עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כמו שכבר אמרתי, אני מחבר 12 מחשבים ברשת אינטרנט דרך Switch 16 Ports , ראוטר ומודם כמובן. אני רוצה שבחלק מהמחשבים לא יוכלו לגלוש באינטרנט אך הם יהיו מחוברים לאינטרנט. כלומר לא יוצגו להם דפי אינטרנט. לפי ההגיון חשבתי לחסום את פורט 80 לחלק מהמחשבים. זה נכון? אני גם רוצה שבחלק מהמחשבים לא תיהיה גישה לספריות שמשותפות ברשת הפנימית אלה רק ע"י סיסמא. האם אני עושה את זה דרך תוכנה מסויימת? האם זה מסובך?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  2. Started by zuk666,

שלום. המצב הקיים שלי הוא שיש לי רשת של 3 מחשבים בבית שגולשים על נתב אחד בעל יציאות RJ45 בלבד. החייגן לאינטרנט מופעל בנתב. עכשיו, קניתי PSP ואני רוצה לחבר אותו לרשת. לכן, קניתי כרטיס רשת אלחוטי (USB), חיברתי אותו לאחד המחשבים ושיתפתי את ההתחברות לאינטרנט. עד פה הכל טוב ועובד, העניין הוא שמשום מה אני מאבד סינכרון ומתנתק כל כמה דקות (זמן לא קבוע! -יכול להיות גם 5 שניות). האם יש איזו הצפנה או איזה פרוטוקול מיוחדים שצריך להתקין בשביל ה PSP??? אני אשמח אם תדריכו אותי איך לעשות את השיתוף הזה מחדש כי אולי יש לי איזו טעות בדרך.. תודה,

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  3. Started by noambaum,

שלום לכולם, לאחרונה עברתי לכבלים בחיבור של 12MB. כרגע אני עובד עם חייגן (כן אני יודע...) מכיוון שהראוטר שהשתמשתי בו כשהייתי מחובר ב-ADSL לא תומך ב-PPTP \ L2TP. אז אני בחיפוש אחר ראוטר מקצועי בעל תקן N, עדיפות לחנויות מארה"ב כמו NEWEGG / AMAZON משיקולי מחיר. תודה לכולכם. נועם

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by benma,

האם קיים אחד טוב כנ"ל שעולה פחות מהאיזור של 500 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  5. Started by moranhoresh,

אני מתכוון להתחבר לשרותי האינטרנט של הוט, ורציתי לדעת איזה מודם עלי לבקש מהם?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  6. Started by yossi_s1,

כבר המון המון זמן שיש לי בעיות חיבור ואיטיות עם האינטרנט, פעם הייתי ב015, עברתי ל014 והמצב הרבה יותר טוב, אבל עדיין מאוד בעייתי. כבר המון זמן שלא ראיתי הורדה שמתקרבת למהירות שאני מנוי אליה (מקסימום זה מוריד על חצי) לדעתי יש בעייה של תשתית עלובה איפה שאני גר וכרגע לעבור תשתית (מהוט לבזק), לא אופצייה, אני כבר ויתרתי ואני פשוט מנסה לחיות עם זה. אבל כבר לא מעט זמן התחילה תופעה בלתי נסבלת שחלק מההורדות מתבצעות בקצב של Bytes (פחות מ1KB לשנייה) למשל מראפידשר ומינינובה, אבל אלו רק דוגמאות ספציפיות, יש עוד הרבה. למה לעזאזל זה קורה? יש משו שאני יכול לעשות בעניין? זה ממש מחרפן אותי.

7. Started by gilad267,

הראוטר כל הזמן מתנתק מהאינטרנט (האורות חיווי נשארים כביכול דלוקים) ולא מצליח לכבות את הרשת האלחוטית (לחיצה ממושכת לא עושה כלום). מישהוא עוד חווה בעיות כאלו עם הדגם הנ"ל????

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  8. Started by someone,

יש לי נתב של TP-LINK, TL-WR541G, ומן חיבור כזה שמתחבר לUSB במחשב השני שבעצם מחבר את המחשב השני לנתב הזה ויוצר את הרשת.. הבעייה היא, שהאינטרנט באמת עובד בין השניים, אבל אני לא מצליח להקים רשת של שיתוף קבצים ומדפסות.. ניסיתי את האשף של חלונות וזה עדיין לא עובד. מחשב אחד הוא ויסטה ואחד XP. מישהו יודע מה לעשות?..

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  9. Started by Sponge Bob,

כשאני מנסה להתקין את הראוטר, בשלב 7 בהתקנה הוא מבקש סיסמא כלשהי ולא מוכן להמשיך בהתקנה בלי הסיסמא... מה אפשר לעשות??

10. Started by miki2481,

צריך עזרה יש לי מחשב נייד ואני מחובר לאינטרנט דרך כרטיס וויירלס (ווי פיי) אנ גר בארה"ב ואני מתחבר דרך רשת שהכי קרובה אליי כמעט בכל שכונה כאן יש כמה בתים עם ווירלס שאני יכול להתחבר אליהם הבעייה היא שאני מקבל LOW ID באימיול ביטלתי את הפיירוול של ווינדוס ואין לי עוד פיירוול בכל תוכנת הורדות רשום לי שאני חסום ע"י פיירוול או ראוטר בדיקת הטיסיפי שלי נכשלת האם ישנה דרך לדעת אם אני חסום ע"י ראוטר ואם כן איך אני מבטל אותו והאם יש קשר לזה שאני מחובר בוויירלס לנקודות שונות האם יש אפשרות לדעת מה הפורטים שפתוחים אצלי?

11. Started by e.s,

קניתי ראוטר מה אני צריך לעשות כדי שבמחשב השני יהיה אינטרנט??

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  12. רבות נדון כאן על הסכנות האפשריות בקרינה הנפלטת מראוטר אלחוטי, ובשורה התחתונה תמיד נרשם כי הקרינה פוחתת בריבוע ליחס המרחק, ולכן הסכנה האפשרית לא כל כך משמעותית/רלוונטית, מכיוון שגופו של המשתמש לא נמצא בצמוד לראוטר, אלא במרחק של מטר (נניח) ממנו. אני רוצה לשאול את אותה השאלה אבל מנקודת מבט שונה - מנקודת המבט של המשתמש שיושב ליד הלפטופ המחובר אלחוטית. המשתמש יכול להיות מרוחק מהראוטר (שיכול בכלל להיות בחדר השני), אולם הוא נמצא מאוד קרוב (או אפילו צמוד) למחשב הנייד. 1. עד כמה מסוכנת/מזיקה אותה קרינה הנפלטת מההתקן האלחוטי שנמצא built-in בתוך הלפטופ? 2. האם היא זהה לקרינה שהיתה נפלטת מהראוטר עצמו, בהנחה שהיינו נמצאים צמוד אליו?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  13. שלום לכולם, ראשית אציין את סוג ומהירות החיבור שלי: בזק + 012 קווי זהב 1.5Mb/150Kb רשת אלחוטית באמצעות נתב מסוג +B-FOCuS 352 חשוב לי לציין כי הבעיה קיימת בשני המחשבים המחוברים לרשת, גם זה המחובר באמצעות כרטיס רשת וגם זה המחובר בצורה אלחוטית. הבעיה מתרחשת כאשר אני מחכה לטעינת דף באתר כלשהו. טעינת הדף מתארכת באופן בלתי נסבל הרבה מעבר לזמן טעינה רגיל. התופעה מתרחשת במגוון רחב של אתרים ולא ניתן לשייך את הבעיה לאתר ספציפי. דוגמאות לאתרים בהם מתרחשת הבעיה: כל משפחת אתרי גוגל, HWzone וכו'. ברוב המקרים, כאשר אני מבצע טעינה נוספת מחדש (ע"י Refresh או לחיצה נוספת על לינק רצוי) הדף כן מחליט לעלות. הדבר הפך למטרד מכיוון שבמקום שהדף הרצוי יטען ויעלה בפעם הראשונה בה ביקשתי, אני צריך "לה…

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  14. Started by NadavAfuta,

היי חבר'ה, המודם שלי עושה בעיות(Rotal RTA1320a) ואמרו לי להחליף אותו בבזק סטור, איזה מודם אתם ממליצים לי לקחת?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  15. Started by yoashh,

שלום, יש ברשותי ראוטר מתוצרת 3COM דגם 3crwer100-75 המחובר למודם של בזק ומשדר אלחוטית. בנוסף יש לי ראוטר - מודם של בזק מתוצרת d-link דגם 2650u 2 הדגמים תומכים ב WDS, ובשרשור של כמה ראוטרים יחד. חיבור כמה ראוטרים בצורה אלחוטית על מנת להגדיל את הטווח של הקליטה בבית. ניסיתי כמה פעמים וכמה דרכים, אך ללא שום הצלחה בכלל. לא משנה איזה ראטור יהיה מחובר למודם. אם ה 3COM יהיה מחובר אז חייבים את המודם כיוון שהוא רק ראוטר. אם ה D-LINK יהיה מחובר אין צורך במודם (וזה עדיף) אשמח למדריך מפורט. ברשותי מערכת הפעלה windows 7 דפדפן אקפלורר 8 אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  16. Started by albert_Rozen,

שלום, לפני יומיים שידרגתי את האינטרנט שלי מ-15 ל-20, ועקב השידרוג קיבלתי ראוטר d-link vdsl n 6740u של בזק. עכשיו בדקתי, ובאמת יש לי 20 מגה והעלאה של 3 מגה. אני מנסה להוריד דרך התוכנה של utorrent קובץ כולשהו עם הרבה סידרים ובמקסימום אני מגיע ל-300k כשאני אמור להגיע ל2.5 מגה הורדה. וזה קורה לי בכל הטורנטים שאני שם להורדה, זה פשוט לא עובר את המהירות הזו. וסתם ניסיתי להוריד ישירות משרת של steam וזה כן הגיע ל-2.5 מגה. עכשיו רציתי לשאול איך אני יכול לפתור את הבעייה? שמעתי שצריך לפתוח פורטים, אבל אין לי מושג איך לעשות את זה, או איזה פורט יש לutorrent. אשמח אם תעזרו לי. תודה.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  17. Started by felb,

שלום אני משתמש בראוטר אלחוטי TP-Link TLWR841N. בחיבור קווי של המחשב לראוטר, אני מגיע למהירות של כ - 15mb שזהו המהירות שאמורה להיות ע" חבילת הגלישה. בחיבור אלחוטי, כאשר אני נמצא עם המחשב ליד הראוטר (ללא שום דבר שמפריד בין הראוטר למחשב), המהירות יורדת לכ - 5mb. מה יכולה להיות הסיבה?

18. Started by trxman,

שלום לכולם וגמר חתימה טובה! אוקיי, תראו: לא מזמן, הייתה לי רשת אלחוטית והיא עשתה לי המון המון בעיות - התנתקויות, קפיצות פינג (גבוהות מאוד כשגם אין פעילות במחשב אחד) וכדו'. החלפתי אותה (את הרשת) לרשת חוטית - אך גם שם יש בעיות בפינג (כאשר אח שלי ואני נכנסים לאותו משחק ברשת...ולא אמורים להיות פינגים גבוהים). החשד שלי הוא, שהכ.רשת במחשב היישן אשם -> למחשב מלאו 4 שנים והכ.רשת לא בדיוק במצב טוב...ולפעמים אני צריך ללחוץ עליו קצת כדיי שיהיה את הנורה הירוקה. אז אולי הוא אשם בכל העניין הזה? תודה רבה!

19. יש לי בבית נתב ראוטר אלחוטי VADSL של ספק תשתית בזק. אני מחובר לקוו טלפון בבית. יש לי נתב ראוטר דגם D-LINK - DUAL BAND WIRELESS - N600 בהתחלה אני מדליק נתב ראוטר בחלונות 10 בסרגל משימות רואה סמל רשת בתוכו מופיע משולש צהוב סימן קריאה ומחכה שישתנה סמל רשת מרובע(מסך מרובע) ויש אינטרנט. זה לקח לי חיבור אינטרנט 80 שניות או דקה מיתחבר אינטרנט. בבית יש לי מחשב נייח אחד. גולש בכבל רשת. ולא מישתמש באלחוטי. אני עשיתי בבזק בינלאומי הגנה Cyber Wall + Safenet ועכשיו לאחרונה חיבור אינטרנט לקח דקה וחצי או 2 דקות חיבור אינטרנט. אני לא מבין אם זה בסדר או לא בסדר, למה זה לוקח הרבה זמן חיבור אינטרנט 2 דקות? התקנתי דרייבר כרטיס רשת מעודכן. וזה תקין אינטרנט. ועשיתי עידכונים מ…

20. Started by raiman1,

כשאני פתוח שרת במשחק SOF II MP TEST ב-INTERNET זה פותח לי את זה ב LAN מישהו יודע למה??

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  21. מודם בגרסת home ל-pro

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  22. עוד מישהו שמחובר דרך 012 יש לו את הבעיה הזאת? מקבל 100MS בממוצע לrapidshare.com אבל נסיונות חוזרים לנסות להציג את האתר מראים שגיאות חבר שמחובר דרך 014 האתר עובד לו

23. יש לי ראוטר של אסוס מדגם AM604G וכל כמה ימים אני צריך לאפס אותו (להוציא מהחשמל או לאפס reboot בהגדרות) כדי שהמחשב האלחוטי יוכל לגלוש . שזה קורה המחשב (האלחוטי) מתחבר כמו שצריך אבל אין גישה לאינטרנט. מישהו מכיר פתרון לבעייה?

24. Started by bigbosf,

שלום לכולם. יש לי סיב של פרטנר 200 מגה עם נתב שלהם. הוספתי 2 m5 deco כי למעלה הקליטה הייתה גרועה . שאלה 1 - האם צריך לתת לרשת שמקימים את אותו שם רשת אלחוטית שכבר קיימת או ליצור אחת עם שם שונה? שאלה 2- האם צריך לכבות את ה-wifi בנתב של פרטנר? שאלה 3- אם אני עושה בדיקת מהירות עם הרשת אלחוטית שיצרתי עבור הדקו , אני מקבל בערך 245 בבדיקה. אם אני עושה בדיקה ברשת האלחוטית של הנתב עצמו מקבל מהירות של 287 . בבדיקת מהירות בקומה עליונה ששם נמצא דקו , מקבל מהירות של 5-7 מגה. בוודאות משהו השתבש כי עשיתי ספיד טסט בעבר וקיבלתי 100 ומשהו. מה צריך לבדוק? יש סטרימר למעלה שיו טיוב עובד מעולה אבל שידורים של הפרטנר טי וי נתקעים. להוסיף עוד דקו יכול …

25. Started by DarkSid3,

תגידו אני היחידי שראיתי את הפרסומת שאומרים ש012 השיקה חבילה במהירות של 10MB ?? רק לבעלי תשתית HOT ... בטליויזה היתה פרסומת ו באתר שלהם אין כלום על זה ... : תודה על התיקון של דרור! הנה קצת מידע http://www.012.net/sales.aspx?docID=7259&FolderID=55〈=he&tabn=0 אז מה אתה אומרים? וד"א החיבור קיים רק במקומות מסויימים, או שזה זמין לכל אחד ואחד?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים