תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לי בעיה בעייתית... במשך תקופה לא ארוכה המחשב שלי סובל מהתרסקויות של מערכת ההפעלה ומופיע המסך הכחול המפורסם... היו לי בעיות עם הכרטיס מסך, אז החלפתי אותו במחשבה שזה אולי גם יפתור את הבעיות הנ"ל, אך ללא הועיל... היום המחשב קרס שוב, באמצע עבודה, והפעם רשמתי לעצמי את הודעת השגיאה (אם זה אומר משהו למישהו...) אז הנה: STOP: 0000008E(oxc0000005, 0xBF837895,0xB5FEEA68,0x00000000) Win32k.sys - Adress BF 837895 base at BF800000,DateStamp 45f013f6 אני לא יודע אם זה אומר משהו למישהו מכם אבל אם יש מבין(צדיק) אחד בסדום אני מאד אודה לו אם יש צורך אז מפרט המערכת: AMD ATHLON 3200+ 2 GB RAM GFORCE 7600 GS אם צריך עוד מידע אני מוכן לספק בכייף תודה רועי
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
מחוברים אצלי במחשב שני כוננים קשיחים פיזיים כשכל אחד מהם מחולק ל2 . פתאום לאחר הדלקת המחשב, win מזהה רק כונן אחד (:c) במקום ה4 שהיו (שני הכוננים הפיזיים מזוהים ע"י הביוס בזמן האיתחול). מה עושים? לא הייתי מוכן לזה (כמובן...) וישנו חומר לא מגובה על שני הכוננים :'( לא ידוע לי על בעייה פיזית בכוננים וגם לא היו בעיות או סימנים מקדימים... יש פתרון לבעייה ? חיים
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום רב ואשמח אם תוכלו לסייע לי בתיקון תקלה לאחרונה מסיבות כאלו ואחרות פרקתי את לוח האם שלי מהמארז (פירוק כולל כל הרכיבים של הלוח). כאשר החזרתי אותו (אני חושב שחיברתי הכל נכון כי כל שאר הדברים עובדים יופי) למארז גיליתי שמערכת WINDOWS פשוט לא יוצאת ממצב STANDBY. המערכת יודעת להכנס למצב STANDBY אבל שמנסים להעיר את המחשב הוא פשוט נתקע וצריך לאתחל מחדש. לפני פירוק הלוח וההחזרה לא הייתה בעיה כזו. מישהו יודע מדוע זה קורה? כיצד ניתן לפתור הבעייה? מפרט אם זה חשוב: לוח אם GIGABYTE GA-7VA ומעבד AMD 1800+
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדווס אקס פי פרופשיונל, והארדיסק של 160 gb הבעיה שבווינדווס הוא מזהה לי רק 127 gb אם מישהו יוכל לעזור לי או לתת לי מדריך איך לפתור את הבעיה.. בתודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מדי פעם (בערך כל יומיים) מפסיק פתאום הקישור לרשת - למרות שהחייגן עדיין פועל - וכל ניסיון שלי להחזיר אותו לחיים לא מצליח. ברגע שאני מנסה לסגור את החייגן - שום דבר לא קורה וזה תוקע את WIN. לא משנה מה אני מנסה לעשות אח"כ - שום דבר לא עוזר - ואפילו RESTART אני לא מצליח לעשות ואני מקבל מסך של WIN שאומר שWIN נסגר - אבל זה נתקע ושום דבר לא קורה. כמו שאמרתי - אני לא מצליח לקשר את ההפסקה הזאת בקישור לשום דבר - זה פשוט קורה. אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1 ומקושר לרשת ב - ADSL 750 של בזק בינלאומי. יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לפני תקופה מסוימת בערך שנה המחשב עבד והכל ואז פתאום החליט לא לעבוד,קיבלתי גם ככה מחשב חדש נייד ושכחתי ממנו, אך לפני איזה שבוע אמרתי נבדוק מה עם המחשב והוא פתאום עובד! סבבה כיביתי אותו והכל אחרי שהשתמשתי בו , ואתמול אני בא שוב להשתמש בו מנסה להדליק אותו ואותה בעיה שהייתה לי לפני שנה , הביאוס מתחיל להיטען ונתקע (הכוונה למסך הזה אחרי שמדליקים ויש מידע על המחשב והכל על הלוח אז הוא פשוט נתקע) חייב עזרה בדחיפות... הנה תמונה http://jpg.co.il/view/51430d15f0f30.jpg/
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה זו. על מחשב AMD 1.3 היה מותקן לי win me והמודם עבד בסדר. התקנתי XP PRO וקיבלתי בעיות. למרות שהמחשב מזהה את המודם, והאבחון תקין, וגם אין התנגשויות, בעת נסיון חיוג לאינטרנט, המחשב משמיע צליל חיוג - ונתקע טוטאלית (לא עוזר לחיצה על ALT+CTRL+DEL). :'( הורדתי דרייבר מעודכן מהאיטרנט, ועדיין אותה תוצאה. :'( :'( מפרט : AMD 1.3 256 MB זכרון מודם : PINE ESS 2838 pci אשמח לתגובות בתודה עודד
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
win XP שלי פשוט לא עושה ריסטאט הוא תקוע במסך של שומר את ההגדרות שלך... שמעתי שזה משהו בגלל המודם 130 ALE ... וכדי לתקן את זה צריך להוריד דריברים חדשים עכשיו הורדתי מהאתר של בזק את מה שהיה שם וזה לא עזר... (נראה לי שזאת הסיבה) . אם זה לא הדריברים שמתקנים את זה אז תנו את הנכונים להורדה בקשה ואם ישעוד סיבות בקשה תגידו... הווידנווס חדש לגמרי רק התקנתי אותו היום (ומקורי)
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היה לי מותקן XP בPATA.. קניתי SATA והוא לא זוהה בתוך הווינדוס ככונן קשיח נוסף למרות שהוא זוהה בBIOS. התקנתי עליו ווינדוס (דרך BOOT CD) אבל זה רק סיבך עוד יותר את המצב, כי כמו שאמרתי במערכת ההפעלה של הכונן הקשיח שהיה לי, לא ראו את הSATA החדש. אבל בווינדוס שהתנקתי עכשיו על SATA, כן רואים את הכונן הקודם שהיה ואת תכולתו. אני לא רוצה לעבור למערכת ההפעלה החדשה לא משום שצריך להתקין תוכנות ולהגדיר כל מיני דברים, אלא משום שהDRIVE LETTER שלו היא F וזה מסבך לי את החיים. מאוד, יש לציין. אז אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני אשמח מאוד.. אני השתגעתי כבר..!!
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי, שאני מפעיל את המחשב מופיעה לי הודעה: PCI DEVICE NO, LISTING BUS NO , DEVICE NO, FUNC NO, VEDOR/DEVICE CLASS DEVICE CLASS DISK BOOT FAILUFE אני ממש מיואש מה עושים????????????
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
בלילה כשאני הולך לישון אני מכבה את המחשב. לאחרונה אני מדליק אותו בבוקר והוא מתכבה בזמן ההפעלה שלו בדיוק באותו מקום (חשוב לציין שזה קורה רק בהדלקה הראשונה!) . העניין המוזר שזה קורה בזמן שה- windows עולה. לאחר שהוא מתכבה אני מדליק אותו שוב והכל חוזר להיות בסדר. אבל כך הבעיה כל בוקר. למישהו יש הסבר למה זה קורה ואיך לפתור? מצורף סרטון שצילמתי: https://www.youtube.com/watch?v=qNtliXhoCyI
-
- 18 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי אולי מישהו יכול לעזור לי.. כל וידיאו שאני מריץ באינטרנט הוא מתחיל עם סוג של פיקסלים כאלה שחורים הנה תמונה: http://joxi.ru/12MjwlJhB4j0AJ http://joxi.ru/Rmzk7NdTPWy52O
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי RAID 0 דרך ההגדרות של הווינדוס עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב שלי השאלה היא כזאת אם אני מפרמט את המחשב המערך של הרייד ישאר? יש לציין שאני מפרמט רק כונן אחר שעליו מותקן הווינדוס שהוא לא קשוור למערך
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
איני מעוניין להשתמש בWINDOWS DEFENDER ואני באופן קבוע כל כמה שעות נכנס להגדרות שלו ובהגדרה "הגנה בזמן אמת" אני בוחר בלא פעיל ומשום מה הוא תמיד חוזר לפעול. יש למישהו פתרון לבעיה הזו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מאז ששדרגתי לWIN10, כל פעם שאני מוריד בטורנט, המחשב מגיע ל100% ניצול של הזיכרון מה שגורם למחשב להיתקע. התקנתי מספר תוכנות של אנטי וירוס ועשיתי סריקה גם בSAFE MODE ועדיין הבעיה קיימת. מה עושים חברים?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יצרתי קובץ התקנה על USB ע"י media creation tool במחשב עם דיסק ישן. חיברתי דיסק SSD לפורט SATA1 ובצעתי בהצלחה התקנה נקייה של וינדוס מה- USB. כעת חיברתי את הדיסק הישן לפורט SATA2. הוא מחובר כהלכה כי הוא מזוהה ע"י UEFI (תמונה מצ"ב). אולם בשום מקום בוינדוס הדרייב לא מזוהה. האם אני מפספס משהו... ושאלה לגבי ה- AHCI: מסתבר שזו הגדרה גורפת; האם לדיסק ה- EDD זה לא מפריע?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שידרגתי את הווינדוס לפני שבועיים ועד עכשיו הוא היה עובד בסדר, היום מחקתי כמה דברים אולי בטעות הסרתי משהו גם שאני לא צריך והווינדוס לא עלה. הגעתי לחלון הזה: אבל אני לא יכול לעשות דרכו כלום, רציתי ללכת לאפשרויות מתקדמות ולעשות אולי תיקון אבל המסך תקוע ניסיתי לעשות ריסט מאה פעמים ללחוץ על כל כפתור אפשרי אבל עדיין אני לא יכול לגשת לאפשרויות מתקדמות כי המסך הזה לא מגיב ... יש משהו לעשות עם זה ? אני לא יכול לפרמט עכשיו יש לי מלא דברים חשובים במחשב הזה ואין לי גיבוי לרובם ..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים המחשב נכבה בזמן שהייתי ביוטיוב יכול להיות שהחתול שלנו לחץ בטעות על הכפתור כיבוי או שזה קרה בעצמו בגלל עדכון כרגע כשמדליקים את המחשב הוא מראה לוגו של וינדוס עם טעינה, עושה את הצליל של ווינדוס ואז הופך למסך שחור שיש לו את אותה טעינה של וינדוס ולא מפסיק שם ראיתי ביוטיוב רק אפשרות שהמחשב תקוע על ווינדוס וטוען ולא אפשרות של מסך שחור עם טעינה אשמח להמלצות מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, מע. ההפעלה שלי win10 מותקנת ע'ג הדיסק הקשיח בכונן c. מסיבה שאיננה נהירה לי כונן c מתמלא , לא נשאר בו ביט פנוי אחד ועלי להתקין את מע. ההפעלה מחדש. איך ניתן להתקיו את ה system ע"ג זיכרון usb כך שהמחשב יאותחל באמצעות ה usb ולא כונן c ? תודה
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מחשב נייד טושיבה בן 4, סוחב יפה סה"כ כולל תוכנות אדובי. כונן ראשי SSD, כונן משני HDD (במקום DVD), עם 16gb RAM. פתיחה של גוגל כרום / יישום הגדרות מקפיאה את המחשב בתוך 2 שניות עד לכפיית כיבוי ע"י כפתור ההפעלה. לא זיהיתי קפיצה של משאבים שגורמת לזה, או שום רמז אחר. יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם. היה לי WIN8 מקורי ביצעתי את השדרוג ל 10(64BIT) הכל עבר חלק, עכשיו לבעיה המסך פתאום קופא והעכבר נתקע שמתי לב שזה קורה בעיקר בצפייה ישירה של סרטים. ב YouTube הוא לא נתקע אבל אם נגיד שאני שם שיר אז שומעים הרבה לאגים ויש קפיאות קטנות כאלה של המחשב אבל הוא ממשיך לרוץ. באתרים אחרים הסיפור שונה ולפעמים המחשב נתקע לגמרי. הרצתי על המחשב סרט עם VLC והכל עובד טוב היום החלטתי לפרמט ולהתקין שוב WIN10 הפעם התקנה נקייה ועדיין אומנם הבעיה הסתדרה טיפה אך עדיין יש קריסות על המחשב מותקנים דרייברים של הכ.קול REALTEK שמותאם ל WIN10 דרייבר לכ.מסך של ATI לצערי הגרסה האחרונה היא מ 2013 ומותאמת ל 8.1 (hd4850)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וערב טוב. קודם אציין שהמערכת עובדת מצויין! העיניין עם מיקום האייקונים פשוט מוציא לי את טעם משולחן העבודה. אז ככה, בכל פעם שאני מעבירנ אייקון לצד שמאל של השולחן, לאחר אתחול הוא חוזר לצד ימין! ניסיתי את לשונית הVIEW -> וביטול ה AUTO ARRANGE ICONS... -> לא עוזר! אנא חברים, מישהו מכיר איזו פעולה\פקודה יעילה לנושא בבקשה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איך ניתן לדעת אם Win2K זיהה את הדיסק בתור ATA-100 או פחות? האם צריך לעשות משהו כדי שיזהה? הדיסק וה-MB תומכים, והחיבור הוא עם כבל 80 גידים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה לא מזמן קניתי כרטיס 'חדש' למחשב של אחי וכאשר הכנסתי בו המחשב עלה סבבה והכל טוב שיחקתי ושיחקתי ובאיהשהוא שלב נתקע לי המחשב ונאלצתי לעשות ריסט (ידנית).. אך הבעיה שלאחר מכן הWIN2K סירב לעלות!. בעת תהליך עלייתו הוא מציג מסך כחול עם ERROR שכתוב שמה שיש בעיה עם הACPI ..שצריך לעדכן את הביוס שאין תמיכה או משהו כזה.. ועוד משהו נראה לי שבעת התקנת כונן חדש ללחוץ על F7 ואז זה יעשה IGNORE על הבעיה.... : בקיצור חברה אני בטוח שגם למישהו מכם היתה בעיה דומה.. אז אנא עיזרו לי תודה מראש, B0necrack3R.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוא עושה צרות רציניות למכר שלי אפילו לסייפ מוד אי אפשר להכנס בווינדווס - לוג אין>לוג אווט. מיידי. הצליח להפעיל רק command promote עשיתי חיפוש במאגרים של ווירוסים האחרונים ולא מצאתי
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-