תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
אני פשוט לא מצליח להבין ממה... אין לי בעיה לשחק גם שעות המישחקים הכבדים ביותר וללא שום בעיה, אין לי בעיה להשאיר אותו דולק לילה כש ביטורנט פועלת למשל, אבל בשימוש של מס' אתרים או תוכנות (בקיצר עבודה יום יומית רגילה ) הוא פשוט קופא ולאחר כדקה עושה ריסט.. ניסיתי מספר דברים שגרמו לבעיות בעבר. לדוגמא: שינוי סלוטים של הזיכרון , עבודה עם סטיק אחד , שינוי מיקום חיבור הSATA .. הוצאת כל כרטיסי ה PCI .. ועוד כל מיני דברים.. אבל הבעיה ממשיכה.. נציין רק שבאופן מפתיע הבעיה מחמירה דווקה על מהירויות סטוק .. אשמח לקבל הצעות חברה ? מישהו ? הצעות ?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב Dell Precision Tower 5810 שאם אני מוסיף לו כרטיס מסך Nvidia Quadro NVS 295, בנוסף ל- NVS 310 שבא עם המחשב, אני מסוגל לחבר לו 3 מסכים ואני רואה תצוגה בשלושתם. הבעיה מתחילה כאשר אני מפרמט את המחשב, מתקין דרייבר של Nvidia עדכני, והוא משדר תצוגה רק או מכרטיס אחד או מהשני, כשאת האחר מערכת ההפעלה מנטרלת בטענה שיש שגיאה. איך אפשר לגרום לכך שהמחשב יעבוד עם 2 כרטיסי מסך כמו במערכת הפעלה שבאה מהמפעל? מדובר על Windows 7 sp1 מעודכן.
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
לפני כמה ימים עשיתי פורמט והתקנתי windows 7 שרק ממרר לי תחיים. חוץ מבעיות נוספות שיש לי אני לא מצליח להפעיל את הסאונד במחשב. התקנתי את הדרייבר של realtek והוא גם מראה שיש חיבור שמע אבל בכל זאת לא שומעים. כל פעם שעשיתי פורמט ברגע שהתקנתי את הדרייבר הכל היה עובד פיקס, מה השתנה? יש למישהו הצעות איך אני פותר את הבעיה הזאת? נ.ב. לפני שהחלפתי לwindows 7 היה לי ubuntu והיו שומעים פיקס בלי שהייתי צריך להתערב בכלל.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה המחשב שלי פועל לאט מתמיד. זה כולל אפילו פעולות פשוטות או גלישה באינטרנט. יש לי חשד שהבעיה קשורה להודעה הבאה שמתקבלת אחת לכמה זמן: your system is low on virtual memory מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
הלכתי למישהו להתקין לו משחק על דיסק DVD יש לו שני כונני DVD והכנסתי לכונן הראשון ההתקנה נכשלה משהו עם data.cab ושהכנסתי לכונן השני זה לא נכשל והתקין בלי אף שגיאה. כנ"ל גם לגבי משחק אחר על כונן CD. משחק של שני דיסקים (CD) שניסיתי להתקין לבן דודה שלי נכשל גם באיזור ה- 70 האחוז איזה חצי דקה אחרי הכנסת הדיסק השני (המשחק הוא שני דיסקים) ושהלכתי נגיד לחבר אחר לבדוק אם הדיסק דפוק או משהו זה לא נכשל באמצע ההתקנה. ומה שמצחיק שבמשחקים אחרים זה לא קרה. משהו יכול להסביר לי למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
משום מה המחשב שלי כל בוקר מפעיל את עצמו מחדש... מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב די ישן P4 2.4 512Mb וכו עכשיו יש בו בעיה ברגע שאני מדליק אותו כל הנורות נדלקות והמסך גם נדלק אבל שום דבר לא קורה ושאני לוחץ לעשות ריסיט זה גם לא עושה....כאילו גם המאוררים עובדים אבל המחשב לא מגיב :l יש רעיונות מה לא בסדר?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
עשיתי RAID 0 דרך ההגדרות של הווינדוס עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב שלי השאלה היא כזאת אם אני מפרמט את המחשב המערך של הרייד ישאר? יש לציין שאני מפרמט רק כונן אחר שעליו מותקן הווינדוס שהוא לא קשוור למערך
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מקווה שזה קשור לפה אם לא תגידו לי לאן זה קשור ואני יעביר, יש לי לוח אם abit ip35-E ואני מחפש את האופציה של smart fan ולא מוצא אותה רציתי לדעת אולי זה מוסתר ואני צריך ללחוץ על מקש כלשהו כדי שהדברים המוסתרים יופיעו לי אם מישהו יודע או מישהו שיש לו את הלוח אם הזה יכול להגיד לי איך עושים את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
באתי לחבר שלי לפני שעה בערך והורדתי לו power strip בשביל קצת אוברקלוק לג'יפורס 4 שלו הקטע שעשיתי ועבד בסדר אבל זה לא שינה כלום אז הורדתי לו דרייברים חדשים לנוידיה של ה53 ומחקתי תישנים עכשיו זה ביקש לעשות ריסט עשיתי לא בדקתי הגדרות של רזולוציות וזה אחרי זה נכנסתי למתקדם לא היו שם את הזה של הדרייברים אז עשיתי ריסט הכל בסדר טוען תאקס פי עושה תבדיקה ואז שמתי שאמור לעלות השולחן עבודה לא עולה וזה נתקע כאילו בסריקה של הדיסק וזה עושה מן רעש של תקלה והווינדוס לא עולה גם בsafe mod מה הבעיה אין לי מושג ???
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני רוצה להבין למה אני רואה את חבר שלי מצויין הוא נמצא בארה"ב ואנו מדברים בסקייפ ואותי הוא רואה בצורה מטושטשת ותמיד אני צריך לשחק עם האור בחדר כך שהוא יכול לראות יותר טוב.... האם זה קשור לאיכות המצלמה או גם לרוחב הפס... יש לי 2.5 ADSL זאת המצלמה http://www.pcglob.com/scripts/prodView.asp?idproduct=135 אודה לתשובה מהירה....
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלוםםם אני מחפש מחשב פרקטי ללימודים רציתי חווד דעת .. פרטים טכניים מותג יצרן:Dell מסך גודל המסך:14"רזולוציה:1366x768 כרטיס מסך:Intel HD graphics 4400 טכנולוגית מסך:LED HD מסך מגע Touch-screen: מעבדסוג:Intel Core i7דגם:4600Uמהירות המעבד:2.1GHz תמיכה ב- TurboBoost עד -:3.3GHz זכרון מטמון cache:4MB זיכרון נפח:8192MB סוג זכרון:DDR3 כונניםחיבור דיסק קשיח:S.ATA כונן SSD:512GB כונן אופטי:איןתקשורתכרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11b/g/n: כרטיס רשת 10/100: מערכת הפעלהדגם:Microsoft Windows 8 PROשפת מערכת ההפעלה:אנגליתנתוני שמע/מצלמהכרטיס קול: רמקולים: יציאת אוזניות/רמקולים: מצלמת אינטרנט מובנ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ההודעה הזאת כנראה מוכיחה שיש לי OCD רציני, אבל היום חיברתי SSD חדש למחשב, ומשום מה האייקון שלו מופיע בצורה שונה משני הכוננים האחרים. זה נראה כאילו אייקון של CD משום מה. זה לא עד כדי כך מפריע לי, אבל רציתי לדעת האם יש אפשרות שהאייקון שלו יופיע בצורה רגילה, כמו לדוגמא כונן C וD שיש לי. דרך אגב, לא יודע אם זה קשור, היה לי כונן E שהוא היה הארדיסק שהפסיק לעבוד, ולכן הוא לא מחובר יותר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
פתאום אחרי שכיביתי והדלקתי את המחשב (בלי שום סיבה, סתם לכבות ללילה) הUSB PORTS התחילו לא לעבוד. הם עובדים בזמן שהמחשב עולה, אבל כשנכנסים לווינדוס הם פתאום לא עובדים. המקלדת עובדת כי היא אל מחוברת בUSB. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלתי למשהי DOK וכאשר הוא הוחזר אלי לא ניתן היה למחוק קבצים או לשמור קבצים חדשים. לחצתי על עכבר ימני ומצאתי תפריט security שבו היה סימון ליד Read Only . הורדתי את הסימון ולחצתי Apply אבל זה לא עזר. כשהגעתי שוב לתפריט הנ"ל עדיין היה הסימון הנ"ל. הצעות???
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד ASUS 1201N עם 3GB זיכרון. עד היום הכול היה בסדר... היום פתאום המחשב קרס ושהפעלתי אותו מחדש הוא עבד ממש לאט ואז ראיתי שרשום שיש 3GB זיכון מותקן אבל 760MB~ Usable? למישהו יש מושג אם יש משהו לעשות או שהלך הזיכרון וצריך לקנות חדש?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום לשאלה. לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות ריבוטים לכאורה ספונטניים (מחשב ישן) שמתי מאוורר (גדול, לא הקטנים של המחשב) במחשבה שהקיץ מביא לחימום יתר של ההארד דיסק. לא נפתר. לאט לאט שמתי לב שאני יכול למשל לשחק בWOW יום שלם ולא יהיה ריבוט, אבל אם נניח יוצאים מהמשחק אחרי כמה דקות לעיתים יהיה ריבוט. או באם גולשים באינטרנט זמן מסויים, שוב ריבוט, או כמה, גם בהפרשים קטנים מאד. מקווה שלמישהו יש מושג מה בדיוק הגורם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
-
הבעיה היא די מוזרה אני חייב לציין בכל חיי לא ראיתי כזאת. מה שקורה זה המחשב מתחיל לעבוד כרגיל ואז אחרי מספר דקות או מספר שניות הוא נתקע, בלי התראות ובלי כלום. בנוסף, לפעמים כשמאתחילם את המחשב אז הוא לא עולה בכלל והמסך אפילו לא נדלק, ובדרך כלל זה מלווה בזה שהמאורר לא מתחיל לעבוד (מוזר ביותר). הכל התחיל באיזה יום שישי כשחזרתי מהצבא, ראיתי שהמחשב אפילו לא עובד חיפשתי ומצאתי סימני שריפה על החיבור של ה ATX. חשבתי שאו הספק הלך או הלוח, ניסתי ספק אחר וגם לא עבד, וגם ניסתי את הספק שלי במחשב אחר וזה עבד מצוין. אני חושב שהבעיה בלוח, אבל שלחתי אותו לפנדה והם החזירו לי אותו אז כנראה שהלוח בסדר (אני עוד צריך לברר את זה). אז לסיכום הבעיה יכולה להיות או במעבד, או בלוח - הזיכרון וה…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שוב, הלוח המעצבן הזה עושה לי בעיות ואני לא מבין למה. כשאני מדליק את המחשב אז אחרי שהוא מזהה את הזיכרון הוא מתחיל לעשות מלא ביפים ארוכים ומעצבנים ואז הוא ממשיך לטעון והוא כותב שהמעבד לא זוהה לחץ F1 להמשיך או DEL להכנס לביוס ואז הוא נתקע. מה פשר הציפצופים? לפחות שהלוח יהיה תקין עד אחרי החג ואז אני אחליף אותו, נמאס ממנו
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום חברים!!! אני קנתי מדפסת שיודעת גם להדפיס בגודל של 10*15 CM אבל אני לא יודע אך לעשות את זה באיזה תוכנה אני יכול לשתמש בה כדי לעשות את זה או אולי אני יכול להדפיס גם בתוכנה של ווינדוס תעזור לי בבקשה המדפסת שלי היא BROTHER MFC-215C
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
הם הפסיקו לעבוד,זה איזהשהו חלק נפרד מהלוח אם או שזאת בעיה בלוח אם? כלומר אפשר לקנות איזשהו חלק ולהתקין אותו מקדימה או איך זה עובד?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG. הכונן עצמו עובד וקורא דיסיקים רגילים, אבל דיסקים של DVD הוא לא קורא... כשאני בא לצרוב דיסקים בנרו, מופיע לי פס אפור למטה שאומר שהוא מחכה לכונן שיהיה מוכן... והוא עדיין מחכה... מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום, אני חווה בעיות גלישה לאחרונה ושמתי לב שגם תצוגת קליטת הWIFI הפכה לאיקס אדום... האם יש קשר? מה זה אומר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אם יש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות במחשב אחד אחתxp בעברית שניה , xp pro sp2 באנגלית האם זה יכול לגרום לבעיות ובכללן התקן חומרה לא עובד?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-