עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי מצלמת אינטרנט של TAEC, חיברתי, המצלמה עבדה (התקנתי דרייברים והנורה דלקה) אבל היא סירבה לצלם תמונה, והראתה מסך שחור. החזרתי אותה ליחנות ובחנות היא עבדה בסדר גמור. החלפתי אותה למצלמה של לוג'יטק, ושוב בדיוק אותה בעיה, המחשב מזהה את המצלמה, הנורה דולקת, אבל אין תמונה...

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  2. ניסיתי להפעיל מצלמת אינטרנט (שעבדה עד לא מזמן) ולאחר כמה זמן קיבלתי הודעה על כך שיש בעיה עם רוחב הפס של ההתקן. מה אפשר לעשות ואיך מתקנים את זה? יש לי חלונות 2000 והבעיה היא במסנג'ר.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by xytkhi,

היי ברשותי מצלמת לוגיטק QuickCam Pro ניתן להציץ בקישור זה לדוגמא : http://www.tgspot.co.il/logitech-quickcam-pro/ הבעיה שחיברתי אותה בטעות למחשב בעל כניסת USB פגומה שכנראה "מקצרת" גורמת לקצר או לבעיה חשמלית למכשיר שמתחבר ל USB. ניסיתי לחבר את המצלמה למחשב אחר ותקין בעל מערכת הפעלה WIN7 ניסיתי גם למחשב אחר שמריץ לינוקס, ו XP אבל המצלמה לא מגלה סימן חיים. יתרה מכך: כאשר אני מכניס את הכבל ל USB אין שוב תגובה מצד המחשב, ואין צליל או שום סימן ואות חיים. מה עושים? יש פיתרון, או שהלכה המצלמה? תודה רבה ! אגב, לא בטוח שיש לי אחריות עליה..

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by Mobi,

ייבאתי מצלמת ביטחון המשדרת לסלולרי. המצלמה אמורה להתחבר ב 2.4 wi fi לאפס הייעודי בסלולרי. המצלמה לא קולטת את ה WIFI (נתב של בזק B פתוח ללא סיסמא) ולכן גם לא מתחברת לאפס -הוא לא מזהה את המצלמה. במצלמה יש נורית המראה שהמצלמה מזהה WIFI ץ הנורית נדלקת לשבריר שניה ומיד מתנתקת מה שמראה שהמצלמה לא מזהה את ה wifi הייתכן ויש תדרים שונים למצלמה מאשר התדרים בארץ?.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום: יש לי מצלמת אינטרנט Microsoft LifeCam HD-3000, ויש בעייה שכאשר אני מסיים שיחת וידאו בסקייפ, הנורית הכחולה שלה נשארת דלוקה עד שאני סוגר את סקייפ לגמרי ומפעיל מחדש אותו. מה יכולה להיות הבעייה? עדכון 29/11/2016: הבעייה נפתרה ע"י הסרה והתקנה מחדש.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by N.S,

יש לי מצלמת ווידאו אני רוצה לחבר אותה למחשב , אז מה אני צריך? איזו תוכנה?? איזה חוטים?? ....

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  7. קניתי מצלמת לוג'יטק מעולה דגם 5000, הבעיה היא שברגע שאני מכבה ומדליק את המחשב שוב הווינדוס לא עולה. המחשב ניתק, ברגע שאני מנתק את המצלמה אני יכול להדליק את המחשב והווינדוס עולה. מישהו יכול לעזור? אני מאמין שלעוד אנשים זה קרה.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  8. Started by Tehila.user,

אני לא מצליחה למצוא תוכנה למצלמה במחשב שלי. קניתי אותו ללא תוכנה למצלמה (למחשב עצמו יש מצלמה) ולא מצליחה למצוא תוכנה בהרבה אתרים וכו'. מישהו יוכל לשלוח קישור למשו טוב??

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב נייד שקיבלתי מהעבודה מדובר על LENOVO P70 הוא בא עם windows 10 pro אני מנסה להבין מה גורם למצלמה לפעול האם זה איזה "פיצ'ר" של לנובו....מה שאני חושב שאיזה איש IT משעומם וחטטן פשוט מתחבר מרחוק.... כיצד אפשר לברר? תודה

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by itziknaim,

יש ברשותי מצלמת רשת מסוג MICROSOFT LIFE CAM VX 1000K וינדוס 10 לא מזהה אותה בכלל . נא עזרתכם ..... ניסיתי להוריד דריברים מהאתר ושם זה עד וינדוס 7 . ביצעתי התאמה של הדריבר לוינדוס 7 אך לא עזר

11. נתוני מחשב לוח Gigabyte GA-H55M-UD2H HDMI מעבד Intel Core i3 540 מצלמת USB רשת SILVER LINE I CAM850 כרטיס רשת אלחוטי USB TP-LINK 54Mbps TL-WN321G הבעיה נוצרת כאשר אני מבצע שיחות רשת בכל תוכנה תחיל לעבוד ולאחר מספר שניות קטן המחשב נתקע בדקתי את המצלמה וחיברתי כל פעם USB אחר ורק שחיברתי את כרטיס הרשת זה שוב נתקע

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by almoglevi,

שלום לכולם לפני שבוע קניתי לפטופ עם ויסטה עליו בנוסף קניתי מצלמת רשת ולאחר סיום ההתקנה כשאני רוצה להפעיל את המצלמה זה נותן לי את ההודעה הבאה: there is no video capture hardware ניסיתי גם להוריד תוכנת video capture באינטרנט, אבל עדיין זה לא עובד. אודה לעזרתם המהירה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  13. רכשתי לפני כחודש וחצי מחשב לנובו. איכות המצלמה קרובה לאפס. רעש אינסופי ורזולוציה שהופכת את שערי הלבן לעיסה. לאחר זמן לא רב הבחנתי שאיכות הרמקולים קרובה גם היא לאפס. משיטוט ברשת למדתי שחלק מהרוכשים (בחו"ל) מחזירים את המוצר חזרה לחנות לאחר שהמוצר הוחלף מספר פעמים (או הוחלפה מצלמה). התלונות ברשת הן על כל הסדרה כולל X1. בבנצ'מארקים ברשת המצלמה מקבלת ציון של 37 ויש המלצה חמה להשתמש באוזניות ולא ברמקולים. בזום פשוט שלא דורש איכות גבוהה קשה להבין את המשתתפים ומצד שני קל להסתתר. בלתי אפשרי להגיע ליצרן. טכנאי היה אצלי בבית (עם מצלמה חלופית) ואמר לי - זה מה שיש. המליץ לא להחליף מצלמה. כנ"ל אמר איש תמיכה שהשתלט על המחשב מרחוק (והגביר את עוצמת המיקרו…

14. מחשב חדש מיפרט למטה XP PRO SP2 מצלמה שפועלת מצוין במחשב הישן GPT התקנתי הכל כמו שצריך והבעיה היא במסנגר שאני רוצה להגדיר את המצלמה/לנהל שיחת וידיאו מצורפת תמונה יש לי הודעה שהמצלמה לא מחוברת או שתוכנה אחרת משתמשת בה ואז מופיע שהמצלמה מבקשת 60%מהפס וכ"ו מה הקטע במחשב הישן זה לא עשה בעיות ניסיתי הכל חיברתי ליציאות אחרות(יש לי 10 ) התקנתי הסרתי כלום לא עובד וזה רק במסנגר אני בטוח שמלא ניתקלו בבעיה אבל לא מצאתי בשום מנוע חיפוש תשובה מועילה בבקשה עזרה http://www.rar.co.il/files/Micro-1130362683.jpg עוד משהוא קטן מהם "השמור למערכת" בתמונה לפי הסדר **אני יודע שאסור לפתוח שני דיונים מקבלים אבל אין תשובה כבר יום שלם וזה חשוב לי ואני ממש לא מוצא תשובה ומחיפש בפורום גם אנש…

15. Started by mistuki,

מחשב עם לוח אם 865PE NEO3 כשמדליקים המחשב מצפצף, ניתקתי זכרונות והפעלתי מחדש והוא לא מצפצף ? וכמובן עדיין אין תצוגה! מה יכולה להיות הבעייה?

16. Started by steve didko,

היי. אני משתמש בMacBook Pro 16" 2019 למחשב יש 4 חיבורי USB-C. אני אובססיבי לשולחן נקי מכבלים, ולכן הייתי רוצה למצוא פתרון שיאפשר לי להוציא כבל אחד מתוך המחשב, אל מאחורי השולחן, לאיזשהו USB-C HUB שירכז הכול. מה שאני צריך שם זה - חשמל, כדי שהמחשב יישאר בטעינה באופן קבוע ללא צורך בחיבור נוסף - חיבור HDMI למסך 1 - חיבור למסך 2 (עדיפות לMini Display port או USB-C, אבל אפשר גם חיבור אחר שיצריך ממני עוד מתאם בדרך) - לפחות 3 חיבורי USB 3 עבור מקלדת ועכבר וכוננים חיצוניים - עדיפות לחיבור USB-C אחד לפחות לשימוש כללי. מה דעתכם? אופציה שחשבתי עליה שיכולה להתאים לכל מה שאני צריך, זה אולי המוצר הזה: https://www…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היום הלכתי לשנייה להרים את הכביסה אני חוזר יש מסך כחול, טוב אני עושה קצת בדיקות כדי לראות אם זה מהאוברקלוק, הלכתי ל-Prime. מראה לי שגיאות. ביטלתי את האוברקלוק עכשיו עדיין מראה לי שגיאות ב-blend ו-Small FFTs אין שגיאות. כנראה בעיית RAM, מה עליי לעשות עכשיו? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  18. Started by saf,

שמעו,בכל פעם שאני מפעיל את האימיול,כעבור 5 דקות בערך,יש לי מסך כחול (BSOD),דבר מוזר מאוד ואני משתגע כבר עם זה אני חייב להשתמש באימיול,ניסיתי הכל להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה איזה 30 פעם ניסיתי וגם ניסיתי להתקין גרסאות אחרות של התוכנה לא עוזר כלום כל פעם שאני מפעיל אותה כעבור כמה דקות יש מסך כחול. בדברים אחרים אין לי מסכים כחולים גם כשאני מעמיס המון על המחשב (מפעיל תוכנות ומשחקים כבדים). בבקשה אנשים אני חייב עזרה תודה רבה רבה מראש לעוזרים.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מה אפשר לעשות חוץ מלגבות? [attachment deleted by admin]

20. חיברתי למחשב האר דיסק חדש שרכשתי ובחלק מהקבצים שאני מנסה להעתיק אליו מכונן ישן יותר אני מקבל את השגיאה "אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור" בעת ניסיון. הקבצים עצמם, קבצי וידאו, עובדים תקין ברגע שאני מפעיל אותם. חיפשתי באינטרנט פתרון ולא הצלחתי למצוא. אשמח לעזרה, תודה רבה.

21. Started by benfree,

אני יודע שרובכם מכירים את הבעיה הזו, אני מקבל את ההודעה הזו לפני שהמערכת הפעלה עולה. אני לא מצליח להבין איפה הבעיה. ההרדיסק הינו חדש החלפתי כבל SATA ניסיתי ספק כח אחר זכרונות אחרים התקנה מחודשת של הווינדוס (שאגב לא מזהה את ההרדיסק) הלוח הוא של MSI מה אפשר עוד לעשות בנידון?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, יש ברשותי מחשב סלרון 2 ג'יגה הרץ, וינדוס XP מעודכן, לוח אם של סיס. התקני USB: מצלמה, עכבר וכרטיס טלויזיה חיצוני גם הוא בחיבור USB. הכל עבד תקין במשך 3 חודשים אבל לפתע בוםםםםםםםםם ! המחשב יותר לא מזהה את הכרטיס טלויזיה החיצוני! ניתקתי וחיברתי אותו לכל השקעי USB במחשב כשאני מחבר המחשב רושם לי "התקן USB לא זוהה". שימו לב: לא מדובר בבעיה של דרייבר, למשל במחשב אחר כשאני מחבר את הכרטיס טלויזיה למרות שלא מותקן בו דרייבר המחשב מזהה את השם של ההתקן הוא רושם לי זוהה התקן TVBOX ואז עולה הוויזארד של זוהתה חומרה חדשה ומבקש להתקין וכמובן לא מצליח כי אין לו את הדרייבר. ובמחשב הסלרון שמחברים אותו הוא בכלל לא מזהה מה זה ולכן איאפשר גם להתקין את הדרייבר שלו. ניסיתי: סריקה נגד תוכנות …

• 6 תגובות
    • 7k צפיות
  23. שלום, המחשב הנייד שלי (דל ויסטה) לא "התקדם" אחרי המסך שלפני עליית ווינדוס. עשיתי chkdsk והגיעו אליי הרבה שורות האומרות file record segment ##### is unreadable (במקום ה##### יש מספרים שונים). מה זה אומר? האם זה בעיה בדיסק קשיח ואני צריך להחליף אותו? האם זה בעיה רק בתוכנה ואם אעשה format factory זה ייפתר? תודה!

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. חברי הפורם חג שמח ובכן אני מקבל מדי פעם הודעה שה IP של המחשב לא חוקי ואו קיים במחשב אחר אני מאתחל המחשב ומכבה הראוטר כולל פותר בעיות אוטומטי ולא תמיד מצליח לי ואני עושה כל מיני נסיונות עד שחוזר המחשב לעבוד אשמח לקבל הדרכה לפתרון הבעיה יש לי ממערכת עלה WIN10 תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.