תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
איך אני יודע איזה עדכון אני צריך לעדכן את הביוס פשוט עשיתי איפוס למחשב והביוס לא מעודכן איך אני יודע מה לעדכן ואיזה ואיך
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
למישהו יש רעיון ניסיתי לחפש כמה מדריכים בגוגל עברתי על הצ'קליסט והבעיה נותרה
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בערך עד שנת 2012 היה לי מחשב נייח הוא כבר לא עובד ולא ברשותי אני רוצה להיכנס לכתובת שלו מה לפטופ שלי ולהוציא דברים איך אני מוצאת את הכתובת שלו או משהו שיעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב יש לי מחשב נייד מק שמחובר כרגע לדוקינג סטיישן ואליו מחוברים 2 מסכים ויש לי עוד מחשב נייך שאני רוצה לחבר ל2 המסכים האילו ולהחליף בין המחשבים על אותם המסכים מה הכי נכון והכי טוב שאני אקנה? תודה
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום..עברתי על אין ספור פוסטים בנושא ללא פיתרון אני עם ווינדוס 10 (כבר ניסיתי היום לעדכן) לא עזר יש לי מיני מחשב של INTEL שמחובר לטלוזיה עם HDMI הרמקולים מתחברים בחיבור אוזניות למחשב, הכל עבד טוב היתה לי אפשרות של שמיעה מהטלוזיה ושמיעה מהרמקולים ופתאום הבעיה צצה.. אני שומע מהטלויזיה אבל לא מהרמקולים ב"השמעה" יש רק את הטלויזיה שלי וגם שאני עושה הצג התקנים זמינים ומנותקים אין לי עוד אפשרות מה שאומר שאין לי בכלל אפשרות לשנות את זה להתקן אוזניות..זה מושמע מHDMI ניסיתי גם לעדכן דרייברים..ללא שינוי כשאני מחשב את הרמקולים למחשב אחר זה כן עובד מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע מה זה שתי הנקודות על המסך? חשבתי שזה לכלוך אבל זה לא יוצא. איך בודקים אם יש פיקסלים שרופים במסך?
-
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
- 2 followers
-
-
לא יודע מה קרה, פתאום התכנה שלי (Foxit pdf creator) הודיעה לי שאני במסלול של שבועיים שתמו היום. החלופה החינמית של foxit - 150 מגה גודל קובץ. איפה הימים שהיית צריך רק פותח קבצים קל משקל? היש אחד כזה בנמצא?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
- 2 followers
-
-
עשיתי היום קצת סדר וניקיון וניתקתי את הכבלים של המחשבים כדי להזיז אותם. כשבאתי לקחת את הכבלים שמתחברים לספק, שמתי לב שיש לי שלושה כאלה. שניים מהם אמורים להיות של המחשבים והשלישי אין לי מושג למה שייך (אולי הגיע עם המדפסת אולי עם מוצר אחר). איך אני יכול לדעת אילו מהכבלים שייכים למחשב? האם זה משנה איזה מהם אני מחבר (בדגש על זה שאחד מהם בוודאות לא הגיע עם המחשב ואין לי מושג לאיזה מוצר הוא שייך)? תודה ושתהיה לכם שנה טובה וחג שמח
-
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
- 2 followers
-
-
אני יושב לי עם המחשב, לפתע פתאום המסך מאבד את זה. הוא מתחיל להבהב קווים ואורות בלי קשר. בדקתי את החיבור, ניסיתי על מחשב אחר, הוצאתי אותו מהשקע והחזרתי, הוא רק חוזר לכמה שניות ברזולוציה נוראית ומיד משתבש מחדש. כמה דקות לפני היו כמה הפסקות חשמל בבית. זה יכול להיות קשור אולי? תצילו אותי פה!
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
- 1 follower
-
-
הבעיה התחילה מאז אתמול בבוקר. אחד המאווררים במחשב מרעיש (אולי המאוורר של המעבד שכל גוף הקירור שלו הוחלף לפני חודש אז הוא חדש לחלוטין),ואז המסך הופך לשחור והמחשב נשאר פועל תוך כדי התקלה מתרחשת במצב מנוחה שלא נוגעים במחשב גם. המחשב נרכש באמצע שנת 2018 אין מסך כחול מקדים לתקלה
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, רכשתי כונן סיגייט 4טרה חדש , כונן פנימי שאמור לשמש כאחסון לכל השיט שיש לי במחשב . Seagate Barracuda HDD 4TB Sata III ST4000DM004 התחלתי לגבות את כל הדברים ושמתי לב שהמהירות כתיבה / קריאה מזעזעת ואיטית עד כדי כך שהמהירות יורדת ל 0 ואז עולה ל 2 מגה ואז יורדת בחזרה ל 0 . בדיקה של דיסק מארק נותנת 75 מגה בקריאה ו 8 מגה בכתיבה . הכונן מחובר ב SATA3 וכל הבדיקות של סיגייט גם הראו שהכל תקין , הכונן מפורמט ב NTFS . מעבר לזה אין לי מושג מה יכול להיות דפוק ולמה יש מהירות כזאת מזעזעת , יתכן והכונן דפוק ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מיד שקיבלתי את הלפטופ מאמזון (יוגה 7) ניסיתי להדליק לראות כמה אחוזי סוללה יש והוא לא נדלק. רק כשחיברתי למטען הוא נדלק. אחרי כמה דקות הופיע על המסך שאחוזי הסוללה 53%. יתכן בגלל שזה הטענה מהירה (65W PD). האם קיבלתי מחשב שהסוללה התרוקנה או זה מין פי'צר בטיחות שלא ידלק בטעות במשלוח? המחשב לנובו yoga 7
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מקלדת GK61 (60%) ופה בדיוק מתחילה הבעיה, שאין כפתור Delete. ניסיתי את הצירוף הזה ביחד עם כפתור ה - FN וזה גם לא עובד. למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים,אני חדש פה ומתנצל מראש אם עברתי על חוקי הפורום. אנסה לפרט בקצרה,התקנתי משחק שכנראה היה בו טרויאן והוא השבית לי את המחשב מלהתחבר לאינטרנט,מה שלא ניסיתי וזה כולל שיחזור ואיפוס ומה לא,שום דבר לא הצליח,משהו בטרויאן פשוט חסם לי את הIP. לקחתי מחבר את הלפטופ שלו כדי לנסות ולהוריד את הווינדוס לדיסק און קי ולפרמט לבד,אבל הBOOT לא קורא את מה שהכלי של הווינדוס יצר בדיסק און קי,נסיתי את זה אולי 7 פעמים וכל פעם זה שעה עד שהקובץ מוכן,אני פשוט מותש ומנסה ללמוד להתקין לבד ולהימנע מללכת לטכנאי(אגב הוא אלוף ואני תמיד שמח לשלם לו על המקצועיות שלו והוא איש טוב)אבל מציק לי שאני לא מצליח להתקין משהו שכביכול ניראה פשוט לפי הסרטונים יש לי דיסק און קי 3.0 פלאש 16 ג…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי איך אני יכול לדעת אם שני מוצרים שמחוברים גורמים לבעיות בגלל תדרים דומים? מדובר ב-adapter שמתחבר ב-USB לצרכי גלישה באמצעות וואי פיי ובסט של מקלדת ועכבר שמחוברים באמצעות דונגל. מאז שחיברתי את ה-adapter אני חווה לאגים ולעיתים המקלדת פשוט לא כותבת את מה שאני לוחץ עליו. אציין שגם אחרי שאני מנתק את ה-adapter הבעיות ממשיכות (לפני שחיברתי את ה-adapter בפעם הראשונה, לא היו לאגים). בחנות אמרו לי שיתכן וזה נובע מבעיה של התדרים. עריכה: זה נבדק עם שני סטים של מקלדת ועכבר שיש להם (שניהם בעלי דגם זהה).
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני מתכנן לקנות כרטיס 3070TI חדש בקופסא מאדם שייבא אותם בעצמו מבחינת מחיר סבבה לי. השאלה שלי איך אני מסתדר מבחינת אחריות ואיך אני עושה את כל העסק ככה שאני לא משלם הרבה כסף ונדפק. יעני איך אני מוודא שהאחריות תעבור אליי וכמובן שהכרטיס יעבוד
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, המסך לא מציג כלום, מסך שחור, לא ברור לי מה הבעיה, שום דבר לא עולה... חברתי עכבר, מקלדת וכבל מהמסך למחשב DP (וכמובן חשמל) מה אני מפספס?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב בייתי ישן (5שנים) שהכניסה של ה hdmi נהרסה, כלומר החיבור . יש למישהו מושג האם ניתן להחליף עצמאית או כמה זה יעלה במעבדה? אני זו הדרך היחידה שלי לראות טלויזיה נורמלי (יש לי ילדים ואני רןאה עם אוזניות שמחבר למחשב, וגם מוריד המון טורנטים)
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ראוטר של ביליון . כיצד מגדירים נתב מחדש , הכתובת 192.168.1.1 לא עובדת... הייתי החברת אייס שנעלמה מהשוק בלי לתת מענה ללקוחות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום במחשב שלי מידי פעם שאני במסמכים של אופיס הכתב מתחיל להתערבב כאילו מבעיית זיכרון כשלהי שמשפיעה לפעמים שאני עובר עמוד וחוזר זה מסתדר ולפעמים רק שאני סוגר ופותח שוב או סוגר דברים ברקע זה מסתדר מצרף תמונה אחת AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40 GHz 16G RAM 64-bit operating system, x64-based processor NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER Windows 10 Pro SSD 1G לדעתי המחשב רחוק מחלש אז מה הבעיה כאן ?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, עשיתי Hard Reset לראוטר-מודם (D link 2650u), וכשבאתי להתחבר שוב לרשת הופיע לי שם הרשת בתור שם דיפולטיבי(BEZEK משהו), וללא סיסמא. נכנסתי לקונפיגורציה של הראוטר במטרה לשנות שם רשת ולשנות סיסמא, ומופיע לי שם רשת שונה(Hotbox משהו, לא קיים בחיפוש Wifi דרך טלפון\מחשב) וסיסמא אחרת שונה לחלוטין מהסיסמא שהיתה לוייפי(הסיסמא לוייפי היא מספר פלאפון של אחד השותפים, והסיסמא בתוך הקונפיגורציה בראוטר היא פלאפון של שותף אחר) בכנות, אין לי מושג מה פאקינג הולך. אשמח לדעת אם נתקלתם במשהו דומה ואיך אני יכול לפתור את הבעיה, כי כרגע אני לא יכול לשנות שם רשת ולתת לו סיסמא
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי, בדקתי במנהל הישומים ו ekrn של ESet לוקח לי מלא זיכרון 100%. האם אני יכולה למחוק לגמרי את האפליקציה eset? בתמונה ששלחתי המצב יותר "רגוע" כי ביטלתי כמה מהביצועים של eset בזמן אמת. ההגנה של ווינדוס 10 מספיקה? אם כן אז האם יש תוכנות חינמיות בטוחות? הסתכלתי ברשת וזו בעיה יחסית נפוצה, אבל לא הצלחתי לפתור ואני חוששת למחוק את התוכנה. האם היא הכרחית? ועוד שאלה, בהגדרות של ווינדוס להגנה מפני וירוסים ואיומים, אם אני נכנסת לניהול הגדרות, יש כל מיני אפשרויות, בזמן אמת, בענן, אוטומטית וכו... ובכולן כתוב שהמחשב שלי יהיה חשוף חוץ מהאפשרות של זמן אמת שהיא חסומה לי ואין לי אםשרות להפעיל. אז לא הפעלתי אף בחירה. להשאיר ככה? רשום שלא נדרשת פעולה ושeset פועל.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון לתהות.. כבר די הרבה זמן שחיפשתי מחשב נייד שישמש לי למחשב שני לעריכת וידאו, מצאתי בדיוק את המפרט שאני מחפש שיתאים לשימושים שלי (פרמייר, אפטר אפקט, רינדור מהיר, לעיתים גם ב 4K) לצערי, כשבאתי להשלים את הרכישה הוא בדיוק נגמר במלאי וכך בחנויות נוספות, מסתבר שבבלאק פריידי המחשבים האלו נחטפים כמו לחמניות חמות (לתשומת לב המתלבטים הנצחיים) בכל אופן בצר לי רכשתי את אותו מפרט בדיוק רק במקום 32 ראם, התפשרתי בלית ברירה על 16, כמובן שווידאתי שבדגם הנ"ל ניתן להרחיב את הזיכרון כך שאוכל להרחיב ל32. וכאן מגיעה התהייה שלי, ראיתי שזכרון 32 ראם למחשב נייד עולה עד כ 650-700 שח, 1. למה מחשבים עם מפרט זהה לחלוטין כשרק הראם הוא כפול - עולים כ-15…
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי מתאם usb לhdmi אחרי שהכניסת hdmi המובנת של המחשב הנייח שלי נהרסה. אני מחבר את המחשב לטלויזיה, סמארט טיוי של סמסונ ואני רואה ממש גרוע. צבעים מרוחים. עדכנתי את כל הדרייברין במחשב…למישהו יש מושג מה עלי לעשות?
-
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
- 2 followers
-
-
בגלל בעיות קליטה ברחבי הבית,רכשתי שתי יחידות של HUAWEI AX3 ואני מעוניין לחבר אחד הראוטרים לVR600 כדי לקבל חיבור DSL בזק. מה לשנות בהגדרות של ראוטר TPLINK VR600 כדי שישמש מודם בלבד?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-