עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by EroSenin,

שלום יש לי מחשב נוסף בבית שכאשר אני מדליק אותו רואים את כל הכתוביות האלא בהתחלה ולאחר מכן יש מסך שחור ולא קורה כלום... משהו יודע אולי ממה זה נגרם?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by Proww,

אהלן, יש לי נטבוק של אסוס - EEEPC 1005HA התקנתי עליו ווינדוס 8 וכנראה הוא לא רץ עליו מי יודע מה. היום הפעלתי את המחשב וכאשר הטעינה חלפה, מסך שחור עלה לא רואים כלום.. אני כן רואה את הביוס וכו' אבל את המערכת ההפעלה לא. יש לי בדיסק און קי ווינדוס 7, אני רוצה להתקין אותו. כיצד אני מעלה את ההתקנה? תודה

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by Aviv5545,

יש לי WIN7 וזה פעל כמעט חודש ללא תקלות עד שלפני כמה ימים פתחתי תמחשב ואחרי הטעינה של הווינדוס יש מסך שחור כזה ולוקח לשולחן העבודה משו כמו 15 דקות לעלות. כל פעם שאני פותח את המחשב זה קורה לי וכאשר כבר שולחן העבודה עלה כל איזה 10 שניות המחשב נתקע לשניה או שלפעמים הוא היה בסדר גמור. יש לי מחשב מעולה עם נתונים טכנים ככה שזה לא קשור. אז בקיצר חשבתי שזה בעיה ב 7 אז פרמטתי חזרה ל XP ההתקנה הייתה בסדר והכל רק שאחרי ההתקנה ה WINDOWS ה WIN טען את עצמו ועוד פעם הוא כבר תקוע 15 דקות על מסך שחור. אם זה קרה בשתי windows אני משער שזה כבר בעיה בחומרה מה נראה לכם איזה רכיב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yyrruu,

ערב טוב, יש לי תקלה מוזרה ביותר שאני לא מצליח להבין מאיפה היא נחתה עליי :-\ :-\ אתמול כיביתי את המחשב (windows xp) בדרך הרגילה והכול פעל כמו שעון שוייצרי... המחשב כובה ולא היה סימן לתקלה. היום בבוקר4 הדלקתי את המחשב ולתדהמתי קיבלתי מסך כחול, לשניות ספורות ומיד אחריהן המסך השחיר והראה ''no signal". כיביתי את המחשב והדלקתי מספר פעמים אך הבעייה עדיין נשארה. החלפתי מסכים ועדיין מופיע מסך שחור בעת הדלקת המחשב. ניסיתי להוציא את הבטרייה של הביוס (לוח אם של gigabyte m55s3-s3) לדקה-שתיים והחזרתי, אך זה לא הועיל.. האם נשרף לי הלוח אם? אולי המעבד הלך? מה כדי לי לעשות? תודה..

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by bariko,

שלום רב, אתמול בלילה הפעלתי את המחשב שמחובר ישירות למסך הטלוויזיה, אבל קיבלתי מסך שחור. ראיתי שהמחשב פועל, וגם שמעתי את הצליל המוכר שווינדוס עלה, רק שתמונה לא קיבלתי. ביצעתי RESTART ואז הכול פעל כשורה. האם תופעה כזו עלולה להעיד על כשל חומרה כלשהו? אגב, רק לפני יומיים התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, בגלל בעיה של ריסטרטים. לפני זה, המחשב נבדק במעבדה, ולדברי הטכנאי- לא התגלו בעיות של חומרה... תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by shai_shoko,

שלום לכולם, לאחרונה אני נתקל בבעיה בעת מאמץ במשחקים (יש לציין שהמחשב יחסית חדש). ברגע שהמחשב מתאמץ במשחק נהיה מסך שחור וזה מחייב אותי להפעיל אותו מחדש. לפני בעיה זו הייתה לי בעיה של פסים ירוקים באמצע המשחק עד לקריסת המשחק. החלפתי כרטיס מסך והבעיה הסתדרה ועכשיו התחילה בעיה זו. חקרתי באינטרנט והבנתי שהבעיה היא בספק כוח שהוא חלש מדי למחשב,מה דעתכם? ספק הכוח הוא zeus 520W.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Asaf M,

אני מדליק את המחשב ואז מופיע לי מסך שחור עם שורת פקודה ריקה שיורדת שורה( _ רק זה מופיע ומהבהב) מה אפשר לעשות ? Windows 10

8. כשאני פותח את המחשב , ממש שהוא אמור להכנס אל שולחן העבודה מופיע לי מסך שחור. בשביל לצאת מהמסך השחור אני צריך להכנס למנהל משימות ולסגור את המשימה "explorer" ולהפעילה מחדש , כל זה כדי להכנס לשולחן עבודה. כיצד לפתור אותה? ויש לי עוד כמה בעיות , בקשר לתוכנות כמו ICQ ומסנג'ר... שאני נכנס לוחץ על האייקון של המסנג'ר , הוא עושה לי אירעה שגיאה (כמו אל תשלח) ונסגר. אותו דבר באיסיקיו , אני נכנס לאיסיקיו מנסה ללחוץ על מישהו לשלוח הודעה , והוא נותן לי את שגיאת ההודעה "אל תשלח". תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by vald95,

שלום, אחרי שהצלחתי לאתר ולתקן את בעיית התקיעות, יש לי עוד בעיה, הפעם זה המסך שהופך לשחור (על השולחן עבודה), ואז חוזר לעצמו, או מסך שחור וכתוב NO SIGNAL עד שאני עושה רסטארט למחשב, או בכלל תקיעה אחת ענקית ביחד עם הסאונד (שנתקע על איזה צליל) עד שאני מפעיל מחדש. הנה תצלום מסך של HWMONITOR עם כל הטמפ' והמתחים (שאגב לא נראלי שזו בעיית התחממות מן הסתם הטמפרטורות פה נורמליות לחלוטין) http://www.*צונזר*/my/mwmmkjtymndz.jpg זה מצנזר את הלינק, תכניסו שם SIZ אחרי הWWW נקודה CO.IL דרייברים מעודכנים (חזרתי לדרייבר שיש על הדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך בעקבות הבעיה, כי ראיתי בEVENT LOG שהדרייבר היה קורס וכתוצאה מכך הייתי מקבל את הNO SIGNAL) ועם הדרייבר שעל הדיסק (גרסאת 280) יש לי ת'מס…

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  10. Started by Oshrat Zion,

שלום, קניתי מחשב נייד לנובו y720 לעבודה עם תוכנות אדובי, סקאצאפ אוטוקאד ורויט. שאני נכנסת לפוטושופ או סקאצאפ אני רואה את כל הסרגלים מסביב אבל מסך העבודה באמצע הוא שחור. ניסיתי להתקין מחדש אבל בשתי התוכנות האלו זה ממשיך להיות... אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by joelr,

שלום לכולם, המחשב שלי חדש יחסית. אחרי שסיימתי להתקין הכל, החלטתי להזיז אותו למקום הסופי שלו בחדר ולחבר לו את שאר החיבורי USB, שעדיין לא חיברתי (כמו קורא כרטיסים, מצלמת אינטרנט, מפצל USB וכו'). עשיתי טעות וחיברתי את כל הדברים האלו בפעם הראשונה כשהמחשב היה מכובה. כשהדלקתי אותו זה הכניס אותו לבלבול, ולמשך כמה שעות אתמול היו לי בעיות להעלות ווינדוס בגלל בעיות בביוס. בכל אופן, התגברתי על הבעיות האלו ועכשיו המחשב נפתח ועולה. הבעיה שנשארה היא מין תסמונת מוזרה כשהמחשב רק נפתח- לוקח לו בערך 10 שניות של חושך במסך עד שהוא מראה לי משהו. והמסך הראשון שאני רואה הוא החלון של ה RAID של אינטל, ורק אחריו אני רואה את המסך פתיחה (לא יודע איך קוראים לזה- המסך עם הכוננים שהוא מזהה, המעבד, הזכר…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. יש לי בעיה שהתחילה בימים האחרונים - כאשר אני מעלה את המחשב, הוא מציג את המסך של הכניסה לוינדוס (הסמל של מיקרוסופט ווינדוס XP) וכשהוא מגיע לשלב שבו הוא צריך להציג את הWelcome Screen, המסך פשוט מתחיל להבהב ולא נכנס לוינדוס; רק במצב בטוח. ברשותי מחשב עם המפרט המצויין בפרופיל שלי, בכול מקרה מדובר כאמור בוינדוס XP SP2 והכרטיס מסך הוא Radeon 9600Pro (של חברת FIC, אם זה משנה...) נסיונותיי לפתור את הבעיה כללו - התקנה של דרייבר מעודכן מהאתר של ATI, התקנה של דרייבר חלופי (Omega), הסרה מלאה של הדרייבר + ניקוי עם תוכנת Driver Cleaner Pro והתקנה מחדש של הדרייבר לא עזרו, כולל ביצוע הצעדים האלה גם במצב בטוח (הסרה וכו'). יש לציין שכאשר לא מותקן דרייבר לכרטיס מסך אז הוינדוס עולה כרגיל…

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  13. Started by Mazo,

היי, יש לי איזו בעיה מוזרה במחשב, מידי פעם כשאני מדליק אותו, לאחר שהוא מראה את החלון של הלוח אם ואת החלון של העלייה של המערכת הפעלה, הוא נתקע על מסך שחור ולא עולה. בנוסף, לפעמים אחרי שאני מצליח להדליק אותו תוך דקה בערך הכל נתקע ורואים על המסך המון פסים צבעוניים. הבעיות האלה לפעמים קורות ולפעמים המחשב עולה בסדר, לא ממש ברור באיזה תדירות זה קורה, זה ממש לפעמים ככה ולפעמים ככה. לדיסק קשיח בעבר היו בעיות אז חשבתי שזה אולי קורה שוב והרצתי תוכנה לבדיקת הדיסק קשיח, התוכנה לא מצאה סקטורים פגומים וגם לא בעיות אחרות. בנוסף ניסיתי לנתק ולחבר את המחשב לחשמל, להריץ את MEMTEST על מנת לבדוק את הזכרונות (ונראה שהכל בסדר), וגם לרסט את ה-CMOS, אבל תמיד מתישהו הבעיה הזו חוזרת. בנוסף, זה גם …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי, דיי בפאניקה אז מתנצל מראש... *מחשב לנובו Y50 toch* בקצרה, אתמול בזמן ששיחקתי במשחק כלשהו, הטתי מעט את צג הלפטופ והצירייה זזה מהמקום מעט, אז כיביתי את המחשב, פתחתי את הצירייה תיקנתי וניסיתי להפעיל מחדש. כשהפעלתי מחדש, גיליתי שהמחשב עובד, אבל המסך נשאר "כבוי" ואפילו הלוגו של לנובו לא מופיע. * חשוב לציין שזה קרה לי כפעמיים בעבר (לא מרבה לכבות או לאתחל את המחשב בכלל - הוא לרוב יושב על השולחן ולא זז) ובעבר כשזה קרה, זה הסתדר לאחר מספר פעמים שכיביתי והדלקתי את המחשב. בכל אופן, במהלך הניסיונות לכבות ולהדליק, פעם אחת הוא נשאר דלוק כ5 דקות בערך בזמן שניסיתי לחפש פתרונות בגוגל. לאחר כ5 דקות, פתאום הלוגו של לנובו הופיע ומש…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by hike101,

שלום רב. לא בטוח שזו בעיית חומרה, אני עדיין מנסה לאתר את התקלה. אולי מישהו ממכם נתקל בזה בעבר. התופעה היא, שבזמן עבודה רגילה על המחשב, המסך נהיה שחור לכמה שניות וחוזר. המחשב ממשיך לעבוד, כלומר אני יכול להמשיך להקליד פקודות ולהזיז את העכבר וכדו' אבל המסך שחור לחלוטין למספר שניות. המסך לא נכבה והמחשב לא מבצע פעולות מיוחדות. האם מישהו נתקל בתופעה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Eli236,

בס"ד היי, מאתמול בערב התחילה לי בעיה די מוזרה, אם אני מנסה לחבר 2 מסכים, שתיהם לא מקבלים אות. זה כבר כמה שנים שאני עובד ככה, עם מסך מחשב אחד שמחובר בDVI-D ומסך טלוויזיה שמחובר בHDMI. ועכשיו התחילה לי הבעיה המוזרה הזאת, אם אני מנסה לחבר את שתיהם אז שתיהם לא מקבלים אות והופכים לשחורים. ואם אני מנסה לחבר רק אחד אז גם הוא לפעמים קורס. וכשאני מנסה לכבות ולהדליק את המחשב אז אני מקבל מסך שחור, אני מנסה לשחק קצת עם החיבורים ולהזיז את הDVI ליציאה אחרת עד שמסתדר, לפעמים צריך לעבור לDVI של הלוח אם. המפרט שלי הוא R9 290 GIGABYTE H81M-HD3 16GB RAM

17. שלום לכם, שאני רוצה לשחק ב Ghost Recon Advanced Warfighter המשחק עולה אבל אני רואה בו רק מסך שחור. ודמויות לא ברורות. עידכנתי את הדירייבר של הכרטיס מסך וכלום לא עזר. עכשיו הכרטיס מסך שלי הוא גיפורס 5700 ומששיהו אמר לי שבגלל שהוא לא תומוך תמכיה מלאה בדיירק ריקס 9 הוא לא עובד כמו שצריך.? האם הוא צודק? האם עבר זמנו של הכרטיס ואני יצטרך לקנות חדש?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  18. כל משחק שאני נכנס אליו המסך של המחשב נהייה שחור, דבר שלא קרה בעבר. רק בקאונטר סטרייק כשנכנסים אז המסך מתושתש ומלא בפסים אדומים, משהו כזה: |||||||, על כל המסך רק בצבע אדום ניסיתי להתקין דרייבר חדש, לא עזר הערה: הבעיה היא לא במפרט שכתוב בצד מה אפשר לנסות לעשות כדי לתקן את זה? תודה.

19. Started by liran2003,

היי חבר שלי ניסה להתקין ווינדוס מ-DOK. הוא הכניס את ה-DOK והפעיל את המחשב, אחרי המסך הראשוני (שממנו נכנסים לביוס), הופיע מסך שחור, חלק, בלי צפצופים. מאז המסך הזה תמיד מופיע.. ההגדרות בוט בביוס מוגדרות כמו שצריך. עד הנסיון התקנה הזה, המחשב עבד חלק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  20. שלום לכולם ושבת שלום, אני חייב עזרה בקשר לתקלה שקרתה לי, ואני תקוע עם מחשב עם מסך שחור. הסיפור: קיבלתי זכרונות של סמסונג ארבע גיגה 800 מגה הרץ, רציתי להחליף אותם בשני כרטיסים 512 שיש לי (סהכ אחד גיגה זכרון). הכנסתי את הכרטיסים החדשים ראיתי בביוס שאכן עכשיו יש לי ארבע גיגה זכרון, עם התחלת טעינת הויינדוס קיבלתי מסך כחול לשנייה והמחשב ביצע ריסט, כאן הבנתי שכנראה הכרטיסים לא מתאימים, נכנסתי לביוס ושיניתי שם שהזכרונות במקום מצב אוטומטי יעברו למצב ידני ושמתי שהתדר יהיה 667 מגה הרץ, המחשב ביצע ריסט לאחר השינויים בביוס, אך משום מה יש לי מסך שחור ואני לא רואה כלום, לא ביוס לא דוס לא ויינדוס פשוט כלום - המחשב נדלק. המאוורים עובדים, הנורות עובדות רק המסך לא מגיב, בכל מקרה החזרתי את…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by arielman22,

בהמשך לפוסט הקודם שלי שזכה להרבה צפיות אבל ללא תגובות: http://hwzone.co.il/community/threads/566869-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%93-%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%98 אני מפרסם שאלת המשך כאשר אני מפעיל מצב שינה, ומנסה להעיר את המחשב, אני רק מקבל מסך שחור. רק אחרי הארד ריסט המחשב עולה חזרה. ראיתי המון פוסטים באנגלית על זה אבל עדיין לא מצאתי פיתרון. אני מאמין שהבעיה הזו קשורה גם לבעיה שפרסמתי בפוסט הקודם - - - תגובה אוחדה: - - - מצורף קובץ של הרצת הפקודה powercfg /energy

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. אוקי אז עשיתי טעות רצינית, ניסיתי לעדכן את הדרייבר, לחצתי שיחפש עידכונים באינטרנט, לאחר מספר דקות והורדת העידכונים קפץ לי חלון נפרד של Nvidia שאאשר את התנאים והתחיל הורדה של האפדייט, אישרתי והתחלתי להוריד לאחר מספר דקות המחשב נתקע אז כיביתי אותו והלכתי (פה הטעות הרצינית) כאשר חזרתי והדלקתי את המחשב המסך שחור לגמרי למרות שהמחשב דלוק ואין לי דרך לשחזר גרסא או לנסות התקנה מחדש. מה עושים ??

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  23. שלום, מבקש עזרה ממומחי הפורום ידידה שלי פנה אליי לעזרה לאחר המחשב שלה שודרג באופן אוטומטי ככל הנראה מ win7 ל win10 מדובר על לפטופ dell latitude 3440 לוקח זמן רב למחשב להגיע למסך הלוגין, לאחר שמכניסים את הסיסמא מגיעים למסך שחור עם עכבר אין אפשרות לעלות שום חלון, ניסיתי את כל האופציות של Ctrl ומקש חלונות לא עזר שום דבר לאחר בדיקה באינטרנט המליצו על הסרת הדרייבר של הכרטיס מסך, דרך safemode ולעדכן כאשר אני מעלה את המחשב במצב בטוח באופציה עם רשת אני מגיע לאותו מצב, מסך שחור אם אני מעלה את המחשב במצב בטוח עם אופציה של CMD , אני מקבל מסך שחור אך ה CMD פתוח והצלחתי להגיע ל device manager והסרתי את הכרטיס רשת אך לצער…

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  24. יש לי בעיה הזויה כבר המון זמן, כאשר המחשב שלי נכנס למצב שינה ועזבתי אותו לכמה שעות, ברוב המקרים המסך מפסיק להגיב ובעצם מתנהג כאילו אין תמונה. המחשב מראה כאילו הוא עובד עם אורות והכל אבל המסך לא חוזר לעבוד. כדי לפתור את העניין אני חייב לעשות ריסט ידני למחשב שגם ברוב המקרים לא עוזר והמסך עדיין לא מגיב. (מראה נורית צהובה ולא כחולה) כדי בוודאות לפתור את זה אני צריך להוציא את הכבל של הכרטיס מסך, להפעיל את המחשב ואז לחבר את הכבל של הכרטיס מסך. יש לי לוח אם z68-ud3h-b3 GIGABYTE כרטיס מסך ATI RADEON 6950 HD מערכת הפעלה WIN7 ENTERPRISE

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by OrBen91,

שלום לכולם, מחשב חדש - ASUS X556U i7-7500U, 512SSD, 8GBram. המחשב אצלי כמה ימים והתקנתי דפדפן כרום, כאשר אני ממזער את הדפדפן ומעלה אותו חזרה, מופיע מסך שחור למשהו כמו 5 שניות ואז הדפדפן מופיע. מישהו יודע מה זה יכול להיות?

דיונים חדשים בפורומים