תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם האם יש אפשרות לחבר את הכרטיס הזה לטלויזיה רגילה , שכן על פי מפרט היצרן יש HDTV OUT. http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7600gte_tdh_2.html
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
טוב אז ככה : אתמול שיחקתי בהיטמן blood money ופתאום הרגשתי שהFPS ירד משמעותית אז מיזערתי את המשחק פתאום אני רואה הודעה על הטמפרטורה 117 מעלות !!!!!!!!!!!!! ישר כיביתי את המחשב וניתקתי את הכרטיס נגיעה בו אפשר לקבל כוויה בקיצור חיכיתי שיתקרר החזרתי אותו...חזר לטמפרטורה של 52... מאתמול שחיברתי אותו אני משחק והכרטיס מגיע ל79 מעלות !!!! וגם קרה כבר 4 פעמים שהמחשב נתקע באמצע היטמן ככל הנראה בגלל הכרטיס מסך, דבר שהצריך ריסטרטים. אני רוצה להתקשר ל NOACOMP מחר ולראות מה אפשר לעשות, יש לי עדיין אחריות... בכל זאת מה הבעיה? 79 זה טמפרטורה מאוד גבוהה במאמץ וקירור של LEADTEK אמור להיות טוב... יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי אינטרנט במחשב שלי ובערך באותו זמן הכרטיס טלוויזיה שלי חדל לעבוד אחרי איזשהו ריסטרט הדריברים היו מוסרים ומאז הכרטיס מסרב לעבוד איתם כשאני מסמן לו לחפש אותם הוא לא מזהה וגם כשאני מסמן לו ספציפית איזה דריביר הוא מתקין אבל לא עובד איתם יש לי את הכרטיס הזה כבר 3 שנים והוא עבד בלי שום בעייה עד עכשיו המודם מחובר דרך כרטיס רשת פנימי לא ידוע אם זה משפיע או לא ...
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קיבלתי לוח חדש ואין עליו סימונים על הלוח של LED POWER , LED HDD , LED ON OFF וכו'... איך אפשר לדעת מה כל דבר בלי לנחש ? ואיך מזהים את ה PANEL ? הוא עם הפינים הארוכים ? <פאנל = המקום שמכניסים את החיבורים של ה LED שבמארז>
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
קניתי לפטופ חדש של LENOVO אני לא מצליח לייצר מצב של TVOUT יש כרטיס מסך של INTEL ,מישהו מכיר דרייבר מתאים?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי מחשב LENOVO 3000 j series מאיפה אני מוריד לו דריברים לקרטיס קול לדוגמה אין מאיפה תנו לי לינק
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
החלפתי HDD בCrucial MX100. לאחר שה Migration שניסיתי לעשות על ידי Acronis לא צלח (מסך כחול) אני מנסה להתקין מחדש Win 8.1. הבעיה היא שמנהל האתחול (Boot Manager) לא מזהה בשום צורה את הDOK, למרות שהוא מזוהה בביוס, כאילו הוא לא Bootable. ניסיתי הכל: להוריד ווינדוס מחדש עלי ידי Windows Media Creation, לאתחל את הDOK עם Rufus כ GPT, עם Diskpart, כמובן גם שביטלתי Secure Boot, ניסיתי User Mode, Setup Mode, למחוק את הסרטיפקטים הקיימים - כלום. ניסיתי גם לעשות Legacy Mode במקום UEFI, גם במצב הזה הוא לא רואה את הDOK. תודה מראש לכולם.
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב לנובו G505 עם המפרט הבא: win 10 pro AMD E-2100 APU with radeon Graphics 1.00 GHz RAM 4 המחשב עובד ממש לאט. עד שהוא עולה, מעלה מסמכים, נכנס לאינטרנט, עובר בין דפים באינטרנט. פשוט סיוט. אשמח לייעוץ לגבי הבעיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
IdeaPad D330 81H30065IV זה הדגם. רציתי לדעת אם יש אפשרות להרחיב את הזכרון שלו? (64 GB זה לא הרבה...) ראיתי שיש אפשרות להוסיף עד 128GB נוספים. תהיה בעיה להוסיף למשל 256GB?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בעייה מאוד מוזרה ב- Lenovo T530 בזמן ה-BOOT המחשב מהתחל את עצמו כמה פעמים לפני העלייה של הווינדוס. סרטון להמחשה : הדברים שעשיתי הם: בדיקת מאמץ למעבד-עבר ללא בעיה בדיקת מאמץ לכרטיס מסך-עבר ללא בעיה בדיקה לזכרונות עם Memtest86+ במשך + 12 שעות- עבר תקין לחלוטין בדיקה ל-SSD - הכל עבר בשלום. כמובן שגם ניסיתי להתקין מחדש את המערכת הפעלה, וזה לא עזר. ברגע שהמחשב עולה הכל עובד תקין בלי שום בעיות. שכחתי לציין שאם אני מבצע REBOOT אין את הבעיה הזאת בכלל.. אשמח לשמוע אם יש למישהו עוד רעיונות כי זה ממש מציק כל פעם לחכות בין 1-3 דקות לעלייה של המחשב. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפי המפרט יש בדגם הנ"ל BT, אך אינני רואה התקן שכזה במנהל המשימות, גם לאחר התקנת דריבר מהאתר של לנובו. עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לפטופ Levono E440 מזה כשנתיים. במהלך התקופה המחשב לא היה פעיל בכלל, וישב במגירה כבוי. הוא במצב חדש לחלוטין. היום רציתי להדליק אותו, אבל שום דבר לא קורה. דברים שניסיתי ולא פתרו את הבעיה: 1.חיברתי לחשמל, טענתי אותו למשך יומיים. 2.הוצאתי את הסוללה, לחצתי על כפתור הPOWER מספר פעמים, הכנסתי חזרה את הסוללה וניסיתי להדליק, גם כאשר הוא מחובר לחשמל וגם כשלא- זה פתרון שבדרך כלל עובד במחשב לנובו אחר שברשותי. 3.איפסתי את סוללת הCMOS מחיפוש באינטרנט הבנתי שזה פאק של היצרן עם הדגם הזה, ולרוב מדובר בלוח אם. שגם אחרי שמחליפים אותו, הבעיה חוזרת על עצמה. למישהו יש פתרון לנושא? עצה? המלצה למעבדה מקצועית במחיר הוגן? תוד…
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אחרי שימוש ממושך 7 שנים עם מחשב נייח שהפסיק לעבוד פתאום עברתי למחשב נייד של לנובו y700 .... 90אחוז מהשימוש במחשב הוא עם חיבור לחשמל , כך שאין לי כוונות להשתמש בסוללה של המחשב אלא רק עם החיבור המטען שמחובר לשקע החשמל. שאלתי היא כזאת.... האם אחרי כל כיבוי של הנייד אני אמור להוציא את הכבל של החשמל/מטען מהנייד? השימוש במחשב האישי אצלי בממוצע של 3-4 שעות עבודה, עם 5 ימים בשבוע. כיצד יהיה נכון להגן על הנייד בכדי להוציא ממנו את המיטב לאורך השנים הבאות? אשמח לשמוע חוות דעת תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, ברשותי מחשב נייד Lenovo yoga 3 14" שנקנה בארה"ב לפני כשנתיים, ללא אחריות. רציתי לשלוח אותו לתיקון בעקבות בעיה שלא הצלחתי לסדר. מסתבר שבגלל שהוא נקנה בארה"ב לנובו ישראל מסרבים לתקן אותו (ע"י מעבדת CPM). עדיין לא שמעתי על חברה שלא רוצה להרוויח כסף אבל כנראה שתמיד יש פעם ראשונה. למישהו יש עצות מה לעשות? מישהו אולי מכיר מקום אחר שניתן לתקן בו? לנסות לבדוק אם אפשר לשלוח לחו"ל? מה אתם ממליצים? תודה על העזרה
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב לנובו יוגה 900 ופתאום הוא הפסיק להדלק לי. נורת החיווי של ההטענה עובדת, אז המחשב נטען, אבל לא משנה כמה זמן או פעמים אני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא לא עולה. יש למישהו מושג מה יכול להיות שקרה לו?
-
- 1 תגובה
- 4.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש ההודעה שמצוינת למעלה. יש לו הארדיסק SEGATE ישן 5400RPM 20GB לא ידוע. יש לו תקיעות מוזרות במחשב, כנראה שההארדיסק מתחמם יותר מדי. מה לעזאזאל קורה כאן? תודה מראש חברה!
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לא היה לי מחשב אישי מזה 4 חודשים , קניתי מחשב נייד חדש מחול שהגיע תוך 3 שבועות. התקנתי תוכנות מדיסקים CD ו DVD ובדיסק הCD המקרי הבא שהכנסתי הוא כבר לא קרא (דיסק בדוק תקין לחלוטין) וקורא/כותב DVD בלבד. חשבתי שאולי שהקשוחה שלו הישתגעה אז עדכנתי לגרסא האחרונה -> לא עזר. יש פתרונות אפשריים? התקלה הזו נפוצה? תודה מראש לעוזרים, בני.
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם יש לי מחשב נייד שך LG E500 SPINE ואני רוצה לפרמט אותו נכנסתי לביוס והגדרתי שהבוט יהיה מהדיסק אבל כל F שאני לוחץ עליו לא נותן בקיצור איך עושים BOOT במחשב הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
קניתי היום את המסך, לאחר המלצות רבות. המסך אמור לשמש אותי כמסך נוסף, המתחבר ללפטופ שלי במצב אקסטנד. הכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד מעצבן!!! המסך כל כמה שניות עובר למצב של SLEEP של חיסכון באנרגיה וקוטע לי את רצף העבודה!!! ע"מ להחזיר אותו מהצב הזה אני חייבת ללכת לסקשן של הרזלוציה במערכת ההפעלה (7) ולבקש מהמחשב לזהות אם מחובר מוניטור נוסף למחשב...אחרי שניה הוא מזהה אותו וחוזר לפעולה...זה ממש מייגע. זה יכול לקרות תו"כ שאני עובדת על המסך עצמו! מה עושים ע"מ להפסיק את זה? או לפחות לשלוט בזה בצורה יותר טובה כדי שזה לא יקטע את הרצף? זה ממש דחוף! אודה לכם על תשובה מהירה!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
היום ראיתי ב youtube ( מתוך שעמום ) סרט הדרכה של אינטל על הרכבה של מעבד בסוקט 775 ( לאו דווקא קונרו ) וצויין שם במפורש כי אין לשים משחה טרמית. בנוסף , גם כשהבחור הדגים , הוא אכן לא שם, אלא הניח את גוף הקירור ישר על המעבד. יש סיבה מיוחדת ? http://www.youtube.com/watch?v=b6NbPMQgwPM הסיבה שאני שואל היא כי יש לאחותי מחשב עם P4 2.66 בסוקט הנ"ל והוא במנוחה על 49-50 מעלות ( על הקירור המקורי, כמו בסרט ) , רציתי לברר את סוגיית המשחה לפני שאני מפרק ומורח מחדש. טוב, טעות שלי... עכשיו שמתי לב שהוא מציין שהגוף מגיע עם משחה עליו...
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עושים במקרה שכזה? מצורף מסמך. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת(אולי זה צריך להיות כך?), הצורב לא יתן לי לצרוב יותר מעל מהירות x40 בעצם Nero מזהה את הצורב כאשר המהירות צריבה המקסימלית שלו היא x40 אז אם זה כך, למה רשום על הצורב שהוא אמור לצרוב על 52 לשכתב על 32 ולקרוא 52? או שזה פשוט בעיה אצלי?
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-