עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Noammk5,

שלום לכולם, יש לי בחברה מחשב חזק עם ווינדוס 10 פרו שעליו יש תיקייה משותפת וכלל העובדים נכנסים אליה ושומרים מידע לפי תיקיות והרשאות שנתתי מבעוד מעוד. אל התיקייה המשותפת ניתן להיכנס גם ברשת הפנימית וגם בחיצונית על ידי תוכנה שנקראת OPENVPN -כל עובד קיבל קבצי סרטייפקציה בכדי שתהיי תקשורת בין המחשב שלו לבין השרת קבצים במשרד. חשבתי להביא שרת NAS בכדי לגבות השרת קבצים שהזכרתי למעלה ואז חשבתי לעצמי אם יש אפשרות לעשות את אותו עקרון רק עם השרת NAS ולוותר על המחשב שמשמש כשרת קבצים? האם השרת NAS יוכל להחזיק כמה וכמה משתמשים בו זמנית? האם ניתן להתחבר מרחוק בצורה מאובטחת לשרת קבצים? האם ניתן לתת הרשאות לתיקיות כמו בווינדוס?לפי יוזר?קבו…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  2. כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק ורושם משתמש אחר ומבקש שם משתמש סיסמה ורושם שזה שגוי אפילו שזה השם והסיסמה הנכונים ואני לא יכול להשתמש במחשב מישהו יכול לעזור לי עם זה? בתודה מראש איידל

3. Started by Arz Arz,

שלום לכולם יש לי מסך UP2715K כשאני מדליק את המחשב אין מסך כי הוא לא עולה. אבל מיד בכיבוי והדלקה שניה הוא עולה, למישהו יש פיתרון. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by חיים גולן,

אבקש עזרה מהעוסקים בתחום בהגדרות במכשיר FORTINET 60D בהוספת VPN . תודה לעוזרים

5. Started by Simone Ronen,

רציתי להחליף עכבר. הסמן זז ואתרים נפתחים. בבואי לכתוב לא הצלחתי. כיביתי והדלקתי שוב את המחשב. זה לא עזר. בסוף החזרתי את העכבר הישן. כיביתי והפעלתי שוב את המחשב. אני שוב כותבת. יש מצב שאחליף את העכבר ואצליח לכתוב במקלדת? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Denis Born,

שלום. נתון: ספקית 014, תשתית הוט 100MB עם מודם HOTBOX-1 וראוטר של TP_LINK ARCHER VR600 איך לחבר אותו למודם של הוט ולהגדיר רשת אלחותית? כרגע: - מבחינת הוט וספקית יש אינטרנט והוא תקין - יש זיהוי של רשת על שם ראוטר אך ללא גישה לאינטרנט ראוטר במצב WIRELESS MODE איזה הגדרות צריך לתת לו בכדי שתהיה גישה לאינטרנט?

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. שלום המחשב LENOVO LIGION Y530 נקנה לפני מס חודשים ולאחרונה הווינדוס עולה ממש לאט ,כמה דק לפחות , לאחר מכן המחשב כבר רץ יחסית רגיל . על המחשב מותקן נורטון אנטי וירוס וSTEAM עם משחק אחד בגדול אז לא אמורה להיות בעיה של עומס על הדיסק קשיח. אודה לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by מאיר אוליאל,

שלום לכולם. הותקנה אצלי במחשב תוכנת ההגנה k9 protect (חסימת אתרים) , וחלק מהאתרים התקינים לא עובדים בטענה שהאתר לא מאובטח. כמו האתר ספורט 5 לדוג( הקבצי וידיאו לא עובדים שם), אשמח לפיתרון. יש לציין כי אין לי כל כך גישה לניהול הk9.. , תודה לעוזרים!

9. Started by silky,

היי, קניתי את המחשב הנ"ל לפני כ-3 חודשים (עם שדרוג ל i5-8xxx) שלשום, הבת שלי זחלה והתחילה לכבות ולהדליק במשך כמה פעמים. אחרי שלקחתי אותה משם והדלקתי את המחשב נשמעו לראשונה חמשת הצפוצים בעליה כאשר אין תמונה. הסתכלתי בפורום ברשת וגם כאן, רק שלי יש טוויסט - בחנות (KSP), המחשב עבד בצורה תקינה. וכשחזר היום הביתה, הוא שוב לא עבד עם חמשת הצפצופים. מחר נוציא את הסוללה מהלוח ונחכה כמה שעות. ואם לא יעזור אולי אחזור בעצמי ל KSP. מעבר לזה , יש עוד רעיונות?

10. איך מעלימים את ההודעה הזאת מכרום מבלי להשבית את מצב מפתח

11. Started by Yaniv Debbi,

מחשב ישן. לפחות שש שנים. לוח אסוס. אחרי כיבוי ממושך. אך עדיין מחובר לחשמל. שוכח מאיפה להעלות ווינדוס. לא מזהה הארד דיסק משני. סתם אין תצוגה. תאריך ושעה מדוייקים. בעיה בלוח? או שהחלפת סוללה תפתור את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. היי יש לי במחשב כונן SSD ועליו מערכת הפעלה וינ 10 פגומה על הכונן יש 4 מחיצות איך אני מבטל את המחיצות ומוצא את המחיצה עליה ניתן להתקין את מערכת ההפעלה. ולהפעיל "חדש" עד כה ,אין לי אפשרות להתקין על אף מחיצה תודה

13. Started by No-One,

שלום לכולם, במחשב ניייד asus x200ma התקנתי בעבר וינ'10, לאחר שגיליתי שהוא עובד בצורה מקרטעת למדי החלטתי להתקין לו וינ'7. הכנתי בוט עם rufus (יש לציין שכאשר הגדרתי את הבוט בביוס, ההארד דיסק לא הופיע שם אלא רק הבוט ברשימת הבחירה.) לאחר שתוכנית ההתקנה עלתה, בתפריט בו בוחרים באיזה כונן להתקין, לאחר שביטלתי את כל המחיצות(כמו שקראתי כאן בעבר) התוכנית מודיעה: setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition. ושכאני פותח את החלון הסבר כתוב: windows cannot be installed to this disk. the computer's hardware may not support booting to this disk. ensure that the disk's controller is enabled in thr computer's bios…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by אפי גרינברג,

ערב טוב, ברשותי מחשב LENOVO 510S. ומותקן עליו כרגע כרטיס רשת INTEL AC-3165. כמו כן יש לי ראוטר של פרטנר שאמור לתת לי מהירות גלישה של 200 M בפועל כשאני בקרבת הראוטר בסלון אכן מקבל מהירות של כ 180M אבל בחדר של הילד שנמצא במרחק של כ 6 מטר מהראוטר בקושי מקבל 20 M הציעו לי לקנות מגדיל טווח של EDIMAX AC750WIFI אבל מסתבר שהוא רק מגדיל טווח ולא מגדיל מהירות גלישה וההצעה השנייה הייתה לקנות כרטיס רשת חיצוני שיתמוך במהירות 200M שהראוטר מספק. לפני שאקנה ואבזבז עוד כסף אשמח לוודא שאכן זה הפיתרון הנכון ואם כן מה כרטיס הרשת המומלץ שיוכל לעקוף קיר שמפריד בין הראוטר בסלון לחדר של הילד ויספק לו מהירות גלישה הקרובה ל 200M כדי שישחק בפורטנייט אצלו בחדר ויעזוב אותי ב…

15. Started by Yanka Shimshon,

העכבר במחשב משתולל ללא מגע במחשב מה צריך לעשות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. היי לכולם בעיה במערכת הפעלה windows 10 ,אני לא מצליח להתקין שום אפליקציה או להסיר ! הכל התחיל אחרי תוכנה שעשתה ניקיון לרגיסטרי לדעתי עשיתי בדיקת קבצי מערכת דרך cmd ועוד כמה דברים ללא הצלחה אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. בצורה מאוד פתאומית ומפתיעה, גם העכבר וגם המקלדת שלי הפסיקו לעבוד במהלך הboot, הם מופעלים רק כשווינדוס עולה אבל לא לפני זה מה שמונע ממני לגשת לbios. אני חייב לציין שזו בעיה חדשה לחלוטין שלא קרתה לי אף פעם ושבנוסף לא היה אמור להשתנות כלום בביוס שלי שכן הoverclock למעבד עדיין בנמצא. העכבר והמקלדת הם של razer ולדעתי זה קשור לrazer synapse אבל גם הסרה שלו לא עוזרת כנ"ל גם הוצאה של החיבור לפני עליית המחשב ובזמן עליית המחשב חיבור מחדש... המקלדת והעכבר שניהם מחוברים בusb port העליונים כלומר שאמור בתיאוריה להיות להם עדיפות על שאר חיבורי הusb בלוח אם... מישהו נתקל בתקלה הזו ויכול לומר מה הפתרון? כרגע הפתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא הוצאה של ההבטרייה של הcmos מה שיגר…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by OrBen91,

שלום לכולם, אני משדרג במחשב הנייד שלי כונן רגיל לכונן SSD, המחשב במקור הגיע עם וינדוס 8, וכרגע מותקן עליו וינדוס 10, על התחתית של המחשב יש מדבקה שכתוב windows 8 ללא סריאל, אני מעוניין להתקין וינדוס 10 חדש ונקי על הכונן החדש, יש דרך להוציא את הסריאל נאמבר מהכונן הנוכחי? או שאין מנוס מלעשות קלון לכונן החדש?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by No-One,

שלום לכולם, השאלה היא כללית, אך במידה וזה משנה אז זה הנייד Asus x200ma האם אפשר לפצל את הכונן עליו כבר מותקנת מערכת ההפעלה? במידה ולא, אני מניח שעושים זאת תוך כדי שמתקינים וינדוס מבוט, בחלון בו בוחרים איפה להתקין את מערכת ההפעלה. הבעיה היא שבחלון הזה משום מה אני לא מצליח לפצל ליותר מכמה מאות mb בלבד, כאשר ההראד דיסק הוא 500Gb+-

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by dante123,

אהלן, ברשותי מחשב נייח כבר כמה שנים (נחשב זקן), וכל פעם לאחר שהוא לא הופעל זמן מה או הועבר ממקום למקום הייתה בעיה בהפעלה שלו, ספציפית מסך שנשאר שחור גם לאחר סטארטאפ (הכל בסדר מבחינת חיבורים פשוט הוא לא קיבל signal). בכל הפעמים זה תוקן ע"י שהוצאתי את זיכרונות הראם מהמקום ושיחקתי איתם- שמתי אחד בסלוט מסוים וכשהוא לא עבד שמתי בסלוט אחר, עד שהמחשב הצליח לרוץ עם זכרון מסוים שלאחריו הוספתי את השאר ללא בעיה. כרגע הפתרון הזה לא עובד. מחיפושים באינטרנט ניסיתי: א. לנתק את הכבלים מהמחשב וללחוץ על כפתור הכיבוי. ב. לנתק את כרטיס המסך ולחבר את כבל הdvi לתוך הכרטיס מסך המובנה של המעבד. ג. להוציא ולהכניס מחדש את הבטריה של הביוס. ד. ל…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by PriorTak,

הי, יש לי מחשב נייד לנובו דגם y50-70: https://www.superprice.co.il/items/1270417-מחשב-נייד-Lenovo-IdeaPad-Y50-70-לנובו לאחרונה המחשב לא עולה כראוי- הוא נדלק ומופיעה תצוגה מרצדת ושבורה של עליית המחשב. לאחר מס' שניות גם תצוגה זו נעלמת ולא מופיע כלום על המסך. דבר זה קורה גם בשימוש במסך המובנה של בלפטופ וגם בשימוש במסך חיצוני חיבור hdmi. אין כל שגיאה, צפצוף וכ"ו. המחשב לא נכבה. עצות? תודה

22. Started by OrBen91,

אני רוצה לשדרג בנייד כונן HDD לSDD, עקב איטיות נוראית של המחשב, אם זה משנה זה המחשב של Packard Ball והעלתי תמונה עם המפרט. כמו כן אני מעלה תמונה של החיבור של הHDD ושל החיבור בתוך המחשב, האם אפשרי בכלל לשדרג? מה שמתאים זה כונן 2.5 אינץ'? והאם יש דרך להוריד את הווינדוס ל32 סיביות במקום 64? הבנתי שזה לוקח יותר זיכרון מהמחשב (שגם ככה יש רק 4) ואין הבדל בתפקוד של הווינדוס. אשמח לעצות

23. Started by yossi21,

יש לי מסך 22 אינץ' של דל, דגם dell p2214h ולאחרונה שמתי לב שיש מריחות במסך, אין לי מושג איך זה קרה ואשמח לעזרתכם לגבי איך ניתן לתקן את זה. שיחקתי עם ההגדרות של המסך ושום דבר לא סידר את זה. אני מצרף כאן צילום מסך של הבעיה, תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. התקנתי וינדוס 10 לא מקורי .. פרוץ הכל עובד ומתקבל חוץ מהשלט למשחקים מאיפה להוריד דריוור ? זה שלט של xbox או איזה אתר להיכנס ???

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. היי, יש לי מחשב נייד DELL, LATITUDE 3450. חיברתי אותו לרגע, בטעות, לשנאי של HP. אני לא בטוחה איזה בדיוק. מיד הופיעה הודעת אזהרה, מסך שחור עם כתב לבן, שממנו הבנתי שאין התאמה בין השנאי למחשב. ניתקתי מיד (פחות מ30 שניות חיבור סה"כ), ולחצתי על כפתור הכיבוי. אח"כ שמתי לב שהמחשב התחמם מאוד. הנחתי לו להתקרר מעט, וניסיתי להדליק. לרגע הנורה נדלקת, והמסך מתבהר, ואז מיד הוא כבה שוב. יכול להיות שיש לי קצר במחשב, או בסוללה שלו? יש משהו שאפשר לעשות כדי לבדוק את זה, לפני שאני קונה מחשב חדש? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים