תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
וזאת למרות שזה על אוטומטי גם לאיזור זמן וגם לשעון.... ממה זה ואיך לסדר? זה רק לאחרונה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה ה-Windows שלי כל הזמן קופא ואחרי כמה שניות חוזר לפעולה רגילה וככה כל הזמן ניסיתי מיליון ואחד דברים עדכנתי את הדרייברים,Windows update,CMD scannow,בדקתי שאין בעיה כשאני נמצא במצב בטוח ועדין הבעיה קיימת. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את windows 10 pro 32bit על המחשב אבל למשל שאני לוחץ על סמלים בשולחן עבודה יש לי אופצייה לסמן אותם כמו טאבלט וגם שמתי לב לזה :
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד lenovo T420 שעליו הותקן WIN10 כשדרוג מWIN7. ומשום מה, לאחר הפוסט של הביוס, הוא מראה לי מסך שחור עם סמן מהבהב כאילו הוא מחכה שאני כתוב לו משהו (במילים האחרות, הווינדוס עצמו לא עולה). בעקרון גיביתי כבר את כל הקבצים שחשובים לי דרך LIVECD אבל אני לא מעוניין להתחיל להתעסק עם פרמוט שלו מ-0, אבל אני באמת שלא יודע למה זה קרה או האם קבצי המערכת הפעלה נפגמו. נסיתי גם לבדוק בנוסף את הסקטורים של הHDD שלי, אבל נראה שעל פניו הוא תקין. יש לזה פתרון כלשהו מלבד פרמוט מוחלט?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, יש אצלי רשת מקומית שהוקמה סביב ראוטר לצורך חיבור מדפסת למחשב ברשת אלחוטית wi fi. הכל עבד למישרין במשך 4-5 שנים עד שלפתע עלתה אצלי הודעת שגיאה שהמדפסת איננה מחוברת למחשב ! נכנסתי ל settings של windows10, בחרתי wi fi ו show available nertworks. משלל רשתות ה wifi שהופיעו במסך בחרתי את זו שלי, ואף על פי ש connect automatically מסומן, לחצתי connect הקלדתי סיסמה וקיבלתי הודעת שגיאה שהסיסמה לא נכונה ! זו הסיסמה ואין אחרת מלבדה ! מה עושים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם יש לי מחשב חדש של asus, בזמן עבודה המחשב קורס, מציג מסך כחול ועושה ריסטרט השגיאה המוצגת: POWER DRIVER STATE FAILURE. עידכנתי את כל הדרייברים, ראיתי מדריכים וטוטוריאלים ה-troubleshooter מוצא את השגיאה הבאה ולא מצליח לתקן אותה potential windows update database error detected עשיתי את התהליכים האלה Run SFC Scan Run DISM Tool ללא הצלחה. אשמח אם תעזרו לי אני מנסה להימנע מלפרמט את המחשב. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם Windows 10, שפועל כל כך לאט, עד שלוקח לו לפחות 24 שעות עד שהוא מצליח להציג את שולחן העבודה כרגיל, ולהתחיל להגיב. גם כשהוא מגיב, אם נותנים לו יותר מידי פעולות בפעם אחת, הוא נתקע. אחרי 24 שעות הפעלתי את CCleaner וניקיתי כל מה שיכלתי. בנסיון למחיקת השטח הפנוי בכונן הוא נעצר. עשיתי תיקון שגיאות בדיסק ואיחוי דיסק. אני רוצה לחכות שהמחשב שוב יעלה כדי לעשות סריקת אנטי וירוס. אבל יש לי עוד כמה חשדות, אולי בעניין החומרה. אז אני קודם כל שואל, כשהמחשב יעלה, איזה עוד בדיקות לעשות? והאם יש מערכת הפעלה מתאימה לבדיקות חומרה, קבצים ולסריקת אנטי וירוס? תודה!
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, נתקעתי עם כונן ה System שלי (Drive C) שהתמלא והמחשב שלי משותק. רציתי להרחיב את מחיצת (Partition) C. נכנסתי ל Disk Management וקיבלתי את מפת הדיסק כמוצג בתמונה הרצ"ב. מימין ל C קיים שטח בעל 350 Mg ללא שם Volume, עם הכיתוב: Healthy Recovery Partition. רציתי לצרפו ל C ומתפריט מקש ימין על C אני מקבל אך ורק את האפשרות Shrink Volume. ניסיתי למחוק את ה Volume מימין ל C אך מתפריט מקש ימין על על המחיצה חסרת השם המוצבת מימין ל C אני מקבל רק את האפשרות Help. ב Help הופניתי לאתר של Microsopft ושם יעצו לי לבחור מתפריט מקש ימין ב Computer Management על Computer Management לבחור את האפשרןת: Run as Administrator. האפשרות הזו איננה קיימת אצלי בתפריט מקש ימי…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתי שמפעילים HPET דרך ה BCDEDIT זה עולה ל40 אחוז שימוש והמחשב נורא איטי אם מבטלים זה חוזר לעבוד נורמלי והכל רצ כמו שצריך אבל משחקים כמו CS2 VAL עדיין מקרטעים ויש DELAY מזייפים מיקום וכו תודה
-
- 1 תגובה
- 392 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר'ה !! אם יש לכם סיסמא KEY של חלונות 2003 תנו לי בבקשה ...אני כאן מחכה לכם שתביאו לי תודה
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
יש הרבה כתבות הרשת על התקלה הזאת - אבל לא מצאתי פתרון ברור. משהו נתקל בזה ויודע איך לצאת מזה ? השרת תקוע על המסך הזה. מדהים שבשנת 2019, חברת Microsoft עדיין לא מסוגלת למנוע משרת להנעל ככה בגלל עדכון.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי windoes 7 ultimate 64bit, בימים האחרונים כאשר אני מכבה את המחשב הוא עובר למסך הכחול של היציאה ורשום "יוצא" עם העיגול של החשיבה, אבל בשלב מסוים הוא נתקע, והעיגול לא מסתובב, המחשב פשוט קופא ולא נכבה. יכול להיות זה כי שיחקתי קצת עם התוכנה של ג'יגהבייט של הלוח אם? איך אני מוצא את מקור הבעיה ואיך לפתור אותה? אשמח להצעות ועזרה מתן.
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה דקות סט חדש של זכרונות במחשב בתצורה של 2X2. העליתי את המחשב אבל הוא מראה לי שהוא יכול להשתמש רק ב2 מתוך ה4 למרות שהוא אמור להראות 3.75 (כי אני על 32 ביט) המחשב והביוס מזהים את הזכרונות בסדר גמור והמחשב רץ בסדר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לאחר שהד. הקשיח בנייד שלי קרס נאלצתי להתקין על החדש וינדוס 7 32 ביט הכל טוב ויפה אך לא מצליח לבצע עידכונים אוטומטיים בדקתי ברשימת הסרויסים אך הסרויס עובד.צירפתי תמונה עם ההודעה אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב בסמל הטעינה של WINDOWS 7 המחשב ניתקע בסמל, או מעביר למסך כחול ועושה ריסטרט.. הנה אחד מהשגיאות: 0x0000007e (oxc0000005'0x8ae6b995,0x86e38a8,0x86e38e38780) וזה השגיאה כשניסביתי להיכנס דרך SAFE MOD: irql_not_less_or_equal error אם תרצו אני יעלה גם תמונות של כל השגיאות.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, בעיה מוזרה מתרחשת אצלי במחשב - כל כמה דקות וללא סיבה נראית לעין המחשב קופא כמעט לחלוטין ל-10-20 שניות ואז חוזר. אפשר להזיז את העכבר ולעבור בין (חלק) מהחלונות, אבל כל פעולת עיבוד, טעינת דפי אינטרנט, לחיצה על כפתורים וכו' פשוט לא עושה כלום. כמובן שבזמן שהמחשב קופא אי אפשר לפתוח שום תוכנת ניטור, וכל תוכנה שניסיתי גם לא דוגמת שום דבר בזמן שהוא קופא העניין הבאמת מוזר הוא שהייתי משוכנע שמדובר בבעיית זכרון/מעבד - וניצלתי את ההזדמנות כדי להחליף לוח אם, מעבד וזכרון וגם להתקין מחדש windows, וזה עדיין קורה. נשארות שתי אופציות שאני יכול לחשוב עליהן - כרטיס מסך או HDD. האם יש למישהו נסיון עם בעיה כזו? כרטיס מסך נשמע לי פחות סביר, אבל מצד שני גם ה HDD שלי נראה תקין ולא מדוו…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. התקנתי לאחרונה WINDOWS 7 64 ביט , לאחר שנה מוצלחת עם 32 ביט. מידי פעם הווינדוס עושה לי קראשים לא ברורים (מסך כחול) (אציין שהווינדוס חוקי 100% בלי קראקים) להלן החומרה שלי: Operating System Microsoft Windows 7 Professional 6.1.7601 DirectX DirectX 11.0 Computer Type ACPI x64-based PC Motherboard: CPU Type QuadCore Intel Core i7 920, 2800 MHz (21 x 133) Motherboard Name Asus P6T (2 PCI, 1 PCI-E x1, 3 PCI-E x16, 6 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem System Memory …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מחשב חדש - מפרט למטה, עם התקנה של Windows 7 וללא OC בכלל (ניסיתי בהתחלה אבל המצב נהיה הרבה יותר גרוע). הבעיה שמדי פעם - כל יומיים שלוש ישנו מסך כחול, חוץ מנפילות קטנות מדי יום של האקספלורר. הורדתי את הPRIME95 ואת MEMTEST להתחיל נסיונות של בדיקות מערכת. למישהו יש מושג מה יכול לגרום למערכת להיות כזו לא יציבה? יכול להיות שזה הספק? בPRIME95 מקבל מדי פעם הודעת FATAL ERROR אבל בהרצה מחדש אין יותר Error והוא גם לא מפרט היכן הבעיה. אשמח לכל עזרה או טיפ תודה! מפרט מחשב: Intel Quad 9300 Asus P5P43TD Pro MB 350GBx2 Raid0 WD Raid edition 7200 64gb SataIII 1TB Black 64mb SATA3 WD HDD 4GB Corsair DDR3 1366 CL8 Memory Inno4d GTX 470 Thermaltake TR2 550 RX power supply Creati…
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, המחשב החדש של סבתי הגיע היום, DELL VOSTRO 3550 עם מעבד I3. מחשב נחמד בסה"כ. מיהרתי להתקין עליו WINDOWS 7 ULTIMATE מדיסק מקורי שברשותי, בתחילה התקנתי גרסת 64BIT ולאחר מכן 32, מחשד שאולי משהו באחד הדיסקים תקול - כיוון שאע"פ שהמחשב עולה ומציג את שולחן העבודה, WINDOWS לא התקין דרייברים עבור רבים מההתקנים במחשב - כ. רשת\אלחוטי, מצלמה, כרטיס גרפי, USB (?!) - אני לא יכול לחבר DOK או אפילו עכבר כי המחשב לא מזהה אותם. יכול להיות שההתקנה של WINDOWS 7 פשוט לא מכילה את הדרייברים המתאימים? או שיש משהו לא בסדר במחשב ועליי להתקשר לחנות? תודה מראש, יונתן
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז יש לי בעיה שרשום windows 7 לא פעיל כי אין לי תקוד והקוד שהיה לי בעבר כבר לא פועל וניסיתי לפנות למיקרוסופט והם לא עזרו לי אולי יש דרך לקבל קוד נוסף ??? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב דרך HDMI במקום דרך כבל אופטי כדי לתמוך בפורמטי אודיו HD. הבעיה שהמחשב לא מזהה את הרסיבר לאחר החיבור הוא ממשיך לרשום HDMI לא מחובר. זה אחרי עדכון דריבר כרטיס המסך ואחרי שעברתי כמעט על כל פוסט אפשרי בנושא בפורומים מחו"ל. ניסיתי 3 כבלים שונים של HDMI כדי לוודא שאין בעיה בכבל. חשוב לציין שאתמול הצלחתי לשמוע סאונד דרך HDMI אבל אחרי RESTART של המחשב הסאונד נעלם וכתוב ש HDMI לא מחובר בהתקני הקול. מה לעשות? כרטיס המסך:SHAFFIRE HD5870 תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה בהגדרות שאני נכנס למצב שינה חוזר ממנו ואני לא יצטרך ללחוץ על המשתמש שלי? שזה יחזור לבד ל-windows ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד Lenovo עם Windows 7, בשבוע האחרון, מסיבה לא ידועה יש לו אינטרנט (גם כשזה חוטי ואם אלחוטי) רק בSafe Mode - מצב לא כל כך פרקטי. כבר התקנתי לו עוד פעם את כל הדרייברים של הרשת ואין שינוי. הדבר המוזר הוא שהאינטרנט (גם בכרום וגם באקספלורר) קורס - לא נתקע או נותן שגיאה שלא מצליח למצוא אתר, אלא קורס לחלוטין. מה אפשר לעשות כדי לנתח את הבעייה/לפתור אותה? תודה רבה על העזרה! אלון
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
טוב כמה בעיות .. שהמחשב עולה מבקש להכניס דיסק BOOT (WINDOWS ) וזה קרה לי פתאום ממש הוינדאוס 7 שלי נעלם אני נכנס דרך ההתקנה של WINDOWS 7 לCMD ואני רואה שם שיש את כל הקבצים שלי חוץ מתיקית WINDOWS כניראה כל הוינדאוס נמחק עכשיו אני מנסה להתקין אותו מחדש מגיע לתפריט בחירת המחיצות ואני לא רואה כלום אין כונן C או הארד דירב מסויים שאפשר להתקין עליו ולעשות פורמט מה עושים ? האם אני חייב לעשות פורמט לא דרך ההתקנה של הCD ואז הוא ימצא לי את הכונן ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-