עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by xb,

קניתי מחשב חדש: amd athlon xp 2500+ עכשיו: לוח אם: NF7-SL v2.0 series כרטיס קול על הלוח... ואין לי מושג איך מבטלים את ה bass / stereo מישהו יודע במקרה? תודה. נ.ב: ניסיתי בתוכנה של הלוח (ABIT) לא מצאתי שם כלום לזה... :'(

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by harelzar,

hello xp pro sp1 i have a giga-byte GA-7VAXP Ultra Motherboard with an amd xp 2000 this board come with RealTek AC'97 onboard wich i disable in the bios 256 MB pc 3500 crosair and a creative soundblaster live player 5.1 every time i try to play mp3,wma,wav,avi i have a sudden interruption that sound like TRRRRRRRRRRRRRRRR i try 3 differnt driver 1) the one that came with th cd (win2k ) 2)Sound Blaster Live! DriverPack 17/07/2002+Sound Blaster Live! Driver Patch 08/03/2003 3)Sound Blaster Live! - LiveDrvUni-Pack English 10/03/2003 all of them can be found here none of this driver solve my problem i done all the suggestion in Basic Troubleshooting tips for PCs …

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by רוני1,

מה זה בעצם סרויס פק 2 (חבילה של עידוכנים לוינדווס???) ומה היא מכילה ??? תודה

4. Started by g191181,

כל פעם שאני מתקין windows pro sp2 המחשב נתקע עוד בהתקנה. רק שאני מתקין windows pro sp1 הוא לא נתקע. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  5. Started by joni,

יש לי שני ניידים אחד עם כרטיס מסך Radeon 9000 והשני עם הצ'יפסט Mobile 945GM קניתי ספליטר ל8 מסכים השאלה שלי אם אני יכול לחבר את אחד הניידים האלה לספליטר ולעוד 4 מסכים ולעבוד עם כל המסך כיחידה אחת לא זהה לשניה ולעבוד עם Extended Desktop אחד ארוך??? כרגע אני מחבר אל הספליטר ואני רואה בנייד רגיל ובמסכים האחרים אני רואה את האקסטנדד אבל הם זהים. הם לא עובדים כמסכים בפני עצמם הם מראים אותו דבר כאילו יש לי רק שני מסכים אחד של הנייד והשני זה הם. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by tootsolutions,

שלום לחברי הפורום, יש לי לקוח עם לוח Intel Smackover החדש שמתאים למעבד I7 החדש. הבעיה היא עם הכרטיס קול שעל הלוח והיציאה הדיגיטלית / אופטית. משום מה אני לא מצליח להפעיל אותה ולא עוזר התקנת דרייבר מהאתר של Realtek או אינטל. כאשר מסתכלים על מכווני הקול היציאה של SPDIF מופיעה אפורה. ביציאה הרגילה של הקול שומעים נהדר כך שהכרטיס קול תקין.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  7. Started by yonir,

התקנתי את SpeedFan על המחשב החדש שקניתי וקבילתי את התוצאת הבאות: עם כל מיני מספרים לא הגיוניים.. (טמפ' -55 מעלות, מתח +12V רשום שהוא 0.32V וכו') מה זה אמור להיות.. ? החיישנים לא בסדר? יכול להיות שיש בעיה אמיתית?

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  8. Started by בזיק2,

רצ"ב האיבחון של speedfan. יש שם משהו עם 125 מעלות, ואחר עם 76 מעלות. זה בסדר?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  9. היי, אני לא אוהב את השליטה של דל במאוורר במחשב הנייד (הם נותנים למחשב לתחמם לפני שהמאוורר פועל על מנת לחסוך סוללה, שזה בסדר לפעמים). ראיתי שתוכנת SpeedFan ממומלצת, אבל אני לא מצליח לשנות את הערכים כך שהמאוורר יפעל תמיד.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by 11GnR,

החלפתי מודם וראוטר בהוט, מודם ARRIS וראוטר TPLINK V7.2 שלהם, בנוסף שדרגתי לחיבור 30 מגה איך שאני מריץ SPEEDTEST על כמה שרתים ישראלים, היה מתנתק לי החיבור. החליפו לי עכשיו שוב פעם מודם וראוטר, בנוסף גם את החיבורים בארון חשמל בבית ובארון ברחוב, ואותו דבר קורה ! מה שקורה זה שהראוטר מראה שהוא התנתק ולא מצליח להתחבר שוב ל5-10 דקות\הפעלה מחדש של המודם. מישהו יודע מה הולך פה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by mastermomo,

SPRAD SPACKTROM האם מישהו יודע מה זה עושה אם זה מופעל או סגור בביוס של הלוח K8NF-9

12. Started by BRPOQNT,

אם אני מחליט לרכוש מחשב בהתאם למפרטים שיש כאן בפורום,אבל מעוניין ביותר זכרון (שני כונני SSD של 500 או כונן של 1T) האם אני זקוק לספק כוח יותר חזק בשביל זה או שאפשר להצמד לספק הכוח שמופיע במפרטים ? כמה כוח זולל כונן זכרון כזה ? לדעתי לא הרבה,אבל אני ממש לא מומחה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Paz660,

שלום לכולם , אני עומד לקנות מחשב חדש עם SSD של 120GB וכונן קשיח של 2TB השאלה שלי היא האם אני צריך SSD ? אמרו לי להתקין את המערכת הפעלה על ה-SSD השאלה שלי היא מה זה עוזר לי עכשיו ה-2TB ?? עם כל הקבצים שלי יושבים רק על ה-128GB ? יש אפשרות להגדיר שכל התוכנות שאני מתקין יותקנו על ה-SSD בשביל שהם יעבדו יותר מהר ? אבל שהקבצים , כלומר שולחן העבודה , והספריות שהווינדוס יוצר " המסמכים שלי, תמונות , מוזיקה , וידיאו , יישבו על ה-2TB ? אם אין אפשרות להגדיר את כל הדברים האלה אז אין לי מה לקנות SSD. מישהו יכול להסביר לי ? תודה רבה

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by kfirsade,

שלום לכולם. לפני מספר שנים קניתי לוח אם של GIGABYTE דגם x58a-ud7 ולאחרונה החלטתי לשדרג את הביצועים של המחשב של באמצעות כרטיס SSD 256 GB עשיתי טעות ולא בדקתי לעומק את נושא ההתאמה של לוח האם להארד דיסק החדש. האם מישהו פה מכיר דרך להתאים בניהם? ההרגשה כרגע היא - כאילו הוא משמש בתור הארדדיסק רגיל. תודה רבה !

• 45 תגובות
    • 7.9k צפיות
  15. Started by shimi33,

היי, יש לי מחשב דסקטופ , קיים בו כרגע SSD KORSAIR עם 120 ג'יגה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס 10. ביצעתי שכפול לדיסק SSD של SANDISK גם עם 120 GB בעזרת האקרוניקס (acronis true image 2020 bootable) הכל הלך חלק בתום השכפול החלפתי בין הדרייבים הגדרתי בביוס שיעלה דרך הסאן דיסק ומשום מה המחשב לא מצליח להתרומם (מצורף המסך שאני מקבל) מה יכולה להיות הבעיה ...?!?!? ה SSD הקיים עובד ב LEGASI כחלק מה TS ניסיתי לשנות בSSD החדש ל UEFI גם לא עזר כשאני מחזיר את ה SSD הישן הכל עובד פיקס ! אם יש למישהו היכרות בנושא אשמח לתובנות תודה ושבוע נפלא ....

16. Started by regev_k,

היי לכולם , האם יש מצב שמשחקים ב SSD M.2 קורסים? אני יסביר: התקנתי כמה משחקים (פרוצים) ואחד מקורי לא פרוץ ב SSD 2.5 והכל עבד פיקס. לאחר רכישה SSD M.2 התקנתי מחדש את כל המשחקים ואז התחילו הקריסות , לאחר משחק כלשהו בזמן רנדומלי לחלוטין המשחקים קרסו. יש לציין כי כל המערכת עברה בדיקות תקינות ומאמץ , והטמפרטורה תקינה לחלוטין. בנוסף מחשקים אחרים שמותקנים ב SSD 2.5 עדיין עובדים כרגיל ללא קריסות גם לאחר התקנת המשחקים ל M.2. אשמח לחוות דעת.

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  17. Started by גולן ונטו,

רכשתי כונן זה של סמסונג אך איננו מגיע עם הבורג המאוד קטנצ'יק .. מישהו יודע איזה גודל זה ו/או היכן ניתן להשיג כזה מיוחד? פשוט טמטום בעיני שלא מגיע אפילו עם הלוח אם

18. Hi everyone, I’m planning to upgrade my PC’s storage and need some advice on choosing the best SSD for fast boot times and smooth gaming performance. I currently have an older SATA SSD and want to switch to an NVMe drive. I’m considering drives like the Samsung 980 Pro or WD Black SN850X, but I’m unsure if there are better options in terms of price-to-performance. My motherboard supports PCIe 4.0, and I’m looking for something in the 1TB or 2TB range. Any recommendations or things I should look out for when making this upgrade? Are there noticeable differences in load times between mid-range and high-end NVMe drives for gaming? Thanks for your help! hill climb racing

19. Started by noodle,

שלום חברים, ברשותי מחשב נייד dell vostro 3560, מעבד i5320m, זיכרון 4GB. וינדוס 8 X64, מקורי. עיקר השימוש: גלישה באינטרנט, סרטי HD, תיכנות. אני חווה תקיעות מעצבנות ובלתי נסבלות לעיתים די תכופות. אני משתמש בדפדפן Pale moon שאליו עברתי בגלל המחשבה שאולי זה יעזור לתקיעות של פיירפוקס. התקיעות מתבטאות בקפיאת המחשב ואם אני לוחץ על משהו אז כמובן התוכנה הופכת ל-not responding ואז צריך לסגור ולהפעיל מחדש. זה קורה גם בתוכנות של סרטים וגם בדפדפן. אני מגיע לפעמים לכ-20 טאבים בדפדפן, אבל לא אמור להשפיע - בנייח שלי ובמחשב הקודם שלי לא היו לי את הבעיות האלו. קשה בדיוק לשים את האצבע מתי מתי מתרחשות התקיעות האלו אבל זה ממש פוגע ברצף השימוש. למשל אם אני גולש ואז עובר ל-PDF או וורד שפתוח כב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by alergic,

קניתי את המחשב הזה: Fujitsu lifebook a544 I7 4702mq ושידרגתי אותו עם samsung 850 evo ssd לפי speccy הssd אמור לעבוד ב sata 3 אבל ב samsung magician הוא כותב שהדיסק עובד ב sata 2. מה יכולה להיות הבעיה? האם באמת הסלוט הוא sata 2 וspeccy טועה?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by kaboonkal,

החלטתי סוף סוף להחליף את הHDD בSSD בלפטופ. (EVO 840 120GB) לאחר ההחלפה והתקנת הווינדוס שמתי לב שהמאוורר של המעבד מתחיל לעבוד בצורה חריגה, כלומר מעלה מהירות ואז מוריד לאחר כמה שניות. הדבר הזה קורה כל פעם שאני פותח איזה יישום במחשב או מתקין או מסיר משהו מהמחשב ולפעמים זה נמשך אפילו 20-30 שניות. חשוב לציין שכל הדברים שאני עושה הם קלילים ועד היום עם הHDD לא היה שום דבר בסגנון והמחשב מעולם לא התחמם מאותם השימושים בעבר. מה עלולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה? עריכה: כרגע החלפתי חזרה לHDD והבעיה נעלמה, אפילו ניסיתי להעמיס על ההפעלה תוכנות תיקיות סרטים ואמנם כצפוי לא הכל עלה בשנייה אבל בשום שלב המאוורר לא התחיל לפעול וגם אחוזי השימוש במע…

22. Started by hendrix,

שלום רב. יש ברשותי את לוח האם הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3225#ov מדובר על SATA 2. מותקנים אצלי הארד דיסק 250 GB שעליו יושבת כרגע מערכת ההפעלה WINDOWS 7 ULTIMATE X64 הארד דיסק נוסף לקבצים של טרה. והיום התחדשתי בקינגסטון SSD 120 GB V300 http://www.kingston.com/us/ssd/v#sv300s3 חיפשתי קצת על התקנת הSSD ומצאתי את המדריך הנ"ל: http://www.9comp.com/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%AA%D7%A7%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%AA/%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%A6%D7%9C%D7%9D-ghost-%D7%90%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94-windows-7-%D7%A2%D7%9C-%D7%93%D7%99/ אני לא מחפש לצלם את הו…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. התקנתי SSD חדש (Patriot Torqx 2 128GB) במחשב הזקן שלי, ועליו התקנתי חלונות 7 32ביט. כל כמה דקות המחשב קופא לכמה שניות, כאשר המנורה של ה-HDD דולקת ללא הרף. המחשב משתחרר לאחר כ-30 שניות וחוזר לפעילות תקינה, אבל התופעה חוזרת על עצמה כל כמה דקות... הלוח הוא ASUS M2N32-SLI DELUXE עם מעבד AMD. הבעיות האלה לא קיימות על HDD רגיל (זה שאני כותב ממנו עכשיו). יש למישהו מושג מאיפה נובעת התופעה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by law89,

היי 1. אם אני מנסה לחבר SSD חיצוני והוא לא מופיע בכלל (יש לו נורה והיא דולקת בעת החיבור) זה אומר שהוא התפגר? ניסיתי עם type c ל-type c ו-type c ל-type a. 2. מהיכן ניתן להוריד גרסה ישנה יותר של וינדאוס 11 של מצריכה את כל הרישומים כמו בגרסאות החדשות?

25. Started by law89,

יש לי SSD חיצוני של 500 ג'יגה. הורדתי את הכלי שיוצר את הוינדאוס ושמתי עליו וינדאוס 11. להפתעתי הגודל שלו התכווץ ל-32 ג'יגה. גם אחרי אתחול הוא נשאר אותו דבר. מישהו יודע איך מאפסים אותו? אני יכול לנחש שאולי זו איזה מחיצה שנוצרה.

דיונים חדשים בפורומים