עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by MasterOr,

יש לי בעיה של זיהוי המהירות של הFAN1 ע"י הלוח אם מי שמכיר יודע שהחבילה של אסוס מגיעה עם הPCPROB שמכיל בתוכו את המוניטור הזה של המאוורים או שיש תמיד את הביוס שגם מראה את זה..... עכשיו אני לא יודע למה אבל שניהם לא מצליחים לזהות לי את המהירות של המאוורר על המעבד... אם מישו מכיר את הבעיה תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  2. כאשר אני מדליק את המחשב, נידלקים המאוררים ואני שומע את הHD ניכנס לפעולה אבל חוץ מזה איין כלום...אפילו המסך לא נדלק ואיין גם את הציפצוף הראשוני. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  3. Started by KrustyTheKlown,

היי כבר תקופה ארוכה שה-Dell V131 שלי מלא בתקלות. כרטיס הרשת האלחוטי המובנה הפסיק לעבוד לחלוטין. חלק מיציאות ה-USB הפסיקו לעבוד גם. כרגע נשארתי עם יציאת USB אחת שלפעמים גם לא מתפקדת, וכל מה שאני מחבר לשם נוטה להתנתק דיי בקלות. לפעמים ניתוק וחיבור מחשב לא עוזר ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב. יש מה לעשות חוץ מלפנות למעבדה ? האם יש מעבדה מומלצת ? על כל מעבדת Dell שקראתי ראיתי ביקורות זוועה תודה

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  4. Started by lmlm,

הורדתי סרט בפורמט H264 720P בפורמט WMV. עכשיו אני מנסה להפעיל במדיה פלייר, אני שומע קול ללא תמונה. (ניסיתי גם ב DIVX PLAYER) למשהו יש מושג למה? האם זה הקובץ פגום,המדייה פלייר? משו אחר? תודה

5. אשמח אם מישהו יוכל לתקן לי אותו צרפתי את הוורד

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  6. Started by ilanb0,

המחשב שלי נכנס ללופ בעת הדלקה. בבדיקה נמצא שמאוורר של המעבד לא עובד. הוחלף מאוורר (סוקט 775). המאוור החדש נכנס לפעולה כשתי שניות אחרי הדלקה. מדובר במאוורר מבית "ארקטיק קול". המחשב עדיין לא עולה למרות שהפעלתי עם תקליטור של מערכת הפעלה וביצעתי בדיקת שגיאות. האם הדיליי הזה הגיוני בקרור למעבד? הא ייתכן וזו הסיבה שהמערכת לא עולה?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  7. כשאני מדליק את המחשב לאחר כמה שניות אני שומע ציפצוף ארוך ואז קצר וזהו אין תמונה אין כלום המפרט שלי הוא כזה: VapoChill PE Amd 4400+ Dfi LanParty nForce 4 SLI-DR Crucial Ballistix 2GB (2 x 1GB) DDR 500PC 4000 Club 3D 7800GTX 256mb SilverStone ZEUS ST65ZF בתודה מראש דין גפן

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  8. שלום כולם יש לי בעיה בוינראר במחשב לוקח לו לחלץ כל דיסק של סרט משהו כמו 8 דק' במקום דקה ניסיתי לפרמט ניסיתי להוסיף זיכרון (היה לי 256, הוספתי 512) לא עזר מה אני צריך לעשות\להוסיף כדי שזה יחלץ מהר? יש לי הארדיסקים של בסך הכל 120 ג'יגה, מעבד 1.6, זיכרון 768, ולא זוכר את שאר הפרטים, אם זה חשוב אני אברר מה לדעתכם אני צריך להוסיף כדי לסדר את הבעיה הזאת?

9. שלום אני מקבל מסכים כחולים מעצבנים .. ועשיתי ניתוח ל MINIDUMP אבל אין לי מושג מה זה הקובץ הזה .. עזרה בבקשה ! [attachment deleted by admin]

10. Started by ofer,

מה יכולות הסיבות לעכבר קופא או יצא מחוץ למסך חזרה לנורמלי רק לאחר ריסטארט חלונות 2000 פרו פנטיום 4 512 זיכרון

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  11. Started by guy113,

שלום קיבלתי מחבר שלי הארד דיסק IDE 40 GB ויש לי אחד עכשיו אני רוצה לחבר את שניהם ביחד ואני מחבר תחדש שקיבלתי זה לא מעלה לי את הישן רק תחדש כאילו זה מפעיל ת 40 GB בימקום תישן זה שמותקן בוא Windows מה אני עושה בישביל שהישן יפעל?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  12. Started by VL,

בזמן האחרון אני בודק את האוויר שהספק כח מוציא , ולפי הבדיקות שלי הוא מוציא קצת מאוד אוויר - פושר עד חם. ממה יכולה לנבוע הבעיה לפי דעתכם?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  13. יש לי צורב של BENQ עם הרבה "שנות טיסה"... היום ניסיתי לצרוב עם דיסקים חדשים שקניתי מסוג EPOCH 700MB. ניסיתי לצרוב סרט ששוקל 680MB אבל כאשר ניסיתי לצרוב קיבלתי הודעת שגיאה שאומרת כך: calibration area full invalid write state could not perform endtrack could not perform fixation command sequence error could not perform fixation מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה קרה פה??? מה לא בסדר והכי חשוב... מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. בהתחלה נכבה לי המסך ואז הוא נדלק וזאת ההודעה שהופיע ולאחר שלחצתי אישור הכל הפך להיות שחור לבן וברזולוציה גדולה!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  15. היי לאחרונה החיישנים של הלוח אם שלי נדפקו, ואני מעוניין לדעת (בעיקר מבעלי חנויות) האם יש על זה אחריות? קצת פרטים: הבעיה בחיישנים היא שהטמפרטורות (לוח+מעבד) "קופצות" כל הזמן, גם בזמן מנוחה וגם בזמן מאמץ - כלומר אפילו שאני לא נוגע בכלל במחשב הוא מחליף טמפרטורות בהפרש של כ-10 מעלות כל שניה(25-35-25-35). הלוח הינו מדגם ABIT IC7 MAX3 ובן כחצי שנה. הלוח מעודכן BIOS גירסה אחרונה - תופעה זו החלה הרבה אחרי עידכון הביוס. בעיה זו החלה לפתע בלי שעשיתי שינוי חומרתי כלשהוא. K.S.P אמרו לי שכל עוד הלוח תקין (ובעיה זו לא מוגדרת כתקלה) - אין להם מה לעשות. מישהו חושב אחרת?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  16. Started by dids22,

יש לי תכרטיס xfx 6600gt והקיצר הטמפ' שלו ממש גבוה במנוחה הוא 55 פלוס מיניוס ובמאמץ על 70 פלוס מיניוס ויש לי איזה 4 מאוורים במחשב ויחסית הוא די מאוורר וגדול זה מסכון?? או שככה הטמפ' אמורה להיות??

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  17. אין לי מושג מה הבעיה שלו המחשב חדש יחסית אין לי אותו יותר מחצי שנה בדקתי טמפ והכל נראה לי תקין הוא משום מה עושה ריסטים לעצמו אבל בזמן שהוא דולק הוא עובד בסדר גמור מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  18. Started by hoolachapachula,

היי, אתמול שיחקתי במחשב ופתאום צצה לי הודעה שווינדוס הסירו את הכרטיס מסך שלי כי דווח על בעיות וכתוב קוד 43. מה אני צריכה לעשות בשביל לסדר את זה? תודה רבה על העזרה (:

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  19. Started by realistic,

הי כולם, אני שוקל לשדרג את הכרטיס מסך והמעבד שלי ורציתי להבין איך אפשר לדעת שלמשל כרטיס מסך שאני בוחר מתאים ללוח אם שיש לי. אני אשמח לתשובות גם אולי טיפה יותר טכניות שאני אוכל ללמוד את הנושא, תודה!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  20. Started by solo-inter,

קרוב משפחה שלי פירמט לי את המחשב ועכשיו המחשב לא קולט את הרמקולים מה אני צריך לעשות להוריד משהו .? בבקשה תענו לי אני אבוד

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  21. Started by SixKiller,

שלום כולם... פירמטתי לחבר שלי אתמול ת'מחשב.. ולנפי זה הוא אמר שיש לו הכל..(הוא לא ממש מבין) הקיצר.. אני מחפש לו אולי שעה שלמה כבר דרייברים ל-USB ומצאתי הרבה אתרים אבל כולם אומרים לעדכן מה-Windows Update הבעיה היא שהמודם שלו מחובר ב-USB ואני צריך להתקין את ה-USB אז זאת הבעיה.. מישהו יכול לעזור? תודה ד.א באתר יש 3 דרייברים ללוח Chipset Audio and USB 2.0 כרטיס קול שלו כבר מותקן אולי אם אני יתקין את ה-Chipset זה יעבוד?... תודה צ'יקו...

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  22. התקנתי windows 8 על SSD , לאחר ההתקנה אני לא מוצא את הדיסק הקשיח הקודם שלי פעולות שעשיתי הוצאתי את החיבור בדיסק הקשיח מאחור וחיברתי חזרה נכנסתי ל"ניהול דיסק" ולא מצאתי את הדיסק

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  23. לאחרונה שידרגתי טיפונת את המפרט שבצד שמתי לוח K8NSC-939 מעבד ATHLON3200 העברתי את שאר המפרט, ועכשיו אני לא מצליח להתקין את הXP המפרט שעכשיו לוח GA-K8NSC 939 מעבד 3200+ 1GB ADATA GF5200(זמני) LG 4167 DVD RW דיסק קשיח MAXTOR MAXLINE III 250GB SATAII בתחילת ההתקנה, הוא מריץ את המסך הכחול הראשון של הXP, יוצר מחיצה מזהה לבד את הדיסק(ללא כל צורך בדיסקטים של דרייברים) אחרי הRESTART הראשון, הוא נתקע בחלון עם הלוגו של הXP, ואחרי שעתיים+ שהפס למטה זז,הוא נותן מסך כחול מה שעוד יותר מוזר, זה שהאחרי המסך הכחול(השגיאה) הראשון, כל RESTART במהלך ההתקנה תוקע את המחשב, בשלב של הלוגו כמו שרשמתי מקודם כך שעד שהוא מסיים את ההתקנה, הוא כבר מלא שגיאות מערכת וכל הזמן קורס ולא מאפשר לעשות RESTART…

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  24. עכשיו הבעיה פה היא שנראה לי שלא שמתי Dual Channel ונראה לי בגלל זה יש לי מסכים כחולים .. שמתי 2 סטיקים של 512 אבל לא אותה חברה אני לא יודע איך זה הולך קיצר ..

25. Started by gab,

אני מקבל את החלון של של מצב בטוח וכו.... וברגע שאני בוחר כל דבר המחשב מבצע ריסטרט ישר ומגיע שוב לחלון של התפריט של מצב בטוח שוב... מה זה יכול להיות? ???

• 1 תגובה
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.