רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן התחילו להיות לי פינגים גבוהים מאוד... (300~ באירופה) נכנסתי לסטטוס של החייגן (012 + VISTA) וראיתי שהIPV6 עומד על LIMITED... אני לא יודע אם מקודם זה היה על INTERNET IPV4 עומד על INTERNET... אז יכול להיות שזאת הבעיה? שהIPV6 הוא LIMITED? רציתי לדעת קצת פרטים לפני שאני פונה לתמיכה הטכנית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
גם עוד אצל משהו לוקח טריילר של סרט סירטון 2 דקות באיכות hd לטעון את כל הסירטון ב 10 דקות בערך לעוד משהו זה קרה? זה תקלה או שזה נורמלי הזמן הזה?.תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לגרום ל Linksys wrt54gl(ver1.1) להיות Repeater לרשת עם הצפנת WPA2 ENTRPRISE ביינתים בלי הצלחה כי TOMATO, DD_WRT ועוד פירמוואר שניסתי לא תומכים בהצפנה הנחוצה. DDWRT מאפשר להתחבר לנתב המקורי רק בWPA2 PERSONAL רציתי לדעת אם למישהו פה יש נסיון עם הפירמווארס הללו ומה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אני מחפש נתב אלחוטי אמין שאני אוכל בעזרתו להקים רשת אלחוטית בבית שתקלוט מהקומה העליונה לקומה התחתונה(סה"כ 2 קומות) בלי בעיות. המליצו לי כאן בפורום על ה wrt54gl של לינקסיס, הלכתי לי שמח וטוב לב לקנות את הנתב המומלץ ובמעמד הקניה אמר לי המוכר לאחר ששאלתי אותו אם יש בעיות בקליטה בין קומות: "אין סיכוי שזה יקלוט לך בין הקומות, הוא עובד רק במישור, בשביל קליטה בקומות צריך טכנאי שיסדר את זה עם חוטים או נתב חזק במיוחד". ואז, חזרתי הביתה בידיים ריקות, ונשארתי עם הרשת החוטית המעצבנת. :'( אנא עזרו לי. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, הנתב הנוכחי שלי נשרף לאחר שאחי הקטן חיבר לו שנאי של רמקולים, ולכן אני צריך אחד חדש. הנתב הקודם היה מחורבן למדי, משהו שקיבלנו מבזק ושילמנו עליו בערך 300 שקל. בתור נתב חדש חשבתי על Linksys, וביררתי (לצורך העניין - החנות הכי קרובה למיקום שלי היא פנדה) קצת מחירים. מצאתי 4-5 דגמים בטווח מחיר שפוי שמשכו לי את העין : Linksys 802.11g Compact Router WRT54GC ב350 ש"ח Linksys 802.11g Router WRT54GL ב400 ש"ח Linksys 802.11g Router WRT54G ב440 ש"ח Linksys 802.11g Router SpeedBooster WRT54GS ב560 ש"ח Linksys WRT150N Wireless-N Home Router בכמעט 700 ש"ח עכשיו, שתי השאלות העיקריות שלי הן מה ההבדל בין ה4 הראשונים, והאם באמת שווה לשלם את האקסטרה קאש הזה בשביל הנתב האחרון ותקן הN ?
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי לכולם. כיום אני מחובר לבזק דרך הכבלים במהירות 5/512. עד לפני חודש הייתי סופר מבסוט מהגלישה ובמשחקים כמו COD 4 ו BATTLEFIELD היו לי פינגים של 70 - 90 והחיים חייכו אלי. לפני חודש התחילו לי בעיות פינגים רציניות ( 300 ואפילו 400 + בפינגים). דיבתי עם בזק ואין להם פיתרונות. שתי שאלות בבקשה. האם עוד מישהו התנסה בעליה דרבטית בפינגים לאחרונה ? על איזו ספקית אינטרנט הייתם ממליצים כידועה במהירות גישה נמוכה במיוחד לשרתים בארה"ב ? תודה מראש לעותרים. תומר.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי היא כזו: יש לי בבית רשת חוטית הכוללת ראוטר + סוויץ' המחובר ל-2 מחשבים בכבלי תקשורת רגילים. אני רוצה לחבר מחשב שלישי, אך בגלל שאיני יכול להגיע אליו עם כבל תקשורת, חשבתי לחבר רק אותו אלחוטי. מדובר במרחק של 10 מ' במפלס אחר (6 מדרגות) מהראוטר הקיים. האם זה ניתן, מה אני צריך לקנות כדי לבצע את זה, ומה הסדר גודל מחיר של הרכיבים? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אי מנסה לשתף כמה תקיות בין שני מחשבית ששניהם מריצים ויסטה, המחשב הראשון מחשב נייח, והשני לפטופ, הקבצים נמצאים במחשב הנייח. כשאני בלפטופ, אני רואה את התקיות המשותפות במחשב הנייח אבל אני לא יכול להיכנס, אפילו לא לראות את תוכן התקייה, אני רוצה להעתיק את כל התקיות המשותפות מהנייח לנייד. אבל קודם כל אני רוצה לראות את תוכן התקיות המשותפות. אני מקבל הודעה שאין לי גישה, אפילו לא גישה לקריאה (?!) למה זה? הגדרתי כמובן במאפיינים של התקייה המשותפת את הגדרות והשיתוף והגדרתי גישה של קריאה שינוי הקבצים. אז למה עדיין אני מקבל שגיאה שאין לי גישה לקבצים המשותפים? תודה, טל
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי כרגע הוטבוקס של הוט המשמש כראוטר.הביצועים שלו עלובים בלשון המעטה. אני מחפש ראוטר מינימלי שיוכל לספק לי את המהירות הזאת בחיבור אלחוטי. מדובר אגב בדירה די קטנה אז האות לא יצטרך לעבור את ה7 מטר במקסימום. אין לי תקציב מוגדר אבל אשמח לקבל המלצה לראוטר במחיר מינימלי שיענה על התנאים.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אני רוצה לשתף אינטרנט בין שני מחשבים שאחד מהם מחובר לאינטרנט. אני מעוניין ברשת אלחוטית. המרחק בינהם הוא כ40 מטר ללא הפרעות בינהם. (שכנים) איזה רכיבים אני צריך כדי לקנות כדי לעשות זאת במחיר הכי זול? יש לי WIN98. האם צריך רכזת או רק שני כרטיסים אלחוטיים?
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיות קליטה של הwifi בשני חדרים בבית רוב הזמן אין שם אינטרנט בכלל. התחלתי לקרוא קצת על הנושא ואני לא סגור על מה לעשות. בעקרון יש לי עכשיו את הראוטר של הוטבוקס חשבתי לקנות ראוטר רק לwifi ,מה ממומלץ לקנות? הבית זה 2 קומות והראוטר עכשיו נמצא בקומה העליונה.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש בבעלותי גם ראוטר וגם נתב - 1. Edimax BR6204wg 2. ECI B-Focus router +312 פתחתי פורט (TCP+UDP) ב - Edimax. והגדרתי אותם בתוכנה. >> עדיין לא עבד - מופיע לי "No incoming connection, it could inticate a problem with your network cofiguration". ניסיתי לבדוק מה הבעיה דרך התוכנה, עשיתי Test וקיבלתי תוצאה שהפורטים לא פתוחים (או כנראה חסומים). ניסיתי את המדריך של התוכנה (www.portforward.com). וזה כולל את ה - Static IP (DNS Servers) שלא הופיעו לי כשניסיתי לראות מהם דרך "cmd>ipconfig/all" פשוט הופיעו לי זהים לIP. התקשרתי לספק כדי לברר מהם: Pereffered : 192.115.106.35 Anlernate: 62.219.186.7 וגם כשהוספתי אותם - ה Utorrent סירב להתחבר כמו שצריך. עדיין מופיעה בעיית ה No I…
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, אני מחובר דרך בזק בינלאומי ב ADSL. הנתב הנ"ל עולה 150 שקל, האם הוא יעשה את העבודה או שאתם ממליצים על נתב אחר ? עוד שאלה, המחשב שמחובר חוטית לנתב, האם הוא יעבוד ב 100% מהירות ? (כמו מודם רגיל). תודה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כמו לרבים מכם את ה- B-Focus 270PR Router שקיבלתי מבזק-סטור. וכמו רבים מכם, גם אני קניתי hub (או switch) במקרה שלי ואני מנסה להפוך את המודם לראוטר. קראתי כבר את המדריך שפורסם באתר אבל בכל זאת נתקעתי באחד השלבים (מי שעשה את זה יבין): 1. נכנסתי ל wan setup 2. בחרתי בחלק התחתון באופציה הראשונה (8,48) 3. בחרתי באופציה הרביעית - pppoa 4. העברתי ל- vc multiplexing 5. סימנתי וי ב- enable NAPT 6. הכנסתי pppoa ו- user בתור יוזר וסיסמא 7. לחצתי modify 8. זה תקוע על negotiating ולא הופך ל- active או on הוא לא הופך ל- active או on אף פעם... ניסיתי להתקדם הלאה בשלבים ועשיתי strat ל- DHCP וגם עשית save ואז reboot וגם הפכתי את כרטיס הרשת מ- IP סטטי ל- DHCP וגם עשיתי …
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היום (בשעה טובה ומוצלחת) התחברתי לאינטרנט מהיר (מתב+ברק) כדי להתחבר אני משתמש בחייגן של ברק אני זוכר שפעם אצל חבר לא היה צורך בחיגן ולא כלום איך אני נפטר מהתוכנה המזעזעת הזאת??? עקבתי אחי התרד הקודם של שיתוף האינטרנט עם ראוטר וגחיין ולא ממש הבנתי אותו
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
או שזה הדמיון שלי או שאני לא יודע sp1 היה לי ... בכל מקרה היה לי בעיה עם המחשב אז שלחנו את המחשב לתיקון אצל טכנאי הוא התקין xp pro באנגלית sp2 עם כל העדכונים הכי חדשים שקיימים אני חושב נמשל כמו בתוכנות שיתוף כמו מיול או לא תוכנות שיתוף כללי שהאיטרנאט לא מביא את ה100 אחוז בהורדה .... העם זה קשר באמת לה ssp2 ?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני צופה בקטעי וידיאו באינטרנט (לצורך העניין בוואלה) רשום לי על הסרטון שהרוחב פס שלי לא מספיק. העניין הוא שזה משהו חדש שפעם לא היה מופיע לי. יכול להיות שמשהו השתנה אצל ספקית האינטרנט שלי או משהו כזה? אני יודע שאני משלם על מהירות 1.5, מה זה הרוחב פס הזה?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
היי! אני מנגן ערוצי טלוויזיה חיה (LIVE IPTV) על המחשב, אבל VLC גומר את הבאפר לאחר 20-40 שניות כל פעם. ניסיתי לאתר הגדרות טובות יותר וגם לשחק עם ההגדרות בעצמי, אבל אני לא מצליח לשפר את המצב. מישהו מכיר הגדרות אופטימליות כדי לאפשר נגינה מתמשכת בלי גמגומים? הבעיה היא לא בחיבור שלי. הוא 500 מגהביט סימטרי בפייבר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים , יש לי מחשב ראשי שמחובר אליו ראוטר TP-LINK TL-WR841N ועם ARRIS TM602A שזה המודם לא ? יש לי עוד מחשב שמחובר אל הראוטר עם כבל , עכשיו השאלה שלי היא אם יש לי עוד מחשב אפשר לחבר אותו WIRELESS ? המחשב יהיה בחדר ליד ממש קיר צמוד אל הראוטר ואם כן מה אני צריך בשביל זה ? יש לי אינטרנט 10 מגה , הוא ינצל את מלוא הקו ? ובמידה ואין משהו לאלחוטי איפה קונים מפצל לכבל רשת של הוט ? תודה רבה חברים !
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
טוב אז אבא שלי פתח אתר ואני זה שמעדכן אותו בכל מקרה הכתובת שהם קיבלו מהחברה שבנתה את האתר ומאחסנת אותו היא עם שם החברה עצמה...ז"א שהדומיין כרגע הוא www.ganli.ybay.co.il ...עכשיו יש לי כמה שאלות.....אני רוצה להוריד את השם שלהם- ז"א שהכתובת תהיה www.ganli.co.il (למרות שאני רואה שהדומיין תפוס אפשר לקמבן איז שם אחר) 1- זה באמת כזה משנה ועדיף להשקיע בדומיין כזה או שזה פרט שולי שלא ממש מתיחסים אליו? 2- מה מחיר של דבר כזה אמור להיות? שאלתי בחברה הם אמרו לי שהמחיר הוא 80 דולר חד פעמי בשביל השם ועוד 40 דולר (לא כולל מע"מ) למשך שנתיים ואחר כך שאני רוצה לחדש אחרי שנתיים זה יהיה 40 דולר....זה מחיר ראלי או שהם מנסים לעבוד עליי (כבר לקחו המון כסף וניצלו את זה שאבא שלי לא מבין כלום במחש…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה עם התוכנה הזו אבל אני ממש צריך להשתמש בה. הבעיה היא כזאת, אני מתחבר לאינטרנט עם חייגן, ויש לי רשת עם כאבל מוצלב בין 2 מחשבים. אני רוצה לשחק עם חבר בלאן במשחק מסוים(בשני בתים שונים, לצורך הבהרה, לא במחשב השני שמחובר אלי לרשת) הבעיה היא שכבר פעמיים שהתקנתי את התוכנה הזאת ופעם אחת היא ביטלה לי את הרשת הביתית ופעם אחת היא דפקה לי את כל החיבור לאינטרנט, אתם יודעים אולי איך אני יכול למנוע את זה? [br]פורסם בתאריך: 26.06.2007 בשעה 19:10:01 מישהו בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שניהם מריצים XP, המחשב השני קצת יותר חלש מבחינת חומרה, לא רץ בו שום דבר מיוחד או כבד... בקיצור, שםו דבר שיכול להסיבר לדעתי את ההבדל בביצועים...
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי מחשב נייד של LENOVO מדגם G530, המחשב מזהה רשת אלחוטית מאובטחת בבית שלי, אני מבקשת להתחבר לרשת מזינה את הסיסמא אך הוא מקפיץ לי הודעה: (שם הרשת) windows was unable to connect to, יש לציין שאני מצליחה לגלוש על הרשת הזו דרך האייפון שלי ושיש עוד מחשב נייד בבית שמצליח לגלוש על הרשת הזו, הרשת עצמה חדשה, בהוט ביקשו שנחליף את שם הרשת ואת הסיסמא ומאז שהחלפנו אני לא מצליחה לגלוש עם הרשת....מה עושים??? אשמח לעזרה (:
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה הקמתי בבית רשת חוטית ואלחוטית - השחלתי כבלים (cat5e) בכל הבית (5 נקודות), חיברתי אותם לשקעים בקיר, בארון תקשורת חיברתי את הכבלים בחיבור רגיל לסוויטץ' של dynamode. את הסוויץ חיברתי לראוטר של edimax והראוטר מחובר למודם של הכבלים (עם חייגן פנימי). מהראוטר יוצא עוד חיבור לטלוויזיה. כעיקרון, הרשת עובדת (פחות או יותר). הבעיה היא שיש לי המון ניתוקים - במיוחד במחשב הנייח (מותקן עליו windows 7). השאלה שלי היא כזו - קראתי שבין ה-switch ל-router צריך לחבר כבל מוצלב. חיברתי כבל רגיל והרשת בכל זאת עובדת - אם אני אחבר כבל מוצלב זה יפתור לי את הבעיה של הניתוקים ?
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כרגע המחשב שלי מחובר ישירות למודם ומתחבר באמצעות חייגן עכשיו קניתי נתב ואני רוצה לנסות אותו ולחבר את המחשב לנתב והנתב למודם אלא שספק האינטרנט עדיין לא העביר את קובץ ההגדרות לחברת הכבלים אשר מסיר את התלות בחייגן האם בכל זאת אפשרי להגדיר התחברות באמצעות הנתב
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-