רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
- 

שלום ! אני מחפש תוכנה ששולטת על רשת ביתית תוכנה שממש שולטת על הרשת ונותנת לי מידע על מה שקורה ואני מחפש גם תוכנה שאני יכול להכנס ממש למחשב השני שברשת ולשלוט עליו/להריץ סקריפטים שימו לב אני לא מחפש סוסים טרויינים(netbus) וכדומה תודה
- 

- 2 תגובות
 - 924 צפיות

- 

- 

אז אחרי שניסיתי הכל הקושחה הזאת בלתי נסבלת ולא משנה באיזה גרסה גם פתחתי שרשור בפורום של DD-WRT ולא עזרו לי אז אני רוצה לחזור לקושחה המקורית דחוף! ראיתי שכאן: http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database הם נותנים את קבצי ה BIN לקשוחות המקוריות של הראוטרים ויש שם קובץ BIN לדגם של הראוטר שלי. הינה הלינק אם אין לכם כוח להגיע: http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=85237&postdays=0&postorder=asc&start=0 הבעיה היא שאין אזכור ממשי וחד משמעי שאופי החזרה לקושחה המקורית זה דרך האתר של הראוטר. אמרו לי פה שצריך לעשות את זה עם USB ושמעתי נראה לי שגם עושים את זה דרך פרוטוקול שקוראים לו TFTFT או משהו כזה אבל נראה לי שבמקרה שלי אני לא צריך להסתבך וכל מה…
- 

- 1 תגובה
 - 1.4k צפיות

- 

- 

זקוק לעזרתכם ... כרגע אני מחובר לאינטרנט ברק 99 ש"ח לחודש ללא התחייבות ( כבר 5חודש ) וקיבלתי אז מודם מתנה , עכשיו קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת ( במחשב הישן יש את המודם הפנימי ואת הכרטיס שברק הביאו לי ) , עכשיו אני רוצה ששני המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט המהיר ( לא אכפת לי שלא יהיה בו זמנית ) ונראה לי שאני צריך עוד כרטיס ADSL ( לא?) לכן חשבתי להתנתק מברק (בכל מקרה הם לוקחים יותר מידי ויש הצעות טובות יותר ) ולהתחבר לחברה אחרת במחיר יותר זול ולקבל מודם מתנה ואז יהיה לי בכל מחשב מודם ADSL בקיצור האם כל זה כדאי ?? והאם זה יעבוד . או שיש למישהו הצעה אחרת ? ושאלה נוספת בנוסף לכול זה כדי לחבר את שתי המחשבים האלו לרשת מה אני עוד צריך (רשום למעלה מה יש בכול מחשב )
- 

- 1 תגובה
 - 839 צפיות

- 

- 

אנחנו גרים בבית פרטי עם מרתף, שתי קומות ועוד עליית גג. במרתף אנחנו מחוברים בחיבור קווי, המודם האלחוטי נמצא בקומה הראשונה (וזה אומר שיש קליטה טובה בקומה הראשונה ולא כ"כ טובה בשניה) ובקומה השלישית אין רשת. איך אפשר להרחיב את טווח הרשת לכל הבית?
- 

- 4 תגובות
 - 973 צפיות

- 

- 

שלום, למחשב נייח שאמור לתקשר אלחוטית עם Router/AccessPoint, אני מבין שמומלץ שכרטיס הרשת האלחוטי יהיה פנימי (PCI).. הניסיון שלי עם TP-LINK (אומנם בנתבים) הוא טוב, ואני חושב ששאר הציוד הרלוונטי שאקנה יהיה גם שלהם.. 1. האם יהיה לכך יתרון שגם הכרטיס הנ"ל יהיה שלהם? 2. חשבתי על WN951N.. איך הוא? ממליצים על אחר? 3. האם שווה לחפש פנימי של חברה אחרת שהוא PCIe במקום PCI? תודה
- 

- 3 תגובות
 - 820 צפיות

- 

- 

האם גם הוא ניתוב גיימר? (בנוסף ל- 212.179.37.1) תודה.
- 

- 0 תגובות
 - 802 צפיות

- 

- 

העברתי את המחשב החדש שלי לחדר בקיבוץ ואי אפשר לעשות שם אינטרנט (לא חיוג ולא ADSL ) אז אני צריף פיתרון איך אני אוכל לשתמש באינטרנט הבית שלי (של ההורים) נמצא בערך כ100+- מטר אז חשבתי על כבל רשת ארוך או אלחוטי אבל שניהם עולים הרבה וזה לא מבטיח לי פינגים טובים שמעתי על איזה תקשורת מין משהו כזה שאתה רק מחבר למחשב וזה הולך ישרות לאיזה לווין או משהו כזה מישהו מכיר ? יש למישהו רעיונות ?
- 

- 15 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

- 

אז הבעיה היא כזו - יש לי ארבעה מחשבים (נייחים) בבית, שניים מחוברים קווית לראוטר שנמצא קומה מעל (ה-הכי קרוב וה-הכי רחוק) ואני מקבל בהם 100/2 יציב יחסית. שניים מחוברים בWIFI לראוטר בעזרת כרטיס USB TL-WN722N. הראוטר הוא HOTBOX (יוחלף שבוע הבא לHOTBOX 2, למרות שזה לא ישנה כלום), והמרחק מהחדרים עם שני המחשבים בWIFI הוא 10 מטר ובערך 6 מטר קו אוירי, כשהאות צריך לעבור דרך קיר או שניים די משמעותיים. הבעיה היא שכרגע אין אפשרות להעביר כבלים ושני המחשבים שמחוברים בWIFI מקבלים 5~ DL עם קפיצות פינגים מגוכחות ולפעמים אפילו ניתוקים. מה האפשרויות שלי? להבנתי זה לחבר את הכבל במחשב בקומה למטה לראוטר נוסף שיהיה נקודת גישה (לא מעוניין לחבר את אותו המחשב בWIFI בשום צורה), להשתמש במגבר או להעבי…
- 

- 4 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

יש לי ראוטר מסוג edumax אני רוצה להגדיר אותו והוא מראה משה בתמונה אני לא יודע את הסיסמה ושם משתמש מה לעסות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
- 

- 1 תגובה
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אתמול קניתי ראוטר של D-LINK דגם DI-704P שאמור לתמוך גם בחייגן אינטרנט בכבלים של נטוויז'ן, אבל כשחיברתי את הראוטר הוא פשוט לא רוצה להתחבר וכאשר אני מתחבר עם החייגן של נטוויז'ן ממחשב אחד אז השני כבר לא יכול להתחבר (אני מחובר רק עם שני מחשבים) האם למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה? עזרו לי בבקשה ...
- 

- 0 תגובות
 - 917 צפיות

- 

- 

לא ניתן לקיים שיחת קול נתב של אדימקס, קשוחה מעודכנת
- 

- 9 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

או שמא כדאי לקחת מבזק תודה רבה
- 

- 6 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום חברים יקרים, היום הצטרפתי לחבילת הגלישה של הוט ב100 מגה, ושמתי לב שכרטיס הרשת הנוכחי שלי מגביל אותי למהירות של 20 מגה. הבנתי שזה בגלל שאני משתמש בכרטיס בתקן 802.11g, ושאני צריך כרטיס בתקן n. עכשיו עברתי על ההודעות בפורום וראיתי שיש כרטיסים שהם לא מומלצים, רציתי לשמוע ממישהו שמשתמש בכרטיס ומרוצה ממנו. רציתי לדעת אם כדאי לקחת כרטיס PCI או USB, ואם אני אוכל לנצל את כל ה100 מגה שיש לי דרך כרטיסים אלחוטיים. המחשב עצמו מריץ מערכת הפעלה וינדוס 7 64bit. עוד דבר חשוב: אני משתמש בHOTBOX והמחשב נמצא בקומה אחת מעל. תודה מראש.
- 

- 1 תגובה
 - 1.7k צפיות

- 

- 

קניתי אקסס פוניט חדש הגדרתי אותו לפי המדריך המצורף למוצר כולל הסיסמא וסוג האבטחה של הראוטר שברשותי (6740U דילינק) וכשאני מנסה להתחבר אליו אלחוטית הוא מוצא את האקסס אבל לא נותן אינטרנט לפי המדריך בגלל שיש לי ראוטר של בזק 10.0.0.138 אז אני צריך לשנות את השדה הרביעי ל 139 אבל עדיין זה לא עובד זה המדריך שהשתמשתי בו http://www.pikok.co.il/cam/ew-7416/ew-7416-windows7_vista.pdf מה עוד אפשר לעשות? :s05:
- 

- 25 תגובות
 - 6.6k צפיות

- 

- 

שלום יש ברשותי ראוטר TP LINK WR740N V1 עדכנתי את הקשוחה DD_WRT ,ואני לא מרוצה ממנה,עכשיו כשאני רוצה לחזור אחורה,הנתב נותן לי שגיאה מה אני יכול לעשות? *בדקתי בסוף הסקירה של נתב אחר ושם צריך יציאת USB: http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm אבל בנתב שלי לא קיימת יציאה כזאת,מה אני יכול לעשות? תודה!
- 

- 5 תגובות
 - 929 צפיות

- 

- 

נתב : Edimax BR-6524N. וכרטיס רשת אלחוטי תקן N. מחשב אחד מחובר קווית לנתב ואחד מחובר בכרטיס רשת אלחוטי תקן N. על כמה מגה אני אמור להעביר בין שני המחשבים ברשת בתנאים אופטימלים עם קליטה מצויינת? זה מעביר על 2-3MB, האם זה תקין? תודה.
- 

- 41 תגובות
 - 6.8k צפיות

- 

- 

טוב אז שלום לכולם שמי משה ואני צריך עזרה טוב אז ככה פתחתי על המחשב שלי שרת אפצ'י(apache) כי שמעתי שהוא חזק מבחינת היכולות וגם בגלל שהוא תומך ב php או שאני יפתח שרת IIS גירסא 5 זה תלוי עם גם הוא תומך... טוב אז רציתי לשאול מה השלב הבא אני צריך להתקין שרת DNS הכיצד? איך אני מגדיר את הפרוקסי ועל מה? פתחתי שרת FTP על המחשב של bulletprof וכמובן הגדרתי את האייפי הלוקאלי גם הפכתי את המודם שלי לראוטר עכשיו אם איזה תוכנה אני משנה את הכתובת אייפי לכתובת רגילה (כלומר www.xxx.xxx) הבנתי שאני צריך עם התוכנה wins מקווה שאמרתי את כל מה שאני צריך ומקווה שתוכלו לעזור אשמח עם תעזרו
- 

- 14 תגובות
 - 2.5k צפיות

- 

- 

שלום לכולם. עברתי לתשתית NGN,וקיבלתי 10M,עכשיו עשיתי בדיקות עם בזק,ובזק בין לאומי,ומהירות העלאה שלי תקינה,אך מהירות ההורדה בפועל לא. בבדיקה שעשיתי עם הנציג שירות ראינו שאני מקבל 9.60M,אך כאשר התחברנו לאינטרנט,בבדיקה יצא רק 8.09M. משם עברנו לבדוק את זיכרון הRAM,אני משתמש בויסטה,ויש לי 4G,בפועל זה מראה שמתוך 3325MB זמינים יש לי רק בין 10-40,תלוי ברצון המחשב. בתוכנה אחרת שהורדתי,זה מראה לי שמתוך ה3.3G,בניצול יש רק כ-1G. מישהו יכול לעזור לי,זה קצת דחוף כי אני בצבא כל השבוע ויכול לטפל בזה רק בסופ"ש. תודה ושבת שלום.
- 

- 0 תגובות
 - 741 צפיות

- 

- 

סוף כל סוף הגיע הזמן לעבור שדרוג נוסף (מבין רבים) ועבור ואינטרנט מהיר(!) עכשיו מתחילות השאלות הקצת יוצר מסובכות... מה כדאי יותר כבלים או טלפון? איזה וכמה ובאיזה מחיר???
 - 

שלום! התקשרתי לבזק ואמרתי להם שמודם USB (ale 130( עושה לי בעיות למשל שהמודם מותקן אז המחשב לא נכבה אוטומטית אבל שהמודם מותקן אז זה כן נתקע באמצע הכיבוי..אז האם לדעתכםבמודם רשת הבעיות האלה לא יקרו? ויש לי כרטיס רשת on board זה מספיק?
- 

- 20 תגובות
 - 1.7k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, בבית פועלת רשת Linksys, עכשיו, אני לא יכול לשים את האצבע על מתי בדיוק התחילה הבעיה, אבל אני מאמין שזה הפירמוט האחרון: כל פעם שאני מפעיל את התוכנה אימיול (לשומדבר לא חוקי חס וחלילה!), הכל פועל כראוי, עד כרבע שעה לאחר ההתחברות לרשת האימיול, אז הרשת מתנתקת לגמרי, הוא לא מוצא שום רשת אלחוטית פעילה, וצריך לעשות ריסט, חשבתי שאולי יש איזו הגבלה איפשהו שברגע שאני עובר אותה, הוא מנתק אותי, אבל חיפשתי בדף של הראוטר ולא מצאתי, בבקשה, אני חולק סרטונים ביתיים עם חברים שלי וזה ממש חשוב לי...
- 

- 3 תגובות
 - 608 צפיות

- 

- 

איך אני הופך את המודם אלקטל שכרגע במצב פרו, בחזרה לרגיל?
- 

- 2 תגובות
 - 851 צפיות

- 

- 

אני אנסה להסביר את עצמי יותר טוב מאשר בכותרת. יש לי גישה למחשב שנמצא רחוק ממני, file and printer sharing מופעל, וremote desktop מופעל. אז אני יכול מהמחשב שלי בבית, בעזרת remote desktop להיכנס למחשב הרחוק ולהשתמש בו, אני נכנס כאדמיניסטרטור, בזמן שאני נמצא בו,בנאדם שעומד ליד המחשב רואה על המסך שהמחשב נעול על ידי האדמיניסטרטור ורק אדמיניסטרטור יכול לפתוח את המחשב. אני רוצה לאפשר לאדם שעומד ליד המחשב הרחוק להשתלט לי על המחשב הרחוק, אז הוא צריך להיכנס כאדמיניסטרטור. הבעיה שהוא לא יודע את הסיסמא. איזה דרכים יש לי לפתוח לו את המחשב בלי לתת לו את הסיסמא? אני יכול איכשהוא לנתק את המחשב בבית מהמחשב הרחוק בלי לעשות log off לאדמיניסטרטור, כך שהבנאדם יוכל להשתמש במחשב כאדמיניסטרט…
- 

- 4 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

אהלן! אני מניח שנמאס לכם להמליץ על נתבים, אבל לא מצאתי בחיפוש מישהו עם בקשה כמו שלי עברתי דירה, ומחר באים להתקין אצלי אינטרנט 12 מגה של הוט, אני לא יודע עדיין איזה מודם יהיה לי במידה וזה רלוונטי.. הקריוטריונים ההכרחיים שאני מעוניין מהנתב הם: - יכולת אלחוטית בתקן N - יכולת ניטור (traffic בסיסי, אם יש יותר אפשרויות כמו איזה קליינט וכאלו מה טוב) דרך הgui של הנתב - חיבור חייגן שתואם לחיבור של הוט (dynamic IP אם הבנתי נכון?) - עבודה במהירות 1gb דברים שיכול להיות נחמד אם יכללו : - אפשרות הגבלת מהירות לקליינטים ספציפים אשמח לשמוע המלצות, תודה רבה! מבדיקה שערכתי קצת פה ושם הנתב הזה עונה לי על כל הדרישות TL-WR1043ND, מוזר לי שהוא זול מאד בשביל נתב של 1G עם כל כך הרבה אפשרויות, מ…
- 

- 3 תגובות
 - 1.1k צפיות

-