עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. טיפים שתמיד כדאי לזכור כאשר רוצים לקבל את המחיר הטוב ביותר מספקית האינטרנט שלכם -- כתבה מ-YNET -- כאן -- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3586966,00.html

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  2. לאחרונה אח שלי התקין רשת אלחוטית של שני מחשבים בבית שלנו. המחשב הראשי מחובר לאינטרנט בעזרת מודם כבלים SB4101 של מוטורולה ובנוסף לו יש ראוטר של D-LINK מדגם DI-524 ששולט על הרשת האלחוטית. המחשב המשני מחובר למחשב הראשי בעזרת כרטיס רשת מבוסס USB של D-LINK מדגם DWL-G122. מתחילת החיבור של הרשת האלחוטית ישנן שתי בעיות שאני לא מצליח לפתור וקשה לי למצוא מידע עליהן בחיפוש באינטרנט: 1. ניתן להוריד קבצים מהביטורנט אך כאשר הקובץ מסיים אין שום העלאה אל משתמשים אחרים וזאת למרות שאני רואה באתרים שלאותם קבצים יש הרבה PEERS, אצלי לא מופיע אפילו אחד והקובץ לא עולה בחזרה מה שגורם לפגיעה ב-RATIO שלי באותם אתרים. 2. במחשב המשני לא ניתן להוריד שום קובץ בין אם זה מאתרים ובין אם זה מתוכנות שיתוף …

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  3. Started by RS4,

על איזה מודם אתם ממליצים מבזק לאינטרנט? מודם רשת או USB ואיזה דגם? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  4. יש לחבר שלי מודם כזה. יש לו LOW ID ואני רוצה לפתוח לו פורטים במודם. המודם גם משמש כראוטר. האם יש למישהו מושג איך אני אמור לפתוח לו את הפורטים. לגלות איזה פורטים אני צריך אני יודע(רואים באימיול) אבל איך לפתוח אותם בצודם אני לא יודע. תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by kobi10,

האם ניתן להתקין רשת אלחוטית (שתעבוד טוב) בדירת גג בין מחשב שנמצא בחדר שממוקם בסוף המסדרון של הבית לבין מחשב אחר שנמצא בחדר על הגג? הבנתי שבמקרים כאלה צריך איזושהי אנטנה מיוחדת. מבקש המלצה לראוטר טוב+שני כרטיסי רשת אלחוטיים+אנטנה(אם צריך).

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by SciFi7,

שלום החלטנו להפוך את הבית לאלחוטי אז אנחנו צריכים לקנות ראוטר, ומכיוון שאין לי מושג בתחום הזה אני צריך את עזרתכם, אז בבקשה תמליצו לי על ראוטר, נגיד עד 300 שקל אגב בבית יש 2 קומות אומנם אין קורות בטון או דברים שיותר מדי חוסמים אבל עדין 2 קומות... בין המחשבים עד עכשיו היה כבל שעבר, וד"א את המודם אני מחבר לראוטר?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by prozaq,

אהלן חברים , יש לי מחשב ראשי שמחובר אליו ראוטר TP-LINK TL-WR841N ועם ARRIS TM602A שזה המודם לא ? יש לי עוד מחשב שמחובר אל הראוטר עם כבל , עכשיו השאלה שלי היא אם יש לי עוד מחשב אפשר לחבר אותו WIRELESS ? המחשב יהיה בחדר ליד ממש קיר צמוד אל הראוטר ואם כן מה אני צריך בשביל זה ? יש לי אינטרנט 10 מגה , הוא ינצל את מלוא הקו ? ובמידה ואין משהו לאלחוטי איפה קונים מפצל לכבל רשת של הוט ? תודה רבה חברים !

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  8. נסיתי לחבר שני מחשבים דרך חיבור הרשת ולהקים רשת פשוטה להעביר כמה קבצים ביניהם נסיתי את האשף של XP אבל זה לא הצליח מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by Cheif,

חברת D-LINK ניצלה את תערוכת CES 2016 על מנת להכריז על קו נתבים חדשים המכונה EXO ועל קיט משולב של נתב ו-Range Extender. כל הפרטים על המוצרים החדשים הללו בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6135

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by barash,

שלום לכולם. יש לי בעיה אם ראוטר BR-6104K EDIMAX האינטרנט דרך ראוטר הוא איטי ולא פותח אתרים. והאינטרנט דרך HOT שרת בזק בנלאומי. הראוטר נותן לי דבר כזה May 12 11:44:06 syslog: anon log[decaps_gre:pptp_gre.c:397]: buffering out-of-order packet 26 (expecting 23) May 12 11:44:16 syslog: anon log[decaps_gre:pptp_gre.c:397]: buffering out-of-order packet 28 (expecting 27) May 12 11:44:16 syslog: anon log[decaps_gre:pptp_gre.c:397]: buffering out-of-order packet 29 (expecting 27) מה זה יכו להיות ומה עושים ותקשות בין המחשבים בסדר יש 3 מחשבים. תודה מראש. ???

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  11. דרוש לי שם חברה, דגם ו-FIRMWARE VERSION תודה וחג שמח, יהודה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  12. אבד לי הדיסק שלו...... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  13. אני משתמש ב Norton Internet Security 2002 ואני נמצא ברשת עם עוד מחשב אני המארח ואנחנו מחוברים בכבל מוצלב כל פעם אם המחשב האורח רוצה לגלוש באיטרנט אני חייב לעשות Disable לנורטון ואם לא אז המחשב האורח לא יכול לגלוש איך אני מגדיר בנורטון שהמחשב האורח יוכל לגלוש ולהתחבר למחשב שלי ?

14. Started by Mr_Eli,

אוקיי יש לי ראוטר אלחוטי עם אנטנה. לאחותי יש נייד עם WIRELESS מובנה כמובן וכל מה שנישאר זה הנייח שלי ואז נוכל להסיר את הכבל. אני לא מבין כלום בכרטיסי רשת. ראיתי כרטיסי רשת אלחוטיים שבאים בצורה של חיבור USB, וראיתי כאלה שמתחברים ל PCI עם אנטנה בהם מה עדיף? הבנתי שהעסק לא יקר ואני אשמח לא להוציא יותר מ 100 שקל על זה. תודה מראש. אגב, הראוטר נמצא בדיוק מטר וחצי ממני מאחורי דלת עץ חלולה (בחדר של אחותי)

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  15. שלום שמעתי כשיש רשת עם קבל רשת מוצלב המדפסת חיבת להיות במחשב הראשי כדי ששני המחשבים יוכלו להדפיס האם זה נכון? או שאני יכול לעשות שבמחשב הראשי לא תהיה מדפסת ובמחשב שני היה תהיה ושתהם יוכלו להדפיס תודה מראש

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  16. אהלן.התקנתי רשת אלחוטית מבוססת על נתב של TPLINK WR641G עם כרטיס רשת אלחוטית שלהם. הכל מחובר, מוצפן , עובד טוב ויפה, אך אני צריך לפתוח כמה פורטים על מנת להשתמש בתוכנות שיתוף, ואין לי מושג איך עושים את זה. ניסיתי עם תוכנה מסויימת שהגעתי אלייה דרך חיפוש באתר, אך הנתב שלי לא נמצא ברשימה שלהם לכן אין לי מה לעשות איתה. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by nas,

שלום, נתחיל בתיאור הבעיה .. יש לי בבית שני מחשבים וכבר ממזמן עשיתי רשת לי ולאחותי, בעזרת שני כרטיסי רשת אצלי ואצלה אחד, הבעיה היא שהיא כל היום בקאזה והיא שואבת לי את כל הרוחב פס.. ושלא נדבר על זה שהיא מעלה דברים.. השאלה שלי , היא כיצד אני יכול לעשות לה הגבלה מסויימת.. נגיד עד 40K הורדה ו3 K העלה.. אני משתמש ב windows XP pro דרך אגב..

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by Lodvig,

יש לי ראוטר ושני מחשבים במחשב שקורב לראוטר הקליטה מעולה במחשב השני יש אות חלש מאוד אני נמצא במבנה בטון אם אני אחבר AP באמצע , או AP ל מודם ואת הראוטר אני אשים באמצע זה יכול לעזור? זה עובד ככה בכלל?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  19. השאלה בכותרת כרטיס 10 100 ואפילו 1000 לא משנה של איזה חברה אבל שיהיה בפי סי אי אקספרס

20. שלום חברים יש לי מחשב ומצלמת אינטרנט בחדר הילדים אני מעוניין לצפות בה בלילה בחדרי ( תינוק חדש) .המחשב הוא מחשב נייד ברשת אלחוטית. האם יש תוכנה שמאפשרת שידור של המצלמה למחשב אחר ברשת הפנימית. וגם לשמור את ה"סרט" או תמונות. דבר נוסף האם מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אוכל להריץ תוכנות במחשבים אחרים ברשת הפנימית. הכוונה שהתוכנה תרוץ במחשב האחר לא במחשב שלי. הכוונה להפעיל את תוכנת המצלמה מבלי להכנס לחדר הילדים. אודה לכולם על שמות תוכנה ולכתובת להורדה אודה כפליים תודה מראש למי שיעזור זה חשוב לי.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by wooper,

שלום זה מרתיח אותי הבעיה הזו אתמול עבד האינטרנט רגיל אבל vgames לא עלה היום youtube שאני צריך אותו לא עולה לי אין לי מושג למה הבעיה קשורה לספק או לי? אולי צריך לשנות הגדרות כלשהם? עריכה: סתם ניסיתי ב google chrome ועובד רגיל שם מוזר

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by AdiR^SiNaI,

שאלה לגבי 2 השכבות הראשונה והשנייה האם זה נכון השכבה הראשון אפליקישן היא מאזינה לרשת במידה ואתה רוצה לשלוח איזה שהוא חומר קובץ,סרט,תמונות,סרטים כחולים אז היא לוקחת את הקובץ ומעבירה אותו לשלב הבא שהוא Presentation נכון? ולגבי השכבה השנייה Presentation היא לוקחת את הקובץ והיא ממירה אותו לשפה בינרית 01 כדי שכול מחשב יוכל לזהות אותו מעבירה אותו ברשת וזה שמקבל אוטומטי זה מעביר לקובץ ששלחת ובמידה ובחרת לעשות קיבוץ לקובץ כדי שזה ישלח מהר יודע השיכבה הזאת עושה זאת וגם אפשר לאבטח את הקובץ דרך זה האם זה נכון? תודה

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by GENERAL,

אין לי מושג למה אבל לפתע המון אתרים לא עולים לי מופיע לי רק דף לבן ומצויין למטה מצד שמאל כי בוצע יש לי FIRE WALL של ZONE ALARM עם זה קשור ביטלתי את ה FIREWALL של XP ניסיתי להפעיל את האתרים בלי FIRE WALL בכלל וזה לא עבד בעבר נתקלתי בבעיה אך לא זכור לי איך סידרתי את זה אך זכור לי כי כאשר היתקנתי נראה לי NETSCAPE על מנת לבדוק עם הבעיה בשרת או באקספלורר ב NETSCAPE זה עבד אשמח לקבל תגובה בהתקדם האפשרי בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  24. אהלן לכולם, טוב בשעה טובה הקמתי רשת אלחוטית לתפארת המדינה. ראוטר של לינקסיס וכרטיס רשת אחד של אדימקס. המחשב הראשי מחובר לראוטר בכבל רשת והמחשב המרוחק בעזרת הכרטיס האלחוטי. הרשת עבדה מעולה חזק וכנל כמובן לגבי האינטרנט. אך בעייה צצה בשעה האחרונה המחשב המחובר לנתב לא מוכן לגשת לאינטרנט. המחשב המרוחק כן ניגש לאינטרנט. הרשת עצמה כן עובדת בין שני המחשבים אך האינטרנט במחשב המחובר לנתב לא עובד. בבוקר הוא כן עבד הלחתי לשטוף כמה כלים בכיור ואופס אין אינטרנט... כאשר מנתק את המודם מהראוטר ומחבר למחשב שלא ניגש - יש אפשרות לגשת לאינטרנט בדייל אפ רגיל. אשמח לעזרתכם - כמבון שניסיתי להוריד את ההגנות של הנתב אך לא עזר כיביתי את הנתב - לא עזר חיברתי את המחשב ליציאה אחרת בנתב …

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  25. בתוכנות שיתןף.מה שקרה פתאום הוא שאני מחובר לבזק בינלאומי ולכן לפני יומיים חיברו אותי לגלישה ללא חייגן.מאז שזה נכנס לתוקף, ההורדות לא זזות לי בסבבה למשל כשעד לפני שעברתי לגלישה עם חייגן, הכל היה טס בחיבור של ה2.5 שלי. האם לחזור לחייגן, ואיך אני מבטל את החיבור האוטומטי?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים