עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by apelzig,

קניתי מסך חדש, HP L1706 - פשוט הייתה עסקה טובה. חיברתי והכול ועבד יופי. כמו תמיד השארתי את המחשב לעבוד במהלך הלילה והכנסתי את המסך ל- sleep mode. בבוקר לא הצלחתי להעיר אותו. בכל פעם שאני מנסה הוא צועק שהוא לא מקבל נתונים מהמחשב (למרות שהוא עובד) ורק הפעלה מחדש באופן ברוטאלי מהמחשב עובדת. לעומת זאת, אם אני אכניס את המסך לסליפ מוד ואחזיר אותו לאחר 5 דקות הוא יפעל כמו שצריך מחדש. באתר של HP לא מצאתי עזרה רבה. מישהו יודע איפה הבעיה? בתודה מראש, אסף.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  2. Started by liav17,

אהלן חברה, יש ברשותי מסך של סמסונג T220 התקלה היא כאשר אני מחבר את כל המחשב הכול מחובר כמו שצריך מצד שמאל במסך יש לי רישום של "אנלוגי ומחלף לדיגיטל" לאחר מכן הנורה מצד ימין למטה מהבהבת משהו יודע מה התקלה? (לפעמים יש לי על המסך כיתוב עם 3 צבעים אבל המחשב לא עולה לי... חייב עזרה דחוף תודה...

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by colordew,

יש לי מסך חדש, זה הדגם והוא מאתחל את עצמו בערך פעמיים ביום כלומר נכבה ונדלק. למה ככה ? ???

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  4. יש לי מסך שמצאתי אותו זרוק וכמובן שהוא לא עובד זה מסך 770PF של מאג, 17" שאפשר להבין מהדגם. הכנסתי אותו לחשמל בלבד והנורה שלו היבהבה בכתום-ירוק לסרוגין ומהר ולא היה שום דבר שמוצג על המסך, נשאר שחור לחלוטין רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה עשויה להיות הבעיה מה אני יכול לבדוק במידה שאני פותח את המסך, אולי יש חלק קטן שצריך להחליף שהרי במעבדה לוקחים על זה לא מעט כסף יש לי ראש לשבת על זה אם למישהו יש כיוון או מדריך טוב שיכול לעזור

5. Started by yukim,

שלום. יש לי מסך hannsg מדגם HG281D הוא מחובר למחשב בHDMI כאשר אני מחבר אותו למחשב, הוא מתנהג בצורה לא ברורה: לפעמים יש תמונה על המסך, והכל תקין. לפעמים הוא מוציא הודעה של no signal input וגם אחרי שהמחשב מחובר אליו ומזהה אותו אין תמונה על המסך. אחרי זמן מסויים, הוא נותן תמונה על המסך. האם יש משהו שאפשר לעשות לבד כדי לתקן אותו ? תודה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by tamirushb,

יש לי תקלה מוזרה לאחרונה.. משום מקום המחשב נעצר ואז המסך מראה מלא משבצות שאלה שחור לבן מהבהבות ואז המחשב פשוט נתקע- מה לעזאזל זה צריך להיות?????

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by dorosen,

אהלן, סוף סוף מצאתי מסך נוסף, חיברתי אותו למחשב - לכרטיס המסך שלי (8800GTS) שתיי יציאות DVI. שניי המסכים מזוהים לפי הדגמים שלהם (T260, P2770), אבל כל פעם רק איך מהם עובד! אפילו אם אני מגדיר את הWINDOWS לעשות EXTEND, נראה שהמסכים מזוהים כראוי אך תמיד המסך ה"משני" כבה, כמובן שניסיתי להחליף כבלים ומיקומים בכרטיס, נראה שיש יציאה אחת שדרכה אין הצגה, אך המסך עדיין מזוהה. מישהו יודע? / מכיר? חרשתי את כל הרשת וכולם מפנים לתשובות הברורות שכבר ניסיתי.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by wooper,

שלום בטעות עשיתי שריטה קלה במסך האם יש דרך להעלים את השריטה?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  9. אז קניתי כלפני שבועיים שלושה מסך חדש של סמסונג ( אינצ'24 sf350) והכרטיס שלי הוא r9 380, שניהם תומכים בfreesync אבל התוכנה של amd טוענת כי משהו לא תומך(freesync not supported). הfree sync עובד דרך hdmi (אין dp). הפעלתי את ההגדרה דרך המסך עצמו עדכנתי את הדרייבר(ועל הדרך כל דרייבר אחר על המחשב עם driver booster(את העדכון של amd עשיתי בנפרד)) אפילו קניתי hdmi 2.0 ועדיין זה לא עובד אני מחפש פתרונות באנטרנט מאז שהמסך נקנה ולא מצאתי על זה שום דבר. תודה מראש על כל עזרה

10. שלום. יש לי מחשב נייד hp L1T58EA 15-p202nj שנפל והמסך התקלקל, אני רוצה להחליף את המסך לבד אך הבעיה שבאמזון ואיביי אין מסך לדגם הספציפי הזה. אני צריך עזרה במציאת מסך מתאים. תודה מראש.

11. Started by itayda,

בזמן האחרון על המסך במחשב נייד יש ריצודים (כמו בטלויזיות הישנות ) הבעיה נפתרת ע"י הזזת המסך מעלה ומטה עד שהריצוד נעצר. הבעיה מתגברת עם הזמן.. אני רוצה לבדוק מה אפשר עשות לפני שלא אראה כלום. המחשב מסוג Hp סדרת pavilion מאוד מתחמם בזמן האחרון. אשמח לעזרה. תודה וחג שמח לכולם.

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by Mpro,

תקלת מחשב. המסך, מקלדת ועכבר לא עובדים. המחשב עובד תקין, מאווררים וכו. חייב לציין שהרכבתי מחשב חדש, עשיתי את זה מספר פעמים ואף פעם לא קרה לי מקרה כזה. פתרונות?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by godisme171,

יש לי מסך MAG 786FD בפינה השמאלית למעלה יש מן כתם שהוא מבהיר את הצבעים מה לעשות?

• 19 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. אחה"צ טובים, לפני כשבועיים צצה בעייה מעניינת במחשב הנייח בבית. הנפשות הפועלות: מחשב ישן AMD Sempron 2200 ו768 מ"ב זיכרון פנימי MSI GeForce FX5200 מסך Samsung SynMaster 740N מחובר בVGA Windows XP SP3 הבעייה שצצה היא שלאחר כמה זמן שלא נוגעים במחשב (או לחילופין מכבים את המסך ונותנים למחשב להמשיך לעבוד) ומנסים להדליק את המסך שוב הוא נדלק אבל מסרב לתת תמונה. שום פעולה או צירוף במקלדת או בעכבר לא מחזירות את התמונה, הדבר היחידי שעובד זה ריסטארט למחשב. בדקתי שוב את הגדרות חיסכון בחשמל של המערכת וחוץ מכיבוי מסך לאחר 25 דקות הכל מסומן על "Never". לא היה שום עדכון חומרה (או דרייברים) במערכת בזמן האחרון ונראה שזו סתם בעייה שצצה משומקום. מישהו יודע מה הבעייה? מה כדאי לבדוק? תודה מרא…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by R.E.A,

אני לא יודע מתי בדיוק זה התחיל, נראה לי שלפני שבוע: כשאני מנסה להדליק חלק מהתוכנות או המשחקים, נפתח חלון דוס שכתוב בו program to big to fit in memory אני לא חושב שזה קשור לתוכנה או משחק ספציפי, בגלל שחלק מהמשחקים הכבדים שיש לי עובדים, וזה קורה בין היתר ל hwzone panel ולתוכנת GetRight כשאני מנסה להוריד משהו בעזרתה. ניסית להסיר את התוכנה, וזה גם פת את חלון הדוס. זה קרה גם בקזה, התקנתי אותה מחדש, והיא עבדה כמה ימים ואח"כ שוב התחילו חלונות דוס. ??? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by שי רענה,

מה כדאי לרכוש: טלויזיה LG מדגם Nano או טלויזיה LG מדגם OLED . נא לנמק יתרונות וחסרונות !!!

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  17. היי, לאחרונה שידגרתי את כרטיס המסך במחשב הדי ישן שלי, להלן המפרט הנוכחי: 3.0Ghz Q6600 Abit IP35-E G.Skill 4GB ATI HD6870 1GB Corsair 450w הכרטיס נקנה מחנות, חדש מהקופסה. בנוגע לטמפ' - אני דואג לנטר את הכרטיס עם speedfan, ככה שהוא לא עובר את 45-50. למחשב מחוברות שתי טלויזיות בhdmi ישירות לכרטיס המסך (עם מתאמי dvi), אחת lcd 32 inch של סמסונג והשניה led 46 inch של פיליפס. מדי פעם, קורה מצב שבו שתי הטלוויזיות נכבות ונדלקות לאחר 2-3 שניות..חשוב לציין ששמתי לב כי גם במצב שבו הטלוויזיה כבויה (יש אור אדום שמצביע על כך שהיא כבויה), נראה כי היא עדיין נכבית (האור האדום נכבה גם כן). רציתי לדעת האם יכול להיות שהספק שיש לי כרגע לא מספיק חזק ובגלל זה קורה? או שאני סתם מדמיין וה…

• 2 תגובות
    • 6.5k צפיות
  18. Started by Psychoticat,

שלום לכולם, בחודשיים האחרונים יש לי אוסף של מסכי מוות כחולים שלא נותנים לי מנוח ואני לא יודע מה לעשות נגדם. ההודעות שהופיעו לי עד עכשיו הן (רשימה חלקית, לא תיעדתי הכל): page_fault_in_nonpaged_area bad_pool_caller IRQL_not_less_or_equal יש לי כמה השערות לא מבוססות מה הגורם לתקלות האלה: 1. לפני כמה חודשים התקנתי כרטיס זיכרון חדש של ג'יגה, יכול להיות שהוא עושה צרות? 2. במנהל ההתקנים יש לי סימן קריאה על scsi/raid host controller וכתוב בפנים ש"‏‏ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39)‏‏". אין לי מושג מה ההתקן הזה בכלל אז העדפתי לא לגעת בו. 3. המחשב שלי בערך בן 5-6, יכול להיות שאלה פרפורי גסיסה שלו? כמובן שיכול להיות שכל …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nadav22h,

שלום קיבלתי זכרונות חדשים והזכרונות הם G.SKILL 16GB RAM DDR3 1600 MHZ SNIPER EDITION (לוח האם שלי הוא B75M-D3H של GIGABYTE ) מאז שהוצאתי את הסטיקים הישנים ביום רביעי 2X4 RAM וחיברתי את החדשים 2X8 RAM התחלתי לקבל מסכים כחולים התקלה קיימת מאז שחיברתי את הזכרונות החדשים יש לציים שעידנתי היום את ה BIOS וגם זה לא עזר צירפתי גם קבצי MINIDUMP http://f2h.nana10.co.il/vywaoudu5rjuתודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by sza,

לא יודע למה, פתאום זה התחיל... פרמטתי את המחשב ועדיין... הנה קבצי הminidump [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  21. Started by dugi,

שלום אנשים יקרים, אני כבר יוצא מדעתי, מאז רכשתי את המחשב החדש שלי יש לי מסכים כחולים בכל פעם כותרת המסך הכחול שונה והינה הפרטים. לוח EP45 UD3LR F7 מעבד Q8400 זיכרון 2X 2G G-skill כ.מסך ATI 3600 silent ASUS נבדק על VISTA נבדק על windows 7 ושוב על VISTA ביצעתי memtest64 בלופ של 20 סריקות - נמצא תקין החלפתי כ.מסך - עדיין מסכים כחולים ביצעתי בדיקה של הרדיסק דרך התוכנה לבדיקה במצב דוס של WD - נמצא תקין לפעמים המחשב סתם קופא ולפעמים מסך כחול עם ספירה לאחור וריסט. לפני הצגת המסך הכחול המסך מקבל מלא צבעים בצורה מטושטשת למשך פחות מחצי שניה. המסך הכחול מופיע בזמן גלישה מאסיבית עם הרבה טאבים וחלונות ולרוב כשלוחצים על הקליק בעכבר אך גם לפעמים בבוקר אני שם לב שהמחשב עבר ריסט בעקבות מס…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Doli,

שלום, החזרתי את המחשב מטכנאי לא לפני כיום עקב בעיית מסכים כחולים, הוא פירמט לי את המחשב (לבקשתי) והוציא את הכרטיס טלוויזיה (שלא היה בשימוש) מכיוון שהיה שרוף והרוס לגמרי, הוא אמר שזה ייפתור את הבעיה. עכשיו המחשב שלי עדיין עושה מסכים כחולים ועדיין לא יצרתי עם הטכנאי קשר, אני בטוח שיש פה המון אנשים מוכשרים שיוכלו לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  23. Started by OrSTi,

שלום, לפני חודשיים התחילו אצלי מסכים כחולים כאשר התקנתי ושיחקתי במשחק MAFIA II מאז ועד עכשיו יש לי מסך כחול כאשר אני משחק במשחקים כבדים, ריבוי משימות כבד, קיצר הפעלה כבדה. לאחר כחודש עשיתי פירמוט למחשב בתקווה שיסתדר וזה לא עזר, ואני עדין מקבל את המסכים הכחולים. הינה קריאת קבצי ה DUMP ב Blusescreenview השתמשתי בתוכנה הזאת מכיוון שהתוכנה של מיקרוסופט דורשת סמלים שאני לא מצליח להשתמש בהם אשמח לעזרה מפרט המחשב: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66GHZ Asus P5QL-E Sapphira HD 4870 512MB DDR5 Kingston ValueRam 2GB DDR II מקלדת ועכבר Logitech MX 400 Logitech Wave Keyboard בדיקת חום: http://www.siz.co.il/my/z5vzmgwymzuw.jpg [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by omerbr,

בזמן האחרון בערך בשבוע האחרון התחילו להיות לי הרבה בעיות במחשב ומסכים כחולים אין לי מושג למה זה קורה הדברים היחידים שקרו לאחרונה הם שהתקנתי TS3 ושקניתי עכבר ומקלדת חדשים והתקנתי להם דריברים זהו זה הדברים היחידים שעשיתי במחשב בזמן האחרון הינה הדאמפ פילס: http://www.f2h.co.il/u4rp35cm98h אני פשוט לא יודע איך לקרוא אותם ולהבין מהם מה הייתה הבעיה הרוב זה קורה לי כשאני יוצא נגיד מהתוכנה TS3 אבל אני יוצא ממנה כי כשאני משחק בזמן האחרון בBFBC2 הוא מתחיל להיתקע לי וכבר שנה אני משחק בו ורק בשבוע שבועיים האחרונים הוא מתחיל להיתקע לי ואז הוא עושה ריסט למחשב או מסך כחול ודברים כאלו זה פשוט מעצבן אותי אני לא יכול לדבר עם חברים שלי בטים ספיק בגלל כל המסכים הכחולים האלו ובנושא אחר כשאני …

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by bibi29,

שלום לכולם אני חדש בפורום הזה י ש לציין שזה אחלה אתר חברים בתקופה האחרונה מתרבים אצלי מסכים כחולים מחשב נתקע זה התחיל לפני כחודש במשחקים עכשיו זה הרבה יותר כמעט כל יום כמה פעמים היום עשיתי עדכון לכרטיס מסך שלי יש לי GFOURS4 בנוסף צירפתי קובף MINIDUMP עדכני ביותר אני מיואש את עזרתכם ייתכן ותצטרכו לשנות סיומת של הקובץ לDMP [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים