תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום אינני יודעת אם אני שואלת בפורום הנכון אבל שאלתי היא זאת: כרגע יציאות הקול במחשב שלי הן אחוריות (בגלל שכרטיס הקול הוא על הלוח) הייתי מאוד מעוניינת לעשות או לקנות פאנל עם שקעי אודיו קידמיים (יש לי במארז מקום לפאנל נוסף) אני יודעת שבלוחות מתקדמים יש גם פאנלים קידמיים. לי יש לוח אינטל ,D845GBV ועל הרמקולים אין שקע אודיו. האם יש אפשרות טכנית לקנות ולחבר פאנל קידמי? הנושא חשוב לי כי אני שומעת הרבה מוסיקה מהמחשב וחיבור האוזניות איננו אלחוטי (אינני מעוניינת להתפשר על האוזניות המאוד איכותיות שיש לי) . כיום חיבור האוזניות מצריך ממני לבצע אקרובטיקה בכל פעם שאני ממעוניינת להשתמש בהם. כשקניתי את המחשב דאגתי שיהיו על המארז יציאות USB קדמיות. שכחתי לבקש פאנל קידמי. מה ניתן לעשות? …
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
New SAMSUNG 2GB (2x1GB) PC3200 DDR RAM Introduction: DDR memory, or Double Data Rate memory, is an evolutionary new memory technology that doubles data throughput to the processor. As an evolution of todays PC133 SDRAM, DDR leverages the existing production and environment to provide unrivaled PC performance at an affordable price. Specifications: Two 1024MB (1GB) DIMM PC3200 400Mhz DDR Memory (Backwards Compatible with PC2700 & PC2100) Chip Configuration: 128x64 Chip Density: 128x4 (High Density) Unbuffered, Non Ecc, Non Registered Voltage: 2.5V CAS Latency: 3 184 Gold-Plated Pins, SPD Support It is brand new, fully tested and is working perfectly. Motherb…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים דקות לפעמים שעות אבל הוא נתקע... זה לא בגלל החום כי המעלות של המעבד ממש אחרי שאני יוצא מהמשחק הן בסביבות ה 50.. בפעם האחרונה שעשיתי memtest הכל היה בסדר עם הזכרונות.. מה עוד זה יכול להיות? וזה מה שאני מקבל לאחר שהמשחק ניתקע זאת הודעת השגיאה הבאה:
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לאחרונה נשרף לי הספק והלוח אם איינני יודע אם הכרטיס מסך נשרף. אני מזמין מחשב חדש ורציתי לדעת במקרה והכרטיס מסך אכן נשרף אם אני ישים אותו במחשב החדש הוא יוכל לפגוע במערכת. אשמח לעזרה בנושא מאחר ואחרי חיפושים רבים לא הגעתי למסכנה בנושא זה.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי תופעה מוזרה בעבודה. בעת ביצוע זימון לפגישה ביומן של OUTLOOK 2010 למשתמש אחר שגם עובד עם OUTLOOK 2010 בתוך האירגון - הזימון מגיע כטקסט בלבד ולא בתוך היומן של היוזר. לקבל זימונים הוא מקבל חופשי וכמו שצריך- אצל שאר המשתמשים אין את התופעה המוזרה. אודה למסייעים.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי להתייעץ אני רוצה להצטרף להדרכת וידאו בנושא עסקי אבל אני לא רוצה שיראו אותי איך אני עושה את זה דרך המחשב? וכשאני רואה על המסך סימון של מצלמה מה זה אמר שרואים אותי?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכם לפני כשבוע פגע ברק בבניין שלי ונשרפו כמה דברים. ביניהם המחשב. כלומר הוא לא נדלק. לפני כחמש שנים פגע גם ברק ונשרפו העכבר, מקלדת, מצלמה אינטרנט, ספק וכפי מה שחנות המחשבים אמרה, הלוח אם גם. ממה שהצלחתי לבדוק עד כה, רק המצלמה נשרפה ולא המקלדת או העכבר. ברור לי שהספק נשרף... אבל איך אני יכול לבדוק בעצמי אם הלוח אם נשרף גם, מבלי לשלם לחנות מחשבים שאחר כך תגיד לי שזה כן נשרף כדי שאני אשלם להם איזה 1000 ש"ח? ממה שרואים, שום קבל לא התפוצץ או נזל חומר כלשהו החוצה... האם אפשר להסתמך על זה או שחייבים לחבר ספק חדש ולבדוק? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ידוע לי גם שעל כל לוח אם של מכשיר חשמלי יש מספר סידורי והוא מחייב אישור במכון התקנים. האם ישנה דרך לזהות שזה זיוף (אם כן, מדובר בהונאה של אחת החברות הגדולות שסוחרות בארץ במוצרי אלקטרוניקה) על סמך תמונות בלבד. או שיש צורך ללכת למכון התקנים כדי שיפרקו אותו ויחשפו קוד על לוח אם. להלן המטען ודגם המחשב. אשמח לסיוע, בברכה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי XP באנגלית ובחלק מהמקומות כמו OUTLOOK EXPRESS ו MEDIA PLAYER אני רואה ג'יבריש יש למישהו מושג איך לסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה כשאני מאתחל את המחשב (שאז הרזולוציה היא 600/480 בקצב רענון של 60 הרץ) וגם קצת כשוינדוס עולה (זה עם הסמן הירוק או הכול שזז ימינה שמאלה) הבעיה נעלמת כשוינדוס עולה, אבל כשאני משנה לרזולוציה הרשומה לעיל זה חוזר , נראה שהבעיה בכרטיס מסך כי זה קורה גם בפוסט... ניסיתי להתקין מחדש את הדריוורים אבל לא עזר מדובר במחשב P4 2.6GHZ-C , עם כרטיס מסך של גיגהבייט ראדון 9600 פרו ו 512 מגה (לוח גיגהבייט 8IPE800-L) קרה למישהו פעם?...זה קרה רק לאחרונה...ב 10 ימים אחרונים. או אולי שמא זה המסך?....מסך BENQ 17'' LCD ???? עידו
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כמה שעות התחיל משהו מוזר במחשב שלי.. שיחקתי במנג'ר 06 ופתאום כל התצוגה נהייתה גדולה יותר אחרי כמה שניות זה ירד ועכשיו זה עולה ויורד.. מה שאני רואה שכל התצוגה נהיית יותר גדולה כאילו הרזולוציה גדלה לאיזה 3000-2000 עעכשיו שאני נותן מכה על המארז או המחשב זה חוזר לקדמותו ואז אחרי שניות שוב הכל גודל... זה יכול להיות הכרטיס מסך??
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני עם WIN7 64 ביט ולאחרונה הופיעה תופעה מאוד מרגיזה. המחשב מתרסט מעצמו ועולה מחדש עם פונטים ואייקונים זעירים, כל תוכנה אותה אני מפעיל עולה עם חלון קטן יותר וכל מה שבתוכה קטן גם הוא. הרזולוציה בה אני עובד היא 3840*2160 ואם אני משנה ידנית ל 2560*1440 הגודל שלהם חוזר להיות נורמלי. לא מצאתי כל כל דרך לשנות את הגודל שלהם ולהשאר עם הרזולוציה הגבוה למעט הפעלת restore point האחרון. מישהו מכיר דרך לשנות את גודל האיקונים/פונטים? אני יודע שאני צריך לפתור את הבעייה מהיסוד אבל לפחות עכשיו שאוכל להמשיך לעבוד (הפעלת restore point מחזירה את כל מה ששיניתי אחורה...)
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ככה סתם בלי ששיניתי אין לי אפשרות להשתמש במיקרופון שאיתו אני מדבר בסקיפ מקבל מיקרופון לא מחובר
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
דוד שלי נכנס במחשב שלו לאיזה אתר ולא יודע מה הוא עשה... עכשיו יש איזה פופס אפ שעולה לו כל הזמן שהוא באינטרנט ואי אפשר לצאת ממנו רק דרך סיים משימה איך אני מעיף לו את זה... יש איזה תוכנה שמנקה מהדברים או שזה נמצא באיזה מקום ספציפי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחילו לי בעיות מעצבנות ממש במחשב: כל כמה זמן מתנתק לי העכבר וחוזר (יש את צליל החיבור) אך לעיתים הוא גם מתנתק ולא חוזר(רק לאחר ריסטרט המבוצע פיזית) ניסיתי לחבר אל כל ששת ה usb שיש לי ובנוסף ניתקתי את ה usb מקדימה אך ללא הועיל. כרגע התצורה שאני יושב בה היא עם מאריך לעכבר ומקלדת מחוברת ישירות(אני משתמש בעיקר בעכבר). לפעמים כאשר העכבר מתנתק ולא חוזר המקלדת ממשיכה לעבוד ולפעמים לא. מישהו יודע אולי מה הבעיה פה?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב עם שני פורטים USB 3.0 לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 SATA 27285 III Model GP55AUD3 מכיוון שהפורטים נמצאים מאחור, רכשתי רכזת USB3.0, בכדי שיהיה נוח יותר לחבר התקנים חיצוניים. הרבה פעמים היו לי בעיות בחיבור, והייתי בטוח שזה נובע מפגם כלשהו ברכזת. כעת נוכחתי לדעת שגם בחיבור ישיר של דיסק חיצוני, ההתקן לא מזוהה. לעומת זאת, כאשר אני מחבר את אותו דיסק לפורטים שבחזית (USB 2.0), שם אין שום בעיה. השאלה, האם יכול להיות ששני הפורטים USB 3.0 שבגב המחשב, נפגמו וחדלו לתפקד? האם בכלל ניתן לתקן דבר כזה, או שחייבים להחליף לוח אם? אשמח לכל חוות דעת בנושא תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד dell inspiron 6000. ולפני בערך חצי שנה הפורט של האוזניות התחיל לעשות לי בעיות. הסאונד לא היה עובד, ואם הייתי נותן מכה קטנה לאיפה שמחברים את האוזניות, הסאונד היה חוזר, אז הבנתי שיש שם איזה בעיית מגע, שכנראה סוגרת או פותחת איזה מעגל ומנתקת את הרמקולים המובנים של המחשב כאילו היו מחוברות אוזניות. עכשיו זה נהיה הרבה יותר גרוע משני כיוונים: 1. אם מחוברות אוזניות/רמקולים חיצוניים, בד"כ שומעים רק את הערוץ השמאלי, אני אני משחק קצת עם החיבור זה מסתדר. 2. עכשיו מכה קטנה לא מספיקה בשביל לשמוע מהרמקולים המובנים ואני ממש צריך לדחוף חזק עם האצבע או עט או משהו את הפורט של האוזניות לאיזה כיוון כדי לשמוע משהו. מיותר לציין שאני כבר לא משתמש ברמקולים המובנים וזה ממש מבאס... מ…
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכם... משהו מוזר קורה פה .. רק פורטים 1 ו2 עובדים לי 4 ו5 עובדים רק בביוס אבל בווינדוס לא מציגים כלום.... מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם DG31GL. העברתי אותו עם כל החלקים למארז אחר. ובהדלקה הראשונה הכל עבד מעולה- עשיתי boot מדיסק און קי, חיברתי מקלדת, עכבר. לאחר התקנת הווינדוס הפורטים הפסיקו לתפקד. יש חשמל אבל אין data. גם לא בדוס ו\או ביוס. ניסיתי לאפס ביוס, בדקתי שה וUSB מאופשר בביוס וגם שדרגתי ביוס לגרסה חדשה יותר. כבר ניתקתי הכל והשארתי רק לוח, זכרון, מעבד וספק (ספק תקין בוודאות) - אך ללא הצלחה לפתור את הבעיה. אולי התשובה כבר ברורה, אך החלטתי להתייץ בכל זאת. יכול להיות שזכרון או מעבד אחראים לבעיה? או שנשאר להסיק שיש תקלה בלוח? ומה שנשאר לעשות זה להתקין PCI TO USB... תודה.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קניתי דרך סטים את המשחק פורטל 2, בכל הפעלה המשחק קורס לשולחן העבודה בלי שום הודעת שגיאה ממש כשאמור להגיע התפריט הראשי של המשחק. גם חבר סובל מאותה הבעיה ושנינו משתמשים בכרטיס מסך של ATI, אחרי הרבה שיטוט באינטרנט הבנתי שזו בעיה ידועה אך שום פיתרון לא עבד (עדכון דרייברים, לנסות להיכנס ללא אינטרנט וכו'...) אשמח לעזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מומחה בתחום ואשמח להכוונה. הפורטנייט קופא לילד באמצע משחק לשנייה/2 שניות וממשיך. ככה כמה פעמים במשחק. ולפעמים בגלל זה הוא מפסיד 😞 זה מתסכל אותו.... ומשגע אותי תרתי משמע 🙂 למי שיש פתרון או הכוונה מה לבדוק לעשות נשמח. הורדנו הגדרות בפורטנייט למינימום ( בערך....) כמה שניתן. המפרט של המחשב הנייח ( שדרוג מחשב קיים שהיה בבית והוספת כרטיס מסך חזק) Intel Q6600 /i-7 2600 3.40 GHZ 16GB RAM WIN10 64 כרטיס מסך RADEON RX580 8GB עריכה: המחשב מחובר בWIFI - בממ"ד דרך PLC- אין אפשרות לחבר ישירות לאינטרנרט ע"י כבל רשת.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה קצת מוזרה, אני פשוט רוצה לדעת אם יש אולי דרך יותר טובה מאיך שעבדתי עד היום יש ברשותיים 2 הארדיסקים, 500GB WD - בן 4 שנים בערך 1TB SpinPoint F3 Samsung - בן שנתיים בערך. ומזה יצרתי 3 כוננים סה"כ: C - 80GB - Windows 7 64bit D - 850GB - שומר בעיקר לתוכנות, משחקים, סרטים, סדרות, הורדות. E - 500GB - שמור בעיקר לגיבויים שאני צריך. ---- את C ו D יצרתי מה1TB. את E יצרתי מה500GB. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לפי מה שהבנתי עדיף כבר לעשות מחיצה גדולה יותר לWindows ולשמור שם את הדברים שאני משתמש בהם הכי הרבה, בין אם זה משחקים או תוכנות וכד'.. השאלה אם זה קריטי או שעדיף כבר להמשיך באותה דרך שאני כבר עובד...
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום! יש לי מקלדת ועכבר אל חוטיים ובדוס הם לא עובדים[יש קטעים שכן ואז זה מתנתק] איך אני יכול לעשות ככה פורמט לווינדוס? יש איזו הגדרה בביוס שצריך לעשות בשביל שהוא יזהה אותם גם בדוס? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מצלמה דיגיטלית של קנון PowerShot SD110\IXUS IIs (הIXUS זה השם החדש של הסדרה, או משהו כזה, אני די בטוח שככה קוראים לדגם הזה עכשיו) וניסיתי כבר להעביר תמונת JPG בגודל שהמצלמה מצלמת בו לכרטיס SD, ויכלתי לראות את התמונה בצג של המצלמה. (זה היה סקרינשוט מאיזה משחק, לצורך העניין). עכשיו, חשבתי, שלמה לא לנסות את זה גם עם וידאו. השאלה היא, איך לעזאזל אני ממיר סרטים\סרטונים\משהו כזה לפורמט שהמצלמה משתמשת בו. העלתי קובץ קטן שצולם ע"י המצלמה, אני משער שזה יעזור כדי לבדוק איזה פורמט זה בדיוק. http://planet.nana.co.il/dcstealth/MVI_0275.AVI תודה מראש כמובן למי שיצליח לעזור אחרי שקראתי הבנתי שלא הייתי מספיק ברור: המצלמה, מן הסתם, לא מסוגלת לנגן כל קובץ AVI שאני אתן לה. ואנ…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השגיאה: Verifying DMI Pool Date Boot From CD: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אין שום דיסקט או דיסק בכוננים אין כלום (הייתה לי בעיה כזאתי פעם וזה היה בגל שהשארתי דיסקט בכונן). מה עליי לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-