עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by shy_g,

התקנתי רשת ביתית במחשב הביתי שלי, המחשב הנייד מתחבר אליה ללא בעיות. כאשר אני מנסה לחבר את 2 מכשירי ה HTC one שברשותי זה המצב: במסך ההגדרות אני רואה את החיבור מופעל, רשום "מתחבר אל ....". כשאני מכנס לחיבור ורואה את כל הרשתות הזמינות, רשום ליד הרשת שלי "מחובר" (סתירה מוזרה כי בעמוד הקודם זה עדיין רשום כ "מתחבר ל...". לאחר מס' דקות קובץ חלון "לא ניתן להתחבר". לא ניתן לגלוש ולמעשה אין חיבור כלל (איפסתי את המכשירים ועדיין הבעיה קיימת). האם יכול להיות שהראוטר חסום למכשירי סלולר? (יש דבר כזה?...) אחרת כנראה שהגדרה כלשהי במכשירים בעייתית.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mrraz,

אני מחפש חיבור מהיר 20 או 30 מגה מישהו מנוי שם ויכול לדווח איך ההורדות כולל ביטורנט ופיילסוניק ?

3. Started by giladbe,

בארגון עם 20 תחנות עבודה + שרת 2003 האם יש המלצה מסויימת או דברים אשר צריך לקחת בחשבון בקניית FireWall אשר יש צורך בהגנה והגבלה בכניסה / יציאה לאינטרנט ויש צורך בחיבור VPN עבור כ 5 משתמשים קיבלתי המלצות שונות עבור מוצרים כגון: SBOX ATERA CITADEL FORTIGATE שרת ISA תודה

4. Started by Klingon.Zvuvy,

על מנת לבחון את מהירות ספק האינטרנט האם הוגן יהיה להשתמש במבחן שהוא מספק או רק speedtest.net ? מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by goldgold,

צריך מידע על שרת איחסון. אני מתכון לעשות מהמחשב שלי שרת אחסון יש לי skazi עם שמונה חיבורים המפרט שלי נמצא בפורום מפרטים ככה שאני יודע שאני יכול לעשות את זה אבל אני צריך מישובה שמבין בזה.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  6. Started by bilbo,

היי מחפש המלצה למודם ראוטר (משולב). כשהדגש הוא יכולת "כיסוי" טובה בדירה. מה נותן תקן N שהוא המתקדם ביותר היום ? האם לשקול לעבור למודם וראוטר בניפרד? האם יש נתב שמסוגל להעביר קצבים גבוהים מספיק לצפייה ב HD ? (לא חובה , מקסימום מעתיקים את הסרט ל HTPC קודם)

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  7. Started by lzion,

שלום לכם ל מזממן קניתי מחשב חדש ועשיתי רשת עם אחי................... עכשיו כל פעם שהוא מוריד משהו 90% מהפס הרחב מוקדש לו....... רציתי לדעת אם אני יכול לעשות שחצי מהפס הרחבס יוקדש לי וחצי לו ואם אי אפשר זה אומר שכל פעם שהוא יוריד דברים אז כמעט כל הפס יוקדש לו?? ואם כן מה הפיתרון שאתם מציאים לי?

8. Started by Garbil,

שלום, יש לי בעיה כבר הרבה זמן. אחרי מספר שעות שאני מחובר לאינטרנט האינטרנט מתחיל בקושי לזוז והטורנטים ביוטרנט הופכים ל OFFLINE או ל host name not found. בכל מקרה הפתרון הוא ניתוק הראוטר מהחשמל. האם יש פיתרון לזה? הדגם של האוטר שלי הוא SWEEX LB000021.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  9. Started by grove,

האם הוא תומך ב10 מגה? האם למישהוא יש ויודע אם הוא אמין? או שכרגע ה AZTECH 600E הוא בין האמינים? אשמח לדעות בבקשה אם לא קשה מידי ועוד שאלה מה הMTU המומלץ? 1492? 1500? זה משנה?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  10. שלום לכם הנה הבעייה: יש לי שני מחשבים שולחניים ומחשב נייד אחד אני אקרא להם 1, 2 ונייד. כולם מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר משולב (קוי+אלחוטי) וגולשים בהרמוניה. עד כאן הכל טוב. מחשב 1 מחובר לראוטר בצורה קווית (עם כבל) הנייד מחובר אלחוטית והשניים מתקשרים בניהם נפלא כולל שיתוף קבצים. הבעייה מתחילה עם מחשב 2! לא משנה מה ניסיתי, אני לא מצליח לשתף איתו קבצים ניסיתי להחליף בין שני כרטיסי רשת קויים ואפילו קניתי לו כרטיס אלחוטי!!! הוא מקבל אינטרנט הוא מקבל פינג משני המחשבים האחרים אבל הוא לא מקבל פינג מעצמו :s05: במשך יותר מ-6 שעות ישבתי לנסות להגדיר אותו!!! הגדרתי את כל מה שצריך מבחינת כתובות IP. אפילו התקנתי לכבודו חלונות SP2 מה גם שבשני המחשבים האחרים, מחשב 2 מ…

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  11. Started by LioraN,

אני כבר מתוסכל איזה חודשים. לאחרים בבית אין אינטרנט. המחשב שלי מחובר ככה. מודם---> כרטיס רשת אחד ---> עובר לכרטיס רשת שני ---> יוצא להאב ---> האב מוסר אינטרנט לשני מחשבים ע"י כבלים. עכשיו עברתי על כל המדריכים באינטרנט ואני פשוט לא מוצא פתרון. אני לא יודע מה לעשות עם האייפי בכל מחשב ולא יודע את המספרים. יעני ניסתי כבר הרבה פתרונות וזה עדין לא עובד לי . תראו: בחיבורים של האינטרנט שלי יש את הADSL שזה החייגן. ויש עוד שתי כרטיסי רשת שאלו הם Local Area Conncetion ו Local Area Connection 2. הכרטיס הראשון, מחבר אותי ישירות לאינטרנט. והכרטיס השני יוצא להאב ומשם למחשב האחרים. עכשיו יש מצב שאתם עוזרים לי ? ותראו יש לי עוד משהו מוזר שמצאתי בזמן שקראתי מדריך מסוים איך לס…

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  12. Started by dudy20,

שלום יש לי נטסטיק של סלקום ווינדוס אקס פי במחשב נייד מחברת לנובו ואני מחפש דרך לעשות מהנטסטיק wifi אני אשמח לקבל עזרה בזה...

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  13. חברת סיסקו (חברת האם של LINKSYS) הכריזה היום על גרסת NETWORK MAGIC 5.0. כזכור לכם, CISCO רכשה בחודש יולי השנה את חברת PURE NETWORKS שפיתחה ושיווקה את תוכנת NETWORK MAGIC המאפשרת, בקלות ובמהירות, להקים ולתמוך ברשתות ביתיות. בזמנו, בעת הרכישה, הסברה היתה שרכישת NETWORK MAGIC מטרתה לחזק את חברת LINKSYS ולהוסיף לה ערך מוסף. אולם, ההכרזה היום על גרסא 5.0 החדשה היא של חברת סיקו עצמה וגם האתר המחודש של NETWORK MAGIC נושא את המותג סיסקו ולא את המותג LINKSYS. התחושה שיש לחברת סיסקו כוונה למחוק את המותג של LINKSYS, באה לידי ביטוי גם בלוגו המחודש של LINKSYS הנושא את כותרת המשנה "A DIVISION OF CISCO". האתר של NETWORK MAGIC -- כאן -- http://www.purenetworks.com/index.php ההודעה לעיתונ…

14. שלום לכולם, אני מרחיב את הרשת הקווית בבית ואשמח לעצתכם. הליטוגרפיה הנוכחית שלי היא כדלקמן: תשתית - בזק עד 100 מגה, ספק בב"ל. מודם - D-link DSL-6850U (מוגדר ומשמש כמודם בלבד). ראוטר - TP-link TL-WR1043ND המצוי בממ"ד שמשמש כחדר עבודה אליו מחוברים המחשבים הקוויים. כמו כן אל הראוטר עוד ראוטר של Lynksys WRT54gl בחיבור קווי (השחלה מחוץ לממ"ד) המוגדר כסוויטש ואליו מחובר החייגן של בב"ל. אני צריך לחבר עוד מחשב בתוך הממ"ד וכל הפורטים כבר מלאים. האפשרויות שעומדות לפני הם כאלה: 1. לרכוש סוויטש ולחבר אותו אחרי הראוטר. 2. לרכוש ראוטר ולהשתמש בו כסוויטש. מה לדעתכם עדיף? איזה סוויטש/ ראוטר כדאי לקנות, והאם יש דגם יותר עדכני מה- TL-WR1043ND (באותו טווח ביצועים) שבו אשתמש כראוטר במקום הרא…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. איך מחברים NVIDIA SHILD ל- למחשב לקרוא קבצים ? אני מנסה לחבר עם כבל USB 3 כפי שמוסבר כאן https://bit.ly/3179oIx חיברתי כבל למכשיר מהמחשב ולא רואה כלום מה לא עשיתי נכון ?

16. Started by nisim cohen,

אהלן, אני מבין HTML ואני בונה אתר!! הקטע שאני לא יודע עדיין ASP ואני רוצה מספר דברים: 1. אני רוצה לדעת אין בונים מונה. 2. אני רוצה לדעת לכתוב צ`אט שיהיה לי באתר בו אני היה מנהל ויוכל להעיף אנשים בלתי רצויים. 3. אני רוצה לדעת לכתוב פורום שיהיה לי באתר שבו יוכלו כמובן להשאיר הודעות ואנשים אחרים יוכלו לענות, אך כדי לעשות את זה צריך גם דף שבו ימלאו את ה"בעיות" כמו הדף שאני מלאתי את הבעיה שלי עכשיו!! איך אני עושה את זה??? בבקשה ממכם תנו לי כתובת של אתר טוב שמלמד ASPושנותן את הקודים של הדברים האלה או שפשוט תרשמו לי את הקודים בעצמכם!! תודה!!! בכל מיקרה הכתובת של האתר שלי בנתיים היא: ahla.kef.li שבו תמצאו תוכנות, משחקים, שירים, גופנים וכו`....

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  17. הפניתי אותו לעשות אפדייט מהתוכנה החדשה שהורדתי ואז הוא עושה משהו עם קובץ שקוראים לו SUBMIT1.HTM והוא נתקע ואני לא ידוע מה לעשות.. המחשב מתפקד אבל התהליך נתקע והבנתי שאם אני עוצר אותו באמצע הוא יכול להרוס את הראוטר לגמרי... בבקשה תענו מהר תודה רבה רבה מראש,ניר.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  18. Started by Gnome,

אצלי לאחרונה כמעט כל פעם שאני גולש באינטרנט אז יוצא הסמל של ה נורטון SECURITY FIREWALL ואומר לי את ההודעות הבאות מדי פעם אחת ומדי פעם השניה: "defult block backdoor/subseven..." ואז נותן לי מס' איי.פי מסויים ואומר לי גם blocked for 30 minutes "defult block netbus trojan horse..." ואחר כך אותה הודעה של חסימה ל 30 דקות בלה בלה בלה... אני יודע ששתי התוכנות האלו הן תוכנות פריצה של BACKDOOR שפועלות אם אני לא טועה ע"י קובץ כל שהוא שפותח גישה למחשב ע"י הפורט 12345. אז אם אתם יודעים איזה תוכנה חינמית שסורקת קבצים של סוסים טרויאנים או למה הכוונה בשלושים הדקות שהנורטון פיירוול אומר לי בפירוט בבקשה תגידו לי מה לעשות או מה שאתם יודעים בנושא. …

19. אני עם בזק בינלאומי גיימר 30 מגה -תשתית בזק בבדיקות דרך pingtest לא הצלחתי לקבל מתחת ל-135 פינג לניו יורק (ברוקלין) בכל שעה מה הפינג המינימילי בו נתקלתם לשרת בניו יורק? אני שואל מכיוון שעשיתי מנוי ל-nba league pass ולטענתם כל מה שמעל 100ms עלול לגרום ל-latency אשמח לראות תוצאות בדיקות שלכם וכן לשמוע דעתכם על הטענה שלהם תודה

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  20. Started by darkspell,

יש לי רשת ביתית, לפני כשעה הדפדפנים במחשב הראשי החליטו שהם מפסיקים להציג את האינטרנט - "כתובת לא נמצאה", גם באקספלורר וגם בפיירפוקס, לעומת זאת המסנג'ר עדיין מחובר, גם האימיול, ובנוסף, דרך המחשב הנייד אני גולש יופי. לא שיניתי שום דבר בהגדרות... מה יכול לגרום לזה ?

21. Started by Shlomi32,

אני וחבר שלנו חשבו איך אפשר לשחק משחקי אסטרטגיה אחד נגד השני, והגענו למסקנה שהדרך הכי טובה היא ברשת. אז החלטנט לעשות רשת אבל לא קבועה כלומר שכשרק רוצים לשחק אז מחברים אותה בגלל הADSL שלי בחדר... ואני לא רוצה שגם במחשב השני יהיה ADSL בקיצר האם אפשר לעשות את זה??ואיזה חלקים אני צריך כדי להכין את זה? תודה!!!!

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  22. אהלן, יש למשפחה שלי שתי דירות, קומה מעל קומה. אני גר בקומה התחתונה, והרשת הביתית פרוסה בקומה העליונה. אני מעוניין לפרוס את הרשת גם אצלי בדירה (ובאיכות טובה). המצב כיום נראה כך: בדירה העליונה יש את המחשב הראשי (נייח), אליו מחובר פיזית SmartBox של חברת אורנג', מחובר לקו טלפון לאינטרנט במהירות של 10 מגה. ה-SmartBox משמש כנתב אלחוטי עבור הדירה העליונה, שבה יש עוד לפטופ, IPad ושני אייפונים שמשתמשים באינטרנט. אצלי בדירה יש כרגע לפטופ, שמשמש כסטרימר לטלוויזיה וצריך חיבור פיזי לרשת בשביל להזרים קבצי HD מהמחשב הראשי (שנמצא בדירה למעלה), בנוסף, אייפון ואייפוד שצריכים WiFi. יש לי אפשרות להעביר כבל רשת בין הדירות (טוב ללפטופ, לא עונה על צרכי ה-WiFi), בנוסף יש ברשותי שני נתבים אלחוטיי…

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  23. Started by i.k,

איזה מודם לאינטרנט מהיר עדיף, דרך כרטיס רשת או דרך ה-usb ? האם יש הבדלים במהירות כרטיס רשת לעומת usb ? אשמח אם תעזרו.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  24. היי, לאחרונה רכשתי ראוטאר/נתב (Levelone 6001) ואנטרנה USB (גם חברת Levelone), שניהם תומכים בהתקן החדש 802.11n. זאת לאחר מעבר מהתקן b/g שהיה אצלי כבר שנה כמעט, הקליטה בין הנתב לאנטנה (שני מחשבים) הייתה 50% בהתקן הישן, כעת כשרכשתי את ההתקן החדש קיוויתי לעלות לפחות ל-80-100%, בעקבות כך שמדובר בהתקן שקולט עד 70 מטר. לפי פירסומים שונים..) ומדובר על שני חדרים במחרב של כ-15-20 מטר. בהתקן החדש הוא קולט כעת על 30%. (ד"א עשיתי בהגדרות שיעבוד על ההתקן החדש בלבד!) . משהו יודע מה הסיבות ? מה אפשרי לעשות כדי לתקן את המצב ? *משהו נוסף, מה מתכוונים במס' ערוצים ? (עשיתי על אוטומט) תודה רבה ! אמיל.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  25. Started by MetalB,

יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת שאני משתף ביניהם חיבור רשת (המחשב השני הוא מחשב נייד) את המחשב הנייד נתתי למישהו שחיבר אותו עם מחשב אחר ועכשיו שהחזרתי את המחשב לרשת שבבית הוא אמנם פועל ואפשר להעביר קבצים בין המחשבים אבל האקספלורר רושם הודעת שגיאה: Forbidden You were denied access because: Access denied by access control list. ואי אפשר לגלוש ??? בשני המחשבים מותקן windows xp תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.