבר לביוס והוא קובץ ROM איך אני משתמש איתו? תודה !!
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התקנתי קובץ WGA הוא פשוט מאט לי את המחשב [מפרט מימין] אני מרגיש את האטה אבל לא משהו משמעותי שלוקח לי חצי שעה להיכנס לתיקייה.. הוא לא מראה הודעות בשביל לקנות ווינדוס חדש אפשר תוכנות להשמדת הקובץ?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב קופצת לי הודעה there was a problem starting winjbl32.rom the specified module could not be found אוקיי אני מתאר שזה רכיב חשוב לפי השם, מה הבעיה..? הקובץ לא נמצא? לא פועל? איך אפשר לתקן? אני ממש לחוץ מזה..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אתמול ניסיתי לגשת לקובץ מסוג XLS מאוד חשוב וקיבלתי הודעה שגיאה שאומרת "אין אפשרות לגשת אל". ייתכן שהקובץ פגום, ממוקם בשרת שאינו מגיב או מוגדר לקריאה בלבד" ניסיתי את כל הדברים הבאים שלא עזרו (אגב עשיתי איחוי ותיקון סקטורים של ווינדוז לכונן שעליו יושב הקובץ, האם יש קשר ? המסמך נפתח יום אחרי האיחוי תיקון): - נכנסתי להרשאות הקובץ, נתתי גישה מלאה לכל המשתמשים - ניסיתי להעלות את הקובץ לרשת/להעתיק למקום אחר (הודעת שגיאה שווינדוז לא מצליח לקרוא את הנתונים) - הורדתי תוכנת unlocker, לא מצאה נעילה וכאשר ביקשתי ממנה להעביר את הקובץ גם היא כשלה - דרך תוכנת אקסל יש אופציה לפתוח ולתקן, ניסיתי, לא עבד, התוכנה קורסת - ניסיתי שתי תוכנות שונות שקשורות בXL…
-
מישהו יודע איך אני עושה שהוא לא היה כזה גדול הוא כל הזמן על 400 ושעושים משהו כבד הוא עולה ל500-600 ואז לפעמים זה נתקע להרבה זמן יכול להיות שאין לי מספיק זיכרון ramאו שהמחשב שלי יותר מידי חם? איך לבדוק כמה זיכרון ram יש לי?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חברה הורדתי פרק של נמלטים ואת התרגום שלו שמתי אותם באותה תיקייה עם אותו שם ומשום מה אי ןסינכרון לא מופיעים הכתבויות חשבתי אולי בעיה במקודדים אבל הכנסתי דיסק של סרט עם כתוביות וכן יש כתוביות ועולה החץ של VOBSUB מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
פתחתי קובץ זדוני במחשב שמריץ קוד זדוני שבעזרתו האקר פורץ למחשב, את הקובץ ראייתי בקבוצה של אקרים, אני לא בטוח שזה קובץ זדוני אבל לפי מה שרשמו בתגובות מדובר על קובץ PDF שמריץ קוד זדוני, פתחתי אותו בעזרת תוכנת ארגז חול אבל אין לי מושג אם זה עזר. השאלה איך ניתן לדעת אם באמת זה קובץ שמוצפן בו קוד זדוני? או קובץ רגיל? ואם פירמוט יעזור למחוק את הוירוס? או שצריך להחליף כונן קשיח חדש?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, מס' קבצים שהעברתי מדיסק-און-קי לדסקפטופ בלתי נראיים . כאשר אני מסתכל על הדסקטופ דרך RAR או מנהל הקבצים הם כן מופיעים ורצים, אבל כשאני בדסקטופ הם לא נמצאים . חשוב לציין שניסיתי כל אופציה של ביטול קבצים חבויים. ** הכוונה היא לסרטי הוידיאו שנקראים MAINCH05 תודה רבה. מצורפות תמונה להמחשה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, הורדנו סרט תלת מימד ששוקל 6+ ג'יגה, מאז, לאחר חצי שעה של פעילות הוא מתחיל להתקע, זה קורה בעיקר כשצופים בסרטים ולאחר זמן מה קופצת הודעה על בעיית זיכרון והווינדוס מתרסק ועושה ריסטרט. (אנסה למצוא מה כתוב בבעיית הזיכרון ואעדכן). אני לא יודע אם זה קשור לקובץ הזה באיזשהי צורה (יש 9ג'יגה זיכרון פנוי), אבל כשאני מנסה למחוק את הקובץ עולה חלון "מתכונן למיחזור" ונשאר ככה. הקובץ לא נמחק. בסביבות 12:00 בצהריים העברתי את המחשב ל"מצב בטוח" ועשיתי מחיקה לקובץ, חזרתי הביתה אחרי 4 שעות וזה עדיין ב "מתכונן למיחזור". איך אני נפתר מהקובץ הזה ואיך אני פותר את בעיית התקיעות של הלפ טופ? תודה
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי מלא ריסטרטים במחשב . מהקובץ מיני דאמפ רשןפ לי שזו השגיאה: Probably caused by : ntkrnlpa.exe ( nt!ExAllocatePoolWithTag+673 ) בקובץ אחר : Probably caused by : win32k.sys Probably caused by : PQV2i.sys Probably caused by : Ntfs.sys ( Ntfs!NtfsFlushVolume+455 ) Probably caused by : memory_corruption מה זה אומר? למישהו יש מושג? כל קובץ שגיאה נותן לי פרשנות אחרת...
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אחי ישב על המחשב שלי וסתם דפדף בתיקיות ופיתאום המחשב התחיל לזחול קצת ואז הופיעה לי ההודעה הזאתי שיש לכם אפשרות לשלוח למייקרוסופט את התקלה או לא לשלוח (ככה לפחות הוא אומר) לא היה לי מה לעשות מלבד CTRL ALT DELETE ולעצור את פעילות התוכנה. אח"כ לכנסתי לevent viewer ובדקתי מה היה השם של הקובץ שגרם לזה וזה היה drwtsn32.exe אני יודע שבווינדווס יש דבר מוזר ולא מועיל שנקרא "דוקטור ווטסון" שאין לי מושג מה הוא עושה אבל הקובץ הזה קשור אליו, ועכשיו שאלות: 1- הדוקטור ווטסון הזה מופעל אוטומטית עם הפעלת הווינדווס? אם כן איך אני מעיף אותו? 2-ממה זה יכול להגרם אם לא הפעילו אותו?
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני גרפיקאית. הוחלפה במחשב שלי לפני כמה ימים מערכת הפעלה והוכנס SSD. עכשיו.. קבצי אילוסטרייטור שנמצאים אצלי בהארד דיסק החיצוני שלי לא נפתחים, אלא אם כן, אגרור אותם לדסקטופ ורק משם לתוכנה. גם בשמירה.. לא אוכל לשמור שום דבר בהרד דיסק החיצוני, אלא קודם לשמור על הדסקטופ. כשאני רוצה לפתוח קובץ הוא פותח את התוכנה ואז מוציא הודעה "FILE NOT FOUND" לחלופין כשאני רוצה לשמור - רצ"ב תמונה להודעה. האם מישהו נתקל בבעיה כזו? שמתי לב שזה רק בתוכנה אחת. עשיתי עדכונים למחשב, האם הבעיה היא בהרד דיסק או להתקין מחדש את האילוסטרייטר??? הטכנאי שלי ועוד כמה אנשים ששאלתי לא יודעים את התשובה.. והאמת שגם בגוגל לא הצלחתי למצוא תשובה אשמח לעזרה. …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך אני יכול ליצור קבצי סקריפט שיכולים להתקין תוכנות באופן אוט' ללא התערבות מצד המשתמש כמו למשל שאפשר לראות באתר NINITE.com - שאתה בוחר אפליקציות להתקנה ואז מוריד לך קובץ EXE שמתקין את התוכנות באופן אוט' אני גם רוצה ליצור לעצמי סקריפטים כאלה - מישהו יודע איפה להתחיל ? לא מצאתי יותר מדי מידע באינטרנט לגביי זה
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
המחשב פתאום עשה ריסטרט לעצמו, כתוב שיש שגיאה ב-system/system32/config ואני צריך לנסות לשחזר, הבעיה שזאת לא פעם ראשונה שחסר קובץ זה או אחר ובכל פעם אני נאלץ לפרמט, יש למישהו פתרון? (זה פורסם פה,כי אני מניח שזאת בעית חומרה) תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-