עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by AntiSocial,

שלום לכולם! מדובר במחשב קצת ישן שיושב בחדר די חם, לפני כמה ימים המסך פשוט הפסיק לקבל אות מהמחשב.. חשבתי שאולי מדובר בבעיה בכרטיס מסך - ניסיתי להפעיל מחדש על הכרטיס מסך שנמצא על הלוח-אם וגם ממנו לא יצא אות.. ניסיתי לחבר למסך אחר ועדיין אין תגובה. לא יודע אם זה עוזר או לא, אבל המחשב עצמו מגיב להדלקה וכיבוי מהכפתור והכונן DVD פועל גם כן, יש לי הרגשה שהמחשב עצמו עובד אבל אני לא מבין למה אין קשר עם המסך, רעיונות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום! בשבוע האחרון ניתקלתי בבעיה במחשבי. הבעיה היא: שאני מפעיל את המחשב וכול הכבלים מחוברים המסך כותב No Signal מה זה אומר? מחכה לתשובה ארד.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by Netanel o_0,

יש לי מסך ישן LG flatron 795ft plus. שמחובר למחשב ישן. כרגע לא מותקן על המחשב שום מע"ה ויש לי צורך להיכנס לביוס.. הבעיה היא שהמסך לא מראה את הביוס, הוא כאילו נכבה לכל הזמן שהמחשב עולה. רק אם אני מכניס דיסק התקנה נגיד של לינוקס, כדי שיעשה ממנו בוט, המסך מתחיל להציג. לא קורה עם מסך אחר. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by naoriko,

שלום ברשותי מחשב נייח שכשאני מדליק אותו הכל עובד פיקס אבל המסך לא מראה תצוגה בדקתי שהבעיה לא במסך ואכן המסך תקין ועובד עם מחשבים אחרים ניסיתי לנתק את הכרטיס מסך ולחבר למובנה ועדיין לא עובד החלפתי ראמים איפסתי את הביוס החלפתי ספק ואין עדיין אין שום תצוגה מה יכולה להיות הבעיה? בבקשה עזרה!!

• 11 תגובות
    • 5.5k צפיות
  5. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני רוצה להתייעץ לגבי בעיה שמלווה אותי כבר מעל לחצי שנה וכבר עסקתי בה בפורום הנוכחי במספר שרשורים אולם ללא פתרון. במרץ השנה רכשתי כרטיס מסך 7950 מחנות TMS. לאחר התקנתו החלה הבעיה בה המחשב לא נכנס ולא יוצא כמו שצריך במצב שינה- מאווררים ממשיכים לפעול... מסך שחור.. אין התעוררות לאחר נגיעה במקשים וכו'. לאחר פעמיים ש - TMS החליפו לי לאותו הכרטיס בדיוק והבעיה המשיכה - נקבע כי הבעיה בכרטיס והחליפו לי לאותו כרטיס 7950 רק של חברת sapphire במקום gigabyte, הבעיה לא נפתרה, וכמה ימים לאחר מכן חזרתי בפעם החמישית לערך לחנות כדי לבדוק את הבעיה. ביום ראשון שבוע שעבר הייתי חצי יום בחנות ביחד עם שלומי הטכנאי שניסה להבין ולפתור את הבעיה. הוא ניסה כל מיני קונפיגורציות של חומרה - ספק א…

• 29 תגובות
    • 16.2k צפיות
  6. שלום. אקצר, כדי לא להלאות: 1. מסך הלפטופ שלי (Lenovo N100) החל להציג פסים מאוזניים - תצוגה לקויה. 2. רכשתי כבל ווידאו חדש - בתקווה שהבעיה היא אכן בכבל. 3. הבעיה לא נפתרה. 4. רכשתי מסך חדש - בתקווה שהבעיה היא המסך. 5. הבעיה לא נפתרה, ועדיין, כל שהמסך מציג זה אור לבן. 6. כעת אני שוקל לרכוש inverter, אבל, וזה אבל גדול - עלה לי רעיון: חיברתי את המחשב למסך חיצוני, והרצתי Linux Puppy (אל תשאלו כרגע למה, אבל לא הייתה לי מערכת הפעלה על המחשב) הרצתי Puppy כי ידעתי כבר מראש שכאשר puppy עולה, המסך החיצוני יבוא לחיים, ויפעל (עד לאותו זמן לא הייתה לי אפשרות לראות כלום דרך המסך של הלפטופ). 7. הנה ווידאו - והוא הסיבה שאני כאן שואל את השאלה - שממחיש את מה שקרה כאשר אכן puppy עלה: …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by nirhillel,

שלום אני מתעסק במחשבים זמן רב ונתקלתי במשהו מוזר, אם מישהו יוכל לתת רעיון אשמח כי אני אובד עצות: החלפתי צלע קירור למעבד ( פעולה די שגרתיתי עבורי ) ומאז המחשב נדלק הכל עובד ורק על המסך לא רואים שום דבר ( כאילו אין מעבד ). בדקתי את כל החיבורים, זכרונות, כרטיס מסך ואין תגובה כאילו המעבד מת. בבקשה שמישהו ייתן רעיון

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  8. Started by i,

שלום, המסך שלי לא נדלק כאשר אני מפעיל את המחשב. אני רואה שהמסך כן מקבל חשמל אבל איך שמדליקים את המחשב מופיע entering power save חיברתי את המחשב לטלוויזיה וגם בה לא ראו כלום. חיברתי מחדש את הכרטיס מסך/זכרונות וזה עדיין לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  9. Started by Jules Winnfield,

לאחר שהמחשב הראה מסך כחול פתחתי אותו שאבתי קצת את האבק והדלקתי שוב מאז אחרי שהוא נדלק לא רק שהוא אינו משמיע גם המסך לא נדלק, הצעות?

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  10. Started by eagle701,

המחשב שלי בתקופה האחרונה עושה בעיות. המסך לא נדלק. החלפתי כבל לא עזר ניקיתי מאבק לא עזר... ביומיים האחרונים כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עושה מספר ציפצופים וכמובן כרטיס המסך עדין לא עובד... כשהסתכלתי על הכרטיס המאוור שלו עובד והכל טוב ויפה. יכול להיות שהבעיה היא דווקא בספק כח שלא מספק מספיק חשמל לכרטיס? הכרטיס הוא גיפורס GT240

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  11. Started by thedarkman,

שלום יש לי מסך Samsung T220. יש לי Windows 7 32 bit. הדלקתי את המחשב והוא נדלק אבל המסך פתאום רשם למעלה ANLOG ואז DIGITAL ואז נכבה ואז אמרתי את זה לאבא שלי והוא אמר שיש בעיה עם המגעים אז הוא הזיז טיפה את הכבלים של המסך ופתאום המסך נדלק. היום באתי להדליק את המחשב וזה עשה לי את אותה בעיה ואז ניסיתי לעשות את מה שאבא שלי עשה ופתאום המסך נדלק אבל הוא הגיע לאן שטוען את הווינדוס ואז פתאום היה מסך שחור כאלו הוא לא הגיע לברוך הבא ואז הדלקתי שוב את המחשב והפעלתי את הווינדוס במצב נורמאלי וזה עשה לי עוד פעם מסך שחור ואז כיביתי את המחשב וניסיתי להדליק אותו שוב ועכשיו המסך לא נדלק בכלל . מה אני אמור לעשות כדי לסדר את הבעיה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  12. Started by abarbotel,

אהלן יש לי בעיה שאני מפעיל את המחשב המסך נדלק מראה נורה ירוקה ואז היא הופכת לאדומה והוא רושם no signal ןעוד איזה משהו rgb או משהו כזה.. מה הבעיה יכולה להיות? בנוסף לפעמים שאני מדליק תמחשב המסך נשאר כבוי עם מורה מהבהבת בצבע כתום עד שהויינדוס עולה ואז המסך נדלק זה לא בעיה של דריבר כי תכלס המסך לא נדלק עוד לפני שהוינדוס טוען דריברים.. במצב של הפוסט. רק שוינדוס עולה נדלק המסך למה זה?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  13. Started by ozba77,

יש לי מסך samsung 971P אני עובד איתו כבר יותר משנה והכל בסדר. בימים האחרונים בהדלקה של המחשב המסך לא רוצה להידלק, כשמדליקים את המחשב הוא נדלק ונכבה ישר אחרי 2 שניות, ואז אני שומע שהמחשב עולה והמסך לא נדלק. רק כאשר אני לוחץ על הכפתור שלו בצד הוא נדלק, וגם זה לא מייד, לפעמים לוקח לו 10 דקות עד שרואים תמונה ברורה. בדקתי את המסך על מחשב אחר והוא עובד מצוין, מסך אחר על המחשב שלי עושה אותה בעיה ולכן כנראה הבעיה במחשב. התקנתי את הדרייברים של הלוח/כרטיס מסך מחדש ועדיין הבעיה מופיעה. יש אולי למישהו רעיון מה ניתן לעשות בנושא? תודה

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by eyal00,

אחרי שנקיתי את המחשב המסך לא מגיב יותר. היה צפצוף אחד ארוך,מה זה אומר? הלוח הוא BIOSTAR P4VMA-M

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by roadrunner,

הרכבתי מחשב לאחי מחלקים ישנים שהיו לי ,המחשב נדלק אבל המסך בדר"כ לא מגיב (הוא נדלק פעמיים מתוך 100 פעמים שניסיתי ) המסך עובד מצויין עם המחשב שלי ,פירקתי את כל מה שהרכבתי והפעלתי אותו מחוץ למארז (לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך בלבד) עדיין לא מגיב, ניקיתי CMOS ,החלפתי ספק ,זיכרון וכרטיס מסך ואותו דבר.יש למישהו רעיון ? אני מתחיל להתייאש לוח אם ABIT KT7

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by maxth,

ברשותי בעיה עם המחשב, לפעמים שאני מדליק את המחשב המסך לא עובד ומראה לי כיתוב של analog digital מספר פעמים כאילו לא מזהה . המסך נכבה ונורית מהבהבת, זה קורה לי רק בהדלקת המחשב . שהמסך נדלק הוא עובד כרגיל לא נכבה באמצע ניתן להסיק שהבעיה לא במסך עצמו

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Vidati,

ככה המחשב לא עולה, אני יודע בוודאות שהכ.מסך עובד, לוח אם עובד והמסך... ספק כוח אני מאמין שהוא עובד כי המערכת נדלקת אבל אין תמונה, ניסיתי גם להעביר למובנה אבל עדיין אין תמונה... מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  18. Started by BumbleBee,

אהלן חבר'ה. יש לי בעיה במחשב, היום התקנתי בו tuniq tower ועכשיו כשאני מדליק אותו אני לא מקבל כלום על המסך. ניסיתי לג'מפר את הלוח, ניסיתי להחליף לקירור אחר, חיברתי למחשב רק כרטיס מסך מקלדת ועכבר ועדיין אין כלום. כשאני מדליק את המחשב כל המאווררים פועלים,הנורה של הלוח אם דולקת, ההרד דיסק והסידירום פועלים גם כן אבל אין שום תמונה על המסך. החלפתי בין שני כרטיסי מסך שיש לי, עם אותה תוצאה. כשאני מדליק את המחשב נדלקות הנורות של המקלדת ונראה כאילו ההרד דיסק מעבד אינפורמציה אבל עדיין לא רואים כלום. חשוב לציין שעד היום המחשב עבד בצורה תקינה לגמרי, כל הרכיבים תקינים ולא היו לי בעיות כלל (חצי שנה). אני נוטה לחשוב שהבעיה היא בלוח אם, כשהחלפתי את הקירור למעבד סרטתי בטעות את ה PCB של הלוח…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by ScreameR,

קיבלתי מקרוב מחשב עם לוח Asus PSG41C-M LX המסך מחובר לכרטיס און בורד ופשוט לא נדלק. אין למחשב רמקול POST אז אני לא יכול לבודד בעיות אחרות אבל ניסיתי את הדברים הבאים: בוט עם סטיק זכרון 1 מתוך 2 (ניסיתי את שניהם) החלפת ספק כוח חיבור כרטיס מסך PCI-E יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  20. שלום לכולם! במחשב שלי הseurce boot לא היה פעיל, ובשביל להפעילו עשיתי פעולה בBIOS, שאחריה המסך לא נדלק ואין גם גישה לBIOS בכלל. פשוט המסך עם בלאק-אאוט טוטאלי. הפעולה שעשיתי זה שהשבתתי את הCMR בכדי להגיע לseurce boot שיהיה פעיל. בנוסף עשיתי פעולה בשביל זה שעשיתי UPDATE לאחד מהKEYS שבBIOS. כרגע מה שניסיתי לפעול ולא עזר, הוצאתי את בטריית CMOS והחזרתי אחרי כמה דק'. תודה לכולם!

21. קניתי לפני יומיים חלקים למחשב חדש והיום הרכבתי אותו אני פחות או יותר מבין בלהרכיב ועשיתי הכל כמו שצריך וחיברתי את הכל לפי הספר של הלוח אם וכשאני מדליק הכל עובד הנורות המאוורים הדיסק קשיח וחוליי ורק המסך לא נדלק הוא לא מראה כלום כאילו זה פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב חדש בעצמי אז אין לי מושג למה זה לא נדלק ואיך אפשר לפתור את זה ונסיתי כמה אפשרויות ולא הצלחתי. אשמח אם תוכלו לעזור לי בפתירת הבעיה בהקדם האפשרי. תודה. יכול להיות שעשיתי משהו לא נכון. :-\ זה המפרט: מעבד אינטל E7300 לוח אם G31-S2L של ג'יגבייט. כרטיס מסך מובנה. 2 ג'יגה זכרונות של קינגסטון 800 מגה הרץ דיסק קשיח WD 320 ג'יגה. כולל צורב מארז וכל השאר.

22. Started by Jochman,

שלום, באחד המחשבים בבית לאחר הטיים אאוט של המסך (המסך נכבה) אז אי אפשר להדליק אותו חזרה. חשבתי בהתחלה שזו תקלה בסליפ מוד, נטרלתי אותו וזה לא עובד. הרבה פעמים (כמו עכשיו למשל) גם ריסט או ניתוק וחיבור לחשמל לא עוזר. המחשב עם כרטיס אונבורד, מחובר בHDMI. וכן, המחשב עובד (עושה קולות כאילו משתמשים רגיל). יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by r0ckY,

אהלן, יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה שהמסך נדלק כאשר מחברים אותו אליו אבל שמחברים את המסך לכרטיס מסך חיצוני הוא לא נדלק הכרטיס המסך החיצוני פעיל כי נבדק במחשב אחר. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  24. אהלן. במחשב של חבר שלי הלך הספק. החלפתי והכל נדלק ועבד מצוין אצלי בבית. לקחתי לבית של החבר - חיברתי והמחשב נדלק - אבל המסך לא (הנורה הירוקה מהבהבת בלי הפסקה). הסקתי מכך שהספק אולי שרף את המסך יחד עם השריפה של עצמו. לקחתי את המסך הביתה חיברתי למחשב שלי - עבד מצוין. מה קורה פה ? תודות רבות.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by eliorneeman,

שלום לכולם, כבר כמה ימים שהמסך של המחשב מסרב להידלק בצורה תקינה , המחשב עולה כמו שצריך והכל עובד כשורה ( דרך חיבור HDMI ), אך המסך שחור. אציין שכאשר הוא אינו נדלק גם המערכת הפעלה אינה מזהה את קיומו של המסך .פרט מעניין נוסף הוא שכאשר פותחים את המחשב ודופקים עליו קלות באזור המשטח מגע של העכבר הוא לפעמים חוזר לפעול .( הכבל של המסך תקין ומחובר היטב) נראה שיש איזה בעיה לא ברורה ואני לא מצליח לשים את האצבע עליה ואין כל מידע שימושי ברחבי האינטרנט ... יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ? תודה :)

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים