עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by boogie,

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  2. בדיוק עברתי לבית חדש ובאיזור יש כמה וכמה רשתות פתוחות. השאלה שלי האם אני יכול לחבר בו זמנית גם חיבור קווי לראוטר שלי לרשת הביתית שלי וגם לקלוט חיבור לאינטרנט דרך ה USB LAN שקניתי בטעות (זה מחשב נייח) ?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by haviv54,

יש לי בעיה אני לא מצליח לפתוח את הפורטים אחרי ניסיונות רבים הצלחתי לפתוח את הפורט tcp אך ה udp עדיין סגור (עבדתי עם המדריך של החברה) ואין שום דבר עדיין יש לי low id באימיול, דגם הנתב שלי: :s05: SMCWBR14-G

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by Cheif,

CHEIF בוחר את איש השנה שלו בתחום התקשורת. http://www.netcheif.com/blog/?p=1612

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  5. תראו יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מודם עכשיו אני רציתי תוכנה או משהו שאני יוכל לשלוט ברוחב פס שיהיה לכל אחד נגיד אני רוצה לתת 10% כל הזמן עד שאני יחליט אחרת או משהו כזה עכשיו הביאו לי את NETLIMITER ואמרו לי זה +- אותו דבר ואין לי מושג איך משתמשים בו גם אני לא רואה איך להגביל תמחשב השני ואני לא רואה תתוכנות שמשתמשות באינטרנט במחשב השני תודה למי שיעזור לי ויסביר לי איך לעבוד עם התוכנה הזאת... SweeT EviL

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  6. Started by [ViT],

קראתי הרבה על תקשורת בויקפדיה ובאתרים אחרים, ויש כמה דברים שאני לא מבין: 1. אם מחשב (לא מתג!) ברשת פנימית מקבל פקטה שלא שייכת אליו (לפי ה- MAC), הוא יזרוק אותה? או שהוא ינסה להעביר אותה למען הנכון? 2. אם עוברת פקטה בין A ל- B ובדרך יש SWITCH ואיכשהו בטבלת CAM (הטבלה שממפה בין MAC לפורט פיזי) אין רשומה על ה-MAC הזה. מה קורה? ה- SWITCH מוציא בקשת ARP (למרות שהוא יודע מה ה-IP הנכון מהפקטה) רק כדי לראות מאיזה פורט תבוא התשובה? תודה רבה חבר'ה!

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by dj shay 30010,

אני רוצה ליפתוח פורטים מסוימים ב WINDOWS איך אני עושה את זה (חומת האש לא פועלת )

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  8. יש בבעלותי גם ראוטר וגם נתב - 1. Edimax BR6204wg 2. ECI B-Focus router +312 פתחתי פורט (TCP+UDP) ב - Edimax. והגדרתי אותם בתוכנה. >> עדיין לא עבד - מופיע לי "No incoming connection, it could inticate a problem with your network cofiguration". ניסיתי לבדוק מה הבעיה דרך התוכנה, עשיתי Test וקיבלתי תוצאה שהפורטים לא פתוחים (או כנראה חסומים). ניסיתי את המדריך של התוכנה (www.portforward.com). וזה כולל את ה - Static IP (DNS Servers) שלא הופיעו לי כשניסיתי לראות מהם דרך "cmd>ipconfig/all" פשוט הופיעו לי זהים לIP. התקשרתי לספק כדי לברר מהם: Pereffered : 192.115.106.35 Anlernate: 62.219.186.7 וגם כשהוספתי אותם - ה Utorrent סירב להתחבר כמו שצריך. עדיין מופיעה בעיית ה No I…

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by itamarz,

מדובר במחשב שמעולם לא היה מחובר לאינטרנט , SP4 W2K PRO מייד כשהתחברתי רצתי לשדרג חלונות ואנטי ווירוס אבל לא הייתי מספיק מהיר ותוך מספר דקות המחשב התמלא בווירוסים , תולעים וכדומה. כעת גם לאחר ששידרגתי את הכל עדיין נכנסים ווירוסים שחלקם מזוהים על ידי NAV2003 וחלקם מזוהים על ידי ( כמו TOOL.EXE שברוב חוכמתו הוריד את ה - TASK MANAGER והוסיף את עצמו לרשימת האיתחול ) , מה אני יכול לעשות ומהו ה - FIREWALL המומלץ ?

10. אני זוכר פעם שהייתי כותב משהו בrun כאילו הייתי כותב משהו במקום הזה שאתה מגיע אליו ע"י לחציה על Start ואז run, קיצור אני מקווה שהבנתם על מה שאני מדבר כי ההסבר לא היה הכי מובן, קיצור קיצור אחרי שהייתי מקליד היה נפתח חלון ואז הייתי רושם את השם של המחשב השני או את הכתובת האייפי שלו אתם יכולים להגיד לי מה לרשום ב run כדאי לעשות את כל מה שתיארתי עכשיו?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  11. שלום . ביומים האחרונים יש לי עומס מוזר על האינטרנט ...הכוונה שהוא בקושי זז האייסיקיו בקושי מיתבר דפים לא עולים לי... ובמישחק קאונטר סטרייק יש לי פינג 2000!! אז גיליתי שיש קובץ שעובד לי וכשאני מכבה אותו אז הכול מיסתדר....אבל הקובץ הזה חוזר לעבוד שוב ישר.....ובנוסף הוא מעמיס לי על ה-cpu הוא כול הזמן על 100 וכשאני מכבה הוא חוזר ל 12 או אחוז .10כול המערכת חלונות נידפקת לי ביגללו.... אז תגידו לי יש איזה שהיא תוכנה שאני יכלו להעיף אותו ...כי כשאני מנסה לימחוק אותו ככה אני מקבל שגיאה שאומרת שהקובץ בשימוש.... אני הוספתי תמונה.... הקובץ המסומן הוא הבעיה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  12. או שזה הדמיון שלי או שאני לא יודע sp1 היה לי ... בכל מקרה היה לי בעיה עם המחשב אז שלחנו את המחשב לתיקון אצל טכנאי הוא התקין xp pro באנגלית sp2 עם כל העדכונים הכי חדשים שקיימים אני חושב נמשל כמו בתוכנות שיתוף כמו מיול או לא תוכנות שיתוף כללי שהאיטרנאט לא מביא את ה100 אחוז בהורדה .... העם זה קשר באמת לה ssp2 ?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  13. אני רוצה לגרום לכתובת מסוימת (נניח www.walla.co.il) להפנות אותי (מהמחשב שלי) לדף שנמצא על המחשב שלי (ולא באמת לוואלה). נניח כשאני אקיש walla.co.il אז הוא יפנה אותי ל 127.0.0.1/mysite

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by frogface,

אז כך יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים עיי כבל רשת מהראוטר כשאני רוצה לשתף קבצים בינהם אני לא מצליח לשתף את אחד המחשבים במחשב שאני לא מצליח מותקנת ויסטה ואילו במחשב השני יש XP המחשב עם הויסטה יכול לראות לקרוא את הקבצים של ה XP אבל ה XP לא יכול לראות את הקבצים של הוסטה ולמעשה מהמחשב של XP בכלל לא רואים את המחשב של הויסטה ברשת. מקווה שיש מישהו שיכול לעזור כי אני על סף יאוש בברכת שבוע טוב ארז

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  15. Started by Andrey85,

שלום לכולם קניתי כרטיס רשת אלחוטי חדש של Edimax EW-7711in(כרטיס PCI) יש לי וינדוס 7 64 ביט, בזמן ההתקנה מופיע לי התראה שהדרייבר של עבר בדיקה של מיקרוסופט( windows can't verify the publisher ...). זה דרייבר מקורי של החברה ואותו דבר קורה גם עם דרייבר חדש שהורדתי באתר שלהם. בכרטיסי רשת(לא ב device manager) אני רואה שהוא ב Disable ואין לי אפשרות להדליק אותו. ב Device Manager אין שום הודעה על תקלה. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? אני מאמין שהכרטיס תקין אבל יש בעיה עם וינדוס 64 ביט. אין לי עוד מחשב לנסות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by Unavoidable Encounter,

עשיתי שחזור הגדרות יצרן לראוטר Edimax 6204Wg ומאז המחשב עם האינטרנט האלחוטי לא קולט את הראוטר. המחשב נמצא ממש קרוב לראוטר (3-5 מטר) ובכל זאת הווינדוס כותב No wireless network available.. אין לי מושג מה לעשות יש למישהו רעיון מה קרה בדיוק ואיך מסדרים את זה?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  17. שלום רב! איך אני יודע מה שם המדפסת שלי ברשת? תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  18. יש לי ראוטר של DLINK 614 פלוס. אני מחובר לאינטרנט זהב דרך כבלים. אני עובד עם אי מיול עם תוכנת NET LIMITER שמגבילה את פס הרוחב היוצא, ככה אני "מרמה"את האי מיול שאני מוציא 13, אבל לא משנה. לבעייה- שאני עובד עם האי מיול, ועם התוכנה שמגבילה פתוחה ברקע, אחרי 20 דקות הראוטר מתנתק, וצריך לחבר אותו מחדש שיעשה חיוג,ואז הכל עובד, ואז שוב אותו סיפור... שאני עובד בלי התוכנה, ורק אי מיול, כל האינטרנט נופל והמודם לא מסתנכרן יותר מ 5 שעות ! כל זה לא קורא ללא אי מיול ואין בעיה בראוטר, ויש לציין שבעבר הרחוק זה לא היה קורה בכלל... יש לי הרגשה שאחת החברות מפילה בכוונה..... זה נכון? מה הבעיה פה? ואיך פותרים אותה.....? תודה

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by man-of-God,

בוקר טוב אני נמצא כרגע על מהירות 15M מבחינת השימוש באינטרנט רוב הזמן שימושים רגילים , אך ישנם תקופות של הורדות מאסיביות וכן העלאה מסיבית ובכללם UT , שימוש הולך וגובר בדרו בוקס YOUTOBE וכו' האם מבחינת עלות כדאי לעבור ל 100 מגה ? היום התשלום הינו 85 ש"ח בעבור 15 מגה (המשך חבילה ישנה שמחירה הקודם היה 59 ש"ח ) כמו כן באם אני מבצע את השידרוג הנ"ל מתווסף לי תשלום של 15 ש"ח חודשי לשנתיים בעבור הנתב שלהם / תשלום חד פעמי מודם ב 100 ש"ח האם עדיף לבקש את הנתב d link DSL-7850U , האם ניתן לבקש אותו גם כ מודם ? אם לא איזה מודם/נתב מומלץ לבקש מהם ? שכן הבנתי שה NG גורם לתקיעה של הכרטיס הVDSL בארון תקשורת מיכוון שאני מחובר לטלפון VOP של 012 הדבר יגרום לי גם לניתוק הטלפון למספ…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by ronb,

שלום לכם, לאחרונה הקמתי בבית רשת חוטית ואלחוטית - השחלתי כבלים (cat5e) בכל הבית (5 נקודות), חיברתי אותם לשקעים בקיר, בארון תקשורת חיברתי את הכבלים בחיבור רגיל לסוויטץ' של dynamode. את הסוויץ חיברתי לראוטר של edimax והראוטר מחובר למודם של הכבלים (עם חייגן פנימי). מהראוטר יוצא עוד חיבור לטלוויזיה. כעיקרון, הרשת עובדת (פחות או יותר). הבעיה היא שיש לי המון ניתוקים - במיוחד במחשב הנייח (מותקן עליו windows 7). השאלה שלי היא כזו - קראתי שבין ה-switch ל-router צריך לחבר כבל מוצלב. חיברתי כבל רגיל והרשת בכל זאת עובדת - אם אני אחבר כבל מוצלב זה יפתור לי את הבעיה של הניתוקים ?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by wapz,

כרטיס רשת WIFI הכי משתלם מבחינת מחיר פר קליטה טובה וחזקה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  22. יש לי ראוטר LEVEL ONE http://global.level1.com/products2.php?Id=32&PC1thId=11 משהו יכול להסביר לי איך לפתוח פורטים תודה מראש לא משנה מצאתי תודה

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by eladsh,

שלום קניתי מחשב חדש לפני כשבוע שבועיים והכל ברוך השם בסדר רק ישנה בעיה אחת מתי שהמחשב פועל(אחרי שאני מכבה אותו) הוא ישר מעלה לי הודעה שהקישורית מוגבלת או חסרה אבל כאשר אני מנתק ומחבר אותה מחדש(בתוך המחשב) אז הוא מייבא כתובת רשת ופועל כמו גדול הנה המחשב למה שקורה: http://www.israfiles.com/show/56805/1.JPG http://www.israfiles.com/show/56804/2.JPG http://www.israfiles.com/show/56808/3.JPG http://www.israfiles.com/show/56807/4.JPG http://www.israfiles.com/show/56806/5.JPG ובמחשב הקודם זה היה ישר מייבא כתובת רשת ופועל ולא הייתי צריך לנתקו ולחברו מחדש יש אולי איזו פקודה או איזושהיא הגדרה בהגדרות שזה ישר ייבא את כתובת הרשת במקום לנתק ולחבר? תודה אגב אם זה עוזר בדרך כלשהיא עשית…

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by pc student,

חברה האם שווה לי לעשות ראותר ומה הטועלת שלו? ???

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by WereBunny,

בתור סטודנט חדש, כמובן שאחד הדברים הראשונים שאני מתעסק איתם בעת מעבר דירה הוא אינטרנט ביתי. לצערי בבניין שלי לא קיימת תשתית של סיבים אופטים משום חברה ולכן אני נאלץ לחפש ספקים על כבלי נחושת. מכל שיחות הטלפון שעשיתי ומה שלא ביררתי הגעתי לתובנה שחבילת ספק+תשתית של 100 מגה ומעלה הכוללת נתב WiFi תעלה לי לפחות 80 שקל לחודש (במקרה הטוב). בעקבות פרסום שראיתי בפייסבוק התחלתי לחשוב על שימוש בטלפון ישן לטובת אינטרנט סלולארי כנקודת גישה לבית. חיברתי את הסלולארי שלי למחשב באמצעות כבל USB 2.0 ועשיתי בדיקת מהירות אך התוצאות עגומות. הורדה של 5 מגה והעלאה של 2, כשהטלפון מציג חיבור 4G. האם יש רשת סלולארית שיכולה לתמוך בצורה סבירה ב2 מחשבים שמבצעים שיחות זום …

• 0 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים