תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
יש לי מקלדת ועכבר שנשארים כל הזמן דלוקים גם אחרי שאני מכבה את המחשב אז אני מכבה את המחשב דרך הספק כוח שהאורות לא ידלקו זה בסדר לכבות כל יום את המחשב דרך הספק או שזה יכול להרוס?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים... יש לי בעיה מוזרה שמציקה לי כבר כמה זמן. כשאני משחק במשחקים מעט כבדים המחשב קופא אחרי 10 דקות למשך 15-20 שניות ואז מתחדש כאילו כלום לא קרה. הבעיה ממש מציקה, במיוחד כשמשחקים ברשת... משחקים מסויימים אפילו מקרטעים אחרי התקיעה הזאת לעוד איזה 10 דקות לפני שמסתדרים. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלפתי בין הזכרונות ולאחר מכן הדלקתי את המחשב ואין תצוגה. רואים שהמסך עובד אבל מופיעים ריבוע במסך בצבע כחול אדום. יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס מסך? האם הוא נשרף או שיש בעיה אחרת? ועוד משהו, אחד מהפינים של הכבל הכחול חסר, האם זה מה שגורם לבעיה או שאין קשר?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
להלן החלק הרלוונטי של קורות החיים של המחשב שלי לבעיה שבכותרת: 12/2002 - קנייה לוח GA-7VAX (לוח מס' 1), זיכרון 256MB 266MHz, מעבד AXP 2000. 6/2003 - קניית UPS מסוג ADVICE PR750. 7/2003 - הלוח התקלקל והוחלף באחריות (לוח מס' 2). באותה הזדמנות גם קניתי את כרטיס המסך הנוכחי MX440. חלק אולי מכירים אותי מהסיפור שלי עם כרטיס המסך (המחשב נתקע באקראיות והמסך עובר ל Stand-by). 10/2003 - הזיכרון נבדק (בגלל הבעיה של המחשב) ונמצא תקול, והוחלף באחר - דגם של 400MHz (כמובן שהבעיה לא נפתרה). אני מניח שהוא נדפק כאשר הלוח נדפק. 3/2004 - קניית ספק כוח Ever-Power 300W (שוב בגלל אותה בעיה, ושוב הבעיה לא נפתרה). לפני בערך חודש וחצי - בשלב הזה כבר הייתי דיי מיואש (בגלל הבעיה) ולכן ביקשתי שיחליפו …
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב היה תקין עד לפני כשבוע. מאז, הפעלת משחקים גורמת לתקיעה. אין מסך כחול, פשוט טשטוש של התצוגה וגם הסאונד נתקע. הפתרון היחידי זה רק אתחול מלא מכפתור הPOWER על המארז. ב Event Viewer אין שום אירוע שמרמז על התקלה, רק רואים הודעה שהאתחול האחרון היה Unexpected. יש לי דרייברים אחרונים לכרטיס מסך GT8800 וכן ל DIRECTX כולל כל עדכוני אבטחה אחרונים של MS. Windows 7, 64 bit
-
- 15 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
ברור לי שהבעייה היא בטאבלט החדש , אולם אני לא מצליח להבין הייכן בדיוק הבעייה . מערכת ההפעלה מדווחת שבוצע pairing מוצלח , אולם בתכלס כשאני פותח קובץ טקסט או דפדפן , ההקלדות על המקלדת לא מופיעות על המסך. לעומת זאת ,אם אני משתמש במיקלדת וירטואלית על המסך , אין שום בעייה . פיתרונות אפשריים לבעייה ?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חברה אני מנסה להפעיל דרייבר 3 אבל הוא עושה אצלי תקיעות,והLOADING ממש איטי. אתם יכולים לעזור לי והלגיד לי מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם נגיד אחבר זיכרון DDR2 ללוח אם שתומך רק ב-DDR1, הזיכרון מסוגל לשרוף את הלוח אם?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל הזמן שיש שידור חי של ספורט כדורגל כדורסל וכו' אני נכנס לאתר ויש לי פוברינג השידור נתקע ויש לי חבילה של 100MB ב HOT לפני זה הייתי בבזק והיה לי חבילה של 40MB וגם שם השידור היה נתקע זה משגע אותי אני רוצה לראות שידור ספורט וכל דקה שתיים השידור נתקע ולפעמים כל 10 שניות ... הספק שלי זה " אורנג " 100 מגה ואני חושד שהם הצרה הגדולה , אני לא סגור על זה אבל יש מצב שהם הבעיה ? או שסתם השרתים עמוסים עד 0 מקום מה שמביא אותי לשאלה מה זה שווה 100 מגה או 6000 מגה אם השרת יוצר צוואר בקבוק ורוב השרתים הם עמוסים כמו הורדות קבצים או צפיה בסרטים ולמעשה יותר 100מגה בייט שזה 12.5 מגה בייט לשניה זה סתם על הנייר . כמה מגה צריך שידור חי ? השרתים העמוסים בכלל לא תואמים לחבילה של האינטרנט יש …
-
- 15 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום, לפני כשנתיים קניתי מחשב (i5, לוח אם Gigabyte P67X-UD3-B3) עם כונן Crucial SSD של 64GB. התקנתי עליו רק וינדוס 7 ומס' תוכנות חשובות המשמשות אותי באופן יומיומי (שאר התוכנות התקנתי על כונן HDD רגיל). מאז, הנפח על הSSD אזל לחלוטין. שיניתי את כל ההגדרות שניתן לשנות, אין system restore ואין page file ולא נשמר cache אך עדיין אין מקום על הדיסק. אני רוצה לקנות SSD חדש - Samsung 840 250GB ובמצב אופטימלי לעשות איזשהו סוג של RAID כדי ששניהם ישמשו ביחד ככונן C אחד או לחילופין להעביר את כל מה שיש על הSSD הישן לחדש מבלי להתקין מחדש את כל מערכת ההפעלה והתוכנות... האם זה אפשרי? ואיך? תודה רבה לכל מי שיוכל ליעץ!
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח ישן קצת. פתאום אני כבר לא רואה כלום במסך.. כאילו הוא לא מחובר בכלל.. ניסיתי כמה מסכים. ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך ולחבר לחיבור שבלוח אם ישירות.. ועדיין לא מתחבר למסך.. מה לעשות...?:huh:
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. המחשב מקצר כאשר מחברים אותו לטלוויזיה. החלפתי כבל - לא עזר. החלפתי כרטיס מסך - לא עזר. החלפתי את הפאנל של הHDMI בטלוויזיה - לא עזר. ד"א, הסוני פלייסטיישן כן מתחבר ולא מקצר. ניסיתי לחבר מספר מסכים, חלק מקצרים וחלק לא. מפרט: Processor Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz Video Card NVIDIA GeForce GTX 750 Ti RAM 8.0 GB Operating System Microsoft Windows 10 (build 14393), 64-bit למישו יש פתרון או רעיון מה פשר הבעיה? תודה.
-
- 15 תגובות
- 5.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים. אני חווה לאחרונה קצרים\עומס חשמלי או מה שזה נקרא שקופץ השאלטר. לא זקוק לפתרון בנושא, העניין בטיפול. השאלה היא אם החשמל נפסק בצורה פתאומית מה שמאפשר שריפה\תקלה בחומרה שהיא בלתי ניתנת לתיקון. אני מאוד רוצה לשמור על הציוד שלי, לא חשוב לי שהמחשב יעבוד אח"כ לזמן מסויים אלא רק שהוא "יעבור את הגל בשלום". צריך מגן ברקים או אל פסק, ואיזה? לא מבין בנושא כלום. אשמח לעזרה+המלצה על מוצר מסויים תודה
-
- 15 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי מחשב חדש יחסית והדרייבר לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי לא עובד אני מקבל את ההודעה הבאה: http://img252.imageshack.us/img252/4508/untitled55ke2.jpg הדרייבר לא תואם ליפני כמה זמן מישהו מצא לי דרייבר תואם שעובד באתר הבא: http://downloadcenter.intel.com שם יש את כל הדרייברים ללוח אם מובנה שלי רק שאני לא מוצא אחד תואם הלוח אם שלי : Intel® Desktop Board D946GZIS אודה למי שיוכל לעזור לי,פשוט פירמטתי תמחשב ושחכתי לישמור תדרייבר... אם אתם צרכים מידע על המחשב שלי: EVEREST Home Edition : http://img254.imageshack.us/img254/1396/untitled77lj6.jpg http://img254.imageshack.us/img254/4875/untitled1111fb6.jpg cpuz http://img507.imageshack.us/img507/2573/577yk1.jpg http:…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי משחה טרמית מרחתי על הכרטיס מסך וגם על המעבד ואז כמובן שמתי את המאוור עליו אך שמתי לב שלא שמתי נכון..... אז באתי להוציא תמאוור על מנת לשים אותו נכון והיה ממש קשה השתמשתי בכוח והוא יצא ביחד עם הCHIP של המעבד כי המשחה גרמה להם להדבק כול כך חזק.... עכשייו המחשב נדלק אך המסך רשום NO SIGNAL וגם על העכבר אין אור וגם על המקלדת אין אור כאילו שלא עובר אליהם חשמל אז לדעתי לוח האם מת גם אין שום BEEP הוצאתי את הבטרייה של CMOS ואז החזרתי ואז זה עשה DEFULT לSETTINGS לדעתי כי המאוור של הכרטיס מסך יתחיל לעבוד יותר מהר אז מה זה יכול להיות? הוצאתי גם הכול דיסק קשיח כרטיס מסך RAM ורק ספק כוח ומעבד נשארו ועדיין אין BEEP
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לפרמט את המחשב הישן של בן דוד שלי רשום לי במסך הכחול:setup did not find any hard disc drives installed in your computer זה הדגם של הלוח אם: BIOSTAR P4VMAM
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אז כמו שכתוב בכותרת , אני התחדשתי לפני שבוע במסך מחשב חדש , DELL U2715H . מההתחלה כשחיברתי אותו , צצה בעיה איתו (או עם המחשב) . הבעיה היא שאני מגדיר לו את הכניסה הנכונה (DisplayPort) , את הרזולוציה המקסימלית שלו 2560X1440 , והמסך כל הזמן משנה אותה לבד לרזולוציה מינימלית , כאשר הכל בשולחן העבודה ניהיה ענק ומגעיל . לרוב , זה המסך פשוט נכבה לשניה אחת או שתיים לבד , שוב נדלק ופתאום הופה , בכלל לא ברזולוציה שהגדרתי לו . זה קורה איתו בזמן עבודה רגיל , אבל גם אם אני עושה RESET למחשב , או שפשוט מדליק את המחשב אחרי שהיה מכובה , אז המסך ישר נדלק עם הרזולוציה המגעילה ואז שוב פעם אני צריך במערכת ההפעלה להיכנס להגדרות רזולוציה , ששם דרך אגב כאשר הוא הוריד אותה אז ה…
-
- 15 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיות עם המחשב המזדקן שלי ואני מנסה כמוצא אחרון לנסות ולפתור אותם. מדובר סה"כ על מחשב די ישן מבוסס פנטיום 4+לוח אם D865 של אינטל. מה שקרה הוא כך - אני מדליק את המחשב,יש רעש של חריקות מאוררים(היות שלא משומנים),הקירור של המעבד נדלק,הצורב עושה סימנים של עובד,אבל אני לא מקבל סיגנל על המסך והוא נשאר פשוט במצב של מצב חיסכון חשמל(2709W) מחובר לGF5200. ניסיתי לנתק את כל הרכיבים מהלוח אם והספק,אבל עדיין אין סיגנל במסך ובנוסף ממה שאני זוכר היה תמיד איזשהוא צפצוף קצר כשהPOST עלה ואז המחשב התחיל לטעון את חלונות. אשמח להצעות,אולי פספסתי משהו... תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב לא עולה אחרי החלפת כבל סאטא, במקום זה הוא הביוס חוזר על שלשה צפצופים הראשון ארוך ואח"כ שניים קצרים. הביוס הוא של אסוס PSS800-VM וזה דיי ישן.
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לפני כמה ימים את הלוח שרשום בכותרת. חיברתי את כול הרכיבים ללוח . וכאשר הדלקתי את המחשב הוא כבה לי ואז נדלק שוב מחדש ועבד רגיל וגם הPC SPEKER ממשיך לצפצף למרות שהכול עולה רגיל מה לעשות? מישה יודע למה זה? קרה פה לעוד מישהו את הבעיות שתארתי?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש טורנט מסויים שאני רוצה להוריד מאתר טורנטים מאוד ידוע אך כאשר אני מכניס את הטורנט לתוכנה אני מקלב הודעה שהוא מיכל קבצים שעלולים להזיק למחשב. אין לי אנטיוירוס ואני די חושש להוריד אך בכל זאת הטורנט מאוד חשוב. מה אפשר לעשות כדי להבטיח שלא יגרם כל נזק?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי קניתי את החלקים הבאים וחיברתי: gigabyte z77 ud5h i7 3770 4*4GB Gskill seasonic 620w SI12 antec p193 וכל המאווררים פועלים (המאוורר של הספק מופנה כלפי מעלה לא החוצה - לא יודע אם קשור..) ניסיתי להעביר את הכונן עם הווינדוס והכל מהמחשב הישן - ולא עבד. קראתי בפורום שלא תמיד ניתן לעשות זאת עם ווינדוס אז קניתי כונן קשיח WD caviar blue 1TB התקנתי ווינדוס ומדי זמן לא מוגדר המחשב קופא - אי אפשר להזיז את העכבר או ללחוץ ctrl+alt+del או כלום. ואז אחרי מספר דקות הוא נכבה. הווינדוס מעודכן עד אחרון העדכונים. בדקתי טמפרטורה במספר תוכנות כל אחת אומרת משהו אחר : realTemp http://i45.tinypic.com/1zzlseo.jpg בסביבות 40 מעלות speedFan http://i48.tinypic.com/1o63wm.jpg בסביבות 20 מעלות Bios …
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תמיד היה בסדר ועכשיו אין זיהוי! כשאני מכניס זיכרון USB ליציאת USB יש איזה אייקון קטן בשורת המשימות USB ROOT ואני מקבל הודעה כמצ"ב יש לי XP ולוח אם Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) כנראה שזה הלוח http://www.epox.com/USA/product.asp?ID=EP-8RDA3I עריכה כאשר אני מכניס את זיכרון USB ישירות ליציאה אז עובד, אבל כאשר אני מחבר דרך כבל מאריך אז יש לי בעייה כנ"ל. העניין: אם הכבל היה דפוק לגמרי - אז למה יש זיהוי של XP בשורת המשימות שאני מנסה להכניס רכיב USB וגם המנורה של זיכרון ה-USB כן דולקת דרך הכבל המאריך? הבעייה זהה בכל יציאות ה-USB של הלוח [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, לדוד שלי יש מחשב שמסרב לטעון את ה DOK כאשר מחברים אותו ל USB, המחשב לא מראה שום תגובה. למעט כאשר פותחים מספר תוכנות במקביל פתאום ה DOK עולה. כמובן שה DOK בסדר גמור ונבדק במחשב אחר. השאלה היא איכן הבעיה לדעתכם? ד"א הצעתי לו לפרמט אבל הוא מעדיף להימנע מכך בגלל שבמחשב יש הרבה תוכנות עסקיות חשובות כך שזה יצור הרבה בלגן ולכן אנחנו מנסים למצוא את שורש הבעיה. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום, התקנתי על המחשב win 7 לפני כמה ימים, עבד קצת לאט עשה בעיות אז החלטתי להתקין win xp בחזרה. באמצע ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה במסך הכחול: the bios in this system is not fully acpi compliant . STOP 0X000000A5 הודעה שאומרת שצריך לעדכן את הביוס. השתמשתי בתוכנה שאמורה למחוק כל מה שיש על המחשב אבל היא מחקה רק את המערכת הפעלה, והביוס נשאר באותה גרסא. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס, זה איפס את ההגדרות של הביוס אבל עדיין אני מקבל את המסך הכחול. מצאתי פיתרון שאומר שבתחילת ההתקנה במקום ללחוץ f6 ללחוץ f7, אבל אני לא מצליח לחזור למסך הראשון של ההתקנה, כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס כבר לשלב "מתקין את windows" ואחרי דקה מופיעה הודעת השגיאה. אשמח לקבל עזרה, תודה.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-