עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. תופעה מוזרה. חיברתי אתמול במקביל (באותו הזמן) שני דיסקים חיצוניים למחשב - PASSPORT של WD, ו-SEAGATE של 3 TB. המערכת זיהתה את ה-PASSPORT אבל מאותו רגע נתקע ה -EXPLORER בכל נסיון גישה ל-SEAGATE. הדרך היחידה לצאת מהתקיעה הזאת היא RESET (חלונות 8, 64 ביט, עדיין לא יודעים להתמודד עם בעיות כאלה). מאז, גם אם אני מחשב את ה-SEAGATE לבד, המערכת מזהה אותו (בבדיקה דרך ההתקנים אני רואה שהוא חושב שהוא ה-WD - יש לו את השם של ה-PASSPORT והיצרן WD....) וכמובן לא ניתן לגשת אליו כלל. במחשבים אחרים הוא עובד בצורה תקינה. מישהו יכול לשפוך אור... מה קרה פה ואיך מתקנים את זה ?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  2. Started by TheMorh,

טוב, אני שיחקתי בBETA של BF4, עזבתי את המחשב לכמה דקות כשה המשחק עדיין רץ. וכשה חזרתי, שמעתי בדרך לחדר קול של מקדחה, חשבתי אולי שאלו השכנים או משהו אבל זה הגיעה מהמחשב, המחשב קפא, ניסיתי לצאת מהמשחק, ctrl alt delete, וכולה, אבל כלום. עשיתי ריסטרט למחשב וכשה הוא עלה, המקלדת לא עבדה, המסך לא עלה, ועוד מתאם Usb שצריך להראות צבע שזה אומר שזה מחובר לחשמל לא הופיע. אני לא יודע מה לעשות, חיברתי את המקלדת למחשב אחר (שאני בו עכשיו) והמקלדת כן עובדת. שאבתי אבק מהמחשב, אולי זאת הבעיה אבל לא. אני לא מכבה את המחשב בדרך כלל אבל כל יום אני עושה ריסטרט למחשב. אולי בגלל עומס או משהו? תודה רבה לעוזרים !!! (- אולי נשרפו החיבורים במחשב ? המחשב עלה קרוב ל4 אלף ונבנה במיוחד לBattlefield ואפי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by IGAmiel,

טוב בעיה מעניינת חדשה. המחשב פתאום מראה לי "אין אות". אני לא יודע אם הוא כבה או התחיל לישון. אני לא שמתי לב האמת. הבעיה שאני לא מצליח לקבל אות במסך. זה מוזר כי המסך מאוד חדש, רק אתמול נרכש. והוא הראה מסך. עד שכיביתי את המחשב והכנסתי הארדיסק נוסף. חשבתי שאולי זאת הבעיה אז ניתקתי אותו לחלוטין ועדיין הבעיה קיימת. יכול להיות שהמחשב נכנס למצב שינה לפני ששמתי לב וחשבתי שהוא כבוי אבל לא נראה לי שזאת האופציה. מה דעתכם?! חשוב לציין שניתקתי את הכרטיס מסך ועברתי לכ.מסך המובנה וגם שם אין אות, בנוסף לכך כיביתי את המחשב לחלוטין והדלקתי ושום דבר. גם הוצאתי את הזיכרון ועדיין שום דבר. עריכה: אגב דגם הלוח: Gigabyte GA-G945GCM-S2L - - - תגובה אוחדה: - - - פתרתי את הבעיה: לחצתי הרבה F9 וז…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by gregos1990,

ניסיתי להתקין משחק של שנת 2008 במחשב ולהפתעתי בהתקנה המשחק דרש התקנה של net framework 2 ומעלה בטענה שלא קיימת גירסה מעודכנת למרות שקיים אצלי במחשב גירסה 4, האם זה הגיוני??

5. Started by shmuel084,

שלום יש לי בעיה במחשב היום הוא לא נדלק ושהוא נדלק הוא היה נופל אחרי כמה שניות כך זה היה כול היום באחד הפעמים שנסתי להדליק את המחשב קיבלתי מסך שחור שכתוב שם משהוא אני מצרף לכם את התמונה של שגיאה תודה רבה [ATTACH=CONFIG]4112[/ATTACH]

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  6. היה לי מעבד אמד אתלון 3500 חד ליבה 939 ועשיתי שידרוג למעבד 3800X2 ורציתי לעשות עוד שידרוג קטן למעבד אמד אופטרון 180 ומאז המחשב נכבה בדקתי טמפרטורה הכול תקין 40 מעלות הכול תקין פשוט נכבה במנוחה , משהו הזוי לגמרי - המעבד 110W יכול להיות שהגוף קירור לא מסוגל לקרר אותו אבל זה ממש מוזר בביוס זה 40 מעלות אין משהו חריג אני עוזב את המחשב לרגע הוא נכבה , החזרתי את המעבד 3800X2 והכול בסדר , חשבתי שאולי הספק כח לא עומד בעומס אבל זה לא הגיוני בגלל שהספק הוא 300W של LITEON וזה הדגם : http://microdream.co.uk/liteon-pe-6301-08ap-atx-300w-psu-power-supply.html#.UlL08L5BTcs בדקתי את הזכרונות 15 שעות רצוף הכול תקין גם אם הזכרון לא תקין המחשב לא יתכבה לגמרי , היה לי מקרה שהמחשב נתן ציפצוף א…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by Avi952,

המצלמות: Logitech Webcam 3100 Microsoft Lifecam HD-5000 בשניהם windows 7 לא מצליח להתקין אותם אוטומטית ואחרי התקנה ידנית דרך אתר היצרן אני נתקל בשגיאה קוד 10 אודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  8. אני מעוניין שלא יופיע כשהכרום פתוח לשונית מלאה ורואים על מה פתוח (כמו בתמונה המצורפת), אלא רק הסמל ולמשל בולט, כי הוא פתוח, כמו שיש בWIN 7. אפשרי?[ATTACH=CONFIG]4122[/ATTACH]

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by Guy950,

הבעיה הקודמת נפתרה, אבל צצו כמה בעיות חדשות. עקרונית, יש לי 2 כוננים קשיחים, בביוס אפשר לזהות את שניהם ואת הדגמים שלהם אבל במערכת הפעלה, מסיבה כלשהי, אפשר לזהות רק את הSSD שעליו יש את המערכת. אני לא מצליח לזהות את ההארדיסק השני. כרגע אני מתקין דרייברים של הלוח אם, אבל למישהו יש מושג מה לעשות? בנוסף, אני מנסה לשנות את השפה של המערכת מאנגלית לעברית, וכל פעם כשאני לוחץ "הורד שפה" זה חוזר אחורה ולא מגיב. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  10. Started by ofirrjd,

היי, ברשותי דיסק חיצוני נייד של WD מדגם my passport 2.5. עד עתה, כל פעם כשחיברתי אותו היו מופיעים חלון ההפעלה האוטומטית ואייקון של הדיסק בחלון my computer. כעת, משום מה, לא זה ולא זה קורים. כדי לראות את תוכן הדיסק, אני פותח את devices and printers, שם אני רואה את הדיסק, לוחץ קליק ימני ובוחר browse. דאבל-קליק לא פותח את תוכן הדיסק. DOK של סנדיסק עובד בלי שום בעיה ואייקון שלו נראה בחלון my computer. אני עובד עם מחשב נייד של לנובו מדגם B570e. נא עזרתכם, אופיר

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני משתמש במחשב עם לוח אם של אינטל DP55WG עם מעבד i3, והיה מורכב עליו כרטיס של אנוידיה 9800GT והכל עבד כמו שצריך (לאחר שביצעתי עדכון אחרון לביוס, לפני כן הייתה בעיה דומה לנוכחית גם עם הכרטיס 9800GT). היום החלפתי את ה- 9800GT בכרטיס AMD Sapphire HD 5750, שהיה מורכב וגם פעל במחשב אחר בבית (ועדיין עובד על כל מחשב אחר בבית), והמחשב לא עולה. אין תמונה, והלוח מציג באמצעות LED את הודעת השגיאה Eb שמשמעותה calling video bios והוא לא ממשיך בעליית המערכת (אפילו לא מגיע לביוס). ניסיתי להכניס HD 6850 במקום, וגם איתו יש בעיה זהה. לעומת זאת, כאשר אני מכניס כרטיס של אנוידיה 8500GT (שבמזל שכב לי איפשהו בבית) המחשב כן מצליח לעלות, וכן מצליח להכנס לביוס. ניסיתי באופן שיטתי לכבות ולהפעיל אפש…

12. שלום, יש לי WIN xp ואני מנסה למחוק דרייבר של SIS 330 מהמנהל התקנים. הוא נותן לי הודעה שהדרייבר יוסר לאחר ריסטארט וכשהמחשב עולה לאחר מכן אז הדרייבר לא הוסר. גם שאני מנסה לעדכן הוא לא מאפשר לעדכן אותו. מה עושים ? אשמח לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by marco789,

האים אוכל להרכיב כרטיס מסךSapphire AMD Radeon HD 7750 1GB GDDR5 על הספק הזה

14. Started by elior188,

שלום לעוזרים, השתלט לי על המחשב איזה QV06 שאין לי מושג למה הוא תופס לי את דף הבית.... כמו כן ההורדות הישירות אצלי לא מסתיימות, הם מפסיקות אחרי מספר מסויים של אחוזים לפעמים יותר ולפעמים פחות, אם למישהו יש מושג בעניין זה או שאולי הדברים קשורים זה בזה....אשמח לעזרה....

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  15. Started by ofirrjd,

היי אני מחפש תוכנה חינמית לשכפול ההארד דיסק להארד דיסק חיצוני. הכוונה ליצור אימג׳ של כל הדיסק כולל מחיצות. צריך גם שניתן יהיה לבצע איתחול מ CD כדי לשחזר את הדיסק. בעבר היתה לי תוכנת acronis שעבדה יפה מאוד. אני צריך משהו חינמי במקום. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  16. Started by זאק,

יש לי 2 מחשבים ניידים קטנים (10 אינטש) שכל פעם שאני מנסה לפרמט אותם (בעזרת דיסק און קי) הם לא מזהים את ההתקן.. שיניתי את ההגדרות בביוס שיעשו boot מההתקן הנייד ועדיין לא מזהה.. מישהו מכיר את התופעה?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by DarkenHero,

הי חברה, אני ממש צריך את עזרתכם יש לי מחשב שהרכבתי כבר ב2010, ולא עשה יותר מדי בעיות עד עכשיו. הכל התחיל כשהתחלתי לשחק FIFA 14 שבוע שעבר.. פתאום המחשב קפא והיו סימנים מוזרים על המסך (כמו קווים כאלה שנוצרים מתקלה של הכרטיס מסך) זה קרה שוב פעם, ובפעם השלישית הווינדוס לא עלה יותר כי היה מסך כחול שאומר שיש תקלה בnvlddmkm.sys. קראתי קצת על זה וראיתי שצריך לעדכן ולהחליף דרייברים, אז נכנסתי לsafe mode (שעובד, אבל גם עם הקווים האלו) והחלפתי דרייברים. בהתחלה להכי חדשים, אבל זה עדיין לא עבד, ואז ליותר ישנים. עכשיו כבר אין מסך כחול, אבל אם אני מדליק את המחשב הוא עולה עד הsplash screen (החלון עם הStarting windows.. והסמל) ואז פתאום רואים קווים על הלוגו, המחשב נשמע כאילו הוא עוש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yuval12321,

אהלן, אני קניתי לפטור שבו מותקן ווינדוס 7 על כונן ssd קטן ויש בו כונן hdd גדול. התקנתי בhdd אובונטו (לינוקס) אבל זה לא מראה לי אותו בהפעלת המחשב וניסיתי להגדיר אותו שיעשה boot מהכונן הזה ועדיין הוא אומר שלא מותקנת בו מערכת הפעלה. בעיקרו את הכונן hdd הזה חילקתי ל3 מחיצות, קודם כל יצרתי מחיצה לווינדוס אני חושב (לאחסון קבצים ותוכנות) ואחר כך עוד אחת ללינוקס ועוד אחת לא הגדרתי, שאני יוכל להתקין עוד מערכת הפעלה בעתיד(שלישית) יש פיתרון לזה? תודה

19. Started by shaithebest,

שלום, יש לי מחשב נייד ASUS עם ווינדוס 8 שאני לא סובל, יצרתי קשר עם מיקרוסופט לבדוק עם רשיון לשנמך ל7 לא נתנו לי תשובות אז קניתי דיסק חדש ווינודס 7 ואני רוצה לעשות BOOT הוא מראה לי בביוס את הDVD ואני מגדיר אותו כבוט ראשוני אבל המחשב בשלו ממשיך לעלות עם 8 אז העברתי את כל תוכן הדיסק לדיסקונקי ועשיתי בביוס בוט מדיסקונקי אותו דבר מקפץ על הרכיב וממשיך לעלות עם 8 כאילו זה חרוט עליו תכנותית מהחברה. שיניתי בביוס לIDE ואיפוס ביוס. יש גם את העניין של F9 באסוס משם אפשר לפרמט או RECOVERY ושם הוא נותן לי את האפשרות של לעלות מדיסקונקי או DVD אבל ממשיך לסרב לפרמט. אשמח לרעיונות

20. Started by QWERRREWQ,

שלום חברים, לאחרונה אני חווה בעיה קשה ומוזרה בגלישה באינטרנט. ברשותי מחשב חדש, מערכת הפעלה Win xp Pro 32Bit, ותשתית אינטרנט של בזק (ספק- בזק בינ"ל) במהירות של 5 מגה, מודם-ראוטר חדש של TP-LINK וכן כרטיס רשת אלחוטית של TP-LINK . הקליטה האלחוטית היא מצויינת וכך גם ההורדות שאני מבצע שזורמות בקצב של 600KB לשנייה בערך. הבעיה היא הגלישה בדפי אינטרנט - באיזשהו שלב הדפדפן מחליט שהוא פשוט לא זז !!! הוא פותח בקושי רב דפי אינטרנט והדפדוף נהיה מסורבל ונורא קשה, הדבר המוזר הוא שאם אני מנסה להפעיל טורנט או הורדה רגילה (-כדי לבדוק האם החיבור תקין) ההורדה זורמת בקצב של 600 KB לשניה כאילו הכל בסדר, כמו כן שירותי רשת אחרים כמו שליטה מרחוק וכדו' עובדים חלק, רק הדפדוף תקוע. ניסיתי ב…

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  21. היי יש לי כונן קשיח 1TB של WD מדגם 1600JD הכונן בן שנה בערך בימים האחרונים פתאום הכונן לא מזוהה על ידי המערכת, אחרי אתחול הוא כיבוי הוא לפעמים מזוהה וניתן להשתמש בו ואחרי כמה זמן שוב נהיה שוב לא זמין/מזוהה, יש לציין שבזמן שהוא מזוהה הוא עובד בלי בעיה. הכונן מחובר בחיבור SATA ועד היום לא עשה בעיות. אשמח לשמוע מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by solikt,

יש לי שתי שאלות 1 המחשב נתקע פשוט קופא ואני צריך לעשות ריסטרט למחשב ידני ואם אני בתוך משחק הוא לא ניתקע 2 המאוור של העמבד שלי עושה רעש מטורף אולי מתחמם יותר מידי?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by ruthys,

שלום, חסרת הבנה במחשב, שאלתי מחשב נייח נמצא בחדר אחד וללא תשתית לאינטרנט והחיבור לאינטרנט אלחוטי בחדר אחר- החיבור לאינטרנט הוא דרך ADSL של חברת בזק. כיצד אני יכולה לחבר את הנייח לאינטרנט ללא קדיחות בקיר והזמנת בזק להקמת נקודה בבית.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by OrX,

היי לפני כמה שבועות הופיעה תופעה מוזרה, המחשב לא נדלק, אלא, אם אני או מנתק את הכבל חשמל מהקיר ומחבר שוב לקיר ואז הוא נדלק. או שאני מחבר לאל פסק, כאשר האל פסק לא מחובר לחשמל בקיר, ואז המחשב נדלק, ורק אז, אני מחבר את האל פסק לקיר. אם אני מנסה להדליק את המחשב כאשר הוא מחובר דרך אל פסק, כאשר האל פסק מחובר לקיר, המחשב לא נדלק. אחרי שהמחשב עולה ואני מכבה אותו, אז, אם אני מנסה להדליק מיד אחרי אז הוא עולה בלי מניפולציה מיוחדת, אבל אם אני מנסה להפעיל אותו אחרי נניח 5 דקות ומעלה שהוא היה מכובה, אז הוא לא עולה ודורש שוב פעם את אחת השיטות שכתבתי. המחשב, מאז שנקנה תמיד עבד דרך האל פסק. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? המפרט: ספק כוח: Seasonic 660W Gold X-Series Active PFC 12CM F…

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  25. שלום מחשב נייד ACER ASPIRE 5742Z נותן שגיאה בפירמוט ווינדוס 7 "אין אפשרות להתקין את ווינדוס בדיסק זה, ייתכן שבקרוב יתרחש כשל בדיסק. אם דיסקים קשיחים זמינים התקן את ווינדוס במקום אחר"ס אם אני מתעקש שיתחיל להתקין בכל זאת הוא אומר: "לתוכנית ההתקנה לא היתה אפשרות ליצור מחיצת מערכת חדשה או לאתר מחיצת מערכת קיימת. עיין בקבצי יומן הרישום של ההתקנה לקבלת מידע נוסף" אז ברור שאני ישר הולך לבדוק סקטורים בדיסק והכל תקין ומיד הולך לביוס ומאפס ואותה שגיאה אז אני מחליף את הגדרות הסאטא מAHCI ל IDE אז הוא עובר את המכשול ומנסה להתחיל להתקין אבל נתקע על אפס אחוז. אז אני מנסה להעלות ווינודס מדיסקונקי כי אולי הצורב שלו דפוק אותו דבר מה קורה כאן? הדיסק תקין למען השם

• 2 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.