תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! קניתי את כרטיס המסך NVIDIA 8800GTS של חברת LEADTEK. מאיזה אתר מומלץ להוריד דרייבירים? של NVIDIA או של LEADTEK? ולמה? בתודה מראש אופיר
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קיבלתי היום מסין DOK USB3 בנפח 64GB. הדיסק היה לא מפורמט. מערכת WIN-XP שאיתה אני עובד סירבה לפרמט את ה- DOK. העלתי מתקליטור את מערכת WIDOWS-PE . כידוע WINDOWS-PE היא מערכת LIFE , כלומר מותקנת כולה בזכרון RAM של המחשב. מערכת PE זו איפשרה לי להתקין ב- DOK פורמט NTFS ונראה לכאורה שה- DOK פועל היטב כך. למרות שה- DOK אמור לפעול במהירות מירבית דרך חיבורי USB3 --- כל הפעולות נעשו תחת יציאות USB2 מכיוון שבמחשב שלי יש רק יציאות USB2. (אגב ה- DOK הזה מהיר מאוד אפילו תחת USB2.) העניין הוא שהייתי מעדיף שהפירמוט יהיה FAT32 (כדי שה- DOK יוכל להיות שמיש תחת מערכות הפעלה רבות ככל האפשר). אבל, כאמור, לא הייתה לי אופציה כזו. השאלות שלי הן: 1) האם אני מנוע בכלל לפרמט את ה- DOK בפורמט …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי מרעיש כבר בערך מהחודש הראשון שלו (הוא כבר בן 4 בערך) לי אישית זה לא מפריע , אבל קניתי מחשב חדש ואני מעביר אותו להורים שלי רציתי לדעת איזו דרך יש לי לברר בדיוק מה מרעיש ניסיתי פשוט להאזין אבל הספק שלי , המאוורר של המארז + המאוורר של המעבד נמצאים באותה נקודה אז קשה לי להבדיל בדיוק מי גורם לרעש העיקרי , בנוסף נראה לי שהכונן של הצורב גם עושה הרבה רעש (אבל לא קרוב לכמות הרעש באזור של הספק והמאווררים) בנוסף רציתי לדעת אם יש דרך להוציא פירוט על בדיוק מה יש לי על המחשב (לוח אם , מעבד וכו') כדי שאם אני מחליף פה משהו אולי אני אשדרג גם וכמובן שאני אדע כמה הספק אני צריך אם אני מחליף את הספק כוח וכו' תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא פגם בסרט משום שכאשר אני מעביר אותו לאחור והוא חוזר על אותו הקטע שוב, התקיעה הזאת לא חוזרת על עצמה... למישהו יש מושג מה יכול להיות הגורם לבעיה?..
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
היו לי כמה BSOD בWIN7: Memory management Dxgmms1 Reference by pointer PFN list corrupt הרצתי את הבדיקה במשך 8 שעות~, הטיימר נתקע על שעתיים, אבל הבדיקה המשיכה לרוץ.. זה נראה שונה מהmemtest שבסטיקי, אבל יש שגיאות..
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא נתקע ואז אני צריך לעשות ריסטרט ואז הוא עולה ממש לעט כל פעם אבל אחרי שהוא עולה משהו כמו 10 דקות הוא עובד רגיל וטוב כשהוא נתקע או שאני רוצה רק את העכבר וכל המסך שחור ואני יכול להזיז את העכבר אבל מחשב ישאר ככה גם שנה בלי להמשיך את ההדלקה או שהוא נידלק מראה את התמונת מסך עכשיו ושורת ההתחל אבל תקוע לגמרי. מה מקור הבעיה משהו יודע ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש במחשב נייח, עם לוח אם GAH87MHD3 של Gigabyte ומעבד i5 4570 (ספק כוח 550 של corsair), ומערכת הפעלה ווינדוס 7 64bit. השתמשתי עד לאחרונה בכרטיס מסך מאוד ישן (GTX260), ולפני כחודשיים הוצאתי אותו, והשתמשתי בכרטיס אונבורד. לצורך כך, שיניתי בBIOS את התצוגה לאונבורד. אתמול רכשתי כרטיס מסך חדש, GTX 1050Ti OC של MSI. חיברתי את הכרטיס, ווידאתי שהוא עובד (המאוורר מסתובב...) התקנתי את התוכנה(Nvidia experience) ואת הדרייברים העדכניים מהאתר, ואז שיניתי בחזרה את התצוגה בBIOS לPCIE. כמובן שאת הכבל העברתי לחיבור של כרטיס המסך. למרבה הצער, לא יצא שום אות למסך, ונאלצתי להוציא את כרטיס המסך ולהדליק את המחשב שוב רק כדי להחזיר את התצוגה לאונבורד ול…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
נפל לי לידיים אחד כזה בעל מעד AMD צרוב עליו לדעתי סוקט A יש אני מפעיל אותו ואני רואה יש התחממות מהמעבד אך אין תגובה של אף פוקר בפנל האחורי (מקלדת עכבר USB כרטיס מסך AGP PCI) באף אחד מהם לא הצלחתי לקבל אות חיים ואני לא חושב שיש בעיה במעבד אלה בלוח חשבתי לבצע לא מחיקה בCMOS אבל גם את זה לא הצלחתי למצוא אולי יש מישהו שיוכל לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כמה שניות לפני שהמסך הכחול מופיע יש רעש חזק של שריטה וחריקה מהרמקולים אבל רעש ממש ממש חזק במעבדה אמרו לי שזה מהורדות באימיול או מתוכנה מסוימת מאיזה תוכנה יכול להיות הבעיה ? שמתי לב שאחי שינה את מספר החיבורים (בהגדרות אימיול) יש מצב שזאת הבעיה ? וגם לא נוצרים קבצי dump
-
- 61 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, בחודשיים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בזמן העליה שלו. אני מדליק אותו, ובמקום להידלק, פשוט רואים מסך שחור. לאחר זמן מה וכמה ריסטים, הוא עולה. עם הזמן, כמות הריסטים הדרושה עלתה. כמו כן, עם הזמן, אני גם התחלתי לקבל מסכים כחולים בדרך לעליית הווינדוס. ישר חשדתי בהמהרה, אך חדשה זו התבדתה. המצב נשאר בדיוק אותו דבר גם לאחר שהחזרתי את כל ההגדרות לברירת המחדל. בזמן האחרון הבעיה התגברה עוד יותר. אני גם מקבל מסכים כחולים בזמן העבודה השוטפת במחשב. בדקתי את המחשב בעזרת Memtest86 והתקבל כי הזכרון תקין. אשמח לעצות כיצד להמשיך מכאן הלאה. אני חושג בלוח האם, אך לא יודע כיצד לאמת זאת (אין לי רכיבי חומרה תואמים שאני יכול להחליף). תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי אין סוף בעיות עם המחשב, (ראו מפרט בחתימה), הוא נורא איטי, מקרטע, עובד כמו איזה מחשב ישן, וכל דבר עושה כמו צב. במשחקים הוא מציג לי מהירויות שנובעות מהמעבד, (כגון: העברת שקופיות מהירה, טעינת יעד חדש במהירות, וכו'), אבל המשחק עצמו מקרטע,והולך די לאט. יש לי עוד מחשב בבית. מחשב סלרון 2.8, עם 256MB זיכרון של סאמסונג,לוח GIGABYTE פשוט, וכרטיס מסך Ge-Force 4 MX 440 ,והמשחקים שם ממש טסים! (חוץ ממהירויות המעבד), השחקן שבמשחק פועל מהר יותר, זאת אומרת, הכל מהיר יותר ובלי קירטועים. לפני כמה חודשים אמרו לי שיש לי בעיה בלוח. לא טיפלתי בזה, אבל עדיין.. עשיתי בדיקות בנצ'מארק ב Sisoft Sendra 2005, ותראו מה יצא: בדיקת המעבד - המעבד משתווה ל: Intel Pentium 4-E 530 3Ghz 1ML2 - Win32 x86…
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
ברגע שאני מעט מעמיס על המחשב הוא מתחיל להפעיל רעש של מן אזעקת אמבולנס מכוון המארז, השערה שלי או כרטיס מסך או ספק. זה קורה ברגע שאני אפכיל משחק או שיותר מדי דברים יהיו פתוחים בו זמנית. איך אני יכול לבדוק את זה ומה עלי לעשות. בתודה מראש,לירן
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי ניקיתי לאחי את המחשב ניקיון יסודי ומרחתי משחה חדשה לכרטיס מסך ולמעבד לאחר כול זה התקנתי WINDOWS 7. הכול עבד מצוין ללא בעיות עד שהמערכת התחילה "להשתגע" ולא לעבור פוסט. לאחר שמוציאים את המעבד ומחזירים למקום הוא מתחיל לעבוד לזמן קצר כאילו המערכת מאטה ואז ריסט. החלפתי מעבד ואותה הבעיה. לאחר הדלקה נוספת של המערכת,המחשב דולק אך המסך כבוי. זאת המערכת: מעבד INTEL 478 2.8/2.66GHZ לוח P4P800 SE 512*2 + 256*2 ספק 500W ג'נרי אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לכל מי שכול לעזור אודה מאד ! יש לי בעיה עם אחד (מקווה) מהרכיבים במחשב. ספק לוח הארד דיסקים או זיכרון .הזמנתי מארז גדול ומאוורר וספק חדש וחזק .ואני רוצה לבצע בדיקה בסיסית לשאר הרכיבים. זכור לי שראיתי פעם אפשרות לבדיקה שמחברים בה את הלוח לספק ומפעילים וצריכה להיות איזה שהיא תגובה לד שנדלק או צליל מסויים שמאשר שהכל בסדר או לא ואה הכל בסדר מוסיפים רכיב נוסף (מעבד כנראה ) ושוב מפעילים ושוב יש תגובה וחוזר חלילה עם כל הרכיבים הבסיסיים (לוח מעבד זיכרון ).האם משהו יודע מזה ויוכל להסביר או לשלוח אותי לכתובת הנכונה זה יציל אותי .בדודה מראש marantz !!!
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של LevelOne מדגם WBR-3400TX. כל המחשבים מחוברים ישירות לראוטר (ולא אלחוטית). במחשבים שיש לי בהם XP אני צריך להתקין NetBios כי אם לא אני לא רואה את שאר המחשבים ברשת. במחשב החדש שלי עם ויסטה, לגלוש באינטרנט אני יכול, ואפילו לראות מחשבים אחרים ברשת לפעמים, אבל כשאני מנסה להכנס לתקיה המשותפת שלהם אני מקבל הודעה שלא ניתן להתחבר אליהם. התקנתי NetBios גם בויסטה אבל זה לא עזר. מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי השבוע רכשתי כרטיס מסך חדש מסוג HD 4580 , בד"כ אני לא גיימר רציני , אבל רציתי "לחנוך" אותו עם משחק נחמד, והפעלתי את המשחק הנ"ל, כעבור מספר דקות של משחק המשחק נתקע ולא זז, ובעצם צריךלעשות ריסט למחשב..... יש מצב שזה מכרטיס המסך שהוא תקול, ויש מצב שזה בגלל הספק שלי ? , ויש מצב שזה בעיית תוכנה בכלל.... לציין שניסיתי להוריד רזולוציה של המשחק, וזה עדיין קורה. למישהו יש איזו תוכנת בדיקה/המלצה למשחק אחר, להעמסת הכרטיס ולבדיקה שמדובר בבעיית חומרה לפני שאני מתקשר לחנות בקשר לאחריות... או לחילופין קונה ספק חדש.. וכן אשמח להערות בונות, החשד העיקרי שלי שמדובר בספק, האם אני צודק מניסיונכם ? פשוט לא רוצה לקנות ספק חדש ולגלות שלא זו הבעייה... אגב בשימוש רגיל ולא המשחק המחשב עובד מצויי…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
סאפ שמעו, כאשר אני במצב של מסך מלא, וממזער ומגדיל ברצף במשך פעמיים שלוש, המחשב קופא לגמריי.. הכל זז כאילו אבל העכבר והמקלדת פשוט קופאים... המחשב ממשיך כרגיל מה עושים ? :jump:
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב בן כ-3 שנים שעד אתמול עבד ללא בעיה. עכשיו המחשב נדלק, אבל לא עולה דבר על המסך - ניסיתי על שני מסכים, ניסיתי כבלים DVI, VGA חשוב לציין שאין תצוגה של כלום! גם לא של המסכים שלפני מערכת ההפעלה. לא ביצעתי שום שינוי חומרתי או אחר במחשב. כאמור, המחשב לא עולה ולכן אני לא יודע /לא זוכר מהם רכיבי החומרה של המחשב. בכללי: לוח אם - Gigabyte כרטיס מסך - ATI Radeon HD מעבד - intel i5 דור רביעי מהסתכלות חיצונית על החומרה בזמן הדלקת המחשב, נראה כי כלל הרכיבים פועלים. אשמח לסיוע, תודה!
-
- 18 תגובות
- 9.1k צפיות
- 2 followers
-
-
לאחרונה נאלצתי להחליף לוח אם כי לישן הלכו הקבלים. כעת יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE 8i865GME עם AGP . אני עדיין נשארתי עם שני כרטיסי זיכרון: 512M בסלוט1 ו 256M בסלוט השני. שניהם מוגדרים כDDR PC2100 133MHZ מבדיקת CPU-Z אני מקבל קצב FSB של 100MHZ. כמו-כן הודעת BIOS בעת עליית המחשב היא שהוא מזהה single channel. 1) האם FSB של 100 מה"ץ פירושה שהזיכרון עובד ב 200 מה"ץ? או שה FSB צריך לעבוד ב200 מה"ץ ורק הchipset ימיר אותו ל 100מה"ץ? 2) האם העובדה שיש זכרונות לא שווים בין שתי התושבות גרם לBIOS לבחור באפשרות של single channel? 3) אם אחליף את הזכרון של 256M בתושבת 2 ל512M זה יגרום לFSB להכפיל את הקצב פי 2? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. לנובו מציינים במפרט של E480 ו 580 שפורט ה USB C הוא 3.2 Gen מה שמהווה יתרון לעומת המתחרים במחיר זה, אך קראתי היכנשהו מישהו שטוען שזהו שקר ובפועל מדובר ב 3.1, ורק הסדרות היקרות יותר L\T מצויידות ב 3.2, מה שמתאים למקובל ברמות מחירים אלו. כיצד ניתן לבדוק זאת מתוך המחשב? עריכה: lsusb -t בלינוקס מחזיר רק התקן 5000M ולא 10000, כלומר 3.1 ולא 3.2... לנובו פשוט שיקרו במפרטים כולל ליבואנים. לא יאומן.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי נדלק אבל זה לא מראה לי אץ התבנית שאני צריכה לרשום את הסיסמה זה מראה לי רק את העכבר ותמונת הפתיחה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם = יש לי כרטיס מסך geforce 6600 - יש לי בעיה עם השידור ל TV -- פתאום בטלויזיה רואים בשחור לבן - זה היה תקין עד עכשיו - ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייברים, להתקין את הדרייבר הכי חדש, ואפילו להתקין את ה WIN מחדש - כשאני עושה ריסטרט רואים צבע בטלויזיה וברגע שה WIN עולה התמונה משתנה לשחור לבן , ז"א שזו בעיה ב WIN ולא בחומרה. יש לי win xp pro sp2- מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
חבר'ה שלום מזה זמן רב המחשב קורה לו משהו מוזר ,, או שהמסך עובר למצב no signal או שמופיע מסך כחול. הצלחתי להוציא דוח דרך תוכנה שהמליצו פה( win Dbg) והוצאתי את הדוח המצורף,,,, עזרתכם הדחופה בתודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של פי סי פרטנר אפולו פרו 133 מגה הרץ מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ זיכרון 512 זיכרון SDRAM עם צי'פסט של VIA ויש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9250 והורדתי מזמן את העידכון לצי'פסט דרך את האתר של VIA עכישו הורדתי את הקובץ שנקרא Retro chipset VIA 4in1 drivers והמחשב עבד סבבה אז ראיתי שהם הכניסו לא מזמן את החבילה VIA HyperionPro Driver Package והתקנתי אותה מאז משחקים עובדים לי קצת פחות טוב אני לא יודע אם זה קשור לפעמים הכרטיס מסך מתנתק והמסך עובר למצב המתנה האם זה קשור? השאלה שלי האם החבילה של הפרו מתאימה לי או שכדאי להסיר אותה ולהתקין מחדש את ה4IN1 הפשוטה? הנה הלינק לאתר http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=420&OSID=1&CatID=1070 איזה גירסה לדעתכם…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-