עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yossef45601,

פעם ראשונה שלי שהרכבתי מפרט מה אומרים אני רוצה את המחשב למשחקים ושיוכל להריץ את רוב המשחקים ב60FPS ומעלה לדוגמא Valorant Fortnite Warzone CSGO PUBG GTAV FIFA20 ועוד... מפרט מחשב מעבד I3-10100 INTEL כרטיס מסך GIGABYTE GTX 1650 4GB OC GDDR6 לוח אם ASUS B460M-K אס אס די SAMSUNG EVO 860 1TB זיכרונות ראם Kingston HyperX 2400MHz x2 ספק כח Asus ROG STRIX 550W GOLD מארז מחשב Antec NX210 ללא ספק 4 מאווררים סך הכל :3523 שקלים חדשים המפרט טוב ? פעם ראשונה שלי אשמח לקבל הערות והארות תודה רבה מראש :)?!

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  2. שלום רב יש לי משחק שעובד על מסך רגיל של מחשב אבל שאני מנסה להפעיל אותו על מסך אחר המשחק לא עובד יש לי כרטיס nividia 1070 המשחק רץ חלק על 2 מסכים ועל מסך שאני רוצה שיעבוד הוא לא עובד רעיונות מישהו?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  3. זה מעבד Intel® Core™ i7-1065G7 Quad Core Processor, 8M Cache, 1.3 GHz up to 3.9 GHz זיכרון 8GB DDR4 3200MHz (1 x 8GB) כונן קשיח 512GB M.2 SSD PCIe NVMe תצוגה 15.6-inch FHD (1920 x 1080) Anti-Glare LED-Backlit Non-Touch Narrow Border WVA Display מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® MX330, 2GB GDDR5 כונן אופטי ללא מצלמת רשת Integrated widescreen HD (720p) Webcam with Single Digital Microphone שמע 2 tuned speakers with Waves MaxxAudio® Pro כרטיס רשת 10/100/1000 RJ-45 Ethernet תקשורת אלחוטית 802.11ac 2x2 WiFi בלוטות' …

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  4. Started by SpeeTroX,

יש לי מחשב גיימינג שאני משחק בו בעיקר פורטנייט לפני כמה ימים המשחק הפסיק לפעול כראוי. לדוגמה- פעולות שאני מבצע במשחק לא קוראות מפעם אחת צריך לעות פעמיים את הפעולות (אדיתים) . השתמשתי באתר UserBenchmark והתוצאות שקיבלתי לגבי המעבד זה שהוא עובד מתחת לפותנצאיל שלו לדוגמה המעבד עם בוסט(בכל הליבות בייחד) צריך להגיע ל 4.3ghz הוא מגיע רק ל 3.9. חשוב לציין שלא מרגיש דרופים ב fps שאני משחק. המחשב שלי: לוח אם- b365m h https://www.gigabyte.com/il/Motherboard/B365M-H-rev-10#kf מעבד - i7 9700f https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/193738/intel-core-i7-9700f-processor-12m-cache-up-to-4-70-ghz.html כרטיס מסך - https://rog.…

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  5. Started by red4ever,

תופעה של הזמן האחרון. אני מתחבר לאתרים ואחרי פרק זמן מסוים הכל כאילו מתאפס וצריך למלא מחדש. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  6. שלום. השתדרגתי במחשב נייד חדש - ROG zephyrus s17 של asus בנייד הקודם הכבל עבד כמו שצריך ככה שאין בעיה בכבל אלא משהו שקשור בחיבור המחשב - ברגע שמחברים יש צליל של חיבור במחשב והקול אפילו "עובר לטלוויזיה" אבל בטלווייה יש מסך שחור ולפעמים מופיעה תמונה מרצדת של תצוגת מסך המחשב. ניסיתי לשדרג דרייברים מישהו כתב שזה יכול לעזור אבל לא הסתדר. גם בחיבור אלחוטי של הטלוויזיה ולמחשב יש בעיות בפעם הראשונה עבד ולאחר מכן החיבור נכשל. מישהו יודע איך לפתור את אחד מהבעיות?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  7. יש לי ווינדוס 10 ותמיד היו לי כ 3 תאריכי שחזור מערכת לאחרונה אין לי שום תאריך שחזור מערכת ומה שעוד יותר מוזר ליד המילים שחזור מערכת כפתאום תוב לי "ווינדוס 7" שזאת מערכת הפעלה הקודמת שהייתה מיזמן מה זה אומר כל הדברים האלה ?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  8. Started by משה צ,

התקנתי ווינדוס חדש ורשמי, כשאני עושה חיפוש לשם תיקיה בווינדוס הוא מוצא את השם אך כשאני פותח אותו במקום שיפתח התיקיה אותה ביקשתי לפתוח נפתח לי החלון הראשי של סייר הקבצים, במילים אחרות כל התיקיות בתוצאות החיפוש עולות כמקש ראשי של סייר הקבצים, כמו"כ האייקון שנמצא בצד ימין של שם התיקיה מופיע תמונה של מסך במקום תמונה של תיקיה אשמח שחכמי ומומחי הפורום שיעזרו לי,

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  9. Started by liad142,

היי חברים אני בדרך כלל לא מכבה את המחשב. הוא נכנס למוד של סליפ אחרי כמה זמן שאני לא משתמש בו בדרך כלל שאני חוזר אני לוחץ על הכפתור התחלה והוא מתעורר ומגיע לאיפה שהייתי פעם אחרונה בזמן האחרון כשאני לוחץ המחשב לא חוזר למסך פשוט נדלק לכמה שניות מדליק אורות והכול אבל לא חוזר לעצמו כדי להתחיל להשתמש במחשב אני צריך לכבות לגמרי מהכפתור ורק אז להדליק מחדש והוא חוזר להיות רגיל ניסיתי למצוא אולי איזה משהו באינטרנט אבל לצערי ללא הצלחה אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  10. קניתי את המחשב נייד msi creator 17 , ועד כה המחשב כמעט מושלם. הכמעט מושלם מגיע בגלל שהמעבד רשום שהוא מתחיל מ2.3 ויכול פוטנציאלית להגיע עד ל5.1 GHZ המעבד: Intel® Core™ i7-10875H 8 Core Processor, 16M Cache, 2.30 GHz up to 5.10 GHz שאלתי היא כזאת , איך אני נכנס לביוס ועושה אוברקלוק למעבד?.. קראתי reviews הם כולם אומרים שהמעבד הזה אכן מגיע למהירויות שצויינו , ונותנים ציון מצוין. אך לא מצאתי מדריך שמראה איך להיכנס לביוס של המחשב נייד הזה ולשנות שם את המהירות.. אשמח לעזרה בנושא

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  11. אהלן, לאחרונה התקנתי מחדש ווינדוס 10 על ה- Yoga 720-15IKB Laptop (ideapad) - Type 80x7 שקניתי ב2017 או 18, ואני תוהה אם ואיזה דרייברים נוספים להתקין עליו המחשבהזה מיועד לעבודה - עריכת אודיו והופעות חיות ככה שאני מנסה לשמור אותו נקי ויציב ככל האפשר. בגלל זה אני אשמח לוותר על Vantage של לנובו או כל שירות כזה שמעדכן אוטומטית את הדרייברים כדי שלא ימשיך לרוץ לי ברקע ויוכל לעשות בעיות. הדרייברים באתר של לנובו הם לא יותר חדשים מ2018, האם כדאי להוריד משם או ישירות מהאתר שלNVIDIA, וכו'? הכי חשוב: האם כדאי בכלל לעדכן דרייברים? בינתיים הכל עובד כמו שצריך ואין בעיה מיוחדת. יש כמה unkown devices ב device manager אבל לא משהו שנתקלתי …

12. Started by SpeeTroX,

מה קורה אני מעוניין לקנות ראם חדש הלוח אם שלי תומך עד 2666 השאלה שלי אם אני יקנה ראם מהיר יותר ולא יפעיל xmp (כי גם ככה אין) זה יעבוד ? פשוט בעתיד אחליף גם לוח אם.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  13. Started by NI4NI,

שלום במחשבים נייחים אני יודע שמקובל לשים סטיקים של זיכרון בזוגות כדי לנצל את ה-DDR. האם במחשבים ניידים זה אותו דבר ? האם תמיד עדיף למשל, לשים שני סטיקים של 8GB במקום אחד של 16GB ? תודה

14. Started by Liquidator,

פתחתי קובץ זדוני במחשב שמריץ קוד זדוני שבעזרתו האקר פורץ למחשב, את הקובץ ראייתי בקבוצה של אקרים, אני לא בטוח שזה קובץ זדוני אבל לפי מה שרשמו בתגובות מדובר על קובץ PDF שמריץ קוד זדוני, פתחתי אותו בעזרת תוכנת ארגז חול אבל אין לי מושג אם זה עזר. השאלה איך ניתן לדעת אם באמת זה קובץ שמוצפן בו קוד זדוני? או קובץ רגיל? ואם פירמוט יעזור למחוק את הוירוס? או שצריך להחליף כונן קשיח חדש?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ikehgl,

יש לי דפדפן מיקרוסופט אדג'. קראתי באיזה מקום שחלונות 10 ואדג' אינם אותו הדבר. הורדתי חלונות 10 ואפילו קיבלתי הודעה שזה הותקן אצלי עם כל העדכונים. בתכלס אני רואה רק את אדג'. לא רואה שהותקן אצלי חלונות 10--אין אייקון כזה. אז האם הם בכל זאת אותו הדפדפן ?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  16. שלום לחברי הפורום! יש לי בעיה מוזרה. מחשב שהיה מושבת שנה וחצי, הושמש מחדש. יש עליו מערכת הפעלה UBUNTU 2014, שיש בה ERROR. בכל דיאגנוסטיקה שאני עושה, כל יחידות החומרה פועלות תקין. כולל קריאה משקעי USB. אבל, הבעיה היא שהמחשב לא מבצע BOOT מ- USB. מבצע BOOT מ-CD, מ-HARD DISK, אבל לא מ-DOK. הביוס מוגדר ל-BOOT מ-USB, מחשב אחר מבצע איתחול ללא בעיה מה-DOK הזה. אני מעוניין להתקין UBUNTU 20.04 על המחשב ויצרתי DOK איתחול ב RUFUS-. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם הוא: Gigabyte 965p-s3, זיכרון GSKIL,4096 = 2x2048 מעבד INTEL CORE 2 6600. תודה למי שיענה ויהיה לעזר! בנוסף, האים תוכלו להמליץ על תוכנה ליצירת דיסק איתחול + UBUNTU, כדי שאוכל להתקין ממ…

17. Started by eido300,

לאחר כ10 הפסקות חשמל בבערך חצי שעה המחשב הנייד (שברוב ההפסקות היה מחובר לחשמל, אך מכובה) התחיל לסרב להעלות את המערכת הפעלה ובמקום זה מציג את השגיאות הנ"ל לאחר מכן מופיע מסך שמודיע חגיגית שלא מצאו התקן עם בוט (bootDevice) ובקשה להתקין מערכת הפעלה על הדיסק קשיח בתוספת ההערה - (Hard Disk - (3f0, בשביל לסדר את זה ניסיתי את הדברים הבאים: המחשב לא הצליח לבדוק את הדיסק קשיח עם הsystem diagnostics (טוען שחסרות הבדיקות או משהו כזה), אבל את הזכרון הוא כן הצליח לבדוק. ביצעתי איפוס CMOS - הועיל בפעם הראשונה, אחרי שפעם אחת נדלק ונתקע כשחיברתי לו מקלדת ועכבר, שוב לא עלה, איפוס חוזר לא עזר, לא ניסיתי שוב, פחדתי שיזיק. שיניתי את הbios מlegacy לuefi, עזר פעם אחת וזהו, שינוי…

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  18. Started by ttoooli,

בס"ד שלום, יש לי מדפסת שמשום מה החליטה לא לעבוד במחשב שלי דרך USB ועל כן אני צריכה להתחבר אליה למחשב דרך כבל רשת. בגלל שהמחשב (ניח) נמצא מרוחק מהראוטר ובמרתף אני צריכה חיבור לאינטרנט רק ע"י כבל רשת (WIFI לא עובד רציף). יוצא שאני שכל פעם אני יכולה להשתמש רק באינטרנט/מדפסת. מה אוכל להתקין בכדי להשתמש בשניהם בו זמנית? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  19. Started by Dani albom,

שלום לכולם, מחשב מפרט סטנדרט משרדי משמש לזום של הילדים. סייר הקבצים לא נפתח, יש מסך שחור ואחרי זמן רב נפתח ואז כל פעולה תוקעת אותו שוב. אין בעיית זכרון בכונן ה ssd אין התראת וירוסים אחרי סריקה מלאה. אין בעיית עם הפעלת המחשב או גלישה באינטרנט. יש מספיק זכרון ram פנוי ומעבד לא מראה שהוא בקצה היכולת. איך פותרים?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  20. Started by 4Backme,

שלום, בקרוב אני עומד לקנות את המחשב Lenovo IdeaPad Flex 5 82HS006NIV מפה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=35208 אבל למחשב הזה אין חיבור לכבל רשת, השאלה היא אם אני אקנה מתאם כזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=32752 ב65 ש"ח ואחבר אותו למחשב וכמובן כבל רשת מהראוטר בבית. האם אוכל לגלוש בצורה תקינה? תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  21. Started by יוליוס,

יש לי מחשב חדש. היום עבדתי עם המחשבון , וכעת לא ניתן לפתוח . לוחץ ולא מגיב . מה ניתן לעשות ? גם איפוס והסרה לא עזר. הסרתי ולא מצליח להתקין מחנות האפליקציות . לוחץ ולא מגיב

22. Started by idan131224,

קניתי כרטיס מסך חדש (3060 TI)והרכבתי אותו מחקתי את כל הדרייברים והתקנתי אותם מחדש יש לי מסך מסוג VG248QE והאפשרות הכי גבוה שאני יכל לשים זה 60 HZ ולפני זה היה לי 144 החיבור בין המסך למחשב עכשיו הוא hdmi ל displayport יש לכם מושג למה זה לפני זה הוא היה dvi ל dvi יכל להיות בגלל הכבל החדש ? כשקניתי את הכבל בדקתי שהוא מתאים ל144HZ תודה לכל העונים :)

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  23. Started by Joseph Laufer,

נכנס לאתר ולא מצליח להכנס לאיזור האישי. יש לי את הסמן הזה שמסתובב כל הזמן ולא מצליח להעביר אותי לאיזור האישי המבוקש ( ראה מצ"ב). https://www.cal-online.co.il/

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  24. Started by law89,

היי חברה. מחשב בין בערך שבוע התחיל לתקתק. ראיתי פה הרבה דיונים על קשיחים שמתקתקים. אני לא יודע אם כונני nvme יכולים לתקתק (אשמח לדעת) אבל הוצאתי את הכונן והדלקתי את המחשב ללא כונן קשיח ועדיין יש תיקתוקים. נשמע שזה מתחתית המארז אבל יש שם כלוב שלא מאפשר לי לראות מה יש שם. אולי ספק כוח? יש לזה פתרון מלבד לשלוח למעבדה לתיקון?

25. שלום, חייב עזרה בלהעביר את מערכת ההפעלה שלי לכונן השני KINGSTON SSD 240 GB זו היתה הפעם הראשונה שפירמטתי בעצמי את המחשב ולא נתן לי במהלך ההתקנה אפשרות לבחור ולבסוף תקין לי בכונן הראשי HDD ניתן להעביר ? תודה לכל מי שעונה!

דיונים חדשים בפורומים