תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,288 דיונים בפורום זה
-
היי. מחשב PC עם WINDOWS 7 ULTIMATE מרגע ההדלקה, עובד כשורה מספר דקות, ואז פשוט נכבה. לא קורס, או מסך כחול, אלא כאילו נלחצה לחיצה ארוכה על כפתור ה OFF תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי WINDOS 10 ובזמן האחרון אני מנסה לראות סרטי DVD בתוכנה הנקראת VLC MEDIA PLAYER, אבל את רוב הדיסקים שקניתי הם לא עולים והכונן שבו נמצא הדיסק מהבהבת נורה ירוקה אבל אין שום פעולה שהוא קורא את הדיסק. וחלקם הוא כן קורא, איך אני יכולה לפתור את זה? האם לפרמט את המחשב וזה יעבוד או לפתוח את גוף המחשב? אשמח לתשובה מהירה, שירה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מקשי w,s,a,d השתנו עם מקשי החצים למעלה למטה ימינה ושמאלה , מה עושים כדי להחזיר למצב הרגיל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין להכין סקריפט (קובץ BAT - כל הפקודות דרך הCMD). עכשיו אני מגיש את הפקודה הזאת: ping -a %Variable% -n 1 | findstr "Reply from" ויוצא לי פלט כזה: Reply from 172.17.230.61: bytes=32 time<1ms TTL=128 אני מעוניין להעתיק רק את הכתובת 172.17.230.61 ולהוסיף אותה לקובץ קיים במחשב. מישהו יכול לתת תשובה איך לעשות זאת? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום הופסתי את המדפסת להתקנים ומדפסות אבל משום מה לא ל=ניתן לקבוע אותה במדפסת ברירת מחדל מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לסדר את הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברים. שוקל לרכוש NAS. הבעיה היא שבכבר יש לי 4 דיסקים של 8 טרה ב PC מלאים במידע. אם אעביר אותם לנאס האם: 1. הנאס ידע לקרוא את המידע (הדיסקים עובדים כרגע ב NTFS) ? 2. יהיה אפשר לבצע RAID על הדיסקים המלאים במידע כבר (או שביצוע רייד מוחק את המידע). אם התשובה ל 2 היא לא, מה הפתרון למעט רכישת עוד 4 דיסקים, הכנתם לרייד והעברת המידע לשם (פרוצדורה שתעלה לי אלפי שקלים)?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
לא מצליחה לסנכרן בין אנשי הקשר בחשבון הגוגל שלי למכשיר שלי (בחשבון הגוגל יש 227 אנשי קרס והם לא מסתנכרנים ולא מוצגים במכשיר הסלורי-ONEPLUS 3) כאשר אני נכנסת להגדרות של חשבון גוגל אין לי בכלל את האופציה של אנשי קשר (יש כרום, דריב, ג'ימיל, מפות יומן חדשות, חנות) ניסיתי למחוק את החשבון ולחזיר זה לא עזר עדין לא מסונכרן אין את האפשרות של לסנכרן אנשי קשר אוטומטית או ידנית מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחבר לשירות netflix לשם צפייה בשידורי וידאו באיכות גבוהה מהנייד לטלויזיה , בנייד אחד יש חלונות 10 גירסה ביתית (מעודכן) ובנייד השני חלונות 7 מעודכן האם הדפדפן בחלונות 10 מותאם יותר ואילו הדפדפו ב 7 ( IE11ׂ) לא נועד לתזרים מדיה באיכות FHD ? שאלה שניה יש לי גירסה , Build 1803 windows 10 home קראתי באתר microsoft שסיום השירות בעבור גירסה זאת מסתיים 12 לנובמבר 2019 .... ".....על המכשיר להתקין את העדכון האחרון כדי להמשיך לקבל תמיכה..." . מה זה אומר מבחינתי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם נגן ה DIVX במחשב מסרב להימחק בכל תוקף ניסיתי מספר פעמים אך הוא מסרב להימחק המשקל שלו 1.81 זה סתם מציק לעין מהי יכולה להיות הסיבה
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשב נייד מדגם lenovo ideapad 110-117lkb מעבד i3 וכרגע אני עובד על ווינדוס 10 ברצוני להעיל אותו על ווינדוס 7 אבל לא מצאתי דרייברים חיפשתי הרבה בגוגל יש אפשרות שקימיים דרייברים לווינדוס 7 ואני לא יודע ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בידי קובץ קול mp3 שארכו שעה וחצי. רציתי לצרוב לתקלטור dvd (והצלחתי) אך הנגן במכונית אינו קורא dvd. רציתי לצרוב לתקליטור cd אך הקובץ גדול מדי. חתכתי את הקובץ לחצי באמצעות audacity ו premier pro (ב 2 נסיונות שונים כי אף נסיון לא הצליח. ב 2 התןכנות ביצעתי export למחצית ה mp3) הכנסתי תקליטור ריק, ב windows10 העליתי windows media player, פתחתי חוצץ burn ב windows media player, סימנתי אפשרות blank disk ולחצתי start burn. windows media player העלה פס התקדמות, ה cd הסתובב והשמיע קולות וכאשר פס ההתקדמות הגיע לסוף סרגל ההתקדמות נפתח הכונן והדיסק יצא. הכנסתי את הדיסק בחזרה לכונן, ניסיתי לקרוא מה בדיסק ומערכת ההפעלה התיחסה לדיסק כאל ריק ונשא…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מספר קבצים אשר תופסים לי נפח לא קטן מהדיסק, ורציתי לדעת האם ניתן למחוק: קיבצי SYS: 16 ג'יגה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מנסה לפתוח את האקסל ואת האופיס וישר מקבלת הודעה של להמתין עד להתקנת תוכנית התקנה ולאחר מכן רושם ללא הצלחה ונסגר אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הבן שלי קיבל במתנהלפטופ חדש לפני חצי שנה Inspiron15 סדרה 3000 עם מעבד אינטל core i3 ווינדוס חדש. המחשב לא זז . הארד דיסק ריק והשימוש שלו בעיקר אינטרנט ופה ושם אופיס. לו-חלו המון זמן לעלות 3 חלונות בכרום והוא נתקע לגמרי.. .מהלעשות בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני ראיתי את ההגדרה הזו בביוס אבל אני לא יודע על איזו הגדרה לשים אותה אני לא עושה overclock בכלל וגם לא מתכנן לעשות אבל מישהו יכול להגיד מה הכי עדיף לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב! יש לי מחשב נייד HP G60 שהתצוגה שלו ממש חלשה... אם והיה והצלחתי לראות משהו זה אולי את הלוגו של HP ממש חלש ,במרכז, בהפעלה של המחשב,וזהו. כשחיברתי למסך חיצוני גם לא ראיתי כלום, לא דרך HDMI ולא דרך VGA. ההארד דיסק היה ריק מתוכן-מפורמט,אבל בעזרת כמה עצות.... הלכתי על הכמעט בלתי אפשרי ואיכשהו (בעזרת פנס שמוצמד כמעט למסך,רק כך אני יכול לנסות לראות משהו) התקנתי עליו בצורה הזו ווינדווס 10. מה הסיבה לכך? אשמח לתשובות... תודה * יש לציין שכבר שיחקתי עם הבהירות של המסך עם קיצור המקשים הייעודי של המחשב - F8+FN ועדיין לא עזר. הוא על מקסימום.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום . חברים ותודה מראש לכלום קנית כרטיס מסך חדש מי סדרה של GTX1080G1 ולוח אם שלי gaming 7 z370 תודה ..
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף את הכרטיס רשת בלפטופ כי הקליטה בו לא טובה, ראיתי שיש לא מעט שעשו זאת לפני בדגם הזה אבל לא מצאתי פוסטים מהשנה האחרונה שממליצים על כרטיס חדש שתואם למחשב. אני חושב להזמין את הכרטיס הזה: Intel Wireless-AC 9260NGW איך אני מוודא שהוא מתאים (גודל פיזי ובדרייברים)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב HP נייד דגם dv6-3110ej עם שני סלוטים לזיכרון כרגע יש בו שני כרטיסים כל אחד 2 גיגה DDR3 רכשתי שניים כל אחד עם 4 גיגה החלפתי ולא עלה המחשב הוא מראה שהוא מנסה לתקן את עצמו וחוזר על הפעולה בלי הפסקה ולא מצליח מחפש פיתרון או לחילופין מה האפשרויות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הווינדוס שלי עודכן לגרסה האחרונה שלו. 1803. אני רוצה לעשות לו ריקוברי לגרסה הקודמת שלו. בכל המדריכים שנתקלתי בהם עד עכשיו כתוב שאפשר לעשות את זה עד עשרה ימים מהעדכון. ואחכ זה אבוד. האם יש דרך לעקוף את זה? לעשות rollback אחרי הזמן הזה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זה מסוכן לשים את הנייד על הרגליים או על הפין ? או שזה רק מיתוס. אני יודע שזה לא ממש קשור חח
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשפר את המחשב שלי. הוא משמש אותי בעיקר למשחקים, בסגנון: FIFA 2019, Battlefield1, GTA V, Rainbow Six Siege. התקציב הוא עד 2000 שקל, כשהעדיפות היא לחסוך. המפרט הנוכחי שלי לשיפור, הוא: דיסק קשיח: HDD 1TB של TOSHIBA לוח אם: h81m p33 v1 של MSI מעבד: i5-4460 3.20GHz זיכרון: 8GB כרטיס גראפי: - GEFORCE GTX 650 - Intel HD Graphics 4600 אשמח לענות לכל שאלה נוספת. תודה מראש! J
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לא מצליח להתקין את כרטיס הרשת לאחר שמחקתי אותו פעמיים והעלתי המחשב מחדש האם להחליף כרטיס רשת?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע אני עם Antec 500W VP, אני מפחד שזאת עלולה להיות הסיבה שהמחשב שלי נתקע ומאתחל את עצמו כשאני משחק משחקים על הגדרות של אולטרה. מעבר לזה, מישהו יודע במקרה מה אני יכול לעשות כשאני נתקל ב DCOM event ID 10016 error והאם יש איזשהו סיכוי ששני התקלות קשורות אחד לשנייה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-