עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לחבר שלי מודם של הוט : motorola דגם SB5101 והוא רצה לחבר את המודם לראוטר אלחוטי הלך לחנות וקנה ראוטר: trendend דגם tew-432brp (זה מה שהמליצו לו) ניסיתי לחבר לו אותו ונתקלתי בבעיה. חיברתי את הראוטר הוא מזהה לי אותו אלחוטי ואפילו מתחבר אליו רק שהוא לא פותח כלום רושם בדפדפן :"לא היה ל... אפשרות לפתוח דף זה" ניסיתי לחבר את הראוטר ישירות למחשב לשנות את ההגדרות הנורה של מס' 1 דולקת אבל שאני מנסה להיכנס להגדרות דרך הדפדפן למס' של ההגדרות, הוא לא מגיב לי ולא נכנס כאילו הוא לא מחובר מה זה יכול להיות? דרך אגב בחיבור עצמו הוא מראה שהכבל מחובר (במיקומי רשת) . אזכיר שיש לו תשתית של הוט עם ספק נטוויז'ן. אשמח לעזרה ורעיונות תודה מראש.

• 25 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. שלום, הפכתי מחשב ישן לשרת אינטרנט לצרכים אישיים בעזרת התוכנה wamp, ונמצאים בו אתרים שונים. אני משתמש בdns הדינאמי duckdns. בduckdns אפשר להוסיף כמה sub-domains שרוצים, בחינם ורציתי לשאול האם יש דרך שבה אוכל להגדיר שכל sub-domain יפנה לאתר אחר על אותו שרת? כרגע הכתובות של האתרים הם: mysubdomain.duckdns.org/site1 mysubdomain.duckdns.org/site2 mysubdomain.duckdns.org/site2 ואני רוצה שיהיו: mysubdomain1.duckdns.org mysubdomain2.duckdns.org mysubdomain3.duckdns.org או: site1.mysubdomain.duckdns.org site2.mysubdomain.duckdns.org site3.mysubdomain.duckdns.org ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא הצלחתי. תודה בכל מקרה.

3. Started by xxgorenxx,

איזה מהכתובות הבאות ניתן להצמיד למחשב במידה והטווח הבא 27\192.115.78.74 מוגדר בנתב תקין ? 192.115.78.64 192.115.78.99 192.115.78.95 192.115.78.92 בעיקרון חישבתי את הסאבנט זה יוצא 255.255.255.224 אם מישהו יוכל לענות לי על התשובה + הדרך שבא הוא חישב את זה אני רוצה להבין איפה אני נתקע. אם אפשר תשובה מפורטת בבקשה עם הדרך תודה מראש !!!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. טוב, אז מעשה שהיה כך היה. החבילה: הוט 12 מגה כספק תשתיות ובזק בינלאומי כספק השירות. עד היום בגדול מרוצה מבזק. מזה מספר שבועות (2-3) שאני מרגיש איטיות באמת ברמות לא סבירות בכלל. שרתים בארץ עוד בסדר בחו"ל 0.3Mbs תהליך בדיקה: * ניתוק הראוטר וחיבור המודם ישירות למחשב * בדיקת הלוג של הראוטר בחיפוש אחר בעיות * בדיקה מול ספק התשתיות -הוט * בדיקה מול ספק השירות - בזק בינלאומי עשרות שיחות, עשרות תומכים משני הצדדים, שיחות איום עם נציגי שימור לקוחות ואף אחד לא הצליח למצוא את הבעיה. היום החלטתי שזהו. עד כאן. או שימצא פיתרון או שאני מחליף את אחד או שני הגורמים גם יחד. שוב סלט. התחחלתי עם בזק בינלאומי, תומך ראשון כרגיל. מוכר לי סיפור שיש תקלת גלישה לחו"ל. אני לא מוותר רוצה להבין מה בדי…

5. Started by eli_singer,

היה היה לי מודם/נתב ישן Rotal 1025W שהתחיל לעשות בעיות. אמרתי לעצמי, הנה הזדמנות מצויינת להתקדם ולקנות מודם בנפרד ונתב בנפרד. אחרי חיפושים ברשת גיליתי שאפשר לקנות מבזק ב-99 ש"ח מודם בלבד. התקשרתי ל-199 כדי לוודא את זה. אני: שלום, אני רוצה לקנות מודם בלבד בלי נתב, רציתי לוודא כמה זה עולה? נציגה: (בודקת) זה עולה 99 ש"ח בבזקסטור. אני: איזה דגם מקבלים? נציגה: T&W 699U5 או Netgear VVG2000N. אני: אוקיי, איפה אפשר להשיג את זה? נציגה: בכל חנות של בזקסטור, הנה אני שולחת לך בסמס כתובת וטלפון של החנות אני: טוב תודה. נסעתי לבזקסטור בפ"ת. הייתה הפסקת חשמל בכל הבניין. נסעתי לבזקסטור בתח אביב. מסתבר שסגרו אותו ועברו לרמת גן. מכיוון שהייתי כבר בתל אביב הלכתי וקניתי את הנתב שרציתי (T…

• 19 תגובות
    • 5.8k צפיות
  6. או כל דבר אחר הוא לא מתחיל להוריד לי שום דבר.. וכשאני מנתק את הראוטר הוא מוריד.. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by LI,

אני לא בטוחה עם כאן המקום לשאול, אבל האם ניתן לסגור/לבטל חשבון גוגל? עזרתי למישהי לפתוח חשבון ועכשיו היא משוכנעת שזה גורם לה לבעיות עם האינטרנט - מאט אותו, לא נותן לה להיכנס לפייסבוק ולהוריד דברים. היא מאד לחוצה לבטל את החשבון. אפשר לעשות זאת?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני מחפש תוכנה או פקודה שסוגרת את כל הסשנים הפתוחים מישהו מכיר משהו אני רוצה לסגור את כל המישתמשים מדובר ב SERVER 2003

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  9. Started by b3ta0,

לאור השינויים לאחרונה אשמח אם מישהו יעשה סדר באפשרויות הקיימות מה זה אומר שחברה מסויימת מציעה כיום ספק+תשתית ביחד? האם זה אומר ספק+תשתית מאותה חברה, או כמו שהיה פעם, ספק X + תשתית Y פשוט מחיר יותר זול? וכמובן, מהן האפשרויות הקיימות (חברות, ספקי אינטרנט ותשתיות קיימות/עדיפות / ספק+תשתית יחדיו) וגם, איך אני יודע אם אני יכול לקבל מהירות של 100 מגה (יש אתר לבדוק אם יש תשתית (תשתית של איזו חברה?) באיזור מגוריי? תודה

10. Started by Pure-Gold,

שלום, יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי ורגיל ושניהם מחוברים לאותו הנתב. יש אופציה ב Network Connection תחת התפריט Advanced בשם Advanced Settings... שם ניתן לבחור את סדר העדיפויות שהמערכת פונה למשאבי ה TCP/IP כך שבמידה והרכטיס הראשון כושל הכרטיס השני נכנס לפעולה. כאשר כרטיס הרשת האלחוטי מוגדר כמשני והכריס החוטי מחובר המחשב עובד תמיד מהרכטיס האלחוטי. יש למישהו מושג מה הבעיה ? תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  11. שלום אני בבזק בין לאומי תשתית בזק לאחרונה אני מקבל במשחקים כמו CSS וWORLD OF WARCFARTו כל מיני משחקים פינגים שאני לא יכול לשחק הם קופצים לי ל 70 ו200 ולפעמיים ל300 לדוגמא במשחק הCSS הם 30 כל שנייה קופץ ל 70 100 וחוזר ל 30 ועוד פעם קופץ ולא נותנים לי לשחק ובכלל שזה גם גורם לי לניתוקים באינטרנט לפעמיים אני רוצה לדעת איפה הבעיה בנתב או בבזק אצלי בבית אני על 5 מגה ו4 מחשבים בבית ואני לא יכול לשחק במשחקים גם בלילה וביום אני רוצה לדעת עם יש לזה פיתרון תודה ונתב זה BR-6424N V2 EDIMAX

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  12. אהלן, ברשותי אינטרנט של נטויז'ן [כבלים], במהירות 2.5... עד היום, במשך הרבה שנים, שהייתי לקוח של הספקית, ואע"פ החסימה המכוונת לP2P בשעות מסויימות, הייתי מרוצה. בחודש האחרון שמתי לב לתופעה מדאיגה...בכל יום [כולל בלילות] במהלך סוף השבוע, אני סובל ממהירויות הורדה מזעזעות! הקטע המצחיק הוא שבדקתי את זה, ומהירות ההורדה היא איטית בכל האתרים, גם מחו"ל, גם עמוסים, גם ריקים וגם אתרים מהארץ..וניסיתי ה-כ-ל. בכל האתרים מהירות ההורדה מתחילה כרגיל [200-250] ומיד צונחת ל-150..כעבור כדקה היא תתיצב על 50-70 KBS... וזה קבוע כך... אני לא מסוגל להוריד כלום!!! האם מישהו עוד סובל מהתופעה???? עריכה אני משתמש ברשת אלחוטית בבית. בהתייחס למצב הנתון, יכול להיות שמישהו מהשכנים התחבר אליי לרשת וגונב ממ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by xDa,

מה נשמע חברים ? אף פעם לא היה לי ככה, אבל בזמן האחרון אני מקבל המון פאקט לוס במשחקים. נע בין 5-20 אחוז. עכשיו, ברמת העיקרון זה קרה לי מאז שצירפתי לבית את הדקו של TP-LINK. חבר הגיע ואמר לי שצריך IP קבוע או משהו כזה, ומה שהוא עשה הוא חיבר את המודם שלי (BE של בזק) לדקו ואת הדקו ישירות למחשב בקו. וניתק את האופצייה של ה WIFI בנתב של BE. איך אני מתקין בצורה הנכונה והטובה את הדקו, בלי שיהיו לי פאקטים ? הוא הרי לא אמור להיות מחובר למחשב ישירות, אני דיי בטוח שהוא גורם הבעיה.. מישהו יודע לומר לי משהו בנושא הזה ? תודה מראש וגמר חתימה טובה לכולם !

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by INFERNO,

סתם רציתי לדעת

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. יש לי 30MB בתשתית של הוט, עם הספק בזק בינלאומי מודם ראוטר HOTBOX עכשיו במחשב שמחובר קווית אני מקבל את כל ה30MB, ובאלחוטי 15MB~ שהם לא ממש יציבים כלומר יכול להיות גם 10 ו5.. הבעיה בתכלס זה שאני יכול לגלוש נגיד בשיא המהירות להוריד ולטעון סרטונים בשיא המהירות, אבל אם נגיד אני רק מצטרף לשיחה בסקייפ גם האינטרנט בקושי גולש וגם בסקייפ לא שומעים אותי טוב.. ממה זה יכול לנבוע?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אהלן, אני גר בבית עם מספר קומות, בקומה העליונה נמצא הראוטר של בזק. בקומה השנייה נמצא מחשב נייח. השאלה שלי היא, אם נניח אני מעוניין להעביר רשת למקור נוסף בעזרת כבל האם אפשרי לקבל אינטרנט באופן אלחוטי בעזרת כ.רשת אלחוטי למחשב ולחבר את אותו התקן למחשב בעזרת כ.רשת קווי ובעצם בעזרת המחשב להמיר את הרשת האלחוטית לקווית? סוג של מגדיל טווח? אם השאלה לא ברורה\מובנת אנסה לנסח מחדש חח תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Dmoney,

האם ההבדל בין כבל רשת מסוכך ולא מסוכך הוא גדול? כלומר בחיבור ברשת של 2 מחשבים מרגישים בהבדל? (אורך הכבל הוא 15מ') והאם כבל רשת לא מסוכך מגביל בצורה כלשהי על הרשת? (על שיתוף הקבצים, שיתוף חיבור האינטרנט וכו'...) 10x

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by nw,

קצת מסובך אבל.. ברשתות גדולות.. איך אפשר לדעת באיזה סוג או טופולוגיה של רשת (token ring, ethernet וכו..) מדובר האם יש תוכנה שיכולה לגלות את המידע הזה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by A.S computers,

איזה סוגי רשתות יש ומה ההבדלים בינהם

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  20. היי כולם, לאחרונה שידרגתי את מהירות הגלישה שלי ל-20 מגה, התשתית שלי זה של HOT (ספקית בזק פאוואר NGN) אז הם התקינו לי מודם/ראווטר HOTBOX ומאז אני לא מצליח לשחק בCOD:BO הפינגים תמיד על 999 או לצפות ביוטיוב באייפון שאני מחובר אלחוטית להוטבוקס, במשחקי רשת אחרים אין לי בעיה, אשמח לפתרון..תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  21. Started by NatanZ,

שלום רב, לאחרונה רכשתי סוויץ' מחברת TPLINK של 24 פורטים, אשר מתחבר לראוטר של D2650U של בזק (מרחק של כ- 30 מטר כבל) חיווטתי כבלי RJ45 דגם CAT5E לפי התצורה הבאה: חלק חווטו לפי גירסא A, כלומר במקום כתום ירוק ולהיפך. עכשיו העניין שבחלק מהמחשבים הנוריות של כ. הרשת הם אדום צהוב ובחלק הן ירוק צהוב האם זה תקין? ניסיתי להחליף תצורה בכל הכבלים לתצורה אחידה וזה לא עזר... עזרה בבקשה - תודה D:

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  22. Started by barman,

היי, הבנתי שמקבלים רק ראוטר של נטגיר (שמקונפג כמודם) בהשאלה. האם זה נכון? אין בחירה בכלל? אם יש בחירה - האם ישנו מודם שתומך בחיבור 1Gbps? מיועד לחיבור "עד 100Mbps" בבזק. תודה.

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. יש לי רשת שמורכבת כך סוויטש אדימקס 10/100 שאליו מחוברים המחשבים ראוטר D LINK של בזק חיבור לאינטרנט של 15 Mb על תשתית בזק וספק בזק בינלאומי המחשבים שמחוברים לסוויטש מעבירים נתונים בניהם ב 80Mb שזה יפה ומספיק כל מחשב שמתחבר או לראוטר ישירות ע"י כל או לרשת האלחוטית מקבל 15 Mb שזה טוב ברגע שהמחשבים מחוברים לסוויטש ומשם יוצאים לאינטרנט התוצאה היא באיזור ה 6 Mb ??? זה קצת מסובך אז אני יסכם את זה כל הרשת עובדת טוב כולל הסוויטש כשהוא לא משתמש בראוטר הראוטר עובד מצויין כשהוא לא משתמש בסוויטש ברגע שמחברים אותם המהירות נופלת והכבלים נבדקו והוחלפו כך ששם לא הבעיה והרשת נבדקה עם סוויטש נוסף של TP LINK כדי להפטר מהגדרות בעייתית בראוטר עשיתי לו ברד ריסט והוא במצב דיפולטיבי בנוסף בדקת…

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by Doron Noni,

שלום אני צריך לקנות סוויץ של 1 ג'יגביט למשרד קטן. בגדול המשרד עובר שיפוצים והמחשבים עוברים למכולה לידו. המרחק לא יותר מ50 מטרים. הציוד שעובר למכולה כולל 2 מחשבי עבודה רגילים ושרת שאליו מתחברים עוד 2 תחנות מכירה. הארון תקשורת הנוכחי נשאר במקומו, יש בו כבר סוויץ ומודם ראוטר וכבר נמתח כבל למכולה. אשמח להמלצות על סוויצים שיתאימו האם סוויצים כמו TL-SG1008D יספיק? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by myegorov,

שלום אני מתכנן לבנות את הדבר הבא: INTERNET---------|Router (10/100)|------|Switch 10/100/1000|----------->Computer1 Computer2 <------------ באיזה מהירות מקסימלית יעברו קבצים בין 2 המחשבים? תודה! מקס

• 1 תגובה
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים