עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yuval48,

שלום הזמנתי מחשב חדש ואנחנו רוצים לעשות בבית ראוטר אלחוטי. השאלה שלי היא אם אני צריך להזמין איזה כרטיס רשת מיוחד שיתאים לזה? או שבזק באים ושמים לי אנטנה או משהו.. תודה

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by BarM,

לא משנה,לנעול בגלל חוסר הענות

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by niritamar2,

שלום לכולם... יש לי מחשב נייד של LENOVO מדגם G530, המחשב מזהה רשת אלחוטית מאובטחת בבית שלי, אני מבקשת להתחבר לרשת מזינה את הסיסמא אך הוא מקפיץ לי הודעה: (שם הרשת) windows was unable to connect to, יש לציין שאני מצליחה לגלוש על הרשת הזו דרך האייפון שלי ושיש עוד מחשב נייד בבית שמצליח לגלוש על הרשת הזו, הרשת עצמה חדשה, בהוט ביקשו שנחליף את שם הרשת ואת הסיסמא ומאז שהחלפנו אני לא מצליחה לגלוש עם הרשת....מה עושים??? אשמח לעזרה (:

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  4. יש לי רשת אלחוטית בבית (HOT) עם נתב של level1; מחשב אחד כביל ומחשב נייד. לפני כמה ימים הפסיק האינטרנט לפעול במחשב הנייד - כל פעם שהוא מתחבר הוא מוכן להתחבר רק לרשת מקומית. ניסיתי כבר את הדברים הבאים: לנתק נתב ומודם מהחשמל, בדיקת הגדרות בנתב, שחזור מערכת ובדיקת הגדרות שונות. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעייה?? -תודה מראש!!-

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  5. אבד לי הדיסק שלו...... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  6. Started by Flame of Udun,

שלום, אשמח לקבל קצת עזרה. יש לי מחשב נייח עם XP, ומחובר אליו מודם (Ale 130). המחשב השני שלי הוא נייד, חדש, עם VISTA. השאלה היא - אפשר לחבר רשת חוטית בין המחשבים? המטרה העיקרית היא שיתוף האינטרנט, אבל אם אפשר גם להעביר קבצים בלי יותר מדי סיבוכים, זה יהיה נחמד. יש לי כבל רשת שהשתמשתי בו לאותה מטרה בדיוק עם המחשב הישן שלי, שעליו היה גם XP. ראיתי באחד הנעוצים את המדריך המצויין לשיתוף אינטרנט בקלות, השאלה היא אם זה אקטואלי, ואפשר לעשות את זה בויסטה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 בקיצור, אני צריך למצוא דרך לשתף את האינטרנט בין המחשבים בלי נתב. מישהו יוכל להאיר את עיניי? תודה מראש.

7. Started by man-of-God,

בוקר טוב אני נמצא כרגע על מהירות 15M מבחינת השימוש באינטרנט רוב הזמן שימושים רגילים , אך ישנם תקופות של הורדות מאסיביות וכן העלאה מסיבית ובכללם UT , שימוש הולך וגובר בדרו בוקס YOUTOBE וכו' האם מבחינת עלות כדאי לעבור ל 100 מגה ? היום התשלום הינו 85 ש"ח בעבור 15 מגה (המשך חבילה ישנה שמחירה הקודם היה 59 ש"ח ) כמו כן באם אני מבצע את השידרוג הנ"ל מתווסף לי תשלום של 15 ש"ח חודשי לשנתיים בעבור הנתב שלהם / תשלום חד פעמי מודם ב 100 ש"ח האם עדיף לבקש את הנתב d link DSL-7850U , האם ניתן לבקש אותו גם כ מודם ? אם לא איזה מודם/נתב מומלץ לבקש מהם ? שכן הבנתי שה NG גורם לתקיעה של הכרטיס הVDSL בארון תקשורת מיכוון שאני מחובר לטלפון VOP של 012 הדבר יגרום לי גם לניתוק הטלפון למספ…

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  8. אני זקוק למעט תוספת הכנסה, וחשבתי לנסות ללכת על עבודה בתמיכה. היום והבנתי שהמבחני / ראיונות כניסה אינם בדיוק טריויאליים, אני אשמח לשמוע עם איזה ידע צריך פחות או יותר לבוא, ואם אפשר לקבל הפניה לאתרים שמפרטים בנושאים הללו.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  9. Started by nas,

שלום, נתחיל בתיאור הבעיה .. יש לי בבית שני מחשבים וכבר ממזמן עשיתי רשת לי ולאחותי, בעזרת שני כרטיסי רשת אצלי ואצלה אחד, הבעיה היא שהיא כל היום בקאזה והיא שואבת לי את כל הרוחב פס.. ושלא נדבר על זה שהיא מעלה דברים.. השאלה שלי , היא כיצד אני יכול לעשות לה הגבלה מסויימת.. נגיד עד 40K הורדה ו3 K העלה.. אני משתמש ב windows XP pro דרך אגב..

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by Psy_Hunt3R,

טוב ככה רציתי לשאול לגבי ראוטר כמה עולה אל חוטי וכו' אל חוטי אני לאדע כי פשוט מחשב אחד בקונה השנייה ואחד בראשונה אז זה לא יתפס הבנתי או משו כזה ויהיה בעיות תמליצו על משו נורמלי שיתפס ואם לא אל חוטי אז חוטי אז טוב.... תודה מראש ,מריק

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  11. יש לי בעיית קליטה רצינית של הראוטר. ניסיתי לשם נייר כסף כפי שמוצע באחד האשכולות המקושרים לנעוץ (בניתי ממש חללית סביבו) אבל זה לא עזר. אני קולט אינטרנט במהירות חצי סבירה רק עם כבל של כ6מ' שיוצא מהחדר שלי וזה ממש מפריע. אני לא רוצה לקנות ראוטר חזק יותר כי הוא בדיוק על הראש של מי שנמצא במחשב השני. חשבתי אולי להעביר את הכמה כבלים מאריכים דרך הצינורות של החשמל בקיר, זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  12. טוב קודם כל ככה,אני מחובר ל-ADSL ונמאס לי לקבל בכל תוכנות השיתוף LOW ID. ניסיתי לפתוח פורטים עם 200 תוכנות וגם בעזרת פקודות נדה, הוא אומר לי שאיי אפשר. יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים בעזרת Hub כאשר ה-Hub מחובר למודם שאיזה מישהו פרץ לי אותו והכניס לי בתוכו את השם משתמש והסיסמא של ההתחברות שלי לאינטרנט. החלטתי שפשוט נימאס לי מזה ודווקא הפורטים שהייתי צריך לא נפתחו לי, אבא שלי קנה נתב\ראוטר אין לי מושג מה זה אלחוטי לאחותי. השם שלו הוא: AirPlus 2.4GHZ Wireless Access Point של D-LINK ויש גם משהו כזה שרשום עליו DWL-900AP+. בכל מקרה אם לא הבנתם על איזה נתב\ראוטר מדובר אז הינה תמונה שלו: http://loading.co.il/uploads/177KB-DSCN1823.JPG השאלה שלי היא האם בעצם הוא יכול לשמש אותי כראוט…

13. Started by eranir,

אני מעוניין להקים בבית רשת אלחוטית בין 2 מחשבים. הראוטר יחובר חוטית למחשב שלי, ואלחוטית למחשב שכרגע יושב אצל אחותי (5מטר) ומשמש רק לאינטרנט ובהמשך יעבור לסלון (15 מטר ו-4 קירות) ואז הרשת תשמש בעיקר כדי להעביר סרטים בין המחשבים לצפייה בטלויזיה. בהמשך יצורף גם לפטופ. ראיתי בפורום המלצות בעיקר לשני נתבים: Edimax BR6204WG LinkSys WRT54GL רציתי לדעת לאיזה רוחב פס אמיתי אני יכול לצפות בעזרת הנ"ל (אני מניח שלא באמת 54Mbps) גם בין המחשבים וגם בגלישה (אני ארגיש האטה בגלישה והורדות?), האם הם יעמדו בטווח הרחוק יותר? מה ההבדל בביצועים ביניהם (שמצדיק הפרש של יותר מ-50% במחיר)? לא מפריע לי להוסיף את ההפרש, אני רק רוצה להרגיש קצת מספרים, כי בשום מקום בפורום לא ראיתי התייחסות לפרמטרים ממ…

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  14. יש לי 750 ואני ב012 בכבלים. לדעתי היו בעיות אך האינטרנט טס. רק צריך לדעת איך להגדיר את האימיול. יש לי חבר בכבלים ב013 וגם הוא אמר שיש מלא בעיות והכל זז נורא לאט. אבל לאחר ששיחקתי עם ההגדרות שלו, הוא מוריד בטירוף.

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  15. מחשב אחד מחובר לאינטרנט דרך ADSL עם כרטיס רשת (מודם alcatel) ואותו מחשב משתף עם המחשב השני המחובר אליו בכרטיס רשת נפרד. האינטרנט עובד מצוין בשניהם! ;D אבל הבעיה היא שאני לא יכול לשתף קבצים... :'( אני עשיתי על כל הכוננים שיתוף אבל אני לא רואה את זה ב my network places באף אחד מהמחשבים... ואפילו את המחשב שלי אני לא רואה משותף... למה זה? תודה למגיבים ולעוזרים! 8) :

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  16. בעצם אני מחפש - קליטה טובה לשתי קומות, שלא יהיו ניתוקים, ושיעבוד טוב בסה"כ. יש המלצה לתקציב ה300 שקל ? תודה.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  17. אהלן~ אני עובר דירה ביום חמישי ואנחנו מכניסים עוד מחשב אחד (בסה"כ 5- 3 נייחים 2 ניידים) לשימוש. עד עכשיו חילקנו את האינטרנט בין שניים מהנייחים עם שני מודמים שונים (הליך מטופש בפני עצמו), והאחרים לא השתמשו באינטרנט כלל. הוחלט על רשת ביתית, כאשר הנייחים יהיו כנראה מחוברים פיזית (רשת חוטית) והניידים אלחוטית. הבעיה היחידה שלי זה בלבחור ראוטר/מודם בשביל זה. לא הבנתי כ"כ את העניין של חיבור מחשבים ברשת בקטע של האם גם המודם וגם הראוטר חיוניים (המודם בטח כן, ראוטר לא בטוח.. מה תפקידו?) בקיצור- אני מנסה להבין איזה מכשיר אני צריך.. האם אני צריך 2? (מעדיף אחד..) האם אפשר לוותר על הראוטר (אם אין לו איזה שימוש מאוד מועיל מעבר לחסימת פורטים- דבר שאני לא אהנה ממנו.) ואם כן, איזה דגמים מו…

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  18. שלום לכולם! אז כמו בנושא אני מעוניין בעזרה בחיבור הXBOX360 שלי לאינטרנט. כרגע יש לי מודם שמחובר לכרטיס רשת אחד ומספק לי אינטרנט במחשב (חייגן), חיברתי כרטיס רשת נוסף שמחובר לEthernet Switch, הXBOX מחובר לאותו הסוויץ' גם כן, אני מאוד לא מתמצא בכל עניין הרשתות אז כל עזרה שתוכלו להציע תתקבל בברכה. אני צריך להגדיר כתובת IP לכרטיס החדש? לכרטיס הישן אולי? צריך ליצור איזושהי רשת ביתית בשביל לשתף אינטרנט דרך הכרטיס רשת השני? יש לי מודם של ARRIS, אינטרנט כבלים של הוט עם בזק בינלאומי בתור ספק, משתמש בחייגן. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  19. אוקיי אז ככה אני יעתיק תמונה כדי להקל: איך לגרום לזה להפסיק להופיע? ומה הבעיה <? תודה מראש ואני מצטער שזה ככה לא מתאים לגודל הדף אני פשוט לא ידעתי איך לגרום לזה להיות מותאם אישית

20. גם עוד אצל משהו לוקח טריילר של סרט סירטון 2 דקות באיכות hd לטעון את כל הסירטון ב 10 דקות בערך לעוד משהו זה קרה? זה תקלה או שזה נורמלי הזמן הזה?.תודה מראש

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  21. שלום, אני מנסה לגרום ל Linksys wrt54gl(ver1.1) להיות Repeater לרשת עם הצפנת WPA2 ENTRPRISE ביינתים בלי הצלחה כי TOMATO, DD_WRT ועוד פירמוואר שניסתי לא תומכים בהצפנה הנחוצה. DDWRT מאפשר להתחבר לנתב המקורי רק בWPA2 PERSONAL רציתי לדעת אם למישהו פה יש נסיון עם הפירמווארס הללו ומה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  22. שלום, בבית שלי יש שלושה מחשבים (שניים מחוברים חוטית ואחד אל-חוטית) שמחוברים למודם אחד של בזק (מהירות 1.5). עכשיו, השאלה שלי היא אם אני אוסיף עוד מחשב ל"מערך" הזה, רוחב הפס של כל המחשבים יקטן?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  23. היי לכולם. כיום אני מחובר לבזק דרך הכבלים במהירות 5/512. עד לפני חודש הייתי סופר מבסוט מהגלישה ובמשחקים כמו COD 4 ו BATTLEFIELD היו לי פינגים של 70 - 90 והחיים חייכו אלי. לפני חודש התחילו לי בעיות פינגים רציניות ( 300 ואפילו 400 + בפינגים). דיבתי עם בזק ואין להם פיתרונות. שתי שאלות בבקשה. האם עוד מישהו התנסה בעליה דרבטית בפינגים לאחרונה ? על איזו ספקית אינטרנט הייתם ממליצים כידועה במהירות גישה נמוכה במיוחד לשרתים בארה"ב ? תודה מראש לעותרים. תומר.

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  24. Started by moca,

כאשר אני טוען טורנט זהה ל-VUZE ול-UTORRENT, אז יש לי מלא משתפים וסידרים כאשר הטורנט פעיל ב-UTORRENT ומעט מאוד כאשר הוא פעיל ב-VUZE (הם כמובן לא פעילים בו"ז בשניהם). את שני הקליינטים אני מריץ על אותו מחשב בזמנים שונים. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה (ואני מקווה שאני בפורום הנכון).

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  25. כמה זמן לוקח להעביר קובץ ,שגודל 640,000 ביטים מ- host א' ל-host ב'. מעל circuit-switched network שכל החיבורים הם 1.536 Mbps. כל חיבור משתמש ב- TDM with 24 slots/sec 500 msec to establish end-to-end circuit. לא פשוט בכלל. אבל אני צריך לענות על זה! בתודה מראש למעטים שיענו על זה בועז

דיונים חדשים בפורומים