עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, יש לי מחשב חזק;מפרט המחשב: מעבד:אינטל Q6600 CORE 2 QUAD 2.4GHZ. לוח אם:GIGABYTE GA-EP43-UD3L. ספק כוח:EZCOOL 12CMF 450W REAL. זיכרונות:KINGSTON HYPER-X DDR2 6GB 800MHZ. מערכת הפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE - 32BIT. כרטיס מסך:NVIDIA HDCP/HDMI 9500GT 512MB PCIE. מארז:LED+25CM FAN BLACK SILVER. מאוורר למעבד:AR PRO D.C 775. דיסק קשיח:WD SATA2 16MB 320GB. הבעיה היא:המחשב איטי ואף מגיב לסירוגין באיטיות;למ"ס פעולות (יכולה להיות אפילו פעולה אחת,כמו גלישה באינטרנט במהירות של 5MB),אשר מתבצעות במקביל ואף לפעמים,מציג לי למ"ס שניות (כ15 שניות) בסוגריים,את 2 המילים לא מגיב,ורק לאחר מכן הוא מגיב. שאלתי היא:מה ניתן להחליף ו/או לשפר/לשנות;במיפרט המחשב שלי - כדי,שהמחשב יהיה יותר…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. למרות שהגדרתי שיתוף תיקיות לקריאה בלבד ניתן גם למחוק קבצים מרחוק. מישהו יודע למה זה ככה? אני פשוט מצליח למחוק קבצים מהמחשב השולחני עם חלונות 10 אניברסרי מהאנדרואיד

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by שלומי אבי,

עשיתי הפעלה מחדש למחשב ולהפתעתי קיבלתי את המסך המצולם שהעלתי. לא עשיתי שום שינוי בביוס ואני לא מצליח להעלות את המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. שלום וינדוס 10 פרו בשנה האחרונה מותקן אצלי נוד 32, הרישיון מסתיים עוד חודש. עד לפני שנה הייתי עם AVAST,ובמחשב הקודם עם AVIRA וגם AVG והכל היה תמיד בסדר. במחשב מופעלת חומת האש של ווינדוס דיפנדר. האם בוינדוס יש אנטי וירוס מובנה? האם הוא טוב? איך מפעילים אותו? האם עדיף על AVAST? מה סדר הפעולות המומלץ בהחלפת אנטי וירוס? תודה ערן

5. שלום לכולם המחשב שלי עיצבן אותי לאחרונה אז פירמטתי את כונן סי והתקנתי מחדש את מערכבת ההפעלה ומאז אני לא מצליח להפעיל את רוב המשחקים שלי שיכולתי להפעיל קודם וגם משחקים חדשים שאני מוריד. אני כל פעם מקבל error 0xc00007b במקרה הזה ניסיתי להפעיל batman arkham origins ואני מקבל את ההודעה המעצבנת הזאת: ראיתי כל מיני פתרונות באינטרנט ואף אחד מהם לא עובד. ניסיתי להריץ chkdsk וזה סתם לקח כמה שעות ולא עזר בכלל, התקנתי מחדש .net framework, עידכנתי את microsoft visual C++ וניסיתי להוסיף כל מיני קבצי dll שנתנו לי שהיו אמורים לתקן את זה וכלום לא עבד. יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by PeaS,

אני כתבת עכשיו מהמחשב של אחותי, כי הWindows אצלי שלי לא ממש עולה... אני יודע למה, אני רק לא בטוח איך לתקן את זה. הסיבה שהוא לא עולה לי היא שShell32.dll אמור להיות בתיקייה C:/Windows/System32, אבל בטעות הוא נמצא עכשיו בC:/Backup. אם אני לא טועה, מה שאני צריך לעשות זה ליצור הדיסקט הפעלה של Windows 98 (ולשנות את הFirst Boot Device לFloppy כמובן), ובשורת פקודה לכתוב את הפקודה שאמורה להעביר את הקובץ מ C:/Backup לC:/Windows/System32. מה שאני לא יודע זה מה הפקודה המדוייקת, ואם מישהו יוכל לכתוב אותה זה יעזור לי מאד... תודה מראש..

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by oded900,

כשאני מפעיל את המחשב הוא נדלק אבל ישר נתקע...הוא "חושב",אין תצוגה על המסך,אי אפשר להפעיל את הכוננים ,צורבים וכו'... מה יכולה להיות הבעיה , יש סיכוי שזה קשור לRam או שזה כנראה הלוח?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by oded_l,

שלום לכולם. אני גולש מהלפטופ שלי על הוויפי בבית והוא פשוט כל הזמן מתנתק. זה קורה גם שאני שם הוטספוט מהפלאפון (אבל בתדירות יותר נמוכה יש לציין) ככה שאני לא חושב שזה בעיה שנובעת מניתוים של הוט או משהו. מה שמעצבן זה שזה לא שהוא מתנתק וחוזר. אני צריך לעשות ריסטרט למחשב בשביל שהוא יעבוד שוב (אם אני לא עושה ריסטרט הוא כן מזהה מיד שוב את הרשת אבל כותב cant connect this network). הנתונים שלי הם מחשב לנובו (די ישן מ2013) עם ווינדווס 10 64 ביט ועם כרטיס רשת Qualcomm Atheros AR956x Wireless Network Adapter מה אפשר לעשות עם זה? תודה על העזרה!

9. Started by shay_1,

שלום, יש לי מחשב נייד חדש (חודש אצלי) מדגם lenovo z40-70 עם מערכת הפעלה וינדוס 8 מקורי כמובן. רציתי לדעת איך אני מפרמט אותו? אין לי דיסק אין לי כלום ואני גם לא יודע איפה נמצא הסיריאל של הוינדוס. אמרו לי שהיום כבר לא מפרמטים עם דיסק יש אפשרות דרך המחשב,מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך עושים את זה? והכי חשוב איפה אני מוצא את הסיריאל כי בטוח הוא יבקש ממני במהלך הפירמוט. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by haim855,

היום נתקלתי בזה פעמיים.. צילום: בתוכנה BlueScreenView אני לא מצליח למצוא תקובץ Minidump התקיה קיימת אך היא ריקה

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי לוח אם מסוג GIGABYTE GA-P35-DS3L ,עד עכשיו היה לי 2 גיגה זיכרון ,לאחרונה רכשתי עוד סלוט של2 גיגה זיכרון ברצוני לדעת לאיזה סלוט אני בדיוק צריך להתקין אותו כדי לקבל DUAL CHANNEL MEMORY (שני הזיכרונות באותו גודל ואותה מהירות) אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by Itsik-L,

יש לי לוח אם כזה Asrock AM2NF6G-VSTA יש לי בעיה בUSB הוא ממש איטי! וזה אמור להיות מהיר 2.0! העברתי שירים בנפח 1.8 גיגה לנגן,סאנדיסק סנסה C250--והוא תומך כמובן בUSB מהיר לקח בערך חצי שעה 20 דקות,זה מלאא זמן! למה זה ככה?? הלוח שלי תומך בתקן הזה של 2.0 איך זה כזה איטי?? וגם כשאני מחבר את הנגן קופצת הודעה קטנה בצד של המסך שזה מראה לי את כל חיבורי הUSB שלי במחשב ומה שמחובר אליהם ורשום לי שאפשר לנצל את הנגן ככה שיעביר דברים יותר מהר....

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by nadav22h,

שלום לפני כשבוע וחצי קניתי מחשב הרכבתי אותו בעצמי הכל עבד מעולה כמו שצריך לפני בערך משהו כמו 4-5 שעות אני מדליק את המחשב ואין תצוגה הוצאתי את הכרטיס מסך [Gigabyte GTX670 2GB שמתי אותו על לוח אם אחר גם לא הראה תצוגה החלפתי למסך אחר כבל אחר גם לא אראה תצוגה(בכרטיס מסך החדש עובדים המאווררים אבל משום מה אין תצוגה אתו)1]כך שהגעתי למסקנה שהכרטיס מסך לא עובד אני פונה אליכם אולי נתקלתם בבעיה כזאת אולי אתם יכולים לעזור לי או שאני יקח את הכרטיס ישר לחנות

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by איצ,

שלום לכולם! לאחרונה בכל הפעלה של המחשב (נייד WIN 10 אם שאלם) הוא נותן הודעה כזו to skip disk checking, press any key within סופר 8 שניות וכותב scanning and repairing drive c אולי משהו יודע מה המחשה רוצה מחיי??? תודה

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. אני מבקש לדעת כיצד לפרמט מחשב נייח עם ווינדוס 7 -מעוניין לתרום אותו לילדים ניצרכים

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by oded6188,

Intel i7 920 Asus P6T 12GB - שישה סטיקים של 2 ג'יגה כ"א. שלשום הרצתי MEMTEST ועצרתי אחרי סיבוב אחד שעבר בהצלחה. אתמול הרצתי שוב MEMTEST למשך 6 שעות והתגלו שגיאות (מצ"ב תמונה) יש דרך לגלות איזה מתוך השישה סטיקים פגום? או שאני אהיה חייב להריץ MEMTEST בנפרד כאשר כל פעם רק סטיק אחד מחובר? תודה! מצב תמונה:

17. Started by proevo4ever,

היי, עברתי עכשיו דירה, בעיקרון הגיע טכנאי של בזק, חיבר את הקו שלי לארון מחוץ לבית. המודם של בזק מסוג DSL699U5 הגדרתי אותו כ-BRIDGE הראוטר TL-WR1043ND מוגדר כחייגן PPOPE. המחשב מחובר ישירות לראוטר ומקבל 70 מגה הלפטופ מצד שני מקבל 15 מגה. לפני כן הייתי ב-40 מגה בדירה אחרת וגם הלפטופ קיבל 40 מגה מלאים. מה יכולה להיות הסיבה שזה ככה?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by pure perfection,

שלום , עד היום חיברתי את המסך שלי למחשב דרך כבל VGA , במחשב עצמו יש שתי יציאות : VGA ו DVI משולבות בלוח אם . היום החלטתי לחבר כבל DVI במקום ה VGA וזה פשוט לא מצליח לי , כשאני מחבר את ה DVI רושם לי אין אות על המסך עם החיבור הישן זה עובד רגיל . בתוך ההגדרות של הוינדוס אני רואה שיש לי אפשרות להפוך את התצוגה לתצוגה דיגיטלית ( כשאני מחבר את שני הכבלים במקביל ) אבל גם כשאני מעביר לאפשרות הזאת ומנתק את כבל ה VGA המסך מתנתק . עזרתכם תודה

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Absurd,

שלום! לפני כשבועיים וחצי נאלצתי להחליף את הכבל המחבר את המחשב לשקע - לכבל חדש (המחשב לא נדלק). היום בבוקר, גיליתי להפתעתי ששוב המחשב לא נדלק, ושוב בגלל שהכבל תקול... האם יש סיכוי, ולו הקלוש ביותר, שהספק שלי הוא זה ששורף את הכבלים ושולח אותי בפעם השלישית לקנות כבל? או אולי שקע החשמל הוא שגורם להם להתקלקל? או שזה סתם צירוף מקרים ששני כבלי נשרפו תוך שבועיים וחצי? תודה רבה מראש על כל עזרה!

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by shaohad,

שלום היתה לי תקלת מסך כחול Stop 0x0000007B לפי מה שהבנתי מדובר בוירוס בסקטור שמעלה את המחשב, הווינדוס לא עולה כך שאין לי דרך להריץ תוכנת אנטיוירוס , ובכלל לא ברור לי אין נכנס וירוס כי היה לי על המחשב avira anti virus מעודכן ו spysweper מעודכן, בכל מקרה כרגע אני לא מצליח לעלות את הדיסק של הווינדוס כי אני מקבל מסך כחול וכשאני מנסה לעלות דרך הBOOT של ההרדיסק המחשב ניתקע בשלב מוקדם מאד לאחד המסך של הביוס מה ניסיתי לעשות ולא עבד: לעלות דרך דיסק של ווינדוס: קיבלתי מסך כחול לעשות CHDISK דרך DOS המחשב ניתקע לעשות פורמט דרך הDOS: קיבלתי ERORRS בקיצור כרגע המחשב ניתקע בשלב מאד מוקדם "(אחרי המסך של הביוס) ואני לא יודע מה לעשות מה אתם ממליצים? מדובר במחשב נייד של חברת hasee תודה

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. היי גיסי קנה מחשב חדש, כרטיס מסך 660GTX טלויזיה HD READY LED 32 של חברה TCL מחוברים עם HDMI לHDMI לאחר התקנה של המחשב הכל היה טוב ויפה, אבל לאחר התקנת דרייבר של NV הכל התחיל להשתבש. המסך נראה מטושטש ומגורען, כתב לא ברור ברזולוציה טבעית, בעיה שבד"כ הייתה לי מוכרת עם מסכים אחרים ושהפתרון היה לשנות ריצוד מסך והכל חוזר להיות נורמלי. אך הפעם לא, בין אם אני שם על ריצוד 58, 59, או 60 זה ממשיך להציג איכות גרועה. מישהו יודע מה ניתן לעשות? אם יש איזה תיקון לבעיה הזאת? תודה!

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. מדובר בתקלה שחוזרת על עצמה כבר שבוע, בדייקנות שלא היתה מביישת את חברת הרכבות של אנגליה. המחשב פתאום רואה את הרשת הביתית (האלחוטית) בתור "רשת בלתי מזוהה" עם קישוריות מוגבלת, ורק ריסט לראוטר פותר את הבעיה. מה זה אומר?

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. מותקן על המחשב WIN 10, הוא יושב על SSD של סמסונג. עד לפני חודש המחשב היה עולה תוך גג 10-15 שניות. עכשיו לוקח לוינדוס להיטען לפחות 60 שניות. איפה להתחיל לחפש את התקלה?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. שלום. יש לי מחשב כבר כמעט שנה ואני לא מצליח להנות ממנו מהסיבה הפשוטה שאני בצורה קבועה מחליף בו חלקים בגלל שהם מתקלקלים. כל כמה חודשים ההארד דיסק שלי 250GB sata2 samsong מתחיל לתקתק ואז אני צריך להחליף בחדש ולחיות מהגיבויים וזה עושה לי את החיים קשים מאוד. כבר החלפתי לוח וזיכרונות והבעיה נשארה בהינה.מה כבר יכול להיות שאני עושה ששוחק את ההארדיסקים ככה אחד אחרי השני? בחנות שממנה קניתי את המחשב חושבים שהבעיה ממני אבל שאלתי מה כבר יכול להיות שאני עושה שגורם לזה(לפחות שאני יידע כדי לדעת לא לעשות זאת להבא) לא הייתה להם תשובה. וסתאם פרט שתדעו אם תהיתם , אז לא , אין לי משחטה של הארדיסקים בבית אז מה זה יכול להיות? אהה וקצת רקע : גם בהתחלה כשקניתי את את המחשב אחרי חודשיים אז לא רק …

• 39 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. יש לי מעבד חזק,כרטיס מסך תומך HD (נווידיה 8600) וכשאני מוריד סרטים על HD התמונה "נתקעת" לאלפית שנייה כל כמה שניות,אי אפשר לראות סרטים ככה,יש למישהו מושג מה צריך לעשות? תודה יוסי. POD אתה פה????

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים