רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
נסיוני במחשבי windows xp הוא שמספיק לעשות sharing של ספריות או כוננים כדי שאפשר לגשת אליהם. בויסטה זה לא עובד. אודה על הסבר אן הפנייה להסבר.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
איזה נתב מומלץ שתומך במהירות של סיב 1000/100 ? לא חייב כניסת סיב כי יש לי כבר מתאם מסיב ל RJ45. גם WIFI לא חשוב לי....חשוב שיהיה ממשק נוח להגדרות של ניתוב פורטים.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
טוב אז ככה... מה קורה אם תאורטית... מישהו יוצר כבל רשת ולא רק שהכבל לא עובד לו מסיבה לא ברורה אלא הוא גם נתקע בתוך הכרטיס ומסרב לצאת... את הכבל סידרתי ששני הראשים יהיו זהים לחלוטין. והוא לא עובד... למישהו יש רעיון למה? ולמה הוא נתקע שם או איך אני יכול להוציא אותו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאותו היום שקניתי ראוטר וחיברתי אליו את מודם ADSL.. יש אתרים מסויימים, לדוגמא EBAY, WOW-EUROPE ועוד רבים שמפסיקים לפעמים לעלות, נסיתי לעשות אליהם פינג ואני מקבל request timed out ולעיתים אחרי מספר דקות הם פתאום כן עולים, הבעיה חוזרת על עצמה ללא הפסקה כל יום. הראוטר שלי הוא של NETGEAR, והמודם של ROTAL מה יכולה להיות הבעיה? אני כבר מיואש. בהתחלה חשבתי שמדובר על הפורט של SSL ופתחתי אותו (443) ולא עזר... יש לך רעיון חברים?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתעניין לגביי פתיחת פורום ואני מחפש אתרים וחברות שנותנות אפשרות לפתוח פורום בחינם. ( אתרים שבהם צריך להרשם והם נותנים לך פורום מוכן משלך ) מקווה שכתבתי במקום הנכון, זהו הפורום היחיד שהוא גם בנושא אינטרנט... בתודה, ירון
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכם האם יש אפשרות לחבר שני מחשבים ברשת ולשתף אינטרנט בינהם כאשר המחשב המארח הוא עם VISTA והמחשב השני הוא עם XP?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכותרת המוזרה מתמצתת את הבעיה שיש לי. הרכבתי מחשב HTPC שמחובר לטלויזיה במרתף. את המחשב הזה אני רוצה לחבר לרשת הביתית. העובדות: 1) הרשת מורכבת מכבלי רשת שהעברנו יחד עם חוטי הטלפון בקירות. 2) כל הכבלים מגיעים לארון חשמל/טלפון שיושב בקומה הראשונה. שם הם מתחברים ל-Router רגיל (לא אלחוטי) בעל 4 כניסות. כמובן ששם גם יושב המודם. 3) כל כניסות הרשת של ה-Router תפוסות על ידי שאר המחשבים בבית ואין לאן לחבר את ה-HTPC. 4) במרתף אין שקעי טלפון אלא רק חשמל. כלומר, אין אפשרות להעביר כבל רשת לשם (אנחנו לא רוצים להעביר על הקירות). 5) יש לי Switch עם 10 כניסות (עוזר במשהו?). המטרה: לחבר את ה-HTPC במרתף לרשת בצורה הזולה ביותר ללא העברת כבלים על הקירות (באופן אלחוטי?).…
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כרגע, אם אני רושם מילה בשורת הכתובת, אזי אני מקבל תשובות מ GOOGLE.COM אבל אני רוצה לקבל תשובות מגוגל ישראל. איך אני עושה זאת? (אין לי מושג איך קרה ששורת הכתובת הפכה למנוע חיפוש של גוגל דוט קום)
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
נתקלתי במקרה דרך כתבה בהארץ במוצר הזה (PDF): http://www.serconet.net/WirePlus%20BB%20Intro.pdf האמת, זה ממש מוזר שאף אחד לא חשב על זה קודם (ותקנו אותי אם אני טועה). מדובר במוצר שמהווה בעצם AP לרשת האלחוטית, המיוחד במוצר הזה הוא שהוא מתחבר לשקע טלפון (זוג מכשירים - אחד מהווה AP והשני מתחבר למודם ומאפנן את הרשת דרך חוטי הטלפון) כלשהו בבית וברגע שהוא מחובר הוא בעצם AP עבור אותו איזור בבית שקרוב לשקע אליו מתחבר המכשיר. לי אישית אין רשת אלחוטית אבל זה נראה לי פיתרון טוב עבור ממ"דיסטים שרוצים מצד אחד רשת אלחוטית ומצד שני רשת יציבה (או רשת בכלל אם קירות המדד עבים במיוחד).
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
ההתקן הזה הוא כל כך פורץ גבולות אני לא מבין למה רק עכשיו אני שמעתי עליו אפשר קצת הסבר בנושא? אני הבנתי שזה התקן של כמה חברות שהתאחדו
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, לחבר טוב שלי יש בעיה מעניינת שלא הצלחנו לפתור. יש לו מודם אזטק 600אי בADSL שמקונפג כראוטר. המודם הנ"ל היה מוגדר לחיוג לאינטרנט וכאמור עבד מצויין. לאחרונה הוא רצה לחבר כרטיס רשת אלחוטי (USB) למחשב, אך מאותו רגע, נראה שהמחשב "מתבלבל" או משהו כזה, ופשוט לא מצליח להתחבר. המודם מראה על חיוג וקבלת IP (במסך הראשי) ועם זאת עדיין אין תגובה ואין אינטרנט. מנגד, כרטיס הרשת עובד מצויין וקולט את הרשת ואף מתחבר. כמו כן, כשמנתקים את כרטיס הרשת האינטרנט עובד מצוין. אשמח מאוד להצעות לפתרונות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מבין את ההבדל, השאלה היא האם מספיק 54 או שבאמת יש צורך להשקיע עוד כמה עשרות שקלים ל - 108Mbps
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הי. אני צריך ראוטר אלחוטי חדש, כמה דברים חשובים: 1. חיבור USB מובנה לטובת חיבור מדפסת שתשמש כמדפסת רשת. 2. טווח קליטה טוב, הרשת צריכה לכסות 2 קומות. 3. כמה כניסות RG45 פנויות, לא חייב יותר מ 4. 4. לא יותר מ 400, 400+ ש"ח ואם מדובר בראוטר שממש אבל ממש מצדיק את זה בגלל הקליטה וכו אז אפשר לעלות ל 500 ש"ח, אבל זה הקוו האדום. המלצותיכם ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בנוגע לאבטחה, טיפים יתקבלו בברכה.
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי בבית נתב אלחוטי של חברת NETGEAR ותמיד היה מאובטח בWEP. הבעיה התחילה כשחזרתי מארה"ב עם מחשב נייד חדש של DELL והוא כל הזמן נתן לי הודעת שגיאה שהססמה שאני מזין לא עומדת בקריטריונים שלו (וזה אחרי שניסיתי כל ססמה אפשרית בכל תצורה אפשרית 64 ו-128 ). מאז אין לי בררה ואני נמצא עם הנתב בצורה פתוחה, דבר שאני ממש לא אוהב. אם מישהו מכיר ויודע מה הבעיה או טיפים לעקוף אותה אני אשמח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אם לא, מדוע לא? אם כן, איך עושים זאת? האם יש להפוך אותו לפרו ואחר כך לנתב, או שזה היינו הך? נאמר לי שאם אהפוך אותו לתנב תהיה לי בעיה עם האימיול וביטורנט. אגב, הסיבה שאני רוצה נתב הוא כדי להתקין במחשב אחר את האימיול והביטורנט כדי שיניחו לי בשקט.
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אהלן. אתמול התקנתי לראשונה ראוטר של קומפקס ויש בעיה. רק המנורה של החשמל נדלקת כאשר המנורות של האינטרנט, החיבור האלחוטי והחיבור הפיזי לא נדלקים. וזה לא רק המנורות - במחשב שמחובר בעזרת כבל רשת זה מראה שהכבל רשת מנותק. המחשב הנייד בכלל לא מזהה רשת. רק אחרי שאני מכבה ומדליק 20 פעם ובזמנים שונים (לא ברצפיות) זה מסתדר וגם אז זה ל 5 דקות. אני חייב שתעזרו לי, זה משגע אותי. הינה, בזמן שאני כותב לכם זה גם התנתק. מה אני יכול לעשות ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד לי ואחד ואח שלי שני המחשבים מחוברים דרך כבל רשת. כאשר אני מוריד מביטורנט זה גורם להאטת האינטרנט בשני המחשבים. ראוטר זה פתרון לבעיית האיטיות במחשב השני?
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הי, השאלה היא: איך לגרום לנייד להתחבר לאינטרנט, לעלות אתר בדפדפן? יש לי מחשב נייח שהיה מחובר לאינטרנט. החלפתי מודם לראוטר אלחוטי. ראוטר מחובר קווית לנייח. נייח התחבר לאיטרנט בין רגע לפי ספר הוראות של ראוטר. נייד מתחבר לראוטר: בחרתי רשת לפי SSID ברשימת הרשתות הקיימות במסך של Intel PROSet/Wireless בנייד. חשבתי לעצמי שזה מספיק, אבל דפדפן לא מעלה שום דף, שום אתר. אני מרגיש שזו לא פעם ראשונה ששאלים אותה שאלה, אבל בשבילי זו פעם ראשונה ואני מאוד רוצה להצליח עם עזרה שלכם. תודה מראש. ראוטר של siemens sl2-141 נייד HP עם XP PRO
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
תודה מראש לכל העוזרים. התקנתי בבית החדש שלי רשת ביתית קווית. לפני שאני אציג את הבעיה אני ייצין שלאחר מתיחת הכבלים עשיתי בדיקת רציפות וסדירות של כל הגידים בעזרת מכשיר מיוחד שבודק כבלים של רשתות אינטרנט. וכמובן שהתוצאה הייתה חיובית. בנוסף לכך, השתמשתי בכבל CAT5 ונעשה שימוש בשמונה גידים. ועכשיו לבעיה. לאחר שחיברתי את המחשב באחד החדרים לראוטר הצטערתי לגלות שהמחשב מגלה שהתחבר התקן מסוים לכרטיס רשת, אבל הוא שולח מנות ולא מקבל החזרים - ז"א שהוא לא מזהה מה מחובר אליו. לאחר כל מיני בדיקות, הגעתי למסקנה שיכול להיות שמכוון שהכבל בין המחשב לראוטר הוא בערל באורך 30 מטר, המחשב לא מצליח לקלוט את הקלט של הראוטר. למרות שבדרך כלל ראוטר בייתי פשוט יכול לעמוד בכבל באורך 30 מטר. הראוטר הוא רא…
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי רואטר AR-7024 של EDIMAX הנה קישור: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/AR-7024Wg.htm והבעיה: אני מפעיל את האימיול והכל סבבה.. עוד.. ואחרי כמה דקות שהאימיול עובד... או שעות.. לא יודע... האינטרנט פשוט נתקע, אפילו גוגל לא עובד לי, גם שאני יוצא מהאמיול שום דבר לא עובד... ואם האמיול נשאר עובד, הוא ממשיך להוריד כאילו.. אבל יותר לאט... והוא לא מוצא מקורות חדשים... ואם אני מנסה להחליף שרת אז הפורטים שלי חסומים... ולא ניתן לעשות את זה.. בקיצור.. אין לי מושג מה הבעיה... ואני לא ממש מבין תהגדרות בראוטר(אם זה הראוטר בכלל..)... ניסיתי לעשות שם משו .. אבל זה לא עוזר... רק אם אני עושה ריסט לראוטר אז הכל חוזר לעבוד ד"א.. אם זה משנה, אני תמשמש בזZonealarm(פיירוול…
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך כבלים ללא חייגן יש פה קובץ מצורף אם המצב הנוכחי והמצב העתידי האם זה אפשרי המצב העתידי הזה לעשות כמו שציירתי אם למישהו יש רעיונות יותר טובים (ללא קניה של חומרה חדשה - ראוטר וכאלה - חשוב נורא שיהיה ל2 המחשבים איפים חיצוניים משלהם) בתודה רבה, משה הנושא הקודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171587.0 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של NETGEAR DG834GT תודה
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
משום מה המחשב הנייד הפסיק לזהות את הנתב האלחוטי הגדרתי הכל לפי הרשום בחוברת ההפעלה של הנתב (3COM), התקנתי את הדרייבר של הwi-fi במחשב הנייד וניתקתי את הfirewall בשני המחשבים.. וכלום, הנייד פשוט לא מוצא אותו מה עוד מוזר, זה שקודם (לפני מס' שבועות) הנייד מצא את הנתב של השכנים בנוסף לנתב שלי... ועכשיו כלום, דף ריק. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-