עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by crik,

שלום, ברשת שלי יש כ6 מחשבים, חלקם מחוברים ברשת קווית וחלקם ברשת אלחוטית. ברצוני לדעת האם יש כלי שאני אוכל לנהל עידכונים נניח אנטי וירוס, ווינדוס וכו'.... שאני אוכל להגיד להם מתי לעדכן ומה לעדכן וכמו כן, מעקב לאחר המחשבים ותפעולם. בברכה, משה

2. Started by dudu26,

הי! אני מחפש פתרון של ראוטר כלשהו שיאפשר לי ליצור רשת אלחוטית (כמו במסעדה למשל) עם סיסמה, כולל הגבלת רוחב פס לכל משתמש (הורדה והעלאה). המשתמשים יהיו אקראיים, בעיקר סלולאריים. האם יש דבר כזה? או שצריך ללכת על פתרונות יקרים כמו כל מיני קונטרולרים ושאר מפלצות... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dor962,

שלום. קיבלתי מיון מהצבא- להיות מש"ק מחשב, תפקיד שאני מאוד רוצה. הם צריכים אנשים שיכולים לנהל רשת, לתכנת ובכללי להבין במחשבים... רציתי לדעת. מה צריך לדעת כדי לנהל רשת? אני רוצה לקרוא קצת בנושא, ולהבין קצת יותר לפני שאני מגיע למיון הזה. אם יש לכם ספרים שאתם ממליצים לי לקרוא, אשמח להמלצה...(ביינתים קורא את החומר שיש באתר). תודה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by or123,

...האם יש אפשרות לקיים שיחות בזק דרך המחשב ? אם כן אשמח לדעת מה נדרש (חומרה/תוכנה) ואופן התקנה - תודה

5. Started by bora-aa,

לאחרונה הייתי אצל בזק 014,עברתי לאקספון 018... עשינו בדיקה עם חשבון test שלהם שהכל עובד וטוב. לאחר מכן נשלח לי שם וסיסמא למייל,לאחר 10 שעות[כבר נכנס שבת]-הגעתי הבייתה וגליתי שאין אינטרנט... ישר החלפתי לשם וסיסמא שקיבלתי במייל אך ללא הועיל מנורת DSL ן INT לא דלקו. רק במוצש יהיה לי אפשרות לשלול שהראוטר לא תקין. השאלה היא האם יכול להיות שהניוד בין הספקיות גורם לי לאיי יכולת גלישה? כמו כן ניסתי עם שם המשתמש של בזק ועם הטכנאי בטלפון אך ללא הועיל שתי הנורות לא דלקו. אשמח להסבר. שבת שלום.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי רשת אלחוטית במשרד של CISCO מידי פעם ישנם ניתוקים פעם פעמיים ביום אציתי לדעת איך אני יכול לנטר את הקונטרולר לראות אם הניתוקים אכן מה CISCO ולא מהמחשבים בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Bagheera,

שלום אני צריך המלצה לשירות שיאפשר לי לנטר מרחוק אם מחשב מסוים עובד. במקרה שישנה תקלה והמחשב אינו עובד אני צריך שהשירות יהיה מסוגל להתריע במשלוח הודעות SMS. האם למישהו יש המלצה לשירות כזה בחינם(עדיף) או בתשלום.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, אני מנסה לנטר פקטות שנשלחות מ, ול-אייפון שלי, דרך התכנה wireshark אבל ללא הצלחה, משום מה, למרות שההאזנה מוגדרת לכל הפקטות שעוברות בWIFI אצלי ברשת, אני מסתכל על המידע שעובר ברשת ואני יודע את הכתובת המקומית שהDHCP מקצה לאייפון ואני לא רואה מידע ששייך לכתובת שלו, למרות שאני נכנס לYNET, וואלה וכו'... (כמובן שאני מנסה דרך מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי) מישהו יודע למה ואיך בכל זאת אני יכול לנטר את המידע הזה? תודה, תומר.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by eido300,

הי יש לי מחשב שאני רוצה שיהיה רק לעבודה (עבודה מהבית דרך האנטרנט, דרך citrix כמדומני), בשביל זה אני רוצה לנטר את תעבורת הרשת כך שכל שליחת בקשה או תשובה שתחזור, תיפול ישר אא"כ היא שייכת לכתובת של העבודה. איך אפשר לעשות את זה?

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  10. Started by KoM,

שלום אני מחפש תוכנה שתנטר לי תעבורת מידע ברשת מסוימת (התקנה בשרת), כולל איזשהו גראף מינימאלי לכל יום כדי לראות שעות האטה וכדוטמה, אשמח להמלצה מהירה וכדאי על משהו חינמי. 8)

11. Started by sxs,

אני מחובר בכבלים, 3 מחשבים ברשת חוטית לנתב Edimax BR6104k. איך אפשר לדעת בכל רגע נתון כמה הורדה והעלאה כל מחשב(IP) משתמש? או סה"כ המחשבים בייחד.... אני משער שהאופציה הזאת אמורה להיות בנתב כי דרכו עובר כל המידע. השאלה אם יש כזה דבר בנתב(אני לא מצאתי) אולי יש מוד\תוכנה שאפשר להתקין עליו שתראה את זה או אולי דרך אחרת? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי חברים, רכשתי לא מזמן מחשב נייד דל LATITUDE E5410 - בהמלצתכם לא היה לי בעיות עד כה, אבל היום משום מה, המחשב לא מזהה רשת אלחוטית, ניסיתי במחשב אחר בבית והוא כן מזהה... האינטרנט עובד רק אם מחברים לו כבל. נכנסתי לאתר של דל - ואני ממש לא יודעת איזה דרייבר זה.. יש שם כל כך הרבה... מישהו יכול לעזור? (אגב, ניסיתי לכבות ולהדליק גם את המחשב וגם את הראוטר)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Zeev86,

היי. אם אני מחבר את המחשב הנייד שלי לרשת עם חיבור אוטומטי, ויש תקשורת, האם כרטיס הרשת של הנייד תקין? (אני בודק את זה בעבודה) בבית לעומת זאת, יש לי מקרה מוזר. כשאני מתחבר דרך חייגן לספק בזק בינלאומי מהמחשב הנייח, מתחבר לי בלי בעיה. כשאני מתחבר עם החייגן, עם אותן ההגדרות, במחשב הנייד, אין לי אפשרות להתחבר לhost ובאמצעות L2TP, רק דרך IP מסוים ורק אם זה מוגדר כPPTP. אצל מי הבעיה, נייד או ספק? תודה רבה מראש לעוזרים. (חשוב לי לציין, שכשאני גולש דרך PPTP אני מרגיש שהאינטרנט לא זז, ואני מקבל פינג 200 במקום 100 בשרתי משחק. והבנתי שחבילות של 12 מגה דורשות חיבור L2TP)

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  14. שלום! לפני כמה חודשים קניתי ראוטר אלחוטי DIR-615 rev M של DLINK. הוגדר לשדר WIFI בבית, 2 הסמארטפונים קולטים את האות ועובדים איתו טוב. קניתי מחשב נייד של לונובו Lenovo ideapad G500. התקנתי בעצמי WINDOWS 8.1 pro והורדתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של לנובו. הבעיה היא שאין תקשורת אלחוטית מהנייד דרך הראוטר הביתי. הראוטר מחובר חוטית למחשב והגלישה שם בסדר. בנייד - אני מקבל Limited, No internet access. הקטע המוזר הוא שאני מקבל כתובת מהראוטר, לפי ה-DHCP שהגדרתי לו. אבל אין גלישה באינטרנט - והבעיה האמיתית היא שפינגים לראוטר מקבלים destination host unknown או timeout (פעם אחת ראיתי פינג של קצת מעל אלף MS) דבר המצביע על בעיה באות. למרות שבווינדוס רואים חיווי קליטה מלא (אני מטר מ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by v_g_t,

הי, השאלה היא: איך לגרום לנייד להתחבר לאינטרנט, לעלות אתר בדפדפן? יש לי מחשב נייח שהיה מחובר לאינטרנט. החלפתי מודם לראוטר אלחוטי. ראוטר מחובר קווית לנייח. נייח התחבר לאיטרנט בין רגע לפי ספר הוראות של ראוטר. נייד מתחבר לראוטר: בחרתי רשת לפי SSID ברשימת הרשתות הקיימות במסך של Intel PROSet/Wireless בנייד. חשבתי לעצמי שזה מספיק, אבל דפדפן לא מעלה שום דף, שום אתר. אני מרגיש שזו לא פעם ראשונה ששאלים אותה שאלה, אבל בשבילי זו פעם ראשונה ואני מאוד רוצה להצליח עם עזרה שלכם. תודה מראש. ראוטר של siemens sl2-141 נייד HP עם XP PRO

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  16. יש לי ראוטר אלחוטי > מחוברים אליו מחשב נייח ראשי + נייח נוסף +דק של מחשב נייד ישן והכל עובד 1. אני מנסה להתחבר אלחוטית עם נייד נוסף עם ויסטה פרימיום > ומצליח להתחבר אלחוטית באופן מצויין > גולש באינטרנט 2. המחשב הנייח הראשי שלי רואה את קבוצת העבודה של הנייד האלחוטי (מוגדרת כרגע כ WorkGroup ) > אבל לא מצליח להיכנס אליה או ליראות בה כלום גם מהמחשב הנייד האלחוטי שלי > אני רואה את הראוטר ואת האינטרנט > אבל לא את המחשב הנייח ( שמוגדר לשתוף מלא!) מה אני מפספס > למה לא מצליח לשתף קבצים ? THX

17. Started by gilke85,

שלום לכולם, יש לי נייד חדש לנובו T500 ויש בו כרטיס רשת אלחוטי INTEL 5100 AGN למיטב ידיעתי הוא תומך בתקן N ויש לי ראוטר שגם הוא תומך בN ובכל זאת אני רואה שהנייד מחובר בתקן G מישהו יודע למה זה או איך אני מתחבר בתקן N? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לכל מי שמתכנן לקנות בקרוב ראוטר שעובד בטכנולוגית Draft N, ורוצה לחבר אליו מחשב נייד עם Wi-Fi מבוסס על כרטיס WLAN של Intel בטכנולוגית Draft N, מידע מעניין - קיימים היום מספר ראוטרים בשוק בטכנולוגית Draft N, חלקם עובד רק בטווח תדרים של 2.4GHz (כמו למשל Edimax BR-6504N ו-Linksys WRT310N) וחלקם עובד בטווחי תדרים של 2.4GHz ו- 5GHz (כמו למשל D-Link DIR-655 ו- Linksys WRT610N), מהירות הקישור האלחוטי שניתן להשיג באמצעותם הוא 270-300MB/s ומהירות זו נתמכת רק ברוחב פס כפול שהראוטרים האלו תומכים בו קרי 40MHz (ראוטרים רגילים עובדים ברוחב פס של 20MHz). כפי שנאמר, מהירות זו ניתן להשגה רק כאשר הראוטר והנייד/ציוד קצה תומך ומתחבר ברוחב פס כפול, כלומר 40Mhz. מסתבר שכרטיסי ה- WLAN Mini PCI-E…

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by IME3,

Uploaded with ImageShack.us יש לי נייח ונייד האם אפשרי לחבר ביינהם בצורה כזאת שאני אוכל לשבת בסלון עם הנייד ותהייה לי גישה לנייח ואוכל לצפות בסרטים שמאוחסנים בנייח על הנייד? לא יודע אני מנסה כבר אולי שעתיים לגרום לסוג כלשהו של חיבור ולא מצליח הגעתי למצב שאני רואה אייקון של 2 המחשבים כמו בתמונה שאני לוחץ על אחד הוא מבקש ססמא ולא הצלחתי לאתר בכלל איפה אני מגדיר את הססמא הזאת זה דבר ראשון אני קופץ בין המחשבים מנסה לאתר על איזה ססמא הוא מדבר ואיך לאפשר גישה אבל לא מצליח

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  20. Started by SIGAMNO,

המסריח הזה מפתחים מהירות אבל למה בארץ המסריחה שלנו צריכים הגבלות?! יש לי חבר עם ADSHELL "לא מוגבל" הוא מוריד 550-700 ומעלה 150-300 וכול זה בגלל שאבא שלו עובד בבזק אני פשוט מתחרפן מהחשיבה הישראלית המפגרת הזאת

• 35 תגובות
    • 5.2k צפיות
  21. Started by chenrp,

שלום, באחד הפורומים, מישהו ניסה לפרוץ המון יוזרים. כולם קיבלו במייל כי IP ככה וככה ניסה לפרוץ. האם יש אפשר לאתר או לדעת עוד פרטים על אותו אדם עם ה IP הזה? האם אחד המנהלים יכול? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. לכתבה : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=85871&sid=10

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מישהו מכם יכול להמליץ או לא להמליץ לגביי המבצע הזה ? בלי שום קשר שכרגע זה רק ניסוי בת"א רמת גן והשרון ואיזה מודם עדיף יותר USB או השני שדורש התקנת כרטיס רשת ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Pr0Xy,

הורדתי ושיתפתי סרט בטראקר פרטי, ולפני כשעתיים אני רואה שמהירות ההעלאה היא 1.2MB. כן, 1.2MB!!! שזה בעצם מהירות העלאה של 9.6Mb לשנייה (1.2X8=9.6)! אפשרי או באג בUTORRENT? עכשיו זה כבר התייצב. המהירות הייתה 1.2MB במשך כשעה. תשתית: 100/3Mb בזק. ספק: 100Mb ב014 (ההעלאה לא מוגבלת ב014).

• 97 תגובות
    • 11k צפיות
  25. שלום, למרות שאני מסתובב הרבה בפורומים האלה, זו הפעם הראשונה שאני מעלה נושא... מדובר בבעיה כואבת שלא מצאתי לה פיתרון במהלך כל הסופ"ש... הבעיה עלתה בניסיון שלי לחבר מחשב חדש לרשת קיימת, המורכבת משני מחשבים, כשאחד מתפקד כשרת ודרכו יש חיבור לאינטרנט בכבלים. המחשב החדש שלי,WINDOWS XP HOME P4 2.0 GHZ היה ללא כרטיס רשת, ואתמול קניתי כרטיס חדש (מבוסס REALTEK). לאחר חיבור הכרטיס למחשב, התקנת הדרייבר וחיבור המחשב לHUB עם כבל רשת חדש, הפעלתי את אשף חיבור הרשת. האשף סיים את הפעילות כאילו הכל תקין, ויצר חיבור רשת חדש. החיבור הנ"ל לא תפקד, ולא הצליח לתקשר עם השרת דרך הPING. ניסיתי לשנות את כתובת הIP לזו שניתנה ע"י מארגן הרשת, אך זה לא פתר את הבעיה. יש לציין שאני יכול לעשות PING לכתוב…

• 4 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.