תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
היי קיבלתי את הנייד. הוא הגיע עם אופיס 365. התקנתי אופיס פרופיישנואל ונכנסתי ואני רואה שעדיין זה נכנס לאופיס שהגיע עם המחשב. לא ניתן להתקין אופיס פרו במחשב נייד שהגיע עם וינדאוס מותקן? ושאלה שניה, מה זה האור שיוצא מתחתית המסך היכן שיש חץ אדום?
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
- 2 followers
-
-
אתמול אני מדליק את המחשב והוא זורק לי הודעה (מוכרת כך אני מבין ) של reboot and select proper boot device בחרתי שיעלה מההארדיסק ולא עזר. אני חייב לציין שבתהליך הטעינה של המחשב יש רעש לא בסדר מכיוונו מעיין זימזום/תיקתוק חשמלי עולה ויורד שמופיע איזה פעמיים ואז נעלם. יש כלי מאבחן של דל שהרצתי ושם ההארדיסק לא זוהה. אם אני מבין נכון או שיש בפנים איזה כבל שלא מחובר טוב או שהלך ההארדיסק, אני צודק? השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות משהו כדי לתקן את הבעיה (אני לא מבין כלום בקטע הטכני במחשבים) או שלפנות למעבדה?. באותה הזדמנות אשמח לקבל המלצה לטכנאי או חברה/חנות טובה בבאר שבע. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי את הGL502VS של אסוס לפני יומיים ואני חווה ירידה בטעינה של הסוללה בצורה משמעותית בכל פעם שאני משחק BATTLEFILED 4 (בזמן שהמחשב מחובר למטען). היום היתה ירידה מ98% עד ל84% טעינה בכ40 דקות (מצורף לוג שמתעד את הירידה). קראתי על הבעיה ברשת וראיתי שאין פתרון חד משמעי בשבילה (כנראה המטען לא מספיק חזק כדי לעמוד בדרישות של כרטיס המסך האימתני). רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בתופעה ואולי מצא פתרון או שכדאי לי לנסות להחזיר את המחשב ולהזדכות עליו? תודה רבה, נועם
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי נייד DELL INSPIRION 1015 ומשום מה הוא לא מראה תצוגה הוא נדלק הנורות של הcapslock numLK מהבהבות בלי הפסקה והמסך שחור ולא מראה תצוגה מישהו מכיר את התופעה??? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בעיה בנייד שפשוט מתסכלת אותי , והייתי שמח אם היה קם הגאון שהיה יודע מב הבעיה אז בבקשה תיזרקו כל רעיו שיש לכם ואני אשמח לבצע אותו. הבעיה: בנייד היה win 7 שהתחיל לעשות בעיות אז האחיין שלי הלך והתקין ubuntu, ומאותו רגע התחילו כל הבעיות . המחשב היה ניתקע כל הזמן לא היה אפשר למחוק כלום , עד שבסוף פירקתי את הדיסק קשיח ומחקתי אותו. עכשיו אני מעוניין להתקין win 7 חדש אבל המחשב פשוט לא עושה boot משום דבר לא cd ולא usb. אז איך אני יכול לתקן את הבעיה הזאת חשוב לציין שלפני שהותקן ubuntu הכל אבד פיקס מבחינת ה-bios ויכולתי לעשות boot מאיפה שאני רוצה. אז אם למישהו יש רעיון איך אני יכול להתקין את ה-win אז אני אודה לו מאוד. תודה רבה ויום טוב חברים.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך חלקי חילוף לפאנל האחורי של המסך ולפאנל המקלדת. לא צריך להיות מאותה סידרה פאנל משומש פשוט למסך יספיק. מוכן לשלם עד 150 ש"ח לשניהם, אפשר לקנות גם רק חלק אחד. יכול להעביר תשלום בפייפאל עם צריך. אין צורך בעבודה. אם למישהו יש עצה אחרת אשמח לשמוע... דיברתי עם איבוריי ממזמן על זה אבל הם לא עזרו לי ממש בעניין. לא ממהר ואפשר גם להזמין מחו"ל, מחפש זול...
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן, מצטער אם הפוסט הזה לא שייך לכאן אלא למחשבים ניידים אבל שם לא מצאתי תקלות טכניות בנושא. הבעיה מתחילה כך: אמצע עבודה רגילה / משחק כל דבר שקשור לפעולה הרגילה של המחשב הנייד - המסך לפתע מחשיך עצמו לרמה של כמעט 0 מוחלט, אולי 1-2% תאורה - מה שאפילו אי אפשר לבחור תאורה כזו ברמה הכי נמוכה דרך הגדרות החשמל הדבר משתנה אך ורק אם אני עושה LOG OFF (למדתי לעשות כבר כשהמסך חשוך עפ"י זכרון של המקשים) או לעשות ALT+FUNCTION ולגרום למסך לבחור שכפול וכו', ואז המצב חוזר כרגיל. ממה שאני מבין זו תקלה בתוכנה ולא במסך כיוון שאני מצליח לסדר את זה במקום, אבל הדבר יכול לחרפן במיוחד במשחקים און ליין או ברגיל. מישהו מכיר את התקלה או יודע איך פותרים דבר מוזר שכזה?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי אותו היום, הדלקתי פעם ראשונה לכחצי שעה, אחרי זה כיביתי אותו, וכשבאתי להדליק שוב המסך לא נדלק ונורית הHDD לא הופיעה. (מחובר לחשמל) (פעם ראשונה היה אור במסך, אך הוא היה שחור, פעם שניה הוא הנדלק והוציא חלון דיאגנוסטיקס, שנתקע אחרי הודעה של משהו בזכרון עם מספר ארוך לא עובד, ולאר מכן לא עלה שוב.) עשיתי ריסט כמה פעמים ושום דבר לא השתנה. ניסיתי להדליק רק עם כבל חשמל וללא סוללה, וגם נשאר אותו הדבר. יש משהו שאני יכול לעשות לבד או ישר לחנות? עדכון: אחרי מנוחה של כרבע שעה, הוא נדלק כרגיל ונראה שעובד בסדר. עשיתי לו כיבוי, ושוב הדלקתי, וגם עלה. יש מצב שהוא התחמם יותר מדי? יש לו אולי הגנה נגד התחממות שהוא מכבה את עצמו מעל טמפ. כלשהי? ועדכון אחרון הוא עבד כ20 דקות, ווי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מחשב ישן ששימש את הנכדים לאחרונה יש תופעה כזאת: כאשר המחשב עולה בחצי השמאלי של המסך התמונה טובה ובחצי הימני התמונה מטשטשת ובהירה האם יש למישהוא הערכה מה הבעייה ואם כדאי לתקן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבריה, המחשב נתקבל לפני כ-4 חודשים . לפני כחודש הופיעו נקודות שחורות על המסך לפני שבוע המסך החל לרצד ולא ניתן לראות מאום היו חגים והמחשב שימש ללימודים היום פתחתי קריאה ,איש השרות טוען כי המחשב קיבל מכה ואו נפל וזה לא במסגרת האחריות המחשב אצלי לא זז הוא נמצא על שולחן עבודה בבית אין אפשרות שהוא קיבל מכה ואו נפל. אודה על הסבר לבעיה מתחילתה תודה אהוד
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בבעלותי נייד HP Pavilion DV6186EA, שקניתי לפני כחודשיים. ביום חמישי המחשב נכבה לי לפתע (לא Shut Down של חלונות, פשוט נכבה ישר) ולאחר מכן הוא לא נדלק. כאשר לחצתי על כפתור ההדלקה כל הנורות נדלקו וכבו מיד ללא תגובה נוספת מהמחשב. חשבתי בהתחלה שאולי הבעיה היא בסוללה (היא הייתה מלאה ובהטענה בזמן שזה קרה), אז הוצאתי אותה, חיברתי אותו לחשמל בלעדיה והוא עבד במשך כ-20-30 דקות ולאחר מכן נכבה שוב. כיוון שזה היה ביום חמישי בערב מוקד התמיכה הטכנית כבר היה סגור, אז חיפשתי פתרונות אפשריים באינטרנט ונכנסתי לצ'אט עם טכנאי HP בינלאומי. זה לא עזר המיוחד, כי הוא כל הזמן הנחנה אותי להכניס את דיסק השחזור, כאילו שזה לא מובן שהמחשב בכלל לא נדלק, אבל אחד הדברים שהוא אמר לנסות זה להוציא…
-
- 8 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד בן 5 שנים אבל לא נעשה בו כמעט שימוש... ממש חדש. היה לי מסך כחול לפני שבוע והמחשב לא הצליח לעשות תיקון... לאחר מכן המחשב כבר לא מראה כלום במסך. רק האורות של טעינה, הדלקה, רעש מאווררים ומקלדת לכמה שניות. 1.פתחתי את המחשב ניתקתי את הסוללה ניסיתי לרוקן את הסוללה ולנסות להפעיל עם מטען. 2.הוצאתי את הכונן קשיח... את הwifi... לא נדלק.... זיכרון לא ניתן להוציא זה בא בלוח אם... עשיתי ריסטרט כל מה שאפשר ראיתי 20 סרטונים ביוטיוב.... וגם כמובן הכפתור היעודי לכניסה לביוס או לאיתחול הגדרות יצרן לא עושה כלום... מדליק אור מקלדת וזהו..... האם זה לוח אם הלך? או כרטיס מסך...? מ…
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד בלי cdrom ואין עליו מערכת הפעלה שמעתי שאפשר לעשות בעזרת דיסקט עם דריבר לusb לעשות boot דרך usb משהו יודע אולי ? תודה
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד דל. 5 צפצופים בהדלקה של המחשב חוזרים על עצמם ,אבל המחשב ממשיך לעלות. ברגע שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות הצפצופים מפסיקים. מה יכולה להיות הסיבה לצפצופים?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מעוניין להחליף את הנייד ומבקש המלצות על נייד טוב , תודה מראש אבי.
-
- 1 תגובה
- 329 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רכשתי אתמול מחשב נייד חדש Y700 LENOVO אחרי שהתקנתי את כל הדרייברים עדיין אין לי WIFI וגם במנהל התקנים לא מופיע לי בכלל האדפטר של הWIFI אני ממש חייב עזרה כבר דברתי פעמיים עם השרות לקוחות של לנובו שלחו לי דרייברים וזה עדיין לא עוזר, וגם התקשרתי פעם שנייה ועשיתי שיחזור הגדרות יצרן, ועדיין לא פתר את הבעיה . המחשב עדיין לא מזהה את האדפטר של הWIFI עכשיו אני ראיתי בפורומים וביוטוב שזאת בעיה נפוצה בוינדוס 10 ממש אשמח לעזרה תודה אני כבר משתגע. (וכן אני מחובר כרגע על כבל למחשב, ואני מעדיף לפתור את הבעיה בעצמי כי לשלוח אליהם זה סיפור ולוקח זמן והאמת שהכל עובד מצויין , זאת הבעיה היחידה ) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שנה טובה חברים יש לי נייד טושיבה ישן מאוד דגם SATELLITE A15-S129 שמערכת הפעלה לא עולה אני צריך לפרמט ובשום אופן הוא לא נכנס לביוס כדי להפעיל את הביוס יש בתחילה 4 אייקונים עם עליית לוגו המחשב צורה של כמה דיסקים צורה של דיסק אחד צורה של משהו מרובע שנראה כמו דיסק קשיח וצורה של משהו שנראה כמו רשת מחשבים כל מה שאני מנסה לא מכניס אותי לביוס פתחתי את המחשב והוצאתי את הסוללת ביוס כדי לאפס אבל זה לא עזר לי בכלום אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום חברים לאחר נפילה של נייד hp pavilion x360 m convertible 14m-ba013dx כאשר מדליקים את המחשב מוצג מסך שחור שמבקש להתקין מערכת הפעלה על HHD, ומפנה לבדיקות מערכת או לביוס. הביוס לא מזהה שום כונן אחסון, אפילו לא USB כBOOT שדרכו מתקינים OS. בדקתי את הSSD במחשב אחר, בכל תוכנת בדיקה מופיע כ100% תקין וכל הקבצים עדיין מאוחסנים שם. ניסיתי להחזיר הגדרות בביוס לברירת מחדל, אך ללא הועיל. אשמח לעצה כדי לא להשבית את המחשב, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עידכנתי ביוס במחשב מסוג UL30JT של ASUS הצריבה הסתיימה בהצלחה והמחשב נכבה אבל עכשיו הוא לא מוכן להדלק האם יש דרך לגרום לו לטעון את הביוס שוב מUSB?(שום דבר לא נדלק).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הלך לי ה CD בנייד. עד עכשיו זה לא היתה בעיה גדולה משום שהיה לי CD חיצוני שמתחבר לUSB כמו כן יש לי גם DOK לכן הכל היה טוב ויפה. עד שיום אחד החלטתי לפרמט את המחשב בהנחה שארצה להתקין מערכת הפעלה חדשה אשתמש ב CD החיצוני. ההנחה היתה שגויה כי רק מערכת הפעלה מזהה את ה CD החיצוני!!! מה אעשה? אולי אפשר דרך ה DOS או כונן הדיסקטים להתקין אזשהו DRIVE לCD חיצוני וUSB ללא מערכת הפעלה?? אני מיואש צריך עצות דחוף... תודה
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחשב נייד Lenovo IdeaPad 310-15IKB 80TV שנפל לילדה (כנראה על הצד,שם יש סימנים) כשהוא דלוק, ממשיך לפעול אבל לא רואים כלום על המסך, המסך לא נראה שבור או סדוק. בחיבור למסך חיצוני-יש תצוגה על המסך החיצוני. מה הבעיה ו/או הפיתרון? יש למישהו מושג מהיכן להתחיל? (כרגע המחשב במצב מפורק כדי לנסות לאתר חוט/מגע/כבל רופף/מנותק ולא מצאתי) אשמח להכוונה ועזרה, תודה !
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש נייד של ACER (כן כן אני יודע, הייתי צריך לצפות לזה...). בכל מקרה האחריות הייתה של קומפיוטרסטור. לאחרונה הוא התקלקל (הוא פעם עלה לווינדוז ופעם לא....) לקחתי אותו לקומפיוטרסטור (אבא שלי התעקש וגם רצינו לבדוק אולי איכשהו נשארה אחריות) והם אמרו שמלפני 10 ימים ניופאן מתקנת תניידים. לי כל הקטע הזה נשמע די מוזר... ניופאן הצמיחה תוך 10 ימים שרות מעבדה לניידים?! כי למיטב ידעתי הם לא יבאו עד עכשיו מחשבים. השאלה שלי, יש איזשהו יתרון לתקן אצלהם? מישהו מכיר מעבדה טוב ואמינה לתיקון ניידים ? (אם אסור להגיד בפורום אז גם בפרטי זה בסדר )
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לעונים המחשב IBM THINKPAD T41P משומש היטב, נקנה בזול בבריטניה. החלפתי מקלדת לעברית, תקנתי מאוורר והתקנתי XP במעבדת IBM. המחשב עולה טוב ואפשר לעבוד. אחרי זמן -בתחילה היה שעות או ימים, עכשיו דקות - המחשב נתקע, צריך לנתק את ספק הכוח ולכבות על מנת להפעיל מחדש (בלי ניתוק הספק המחשב לא נדלק). בפורום טינקפד אמרו המומחים שהבעיה ב southbridge - הלחמה לא טובה. http://forum.thinkpads.com/viewtopic.php?f=2&t=102266&sid=408a32ec6059da217dff3dd3837e362c&p=665355#p665355 איך אפשר לוודא לפני שאשבית את המחשב? או שניתן לתקן במחיר סביר? איזי
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
ראשית, לא ידעתי האם השאלה שייכת לפורום הזה, במידה ולא - אבקש להעביר לפורום המתאים. לנושא: המחשב המצוין מעלה, מהו רצף המקשים\המקש שצריכים ללחוץ על מנת להנכס לביוס? כי אני רוצה להגדיר טעינה מהסידי לצורך שחזור המערכת והתקנתה מחדש. תודה רבה והמשך לילה טוב
-
- 6 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי נייד של DELL דגם INSPIRON N4030. כאשר יצא WINDOWS 10 שדרגתי ( קודם היה לי 7 ) אך רק לאחר מספר חודשים שמתי לב שרכיב הבלוטוס לא פועל ולא ניתן להפעילו. התברר לי, מאוחר מדי, שהמחשב לא תומך בויינדוס החדש ושלא ניתן להפעיל את הרכיב ( זה נאמר ע"י חברת DELL ) שאלתי היא האם ניתן לשנמך באופן כלשהו את מע' ההפעלה כך שרכיב הבלוטוס יפעל שוב מבלי לעבד את החומר החדש שהספקתי להוסיף לנייד מאז השדרוג של הווינדוס? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-