עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום אשמח לעזרתכם. אתמול אחה"צ השתבשו טלויזיות הוט בבית. התקלה נבעה מכך שלא היה אניטרנט. הדבר שיבש גם את המצלמות בבית. כשהתקשרתי להוט נט נאמר לי שכתובת ip תקועה ויש להזמין כתובת חדשה. בינתיים על מנת שיהיה אינטרנט בבית ואוכל לצפות ב vod הם ביטלו את החייגן. הוט נט טוענים שעל מנת לפתור את הבעיה עליי להזמין כתובת ip חדשה ולהגדיר מחדש את המצלמות. א. האם הגיוני שכתובת ip נתקעת? או שמא מדובר בתקלה אחרת...(נציגי הוט נט לא ממש מבינים עיניים בלשון המעטה) ב. הם דורשים ממני את שמות הפורטים. איך אני יכולה להוציא אותם (ולא בעזרת איש המצלמות שנעלם) תודה מראש אבלין

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אז ככה קניתי מחשב נייד לפני כמה ימים ואני לא מצליח להתקין כמה תוכנות ומשחקים מסויימים, זה מה שהוא נותן לי אחריי שאני מנסה להתקין:

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Sargon,

קניתי מחשב חדש ויש לי בו מספר כניסות USB. כניסה אחת USB 3.1, ועוד 3.1 של USB TYPE C(אדום) שתי כניסות USB 3 כחולות מאחורה. שתיי כניסות USB 3 צהובות(לא סגור מה זה). עוד כמה כניסות USB 2 מאחורה ומקדימה ועוד שתי כניסות USB 3 כחולות מקדימה. הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום לשני הסנסורים להתחבר, רק אחד מתחבר השני מראה בעיה. נסיתי לחבר בכל מיני קונפגורציה, כדי שלא ישבו על אותו הקונטרולר. שום דבר לא עזר. רק אחד מתחבר. איך אוכל לחבר את שניהם? בנוסף, איך למקם את שני הסנסורים אם אני מתכוון לשחק בישיבה מול המחשב(אבל קצת רחוק מהשולחן כדי שאוכל להגיע קדימה). נראה שאם אני קרוב מדי לסנסורים אז הם לא יכולים לקלוט את הידיים שלי?

4. Started by RAZIEL98,

שלום אתמול התחברתי לבזק ואני רוצה לפתוח פורטים שאני יוכל להוריד על המקסימום מהutorrent נכנסתי לראוטר אבל לא מצאתי איפה ההגדרות של הפורטים אשמח לעזרה

5. Started by Shuki Feruz,

צהריים טובים עזרה בבקשה לפני כחודש קניתי מקלדת Corsair עבדה תקין לגמרי לפני יומיים היא לא מזוהה בפלייסטיישין העברתי אותה למחשב אך גם שם היא לא מזוהה וכן הלאה. עעעעעעזזזזזזזרררררההההה. בבקשה

6. Started by DaViDM273,

שלום הבעיה התחילה עם מסכים שחורים מדי פעם באמצע משחק והיום אחרי הדלקה מחדש מסך שחור המקלדת ועכבר לא דלוקים והמאווררים עדיין עובדים. החלפתי את הכרטיס מסך עם כרטיס מסך ממחשב אחר והמחשב נדלק והכול עובד ובמחשב השני אותה בעיה. מפרט: ryzen 5 1600 gainward gtx 970 phoenix tx650m Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 asus prime b350-plus

7. Started by Bar Lugassi,

שלוםםם אני מחפש מחשב פרקטי ללימודים רציתי חווד דעת .. פרטים טכניים מותג יצרן:Dell מסך גודל המסך:14"רזולוציה:1366x768 כרטיס מסך:Intel HD graphics 4400 טכנולוגית מסך:LED HD מסך מגע Touch-screen: מעבדסוג:Intel Core i7דגם:4600Uמהירות המעבד:2.1GHz תמיכה ב- TurboBoost עד -:3.3GHz זכרון מטמון cache:4MB זיכרון נפח:8192MB סוג זכרון:DDR3 כונניםחיבור דיסק קשיח:S.ATA כונן SSD:512GB כונן אופטי:איןתקשורתכרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11b/g/n: כרטיס רשת 10/100: מערכת הפעלהדגם:Microsoft Windows 8 PROשפת מערכת ההפעלה:אנגליתנתוני שמע/מצלמהכרטיס קול: רמקולים: יציאת אוזניות/רמקולים: מצלמת אינטרנט מובנ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Peter Rabbit,

בדקתי את הזכרונות שמתאימים ללוח שלי, למטרות משרדיות +משחקים, האם יש לי סיבה להעדיף את אחד הזכרונות האלה במהירות 1866mhz על פני אלה במהירות 1600mhz ? אני צריך סטיק אחד בלבד. תוספת: והאם יש סיבה למה לא לקנות בחצי מחיר מebay ?

9. אז היום נלמד איך אפשר להוציא וירוסים של קיצור דרך מusb שיטה 1. נכנסים לcmd כמנהל מערכת ורושמים שם: attrib -h -r -s /s /d f:\*.* רק שבמקום הf בסוף תשנו את האות של הכונן USB. שיטה 2. קודם כל תורידו את התוכנה Malewarebytes מכאן https://www.malwarebytes.com/mwb-download/ שימו לב חובה לשנות את הסיומת מmp4 לexe תתקינו אותה, ובחלון האחרון של ההתקנה (מיד לאחר העתקת הקבצים), תבטלו את שלושת ה"וי". לאחר מכן תפעילו אותה ושיבקש לעדכן -תעדכנו. כשהתוכנה תעלה, תבצעו סריקה מלאה, על הכונן הנייד ועל כל כונני המחשב. בסיום הסריקה, תלחצו "הצג תוצאות" ואז> הסר נבחרים. התוכנה תבקש להפעיל את המחשב מחדש, תאשרו! זהו הוירו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום חברים. והיום אני ילמד אתכם איך פורצים את הסיסמא למחשב וינדוס 10. אז מה שאנחנו צריכים זה USB ריק לגמרי. טוב. אז אנחנו צריכים בשביל הפריצה להוריד קובץ תמונות דיסק של אירנס בוט (אפשר להוריד מכאן) נצרוב את זה על usb על ידי התוכנה Rufus (אפשר להוריד מכאן) עכשיו לאחר שצרבנו את זה על USB ברגע שהמחשב עולה נלחץ ברציפות על F12 עד שעולה לנו הbios שימו לב חובה שהusb יהיה בתוך המחשב בזמן שאנחנו מעלים אותו. עכשיו נפתח לנו החלון הזה נלחץ על mini Windows XP ועכשיו עולה לנו הוינדוס של XP עכשיו ליחצו בשולחן עבודה על הישום הזה HBCD Menu עכשיו למעלה יש לכם אופציה של Programs ליחצו על זה ועכשיו יש לכם אופציה כזאת Passwords / Keys ליחצו …

11. היי. ברשותי מחשב די חדש וחזק כמו שניתן לראות בתמונות המצורפות. משום מה המחשב מרגיש לי כאילו אני על מחשב i3 מלפני 8 שנים ואני לא מבין למה אם יש לו כאלה נתונים. הרצתי בדיקה על הכוננים הקשיחים עם התכנה CrystalDiskInfo ויצא שה SSD במצב טוב (93 אחוז) וגם הכונן השני במצב טוב. מיותר לציין שהווינדוס מותקן על ה SSD. ניסיתי גם את CCleaner אך עושה רושם שהוא לא עוזר יותר מדי. מצורפות שתי תמונות ממנהל הישומים, אולי מישהו כאן יאיר את עיני. תודה. https://imgur.com/a/pzUBJyt

12. Started by Shaked Ran,

אהלן חברים :) קניתי מחשב asus vivobook 14 x442ua לפני כ3 חודשים. הוא השבוע התחיל להכבות כשהוא לא מחובר לטעינה. לא תמיד, קורה רק לפעמים. כדי להדליק אותו שוב אני צריך לחבר אותו לחשמל, אחרת הוא לא נדלק. יש למישהו רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by liav12,

אהלן, הרכבתי את המעבד הנ"ל לפני כמה ימים, שמתי לב שהמאוורר דינמי אבל הוא מעט מרעיש, ברגע שהמעבד עולה 5 מעלות +- גם כן המאוורר מתחיל להסתובב בהתאם, ויש רעש קצת מעצבן ממנו. האם הדבר לגיטימי ואמור להיות ממעבד חדש כזה? המעבד נקנה מאמזון. נ.ב הדבר קורה בעיקר במהירות נמוכה.

14. Started by tzahi97531,

שלום לכולם אני לא מצליח לראות סרט ב 4K וגם 2K הבעיה המעבד מגיע ל 100% עבודה הסרט הוא 26GB בוצע הורדה של הסרט לדיסק קשיח The Equalizer 2 2018 2160p 4K UHD BluRay X265-DEFLATE - זה הסרט יש לי מעבד I5 4440 עם כרטיס מסך 1070 ומסך 2K אשמח לפתרון אך אפשר לצפות בסרט בצורה חלקה אולי אפשר לצפות דרך כרטיס מסך ולא דרך המעבד תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכל המומחים אז ככה יש ברשותי מחשב עם לוח GA-Z97-X-SLi עשיתי לו Raid 5 מהבקר שעל הלוח עם 5 כוננים של סיגייט כל אחד 8 טרה ביום בהיר אחד פיתאום הוא כותב לי שהרייד Faild והשני כוננים ביכלל לא מזוהים כרגע יש לי חומר מאוד חשוב על המחשב השאלה יכול ליהיות שהבקר נדפק או הקבלים של סאטא נדפקו? עוד שאלה נגיד ו2הכוננים קרסו בבט אחד שזה מוזר מאוד האם יש אפשרות להחזיר אפילו חלק מהחומר? תודה לכולם אולי מישהו מכיר לוח שיש לו אותו רייד ואוכל לשים את הדיסקים עליו?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by D.A.Y.C,

קיצורים למקלדת. CTRL+C - העתקה CTRL+V - הדבק CTRL+X - גזור CTRL+S - שמור CTRL+P - הדפסה CTRL+Z - ביטול פעולה אחרונה CTRL+DEL - מחיקת מילה אחת קדימה START - התחל, פתיחת תפריט התחל SRART+E - סייר חלונות START+R - פתיחת חלון הפעלה START+D - חזרה לשולחן העבודה ALT+TAB - דפדוף בין התוכניות הפתוחות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by D.A.Y.C,

אז כמו שהבטחתי הבאתי לכם עוד פקודות לcmd. MSTSC - שולחן הבודה מרחוק REGEDIT – ייבוא או ייצוא הגדרות הרשום, כניסה לעורך הרישום NTBACKUP – אשף הגיבוי או השחזור של מערכת ההפעלה CALC – מחשבון NOTEPAD – פנקס רשימות WINWORD – מסמך וורד חדש POWERPNT – מסמך פוואר פוינט חדש EXCEL – מסמך אקסל OUTLOOK – דואר אלקטרוני של מיקרוסופט אאוטלוק MSCONFIG – קביעת תצורה למערכת MSPAINT – פתחת צייר OSK – מקלדת וירטואלית על המסך APPWUZ.CPL - הוספה או הסרה של תוכניות מהמחשב DISKMGMT.MSC – ניהול דיסקים IEXPLORE – הפעלת דפדפן האינטרנט פקודות dos DIR - מציג את כל הקבצים והתיקיות שנמצאים בתיקייה הנוכחית בה אנו נמצאים TYPE - הצגת תוכן של קובץ,…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by hmam Hlil,

19. Started by Dana Vail,

היי. היתה לי בעיית קריסת כרטיס מסך מדי פעם במחשב. "graphic card stopped responding has recovered". מחשב היה קופא ומאתחל כרטיס מסך או שנתקע לגמרי והייתי צריכה לעשות ריסטרט. אח"כ מסך כחול ונדלק. אח"כ מחשב לא נדלק בכלל. הוחלף לי מאוורר למעבד. כי הטמפ' שלו היתה גבוהה כנראה. ממאוורר של אינטל לזלמן. הבעיה חזרה אחרי שבוע. הוחלף גם כרטיס מסך. מ- quadro k600 ל GTX 1050 ti. למרות שאמר לי (הטכנאי) שיכול להיות שהבעיה היא לא בכרטיס. (שמרתי את הכרטיס הישן). על הדרך גם עדכנתי ווינדואוס מ 7 ל 10.. כי "צריך להתקדם".. עכשיו לבעיה: אני עובדת על תוכנות תלת מימד וגרפיקה. רנדר, מידול ועוד. עבודה במקס 2018 (3ds max) איטית בטירוף. אני בסצנה יחסית פשוטה (…

20. שלום רב, ברשותי מדפסת HP Photosmart C4583 וכן גם Office 2016. כשאני מורה לו לשים את השוליים (הן בראש הדף הן בתחתיתו) על 0.00 סנטימטרים ומטה, הוא אומר שהמדפסת אינה מסוגלת להדפיס עם קביעת שוליים שכזו (בדקתי, נכון: התכנה תוציא הודעת אזהרה וחלק גדול מן הטקסט ייחתך) ושהמינימום שאני יכול לקבוע הינו 0.32 סנטימטרים בראש הדף על 0.34 סנטימטרים בתחתיתו, אך, כשאני מנסה להדפיס עם שוליים שכאלה (גם עם שוליים קטנים במעט מאלה התכנה טוענת שניתן להדפיס), המדפסת חותכת את הטקסט הן בראש הדף הן בתחתיתו. המינימום שאני מצליח להדפיס בלי שהמדפסת תחתוך הינו 0.45 סנטימטרים בראש הדף על 0.36 בתחתיתו. יש דרך להדפיס עם שוליים אף קטנים מכך מבלי שהמדפסת תחתוך? תודה ואשמח גם אם תפנו אותי לפורומים מתאימי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מנסה לעזור לאחי. יש לו לפטופ של hp עם hd שמותקן עליו ווינדוס. איש מחשבים הוסיף לו ssd (יש בלפטופ מקום גם לhd וגם לssd) שגם עליו מותקן ווינדוס. המחשב עבד כמה ימים בסדר גמור כשהוא פועל על הווינדוס של הssd. עכשיו הוא אומר שהמחשב פתאום החליט לעשות חזרה בוט דרך הhd ולפעול על הווינדוס הקודם. הבעיה שבביוס הssd לא נמצא ברשימת העדיפויות הבוט של הuefi, אלא רק הhd. אבל למשל בתפריט ה-uefi device configuration הוא כן נמצא, יחד עם הhd, כלומר הוא כן מזוהה איכשהו. הוא ניסה לעשות בוט מusb עם התקנה של ווינדוס, והוא אומר שבתפריט המחיצות הssd נמצא אבל הוא צבוע באפור ואי אפשר לבחור בו בכלל. בווינדוס עצמו של הhd הוא כן יכול להיכנס לssd ולתיקיות שנמצאות בו. …

22. שלום לכולם! פקק החשמל קפץ לי בבית וכעת רשת הwifi שלי לא נמצאת ברשימה במחשב. הראוטר עובד- כל הנורות דולקות. האם יש לי דרך לתקן זאת בעצמי או לחכות למוקד הטכני של ספקית האינטרנט שלי? רוב תודות

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by davidkeren,

לאחר כיבוי עובר משהו כמו 15 דקות והמחשב נידלק. לוח של גיגבייט וינדוס 10 בצעתי כל מה שכתוב בתמונה זה לא עזר מה עושים ממש מתסכל

24. Started by ec276,

שלום לכולם, ברשותי מחשב לא חדש, שנדלק לשנייה ונכבה. לפני כחודשיים הוספתי עוד 4gb ram כדי לשפר את הביצועים. כרגע אני עם 8 gb ב2 סלוטים מתוך 4. לפני כשבוע בהדלקה הראשונית המחשב היה מקרטע ונדלק רק בפעם השלישית או הרביעית. כאשר בכל ניסיון הוא נדלק לשנייה ונכבה. ניסיתי להוריד את כל מה שלא קריטי להפעלה, הוצאתי הארדיסקים, צורב, כ. מסך, כ. רשת. החלפתי בין הזיכרונות וניסיתי לעלות רק עם הישן או עם החדש,בהצלבה לסלוטים שונים. הספק הוא 450w והיה לי ספק אחר תקין בוודאות אבל של 350w. בשניהם אותה תופעה. ניסיתי לאפס את הביוס על ידי הוצאת הסוללה. על לוח האם אין קבלים מפוצצים, היה טיפה אבק שניקיתי אבל לא הרבה. מבקש עזרה באבחון התקלה, תודה רבה מראש!.…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by shimon aknin,

שלום חבר'ה קניתי מחשב HP חדש עם windows 10, לאחר התקנת העדכונים של HP הבחנתי שכבר לא ניתן לגלול כלל עם הtouch pad, אלא עובד כתזוזת סמן רגילה... (פונקציות נוספות של לוח המגע חדלו). ניסיתי לחפש פיתרונות ברשת, ניסיתי ליישם אותם ובסוף נכנעתי ואיפסתי את המחשב (reset this pc). כשהוא סיים את האיפוס, לוח המגע חזר לתפקד רגיל אבל נשארתי עם בעיה חדשה הקשה ימנית עם העכבר על הdesktop לא עושה דבר מלבד סימן המתנה. מצאתי פתרונות שאמרו להיכנס לregedit ולמחוק מdirectory כל מיני קבצים כמו igfxcui, igfxDTCM ו-NvCplDesktopContext- עשיתי זאת והעכבר מתפקד רגיל וטוב עכשיו. השאלות: 1. האיפוס גורם נזק כלשהו? טעיתי כשאיפסתי? 2. מחיקת הקבצים עלו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים