תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק קשיח שהמחט שלו נשברה. פירקתי אותו והוצאתי את הדיסקית הכסופה, השאלה אם ניתן להעביר את הדיסקית לכונן חיצוני אחר וכך המידע שהיה יהיה על הדיסק?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. ברשותי מחשב עם ווינדוז 10. אני פתאום מגלה שתיקיית תמונות ומוסיקה נצפית במחשב נייד אחר שגולש על הרשת שלי (באישור שלי). ביטלתי גילוי רשת ושיתוף קבצים וזה עדיין לא עוזר- זה עדיין מופיע במחשב ההוא (עם ווינדוז 8 ) כשפותחים "מחשב שלי" תחת לשונית "מיקומים ברשת". ביטלתי גם שיתוף לתיקיית תמונות ומוסיקה ועדיין כאילו כלום. איך אני מבטל את האפשרות הזו ששום חומר מהמחשב שלי לא יהיה משותף? תודה
-
- 17 תגובות
- 6k צפיות
-
-
מספר קבצים אשר תופסים לי נפח לא קטן מהדיסק, ורציתי לדעת האם ניתן למחוק: קיבצי SYS: 16 ג'יגה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ה ההבדל בין: https://www.ebay.com/itm/UGREEN-USB-3-0-Gigabit-Et... לזה : https://www.ebay.co.uk/bhp/rj45-to-usb-cable האם שניהם יתאימו ל: Xiaomi Mi Box 4K
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ספויילר מראה לי את ההודעה הזאת שאני מפעיל את המחשב שלשום המחשב עבד חלק ורק היום התחילו השגיאות האלה בעקבות מה זה קרה? ספויילר ספויילר ספויילר
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בידי קובץ קול mp3 שארכו שעה וחצי. רציתי לצרוב לתקלטור dvd (והצלחתי) אך הנגן במכונית אינו קורא dvd. רציתי לצרוב לתקליטור cd אך הקובץ גדול מדי. חתכתי את הקובץ לחצי באמצעות audacity ו premier pro (ב 2 נסיונות שונים כי אף נסיון לא הצליח. ב 2 התןכנות ביצעתי export למחצית ה mp3) הכנסתי תקליטור ריק, ב windows10 העליתי windows media player, פתחתי חוצץ burn ב windows media player, סימנתי אפשרות blank disk ולחצתי start burn. windows media player העלה פס התקדמות, ה cd הסתובב והשמיע קולות וכאשר פס ההתקדמות הגיע לסוף סרגל ההתקדמות נפתח הכונן והדיסק יצא. הכנסתי את הדיסק בחזרה לכונן, ניסיתי לקרוא מה בדיסק ומערכת ההפעלה התיחסה לדיסק כאל ריק ונשא…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד אסוס חדש עם ווינדוס מקורי ושמתי לב כשאני גולש באינטרנט באופן אקראי אני מקבל 'החיבור נקטע' כאילו אין אינטרנט למרות שהוויי פיי לא התנתק.אני מרענן וזה מסתדר אבל ממש מציק כשזה קורה לעיתים קרובות
-
- 16 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי ליצא קובץ שחתכתי אותו (השלם היה בפורמט mp3) ב audacity לפורמט mp3 וחטפתי הודעת שגיאה מכאיבה בזו הלשון: Audacity needs the file lame_enc.dll to create mp3 ביליתי שעות ארוכות בחיפוש lame_enc.dll, הורדתי, התקנתי ומה לא עשיתי אך audacity בשלו: Audacity needs the file lame_enc.dll to create mp3 מע. ההפעלה: win 10 ה audacity שהורדתי: 2.2.2 אך הוא לא עובד ! מה עושים ?! תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב נייד HP 620 מראה בעיה בהדלקה 1720-SMART צריך ללחוץ F1 בשביל לעלות את הווינדוס בוצע פרמוט להאר דיסק דרך מחשב אחר הרצתי תוכנה HDAT2 לתיקון שגיאות כלום לא עזר! אופס הגדרות ביוס במחשב נייד מה יכול להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשב נייד מדגם lenovo ideapad 110-117lkb מעבד i3 וכרגע אני עובד על ווינדוס 10 ברצוני להעיל אותו על ווינדוס 7 אבל לא מצאתי דרייברים חיפשתי הרבה בגוגל יש אפשרות שקימיים דרייברים לווינדוס 7 ואני לא יודע ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם נגן ה DIVX במחשב מסרב להימחק בכל תוקף ניסיתי מספר פעמים אך הוא מסרב להימחק המשקל שלו 1.81 זה סתם מציק לעין מהי יכולה להיות הסיבה
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
שלום, שאלה פשוטה: מישהו יכול לכוון אותי לאתר להמרת קבץ קול (מעל 100 מגה !!!!!!!!) לפורמט mp3? ניסיתי כוחי בגוגל והוא תש. לא עלה בידי למצוא :-(
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב ASUS, אשר הבטריה שלו נמצאת אחרי "סורג ובריח" (ברגים וכו'), ואין לי אפשרות להוציא את הבטריה אלא אם אפתח את המארז. עכשיו לשאלתי, ישנם ימים שאני צריך להשאיר את המחשב דלוק מחובר למטען (כגון התקנת ווינדוס, או הורדות ללילה שלם וכו'), ואין באפשרותי להוציא את הבטריה, האם ישנה דרך לבטל את ההטענה של הבטריה בלי הוצאתה? תודה רבה !
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
C:\Program Files\WindowsApps איך לשחזר ? אפשרי לעשות את זה ידני ? עדכון הבעיה נפתרה עם המדריך הפשוט הזה . https://www.tenforums.com/tutorials/88246-add-reset-permissions-context-menu-windows.html
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחבר לשירות netflix לשם צפייה בשידורי וידאו באיכות גבוהה מהנייד לטלויזיה , בנייד אחד יש חלונות 10 גירסה ביתית (מעודכן) ובנייד השני חלונות 7 מעודכן האם הדפדפן בחלונות 10 מותאם יותר ואילו הדפדפו ב 7 ( IE11ׂ) לא נועד לתזרים מדיה באיכות FHD ? שאלה שניה יש לי גירסה , Build 1803 windows 10 home קראתי באתר microsoft שסיום השירות בעבור גירסה זאת מסתיים 12 לנובמבר 2019 .... ".....על המכשיר להתקין את העדכון האחרון כדי להמשיך לקבל תמיכה..." . מה זה אומר מבחינתי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מריץ מחשב עם מערכת הפעלה windows 10 64bit גרסה : 1709 build 16299.547 אתמול הופיעו שלושה עדכונים וביניהם העדכון נשוא פוסט זה חיפשתי פרטים אודות העדכון בקטלוג העדכונים של מיקרוסופט אך לצערי לא מצאתי מאום. עם זאת, ברשת יש שלל דיווחים על עדכון זה עם פירושים וספקולציות לכאן או לכאן. אחת הספקולציות שאותי הטרידה, מדברת על כך שעדכון זה בה כדי לאלץ משתמשים לשדרג את מערכת ההפעלה לגרסה 1803 ולעקוף את הדחייה היזומה של העדכון מתוך מערכת ההפעלה. זכור לי שהיה מקרה כזה דומה בעבר לכן אני מבקש לדעת אם מישהו נתקל בעדכון זה, מה פשר העדכון, ומה הוא אמור לעדכן. נ.ב אני לא עדכנתי את מערכת ההפעלה לגרסה העדכנית 1803 מתוך בחירה. אעשה זאת ואעדכן רק לאחר שא…
-
- 42 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש קניתי תחלקים עכשיו חסר לי ספק כוח אני ישלח לך תמערכת ואשמח אם תמלץ לי ספק כוח https://www.amazon.com/gp/product/B077JQNQKM/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B06Y46X4L9/ref=ox_sc_act_title_2?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B076LQ39XV/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A2T6N244WTLWGU&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B0088PUEPK/ref=ox_sc_act_title_4?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B07621PNWC/ref=ox_sc_act_title_5?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מזמן (לצערי לא שמרתי את הדיון) מישהו שאל פה איך להתקין וינדוז 10 מבלי קודם לנקות לחלוטין את המחשב מהוינדוז הקודם, שמתברר לי היה לא חוקי או זמני? כי פתאום אני מקבל התראה שעלי לעשות אקטיביזציה מחודשת ואין לי ממי לבקש (הטכנאי ששלמתי לו והתקין את התוכנה, נעלם) . אני לא טכנאי והידע שלי יחסית די מוגבל אבל הבנתי שזה דבר אפשרי. אשמח אם מישהו יעזור לי איך מבצעים מהפך כזה מבלי לעשות שמות בכל מה שהותקן על המחשב.
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש עם מפרט מפלצתי ( i7 7700k, 16 Gb, ssd וכו). אין לי מושג למה המחשב נתקע כל כך הרבה וזה רק מגלישה באינטרנט (עכבר פתאום זז לאט למשך כמה שניות עד שמסתדר). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אציין כי יש לי אנטי וירוס של bitdefender. אולי הוא הבעיה? למרות שלא נראה לי הגיוני.
-
- 17 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
לא מצליחה לסנכרן בין אנשי הקשר בחשבון הגוגל שלי למכשיר שלי (בחשבון הגוגל יש 227 אנשי קרס והם לא מסתנכרנים ולא מוצגים במכשיר הסלורי-ONEPLUS 3) כאשר אני נכנסת להגדרות של חשבון גוגל אין לי בכלל את האופציה של אנשי קשר (יש כרום, דריב, ג'ימיל, מפות יומן חדשות, חנות) ניסיתי למחוק את החשבון ולחזיר זה לא עזר עדין לא מסונכרן אין את האפשרות של לסנכרן אנשי קשר אוטומטית או ידנית מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב עם מערכת הפעלה 10. הגדרתי בו 2 חשבונות אחד חשבון אדמין (אחד עבורי) ואחד חשבון רגיל (עבור הילדים) למרבה הפלא אפשר מהחשבון הרגיל לשנות את הסיסמא של חשבון האדמין או לשנות את ההגדרה שלו לחשבון רגיל אני מניח שיש עוד הרבה אפשרויות בעבר היה בקרת הורים אבל בחלונות 10 זה כבר משהו מסובך יותר שאני לא רוצה להכנס אליו (המחשב מנותק מהאינטרנט ולכן לא רלוונטי) האם יש דרך שבו אני כאדמין יכול לשלוט בהרשאות של המשתמש הרגיל ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וינדוס 10 פרו בשנה האחרונה מותקן אצלי נוד 32, הרישיון מסתיים עוד חודש. עד לפני שנה הייתי עם AVAST,ובמחשב הקודם עם AVIRA וגם AVG והכל היה תמיד בסדר. במחשב מופעלת חומת האש של ווינדוס דיפנדר. האם בוינדוס יש אנטי וירוס מובנה? האם הוא טוב? איך מפעילים אותו? האם עדיף על AVAST? מה סדר הפעולות המומלץ בהחלפת אנטי וירוס? תודה ערן
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש כולל SSD חדש ועליו מותקנת מע הפעלה WIN10 הוספתי מהמחשב הקודם את שני HD של 2 טרה בחיבור SATA וכל יום המחשב מאתחל את עצמו אני לו יודע מתי מכיוון שאני לא לידו רוב הזמן המחשב נתקע בעליה מחדש במסך של הביוס והדיסק SSD לא מופיע שם רק לאחר כיבוי מלא של המחשב המחשב עולה תקין באם אני מנתק את שני הדיסקים הישנים המחשב עובד תקין ללא שום איתחולים פיתאומיים כיצד אני יכול לדעת היכן הבעיה ? תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היום נתקלתי בבעיה מוזרה. המחשב קורא שיש רשתות זמינות ולא מצליח להתחבר אליהם. מצד אחד הוא מראה שאני לא מחובר, וכשאני לוחץ על הWIFI הוא אומר לי שאני מחובר אך אין גישה לאינטרנט (ובאייקון אין את הסימן קריאה הצהוב, אלא את הכוכבית הזו שאיני מחובר) עשיתי שחזור מערכת ולא עזר. ניסיתי לעשות איפוס רשת ולא עזר ניסיתי לעשות פתור בעיות רשת ולא עזר. כמובן שגם הפעלה מחדש מספר פעמים וגם לא עזר. אשמח לשמוע את חוות דעתכם בעניין תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בוקר טוב אשמח לעזרתכם אני רוצה להעביר זיכרון מכונן d לכונן c מצאתי כמה מדריכים אבל אף אחד מהם לא צלח... מה שהבנתי שצריך לעשות זה לקחת זיכרון קיים מהדיסק d להקצות אותו לשטח פנוי ואותו להעביר לc אך אין לי אפשרות בכלל להגדיל את שטח האחסון בתודה חן
-
- 16 תגובות
- 7.1k צפיות
-