עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בערך מאתמול בבוקר המחשב מבצע כל הזמן ריסטרטים. לרוב מס' שניות לאחר שהמחשב מתחיל לעלות ובפעמים בודדות הוא מגיע לטעינה של הווינדוס ואף לווינדוס. ביצעתי החלפת מעבדים וזיכרונות עם מחשב אחר והבעיה נמשכה כרגיל. כמו כן ניתקתי את הכרטיסים אשר היו מחוברים ללוח, ואציין גם שכרטיס המסך הוא ON BOARD. אודה לעזרה באיתור התקלה.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by OrSTi,

שלום, לפני חודשיים התחילו אצלי מסכים כחולים כאשר התקנתי ושיחקתי במשחק MAFIA II מאז ועד עכשיו יש לי מסך כחול כאשר אני משחק במשחקים כבדים, ריבוי משימות כבד, קיצר הפעלה כבדה. לאחר כחודש עשיתי פירמוט למחשב בתקווה שיסתדר וזה לא עזר, ואני עדין מקבל את המסכים הכחולים. הינה קריאת קבצי ה DUMP ב Blusescreenview השתמשתי בתוכנה הזאת מכיוון שהתוכנה של מיקרוסופט דורשת סמלים שאני לא מצליח להשתמש בהם אשמח לעזרה מפרט המחשב: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66GHZ Asus P5QL-E Sapphira HD 4870 512MB DDR5 Kingston ValueRam 2GB DDR II מקלדת ועכבר Logitech MX 400 Logitech Wave Keyboard בדיקת חום: http://www.siz.co.il/my/z5vzmgwymzuw.jpg [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  3. שלום לכולם, סידרתי כבלים במארז וגם החלפתי דיסק קשיח ומאז, שאני מדליק את המחשב הוא פועל אבל אני לא רואה כלום על המסך וגם לא מגיע חשמל למקלדת ולעכבר... השארתי את המחשב במצב כזה 3 דק' וזה לא השתנה...חשוב לציין גם שכאשר אני מדליק את המחשב כל המאווררים על 100%... עריכה: הבעיה הסתדרה (איפסתי ביוס..) אבל המקלדת והעכבר עדיין לא עובדים, יש פתרון למישהו? זה דיי דחוף... תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by borisdog,

שלום, לפני 3 שבועות קניתי מערכת מחשב בפנדה Q6600 p43-ds3l OCZ Reaper 1066 mhz 1gbx2 הבעיות התחילו מהרגע הראשון, המערכת התרסקה מיד בהתקנת וינדוס, והצלחתי לעלות את המחשב רק ב800mhz, או לחילופין ב1066 אך לא בDual .Channel במהלך השבועיים, המחשב התחיל להתרסק כם ב800 mhz. שבועיים אחרי החליפו לי זכרונות והרד-דיסק (שגם "שבק-חיים" מסיבה לא ברורה). עכשיו אותו בעיה חזרה (עם זכרונות חדשים מאותו דגם), לא מצליח לעבור MEMTEST (לא תמיד) ב1066, ניסיתי כל הVolatgeים בין 1.8-2.3 כולל, ממשיך לקבל BSOD. האם מישהו נתקל בבעיות דומות? ו/או יודע מה הגדרות שאני צריך לשים בביוס? תודה.

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  5. היי! יש לי ממש תופעה מוזרה בימים האחרונים שלא נתקלתי בה... בעבודה בווינדוס יש לי פתאום תקיעות כאלה תוך כדי צפצוף הPC SPEAKER, יש פעמים שבהן התקיעה משתחררת ויש פעמים שהמסך הופך שחור ואני צריך לאתחל... שוב, אף פעם לא נתקלתי בתופעה שכזו ויש לי קצת ניסיון, אני יודע שהיו כל מיני ISSUEים עם SEGATE לאחרונה ובאמת המערכת שלי מותקנת על דיסק כזה ששודרג לגירסה SD1A, יכול להיות שבכל מקרה הדיסק גורם לעניין? אני ממש אובד עצות משום שאין לי מושג איך לעלות על מה גורם לתקלה... אודה מאד לעוזרים

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  6. מחשב פנטיום 4 סוקט 478. מדי פעם המחשב נתקע ללא תגובה. שמתי לב שאם אני משחרר את הקירור של המעבד ומחזיר אותו - המחשב נדלק שוב. לאחרונה זה קורה המון והמחשב כבר לא נדלק. במעבדה אמרו שזה ה-CPU, אז קניתי מעבד אחר שעבד שעה ואז שוב אותה בעיה. החלפתי מארז, ספק - כלום. הוצאתי הכל והשארתי רק כ. מסך וסטיק אחד של זיכרון - כלום. הוצאתי כ. מסך! (כדי לשמוע לפחות את הצפצוף) - כלום. החלפתי בטריה של CMOS - כלום. אני חושב שאולי יש בעיה בלוח או בתושבת של הסוקט 478. איך אפשר לפרק אותה ולנקות?? אני לא רוצה להשקיע עוד 200 שקל בלוח אם לפני שאני יודע מה הבעיה תודה!!

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by I T Z I King,

אני מרכיב עכשיו מחשב חדש ולוח האם ASUS M2N-VM DVI פעם מזהה את הכונן Pioneer DVR-215DBK SATA ופעם לא מזהה אותו. אני מפעיל את המחשב ונכנס ל BIOS ופעם הוא מזהה את הכונן בביוס ופעם לא מזהה. הכונן מחובר בחיבור SATA. גרסת הביוס היא מסוף 2007 כך שלא נראה לי שצריך לעדכן ביוס. יש למישהו מושג מה הבעיה? אני ממשיך כרגע את ההתקנה עם כונן IDE רגיל עד למציאת פתרון לבעיה.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by benhalaf,

כל פעם, 5 דקות אחרי שמעלים את המחשב הוא או נתקע או עושה לעצמו ריסטרט בsafe mode הוא עובד מצויין (אפילו האינטרנט עבד שם...) פרמטתי אותו כי חשבתי שזה איזה וירוס ועכשיו בהתקנה של הוינדוס עולה לי החלון הכחול הזה. צירפתי תמונה של הודעת השגיאה תודה! [attachment deleted by admin]

9. מדובר בלוח ASUS P5K שנקנה לפני פחות מחודש. אז ככה, לפני כמה ימים, כמה מקשים במקלדת שלי התחילו לגמגם, אז קניתי מקלדת חדשה. (של לוג'יטק. שלא תתקלקל כמו הקודמת) ואז גיליתי שאני לא יכול להכנס לביוס. חשבתי שזה בגלל המקלדת (לא שיניתי שום דבר אחר, והביוס רשם לי בכל פעם מאז שחיברתי אותה Keyboard Error אבל היא עבדה בכל זאת) וזה לא הפריע לי ממש. אבל היום לא הצלחתי לכבות את המחשב דרך הכיבוי של וינדוס (וינדוז עושה כיבוי, אבל המאווררים ממשיכים להסתובב גם כשהוא מסיים) זה נראה לי חשוד אז רציתי להוריד את האוברקלוק למעבד. חיברתי את המקלדת הישנה, אבל גם איתה לא הצלחתי להכנס לביוס!!! בקיצור, אחרי כמה ריסטים המחשב לא עלה כרגיל, ובמקום מסך הפתיחה עלתה תוכנת השיחזור של ASUS. הכנסתי את הדיסק ש…

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by dudidu08,

חברה הורדתי פרק של נמלטים ואת התרגום שלו שמתי אותם באותה תיקייה עם אותו שם ומשום מה אי ןסינכרון לא מופיעים הכתבויות חשבתי אולי בעיה במקודדים אבל הכנסתי דיסק של סרט עם כתוביות וכן יש כתוביות ועולה החץ של VOBSUB מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  11. Started by VL,

שלום , בעקבות הבעיה שהצגתי בטארד הנוולה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257001.msg2274592#msg2274592 העפתי את המסך שהיה לי והבאתי מחבר אחד מעפן , מהישנים , חיברתי את המסך הכל טוב ויפה ראו יחסית טוב נתתי לאחותי את המחשב לחצי שעה אני חוזר פתאום הכל כזה מטושטש ניסיתי להעביר את ההגדרות רזולוציה ל-680 על 480 (אם אני לא טועה אלו המספרים המדוייקים) ולא הולך עדיין רואים מטושטש , ניסיתי בהגדרות (מה שאחותי לא נגעה בהם) וגם לא הלך למישהו יש עצה? תודה.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  12. שלום, כאשר אני מכבה את המחשב, הנורית הירוקה ממשיכה להבהב למרות שהמחשב מכובה... מישהו יודע אולי מה הסיבה לכך?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by brum,

אהלן התחלתי לקבל את ההודעה הזו פתאום וכמובן שהווינדוס לא עולה. החלפתי מקלדת - ובכל זאת עדיין אותה ההודעה. חיברתי מקלדת USB אבל כפי ששיערתי עדיין אני מקבל את ההודעה הזו. אשמח אם מישהו יתן עצה בעניין תודה וערב נעים.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  14. משהו מוזר קורה למחשב אם אני לא מישתמש בו שעתיים בערך אני חוזר למחשב והוא תקוע.. לא עושזר כלום פשוט לא מגיב לשום דבר.. אני עושה ריסט ואז הוא בסדר. זה בחיים לא קרה לי מישהו יכול לדעת מה הבעיה? תודה..

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by imri,

שלום. הרכבתי מחשב מחלקים שהיו אצלי בבית. Abit d33068 + Amd Athlon. עכשיו, כשאני מחבר את הספק כוח לחשמל, הנורה של הלוח אם נדלקת וכשאני מדליק אותו נשמע הרעש של המאוורר - אבל אני לא רואה שום דבר על המסך! (חיברתי כרטיס מסך עובד בוודאות, אין כרטיס מסך מובנה) מה יכול להיות? יכול להיות שזה בגלל הספק כוח - לא חזק מספיק? תודה.

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by fartuk,

יש לי : לוח אם :http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2842&ProductName=GA-EP45-DS3R זיכרון:http://www.dealtime.co.uk/xPF-OCZ-OCZ-2GB-2-x-1GB-PC2-6400-DDR2-800Mhz-240-pin-Memory HD: מערך RAID 5, חברת 320GBX3 ,Seagate כ. מסך : gigabyte gv-nx76t256d-rh ספק כוח: http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=150 zalman cnps9700 led:CPU COOLER הבעיה היא שכאשר אני מדליק את המחשב לא עוברות כמה שניות ומיד הוא נכבה ושוב נדלק ושוב נכבה.... מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  17. מעבד - לא זוכרת אם זה סלרון או פנטיום 4.... לוח אם גיגהבייט GA-8I945GZME-RH למחשב היו זכרונות ישנים 2X126 ניסיתי לשים לב זוג חדש שקניתי, לא עשה POST, הנחתי שהזכרונות פשוט יותר מדי טובים למחשב העגלה שלה, אבל אז החזרתי את הישנים ויש בדיוק את אותה בעיה. המחשב נדלק, כל המאווררים מסתובבים והכל נראה סבבה רק שאין פוסט ושום דבר לא עולה כמובן. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  18. חברים בבעיה כזאת לא נתקלתי ח יש לי מחשב ישן פנטיום 3 והוא עובד מצוין ברגע שמחברים אליו כונן פלופי תוך כמה שניות הכבל מידע מתחמם בקצה האדום ונשרף ומעלה עשן 5 כוננים בדקתי בכולם זה קורה ניסתי 5 כבלים אחרים כולם נשרפו וכל זה קורה אפילו שהכבל מתח לא מחובר לכונן הפלופי המחשב עצמו עובד תקין עם 2 כבלים IDE והכל מצוין ח כנראה שלוח האם מקצר אבל מישהו נתקל פעם בדבר כזה?

19. מדי פעם אני שומע "טיק" חלש מהדיסק קשיח.מדובר על מחשב נייד DELL XPS M1530 תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by shiral03,

שלום לכולם,לפני כמה ימים קניתי ארד דיסק SATA2 של WD 500 ג'יגה בייט. עכשיו הוא מופיע לי "פריימרי מאסטר" אבל שאני בא למפרט ההתקנה של הוינדוס אומרת שהיא לא מזהה ארד שמותקן במחשב. אמרו לי שצריך להגדיר משהו בביוס ב "IDE" משהו.. עכשיו אני לא יודע מה צריך לשנות,מה שמוזר שגם במחשב נוסף שיש לי בבית שגם הוא SATA2 אבל זה ישן ועבד ככה הרבה זמן שאני בא לפרט עושה לי את אותה הבעיה רושם לי אותו דבר.. יכול להיות שהדיסק פירמוט דפוק ? אני ינסה לצלם תמונה של ההודעה שרושם הדיסק פירמוט .. תודה לעוזרים ממש חשוב לי בהקדם כי אני משתגע בלי המחשב שלי ועוד שגם המחשב השני גם לא עובד אז ביכלל אני משתגע חח.. מחכה לתשובה,ממש תודה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by Wond3r,

סתם הייתי על המחשב פתאום היה ריסטרט.. לפני שהווינדוס עלה ישר עוד ריסטרט אז הבנתי שהוא נדפק וריציתי להתקין אותו מחדש, שמתי את הדיסק ואז באמצע זה עושה מסך כחול עם שגיאה שאני חייב לכבות את המחשב.. היה את השגיאה הבאה: STOP : 0X0000007F (0X0000000D, 0X00000000, 0X00000000, 0X00000000 ניסיתי להתקין בשתי כוננים ובשניהם אותה בעיה... וגם ניסיתי עם דיסקים שונים של ויינדוסים וזה עדיין עשה את השגיאה הזאת באמצע ההתקנה...

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  22. ברשותי מחשב UMPC מדגם ASUS R2H מזה כשנתיים. לאחרונה החלו להשמע תקתוקים בזמן גישה לדיסק ובזמן BOOT - ככל הנראה מהכונן הקשיח. בנוסף, קרסה לי מערכת ההפעלה פעם אחת ללא סיבה נראית לעין אם כי מאז השחזור ממחיצת היצרן זה לא קרה שוב. תופעה חדשה יחסית מתרחשת כשמנסים לעשות UNZIP לארכיבים גדולים או להעתיק קבצים גדולים - ברוב המקרים (9 מתוך 10) המחשב מבצע RESTART באמצע הפעולה ללא כל התרעה מוקדמת. גם תופעות כמו קריסה של EXPLORER או תקיעות של יישומים מופיעות לעיתים קרובות יותר בזמן האחרון. למען הגילוי הנאות, המחשב באמת משמש ליעודו המקורי ונמצא הרבה בתנועה כך שלא מן הנמנע שהוא ספג לא מעט טלטולים ותנאים לא אופטימליים מבחינת טמפרטורה במהלך השנתיים שלו ב"שירות". הניחוש שלי הוא שמדוב…

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by naor-007,

שלום! יש לי מעבד פנטיום 4 3000MHZ HT, עשיתי לו אוברקלוק דרך הביוס , פשוט העליתי את ה-FSB מ-200 ל-220, שמרתי והפעלתי מחדש, ואז הוא הגיע לי למסך הטעינה של ה- STARTUP ואחריו הוא הראה לי מסך כחול לשניה ועשה ריסט. אז החזרתי את ה-FSB למהירות המקורית של 200, ושוב אחרי ה- STRATUP הוא מציג לי מסך כחול לשניה ואז ריסט. אני חייב לפתור את התקלה כדי להיכנס לווינדוס. הלוח אם שלי הוא MSI NEO2-V. מה אפשר לעשות??

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  24. שלום חברים. במחשב החדש שלי יש איזה משהו שאני חושב שהוא בעיה אבל אני רוצה לשאול את דעתכם.. את המפרט שלי אתם יכולים לראות ב - "[מפרט מחשב]" או איך שזה לא יהיה.. אז ככה, כשאני מפעיל את המחשב אז מופיע בהתחלה מסך שחור שרשום בלבן משהו שקשור לכרטיס מסך: nvidia corp 512MB 8800GT משהו כזה.. ואז אחרי זה יש לוגו כזה של הלוח אם ואז הווינדוס נטען.. אז הבעיה היא שלפעמים שאני מפעיל את המחשב אז אין בכלל צפצופים, ולפעמים יש צפצוף אחד קצר במסך הראשון שתארתי קודם [של הכרטיס מסך], ובמסך של הלוגו אף פעם אין צפצוף. אז זאת בעיה? כי אני מפעיל את המחשב נגיד, ואז יש צפצוף קצר במסך של הכרטיס מסך, וזהו הכל עולה כרגיל, ואז אחרי כמה דקות אני מפעיל מחדש ואין בכלל צפצופים.. זה קורה כימעט כל הזמן שאין צפ…

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  25. Started by cyberX,

קניתי מחשב חדש (אתם יכולים לראות את המפרט ליד השם שלי) וחיברתי אותו לחשמל ביום שקיבלתי אותו והוא פעל. היום שמתי לו כמה חלקים מהמחשב הישן - צורב דיוידי וכרטיס רשת אני מנסה להדליק והוא לא מגיב אז הוצאתי את החלקים ששמתי מהמחשב הישן והוא עדיין לא נדלק

• 5 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.