עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Armageddon1,

אם אני מפרמט את המחשב ומתקין מחדש את המערכת אז כל ההגדרות של הנתב ישמרו או צריך להגדיר מחדש ...?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. כבר קרה לי פעם אחת שקניתי נתב מיושן (טכנולוגית) במחיר מלא - האם עדיין ה TP-LINK TL-WR1043ND הוא הבחירה הטובה ביותר בטווח מחירים של עד 400 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. אהלן, הראוטר שלי, DLINK DI 614+ לא עובד יותר. כנראה היום אני הולך לקנות ראוטר חדש בתקציב של עד 300 ש"ח (עדיף בפחות..) אשמח להמלצות כי אין לי מושג בעניין... (אין צורך שיבוא איתו כ.רשת אלחוטי)

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  4. Started by Night,

שאני מחבר את המודם של הכבלים שלי בכבל USB, יש אינטרנט במחשב הראשי ובמחשב השני שמחובר אליו ברשת אלחוטית. שאני מחליף את הכבל USB בכבל רשת, יש אינטרנט רק במחשב הראשי ובמחשב השני לא. למישהו יש מושג מה הבעיה? כבל רשת הרבה יותר יציב ומהיר מUSB. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  5. [h=1]מוגדר על מהירות 40- יהיה 40?[/h]

6. אם זה משנה אז זה רשת חוטית ויש 3 מחשבים ברשת

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  7. Started by email1,

שלום, בבית הורי יש מחשב שאינו מחובר לאינטרנט. במרחק קו אוירי של פחות מ-150 מ' (אולי 120 מ') מהם גר אחי שיש לו רשת WIFI עם נתב של HOT. הרעיון שלי הוא לרכוש אנטנה שתאפשר גלישה באינטרנט מהמחשב בבית הורי ע"ג רשת ה-WIFI של אחי. (כמו למשל אולי זאת: http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=2058 או זאת(?): http://dx.com/p/alfa-1200mw-802-11b-g-n-long-range-54mbps-usb-2-0-wifi-wireless-network-adapter-w-antenna-green-72140 ) האם ועד כמה זה אפשרי? ואם כן איזה אנטנה עלי לרכוש? נתונים פיזיים נוספים שיכולים להיות רלוונטיים: - המחשב בבית הורי נמצא בחדר שיש לו חלון ממנו ניתן לראות את חלון הסלון של אחי. - הנתב בבית אחי נמצא בחדר פנימי יותר כך שהאות צריך לעבור אצלו קיר פנימי בנוס…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ggeell,

שלום לכלום , אני ממש אובד עצות..אודה לעזרתכם. אני מחובר לראוטר אלחוטי עם כבל לאחד הפורטים . בחדר אחר בבית יש מחשב עם גישה לאותו ראוטר עם מתאם אלחוטי (אין בעייה עם גלישה באינטרנט בשני המחשבים) . הבעייה היא שכשאני רוצה להעביר קבצים מהמחשב שלי למחשב המרוחק , אני לא יודע איך עושים זאת.. נ.ב: הכתובת של הראוטר שלי היא : 10.0.0.138 ... ניסיתי להגדיר ב-TCP (בשני המחשבים , כתובת ידנית עם סיומת אחרת ממה שיש לי ברואטר וגם הכנסתי SUBNET C , אבל לא רואה את המחשב האחר בשכנים ברשת ) .. בשני המחשבים מותקן XP PRO . כמו כן , הצלחתי לשתף קבצים עם תוכנת WWW FILESHARE אבל מהירות ההעברה היא היא איטית כתוצאה מהעברה דרך ממשק אינטרנט ולא חיבור ישיר בין המחשבים בקבוצת עבודה) . אשמח לעזרה...

9. Started by arik100,

לפי מה שאני הבנתי כתובת MAC היא הכתובת של הכרטיס רשת נכון הדבר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by DUDEnamE,

אני מחפש המלצה, כרטיס רשת אלחוטי חזק מאוד לא משנה לי אם הוא עם אנטנה או מעין מצלחת כזאת העיקר שיהיה עם קליטה כמה שיותר חזק לחיבור USB עד 30$ אפשר מebay ,dealextreme ראיתי דברים מגוחים כמו 3000M קליטה בחוץ הגיוני?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. יש לי מחשב נייד ויש לי בו כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11a/b/g מה אני או איך אני אמור להתחבר לאינטרנט בעזרתו? אנטנה או נתב? אמרו לי שאני צריך נתב אלחוטי,אם אני צריך נתב אלחוטי על מה מומלץ ללכת? עד 350 ש"ח בתודה מראש, רועי

12. אני לא בדיוק מבין איך לעשות את זה, אבל אני חושב שאפשר. אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור :]

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  13. קניתי ראוטר אלחוטי Siemens Sl2-141 ויש לי כמה שאלות 1) אני מחבר את הראוטר עצמו דרך כבר רשת ולאחותי אני מחבר אותו דרךמתאם Usb השאלה שלי היא אם נגיד אחותי לאגולשת באינטרנט אז כל המירות תיהיה אצלי או תתחלק ואם נגיד שנינו גולשים באותו זמן אז זה מתחלק בדיוק בחצי, או נגיד מישהו מוריד משהו אז כל המהירות באה אליו? 2) האם אני צריך להתקין פיירוול בנוסף לפירוולהמובנה שיש לי בווינדוס? ואם כן אז לבטל את הפירוול המובנה? 3) שמעתי שיש הצפנה מישהו יכול להסביר לי מה זה? 4) איך אני מגן שלא יפרצו לי למחשב דרך הראוטר? 5) מי שיכול להסביר לי מה זה פורטים ואיך אני פותח פורטים אני יודע לו מאוד... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי חיבור ADSL במהירות 5 במחיר של 65 ש"ח . המחיר בסדר אבל לאחרונה חוסמים את הביטורנט אז נמאס לי מהם.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  15. טוב אני מנסה להגדיר רשת ביתית לפי המדריך שיש פה באחד מהסטיקי.. http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/S3-XP.htm וזה לא הולך לי אני לא יודע מה אני צריך להגדיר לפי המדריך כנראה מי שניסה מלפני עשה באלגן ואני לא יודע מה למחוק ומה לסדר..\ יש יותר מדיי חיבורי רשת ובמדריך מדובר על משהו ספציפי אני לא מוצא אותו.. אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד איזה מהם הוא המתאים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  16. Started by ori444,

אני מנסה להפעיל את EMULE דרך מחשב ברשת של שני מחשבים ומקבל כל הזמן LOW ID . הרשת היא ב WINDOWS XP דרך ICS . דרך המחשב שהוא SERVER אני מצליח לחבר ודרך השני לא. ניסיתי גם בלי FIREWALL ובלי להפעיל בו זמנית את התוכנה גם ב SERVER . האם יש משהוא מיוחד שאפשר להגדיר ?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  17. Started by Turbine,

שלום לכולם... יש לי ראוטר של חברת EDIMAX חיברתי אותו, הגדרתי אותו , כל המחשבים עובדים יופי כולל תקשורת אלחוטית, האיי סי קיו מתחבר, מקבל קבצים הכל טוב ויפה רק האי מיול מופיע לי בLOW ID, כלומר שהפורטים האלו סגורים או משהו כזה... למישהו יש רעיונות? או יודע מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  18. Started by Dr.Hoffman,

אם אני מעוניין לעשות רשת בין שניהם דרך ראוטר זה כעיקרון אותו דבר אם אני עושה רשת רגילה של בין XP ל XP ? אני מדבר על אינטרנט ושיתוף מדפסת משותפת .. לא רק אינטרנט בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  19. Started by x-dude,

או קיי בתור אחד שמחובר לנטוויזן מ1996 הם כבר ממש עושים צחוק מהלקוחות שלהם אין לי זמן להיכנס לפרטים כי אני ממש רץ לעבודה (עובד לילה) עדיין יש לי חצי שנה במתב והמנוי בנטוויזן הולך להיסתיים,למישהו יש המלצה על ספק שרות טוב (0.75),אני פשוט כל החיים שלי (חיי אינטרנט) לא ידעתי אף אחד חוץ מנטוויזן. note: כבלים כמובן.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  20. Started by XMB,

שלום, יש לי קצת בעיות באינטרנט לאחרונה, רציתי לשאול אם לאחר HR למודם (מודם מסוג RTA 1320A אינו ראוטר) נדרשים להגדיר לאחר מכן משהו במודם? תודה.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  21. Started by GGGG,

שלום, כחלק מקורס אקדמי אני צריך לעשות פרויקט באבטחת רשתות. הפרויקט חייב להכיל קוד שמראה את הרעיון הכללי. למישהו יש רעיון טוב לפרויקט?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shabi08,

שלום,יש לי שתי מחשבים אחד עם חלונות אקס.פי והשני חלונות 98. בשתי המחשבים יש כרטיסי רשת. המחשב עם חלונות אקס פי מחובר למודם ראוטר של בזק אזטק 600E יש לי גם סוויטש השאלה שלי איך אני מחבר את שתי המחשבים ברשת כדי שאני אגלוש משתיהם לאינטרנט ואני אוכל להעביר קבצים בין שתי המחשבים? איך אני משתף את המדפסת בחלונות 98? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  23. Started by R.L,

שלום,ברשותי נתב DI-604 ונתב זה מחובר לשלושה מחשבים שהיים מהשלוש מחוברים לאינטרנט והשלישי לא מצליח להתחבר כאשר אני ניכנס לדפדפן ואני רושם כתובת של אתר ומנסה להיכנס לאחר שניה הוא מעלה שגייה שאומרת "לא ניתן להקים קשר עם השרת" מה עליי לעשות בכדי לגלוש גם במחשב זה באינטרנט נ.ב יש בו חלונות 98

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  24. אהלן,בעצם את ההזמנה כבר ביצעתי,אני רק מחכה שייתקשרו לקחת את פרטי האשראי. ורק עכשיו עלו לי מספר תהיות..דברים שלא חשבתי עליהם כמו : 1. יש לי עכשיו ראוטר של B-Focus מדגם 270 שהיה בעבר מודם,אבל עכשיו הוא עם חייגן ומשמש בעצם כראוטר לכל דבר,איך אני מחבר אותו ללינקסיס? אפשר בכלל לחבר ראוטר לראוטר? ואיך הלינקסיס יחייג אם ה b-focus בעצם מחובר קבוע? 2. האם בשביל לחבר שני מחשבים לרשת בבית עם הלינקסיס אני אצטרך בעצם כרטיס רשת אלחוטי בכל מחשב? כי התכוונתי לחבר מחשב אחד (המחשב שמחובר כעט לאינטרנט,מחשב האב בעצם) עם כבל ישירות לראוטר החדש,ואת המחשב השני בעזרת כרטיס רשת. שורה תחתונה : כמה כרטיסי רשת אלחוטיים אני צריך בשביל לחבר את שני המחשבים לרשת? כי לא בא לי לקנות עוד כרטיס רשת עכשיו,וב…

• 1 תגובה
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.