עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום , לאחרונה קבלתי לפטופ שאני רוצה לעשות לו בדיקות ביצועים שהוא תקין . האם התכונה 3dmark מדד טוב ? חוץ ממנה איך עוד אפשר לבדוק את תקינותו של הניד. אשמח לקישורי הדרכה או הדרכה מכם מה לעשות . תודה רבה . זה הלפטופ : https://www.notebookcheck.net/MSI-P65-Creator-8RF-i7-8750H-GTX-1070-Max-Q-512-GB-SSD-144-Hz-Laptop-Review.361391.0.html

2. מה עושים ?!? עשיתי את כל הבדיקת הבריאותיות : סריקת דיסק, איחוי דיסק, ניקוי זבלים, בדיקת וירוסים, בדיקת חומרה - הכל במקום, בדיקת מאוורר מעבד - הכל תקין וכו'.. לא התקנתי שום דבר מיוחד, ושום PROCESS מוזר לא רץ ברקע.. הביצועים סבירים, ועדיין קופא ! מה יכול להיות ?!? P3 550MHZ 512MB זכרון XP

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by aran44,

הלאפטופ שלי מוציא קרינה חזקה לכל הכיוונים (דיסק ?) האם זה אופייני ללאפטופים ? יש פתרון לבעייה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום אנשים, יש לי בעיה ממש מוזרה, אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי. קניתי כרטיס מסך כזה: http://www.asus.com/Graphics_Cards/EN210_SILENTDI1GD3V2LP/ התקנתי אותו, התקנתי דרייברים, חיברתי את מסך המחשב שלי ל VGA ואת הטלוויזיה של ל HDMI. הכל עבד טוב ויפה. לפני שבוע הכנסתי DOK למחשב והוא תקע לי את המחשב - מחשב קפא למשך 4 דקות, אז כבר לא חיכיתי וניתקתי אותו מהחשמל. הפעלתי שוב את המחשב - ואין לי תמונה = NO SIGNAL על מסך המחשב שלי. אבל ב HDMI כן רואים תמונה. אם אני מנתק את ה HDMI רואים תמונה ב VGA. אם אני מחבר HDMI + VGA - רואים רק ב HDMI. כאשר WINDOWS עולה רואים בשניהם. הבעיה שלי היא כאשר אני מפעיל את המחשב > אני רוצה להיכנס לביוס ואין לי אפשרות - כי אני לא רואה את מסך המחשב…

5. ערב טוב לכולם. מפרט: מעבד אטלון 3800X2 64Bit דואל כור (כמובן ). זיכרון 2 ג'יגה בשני סטיקים של ג'יגה האחד. לוח אם של חברת גיגהבייט, אין לי מושג מה הדגם ספציפית, אבל זה צ'יפ סט 550 של Nvidia. ספק כוח של טרמלטק, 600W אם אני לא טועה. כרטיס מסך Radeon X1950Pro 256Bit. הארד דיסק פנימי, 160 ג'יגה, סאטה 2. ישבתי מול המחשב שלשום בערב, ופתאום התכבו המסכים (אני גרפיקאי ועובד על שני מסכי 17' אינטצ' ). בהתחלה חשבתי שזאת הפסקת חשמל, אבל המחשב עצמו דלק, רק המסכים לא קיבלו מידע. לחצתי על הכפתור של הפאוור במארז, מצפה לשמוע את הצלילים של הכיבוי של הווינדוס, אבל לא שמעתי. חכיתי וחיכיתי, אבל המחשב לא התכבה. לחצתי לחיצה ארוכה (15 שניות בערך ) על הפאוור, אבל גם אז המחשב לא התכבה. הוצאתי אותו מ…

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  6. יש לי כונן קשיח של מחשב ישן יותר והייתי רוצה להפוך אותו לכונן הקשיח שלי, כאילו שכל הדברים שלי יהיה עליו והמחשב שלי יהיה די ריק, עכשיו פה הבעיה מתחיל, האם זה אפשרי לעשות את זה דרך כבל? אם כן אשמח אם תתנו לי מחירים ו\או המלצות. תודה לעוזרים מראש. סליחה אני יודע שזה לא שייך לפה אני מעביר לפורום כוננים קשיחים, מצטער.

7. תמצתתי את הבעיה בכותרת. פרמטתי והתקנתי הכל מחדש. בדקתי את החיבורים הפנימיים + ניקיתי אבק. הבעיה עדיין קיימת. החשוד המיידי מבחינתי הוא הכרטיס מסך, אבל איני בטוח. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. תוכנה לבדיקת מעבד + הוראות _________________________ תוכנה לבדיקת זיכרונות + הוראות _________________________ תוכנה לבדיקת כרטיס מסך + הוראות _________________________

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. שלום הדגם של הצורב Sony DVD RW DW-D23A והוא היחידי אין CDROM או משהו נוסף עכשיו אני מכניס דיסקים והוא לא קורא אותם, ומידי פעם שהוא קורא דיסקים ריקים הצריבה נכשלת באמצע. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  10. Started by R9800P2,

חבר שלי גאון במחשבים !הוא פורץ תנו לחבר שלי משהו ו90% שהוא מצליח לפרוץ הוא עושה דבר כזה בשביך לפרוץ צריך לעשות רק דבר אחד יש לו אתר אחד שזה פרום שהוא מפרסם את הפרום הזה אז הפרום הזה נגוע באיזה קובץ לא רואים שזה מוריד למחשב אבל זה מוריד לבד או שזה לא מוריד לא יודע מה זה עושה אבל הוא סם איזה קובץ עכשיו הוא במצב דוס הוא רואה מי התחבר הוא רואה מי התחבר הוא רואה תאיי פי שלו ואז במצב דוס הוא יוכל לעביר קבצים חופשי לימחוק לעביר להוסיף תקיות אבל במצב דוס! אז מה הוא עושה עכשיו הוא שולח מי המחשב שלו את הקובץ טרווין הזה (הווירוס הזה שניראה כמו תמונה והוא פורץ למחשבים) הוא מעביר לו את זה למחשב וזהוא הוא רואה את כול המחשב מזה איך הוא עושה את זה אני לא יודע יש כאן משהו שיודע ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by abr328,

שלום רב, למחשב שלי מחוברת מדפסת לייזר XEROS PHASER 3240 PCL 6 לאחרונה איני מצליח להדפיס כי המחשב מדווח על "שגיאה" במדפסת, המדפסת עצמה לא מודיעה על תקלה כל שהיא, שמתי לב שלאחרונה הצבע של ההדפסות היה חלש, האם יתכן שזו הסיבה ל"שגיאה" ואלי לרכוש מחסנית דיו חדשה ?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by hagai1990,

אהלן, כשאני מחבר כבל HDMI מהמחשב למקרן/פלזמה עוברת רק התמונה והסאונד יוצא מהמחשב. כשנכנסתי למנהל ההתקנים אני רואה דבר כזה: כשאני מנסה לעדכן את ההתקן אוטומטית מהאינטרנט הוא רושם לי שההתקן מעודכן. מה יכולה להיות הבעיה?הכבל חדש ועובד במחשב אחר.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by KRS1,

ברשותי סידירום 52 Aopen , במהלך משחקים שאני משחק מהסידי אני מרגיש מדי פעם תקיעות קטנות במשחק עקב טעינה של הסידירום, גם בצריבה מהסידי לדיסק אני רואה שיש תקיעות והצורב "מחכה" לסידירום... מישהו יודע אולי איך לסדר את הבעייה? ביצועי הסידירום

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. ממה זה יכל לנבוא הבעיה ? הזו שלנינו יש 1.5 למה זה עושה את זה ... אנחנו ממש נכנסים למשחק ופתאום זה מוציא אותנו

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  15. שלום לכולם , לפעמים אני נתקל בתקלות מחשב שלא בהכרח נובעות ממערכת ההפעלה (כמו ריסטים וכיבוי) , אלא יותר בכיוון של חומרה . יש דרך כמובן לאתר דרך פירוק החלקים גדי לדעת מה גורם לתקלה אך שאלתיהיא האם יש תוכנות כמו MEMTEST לזיכרון שיכולות לעזור למציאת מקור התקלה ? כמו תקלה בלוח או במעבד או בספק כח ? בהרבה מקרים אין לוח\זיכרון וכו' להחליף כדי לבדוק מהיכן התקלה .. תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. התקנתי לוח אם חדש של asus b85m ומעבד i5 4570 ולאחר התקנת WIN7 כולל כל העדכונים (גרסה חוקית), כאשר אני משאיר את המחשב דולק, אחרי כשעתיים אני מנסה להמשיך לעבוד עם המחשב, המחשב מת, לא נפתח המסך, אין סימן של עבודה של דיסקים, כלום. קורה גם מדי פעם ללא עבודה על המחשב לפני שמסך נכבה- פשוט קופא - מת -רק restart. בטלתי בצריכת חשמל את האופציה שהמחשב יפסק לבוד, רק המסך מפסיק אחרי 15 דקות. יש למישה רעיון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by sh_idan,

שלום לכולם! המחשב שלי פוט התפוצץ פתאום. תוך כדי שימוש, שמעתי בום והבזק של אור. פתחתי אותו וראיתי שהגוף קירור של הגשר צפוני בלוח אם התנתק חלקית, כנראה כתוצאה מהפיצוץ. לא בדקתי עוד שומדבר כי אני מחכה לביטוח. יש למישהו מושג למה זה יכל לקרות ?? אולי זה קשור לUPS שלי שקצת מקרטע לאחרונה ? למרות שלא הייתה נפילת מתח בזמן הפיצוץ תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  18. היי חברים, יש לי מחשב נייד של אסוס מדגם ZenBook-Flip-14-UX461. עשיתי פירמוט והתקנתי ווינדווס 10 של 64 ביט. הווינדווס מראה שאין זיהוי לרשתות כלשהן. יש לי מחשב נוסף והוא כמובן כן מזהה את הוייפיי וגם את הרשת הקווית כשמחברים את כבל הרשת. ניסיתי להוריד פחות או יותר את כל הדרייבירים שניתן להוריד להבנתי ובפרט מהאתר הרשמי של אסוס ושל אינטל: https://www.asus.com/Laptops/For-Home/ZenBook/ZenBook-Flip-14-UX461/HelpDesk_Download?model2Name=ASUS-ZenBook-Flip-14-UX461UA https://downloadcenter.intel.com/download/30057/Windows-10-Wi-Fi-Drivers-for-Intel-Wireless-Adapters באתר של אסוס הורדתי והתקנתי את כל הדרייבירים כולל זה …

19. Started by Integer,

אחרי הרבה נסיונות הבנתי מה הבעיה ב USB שלי... הוא פשוט לא מזהה התקנים שאין להם מקור כוח עצמאי (כמו מצלמות אינטרנט וכו') אז איך אני מתקן את הבעיה הזאת וממה היא נובעת...?

• 10 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by dwking3,

תיאור התקלה: המחשב נתקע ולא מגיב. משמיע רעש מוזר והמסך והצבעים בו משתנים (תמונות מצורפות). הופעת הבעיה: בעבר הבעיה היית מופיע בעת משחק במחשב בלבד. לאחר מכן הוא החל להיתקע גם בשולחן העבודה. לאחר פירמוט שלא פתר את הבעיה, המחשב נתקע גם בעת גלישה באינטרנט. מפרט: מארז: raidmax tornado ספק כוח: ezcool ps-1000 500w 12 cm big fan psu לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכרון: special ops edition ocz ocz2soe8002gk 2x1gb 800mhz cL5 דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb כונן דיסקים: lg gh22ns30 x22 dvd+-r/rw sata black כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb ddr3 תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by יוליוס,

למרות שיש בדיסק 1 tera , והוא לא מלא ,קופצת לי הודעה במחשב הנייד שהכונן מלא. מה לעשות ?

22. אז ככה נימאס לי מיזה לפני יומיים זה הופיע לי ככה וגם היום זה הופיע לי אני שיחקתי במשחק נייד פור ספיד החדש ואז בום אחרי 10 דקות של כיף מופיע לי החרא החרא הזה שוב!!!! תגידו לי מה אני עושה זה נימאס כבר בבקשה מישהו. תודה מראש. תמונה:

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by snislv,

שלום, היו לי כמה בעיות במחשב, כמו זה שהמעבד התחיל להיות איטי וכו' וכו'.. החלטתי לבצע שחזור למחשב. המחשב עלה יפה לאחר השחזור, הותקנו כל העדכונים למערכת הפעלה 8, ואף עדכון למערכת הפעלה 1. עכשיו השאלה החשובה - ייתכן שהמערכת הפעלה שוקלת כ-50 Gb??? עקרונית המחשב שלי הוא עם אכסון מהיר של 120 Gb. בכונן נשאר לי 95 תמיד. ואחרי השחזור, עוד לפני שהוספתי קבצים למחשב נותרו לי 45 Gb.. יכול להיות? או שעשיתי משהו לא נכון בשחזור? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by hamoodit,

יש לי מחשב די משוגע. הספק שלי ג'נרי (300W) ומחזיק 3 דיסקים, 3 CDROM 5 כרטיסים 4 דימים של זכרונות, מלא USB DEVICES וכו' וכו' (אה...כן ושכחתי....5 מאווררים. בקיצר השאלה היא כזו: ברור לי שאני צריך איזה ANTEC TRUE POWER דחוף אבל יש לי אל פסק שתומך ב 300W, מה קורה אם אני מחבר אותו לספק שנותן, נגיד 450W, הרם אני צריך לשדרג גם את ה UPS ומה ההשפעה של ה UPS על הספק וכמות הוואט שהורא נותן למחשב ? חשמלאים יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  25. Started by asaf999,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש יחסית - X1900XT וE6600 אולם יש לי בעיה שאני לא מצליח להבין אותה... כאשר אני משחק באיזה שהוא משחק (זה קורה לי רוב הפעמים בCOH)..... המחשב פתאום נתקע ומוציא רעשים מוזרים וגבוהים מהרמקולים.... רעשים של כאילו משהו לא תקין!!! ואחרי שהמחשב נתקע רק RESET יכול "להציל" אותו... אין לי מושג מה הבעיה... ניסתי לעדכן דרייברים אבל לא עזר... תודה.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.