עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ashand,

שלום לפני הכל אם זה לא המקום הנכון לרשום את ההודעה אנא תעבירו למקום הנכון. יש לי בעיית פריזים והמחשב נתקע כל הזמן אני רואה ב-SYSTEM INFORMATION ב-CONFLICTS שיש לי קונפליקטים בין המעבד לכרטיס מסך וגם ה-IRQ 11 משתמשים בו הרבה חומרות I/O PORT יש גם קונפליקט MEMORY ADDRESSE גם השאלה שלי איך אני נפטר מהקונפליקטים? אפשר להעלות תמונה כדי שתקבלו 'תמונה' יותר ברורה? תרתי משמע...

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  2. Started by shay55,

שלום אשמח לחוכמת ההמונים יש לי מחשב חדש יחסית ( פחות משנה ) ועם חלקים טובים קוראים בו פריזים ותקיעות רנדומליות בין אם באמצע משחק או בצפייה בסרט או סתם בגלילה ביוטיוב או בוואלה או אפילו באמצע שומר מסך סתם על פניו נראה שרנדומלי לחלוטין ולא במאמץ או משהו ..זה כבר מתסכל זה יכול לא להיות בכלל ויכול להיות 3 פעמים ביום ...יש מה לעשות ? מוכן גם לשלם אם יש מומחה תותח שיכול להגיע לבדוק ולא ישר להציע תפרמט זה יעבור תודה

• אהבתי!
    • 5 תגובות
    • 827 צפיות
  3. המפרט: 2500k @ 4ghz, מתח 1.24 במאמץ. נמדד בCPUZ z68 pro3-m asrock Mach Extreme MXD3C13334GS Copper 4GB DDR3 1333MHz Memory קירור:xigmatek Achilles S1284C ספק:Seasonic 620W Samsung HD103SJ WDC WD500AAKKX לאחר למעלה משלושה חודשים יציבים עם הOC הנ"ל, אני נתקל בהרבה פריזים קצרים של 1-2 שניות, כשהקול נתקע בלופ מהיר, זה קורה במנוחה ומאמץ כאחד. אין קריסות של המערכת. הטמפ' במאמץ לא עולה על 66. מה יכולה להיות הבעיה? בכל מקרה אני מבטל את הOC לבנתיים.. עדכונים בהמשך. תודה _____________________________ עדכון: אפסתי את ההגדרות, במתח מגיע במאמץ ל1.184 (אי לי מושג איך להגדיר אותו לברירת מחדל). טמפ' מקס:60 עדיין יש פריזים. יש דרך לבדוק אם זה קשור להארדיסק? היו לי בעבר כ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by tomer_et,

כשאני "שולח" את התצוגה של המחשב למסך הטלויזיה - התמונה שמתקבלת אינה על כל המסך (נשארים כמה סנטימטרים בכל צד) אני זוכר שכשהיה לי כרטיס וודו 3 הייתה בו אפשרות לשנות את הפריסה. בדקתי כל מיני אפשרויות בהגדרות של המסך, אל לא מצאתי פיתרון. מישהו יודע איך ניתן לשלוט בפריסה של המסך?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by שמחה בונים,

למישהו יש בבקשה פריצה לווינדוס סרבר אשמח לקבל

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by 16Dan,

יש לי אתר....שבוא אני צריך להגיש עבודה בפיסיקה.....אני רוצה לפרוץ אליו ולשנות את הציון שלי.... מישהו יכול לעזור? למישהו יש מדריך לפריצת אתרים? תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. ויש שם אפשרות לפרוץ את המודם מוטורולה SB4200 http://www.tcniso.net/Nav/Tutorials/EthernetBoot/ עכשיו שם כתוב שצריך לחבר את המודם למחשב דרך ציפ' מסוים ולחבר את המודם בכבל סיריאל ואז לשנות את החומרה למחשב משהו יודע איך בדיוק ?! מאיפה אפשר להשיג את הציפ' הזה ?! שהוא MAX232 או משהו כזה

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by מאור247,

קראתי בפורומים שלכם על תוכנה שנקראת advanced rar password recoved (אפשר לפתוח עם זה גם קובץ zip) התקנתי אותה על המחשב אבל הוא לא נותן לי לפתוח את הקובץ. המחשב אומר שמה שהכנסתי זה לא קובץ rar/zip אבל הקובץ שלי הוא zip.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אני יודע כי חיוני לפרוק ESD לפני טיפול בהתקנת / החלפת רכיבי חומרה במחשבים. רק מה מבלבלת אותי העובדה שללא ענידת רצועת הארקה הדרך השנייה מתבצעת על ידי השארת הספק כח מותקן במארז, כאשר הספק ממותג ממצב 1 למצב 0 (כבוי) וממשיך להיות מחובר לשקע החשמל שבקיר, כך שכל נגיעה בספק או בדופן הפנימית של המארז בסמוך לספק מאריקה את החשמל ישירות לשקע שבקיר. השאלה היא האם צריך לנתק את המחבר 24 פינים מהלוח אם לפני החלפת חומרה גם אם מתג ההפעלה של הספק כח נמצא במצב 0 והספק כאמור ממשיך להיות מחובר לשקע הקיר?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by ReSt,

שלום לכולם וחג שמח, יש לי מחשב נייד של ASUS עם גירסת Windows 7 OEM (הסריאל מופיע מתחת לנייד). לא קיבלתי עם המחשב דיסק של ווינדויס, ובנוסף לא יצרתי שחזור של המערכת אף פעם. איך אני מפרמט את המחשב ? הבנתי שיש דרך לפרמט עם מחיצת הrecovery, איך אני עושה את זה ? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  11. הי חברים, לאחרונה המחשב "חושב קצת יותר מדי" והחלטתי להתקין וינדוס מחדש. יש לי AMD כפול ליבה 3.0GHZ, זיכרון 8 ג'יגה DDR2, כ.מסך ASUS 610GT, והארד דיסק טרה של WD. אני מקפיד לבצע סריקות בתוכנות השונות, כלומר יש לי NOD32 מותקן, CCLEANER וכן SPYBOT. בכל אופן, למשל לפתוח כרום לוקח לי באזור ה8 שניות וזה נראה לי לא סביר. התלבטתי האם- לעשות התקנה מחדש של הוינדוס, כלומר פשוט למחוק את התכנים של הוינדוס הישן לאחר ההתקנה. או שמא, כדאי לפרמט את הכונן C שבו מוכלים הדברים של המערכת. האם מדובר באותו אפקט? אציין שיש לי כונן D שבו נמצאים דברים שלא קשורים למערכת, כדוגמת סדרות, מוזיקה, מסמכים וכו'. תודה מראש, עידן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ilanb0,

יש לי במחשב שני דיסקים פיזי בנוסף על הקשיח. כמדומני שאחד מהם שימש בין השאר לגיבויים של חלונות 7. שניהם מלאים לחלוטין ואני רוצה לרוקן/לפרמט אותם. אני לא זוכר אם זו חלוקה של דיסק וירטואלי מתוך דיסק פיזי ואם אני רוצה לפרמט אותם - איך אני יכול לדעת שלא תהיה פגיעה באיזה קובץ שחשוב למערכת ההפעלה כדי לפעול?

13. Started by idoleff,

שלום, קיבלתי מחשב ישן ואני מתכוון להתקין עליו WIN98. הבעיה היא שהמחשב בא רק עם דוס ולא מוכן לזהות את הסידי... מישהו יודע מה צריך להתקין כדי שהוא יזהה גם את הCD?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by Anas-Nanas,

שלום! יש לי הארד-דיסק שהתקנתי בו ווינדוס אקס פי... אבל התחרטתי ועכשיו אני מעדיף שלזמן הקרוב הוא יהיה ריק! אבל אני לא מצליח לפרמט אותו דרך דיסק בוט של 98! אולי זה בגלל שהוא בNTFS בבקשה בבקשה תעזרו לי! איך אני יכול לפרמט אותו? שיהיה פשוט ריק...או עם המחיצות שכבר יש לו..! בתודה Anas-Nanas

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by Blotus,

שלום, רציתי לדעת מה הם ההבדלים בין פורמט מהיר לבין פורמט מלא? וכמובן בין שניהם ל-"לאו לבל פורמט". אשמח לדעת בהרחבה אודות ההבדלים. תודה.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  16. היי, קודם כל אני מודע לכך שיש נושא בעניין ממש חדש, אבל בגלל שהשאלות קצת שונות העדפתי שלא לערבב ולבלבל בכך שאשאל שם. קניתי כונן SSD חדש ואני מעוניין כבר לפרמט את המחשב ולהתחיל דף חדש לאחר ההתקנה. בנוסף, אני רוצה להשתמש בכונן הישן שלי במקום צורב בעזרת מה שמפורט כאן: השאלה שלי היא איך להתקין את הווינדוס 10 מחדש (אני מאלה ששדרגו מווינדוס 8 כאשר ההצעה הייתה חינם). אני רואה שתי אפשרויות: 1. להתקין את ה-SSD, לשים דיסק/DOK עם ההתקנה של הווינדוס ולדאוג שהביוס ייכנס לדיסק/DOK במקום לכונן, כך שאוכל להתקין את המערכת הפעלה. זאת הייתה אפשרות מועדפת עד לפני כמה דקות, שראיתי שמייקרוסופט כבר לא מאפשרים להוריד את הווינדוס 10 בחינם מהאתר שלהם ובמקום ז…

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by maxpen11,

אהלן חברה יש לי כרגע win 7 32 bit enterprise הורדתי win 7 ultimate 64bit שמתי בדיסק און קי (ההורדה כבר bootable) ולאחר שאני הגדרתי את הUSB שיעלה ראשון דרך הביוס זה עושה ריסט ורושם a disk read error occurd משהו כזה . מה אני צריך לעשות ?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  18. Started by 3gh,

אני בדרך כלל מפרמט את המחשב מידי חודש , אני פשוט טיפוס מסודר שאוהב לנקות מידי פעם (ואין כמו ההרגשה אחרי פרמוט זה כמו לקבל מחשב חדש) בקיצר רציתי לדעת אם שמפרמטים הרבה זה יכול לעשות איזה שהוא נזק למחשב?

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by shlosi,

שלום לכולם, רכשתי לפטופ חדש וכדי להיפטר מווינדוז 8 המקולל אני רוצה לפרמט ולהתקין את ווינדוז 7 החביב אותו יש לי על דיסק. בלפטופ אין כונן DVD, אבל יש לי כונן DVD חיצוני שמתחבר ביואסבי. תהיתי האם אני מחבר אותו בשביל הפרמוט והוא יצליח לעשות ממנו boot כאילו שהוא כונן פנימי. רב תודות כרגיל!

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by maordor8,

שלום לכולם אני רוצה לפרמט את המחשב שלי לאחרונה שמתי לב לבעיות מאוד גדולות בגישות,בהפעלת משחקים ועוד... לפי דעתי אני צריך לפרמט את המחשב ולהתקין דברים בזהירות ולראות שזה לא דופק לי את המחשב... מה שאני מבקש זה מדריך לפרמוט מחשב,תוכנות מומלצות לאחר הפרמוט,עצות של איזה דברים לגבות ואיך לגבות ותוסיפו עוד נושאים... אני לא מבין בכל הקטע של איך לעשות לבד בלי עזרה אבל עם מדריכים אני עובד מצוין אז תודה על העזרה והתמיכה אם אשכול זה לא מתאים לפורום זה אנא קבלו את סליחתי והעבירו אותו לפורום הרצוי תודה והמשך יום נעים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Lihi Shinozaki Kazane,

אני צריכה לפרמט את המחשב, איך הכי מומלץ לפרמט אותו אם אין דיסק, ומאיזה אתר בטוח להוריד את הווינדוס שבע?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by zabal12,

שלום 1! שמעתי שאפשר לפרמט את המחשב דרך כרטיס הרשת , מישהו מכיר מדריך בנושא ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Roni Agam,

שלום,לא מזמן קיבלתי מחבר מחשב נייד Asus X552W הבחור טען שהמחשב לא פועל משום מה הפעלתי את המחשב בביתי הגעתי למסך כחול שנותן לי מספר אופציות בין לבצע reset למחשב או להכנס למצב safemode יש לציין שעל המחשב מתקן מע הפעלה של win10 כנראה. שום אופציה לא פועלת. מה אוכל לעשות בנידון כדי לפרמט אותו לגמרי? הכוונה היא למחוק הכל ולהתקין מע הפעלה חדשה.. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, אשמח להסבר כיצד ניתן לפרמט את המחשב שלי דרך הבוט ולא דרך הוינדוס. פשוט פירמוט דרך הוינדוס לא עובד. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by 1nstall,

היי המחשב שלי היה מקולקל ועכשיו הוא לא במצב הכי טוב שלו :'( ואני גם מוסיף עוד 120j למחשב, אז חשבתי שאולי כדאי לפמט את המחשב, אבל אין לי איך לגבות את כל הסרטים והמשחקים שיש לי על הארד-דיסק מפני שהדיסקים שלי לא יכולים להכיל את כל המידע הזה. אז מה אתם אומרים, כדאי לפרמט? תודה לכל העוזרים Install

• 6 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים