תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
זה התחיל אחרי שהמחשב נתקע לאחר שניסיתי להפעיל סרט בMICRODVD (לא פעם ראשונה או משהו)... החלפתי 3 דריוורים, כולל כאלה שהם WHQL... 512 ראם עם ג'יפורס 3 של אסוס, וינדאוס אקספי רצ"ב תמונה
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני פוחד שאולי דפקתי את הדיסק הקשיח התחילו לי בעיות עם הווינדוז אז חשבתי להתקין ווינדוז מחדש, אבל על הווינדוז הקיים, כלומר בלי פרמוט ולא יודע מה קרה שם, ההתקנות נתקעו או משהו וכבר לא יכלתי לחזור לווינדוז החדש אני חושב שעכשיו האופציה היחידה שלי היא לפרמט אבל יש המון דברים חשובים על הדיסק הקשיח הזה (בעיקר תמונות משפחתיות לאורך שנים), אז חיברתי אותו למחשב אחר כדי להעתיק. אבל כשאני מנסה לפתוח אותו אני מקבל הודעת שגיאה: the disk is corrupted and unreadble האם יש תוכנה שמאפשרת חילוץ מידע מדיסקים כאלה? ואם לא, האם יש מקום באזור ת"א שלא גובה הון על הצלת מידע?
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי נייד של DEEL דגם M6500, מישהו יודע מהם צרופי המקשים של FN+ מקשים נוספים ומה הם עושים?.
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היום קניתי סוף סוף כרטיס מסך חדש-Chaintech Geforce FX 5600.משום מה אני לא מצליח בשום אופן לגרום לו לעבוד ביותר משמונה ביט צבע ו640X480 רזולוציה.. כאשר אני מנסה ערכים גבוהים יותר,המחשב קופא עם מסך שחור..ובגלל שערכים יותר גבוהים הם ברירות המחדל כיום,המחשב קופא לי כל פעם שהוא מנסה לטעון את WINXP PRO שמותקנת אצלי עם DIRECTX 9 (גם עם 8.1 הוא לא פעל). דרייברים-ניסיתי את כולם! את הגרסה הכי עדכנית מהאתר של נווידיה,את הדרייברים שבאים עם הכרטיס ואת הדרייברים מהאתר של Chaintech.שום דבר לא עוזר ואני נאלץ להעלות את הוינדוס כל פעם במצב VGA..בלי יכולת לעשות שום דבר משמעותי עם הכרטיס.. המפרט שלי בקצרה:P4 2.4GHZ 533FSB Intel D850EMV2 Mobo 256RDRAM PC800 (לא להציק בעיניין הזה,אוקיי?) הלוח…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפםני שבועיים קניתי מחשב לפי המפרט: AMD 5200 זיכרון 2G דיסק קשיח 250G SATA צורב פיוניר SATA לוח אם ASUS M2N-X התקנתי עליו XP והכל עבד נפלא היום התקנתי עליו ויסטה פרמיום ההתקנה עברה חלק והכל נראה טוב כאשר ניסיתי לקרוא דיסק מוסיקה מהכונן מתברר שהויסטה לא זיהה את הכונן עשיתי ריסטרט והיה זיהוי אבל השירים לא עלו וככה כל הבקר לפעמים היה זיהוי לפעמים לא אבל בכל מקרה לא היתה אפשרות לקרוא מהכונן האם יש אפרות לעזור תודה
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מחשב ראשון: מחשב נייד HP Pavilion Ze2152ea לא נדלק, אחרי פירוק והתקנת הסוללה יש איזה שהוא הבהוב של שניה מנורת-ההפעלה אחרי לחיצה על הפעלה. אותו כנל לגבי חיבור לחשמל עם או בלי סוללה (הבהוב של שניה) . לחיצה נוספת על הפעלה לא נותנת אפילו הבהוב מנורת-ההפעלה, רק לאחר פריקת מתח היינו פירוק סוללה\ניתוק מחשמל. - קראתי בפורום שאולי ישנה בעיה בסוללה הפנימית - הגעתי לסוללה הפנימית ואין בעיה היא מלאה. המחשב עבד במשך 3 שנים בלי בעיות מיוחדות (אני גר באיזור חם מאוד ולא היו בעיות התחממות) , וגם תוקף האחריות עבר. האם זה מה שאני חושש ? הלך הלוח\מעבד ?? :s05: מחשב שני: מחשב נייד HP Pavilion Ze4615 שיובא אישית מארה"ב לפני 4 שנים (לא באחריות..) גם כן אותו מצב (הבהוב של שינה בלחי…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים רכשתי בחנות הסטודנטים של הטכניון (למי שמכיר 'מכלול') עכבר של לוג'יטק מדגם M-BT58. עכברים אלה נמכרים בשקיות וניתן לחבר אותם ללוח האם דרך usb או בדרך ה'רגילה'. מתברר שהעכבר שקניתי מגלה עצמאות בכל מה שנוגע לקביעת מיקומו של המצביע על הצג - מדי פעם המצביע קופץ מהמקום שבו הוא אמור להיות, לנקודה אקראית כלשהי על הצג, דבר שמאלץ אותי לבצע תיקוני מיקום. תופעה זו מתרחשת בלי קשר לצורת החיבור של העכבר למחשב. האם מדובר בתקלה בעכבר? אולי בדרייבר חסר או בהתנגשות חומרה כלשהי (אני עובד עם X64bit)? אציין כי בקטלוג המוצרים באתר של לוג'יטק לא נמצא כלל עכבר בדגם שהוזכר לעיל. תודה
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
-
שלום אני מנסה לצרוב קובץ בפורמט ISO בגודל 8.03 גיגה בצורב DVD שתומך כמובן ב-DL , אני מכניס דיסק ולוחץ BURN והוא מעלה לי הודעה שחסר 76 מגה לדיסק האופטי ,מה עושים איך אני אוכל לצרוב אותו ? הצורב הוא LG והדיסק האופטי מתוצרת SILVER LINE, אני מעלה תמונה של ההודעה, וסימנתי בחץ בתמונה איפה שרשום שחסר 76 מגה לביצוע הצריבה , בנוסף רואים את זה בחלונית הקטנה של ההודעה במרכז התמונה שחסר מקום בדיסק האופטי ,מה עושים ? תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי צורב DVD. אין לי עוד כונן CD רציתי לדעת כיצד אני יכול לשכפל דיסק? האם אפשר לשכפל דיסק צרוב? יש לי: Windows XP Professional Nero Express ועוד משו.. מה זה אומר "Image Recorder" ? זה מופיע ברשימה של הכוננים תודה!
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי צורב LG 52X24X52X. במערכת ההפעלה הקודמת שהייתה לי (ME)הוא היה צורב כמו תותח,אבל מאז שהחלפתי לXP הוא פשוט צורב באיטיות!!! במקום X40(לפי מה שכתוב על המדיה) הוא מגיע למהירות של מקסימום X16 (וגם זה במאמצים מרובים). גם שמתי לב שבמהלך הצריבה ההארד דיסק לא מפסיק לעבוד!! ניסיתי לבדוק אם האולטרה DMA מופעל והוא כן. (ד"א התוכנות שניסיתי הן גם נרו וגם איזי סידי) אם למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה אשמח לדעת. ???
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי צורב DVD חדש הוא היה צורב כל מדיות ה DVD בטווח של 7-10 דקות (צורב במהירות 20X) אני משתמש עם מדיה של וירבאטין. אבל לאחרונה כל דיסק שאני צורב לא משנה CD או DVD הוא צורב אותו בזמן מינמלי של 40 דקות. יש לי שני HARDDISK עם יציאת SATA והצורב הוא מתוצרת ASUS תומך LIGHTSCRIBE . אני משתמש עם נירו 7 . תודה מראש על כל עזרה.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי צורב DVD די חדש של LG, דגם HL-DT-ST DVDRAM GSA-4136B (לא יודע אם זה בדיוק הדגם), ולאחרונה הצריבה איתו ממש אבל ממש איטית. אני מדבר על דיסק 700 מגה, במהירות 40x שזה 6 מגה בייט לשניה, בדיסק עד 52X, והצריבה לוקחת 8 דקות... בצורב במחשב הישן שלי, בן משהו כמו 4 וחצי שנים, הצריבה לקחה 3 דקות... ושלא נדבר על צריבת דיוידי - 4 ג'יגה ב 20 דקות! אם יש למישהו פתרון אשמח לשמוע, תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום. ברשותי צורב אסוס מדגם crw-4824A במהירויות 52*24*48 . הבנתי שבמהירות כזאת אני אמור לצרוב דיסק של 700 מגה בערך ב 3 דקות,בפועל אני צורב דיסק כזה ב 6 וחצי דקות . יש לציין כי ניסיתי דיסקים שונים ועדיין לוקח לי כ 6 דקות לצרוב דיסק . רציתי לשאול מה הבעיה ואיך לתקנה,והאם עידכון קושחה יעזור? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צורב במדיות verbatim x16 אבל במהלך הצריבה אני רואה שהמהירות צריבה היא x2 אני משתמש בתוכנה burnaware ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש ועדיין המהירות היא x2 הצורה הוא lg dvd h22n
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הי לאחרונה כאשר אני מנסה לצרוב דיסקים הצריבה לוקחת בסביבות ה40 דקות לכל דיסק. מדובר על דיסקים של DVD במהירות 16, כשהצורב חדש (בן חודש בערך) ומוגדר על המהירות הזו. עד לפני יומיים לא היתה בעיה והצריבה לקחה רק כמה דקות. מה אפשר לעשות בעניין? אני צורב הרבה מאוד דיסקים ולא יכול לחכות כל פעם 40 דקות...
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי צורב 40/12/40A של Plextor וכשאני עושה Speed Test בה Nero הוא נותן לי לצרוב רק ב X24 במקום X40. מערכת ההפעלה היא Windows XP וה Primary ו Secondary מוגדרים על DMA. תודה לעוזרים, יוני. נ.ב לא נראה לי שזה קשור למפרט של המחשב אם אתם בכל זאת מתעקשים תבדקו בעצמכם.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת כיצד צורבים דיסק מוגן - copyrighted אודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
חברה איך אני צורב צריבה כפולה 8.5 gb בדיסק דיוידי? בתודה לידור..!
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום ;D שמעתי אצל הרבה אנשים שהם עושים צריבה מדיסק לדיסק והדיסק נדפק!!! יש לזה יתרון פשוט וקל!!! יש תוכנה בשם cdrwin שאני בטוח שרובכם מכירים אותה! עכשיו התוכנה הזאת מיעודת לצריבה cue/bin אבל יש לה גם צריבה מדיסק לדיסק חכמה! מה שהיא עושה זה: לוקחת את הדיסק המקור והופכת אותו לתמונה על הדיסק הקשיח ואחר כך צורבת מהדיסק הקשיח! הסיכוי נמוך שדיסק ידפק שהוא נצרב דרך הדיסק הקשיח ! היא תוכנה ששוקלת מעט מאוד! אבל היא תוכנה מעולה!! ככה אני צורב מדיסק לדיסק ולא נידפק לי אפילו דיסק 1! מי שרוצה אותה או לדעת פרטים עליה 127680243! תהנו
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ילצ דיסק 800 מגה ויש לי שירים ששוקלים 750 מגה אני מנסה לצרוב ואני לא מצליח בתוכנה נרו 7 ידיעתי ב6 אבל אני לא יודע איך בנרו 7 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב RICOH /16/10 והבעיה שלי היא שהצריבה עוברת את כל התהליך עד שהיא מגיעה לסגירת הדיסק ושם יש הודעת שגיאה COULDNT MAKE FIXOATION או משהו בסגנון למישהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב דיסק מידע בשני הצורבים שיש לי הצריבה כשלה כאשר אני מגיע ל 55 אחוז הוא כותב date reading error ה used read buffer צונח לאפס והצריבה נכשלת מתקבל הלוג הבא המצורף בקובץ [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני יודע שהכותרת לא ממש מתארת את הנושא, אבל לא ידעתי מה לכתוב כשאני מפעיל את ה scandisc ב CDSpeed שמגיע עם נרו אני כמעט תמיד מקבל בין הריבועים הטובים - ירוקים כמה ריבועים צהובים (damaged). בצורב הדיסקים עובדים כרגיל בדר"כ אבל בכונן אחר (DVD AOPEN) לא תמיד. לדוגמה ,סרט שרץ עם הפרעות בתמונה. זה אופייני לכל הצורבים? יכול להיות שהדיסקים של GPT אשמים? כדאי לצרוב מחדש את הדיסק או שאם אני לא מקבל Unreadable אז זה בסדר? ואת מה הבדיקה הזאת בוחנת ??? הצורב שלי הוא LiteON x40 ואני צורב עם Nero ניסיתי גם Track At Once וגם Disc At Once (לא Disc At Once/96 אני לא יודע מה זה). תודה מראש לכל מי שיתייחס...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-