עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ח ר,

התקנתי את הגרסה ההעדכנית. מנגנון ההדפסה ברקע לא עובד- הפעלתי שוב ושוב וכל הדפסה מכבה מחדש. פותר בעיות של HP לא עוזר של ווינדוס גם לא. האם התקנת הפקס שבאה עם זה מפריעה האם אפשר לנטרל אותה? תודה רבה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי ברשותי HP Pavilion 13 x360 PC. לאחרונה שידרגתי SSD ועשיתי התקנה נקייה לווינדוס 10. מאז, בכל פעם שהמחשב נכנס למצב שינה, בין אם בלחיצה על כפתור הכיבוי או סגירת המסך, המחשב ממשיך לעבוד ולצרוך אנרגיה (נורת כפתור הכיבוי עובדת ולא מהבהבת כמו שאמור להיות שהוא במצב שינה). לא ניתן להעיר את המחשב ממצב השינה. אני עושה לו תמיד הארד ריסט בשביל להפעיל אותו שוב. הורדתי את HP SUPPORT ASSISTANT ועידכנתי את כל הדרייברים שהיו חסרים למחשב. WINDOWS UPDATE גם מעודכן. אשמח לעזרתכם.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  3. היי, זה דיי דחוף. יש לי מחשב ממש טוב שקניתי לפניי שנה בערך ופתאום הוא רושם לי reboot and select proper boot device... מישהו יודע מה אפשר לעשות? אשמח לתשובה מהירה:)

• 75 תגובות
    • 46.8k צפיות
  4. אשמח לקבל עזרה. אני צופה בטלויזיה באמצעות מחשב שעליו מותקנת מע' הפעלה ווינדוס 7 (מיציאת HDMI בכרטיס המסך לכניסת HDMI בטלויזיה). הבעיה (שלי) היא שהמסך שך הווינדוס כאילו גדול מדי למסך הטלוויזיה כך שרואים רק חלקים מהאייקונים שעל המסך הראשי. האם ניתן לשנות את גודל התמונה (לא דרך שינוי הרזולוציה) כאילו לעשות "כיוון עדין" של גודל התמונה? ואם כן, איך.

5. Started by מיכאלה,

שלום, מקווה שאפשר לשאול על מדפסת-פקס. העניין הוא שקניתי מדפסת חדשה שאמורה לתפקד גם כפקס, והפקס מסרב לעבוד. כל החיבורם וההגדרות נבדקו כמה פעמים על ידי נציגי שתי החברות - קנון של המדפסת וסלקום של התקשורת. והן הרימו ידיים. כל אחד טוענת עכשיו שהאשמה בצד השני. אשמח לעצה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. איך מעתיקים קבצי דיסק ניד לדיסק זהה

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  7. Started by samsol,

היי, לאחרונה המחשב הנייח שלי עושה בעיות כשאני מנסה להדליק אותו. כשהוא כבוי ואני מדליק אותו, נראה שהוא מתחיל לפעול, המאווררים עובדים, אבל אז לאחר שתי שניות הוא כאילו נכבה ונדלק ישר שוב. ככה בלופ שלא מסתיים.... כשזה קרה בפעם הראשונה, כיביתי אותו, פתחתי אותו וניקיתי את האבק ואז הדלקתי והוא הצליח לצאת מהלופ אחרי פעמיים בערך. חשבתי שהבעיה נפתרה אבל אז כיבית וכשהדלקתי זה שוב קרה. אז הזזתי אותו קצת, נתתי מכה קלה בצד והוא נדלק בסדר. מאז הוא כבר שבוע לא כבוי כי אני חושש שלא אצליח להדליק אותו. גם במצב שינה לפעמים הוא לכנס לשינה ואז יש מתעורר... מישהו מכיר את הבעיה? אשמח לעזרה. תודה רבה וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by onetwo,

שלום, יש לי מחשב נייד דל אינספירון 1720 שאמנם ישן, אך עושה את העבודה. לפני כמה ימים הוא התחיל לעבוד מאד לאט. חשבתי שאולי קיבלתי וירוס. הרצתי malewarebytes ו-avg שלא מצאו בעיה. עשיתי פרמוט למחשב ואחרי הפירמוט עדיין עבד לאט מאד (בקושי זז). מה עוד אני יכול לנסות? תודה!

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by Yans,

היי חברים הרמקולים משמיעים רעש סטטי חלש וכל מיני קליקים, בעיקר כשהמחשב מבצע פעולות או חושב - למשל בתנועות עכבר, הרעש ממש מלווה את התנועה. אין קשר לעוצמת הקול - גם כשאני משתיק לגמרי, או אפילו מחבר אוזניות, זה עדיין שם (לא דרך האוזניות). הדרייברים עדכניים וזה מחשב חדש לגמרי עם לוח אם ברמה גבוהה מאוד אז אני לא מבין מה הבעייה כאן. עצות, רעיונות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by eliezer,

הכרטיס הנ"ל הותקן בסלוט PCI-E של לוח אם ASUS מודל P8H61-MLX והדרייבר הותקן בהצלחה, כפי שמראה התמונה המצ"ב. אולם כל ציוד שמחובר לפורט USB בכרטיס הזה, לא מזוהה. יש למישהו רעיון לפתרון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by zahipan,

חיברתי את הרמקולים למחשב באמצעות הכבל המצורף והפעלתי סרטון ביוטיוב, אבל הם לא עובדים. בבדיקה שעשיתי בדרייבר "Realtek hd" כל הרמקולים משמיעים צליל בצורה תקינה. ניסיתי לחבר את הרמקולים למחשב באמצעות כבל AUX ולהפעיל שיר ביוטיוב והרמקולים עובדים נהדר. מה עושים כדי לגרום לרמקולים לעבוד? או שאולי פשוט להשאיר את זה ככה עם הכבל AUX? תודה.

12. Started by orelh94,

אהלן, יש לי מחשב נייד אסוס מדגם VivoBook X510B90Q גודל המסך הוא 15.6'' נשבר לי המסך מבפנים, אבל המחשב עובד כרגיל. ראיתי מספר אופציות לתיקון המסך באינטרנט אבל מכיוון שזו פעם ראשונה שדבר כזה קורה לי, אשמח להמלצה למעבדה אמינה באיזור השרון - מרכז לתיקון המסך. זה אפשרי בכלל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. היי חברים, לא השתמשתי במחשב שלי (מחשב נייח) בערך חצי שנה הוא היה בקופסא כאשר הכבל חשמל וכבל hdmi היו מחוברים למסך אך לא למחשב. יש לי מחשב טוב מחשב גיימינג שקניתי לפני שנה ומסך של dell u2414h אני מחבר את המסך למחשב בכבל hdmi. יש שתי יציאות hdmi במסך. ניסיתי את שתיהן כמו גם לשנות בהגדרות hdmi1/hdmi2. חיברתי כבל hdmi חדש ועדיין אותו מקרה. כאשר אני מדליק את המחשב יש הודעה על המסך שלא מחובר מחשב - no cable hdmi is connected אם אני עובר ליציאת hdmi השניה אז הוא נותן לי הודעה אחרת entering power save mode. המחשב עולה עם נורות ונראה שעובד בסדר. עכבר ומקלדת מחוברים עם נורות. הבעיה היא שאין לי מסך נוסף שאני יכול לבדוק איתו כדי לבודד את הבעיה. ממש אשמח לעזרה כאן ח…

14. היי, אני משתמש במחשב הזה מזה 8 שנים. השימושים הם עבודת מסמכים קלה, דוא"ל ומעט אינטרנט. הוא אף פעם לא היה חזק במיוחד ומראש השיקולים לקנייה היו ניידות (גודל ומשקל) ושעות סוללה ובזה הוא מעולה. אבל הוא כבר איטי להחריד. גלישה באינטרנט היא כמעט ולא אפשרית (פחות חשוב לי), האיטיות מתבטאת לפעמים אפילו בתגובת המקלדת כבר הגדלתי את הזכרון ל-2gb המכסימליים שלו. האם יש דרך להמהיר אותו אפילו מעט וכך לחסוך קניית נייד חדש?

15. מחשב ניד LENOVO 330s עם דיסק קשיח 265GB SSD אני מנסה להתקין מדיסק או קי מגיע למסך שבו צריך לבחור היכן להתקין (ראה תמונה) ושם לא מצליח מה הסיבה? אם צריך לפרמט, איך עושים זאת במחשב ללא מערכת הפעלה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם לאחר כמה וכמה שנים עם התעסקות מינימאלית במחשבים, רכשתי מחשב דל חדש שמגיע עם מערכת הפעלה ווינדוס 10. לא קיבלתי מפתח מוצר, והרשיון להבנתי הוא משהו דיגיטלי שנמצא במחשב. שאלותיי בנושא: 1. בעתיד כשאצטרך לפרמט את המחשב בכדי לאתחל הכל מחדש, כיצד מבצעים זאת? האם נדרש DOK עם ווינדוס 10 או שיש לי במחשב איזושהי מחיצה עם גיבוי שתתקין את עצמה אוטומטית? 2. האם בעתיד כשאבצע פירמוט שכזה יש לי את המפתח מוצר והוא ידע אוטומטית לרשום את הווינדוס? עכשיו בפועל לא נדרשתי להכניס כלום, ובהתחברות לאינטרנט זה עשה הפעלה דיגיטלית 3. האם צריך לעשות חשבון מיקרוסופט? ראיתי שזה מומלץ בתהליך ההתקנה וככה הם שומרים את הרשיונות. השאלה האם זה נדרש/מומלץ היום? מעולם לא …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by nanana,

שלום בימים האחרונים על הרבה תיקיות ומסמכים שלי מופיע צורה של חיצים הפוכים, מה זה אומר? אני מצרף תמונה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אהלן קניתי רמקולים של logitech, את ה- z130 הם עובדים אחלה והכל, אבל כשמבחרים אל הרמקול עצמו אזניות (של אייפון או כל אזניות) יש צליל מעצבן הוא לא נהיה חזק או חלש אם מגבירים או מנמיכים, הוא כן מפסיק אם מכבים את הרמקול לגמרי יש פתרון? הבעיה לא במחשב כי כשמחברים אזניות למחשב עצמו זה עובד פיקס בלי רעשים יכול להיות שהבעיה זה ברמקול בשקע לאוזניות עצמו? תודה :)

19. שלום חברים . אשמח לעזרה יש לי בעיות אינטרנט בשעות מסויומות של היום בדאך כלל מ 20:30 עד 23:00 שיש לי לאגים בכל דבר אפשרי ולא יכול לשחק בכלום או לגלוש או לראות סרטים בבדיקת מהירות אינטרנט רגילה ללא בעיות הבעיה זה רק לאגים אשמח לעזרה למבינים פה בפורום ולהתקשר לםרנטר לא עוזר הפתרונות שלהם לא עוזרים בשיט כל עזרה תעזור תודה !

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Daniel Amar,

שלום, המאוורר שלי מרעיש ואני לא מצליח למצוא את הגורם. פירקתי את המכסה התחתון וניסיתי לנקות עם ספריי לניקוי- לא עזר. למישהו יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by maxth,

האם מותר למחשב נייד להיות תמיד מחובר לחשמל או שעדיף להשתמש בסוללה ולהטעין כל פעם ? תודה

22. שלום לכולם. תופעה מאד מאד מוזרה. אני מקבל מסך כחול מיד כשאני מנסה להפעיל קבצי וידאו מקומיים וגם סרטים שאני מנסה לראות אונליין (יו טיוב למשל) . אבל ואבל גדול.. התופעה קוראת אך ורק לאחר שאני משחק משחק תלת מימד כלשהו. איך הבעיה נפתרת? אני מבצע ריסטרט למחשב ואז יכול לראות סרטים ללא כל בעיה! שיחקתי שוב משחק? שוב אני מקבל מסך כחול בהפעלת קבצי וידאו. מה ניסיתי לעשות על מנת לפתור את הבעיה? 1. הסרה לגמרי של דרייבר כרטיס מסך,כרטיס קול,צ'יפסט,כרטיס רשת והתקנתם מחדש בגריסה הכי מעודכנת. 2. הסרה של חבילת codec pack (משתמש בK-LITEׂ) והתקנה מחדש 3. הרצה של אנטיוירוס ותוכנה נגד רוגלות. 4. בדיקת זיכרון ארוכה של ווינדוס. נ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by yitro madar,

לאחר 3 חודשים שבק. המסך עולה באפור מואר ועושה רושם שהוא מנסה למצוא מערכת הפעלה. אני מצליח להעלות אותו ב מצב בטוח. 2 לא מצליח להיכנס לביוס שלו. תודה אם מי שהוא יכול לתת לי עם איזה מקש אני עוצר אותו עם תפריט האתחול הכוונה לא מצליח להביא אותו למצב בטוח.

24. היי, החלפנו את הHDD 3.5" במחשב הנייח בSSD 2.5" (עם תושבת מתאימה). המסילות שהחזיקו את הHDD הישן עברו לתושבת של הSSD החדש ואני בכל זאת רוצה להחזיר את הHDD הישן בתור כונן לגיבוי קבצים, הבעיה שאין איך להחזיק אותו - חסרות לי מסילות. כשקנינו את המארז ב- 2010 (gigabyte triton) לא קיבלנו מסילות נוספות למרות שבמארז יש סלוטים נוספים לעוד HDD. מישהו מכיר פיתרון לדבר הזה? חיפשתי גם באינטרנט מסילות למארז הזה ולא מצאתי. אני מתכוון למוצר הבא רק שזה של דל: https://www.amazon.com/Dell-87VYR-Hard-drive-rails/dp/B0017TLKAC או זה של CM: https://www.ebay.com/itm/COOLER-MASTER-HDD-RAILS-NEW-VERSION-SET-A-2-PIECES-NEW/172193604964?epid=1889129203&hash=item281789…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by יוסי ברק,

אני לא מצליח לראות את התמונות רגיל אלא כמו נגטיב.מה עושים?

דיונים חדשים בפורומים