תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
אהלן לאחר שדרוג המחשב (החלפת לוח אם לb660 ddr4 master ומעבד לintel i7 14700k), המחשב עלה בהצלחה אך הרגיש די איטי. לאחר מכן בדקתי חיבורים בכל הכבלים כולם היו בסדר. החלפתי מיקומים של הRAM, באחד הפעמים המחשב לא עלה ונדלקה נורה אדומה ליד האינדקציה של הCPU. החלפתי שוב מיקום של הRAM וחזר לעבוד. שידרגתי לווינדוס 11 מ10 בתקווה שזה אולי יעזור אך עדיין לא עזר, המחשב היה איטי. פתחתי אותו שוב החלפתי את מיקום הRAM ומאז אולי במקריות אולי לא המחשב לא עולה, לא מגיע לboot אפילו. מסך שחור. ספק כח 550w , מותקן גם כרטיס מסך של gtx 960 , הורדתי אותו לצורך הבדיקות לא עזר. קניתי זוג DDR4 חדשים היום והרכבתי אותם, עדיין לא עוזר. אשמח לטיפים וכיוונים לבדוק מה ואיך. תודה וש…
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים נייחים ישנים (כל אחד מעל 10 שנים). לצערי הם כבר לא עובדים - לא נדלקים . המפרט של המחשב "החזק" מצורף בקובץ, למחשב השני החלש יותר אין לי מפרט. האם כדאי לתת/למכור את המחשב/ים ולקנות אחד חדש או לתקן את הישן? המחשב החדש/מחודש יצטרך להתמודד יותר מרק סרטים ועבודה על Office תודה
-
- 1 תגובה
- 382 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שמדליקים את המחשב ועל המסך מופיע שם של לוח אם מרגע זה המחשב נתקע ומסך מתחיל להבהב (נכבה/נדלק). לאחרונה המסך הפסיק להידלק בכלל. מה ניתן לעשות במקרה הזה? האם זה כרטיס מסך שנשבר? אציין שזה מחשב ישן (בערך 9 שנים) עם כרטיס מסך מובנה ולא נפרד. האם זה אומר שצריך להחליף את כל לוח אם? ניתן בכלל להשיג לוח אם שמתאים למחשב ישן כזה ולהחליף לבד? כדאי ושווה להזמין טכנאי בשביל זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
- 2 followers
-
-
-
אם יש לי 3 מאווררים במארז איך עדיף לחבר אותם , כל אחד לsysfan נפרד או לחבר במתאם לsysfan אחד?
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום וברכה חייב עזרב בצורה נואשת.... יש לי לפטופ Asus Laptop TUF F17 FX706HM עם כרטיס מסך NVIDIA® GeForce® RTX 3060 (https://www.asus.com/laptops/for-gaming/tuf-gaming/2021-asus-tuf-gaming-f17/helpdesk_download/?model2Name=FX706HM) אני משתמש בWIN11 ולפני תקופה התחילה לי תקלה מוזרה ביותר שמתי לב שכשאני משחק בCALL OF DUTY המשחק פשוט לא זז והגרפיקה מקרטעת עד 0 בדקתי וראיתי שמתאם התצוגה הוא לא מוגדר לזה של NVIDIA אלא INTEL המובנה בלוח אם, וכי הכרטיס מסך משום מה לא מזוהה לא עזר הסרה והתקנה מחדש של הדרייברים מNVIDA , גם במנהל ההתקנים הכרטיס מסך נעלם זה ניפתר רק אחרי שעשיתי עדכון גרסה לBIOS דרך USB מקובץ שדרוג שהורדתי מהאתר של ASUS - BIOS…
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב משרדי פשוט, להלן המפרט, ואני מעוניין להוסיף לו כרטיס מסך שכבר קיים ברשותי - MSI_GeForce_GTX_1050 כאשר אני מחבר את כרטיס המסך המחשב לא עולה, אני רואה מסך שחור ואפילו לא מגיע לאפשרות לפתוח BIOS. אני חושד שהבעיה היא ספק הכוח, אשמח בבקשה לעזרה
-
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי מפצל לרשת כמו זה. שמפצל את הכבל שיוצא מהמודם לשניים, אחד למחשב ואחד למדפסת. כשכל אחד מחובר לבד, שניהם עובדים. אבל כששניהם מחוברים יחד, אף אחד לא עובד. כל הכבלים נבדקו ונמצאו תקינים, גם המפצל עצמו נראה תקין, ואין בו חוט מנותק או משהו. מישהו יודע מה הבעיה? מה שקראתי קצת, זה שהמפצל הזה לא יכול להפעיל שני מכשירים במקביל, אלא כל פעם אפשר להשתמש ברשת רק באחד המכשירים. הבעיה כאן שכשהמדפת והמחשב מחוברים, אף אחד לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
- 2 followers
-
-
היי איני מצליח להתקין תוספים במחשב PC וינדוס 11 בניסיון להתקנת התוסף יוצאת הודעה "החבילה לא חוקית " בקספרסקי לא הייתה לי בעיה כזו רק באיסט התוספים של ,מקס,שופרסל וכדו תודה
-
- 1 תגובה
- 312 צפיות
- 2 followers
-
-
מחפש טכנאי מנוסה להגדרת מערכת NAS מסוג QNAP TS-431. נדרשת מומחיות ב: 1. הגדרת QSync 2. הגדרת גישה מרחוק מחוץ לרשת המקומית 3. ביצוע הגדרות מתקדמות נוספות אם מישהו מכיר מישהו כזה אשמח שתפנו אותי טל
-
-
- 1 תגובה
- 353 צפיות
- 2 followers
-
-
מתי שמפעילים HPET דרך ה BCDEDIT זה עולה ל40 אחוז שימוש והמחשב נורא איטי אם מבטלים זה חוזר לעבוד נורמלי והכל רצ כמו שצריך אבל משחקים כמו CS2 VAL עדיין מקרטעים ויש DELAY מזייפים מיקום וכו תודה
-
- 1 תגובה
- 394 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח אם Z68 z68ma-d2h-b3 עם 4 חריצי הרחבה זיכרון 2 בצבע לבן ו 2 כחול שאני שם בצבע הכחול 2 זכרונות 1333 ובסלוט הלבן 1333 ואחד 1600 ה 1600 תוקע את המחשב ואין BOOT , את הזיכרון 1600 בדקתי ב MEMTEST עם התוכנה 39 סיבובים הוא תקין לגמרי מה מסתבר ? שאם אני שם את הזיכרונות הפוך ה 1600 ו ה 1333 בצבע הכחול ו 1333/1333 בצבע הלבן אז יש BOOT למה ? מישהו נתקל בזה ? אפילו שמתי את ה 1600 לבד בלי אף זיכרון בסלוט הלבן ואין BOOT מה יכולה להיות הבעיה ? זה קרה לי בעוד לוח אם Q65 ורק שינוי של המקומות עשה BOOT ה 1600 עולה רק שהוא בסלוט הראשון שקרוב למעבד למשל במקרה הזה הצבע הכחול .
-
- 1 תגובה
- 396 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב עם מעבד של אינטל I7-11700K וכרטיס מסך של Nvidia. המחשב בסך הכול עובד מצוין למעט תופעה מעיקה שאני לא מצליח להבין או לפתור. בכל פעם שאני לא נוגע במחשב זמן מה והוא במצב מנוחה, ברגע שאני אתחיל להשתמש בו שוב לראשונה ואעשה פעולה כלשהי כמו- לפתוח אפליקציה של טלגרם / לפתוח דפדפן ולהיכנס ליוטיוב / להיכנס להגדרות של ה- Windows כל המחשב יתקע לרגע, העכבר תקוע ואי אפשר לעשות כלום. לאחר 1-5 שניות זה משתחרר ואפשר להשתמש במחשב כרגיל עד הפעם הבאה. אני מתעלם מהבעיה כבר זמן רב אבל החלטתי לשאול האם מישהו נתקל בתופעה כזאת, איך אפשר לבדוק ולטפל בזה?
-
- 1 תגובה
- 219 צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי מחשב אישי חדש - Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAH8 15.6" Core i7 - ויש לי Macbook Pro מהעבודה. קיבלתי מהעבודה תחנת עגינה שתומכת בMac, והנחתי שהיא תתמוך גם במחשב לנובו. בתיאור של המחשב בלינק כתוב ספציפית: 1x USB-C® 3.2 Gen 1 (support data transfer, Power Delivery and DisplayPort™ 1.2) שאלתי את הGPT והוא אמר שגם אם אני לא אקבל פיצ'רים מסוימים של Thunderbolt כמו 4K בשני מסכים או daisy-chaining, זה כן אמור להתחבר ולעבוד (יש לי מסך שמחובר בDP לHDMI, מקלדת ועכבר עם USB לכל אחד, וכמובן טעינה). אני מחבר את המחשב החדש לעמדת הטעינה דרך הUSB-C, והוא לא מעביר כלום חוץ מהטעינה (לא מסך לא מקלדת ולא עכבר). מישהו יודע להגיד למה זה? אנ…
-
- 1 תגובה
- 289 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב , במחשב הנייח שלי , מערכת הפעלה : Win-10 , גרסת build : 19545.5011 , בעת גלישה באתרים אין כל בעיה ,למעט אתר אחד (ישראלי) , כאשר אני ‘נכנס’ לאתר , אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה : ActionController::InvalidAuthenticityToken in Devise::SessionsController#createActionController::InvalidAuthenticityToken Extracted source (around line #211): 209 210 211 212 213 214 def handle_unverified_request raise ActionController::InvalidAuthenticityToken end end end Rails.root: /opt/apps/crm Application Trace | Framework Trace | Full Trace להסביר actionpack (6.1.7.3) lib/action_controller/metal/request_forgery_protection.rb:211:in handle_unverified_request' actionpack…
-
- 1 תגובה
- 189 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים בוקר אור, אני מעוניין לרכוש חבילת אופיס 2024 לטובת השימוש הבייתי שלי והעבודה, נתקלתי במקרה באתר https://b-gamer.co.il/os-software/microsoft-office-2024-professional/ שמציע אותו במחיר זול מאוד. מישהו מכיר אותם וניסה? תודה רבה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 269 צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברה אחרי שאני קצת למוד ניסיון עם מחשב שנשלח בעבר לתיקון וחזר כשהוא עקום לחלוטין (כנראה נפל במשלוח) ואחרי לפטופ שהרסו לי את המסך, אני חושש קצת לשלוח לתיקון. יש לי מסך מחשב 24 אינץ’ (עלה בזמנו באזור האלף ש”ח, קניתי אותו במעט פחות במבצע). אחרי תקופה די קצרה, מדי פעם המסך היה נכבה והיה צריך לתת דחיפה לכבל של החשמל שמחובר למסך (נניח אם טיפה מסובבים את המסך. זה מסך שניתן להזיז לכל כיוון). זה משהו שהעדפתי לחיות איתו ולא להסתכן שיגרמו נזק למסך. לאחרונה, קרוב יחסית לסיום תקופה האחריות, אחד העיגולים בתחתית המסך התנתק. האם הייתם שולחים לתיקון (במעבדה שכבר גרמה נזק לאחד המוצרים שציינתי לעיל) או מעדיפים לחיות עם הדברים האלה ולא לקחת סיכון לנזק שיגרם למסך?
-
- 1 תגובה
- 302 צפיות
- 2 followers
-
-
היי קוראים לי דניאל ואני גר במדריד. יש לי 2 בעיות בלפטופ יוגה שלי. ( נתונים - I7, 16GRAM , אחסון 1T, נקנה באילת בערך לפני 4 שנים ) 1. פלסטיק שבור בתחתית המסך באיזור של הציר - הלכתי למעבדת מחשבים עם הרבה המלצות והם אמרו לי שיעלה 100 יורו לתקן את זה. כשהוא החזיר לי את המחשב ראיתי שהוא רק הדביק את זה והוא אמר לי שזה דבק מיוחד ולא סופר גלו ושזו האופציה היחידה ושלהחליף את הפאנל אומר להחליף גם את המסך וזה המון כסף. האם זה נכון? האם הסכום שהוא גבה על הדבקה הגיוני? גלישה איטית באינטרנט - כשאני מדליק את המחשב הוא מתחבר לאינטנרט ועובד יחסית בסדר ( SPEED TEST 400 MBPS ) ואז אחרי כמה דקות הוא מתחיל לרדת וכשאני בודק אחרי חצי שעה נגיד הוא על איזה ( SPEED TEST 100 MBPS ) . אני מצ…
-
- 1 תגובה
- 259 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לא מצאתי פורום מתאים מקווה שזה מתאים כאן. יש לי טלוויזיה oled של LG וחיברתי לה ממיר של yes. אני רוצה להשתמש רק בשלט של yes ושyes יעלה אוטומטית שאני מדליק את הטלוויזיה. עכשיו זה מדליק את מסך הבית של lg ואני צריך לעבור ל hdmi כדי להגיע לyes. איך אני מגדיר את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מבקשת לקנות דיסק חיצוני לגיבוי. נפח הקבצים במחשב אצלי (בכוננים D+C) הוא 180GB אז אני חושבת לקנות דיסק של 480 או 500GB. אמנם טכנאי מחשבים הציע לקנות של המותגים וסטרן דיגיטל או סי גייט, אבל קראתי באינטרנט חוות דעת שאמרו שהם התקלקלו מהר. ממה שהבנתי, עדיף לקנות מסוג SSD שאמור להיות אמין יותר, וראיתי שיש כאלו למותגים סמסונג וגם סאן דיסק. אז אשמח לחוות דעת מנסיון אישי לגבי שניהם: 1. כונן Samsung 870 EVO 500GB SATA III SSD 2. כונן SanDisk SSD PLUS 480GB SATA III SSD תודה.
-
-
- 1 תגובה
- 307 צפיות
- 2 followers
-
-
אשמח לעזרה בנושא. מדובר במחשב חדש לחלוטין (כרגע מותקנת בו מערכת הפעלה “אובנטו” שהגיעה כברירת מחדל) אני יודע שיש שבדורות הקודמים צריך לטעון מנהלי התקן. רק שאני לא מצליח לטעון שום מנהל התקן שהורדתי- להבנתי גם אם מנהל ההתקן לא קשור הוא אמור להיות מופיע ברשימה…. יכול להיות שאני מפספס לגמרי והקבצים לא מתאימים אשמח להכוונה. תת הדגם המדויק הינו DRL3M44 לא מצאתי יותר מדאי באתר הרשמי של דל בנושא דרייברים. https://www.dell.com/support/product-details/en-il/servicetag/0-M2NUY2tMTTU5TmJHWmVTSC95Z2FGQT090/drivers
-
- 1 תגובה
- 303 צפיות
- 2 followers
-
-
מה זו ההונאה הזאת בדיוק? קניתי 2 סטיקים של DDR 4 KINGSTON 16 GB וכתוב בפירוש שזה 3200 MHZ אבל שאני בודק בCPU-Z פתאום זה מראה לי 1600 מהירות? אז למה הם מפרסמים שזה 3200 MHZ ומאיפה לי לדעת ש3200 זה בעצם 1600 MHZ? לא הייתה לי שום דרך לדעת את זה חוץ מלחבר למחשב ולראות בעצמי. הבנתי שיש גם DDR 5 5200 MHZ אבל לא נראה לי שהלוח אם שלי תומך בו.
-
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, אני מנסה להתקין windows 11 על נייד חדש. בשלב מסויים אני מתבקש להתקין network driver. הורדתי את הdriver מהאתר של Lenovo. אבל אני מקבל את ההודעה "No network drivers found"
-
-
- 1 תגובה
- 415 צפיות
- 2 followers
-
-
https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z690-UD-DDR4-rev-1x#kf זה הלוח אם שלי. בCPU-Z רשום Z690 UD DDR4 הוא לא תומך בDDR 5 לפי מה שהבנתי. קניתי את המחשב בתחילת 2022 יש לי RTX 3060 12 GB ואני ממש לא מרוצה ממנו. לאחרונה שידרגתי ל32 GB ראם DDR4 וכנראה שעשיתי טעות כי לא ידעתי שיש DDR5 שהוא הרבה יותר טוב. גם פה לא ראיתי שיפור ממשי, בכל מקרה DDR 5 לא היה עובד לי בגלל הלוח אם זה המעבד שלי 12th Gen Intel(R) Core(TM) i9-12900K 3.20 GHz הספק שלי 750 W ממה שראיתי יש המלצה על כרטיסים של 4090 שיהיה 32 זיכרון של DDR 5. מה לעשות? להחליף את כל הלוח אם?
-
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, ברשותי HDD 4GB של WD שנשבר לו הפלסטיק בתוך החיבור SATA שלו, ניסיתי במגוון טריקים ואף לחבר את הפלסטיק עם דבק מגע אבל הHDD לא מזוהה ע"י המחשב. הכונן מכיל המוון מידע וגיבויים ואני לא מעוניין לזרוק אותם לפח או לשלם עשרות אלפי שקלים להצלת המידע, אשמח לדעת אם למישהו יש רעיון, או מעבדה/טכנאי שיכול לעזור כיוון שהHDD תקין לחלוטין חוץ מאותו חיבור.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-