עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by 3pac,

לפני חודש -חודשיים קניתי מחשב חדש . הנה המפרט: E7200 GA-EP43-DS3L Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel מה שיש לי זה לא ממש קריסות,המסך נהיה שחור והקול ממשיך לכמה שניות ואז הוא קופץ . אחרי זה אני חייב לעשות ריסט. ב S.T.A.L.K.E.R. היה לי בערך 2 קריסות (אחרי חרישה של איזה 10 שעות :) בCrysis הראשון היו לי גם כמה קריסות . עכשיו אני משחק בWARHEAD והמשחק קורס אחרי שעתיים +- ,אני עושה ריסט והמשחק קורס אחרי שעה (הזמן אל ממש מדויק). לפעמים גם יש לי הודעות "אל תשלח" ,אבל נראה לי שזה קשור למערכת הפעלה. עשיתי בדיקת יציבות עםFurMark במשך שעה בערך . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by srulikg,

שלום. רכשתי לאחרונה את ה-HP Deskjet Ink Advantage 4645 ואם אני מדפיס בשחור, יש חלקים קטנים דהויים. ניסיתי להדפיס ריבוע אדום ומופיעים פסים לרוחב הריבוע. ניסיתי לעשות ניקיון למחסניות, אבל זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שקיבלתי מחסניות פגומות? או שיש בעיה במדפסת עצמה?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by Ancient1,

הבחור פותח הארד דיסק ומזיז את הדיסקים והראשים - והדיסק חוזר לעבוד לא שמותר לסמוך על הדיסק להבא, כי הסבירות שיקלקל שוב גבוהה מדיסק שזה לא קרה לו

4. Started by berner,

חברי שלום לאחרונה המחשב שלי האט וגם קופא לי מעת לעת מערכת הפעלה WIN 7 אנטי ווירוס נורטון סקיורטי RAM נצפה 2.5 בגלל מערכת אבל יש לי 4 G תמונה ממנהל הישומים http://tinypic.com/r/vrr7th/6 אודה לקבל "תרופה" ממתין להדרכה וסיוע

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. להלן התוכנות: IRQ 16 NVIDIA GeForce 9600 GT Ok IRQ 16 Standard Dual Channel PCI IDE Controller OK IRQ 16 Intel® ICH10 Family PCI Express Root Port 1 - 3A40 OK IRQ 16 Intel® ICH10 Family PCI Express Root Port 5 - 3A48 OK IRQ 16 Intel® 4 Series Chipset PCI Express Root Port - 2E21 OK IRQ 16 Intel® ICH10 Family USB Universal Host Controller - 3A37 OK תודה מראש לעוזרים

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by mic3mic4,

הי, בעיה שאני נתקלת בה בשתי תוכנות - האחת - פאאור פוינט והשניה מקס. אני עובדת על הקבצים ואז כשאני רוצה לשמור או לשמור כ save as, הוא כותב שיש בעיה בכתיבת הקובץ לתיקיה ולא ניתן לשמור. התיקיה נמצאת על ההארד דיסק שאינו של מערכת ההפעלה. כשאני שומרת במקום זה על הדסקטופ - נשמר ללא בעיה. נראה שבתיקיות שאני מנסה לשמור, הוא יוצר או קובץ זמני (ppt) או קובץ גיבוי (מקס) בתיקיה עצמה. זו לא משהו שקורה כששומרת על הדסקטופ. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך לפתור אותה? זה משגע אותי!! תודה

7. Started by manbot,

איך מפעילים כרטיס מסך חיצוני לפני שקינפגתי דרך הVGA אותו? אם זה יעזור, הלוח הוא דגם 6MS620T או של via או של sis

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. אתמול פירמטתי את המחשב שלי ולא מצאתי עדיין דרייבר לכרטיס קול הסוג שרשום לי הוא: Unimodem Half-Duplex Audio Device יש לי ווינדוס קס פי בעיברית ורשום לי שבכלל לא מותקן לי כרטיס קול ולא מצאתי את הדיסק להתקנה מה עושים? תודה רבה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב נייד HP Elitebook 2560p עם כרטיס רשת אלחוטי Boradcom 43224agn. כשאני מנסה להוריד קובץ גדול בהורדה ישירה (לדוגמא, ה- technical preview של ווינדוס 10) ולעתים גם סתם בצפיה בסרטונים ביוטיוב החיבור לאינטרנט סוג של מתנתק. המחשב מראה שהחיבור לרשת האלחוטית עדיין קיים אך אין לי גישה לראוטר ולאינטרנט (משולש אזהרה צהוב מעל קווי הקליטה) - דיאגנוסטיקה של החיבור מסדרת את זה כמו גם ניתוק וחיבור מחדש. הבעיה לא בראוטר עצמו כי באף מחשב או סלולרי אחר אין ניתוקים כאלו (מדובר ב- tp-link 1043nd עם dd-wrt). ניסיתי לעדכן דריבר אך זה לא עזר. הורדה של כ- 500 מגה בביטורנט לא הפריעה לחיבור משום-מה. מישהו נתקל בבעיה דומה בעבר? יש משהו שאני יכול לשנות בהגדרות על מנת שזה לא יקרה? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. אני מנסה לחבר שלט ps3 למחשב (הילד רוצה לשחק פורטנייט איתו). חיברתי את השלט עם כבל usb, המחשב מזהה את השלט והתקין דרייברים. לאחר מכן ניסיתי לבצע test לשלט אבל לא רואה כלום. הדלקתי את השלט שוב ו 4 נורות מהבהבות באדום וכל לחיצה על כל כפתור לא עושה כלום. ניסיתי להדליק את השלט כאשר הוא מחובר למחשב אבל לא קורה כלום. אשמח להצלה...

11. Started by amar Erez,

אז ככה הדגם של המחשב הוא tl10ie2 הילד קיבל אותו מבית הספר לפני כמה שנים. המסך הוא מסך מגע עם עט מגע והמקלדת ניתנת לפירוק המחשב הגיע עם ווידוס 8.1 education של אינטל. אחרי שידרוג הווינדוס לווינדוס 10 הטא'צ הפסיק לעבוד וכך גם המצלמה והמקלדת של המחשב. לדעתי הבעייה בדריברים כי כשאני פותח מנהל התקנים אני את הבעיות שם. בווידוס אפפדייט אין חידוש לדריברים הוא טוען שהם מעודכנים. לא מוצא את הדריברים בשום מקום. יש למישהו רעיון או מושג איך לעזור לי ? המחשב מיועד ללמידה מרחוק חייב עזרה 3 ילדים ואשה שעובדת מהבית ככה שאני חייב למצוא דרך לסדר אותו. בברכה ארז

12. Started by xena,

תקלה חדשה התעוררה אצלי בימים האחרונים, והיא הולכת ומחמירה. המסך של המחשב לפתע נכבה, אבל המחשב ממשיך לפעול. אחרי כמה שניות של עבודה רגילה של המחשב (נניח המוזיקה עדיין עובדת, והמקלדת מתפקדת), המחשב גם הוא נתקע. רק reset מציל את המצב. זה קורה בתדירות של בין 5 דקות עד 10 שעות מהכיבוי האחרון. לא התקנתי שום דבר חדש. ניסיתי לעדכן דרייבר של הכרטיס מסך. הפעלתי את המחשב ללא שום תוכנה פועלת ברקע (אני מתכוון לתוכנות כמו ICQ ולא לתהליכים של WINDOWS) יש לי Windows XP, ואני לא חושב שזו תקלה של XP כי פעם אחת זה קרה לי בזמן הבדיקה של המחשב, מיד אחרי ההדלקה. מה גם שהתקנתי windows מהתחלה ועדיין זה חוזר. כלומר, תקלת חומרה. רק איזה?!

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  13. היי אנשים, הבעיה היא שבאמצע השימוש במחשב, פתאום אני שומע קול מההארד דיסק שהוא כאילו מאתחל את עצמו, באמצע השימוש בווינדוס. הבעיה התחילה בלי שום סיבה ניראת לעין כי הוא עבד בסדר גמור קודם. המערכת הפעלה (WinXP Pro) מותקנת על ההארד דיסק הזה. לפעמים אם אני מחכה קצת, שומעים רעש כאילו ההארד דיסק חוזר לעבוד, ואני יכול להמשיך לעבוד (עד לפעם הבאה...). בד"כ התוצאה היא BSOD... :-[ עשיתי לו Scan Disk והכל נראה תקין.. הוא כבר עובד בסדר למעלה משנה אני מאמין.. זה לא קורה כל הזמן, אלא כל איזה יומיים ככה (וכשזה מגיע זה קורה כמה פעמים ברצף). למישהו יש מושג? או שהגיע הזמן לאיזה WD JB נחמד? המפרט הוא של המחשב הראשון במפרטים שלי.

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by avicii962,

יש לי מחשב נייד בן 4, סך הכל אחלה מחשב..של פאקרד בל מתפקד טוב והכל. היה בו ווינדוס 7 ובגלל שהמערכת כבדה יחסית למחשב שנהיה יותר איטי עם הזמן החלפתי לאובונטו מערכת קלילה יותר. יש לי בעיה אחת עיקרת שמפריעה לעבוד עם המחשב.. יש מקש כנראה שלכאורה לחוץ.. (לא לחוץ כלום בתכלס, בדקתי במפה של הלוח בקרה שבודקים את תקינות המקלדת) מה שקורה זה שאני בשורת הכתובות אני כותב בערך 4 אותיות והוא עובר לי לאתר שכתבתי.. (נגיד כתבתי www הוא מתחיל להטעין... ו) אותו דבר בחיפוש גוגל לא נותן לסיים לכתוב.. שאני בוחר דברים מתפריטים.. נלחץ על כל מה שאני רק מעביר מעליו את העכבר. לא יודע איך לתקן את זה.. (שום מקש לא לחוץ באמת אגב- לפחות ממה שרואים)

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by Mike_Shinoda,

שלום, אתמול רכשתי לוח אם ומעבד למחשב קיים שעשה בעיות. החלפתי את החומרה. התקנתי התקנה נקייה של ווינדוס 7 והכל עבד מעולה. כעת ווינדוס לא מזהה התקני USB. ראוי לציין שקודם הוא זיהה (כלומר גם אחרי ההתקנה הנקייה) לא חסרים שום דרייברים במנהל ההתקנים. מה שכן שמתי לב למשל כשהכנסתי הארד דיסק חיצוני אז לד הבקרה שלו התחיל להאיר ואחרי כמה זמן הוא נכבה ובזמן הזה המחשב לא הראה סימנים שהוא זיהה חומרה (גם לא במנהל ההתקנים גם אחרי רענון ובדיקת חומרה חדשה שהוכנסה) חשדתי בבעיית חומרה אך הביוס מזהה את ההתקנים. יש לכם רעיונות? מה יכולה להיות הבעיה? הדבר היחיד שהשתנה בזמן הזה זה עדכונים של ווינדוס. בתודה מראש על כל עזרה שתינתן. בברכה, ליאור.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי מחשב מסוג alfawise b1 שהביאו לי מסין סוג של רכיבי מחשב נייד שעשו מהם גיימינג PC, מה שקרה שניסיתי לחבר מסך משני למחשב דרך חיבור DP (יש למחשב חיבור DP אחד וHDMI אחד) והמחשב לא הגיב בכלל לחיבור המסך השני, חשבתי אולי כתוצאה מכך שהכרטיס המובנה פעיל (יש למחשב כרטיס 960m gtx וintel 530), הלכתי לביוס וביטלתי את הכרטיס תצוגה ע"י כך שהפניתי את המחשב לחריץ הPCIE שבפועל מה שנמצא עליו זה הSSD שלי מסוג M2 (טעות..), ה960m GTX כנראה שיושב על יציאה אחרת שעדיין לא ברורה לי, המצב הנוכחי הוא שאני מדליק את המחשב אין צג הכל עובד כראוי אבל אני גם לא יכול לגשת לביוס ולהחזיר את הגדרות ברירת המחדל. הלכתי על הדרך הפיזית לאפס את ביוס דרך הסוללת CMOS אבל הפלא…

17. שלום! זאת המערכת E8400 P5QL-E 4GB RAM OCZ WD 500GB AAKS 9800gtx+ עכשיו לאחרונה התחילו לי מסכים כחולים אחת לשבועיים, הרצתי בדיקה על הזיכרונות ב MEMEST86 כל הלילה והוא ביצע 8 PASS ולא היו שגיאות כלל. אבל השאלה שלי אם בדקתי נכון, כי בירשותי שתי סטיקים של OCZ כל אחד 2GB . עכשיו רציתי לדעת איך עלי לבצע תבדיקה? האם להוציא את אחד הסטיקים וליבדוק כל פעם סטיק בניפרד עם ה MEMEST86? או שמה שעשיתי זה בודק את שתיהם ביחד? (הפעלתי את ה MEMEST86 ששתי הסטיקים מחוברים בוא זמנית)

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by kkffiirr,

המחשב שלי בעל לוח GA-P35-DS3L, ביום שישי האחרון במהלך עבודה, המחשב קפא, ולא עזר כלום חוץ מכיבוי מאולץ. אחרי זה שמעתי צפצוף כמו רוורס שמשמעותו שהזיכרון לא תקין. ניסיתי להדק מגעים, הצפצוף נעלם, אך המחשב עלה ולא הגיע לPOST. יש במחשב ארבעה סטיקים, שניים של ג'יגה כל אחד, ושניים של 2 ג'יגה כל אחד. הערב הוצאתי אחד מאלו של השני ג'יגה, וקיבלתי את מסך ההתחלה של הביוס, התקדמות אמרתי לעצמי, ניסיתי להחזיר, ושוב לא עבד, אז פשוט החלפתי את הסדר של הזכרונות כך שהחלפתי את הערוצים. חיברתי והפעלתי, ראיתי את מסך הPOST, אך המחשב נתקע שם. כיביתי, הוצאתי את הזכרונות חוץ מאחד, ומאז המחשב נדלק לכמה שניות ונכבה ונדלק שוב וכו'. כמובן שניסיתי לנתק הכל, כולל חיבורי יציאות USB, דיסקים קשיחים, והכל, אך …

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Lital Laufgas,

היי חברים, קניתי את הלפטופ הבא: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=965020 הגיוני שהסוללה מחזיקה כאשר המחשב על מצב "חסכון בסוללה" (בהירות מסך הכי נמוכה) רק שעתיים וחצי? נראה לי ממש קצר, מרגישה שזה מחשב נייח שצריך להיות כל הזמן בחשמל. אם אני שמה את הלפטופ על מצב רגיל זה שעה וחצי, נשמע לי פשוט לא הגיוני. נואשת לעזרה, תודה.

20. Started by gad57,

זה היה ככה מאז שקניתי את המחשב, לפניי יומיים קיבלתי קריזה אבל לא הצלחתי לפתור את זה... המסך שלי הוא SAMSUNG 2333T,הכרטיס מסך HD5850 גרסת הEXTREME, הרזולוציה עומדת על 1680X1050 על 60HZ. הבעיה היא בעיקר בקטעים שהתנועה מהירה יש לי כמו שני פסים קטנים באמצע המסך שזזים בדיליי כזה לעומת שאר המסך. עדכנתי את הדרייבר של הכ.מסך עשיתי את זה עם DriverSweeper ולא עזר, את הקצב רענון אני לא יכול להעלות, מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by danlevin1,

שלום לכולם יש לי טלויזיה ישנה /קופסא עם החיבורים הישנים של הצבעים , בננות ממיר של YES ומסך מחשב שטוח יש כבל שאני יכול להעביר בין הטלויזיה למסך המחשב , לראות את הערוצים של YES על המחשב ? תודה

22. Started by shlomom,

יש לי סט Keyboard 3000 של מיקרוסופט http://www.microsoft.com/hardware/he-il/p/wireless-desktop-3000/MFC-00016#details לא זוכר כמה זמן אולי שנתיים. הוא עבד בסדר, אף פעם לא יצא לי למתוח את גבולות היכולת שלו ולבחון אותם. לאחרונה חיברתי אותו למחשב חדש בסלון. השולחן במרחק כ-3 מטר מהמחשב. הטרנסיבר שלו מחובר ל-USB קדמי. העכבר ממש מתקשה לעקוב וצריך לקרב אותו לצד הקדמי של השולחן - בערך 1.5-2 מטר בשביל שיעבוד טוב. מה יכולה להיות הבעיה. מיקרוסופט טוענים שעכבר כזה יכול לעבוד 10 מטר בלי בעיה.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by yonir,

קניתי מחשב חדש, התקנתי, ולאכזבתי הרבה.. הוא לא עובד.. כשאני מדליק אותו הוא נדלק ל-2-3 שניות (נורת power נדלקת, מאווררים מסתובבים), ונכבה (נורה ומאווררים) - ושוב נדלק ונכבה בלי סוף עד שאני מכבה אותו על ידי כיבוי הספק. סרטון של המצב אין צפצופים או שום סימן אחר (למען האמת אני לא ממש זוכר אם הרמקול שמצפצף תקין אבל אני מניח שכן..) החומרה: מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W מעבד Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V זיכרון G.Skill 8GB DDR3 1600 SSD SanDisk Ultra II 240GB - SDSSDHII-240G-G25 ניסיתי לנתק את הSSD והזיכרון ככה שמחובר רק לוח האם עם המעבד (לא שהמחשב יעבוד ככה אבל אולי היה מצפצף או משהו.…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by dudy26,

שלום קניתי ראוטר DLINK 6850U, הוא משמש כראוטר עיקרי, זה שמחובר לאינטרנט יש לי בנוסף ראוטר DLINK 2760U שמוגדר כ-AP אני כבר אובד עצות, עבדתי לפי המדריך - http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm בתפריט הראוטרים איפה אני רואה את ה MAC שלהם? האם זה ה-BSSID בתפריט ה wireless? כשהגדרתי השתמשתי בזה כי לא מצאתי MAC באף אחד מהראוטרים) בראוטר 6850 - הפכתי את התפריטים מכל כיוון אפשרי ולא מצאתי שום איזכור ל WDS או wireless bridge תודה מראש למי שיכול לעזור, כבר יומיים מתעסק עם זה ללא הצלחה

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. מידי פעם המחשב נכבה, ויש מסך כחול, אחת לשבוע או שבועיים, וקשה להפעיל אותו. המחשב עושה "תיקון לעצמו" (WIN7) ולפעמים זה מצליח ולפעמים לא, ובכל זאת זה נדלק בסוף. שמתי לב שזה קורה בפרט כשאני מפעיל סירטונים או סרטים. מה עושים? המפרט שלי הוא: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 6MB Scythe JAPAN KATANA Gigabyte GA-Z68AP-D3 FSP 700W 80GHN 80+ Bronze Kingston 4GB DDR3 1333 (X2) SAMSUNG 1TB F3 SAPPHIRE HD 6870 SONY NEC DVDRW DVR x 24 Antec 100 One Hundred מערכת הפעלה וינדוס 7 מה עושים?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים