רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לעבור לאקספון בעקבות הרפורמה, יש לי היום מודם Aztech adsl2+ bridge router dsl-600e (שלפי מה שהבנתי תומך עד חבילה של 15Mb, אשמח לתיקון אם אני טועה). אקספון היום מציעים את כל החבילות באותו מחיר ורציתי לדעת אם יש טעם לקחת חבילה של 100Mb (כי יש סיכוי שאשדרג בעתיד ולעבור יעלה לי אח"כ כסף) ובהנחה שאעשה 100Mb האם זה בכלל יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שתי שאלות לא קשורות לגבי הנתב שלי Edimax BR-6204Wg: *שמתי לב שה-MTU מוגדר ל-1392 (זאת ברירת המחדל), יש סיבה שה-MTU נקבע להיות נמוך משמעותית לעומת הערך הרגיל שאני מכיר- כ1492 ? שמתי לב גם שב-System Log שהנתב שומר רשומות מידי פעם הודעות: Apr 7 17:59:22 pppd[22301]: Couldn't increase MTU to 1500 Apr 7 17:59:22 pppd[22301]: Couldn't increase MRU to 1500 שאני לא יודע מה המשמעות שלהן בדיוק.. והאם זה נורמלי? (ומה זה בכלל MRU?) * רשום אצלי במידע: Hardware Version Rev. A Boot Code Version 1.0 Runtime Code Version 1.57 אני מניח ש 1.57 זה גירסת ה-firmware, קיימת גרסה 1.61 באתר של החברה. מישהו יודע מה ההבדלים? האם כדאי לשדרג או שזה סתם סיכון מיותר? (אם זה לא שבור, אל תתקן את …
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לפתוח שרת FTP ממתי שיש לי סוויץ ורוטר לפני זה שהיה לי רשת של שתי מחשבים יכולתי אבל עכשיו לא המודם אלקטל שלי נהפך לPRO במקום HOME ויש לי סוויץ שמרכז את כל המחשבים שיהיה לכולם אינרטנט. קיצר שאני פותח את התוכנה Serv u ושם הגדרות כמו שהיו לי פעם זה לא עוזר עם אני מתקשר לIP שלי מקווה שהבנתם אותי
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
היי, לא מזמן רכשתי את הנתב הנ"ל בעקבות המלצה. יש לי שאלה לגבי קושחות חלופיות. הן לא מבטלות את האחריות? (נראה לי שכן). האם זה באמת שווה את הסיכון? התנסיתי עם קושחה של Thibor 15c HyperWRT והיא מצאה חן בעיני אבל אני מפחדת לסכן את האחריות אז חזרתי למקורית בינתיים. לקח לי גם זמן עד שהצלחתי לחזור למקורית כמו שצריך (היו שאריות של הקודמת שגרמו לכך שהקושחה המקורית לא נראית כמו שצריך ואי אפשר לשנות כלום למרות שמחקתי את ה-NVRAM, לחצתי על RESET מאחורה במשך דקה פעמיים.. בכל אופן אחרי הרבה התעסקויות הצלחתי לתקן את זה). האם יש דרך קלה וחד משמעית לעבור מקושחה לקושחה בלי לשבור את הראש ובלי שאריות מקושחות קודמות? נכנסתי לאתר של לינקסיס ארה"ב לראות אם יש עדכון לקושחה המקורית אבל יש שם רק עד…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
מה הכי טוב ולא zone alarm! כי זה עושהלי מלא בעיות ואין לי כח לכוון אותו... אני צריך משהו תותח ושיהיה נוח ולא יפריע כ"כ,תודה!! המליצו לי על sygate pro 5.0 או שאולי נורטן או mcafee החדשים... תודה!! (SHLOOSH )
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נתב שהוא גם מודם חלופי לנתב הגרוע שקיבלתי מבזק בינלאומי. חשוב לי שיהיו בו בערך 6 כניסות רשת קווית של ג'יגה. מבחינת המודם לא כל כך מבין מה נדרש (ADSL/VDSL..) אני עם בזק בבית. ייתכן וקונה בארה"ב, ממתין להמלצות.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
לדוגמא אתר ZAP הצלחתי להכנס לאתר ע"י PING לאתר וקבלתי IP באתר יד שניה לא ניתן לעשות זאת אך בכל זאת חבר שלי הצליח ולא רוצה לגלות לי ששאלתי אותו איך הצלחת הוא אומר לי בעזרת PROXY ולא נותן לי עוד שום רמז מה לדעתכם הוא עשה ?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אם אני מפרמט את המחשב ומתקין מחדש את המערכת אז כל ההגדרות של הנתב ישמרו או צריך להגדיר מחדש ...?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
כבר קרה לי פעם אחת שקניתי נתב מיושן (טכנולוגית) במחיר מלא - האם עדיין ה TP-LINK TL-WR1043ND הוא הבחירה הטובה ביותר בטווח מחירים של עד 400 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן, הראוטר שלי, DLINK DI 614+ לא עובד יותר. כנראה היום אני הולך לקנות ראוטר חדש בתקציב של עד 300 ש"ח (עדיף בפחות..) אשמח להמלצות כי אין לי מושג בעניין... (אין צורך שיבוא איתו כ.רשת אלחוטי)
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שאני מחבר את המודם של הכבלים שלי בכבל USB, יש אינטרנט במחשב הראשי ובמחשב השני שמחובר אליו ברשת אלחוטית. שאני מחליף את הכבל USB בכבל רשת, יש אינטרנט רק במחשב הראשי ובמחשב השני לא. למישהו יש מושג מה הבעיה? כבל רשת הרבה יותר יציב ומהיר מUSB. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
[h=1]מוגדר על מהירות 40- יהיה 40?[/h]
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
אם זה משנה אז זה רשת חוטית ויש 3 מחשבים ברשת
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום, בבית הורי יש מחשב שאינו מחובר לאינטרנט. במרחק קו אוירי של פחות מ-150 מ' (אולי 120 מ') מהם גר אחי שיש לו רשת WIFI עם נתב של HOT. הרעיון שלי הוא לרכוש אנטנה שתאפשר גלישה באינטרנט מהמחשב בבית הורי ע"ג רשת ה-WIFI של אחי. (כמו למשל אולי זאת: http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=2058 או זאת(?): http://dx.com/p/alfa-1200mw-802-11b-g-n-long-range-54mbps-usb-2-0-wifi-wireless-network-adapter-w-antenna-green-72140 ) האם ועד כמה זה אפשרי? ואם כן איזה אנטנה עלי לרכוש? נתונים פיזיים נוספים שיכולים להיות רלוונטיים: - המחשב בבית הורי נמצא בחדר שיש לו חלון ממנו ניתן לראות את חלון הסלון של אחי. - הנתב בבית אחי נמצא בחדר פנימי יותר כך שהאות צריך לעבור אצלו קיר פנימי בנוס…
-
שלום לכלום , אני ממש אובד עצות..אודה לעזרתכם. אני מחובר לראוטר אלחוטי עם כבל לאחד הפורטים . בחדר אחר בבית יש מחשב עם גישה לאותו ראוטר עם מתאם אלחוטי (אין בעייה עם גלישה באינטרנט בשני המחשבים) . הבעייה היא שכשאני רוצה להעביר קבצים מהמחשב שלי למחשב המרוחק , אני לא יודע איך עושים זאת.. נ.ב: הכתובת של הראוטר שלי היא : 10.0.0.138 ... ניסיתי להגדיר ב-TCP (בשני המחשבים , כתובת ידנית עם סיומת אחרת ממה שיש לי ברואטר וגם הכנסתי SUBNET C , אבל לא רואה את המחשב האחר בשכנים ברשת ) .. בשני המחשבים מותקן XP PRO . כמו כן , הצלחתי לשתף קבצים עם תוכנת WWW FILESHARE אבל מהירות ההעברה היא היא איטית כתוצאה מהעברה דרך ממשק אינטרנט ולא חיבור ישיר בין המחשבים בקבוצת עבודה) . אשמח לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
לפי מה שאני הבנתי כתובת MAC היא הכתובת של הכרטיס רשת נכון הדבר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה, כרטיס רשת אלחוטי חזק מאוד לא משנה לי אם הוא עם אנטנה או מעין מצלחת כזאת העיקר שיהיה עם קליטה כמה שיותר חזק לחיבור USB עד 30$ אפשר מebay ,dealextreme ראיתי דברים מגוחים כמו 3000M קליטה בחוץ הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ויש לי בו כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11a/b/g מה אני או איך אני אמור להתחבר לאינטרנט בעזרתו? אנטנה או נתב? אמרו לי שאני צריך נתב אלחוטי,אם אני צריך נתב אלחוטי על מה מומלץ ללכת? עד 350 ש"ח בתודה מראש, רועי
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני לא בדיוק מבין איך לעשות את זה, אבל אני חושב שאפשר. אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור :]
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
קניתי ראוטר אלחוטי Siemens Sl2-141 ויש לי כמה שאלות 1) אני מחבר את הראוטר עצמו דרך כבר רשת ולאחותי אני מחבר אותו דרךמתאם Usb השאלה שלי היא אם נגיד אחותי לאגולשת באינטרנט אז כל המירות תיהיה אצלי או תתחלק ואם נגיד שנינו גולשים באותו זמן אז זה מתחלק בדיוק בחצי, או נגיד מישהו מוריד משהו אז כל המהירות באה אליו? 2) האם אני צריך להתקין פיירוול בנוסף לפירוולהמובנה שיש לי בווינדוס? ואם כן אז לבטל את הפירוול המובנה? 3) שמעתי שיש הצפנה מישהו יכול להסביר לי מה זה? 4) איך אני מגן שלא יפרצו לי למחשב דרך הראוטר? 5) מי שיכול להסביר לי מה זה פורטים ואיך אני פותח פורטים אני יודע לו מאוד... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי חיבור ADSL במהירות 5 במחיר של 65 ש"ח . המחיר בסדר אבל לאחרונה חוסמים את הביטורנט אז נמאס לי מהם.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
טוב אני מנסה להגדיר רשת ביתית לפי המדריך שיש פה באחד מהסטיקי.. http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/S3-XP.htm וזה לא הולך לי אני לא יודע מה אני צריך להגדיר לפי המדריך כנראה מי שניסה מלפני עשה באלגן ואני לא יודע מה למחוק ומה לסדר..\ יש יותר מדיי חיבורי רשת ובמדריך מדובר על משהו ספציפי אני לא מוצא אותו.. אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד איזה מהם הוא המתאים? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את EMULE דרך מחשב ברשת של שני מחשבים ומקבל כל הזמן LOW ID . הרשת היא ב WINDOWS XP דרך ICS . דרך המחשב שהוא SERVER אני מצליח לחבר ודרך השני לא. ניסיתי גם בלי FIREWALL ובלי להפעיל בו זמנית את התוכנה גם ב SERVER . האם יש משהוא מיוחד שאפשר להגדיר ?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי ראוטר של חברת EDIMAX חיברתי אותו, הגדרתי אותו , כל המחשבים עובדים יופי כולל תקשורת אלחוטית, האיי סי קיו מתחבר, מקבל קבצים הכל טוב ויפה רק האי מיול מופיע לי בLOW ID, כלומר שהפורטים האלו סגורים או משהו כזה... למישהו יש רעיונות? או יודע מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-