עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עד היום חייתי יופי עם ה WRT54GL הוותיק שלי ועליו קושחת tomato חמדמדה ויציבה. הכל טוב ויפה והספיק לי יופי במהירות 30M בכבלים (ותאמינו או לא אפילו זה הספיק יופי גם לסטרימינג של תכני MKV 720P ברשת האלחוטית G בבית, עבד מעולה) לאחרונה שדרגתי ל 100M בכלבים מסתבר שכדי להנות מ 100M במחשב ה"ראשי" לפחות אני צריך חיבור LAN של 1GB (אחרת הוט אפילו נותנים לכם refund... פחחח) לצערי הרב הלינקסיס מגיע רק עם LANים של 100M וכשאני מחובר דרכו אני לא מקבל את מלוא המהירות. (כשאני מחובר ישירות להוטבוקס כמודם אז הכל תקין) אי לכך ובהתאם לזאת אני מחפש נתב בן ימינו, ואם כבר אז ברור שבתקן N (למרות שהלפטופ-סטרימר בחדר שינה גם ככה עם כרטיס G, המכשיר ה Nי היחיד בבית זה הנקסוס 5) דגשים לנתב: …

• 31 תגובות
    • 10.1k צפיות
  2. Started by jackhammer,

יש לי מודם אלחוטי מבזל של DLINK הרשת האלחוטית שלי היא ללא הגנה אבל יש לי מאק אדרס פילטר מאחורי המודם יש כפתור לביטול האלחוטי ולהפעלתו שוב שאני מבטל ומדליק את האלחוטי המחשבים לא מצליחים להתחבר אלחוטית למודם רק עד שאני מוציא ומכניס את כתובת המאק שלהם מהפילטר הם מתחברים מישהו יודע למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by KyleIsle,

הי, לרווחת משתמשים אחרים שנתקלים בתקלה שנתקלתי בה, להלן התקלה והפתרון לה. התקלה הראוטר של לינקסיס (LinkSys) המחובר למודם של hot (הוט) עם חיבור ישיר (ללא חייגן) אינו מחדש כתובת IP לאחר ניתוק אינטרנט זמני של הוט. תשתית האינטרנט של הוט אינו יציבה ב-100% ולצערי מתרחשים ניתוקים אחת לכמה ימים ולפעמים בתדירות גבוהה יותר. במידה והמחשב מחובר ישירות למודם של הוט, אז הניתוק אינו נראה לעין כמעט במידה והוא קצר. לעומת זאת, אם המחשב מחובר לנתב שהוא מחובר למודם, אזי הנתב אינו מגיב כראוי לניתוקים אלו. פעולות שונות שאמורות לעזור, לא עזרו כלל: restart Restore to Factory defaults Renew IP Address אדגיש שהנתב מחובר בעזרת DHCP כי ביקשתי מבזק בין-לאומי חיבור ללא חייגן. הפתרון שדרוג ה-Firmwa…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום, ראשית אומר תודה לעוזרים ואציין שהבעיה התחילה אחרי מעבר למשרד חדש.. ועכשיו לבעיה.. אז ככה יש לי ראוטר מסוג :WRT54GL עם frimware גרסה : v4.30.7 שמחוברים אליו 6 מחשבים כולם בחיבורים אלחוטיים עם כרטיסים רשת שונים משונים.. מאז המעבר למשרד החדש והגדול יותר (חד מפלסי) אני נתקל בחלק מהמחשבים בבעיית איכות ועוצמת קליטה רצינית ביותר כאשר בשתי המחשבים המרוחקים ביותר מהראוטר כ-12 מטר היא נהיית ממש קטסטרופלית עד רמה שקשה לעבוד ברשת המשרדית זמני התגובה של פינגים שנתתי מכל אחד מהמחשבים לראוטר נעו מ 1ms פחות או יותר קבוע עם פיקים עד סביבות ה30ms בשלושת המחשבים הקרובים ובשאר המחשבים המרוחקים יותר עשו עליות וירידות של בין ה1ms לסביבות ה1000ms ואפילו חצו אותו... נוסף על כן ב…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Harel-l,

אני מסנה להגדיר את LPT1 ברשת וזה מה שאני מקבל למה? C:\Documents and Settings\User03>net use LPT1: \\192.168.2.100\hp6 The password is invalid for \\192.168.2.100\hp6. לא הגדרתי שום סיסמא למדפסת ובדקתי האבטחה מוגדר המשתמש רעיונות ? תודה

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by tal249,

מישהו מכיר אתר שבו מראים כיצד להגדיר ב-windows xp רשת ביתית לשיתוף אינטרנט (2 מחשבים המחוברים ל-hub ומשם ל-router) ע"י צילומי מסך וכו' ? אני מחפש מה בדיוק יש לרשום בהגדרות הרשת. אני מדבר על רשת מסוג הנ"ל ולא רשת ביתית שנבנית בעזרת 2 כרטיסי רשת על אחד המחשבים(לקוח-שרת), שבנייתה מוצגת בפירוט בהרבה אתרים. בתודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, היום אני גולש דרך נטויז'ן במהירות של 750 בקווי טלפון (רשמתי נכון לא?) וכשאני משחק בקווייק 3 באינטרנט אני מקבל פינגים של 105-116 בממוצע, אם אני יעבור ל1.5 מגה בכמה נמוך יותר יהיה הפינג שלי? תרשמו לי כמו שאני רשמתי בבקשה, ולא "בעשרים אחוז" אם אפשר... תודה

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by Oranili,

שלום לכולם בקושי פייסבוק נטען לי הכל עולה שם לאט גם לכם יש איטיות באתר?

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. האם זה מסובך להתקין נקודת גישה אלחוטית (WAP) מה אני צריך חוץ מהמכשיר עצמו? יש לי כרגע רק ראוטר מודם, אני רוצה לעשות נקודת גישה בשביל להגביר את התדר של ה-WIFI למקומות אחרים בבית. WIFI EXTENDOR לא שווה כלום. הבנתי שאפשר לחבר את הראוטר לעוד ראוטר אבל זה יוצר DOUBLE NAT, שאני לא רוצה. ואז שמעתי על נקודת גישה אלחוטית, שנשארת על אותה הרשת. אשמח לעזרה לגבי הנושא

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by DJ Clue,

שלום ! אני מחפש תוכנה ששולטת על רשת ביתית תוכנה שממש שולטת על הרשת ונותנת לי מידע על מה שקורה ואני מחפש גם תוכנה שאני יכול להכנס ממש למחשב השני שברשת ולשלוט עליו/להריץ סקריפטים שימו לב אני לא מחפש סוסים טרויינים(netbus) וכדומה תודה

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  11. אז אחרי שניסיתי הכל הקושחה הזאת בלתי נסבלת ולא משנה באיזה גרסה גם פתחתי שרשור בפורום של DD-WRT ולא עזרו לי אז אני רוצה לחזור לקושחה המקורית דחוף! ראיתי שכאן: http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database הם נותנים את קבצי ה BIN לקשוחות המקוריות של הראוטרים ויש שם קובץ BIN לדגם של הראוטר שלי. הינה הלינק אם אין לכם כוח להגיע: http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=85237&postdays=0&postorder=asc&start=0 הבעיה היא שאין אזכור ממשי וחד משמעי שאופי החזרה לקושחה המקורית זה דרך האתר של הראוטר. אמרו לי פה שצריך לעשות את זה עם USB ושמעתי נראה לי שגם עושים את זה דרך פרוטוקול שקוראים לו TFTFT או משהו כזה אבל נראה לי שבמקרה שלי אני לא צריך להסתבך וכל מה…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by srolik,

זקוק לעזרתכם ... כרגע אני מחובר לאינטרנט ברק 99 ש"ח לחודש ללא התחייבות ( כבר 5חודש ) וקיבלתי אז מודם מתנה , עכשיו קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת ( במחשב הישן יש את המודם הפנימי ואת הכרטיס שברק הביאו לי ) , עכשיו אני רוצה ששני המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט המהיר ( לא אכפת לי שלא יהיה בו זמנית ) ונראה לי שאני צריך עוד כרטיס ADSL ( לא?) לכן חשבתי להתנתק מברק (בכל מקרה הם לוקחים יותר מידי ויש הצעות טובות יותר ) ולהתחבר לחברה אחרת במחיר יותר זול ולקבל מודם מתנה ואז יהיה לי בכל מחשב מודם ADSL בקיצור האם כל זה כדאי ?? והאם זה יעבוד . או שיש למישהו הצעה אחרת ? ושאלה נוספת בנוסף לכול זה כדי לחבר את שתי המחשבים האלו לרשת מה אני עוד צריך (רשום למעלה מה יש בכול מחשב )

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  13. Started by Godmoney,

אנחנו גרים בבית פרטי עם מרתף, שתי קומות ועוד עליית גג. במרתף אנחנו מחוברים בחיבור קווי, המודם האלחוטי נמצא בקומה הראשונה (וזה אומר שיש קליטה טובה בקומה הראשונה ולא כ"כ טובה בשניה) ובקומה השלישית אין רשת. איך אפשר להרחיב את טווח הרשת לכל הבית?

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  14. Started by ksn1981,

שלום, למחשב נייח שאמור לתקשר אלחוטית עם Router/AccessPoint, אני מבין שמומלץ שכרטיס הרשת האלחוטי יהיה פנימי (PCI).. הניסיון שלי עם TP-LINK (אומנם בנתבים) הוא טוב, ואני חושב ששאר הציוד הרלוונטי שאקנה יהיה גם שלהם.. 1. האם יהיה לכך יתרון שגם הכרטיס הנ"ל יהיה שלהם? 2. חשבתי על WN951N.. איך הוא? ממליצים על אחר? 3. האם שווה לחפש פנימי של חברה אחרת שהוא PCIe במקום PCI? תודה

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by barman,

האם גם הוא ניתוב גיימר? (בנוסף ל- 212.179.37.1) תודה.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by Or ei,

העברתי את המחשב החדש שלי לחדר בקיבוץ ואי אפשר לעשות שם אינטרנט (לא חיוג ולא ADSL ) אז אני צריף פיתרון איך אני אוכל לשתמש באינטרנט הבית שלי (של ההורים) נמצא בערך כ100+- מטר אז חשבתי על כבל רשת ארוך או אלחוטי אבל שניהם עולים הרבה וזה לא מבטיח לי פינגים טובים שמעתי על איזה תקשורת מין משהו כזה שאתה רק מחבר למחשב וזה הולך ישרות לאיזה לווין או משהו כזה מישהו מכיר ? יש למישהו רעיונות ?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Lirux,

שלום, התקינו לי תשתית אינטרנט 15MB בדירה ואלו נתוני הקו מהמודם. אני לא יודע אם הוא מציג מידע תקין או לא אבל ה-SNR ממש נמוך. יש משהו שאפשר לעשות או שחייבים להזמין טכנאי?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by n00kie,

אז הבעיה היא כזו - יש לי ארבעה מחשבים (נייחים) בבית, שניים מחוברים קווית לראוטר שנמצא קומה מעל (ה-הכי קרוב וה-הכי רחוק) ואני מקבל בהם 100/2 יציב יחסית. שניים מחוברים בWIFI לראוטר בעזרת כרטיס USB TL-WN722N. הראוטר הוא HOTBOX (יוחלף שבוע הבא לHOTBOX 2, למרות שזה לא ישנה כלום), והמרחק מהחדרים עם שני המחשבים בWIFI הוא 10 מטר ובערך 6 מטר קו אוירי, כשהאות צריך לעבור דרך קיר או שניים די משמעותיים. הבעיה היא שכרגע אין אפשרות להעביר כבלים ושני המחשבים שמחוברים בWIFI מקבלים 5~ DL עם קפיצות פינגים מגוכחות ולפעמים אפילו ניתוקים. מה האפשרויות שלי? להבנתי זה לחבר את הכבל במחשב בקומה למטה לראוטר נוסף שיהיה נקודת גישה (לא מעוניין לחבר את אותו המחשב בWIFI בשום צורה), להשתמש במגבר או להעבי…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by barash,

יש לי ראוטר מסוג edumax אני רוצה להגדיר אותו והוא מראה משה בתמונה אני לא יודע את הסיסמה ושם משתמש מה לעסות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Xanadu,

שלום לכולם, אתמול קניתי ראוטר של D-LINK דגם DI-704P שאמור לתמוך גם בחייגן אינטרנט בכבלים של נטוויז'ן, אבל כשחיברתי את הראוטר הוא פשוט לא רוצה להתחבר וכאשר אני מתחבר עם החייגן של נטוויז'ן ממחשב אחד אז השני כבר לא יכול להתחבר (אני מחובר רק עם שני מחשבים) האם למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה? עזרו לי בבקשה ...

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by adlanm,

לא ניתן לקיים שיחת קול נתב של אדימקס, קשוחה מעודכנת

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. או שמא כדאי לקחת מבזק תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום חברים יקרים, היום הצטרפתי לחבילת הגלישה של הוט ב100 מגה, ושמתי לב שכרטיס הרשת הנוכחי שלי מגביל אותי למהירות של 20 מגה. הבנתי שזה בגלל שאני משתמש בכרטיס בתקן 802.11g, ושאני צריך כרטיס בתקן n. עכשיו עברתי על ההודעות בפורום וראיתי שיש כרטיסים שהם לא מומלצים, רציתי לשמוע ממישהו שמשתמש בכרטיס ומרוצה ממנו. רציתי לדעת אם כדאי לקחת כרטיס PCI או USB, ואם אני אוכל לנצל את כל ה100 מגה שיש לי דרך כרטיסים אלחוטיים. המחשב עצמו מריץ מערכת הפעלה וינדוס 7 64bit. עוד דבר חשוב: אני משתמש בHOTBOX והמחשב נמצא בקומה אחת מעל. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. קניתי אקסס פוניט חדש הגדרתי אותו לפי המדריך המצורף למוצר כולל הסיסמא וסוג האבטחה של הראוטר שברשותי (6740U דילינק) וכשאני מנסה להתחבר אליו אלחוטית הוא מוצא את האקסס אבל לא נותן אינטרנט לפי המדריך בגלל שיש לי ראוטר של בזק 10.0.0.138 אז אני צריך לשנות את השדה הרביעי ל 139 אבל עדיין זה לא עובד זה המדריך שהשתמשתי בו http://www.pikok.co.il/cam/ew-7416/ew-7416-windows7_vista.pdf מה עוד אפשר לעשות? :s05:

• 25 תגובות
    • 6.7k צפיות
  25. שלום יש ברשותי ראוטר TP LINK WR740N V1 עדכנתי את הקשוחה DD_WRT ,ואני לא מרוצה ממנה,עכשיו כשאני רוצה לחזור אחורה,הנתב נותן לי שגיאה מה אני יכול לעשות? *בדקתי בסוף הסקירה של נתב אחר ושם צריך יציאת USB: http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm אבל בנתב שלי לא קיימת יציאה כזאת,מה אני יכול לעשות? תודה!

• 5 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.