תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי שני מסכים מחוברים למחשב ואינם באותו הגודל. רציתי לדעת איך אני מתאים את הצבעים בשניהם שיהיו זהים, כי כרגע הצבעים מעט שונים ביניהם. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
היי, ניסיתי להתקין ubuntu 12 על מחשב שהיה בו dualboot של win7 וubuntu13, (המטרה היתה להחליף את 13 ב12). במהלך ההתקנה קיבלתי הודעה שאין מספיק מקום בפרטישן כדי להחליף את האובונטו. שיחקתי שם קצת עם הpartition אך לא הצלחתי להתקין את האובונטו. עם זאת, לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש ואני מנסה לעשות Boot כרגיל לווינדוס אני מקבל את ההודעה שבתמונה. משהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן,התקנתי Windows 8.1 64 bit על כונן מכני (בהתקנה הוא זיהה את ה-SSD ) מדובר ב Сrucial MX100 256gb.אני לא מוצא את הכונן ב-"This pC" . ב-BIOS כן רואים את הכונן.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, לאחר ניקוי יסודי של המחשב (דבר שבשגרה), המחשב הפסיק לעלות. יש חשמל, המאוורים רצים, הנוריות עבודות, הסידי רום מתפקד. אין אפילו ביפ. בדקתי את כל החיבורים מאתיים אלף פעם, הכל פרפקט. ניסיתי לאפס CMOS, להוציא בטריה, ללחוץ על מקש כיבוי/הדלקה כשהמחשב מנותק מהחשמל. שום דבר לא עוזר. ניסיתי להוציא את זכרון הRAM ולהריץ את המחשב, כסוג של בדיקה ללוח האם. מיד הלוח אם מתחיל לצפצף. כנראה שזה אומר שהלוח אם תקין. החשד העיקרי הוא שהמעבד הלך. למישהו יש רעיון לעוד פתרונות, דברים לבדוק? ושאלה נוספת - האם יש מקום שיסכימו לשים מעבד חדש ולראות במקום אם זה עובד? מכיוון שאם אכן הלך המעבד, אני מעדיף בכל מקרה לקנות ביד2, על מנת להשקיע פחות (זה גם ככה מחשב לא חזק במיוחד). המלצות למקמות בראשון לצ…
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של התחממות יתר של המעבד במחשב חדש שקניתי - וזאת ללא מאמץ של המחשב ובטמפ' חדר נמוכה.. קראתי את כל הכתבות לגבי טמפרטורות ולא מצאתי מיקרה דומה. בכתבה מסויימת ניכתב על המעבד : "מעבד המיוצר בתהליך של 0.09 מקרון, למרות זאת הוא הוכח כמעבד חם. 55 מעלות זו טמפ' בשימוש רגיל ללא אובר קלוק, ניתן לחרוג בעוד 3-5 מעלות." נתוני המחשב : מעבד אינטל פנטיום 4 3Ghz דגם 630 עם HSF מקורי של אינטל לוח אם אינטל דגם D945PSN מארז ATX עם מאוורר קדמי 12 ס"מ לוח האם מגיע עם תוכנת Intel Desktop Utility לניטור הטמפרטורות במחשב. התוכנה מציגה טמפרטורת מעבד של 60 מעלות כאשר המחשב ללא עומס (ראו קובץ מצורף) טמפרטורת לוח האם 41-45 מעלות. ה- Bios אפילו מציג טמפרטורות גבוהות יותר עבור המעבד - 7…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברים, כאמור בכותרת - המחשב מנסה לעלות (אין תצוגה על המסך) במשך כחמש שניות, "מכבה" את עצמו (שני המאווררים מפסיקים לעבוד - של לוח האם והספק כוח), ואחרי עוד כמה שניות נדלק ומנסה לעלות שוב. זה ממשיך עד שאני עושה hard shutdown או מנתק מהחשמל (נדלק-נכבה-נדלק). זה משהו שקרה כבר כמה פעמים בעבר, בלי דפוס מסויים, פעם בכמה חודשים. באחת הפעמים הראשונות ניסיתי לנתק את אחד ההארד דיסקים (רגיל, לא ssd, של seagate. יש ssd בנוסף) והמחשב הצליח לעלות, ומאז כשזה קורה אני מנסה לנתק/לחבר אותו (את הרגיל) עד שזה בסוף "מסתדר", עד הפעם הבאה. אז היום זה שוב קרה, רק שהפעם זה התחיל ממסך כחול (לא משהו שקורה לעתים תכופות), שאחריו המחשב לא עלה. ניתקתי את ההארד דרי…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי אבקש עזרה והסבר על אזהרה שקבלתי לוואצפ לסגירת חשבון פייסבוק משתמשים יקרים, אנו מצטערים להודיע לך שחשבון הפייסבוק שלך יושבת לצמיתות במהלך 12 השעות הבאות. החלטה זו התקבלה מכיוון שחשבונך הפרה בבירור את כללי הקהילה. אם אתה חושב שדווח על חשבונך בגלל בלבול ורוצה לשחזר אותו, בדוק שוב את פרטי החשבון שלך. השתמש בחיבור הבא: הערה: https://facebook-support.tempisite.com/israel אם האימות לא יושלם תוך 24 שעות, חשבונך ייחסם אוטומטית וכבר לא תהיה לך גישה אליו. אנו מעריכים את שיתוף הפעולה שלך בהגנה על הבטיחות והאיכות של הקהילה שלנו. תודה על עזרתך בשיפור מערכת השירות Meta. קבוצת חדשות אבטחה. © 2024 © האם זה נכון?פישינג?ניסיון פריצה? חושש ללחוץ על הלינק המצורף תודה
-
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 3 followers
-
-
היי. זה כבר כמה זמן שהעכבר שלי זז בלאגים (עכבר שבא בסט יחד עם מקלדת של microsoft desktop 2000). חשבתי בהתחלה שזה המחשב ולא הבנתי איך כי אין סיבה בגדול, הוא חדש ומאוד חזק. אז בדקתי עם עכבר אחר, חוטי, והכל עובד פיקס. הבעיה היא שאני לא רוצה עכבר חוטי ולכן החלטתי לגשת ל KSP ולממש אחריות. הבחור מ KSP חיבר את העכבר והפלא ופלא העכבר והמקלדת עבדו אצלו יפה מאוד ואפילו גם אני שיחקתי קצת עם העכבר והוא זז בסדר גמור. ניסיתי לחפש תשובה בגוגל אך כל העצות שנתנו לי שם (למחוק את הדרייבר של העכבר והמקלדת ולהתקין מחדש, זאת אומרת לחבר שוב את ה USB) אך הבעיה עדיין קיימת. הבחור מ ksp טוען שיש מצב שאיזה התקן בחדר מונע מהתקשורת של העכבר לעבוד כמו שצריך. ניסיתי חיבור USB קדמי ואחו…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נתחיל מהמפרט כרטיס מסך 650TI מעבד Q6600 זכרון 4GB כבר תקופה ארוכה שיש לי תופעה מעצבנת שכל הסרטונים ברשת נתקעים לי במיוחד בגוגל כרום אם זה ביוטיוב פייסבוק או בכל אתר שמפעיל סרטונים הסרטונים פשוט מופיעים בהילוך איטי באופן תקוע גם סאונד וגם תמונה יש לציין שבאקפלורר הסרטונים ביוטיוב פועלים חלק אך בשאר האתרים נתקעים. בנוסף לכך יש לציין שסרטים שאני רואה במחשב לאחר שהורדתי אותם שהם FULL HD אינם נתקעים בכלל. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי שוב כנ"ל לגבי הזכרונות והמעבד לוודא שאין שום דבר שהוא רופף ולא מחובר טוב הכל מחובר באופן תקין עם ריפוף קל של הכרטיס מסך שאין לו סגירה על מנת להושיב אותו שלו יזוז אז אילתרתי לו אחיזה שלא יצא או יזוז מהתושבת קשה לי לדמיין שהבעיה מהכרטיס מסך כי ש…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום כשאני משחק פורטנייט ומשחקים יחסית "כבדים" , המחשב שלי קורס .. מפרט : I5 4570 B85N-D3H 8 GB RAM SAPPHIRE R9 280X ספק FSP RAIDER 550W מצורף הסרטון שתראו מה קורה https://vimeo.com/264822838 ועוד עזרה על הדרך.. אחרי שהמחשב נכנס למצב "שינה" , כשאני חוזר למחשב ומעורר אותו , המחשב עובד אבל המסכים לא נדלקים וזה מצריך אותי להפעיל אותו מחשב דרך הכונן (לא בריא למחשב) . יש דרך להפסיק את זה ?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי התחילו לי מסכים כחולים לפני שבוע פחות או יותר. זה כבר קרה 3-4 פעמים, וניתחתי את קבצי ה- DUMP ע''י התוכנה WinDbg לראות מה הבעיה. לפי האבחון ככה: 3 פעמים- EL2K_XP.sys פעם אחת לפני שעה - usbehci.sys ( usbehci+4b4a ) עכשיו לפי חיפוש בגוגל, התהליך שהופיע כבר בפעם הרביעית(נדמה לי) זה תהליך שקשור לכרטיס רשת הפנימי של המחשב. (Gigabyte LOM 3C940) הלוח אם הוא של ASUS. (דגם P4P800) עכשיו לא ניסתי לעדכן את הדרייבר, כי לא מצאתי משהו שנראה כמו התקנה נורמלית של דרייבר. אני מפחד להוריד כל דבר(גם ההייתי באתר הראשי שלהם, אבל הם עירבבו אותי), והעידכון לא יצא בסדר(אני עושה את זה ע''י ידנית הסר התקנה במנהל התקנים ואז מרענן שיהיה סימן שאלה צהוב) מישהו בבקשה יכול להביא לי דרייבר ה…
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש לא מזמן שהגיע עם כונן SATA... עכשיו יש לי מהמחשב הישן כונן שכנראה הוא IDE ואני רוצה להוסיף אותו למחשב החדש.... יש דרך לעשות את זה?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. רכשתי מחשב חדש עם לוח אם של גיגבייט מדגם B360M וכונן nvme של Adata דגם ASX600NP, ולא משנה מה אני מגדיר בביוס אני לא מצליח להתקין את הוינדוס, אני מגיע לשלב ההתקנה ורואה את הכונן אבל שאני בוחר בו להתקין הוא אומר שלא ניתן להתקין עליו וינדוס.. אנא עזרו לי, לא מבין מה הבעיה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אחרי ריסטרט מטומטם במהלך הסרת תוכנת רול בק בשם reboot restore rx הבוט נהרס. ניסיתי לבצע תיקון בוט מדיסק הפעלה של חלונות אבל התוכנה מחזירה הכל אחורה,אני מניח,ואין אפשרות לשחזר אותו. מה אפשר לעשות במצב כזה? תודה
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בעיה ממש גדולה אני מיואש כבר כמה ימים אחרי ופרמוטים ומה לא קניתי מחשב נייד חדש והתקנתי עליו וינדוס 8.1 , בפעולות שדורשות הרבה זכרון הוא פשוט קורס , ותהליכים בעמודה של זכרון כתוב 100% כמו פה : http://h30434.www3.hp.com/t5/image/serverpage/image-id/43249i5B190E03BAEB51B4/image-size/original?v=mpbl-1&px=-1 עעכשיו בדקתי באינטרנט וראיתי שזה בעיה פופולארית מאוד אבל שום פתרון לא עזרררר, למישהו יש מושג נתקל בזהה אני משתגע כברר
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מציין שמדובר במעבדה למקרה שמישהו פה יודע באילו תוכנות הם השתמשו ומה עשו לי. הסיפור הוא כזה: שלחתי אל מעבדת השירות מכשיר תקין לחלוטין (המוקדנית התעקשה שאם אני רוצה שיחליפו לי התקן חיצוני שהתקלקל (תחת אחריות) אני חייב לשלוח את כל המחשב), עם ווינדוס 7 שהתקנתי עליו, המכשיר חזר במצב כזה שכשאני לוחץ על כפתור ההדלקה מופיע הלוגו של יצרנית המחשב, לאחריו ההודעה STARTING WINDOWS כשכעבור זמן קצר מבזיק לשניה מסך כחול בעל אותיות קידוש לבנה (BSOD) ולבסוף מסך שחור של WINDOWS LAUNCH ERROR שנותן לי 2 אופציות :START WINDOWS NORMALLY, LAUNCH START UP REPAIR. האופציה הראשונה חוזרת על התהליך, האופציה השניה עושה מעין סריקה המודיעה לי שווינדוס לא מצא טעויות וללחוץ FINISH כדי שיאתחל לי את המח…
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , לוח ASrock z390 pro 4 , מחובר כרגע RTX 2600 TI שעובד פצצה , חיברתי GTX 1080 TI והוינדוואס לא מזהה שיש כרטיס נוסף . בדקתי האם הוא עובד לבד והוא כן עובד , מניח שזה איזשהי הגדרה שצריך לשנות , גוגל גם לא הניב כל כך הרבה תוצאות , אשמח לעזרה . ספק כוח 1000W תודה .
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
עדכוני הביוס האחרונים של דל גורמים במספר מודלים שונים להשבתה מלאה של המחשב. חלונות לא עולה יותר ומתקבלת הודעה של שגיאה בניהול הזכרון. זה קורה בחלונות וגם בנסיון של תיקון החלונות או נסיון להפעיל ממדית התיקון או ההתקנה של חלונות. הפתרון הזמני הוא ביטול האופציה של PTT בביוס תחת לשונית ה SECURITY .
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ולפני שהוא מתחיל לטעון את ווינדווס הוא נתקע וכותב disk read error occurred מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ערב טוב, לפני כמה ימים התחילו לי בעיות עם המחשב הנייח שלי, כרטיס מסך 8600GT, מעבד E6320 1.86 GHz, מסך Samsung BX2234, לוח אם foxconn p965. בהתחלה הרזולוציה פשוט השתנתה כך שזה עשה סוג של Scaling, זה התנהג כאילו שהמסך שלי קטן מדיי בשביל הרזולוציה, אז המסך עוקב אחרי העכבר וכל פעם מראה לי חלק אחר של הרזולוציה. לא מצאתי שום דרך להחזיר את זה לקדמותו, מוכרח לציין שבערב הכל היה בסדר לא נגעתי בשום הגדרות, ובבוקר כבר התחילו הבעיות. אחרי זה התחילה לי הבעיה העיקרית, שהמחשב פעם נדלק פעם לא, כלומר המחשב נדלק תמיד (וגם שומעים שהWINDOWS נדלק) אך אין תצוגה. רק אחרי שאני מנתק את הספק כוח מהחשמל לאיזה 5 דקות ואז מנסה להדליק, רק אז המחשב אולי יידלק ביחד עם התצוגה. בדקתי עם מסך אחר, זאת לא בע…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי מחשב עם לוח אם GA-H55M-D2H של GIGABYTEאני מנסה להוסיף לו זכרון כי יש לי רק 2G, עובד טוב רק לאטהוספתי זכרונות גם של 4G וגם 8G מהירות 1600 DDR3 והם לא עובדים,המחשב לא עולה אתם, הכנסתי אותם בנפרד וגם ביחד עם 2G שלי ,זכרונות טובים נבדקו במחשב אחר ועובדים בסדר.מה לעשות???
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אומנם המשחק יצא מזמן ושיחקתי בו מאות פעמים, אך כל כמה זמן יש את התקלה הזו ולפעמים עוברת. היה לי במחשב מספר כונני HDD ישנים ורכשתי אחד חדש בגודל 2TB, אז אמרתי על הדרך נפרמט את המחשב ונעשה ריענון, בנוסף לHDD יש לי גם SSD בגודל 240GB שהיה קיים, ועליו הותקנה מערכת ההפעלה. מאז הפירמוט הצלחתי להיכנס רק פעם אחת לפיפא! ביצעתי כל מה שרשום ברחבי האינטרנט, יו-טיוב ועוד, מחקתי TEMP, מחקתי כל מיני קבצים שרשמו, ביצעתי עדכון לווינדוס, חיפשתי עדכונים לפיפא שום דבר לא עוזר, המשחק פשוט קופא בהפעלה (על מסך רונאלדו) לפעמים על ההתחלה לפעמים אחרי כמה מחזורי טעינה. המשחק מותקן על הSSD וכך היה גם לפני הפירמוט. מפרט המחשב…
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אם אני מדליק את המחשב, שניה אחרי שלחצתי על כפתור ההדלקה האור מעל כפתור ההדלקה נדלק, ואני יכול להוציא את כונן הדיסקים או האור במקלדת נדלק. 10 שניות אחרי שהאור נדלק, אני לא יכול להחזיר פנימה את הכונן. בנוסף, המסך שלי מציג: No video detected. Enter sleep mode". כלומר כאילו המחשב עובד (האור נשאר דלוק), אבל לא מוציא כוח החוצה. מה יכול לגרום לזה?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-