עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by hagay,

היי אני עכשיו הולך לפרמט את המחשב ורציתי לדעת אם מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לחלק את הדיסק קשיח לשני כוננים? תודה .

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by elad450,

יש לי כונן דיסקים של DVD ושאני לוחץ על הכפתור הוא לא ניפתח והוא עושה כזה רעש ונעצר

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  3. היום הגיע לי מחשב חדש מTMS I5 4570 R9 280X VAPOR X 1T התקנתי עליו ווינדוס 7 (64 ביט כמובן) 2 דברים : 1 - הורדתי את התוכנה CPU-Z ובGRAPHICS לא כתוב בכלל R9 280X אלא שמחשב עובד על הכרטיס מסך מובנה של המעבד , למה ? 2. התקנתי את הווינדוס עכשיו חילקתי ל2 מחיצות אחת של ווינדוס ואחת של שאר המחשב . שאני נכנס למחשב שלי אני רואה רק את המחיצה של הווינדוס ויש עליה 260G , איפה המחיצה השניה עם שאר השטח ?

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  4. Started by thth,

תשמעו יש לי צורב DVD שמחובר למאסטר ועכשיו הבאתי עוד כונן CD רגיל וחיברתי אותו לסלייב עכשיו מה שקורה זה שברגע שאני מחבר את הכונן(CD) הוא משתלט על המאסטר (המחשב(ביאוס וגם ווינדוס) קולט רק את הכונןCD ולא את הכונןDVD)וברגע שאני מנתק את הCD המחשב קולט שוב את הDVD מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך לתקן את זה למה יש לי רק כונן אחד ואני ממש רוצה שתיים... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  5. אני צריך למצוא דרך לבטל את פעולתם של כרטיסי ההגנה האלו, מוטב דרך תוכנה ולא דרך חומרה. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  6. Started by tomy669,

שלום.. במחשב שלי (פנטיום 4 די ישן) כאשר אני מכבה את המחשב, כל מה שמחובר לUSB נשאר דולק גם לאחר כיבוי המחשב. השאלה שלי איך אני מבטל את זה? האם דרך הביוס? או שישנה דרך אחרת? אני לא מצאתי את הפיתרון בביוס כך שאם מישהו יודע, אשמח להסבר איך לעשות זאת. תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  7. היום התקנתי מחשב חדש שהחליף את הישן. התמונה במסך שונה מהמוכר לי. יותר גרעינית/יותר מט מבעבר. התמונה נראית לי גם יותר קעורה.. איך אני משנה זאת? או שאין באמת מה לשנות והכל בתחושה... מערכת הפעלהWindows 7 Home Premium 64-bit יע"מ Intel Core i3 4340 @ 3.60GHz 26 °C Haswell 22nm טכנולוגית RAM ‎8.00GB בודד-ערוץ DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. H81M-HD3 (SOCKET 0) 28 °C גרפיקה DELL 2209WA (1680x1050@59Hz) Intel HD Graphics 4400 (Gigabyte) אחסון 119GB Crucial_ CT128MX100SSD1 SCSI Disk Device (SSD) 17 °C 931GB Seagate ST1000DM 003-1ER162 SCSI Disk Device (SATA) 24 °C 7GB SanDisk Cruzer Force USB Device (USB) כוננים אופטיים HL-DT-ST DVDRAM GH24NSC0 …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. הכנסו לwww.zoharcomputers.com/ בכל שאלה עזרה או תקלה התקשרו עכשיו 054-6688187

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  9. שלום! לא ממזמן קניתי מחשב חדש, וחלק מהתכנון שלי היה לחבר גם את הכונן הקשיח מהמחשב הישן למחשב החדש - ושיתפקד כולו בשביל אחי הקטן. היום חיברתי את אותו הארד דיסק ישן, והוא הופיע לי בשתי מחיצות נפרדות - כמו שהיה במחשב הישן. מה אני צריך לעשות כדי לפרמט אותו מהתחלה עד הסוף? להחזיר אותו למחיצה אחת כוללת, למחוק הכל מהכל מהכל (כולל Windows שמותקן עליו). תודה רבה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by dragonXxX,

טוב אני רואה שאתם סוסים :-* פה אז זו לא תהיה לכם בעיה בטח להגיד לי איפה להוריד מחדש את ה updater של ה noroton anti virus שלי אהה ועוד משהו, איך אני מעדכן כרטיס קול? ואני יודע איך קוראים לו והכל, פשוט אני צריך את הקישור..ואיך אני מעדכן כרטיס קול.. הכרטיס קול הוא Epox-EP-4pda כרטיס מסך: radeun9200 series איפה עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  11. Started by 111SHAR,

אהלן:) אני לא מצליחה לראות סרטונים באתרים מסוימים(כמו סדרות)- אני שומעת את הקול אבל רואה רק מסך שחור מישהו\מישהי יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by mabar,

שלום. מה העייינים :] אז ככה. יש לי מחשב בן בערך 3, קיבלתי אותו עם כרטיס טלוויזיה, והבעיה היא שאף פעם לא הצלחתי להפעיל אותו, גם לא לטלוויזיה עצמה עם כבל אנטנה, אלא גם לחיבר אליו DVD וכאלה. הבעיה היא שנראה שהמחשב פשוט לא מזהה את הכרטיס. בהתחלה חשבתי שזה בגלל הXP, אבל גם אחרי שהתקנתי ווינדוס 7 הכרטיס לא זוהה. גם אם אני מתקין את התוכנה והדרייבר שהגיעה עם המחשב, כשאני מנסה להיכנס אליה היא אומרת לי שלא נמצאת החומרה הנדרשת להפעלת התוכנה, והיא נסגרת. (התוכנה היא Hedy TV). זאת אומרת, המחשב מתעלם פשוט מהכרטיס. עכשיו מה שמוזר, כשהתעסקתי עם הכרטיס היום, הוא שחיברתי וניתקתי את הכרטיס, כן הרמקולים שלי השמיעו איזה קול שנגעתי בכרטיס, זאת אומרת, לדעתי, שיש השלכה של הכרטיס על הסאונד. אגב, …

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by aharonc,

על המוניטור של המחשב ניתן לראות סרטים אולם כשמחברים לטלביזיה לא ניתן לראות סרטים ,ניתן לראות חלונות של win

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  14. Started by amitm61,

שלום לכם , יש לי בעיה הכניסה הקידמית של הכרטיס קול לא עובד ויש שם גם חיבור usb והוא כן עובד הוא מחובר טוב ללוח אם. מאחורה הכניסה עובדת מישהו יודע אולי מה הבעיה.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי משב ישן שאני רוצה להפעיל אותו הוא עמד הרבה שנים במחסן וחשבתי להפעיל אותו לאחיינים שלי 5/7 שיוכלו לגלוש באינטרנט השאלה היא אם יש טעם ? המעבד אני חושב שזה פנטיום 4 לוח אם P4S800D ASUS ספק סאנשיין קומה MI ATX 480 כרטיס מסך GeForce FX 5200 זיכרונות DDR 256 MB PC3200 X2 חיברתי אותו לחשמל ולמסך ולכל מה שצריך המנורות במארז נדלקות כרגיל אבל המסך לא נדלק ובמחשב אחר הוא עובד (המסך) ברגע שאני מנתק את המסך מהמחשב המנורה במסך הופכת לירוקה וברגע שאני מחבר אותו למחשב הישן המסך נכבה והמנורה הופכת לכתומה חשבתי אולי זה הכרטיס מסך אבל אין לי מושג אם תוכלו לתת לי כמה טיפים איך להתחיל לאתר למה המחשב לא עובד תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by warmth,

בקיצור, אני צריך עזרה... יש לי לוח אם של gigabyte מדגם GA-8I915G-MF עשיתי איתו משו שהייתי חייב לנתק אותו מהמארז, מה שאומר גם מכל החיבורים... עכשיו, כשאני בא לחבר חזרה, חיברתי הכל, והכל טוב ויפה.. אבל מה, שכחתי תדרך שבה אני מחבר את נורות ה LED וכפתור הריסט וכפתור ההתחלה.. אם מישהו יש לו לוח אם כזה או דומה, ויכול לעזור בדרך כלשהי, זה יהיה נחמד... תודה מראש לעזורים

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by tuka,

קניתי מארז חדש HEC CI-69U6 עכשיו, יש לי בעיה. במארז הקודם על הספק היו 2 חיבורים ואחד מהם היה למסך בשביל חשמל (זה בלי הפינים). בחדש יש לי רק אחד וההוא של המסך לא שם. איך אני אמור להפעיל את המסך?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  18. Started by Eluha,

מפרט: מעבד PENTIUM D 820 לוח אם P31-DS3L קירור CPU זלמן CNPS8700 LED כשה אני מגדיר בBIOS את הSMART FAN עלAUTO הוא עובד על מקס' סיבובים . אני משנה מAUTO לVOLTAGE הכול מסתדר.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  19. Started by G.P.S,

אני מפרמט את מחשב (עד אחרי ה-BOOT ) ולאחר שזה מסיים (לאחר הפס האדום שעושה ריסטרט) זה מגיע לחלון של הXP (זה שבו הקו עובר, לפני מסך ה"ברוך הבא") ושם זה נתקע. מה יכולה להיות הסיבה לזה שהקו ניתקע ולא ממשיך (גם עם אני עושה ריסטרט) בבקשה תעזרו לי דחוף בבקשה?????!!!!!!

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  20. Started by _dudi_,

היי לכולם אתם יכולים להגיד לי איך מוחקים את win XP אני רוצה לפרמט את המחשב. :AR15: וגם יש לי עוד שאלה אם אני רוצה להרכיב כרטיס במחשב איך אני יכול להמנע מחשמל סטטי ולפרוק את החשמל מגופי ואז אני יוכל להרכיב את הכרטיס בלי חשמל סטטי ??? תשובות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tomy669,

שלום, לאחר ביצוע פעולת "ניקוי דיסק" בכונן של מערכת ההפעלה "כונן C" מופיע לי שיש לי 330 MB של קצבי DUMP . ניסיתי מספר פעמים למחוק אותם ע"י סימון V בניקוי דיסק אך ללא הצלחה. איך אני יכול לדעת מה בדיוק הקבצים האלה ומה הם מכילים ואם אין לי צורך בהם איך אני מוחק אותם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום חברים .לא יודע מאיפה בא לי הדבר הזה -לא מצאתי אותו בהוספה הסרה וגם הרצתי סריקה עם תוכנות נגד רוגלות לא עזר זה האייקון עם הכלב הזה GAMES בשולחן עבודה וגם זה שמוצמד לשורת המשימות העפתי אותו מיליון פעם ואחרי כל הפעה מחדש זה חוזר.. מה זה הדבר הזה http://www.ufu.co.il/files/bo31ly3cbupvjw8ur1ub.jpg

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  23. שלום לכולם אז ככה התקנתי מערכת הפעלה והמחשב היה פתוח נפל בתוכו ה CDROM ומאז נכבה המחשב ונסיתי להדליק אותו מחדש וזה עושה ריסט למחשב נסיתי לפרמט בשלב הרישון שאני לוחץ אינטר עושה הפעלה מחדש מה יכול להיות שקרה לו!?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  24. Started by Edik_V,

כרגע המסך שלי מחובר לGEFORCE 4 MX ואני רוצה לקנות מחשב חדש וכרטיס מסך של GEFORCE 7300GT האם המסך שלי LG FLATRON 775FT יתאים או שאני צריך לקנות מסך חדש או שאולי יש מתאמים PLZZ HELPPP

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by hzhz24,

התחיל מהיום ממש קריסות של מסך כחול (היו בעבר פעם ב.. ) הכל התחיל אחרי שכמה פעמיים נפל החשמל בבית,והמחשב נכבה בבום. ביטלתי את האוברקלוק של המעבד.הוצאתי את הבטריה בלוח אם,שחזרתי את המערכת. מה עוד עלי לעשות? עשיתי הרגע תיקון של קבצי הויינדוס על ידי הכנסת הדיסק, זה גם יכול לפתור ? עידכון:זה לא עזר שוב מסך כחול (תמונה 2 ) אגב המחשב . I5 2500K Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail Kingston 8GB DDR3 1333 Samsung 1TB Sata II 32MB F3 GTX570 1280MB

• 3 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים