רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש בנרות את המכשיר הבא: מודם ADSL + נתב + אלחוטי קיים כזה דבר ? יש אולי משהו קרוב ? אני חייב המלצות
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אסוס מדגם AM604G וכל כמה ימים אני צריך לאפס אותו (להוציא מהחשמל או לאפס reboot בהגדרות) כדי שהמחשב האלחוטי יוכל לגלוש . שזה קורה המחשב (האלחוטי) מתחבר כמו שצריך אבל אין גישה לאינטרנט. מישהו מכיר פתרון לבעייה?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
יש לי בעייה שלא נתקלתי בה בעבר. יש לי קשיים בחיבור רשת בייתית. אני רואה נקודה צפה על האייקון של כרטיס הרשת. אחר כך מופיעה הודעה "Limted or no connectivity". הכבל המוצלב חדש, ניסיתי להתקין מחדש את כרטיסי הרשת. שניהם לא מקבלים IP. מה עוד אני יכול לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, עד לפני כשבוע מהירות ההורדה שלי הייתה (נגיד מאתרי הורדות כמו RS MU וכו') 1 מגה - 1.2 מגה ולפעמים ברגעים של עומס היה בסביבות ה800 . בנוסף ביוטיוב ודומיו הטעינה הייתה מהירה ולא הייתי צריך לחכות פשוט שם פליי ולא היה נתקע. בשבוע האחרון אני צריך לחכות כרבע שעה לסרטון של 5-6 דקות ביוטיוב (על 720P) להטען, המהירות הורדה שלי היא בסביבות ה22 קילו בייט וככה זה בכל מהלך היום. מן הסתם ניסיתי לכבות ולהדליק את הראוטר והמודם כבר מספר פעמים ביום במהלך השבוע אבל זה לא עוזר. מה אני אמור לעשות ומה יכולה להיות הבעיה? אני לא חושב שיש לי וירוס או משהו כזה (כמעט בטוח לפחות) תודה מראש ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לאחרונה נתקלתי בבעיה שאני פשוט כול קובץ שאני מנסה להוריד אני לא יכול מופיע לי עמוד שגיאה זה כבר לא יכול להיות צרוף מקרים גם תפאץ של הsp2 אני לא יכול להוריד מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה מחקתי תsp2 ויש לי זון אלרם קאספארסקי אנטי וירוס וספי סויפר ברקע עובדות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב חדש, ויש לי בבית ראוטר (כזה עם אנטנה) של DLINK מדגם DI-614+ (המהירות של האינטרנט היא 750, בקרוב אולי תשתדרג ל1.5 או 2.5, זה משנה?) איזה כרטיס רשת אלחוטי אני צריך? כי ראיתי שיש במהירויות שונות.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני רוצה לגרום לכתובת מסוימת (נניח www.walla.co.il) להפנות אותי (מהמחשב שלי) לדף שנמצא על המחשב שלי (ולא באמת לוואלה). נניח כשאני אקיש walla.co.il אז הוא יפנה אותי ל 127.0.0.1/mysite
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק להמלצה לנתב אלחוטי זול ואמין עם WDS - כלומר Wireless Bridging תודה שחר
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי קניתי HUB SWITCH של 8 כניסות. וברצוני לחבר את 3 המחשבים שלי לרשת האינטרנט. יש לי מודם כבלים של תבל דיגיטל חיברתי את המודם להאב ואת 2 המחשבים להאב מצד אחד ומצד שני לכרטיס הרשת הבעיה היא שבמחשב הראשי האינטרנט עובד ובמחשבים המשניים אין אינטרנט לפני כן המחשב המשני היה מחובר דרך כרטיס רשת ולא דרך האב רציתי לדעת אם צריך להגדיר כתובות IP בכרטיסי רשת של המשניים? מחכה לפתרון
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול...בניתי קובץ HTML שמכיל את כל הפייבוריטס שלי על מנת שאני אוכל להיכנס אליהם מכל מקום בעולם... העניין הוא שאני מחפש מקום ברשת וכתובת יחסית קצרה אם אפשר בחינם... האם תוכלו לעזור... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אחרי סבל נוראי עם 012 התחברתי לפילוט של אורנג' האיטטרנט טס \תוכנות השיתוף טסות כל הזמן רוחב פס מנוצל ב100% ישר כוח
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית (HOT) עם נתב של level1; מחשב אחד כביל ומחשב נייד. לפני כמה ימים הפסיק האינטרנט לפעול במחשב הנייד - כל פעם שהוא מתחבר הוא מוכן להתחבר רק לרשת מקומית. ניסיתי כבר את הדברים הבאים: לנתק נתב ומודם מהחשמל, בדיקת הגדרות בנתב, שחזור מערכת ובדיקת הגדרות שונות. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעייה?? -תודה מראש!!-
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני משתמש ב Norton Internet Security 2002 ואני נמצא ברשת עם עוד מחשב אני המארח ואנחנו מחוברים בכבל מוצלב כל פעם אם המחשב האורח רוצה לגלוש באיטרנט אני חייב לעשות Disable לנורטון ואם לא אז המחשב האורח לא יכול לגלוש איך אני מגדיר בנורטון שהמחשב האורח יוכל לגלוש ולהתחבר למחשב שלי ?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עושה תיקון ל -LOCAL AREA CONNECTION אך התיקון לא יכול להתבצע והוא כותב שיש לו בעיה עם- clearing netBT. מה עושים? אני כמעט בטוח שזה הגורם לבעיה אצלי ברשת, וזה ממש דחוף. תודה!
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש במערכת הפעלה Ubuntu 10.04 Lucid ויש לי שאלה בשביל כמה חברים שלי... יש לי 2 חברים שמשתמשים בWindows 7 ואנחנו מתחברים בבית ספר לאותה רשת אלחוטית, אני מקבל אינטרנט בצורה מוצלחת מאוד, אבל להם זה מראה שהמחשב מחובר אבל בכל זאת הם לא מקבלים אינטרנט... אפילו אחת מהמורות שאלה אותי אם אני יכול לעזור לה...אבל לא... לי אף פעם אין בעיה עם הרשת הזאת, ולהם לעומת זאת תמיד יש... איך פותרים את זה? תודה מראש Gorgula
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם יש לי רשת מנותבת דרך נתב אדימקס 6104. לנתב מחוברים שלושה מחשבים ושלושתם מופיעים ברשת. כמו כן מחוברת מדפסת עם כרטיס רשת וגם המדפסת מחוברת לנתב. הבעיה היא שאני יכול לגשת למדפסת רק משני מחשבים. מהמחשב השלישי אני לא מצליח להתחבר. אני גם לא רואה את המדפסת על מחשב זה. אשמח אם תוכלו לתת לי עצה (רצינית ועינינית) איך לעשות כך שגם מהמחשב השלישי יהיה ניתן להוציא הדפסה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר מדגם Xiaomi WiFi 3G שתומך במהירות 2.4GHz (300Mbps), 5GHz (867 Mbps). אני מחובר לראוטר אלחוטית בתדר 5GHz ויש לי HDD שמחובר לראוטר בחיבור USB3. כשאני מעביר קבצים ל HDD (ואני די קרוב לראוטר), אני מקבל מהירות מקסימלית של בערך 130Mbps. זה מה שאני רואה כרגע בהגדרות החיבור: הגיוני שאני מקבל מהירויות כל כך נמוכות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב קודם כל ככה,אני מחובר ל-ADSL ונמאס לי לקבל בכל תוכנות השיתוף LOW ID. ניסיתי לפתוח פורטים עם 200 תוכנות וגם בעזרת פקודות נדה, הוא אומר לי שאיי אפשר. יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים בעזרת Hub כאשר ה-Hub מחובר למודם שאיזה מישהו פרץ לי אותו והכניס לי בתוכו את השם משתמש והסיסמא של ההתחברות שלי לאינטרנט. החלטתי שפשוט נימאס לי מזה ודווקא הפורטים שהייתי צריך לא נפתחו לי, אבא שלי קנה נתב\ראוטר אין לי מושג מה זה אלחוטי לאחותי. השם שלו הוא: AirPlus 2.4GHZ Wireless Access Point של D-LINK ויש גם משהו כזה שרשום עליו DWL-900AP+. בכל מקרה אם לא הבנתם על איזה נתב\ראוטר מדובר אז הינה תמונה שלו: http://loading.co.il/uploads/177KB-DSCN1823.JPG השאלה שלי היא האם בעצם הוא יכול לשמש אותי כראוט…
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי את כמות ה-UPLOAD , הייתי מעוניין לדעת האם יש תוכנה או אתר אינטרנט שדרכו אני יכול לבדוק את מהירות קצב העלאת הקבצים שלי תודה וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני בתהליכי רכישת נתב אלחוטי של EDIMAX ורציתי לדעת על כמה CONNECTIONS יש להגביל את האימיול על מנת שהנתב לא יקרוס. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי את המודם הזה בערך מהיום הראשון שהADSL הגיע לשוק... בעבר הפכתי אותו ל PRO, ובעזרת SWITCH היה לי אינטרנט בכל המחשבים בבית... הסויצ' הלך לעולמו והבאתי ראוטר של 3com עשיתי איפוס מלא למכשיר, והחזרתי אותו בחזרה למצב HOME (גם דרך הTELNET וגם דרך הממשק באקספלורר) כרגע אני מצליח להתחבר לאינטרנט רק כאשר המודם מחובר ישירות למחשב ואני מחייג בעזרת חייגן אבל אני לא מצליח לעשות שהוא יעבוד דרך הראוטר... יכול להיות שאיפסתי הגדרות במודם שלא הייתי צריך לאפס?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות: האם הראוטר הזה: D-Link DIR615 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4119 יספיק לבית עם 2 קומות (כאשר הראוטר ממוקם במדרגות בין 2 הקומות)? בנוסף, יש לי 2 מחשבים: אחד נייח שבשבילו אני רוצה לרכוש כרטיס USB מתאם רשת D-Link DWA140 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4113 האם הוא מספיק טוב? השני מחשב נייד עם מתאם רשת שפועל על תקן 802.11b (יכול להיות שזה 802.11g אבל אני לא בטוח אז בוא נלך על המינימום) האם המחשב הנייד יקלוט רשת מהראוטר אפילו שיש הבדלים בתקן?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
בדקתי ובשני המחשבים המחוברים אצלי ברשת יש כרטיסי רשת התומכים ב10/100Mbps אז להמ הרשת ביניהם היא 10Mbps? הם מחוברים בעזרת HUB... יכול להיות שהוא מגביל אותם ל10 בלבד? אם כן, כמה עולה HUB שתומך ב100Mbps? תודה!
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכם האם יש אפשרות לחבר שני מחשבים ברשת ולשתף אינטרנט בינהם כאשר המחשב המארח הוא עם VISTA והמחשב השני הוא עם XP?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מפעיל את האינטרנט ואז אחרי כמה שעות (3-4) הוא פשוט מתנתק...פשוט ככה בלי הודעת שגיעה או כלום... מה לעשות? עריכה: anyone ???
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-