עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה בזמן שהמחשב עולה שורת הפקודה נפתחת ונסגרת מיד מדובר בוינדוס 8.1 מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לחבר שלי התחילה בעיה מסוימת, לפעמים כשהוא משתמש במחשב המסך לא נדלק לו גם כשהוא מכבה ומדליק אותו.. כנראה שמדובר בבעיית מגעים כי לפעמים אחרי פריקות מתח המחשב חוזר לעבוד כרגיל.. מה שכן כשהוא מחבר את התצוגה ללוח האם אז זה כן עובד.. זה התחיל לקרות פתאום.. יש רעיונות? הוא ניקה את המחשב עד לא מזמן..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Tal .A,

שלום, לפניי כמה זמן המחשב שלי קרס ולא נדלק יותר לאחר כמה זמן הגיע טכנאי ניתק את הכרטיס מסך וחיבר אותו לכרטיס מסך של הלוח אם ואמר שבכרטיס מסך קיצר את המחשב ויש להחליף אותו היום קניתי כרטיס מסך חברתי אותו ושוב המחשב לא נדלק מה הסיבה לזה לדעתכם ואיך לתקן?

4. Started by gadh98,

מה הכלי (תוכנה) הכי טוב לאבחון בעיות FREEZE או RESTART פתאומי ב- WIN ? אני מדגיש שאין CRASH ! צריך כלי שמנטר כל מה שאפשר במחשב כולל תוכנה וחומרה כדי לגלות מה גרם לבעיה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by gogogo455,

רק רוצה לדעת מה זה ואם שווה להחליף לזה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני צריך לשנות את המיקום של הרמקולים בגלל שאורך הכבלים לא סמרטי אני רוצה לשים את הרמקול המשאלי מצד ימין למסך ואת הרמקול הימני מצד שמאל למסך. רמקולים 2.1 של harman kardon windows 10 האם יש אפשרות לעשות את זה?

7. יש לי מעבד I7 6700K & Z170 מה רמת העיבוד שלי מול דור 8 ואיזה I5 כבר מתחיל לעבור

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  8. Started by _Zohar_,

היי, אני גרה ביחידת דיור שבחדר השינה שלה יש שקע LAN פעיל בקיר. קניתי ראוטר וניסיתי להגדיר אותו כ AP ללא הצלחה. קראתי אינספור מדריכים וזה עדין לא עובד.. כנראה שמשהו מתפספס. כרגע המצב הנתון הוא שכיביתי את ה DHCP, החלפתי ל IP 192.168.1.2 שיניתי לחיבור את השם והסיסמה ועשיתי Reboot. כשאני מנסה להתחבר מהפלאפון או המחשב, אני מקבלת הודעה שהוא לא מוצא את ה IP מישהו מכיר? יודע איפה יכולה להיות הבעיה? תודה :)

9. Started by yogevcohen8,

היי לאחרונה נרשמתי לפאנל שיווקי שמבטיח הטבה מסוימת תמורת הרשמה בתשלום סימלי חודשי אך צריך להרשם בזמן שלא יאוחר משבוע ימים. כמו שאתם מבינים הזמן תם ולא נירשמתי. המערכת מזהה אותי ומאפשרת לי רק במחיר המלא (והגבוה מאוד). הבנתי שאם אשנה את כתובת האיי פי שלי הפאנל בעצם יזהה אותי כמשתמש חדש... השאלה שלי איזו איי פי עלי לשנות פנימית או חיצונית. ואם חיצונית האם זה משהוא שאוכל לבצע לבד?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by TheDiesel,

רכשתי כבל HDMI 4K לצורך צפיה במחשב דרך הטלויזיה וראיתי שאין את החיבורים המתאימים במחשב מה אני צריך לעשות? להחליף כרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  11. היי, אז ככה יש משחקים שאם אני נכנס הלהם בfull screen אז המסך פשוט נהיה שחור אפור עכשיו זה לא בעיה במסך בדקתי ו זה לא שהמחשב ניכבה זה פשוט שחור אפור ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלסגור את המחשב עם הכפתור כיבוי. חשוב לציין שאותם משחקים שזה קורה בהם אז אם אני איך שהוא מצליח להכנס אז אני מעביר אותם לחלון קטן אז זה לא קורה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by dani thompson,

יש לי ASUS ROG GL703GE ובמצב מנוחה המעבד על 55-59 מעלות, במצב משחק הוא מגיע לסביבות 85 מעלות.. יש אפשרות להוריד את הטמפרטורה? יש איזשהי סיבה שהוא מתחמם ככה? המחשב 17'

13. יש לי מחשב במשרד עם המפרט הבא. Intel Celeron CPU J3355 2.0 GHZ 8 GB RAM עם windows 10 הכרטיס מסך הוא זה שעל לוח האם המחשב מאוד איטי וכבד . אני עובד בדרך כלל עם הרבה חלונות פתוחים בדרך כלל תוכנות של אופיס. איך אני יכול לגרום למחשב לעבוד מהר יותר? כרטיס מסך? עוד RAM ? או האם זה פשוט שאלה של מעבד? אודה על עצתכם. תודה מראש.

14. התחדשתי במחשב נייד חדש (lenovo y730 15inch) ללא מערכת הפעלה. רציתי להתקין את הווינדוס בעזרת כונן חיצוני של wd my passport ultra, אך ההכונן לא מופיע בביוס(insydeh20 setup utility) ואני לא מצליחה לטעון ממנו את ההתקנה. חיברתי את הכונן לשני מחשבים אחרים, שקראו את הכונן ללא בעיה וזיהו שיש עליו התקנה של ווינדוס. כלמה שהצלחתי למצוא באינטרנט היה רלוונטי לגרסה אחרת של ביוס....למישהו יש מושג מה אפשר לעשות בנידון? *יש לציין שכרגע אין לי כונן אחר שאני יכולה להשתמש בו להתקנה*

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. התחדשתי במחשב נייד חדש (lenovo y730 15inch) ללא מערכת הפעלה. רציתי להתקין את הווינדוס בעזרת כונן חיצוני של wd my passport ultra, אך ההכונן לא מופיע בביוס(insydeh20 setup utility) ואני לא מצליחה לטעון ממנו את ההתקנה. חיברתי את הכונן לשני מחשבים אחרים, שקראו את הכונן ללא בעיה וזיהו שיש עליו התקנה של ווינדוס. כלמה שהצלחתי למצוא באינטרנט היה רלוונטי לגרסה אחרת של ביוס....למישהו יש מושג מה אפשר לעשות בנידון? *יש לציין שכרגע אין לי כונן אחר שאני יכולה להשתמש בו להתקנה*

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by חושן,

אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה אבל אין במחשב חיבור hdmi מה לעשות

17. Started by Ronen Smith,

שלום לכולם, לפני כמה דקות שידרגתי את ה - RAM במחשב הנייח שלי . היה מותקן עליו 2 כרטיסים של 2G ( כל אחד ) בתדר 1333 שידרגתי ל - 2 כרטיסים באותו התדר אבל כל אחד מהם הוא 8G ( חשוב לי לציין כי הכנסתי אותם לאותו חריצים שהישנים היו בהם קודם לכן ). אחרי שהדלקתי את המחשב , הכל עבד חלק , הבעיה היא עם הסאונד ( צלילים ). משום מה אני לא מצליח לשמוע ברמקולים שום דבר מלבד צלילי מערכת ( כמו כאשר אני מגביר את הווליום או מוריד ) אני על מערכת הפעלה WINDOWS 10 יש סיבה שזה קרה ? יש דרך לתקן את זה או שאני אכלתי אותה וסתם הפסדתי כסף וצריך לחזור לכרטיסי זיכרון הישנים ? אשמח לעזרה.

18. שלום מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות עם כזאת הודעת שגיאה (יש אותה אחרי כיבוי והפעלה מחדש) (יש תמונה)? יש פעמים שהמחשב עולה חלק בלי בעיות והכל בסדר, ויש פעמים שהמחשב עושה הודעה כמו בתמונה הראשונה, ויש פעמים שהוא עושה כמו בתמונה השניה. מה אפשר לעשות כדי שתמיד המחשב יעלה חלק בלי בעיות? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום חברים. אחד הדברים הטובים וגם המפגרים באנטי וירוס נוד32 זה שהוא מוצא את הוירוסים ואת חלקם מוחק לבד. (אני יודע יש אפשרות לסרוק בלי למחוק בסריקה מותאמת אישית) 2 שאלות: 1. איך אני מגדיר לו להפסיק לסרוק אוטומטית (יש לו תזמונים מוגדרים כנראה, והוא גם עושה סריקה אחרי שהמחשב נדלק) שזו הסריקה שמוחקת אוטומטית. 2.יש קבצי DLL מסויימים שהם שייכים למשחקים והוא תמיד מוחק לי אותם, וזה ממש מתיש לעשות בכל פעם reinstall. יש אפשרות להגדיר לאנטי וירוס הזה להתעלם תמידית מקבצים מסויימים? תודה

20. כל פעם שאני פותח את after effects וכותב בעיברית הטקסט פשוט הפוך, לא שהאותיות הפוכות אלא זה כותה מהסוף להתחלה. כמו 'שלום' הוא יכתוב לי 'םולש' מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by taly bron,

שלום, ארצה לבדוק כמה GB (או TB) תוכן אני צורך בגלישה במרשתת כל חודש במחשב PC בבית. יש לי ספק מרשתת: תשתית +תוכן, פרטנר 012 במהירות 100 MB. כיצד בודקים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  22. שלום, האם יש דרך לראות יס / כבלים / שירות טלויזיה אחר על מחשב נייד (אין לי כרגע טלויזיה בכלל)? והאם זה אפשרי על מחשב נייד ישן יחסית (יותר משש שנים)?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by kaboonkal,

שלום. יש לי בעיה במחשב העבודה: כיביתי אותו היום בבוקר ומאז הווינדוס מסרב לעלות. המחשב מגיע למסך התיקונים של ווינדוס אך לא מאפשר לי לשחזר מנקודת שחזור ולא מצליח לבצע תיקון אוטומטי. הדבר היחיד שהוא מאפשר לעשות זה לאפס את המחשב ולהתקין מחדש ווינדוס, אך ישנם מיילים חשובים של עבודה שאינם מגובים (עובדים באאוטלוק, המיילים אינם מגובים בPST, רק עד 2018). 1. האם יש דרך להוציא את המיילים מהתיקייה בהם הם נמצאים ע"י חיבור הHDD למחשב אחר? אם כן איפה הם אמורים להימצא בכונן? 2. האם יש איזושהי דרך לתקן את התקלה מבלי לאפס את המחשב? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by Dan Eitan,

שלום לפני שבוע רכשתי מחשב חדש מבית Dell דגם Inspiron 5480 לאחר יישור קו של דרייברים,ניסתי להפעיל את המשחק FIFA בגרסת הדמו דרך ממשק origin הרשמי והתאכזבתי לגלות שהמשחק מקרטע.. אחרי כל מיני שינויים בהגדרות הבנתי שאני הולך סחור סחור ושום דבר לא משתנה לטובה.. התרשמתי מכמה סרטונים ביוטיוב אשר מראים את הכרטיס הגרפי של המחשב (GeForce MX250) בפעולה בזמן משחק הפיפא ועובד להם מצוין! בהגדרות הגבוהות ביותר שיש למשחק להציע. למישהו מכם יש איזשהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? איזה בדיקות ניתן לבצע? מפרט המחשב : דוגמה למחשב פחות עם חומרה חלשה יותר שמריץ את המשחק באופן רציף ושוטף.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Nelly 1499,

היי חברים שבוע טוב לכולם במחשב של סבתא שלי השתנה העיצוב ואין לי מושג איך להחזיר אותו זה די מרגיש לי כמו ווירוס אבל לא יודע תגידו אתם אשמח לעזרה להלן תמונה: הכל ממש השתנה היה שולחן רקע רגיל

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.