תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום ווינדוס 7 אולטימט דפדפן ie 11 המעודכן ביותר. יש לי תופעה מעצבנת עך סף המטורפת, אני נזקק לעדכן את הפלאש פלייר מידי יום כמעט. הייתי שמח להתעלם מכך ,אבל הוא מנטרל כל תצוגה של פלאש בדפדפן. כל מה שמובסס על פלאש הופך לסימן אפור עם סימן קריאה. אז הברירה היחידה שנותרת לי זה להכנס לאתר adobe לעדכן, ואז הכל מסתדר. במחשבים אחרים שאני משתמש בהם זה בכלל לא קורה. איך אני מונע את התלות הזו? בלי להחליף דפדפן. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הכונן התחיל לעשות בעיות, הרצתי את התוכנה לבדיקה וצירפתי את התמונה של התוצאות, מה ניתן לעשות, יש אפשרות לנסות לתקן?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, לאחרונה שמתי לב שמופעל אצלי התהליך asp.exe, ושהוא לוקח לי באופן קבוע 50 אחוז מהמעבד. כשהסתכלתי יותר לעומק ראיתי שיש תעבורה בין התהליך הזה לאתר בשם rev.poneytelecom.eu.. לאחר חיפוש באינטרנט על האתר, הבנתי שמשהו מסריח ושזה כנראה איזשהו וירוס.. לא מצאתי כמעט כלום חוץ מאיזה פוסט אחד באינטרנט על האתר הזה. זה מה שאני רואה בתוכנה process explorer http://imageshack.com/a/img924/3930/OHLoBW.jpg כל פעם מחדש אני הורג את התהליך אבל הוא חוזר תוך כמה שעות. אין לי כיוון אם זה מופעל דרך הtask schedualer או לא עזרה חברים?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, עד לפני כמה דקות הכל עבד מצויין, ואז פתאום ניסיתי לפתוח נושא בפורום [ וזה קורה בכל אתר: וואלה, נענע, פורומים אחרים ], אני כותב בעברית וזה כותב לי בג'יבריש, מוזר. קחו דוגמא: ??ט????ט ??‗ - אמור להיות הארדוואר זון. יש לציין שבשורת הכתובות הוא כותב מצויין, זה קורה רק בתיבות שכותבים בהן טקסט בכל מיני אתרים, בינתיים מכל האתרים שבדקתי, זה קורה בכולם. במסנג'ר הוא כותב טוב, כנ"ל לגביי ICQ, וכנ"ל לגבי וורד ופנקס רשימות, מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין, אני יודע שזה פורום רק לתקלות חומרה, אבל אני נשבע לכם שלא מצאתי פורום יותר מתאים לנושא הזה. בתודה מראש, נ.ב את ההודעה הזאת כתבתי בפנקס הרשימות ואז העברתי לפורום.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה ME.. כי זו מערכת ההפעלה היחידה שעבדה אצלי 98 ו 98 SE היו נתקעים תוך כידי עבודה Xפ נתקע בהתקנה.. עכשיו המחשב שוב החל להתקע תוך כידי עבודה... ממה זה יכול להיות?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחשב נייד Lenovo IdeaPad 310-15IKB 80TV שנפל לילדה (כנראה על הצד,שם יש סימנים) כשהוא דלוק, ממשיך לפעול אבל לא רואים כלום על המסך, המסך לא נראה שבור או סדוק. בחיבור למסך חיצוני-יש תצוגה על המסך החיצוני. מה הבעיה ו/או הפיתרון? יש למישהו מושג מהיכן להתחיל? (כרגע המחשב במצב מפורק כדי לנסות לאתר חוט/מגע/כבל רופף/מנותק ולא מצאתי) אשמח להכוונה ועזרה, תודה !
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי זכרונות DDR2 שפועלים בסטוק על 800MHZ (קיט של 2X2), ברגע שאני מחבר אליהם קיט נוסף של 2X2 (מחברה אחרת) שמתי לב שהתדר בביוס יורד ל533 ואפילו 667 . למה זה קורה ? למה הם לא נשארים על 800 ? *חשוב לציין שעל הקיט הנוסף שצירפתי רשום PC6400 שזה בעצם 800MHZ ? תקנו אותי אם אני טועה. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד מסוג lenovo twist 230u. מרגע שהפעלתי אותו יש לי בעיות התחברות לאתרים באינטרנט. לעיתים תכופות בעת שאני מכניס כתובת של אתר לדוגמה www.walla.co.il ולוחץ על enter אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להתחבר ל-serever ורק אחרי שאני לוחץ מספר פעמים על refresh או לוחץ try again האתר שאני רוצה להכנס אליו עולה. ישנם פעמים שאין בעיות בכלל ולעיתים אני מוצא את עצמי לוחץ על try again עשר פעמים עד שאני מצליח להתחר לאתר. הנ"ל קורא גם כשאני מחובר עם כבל לאינטרנט וגם במקרים בהם אני משתמש בחיבור אלחוטי wifi. אשמח לקבל עזרה איך להתגבר על התקלה. תודה מראש לכולם. וסוף שבוע נעים.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת האם כדאי לי להרכיב אותו לבד או שאפשר לסמוך על החבר'ה שמרכיבים את זה בKSP ? הם מבינים בכל הנושא של discharging , cable management ואסתטיקה של ההרכבה בכללי ? לא שיש לי יותר מדיי ניסיון בהרכבה אבל תאורתית למדתי את מה שצריך לדעת דרך האינרטנט.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המפרט מה שיש לי בצד שזה לא הגיוני שעם 8 ג'יגה וכרטיס מסך של 2 ג'יגה ראם המחשב לא סוחב באטלפילד 4
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הצלחתי להפעיל מחשב ישן (פנטיום 3) סך הכל החלפתי הארדיסק, אני לא מצליח להיכנס לביוס לחצתי DEL לא מגיב איך שהמחשב עולה רשום "פאקר באל", לאחר מכן 2 אפשרויות ESC בשביל להריץ POST , F2 בשביל COMOS, שאני לוחץ F2 המחשב אינו מגיב איך אני ניכנס לביוס, לשנות הגדרות בנוסף אני מעוניין לפרמט אותו?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אני רואה שהוא מתחיל לזהות רכיבים כמו הCD-ROM אבל הוא לא מזהה את המקלדת ולא מציג כלום במסך. למשך כמה שניות ואז הוא מתחיל לצפצף מהרמקול של הביוס שני צלילים ארוכים אחד אחרי השני שזה נשמע כמו סירנה! אנה עזרו לי!!! דרך אגב לא יודע אם זה קשור אבל לפני יומיים הלך לי העכבר ועבדתי במחשב בלי עכבר רק עם המקלדת יום אחד ויום שאחריו המחשב לא נדלק.. תודה מראש למי שעוזר!
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים והעוזרים. הסיפור הוא כזה: לאחר ניקוי יסודי של המחשב" אבק, ניקוי מאווררים והחלפת משחה תרמית המחשב מסרב להדלק חזרה. ברגע שמפעילים אותו הוא עובד לאיזה כמה שניות(יש רעש של המאוורר ונוריות במארז נדלקות) אבל לאחר מכן הוא פשוט נכבה. במחשב כרגע מותקן רק המעבד ולא שום דבר אחר- הכל נותק. יש לציין שבלוח אם יש 2 נוריות ואחת מהן לא דולקת. מפרט: CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz +3200 DFI NF4 ULTRA INF אודה לפתרון התעלומה. נ.ב המחשב של החבר שלי אבל היות והוא לא עובד( ) אני רושם את הבעיה דרך יוזר שלי.
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא יודע אם קשור לכאן או לפורום מודינג, אבל מפרסם. לאחרונה קניתי מאוורר USB - הפריט הזה: https://www.ebay.com/itm/120-mm-PC-Cooling-Fan-USB-5V-Power-Blue-LED-Fan-Guard-Protector-Silent-Quiet-F34/162316276227 המחשב (מבוסס ווינדוס 10) נמצא בתא סגור בתוך שולחן עבודה, עם חור אוורור. המאוורר מתחבר לפורט USB במחשב ומותקן על גבי החור בשולחן כדי להוציא את האוויר החוצה לחדר. המאוורר עובד במהירות קבועה (ונמוכה) ויש לי צורך להגביר את המהירות של המאוורר באופן דינמי. משום מה לא מצליח למצוא שום כלי שאפילו יזהה את המאוורר. הורדתי את SPEEDFAN הישן והטוב אך כלום. מישהו מכיר כלי שבעזרתו אוכל לשלוט במהירות של מאוורר USB? פרטי מערכת מצורפים. summary.pdf
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים! אז קניתי חלקי מחשב חדשים בהמלצתם של פורום מפרטי מחשב! המחשב עובד ממש טוב! קניתי Gigabyte GA-H87-D3H LGA 1150 אני רואה שהוא תומך ב USB 3 רק שלא הגיעו לי מתאמים ל USB 3 ברמה העקרונית אני רק צריך לקנות חיבורים ל USB 3 ? ואם כן, לאן הם מתחברים? + ראיתי מתאמים ל SATA III אני יכול להשתמש בו על ההארד דיסקים היחסית ישנים שלי? הם בני 3 - 4 שנים תודה חברים!
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למשל התקנתי תוכנה בסוף ההתקנה באה ההודעה הפרמטר שגוי.מזה פרמטר?. שאני מכבה את המחשב בכיבוי נגשת לי עוד איזה הודעה שקשורה לכונן a .ויש לי לבחור או נסה שנית או ביטול או התעלם.אני לא יודע מאיפה השגיאות האלה. אבל הכי חשוב לי זה השגיאה של הפרמטר שגוי.בבקשה תסבירו לי מה הבעיה כי השגיאה הזאת באה אחרי פורמט שעשיתי שעשיתי שלשום
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם ניתן לעשות את זה? איך עושים את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, ראיתי כמה דילים טובים לזיכרון למחשב. אך יש כמה אופציות ובניהם זיכרון למעבדי AMD בלבד, והם גם יותר זולים מכאלה שתומכים באינטל או גם וגם. במיוחד בזיכרונות ישנים יחסית כמו DDR2 ו DDR3 1333. אני מגגל את זה כבר כמה ימים אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית, האם זה באמת תומך אך ורק ב AMD. כמה מהממצאים שמצאתי: 1. זה עודפי מלאי של זכרונות שהיו במחשבים בנויים או משהו אחר שגרם לעודפים. (ואני גם זוכר שראיתי תגובה של מפורום ברשת שאומר שזה בגלל זה והם עובדים על לוחות של אינטל והוא מדבר מניסיון) 2. high density ram(גם לא ככ הבנתי את המושג) שבתקופה מסויימת רק לוחות של AMD תמכו בזה. 3. מתח הזכרונות - לוחות של AMD תמכו בכ עד 1.8v בעוד שאינטל תמכו עד כ…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הרכבתי מחשב מ2 מחשבים ישנים יחסית. יש לי לוח אם של MSI MS7528 ועוד לוח MSI 7507 בנוסף 2 ספקי כח של EZCOOL 775 450W ועוד אחד 350W 2 כרטיסי זיכרון DDRII800 + DDRII667 וכרטיס מסך GT9400 ו2 מעבדים E7400 ואחד פנטיום פשוט.. הרכבתי את הלוח אם MSI7507 + 450W +DDR2 + E7400 המחשב נדלק (המאוורר של המעבד מסתובב) אבל לא עושה לי רעש או משהו (יכול להיות שלא הרכבתי טוב את הספיקר ) אבל אחרי דקה הוא נכבה . ובנוסף הוא לא מציג לי תצוגת מסך .. ניסיתי לשחק עם החלקים להלחיף ספק,מעבד,זיכרון אבל זה לא עזר, ניסיתי לשים כרטיס מסך חיצוני ולא עזר אני די בטוח שיש לוח אם שרוף או מעבד, השאלה איך אני יכול לדעת מה באמת שרוף? או שאולי אני לא מרכיב כמו שצריך? אשמח לקבל עזרה והצעות . תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש ואני רושם בשבילו את ההודעה כי המחשב הלך לו. הוא קנה מחנות שנקראת zed מעבד פרסקוט 3.0 קירור מקורי שמגיע. לוח אם של איפוקס עם ערכת שבבים 765e או משהו כזה. 512 ddr 3200 אין לי מושג של איזה חברה. מארז ג'נרי של codegen SP1 וספק ג'נרי 400 וואט. כרטיס מסך רדאון 9800 רגיל לא יודע של איזה חברה. כמו שאתם מבינים, המודעה על המחשב הזה פורסמה בעיתון.... וכל הדברים ג'נרים. אבל בכל אופן המפרט די טוב והמחשב אמור לעבוד בסדר,המארז דווקא יפה ויש 2 מאוורים בדלת! ואחד מאחורה. הוא אמר שהמחשב היה חם ועשה רעש. הוא התקין את הווינדוס ולאחר 10 דקות התקנה המחשב נפל ולא נדלק שוב. אין אור ושום דבר לא עובד. מה יכולה להיות הבעיה? אולי הספק?(אין בו אפילו מפסק). אולי המעבד נשרף?
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מנסה ל defragment אני מקבל את ההודעה: disk defragmenter has detected that chkdsk scheduled to run on the volume:(c .please run chkdsk /f והוא לא נותן לי להריץ . chkdsk /f האם כדי לפרמט או שניתן לפתור זאת בדרך אחרת המחשב רץ פחות מהר וההרד דיסק עושה יותר רעש . אני מאד אשמח לקבל עזרה יום טוב
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי. אני רוצה לדבר ממחשב של אח שלי בMSN להתקשר ממחשב אחד לשני ניסיתי כבר 3 מיקרופונים שפולים חיברתי לחיבור הורוד כמו שזה מחובר אצלי במחשב ואף אחד עדיין לא יכול לשמוע אותי אני לא יוגע אם זה בעיה בחומרה כי בעבר אחי השתמש במיקרופון במחשב שלו מישהו יכול לעזור לי בבקשה? ותודה
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני משחק CS ויש לי פינג של 20 25..ומשום מה יש לי תקיעות במשחקים חשבתי אולי זה קשור לאיזה חלק שצריך להחליף במחשב.. זה המפרט: מסך:ACER AL1715 מעבד-CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q8300, 2500 MHz (7.5 x 333] לוח אם- Motherboard Name Intel Raisin City DG41RQ (2 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit Lan) כרטיס מסך- NVIDIA GEFORCE 9800GT]זיכרונות- System Memory 2043 MB]DIMM1: Kingston 9905316-132.A01LF 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)דיסק קשיח- Disk Drive SAMSUNG HD502HI ATA Device (500 GB, 5400 RPM, SATA-II)]מארז-Computer Type ACPI x86-based PC ,SERVICE PACK 1
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד ASUS K55A עשיתי לו פירמוט והתקנת עליוWIN 8.1 64BIT וחסרים לי דרייברים,הדיסק שמגיע איתו מתאים לWIN 7 באתר של אסוס אין דריברים נדרשים (אחרי מה שהתקנתי עדיין חסרים)איזה תוכנה יכולה לגלות מה חסר ולהוריד או להפנות להורדה?וכן להגיד אם מה התקנתי זה הנכון? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, רכשתי asus gtx 1070 strix ודרושה לו כניסה אחת של 8 פינים. ברשותי ספק כוח בערך בן 5 - seasonic ss-600ht active pfc f3. יש לו יציאה אחת של שמונה פינים בלבד (שחיברתי ללוח אם). יציאה של 6 פינים ועוד יציאה של 4 פינים. האם אני יכול לקנות מחבר להמרה בין ה6 פינים ל8 פינים? (או אולי עם שילוב עם ה4 פינים). האם יש דרך איכשהוא לגרום לכרטיס מסך לעבוד עם הספק הזה או שאני חייב לקנות ספק כוח חדש?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-