עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הפלאפון הוא מרשת סלקום, ואני צריך את כתובת ה-IP ואת המספר שאני צריך כעיקרון לחייג אליו.

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  2. Started by srolik,

זקוק לעזרתכם ... כרגע אני מחובר לאינטרנט ברק 99 ש"ח לחודש ללא התחייבות ( כבר 5חודש ) וקיבלתי אז מודם מתנה , עכשיו קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת ( במחשב הישן יש את המודם הפנימי ואת הכרטיס שברק הביאו לי ) , עכשיו אני רוצה ששני המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט המהיר ( לא אכפת לי שלא יהיה בו זמנית ) ונראה לי שאני צריך עוד כרטיס ADSL ( לא?) לכן חשבתי להתנתק מברק (בכל מקרה הם לוקחים יותר מידי ויש הצעות טובות יותר ) ולהתחבר לחברה אחרת במחיר יותר זול ולקבל מודם מתנה ואז יהיה לי בכל מחשב מודם ADSL בקיצור האם כל זה כדאי ?? והאם זה יעבוד . או שיש למישהו הצעה אחרת ? ושאלה נוספת בנוסף לכול זה כדי לחבר את שתי המחשבים האלו לרשת מה אני עוד צריך (רשום למעלה מה יש בכול מחשב )

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  3. Started by kobi cohen,

יש לי שני מחשבים, אחד נייד ואחד שולחני ואני צריך להעביר שירים וקבצי וורד בנפח של 1GB. איך אני יכול לעשות זאת עם כבלים, איזה כבלים יעשו את העבודה והאם צריך תוכנה? בתודה מראש...........קובי

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  4. שלום, לא מזמן קיבלתי מחשב חדש מהדוד המת שלי, פנטיום 166 עם 96 ראם, מריץ ווינדווס 2000sp1 (אל תשאלו אותי איך הוא הצליח להריץ את זה על גרוטאה שכזו - אבל זה עובד _מעולה_). קיצר, אני מנסה לחבר את המחשב לרשת הביתית - העברתי כבלים, חברתי וכו'. יש על המחשב שני כרטיסי רשת, אך רק אחד מהם נדלק כאשר אני מחשב אליו כבל. - ואותו כרטיס רשת נראה כתמיד מחובר - לא משנה אם יש כבל בפנים או לא - ווינודווס תמיד מראה אותו כמחובר. דוד שלי מחק די הרבה תוכנות לאדמיניסטרציה שבאות עם w2k, אך עדיין הצלחתי להשיג אדמיניסטרייטור. ניסיתי לשים נטוורק סטאפ דיסק בw2k אבל התוכנה לא פעלה כי זה כנראה עובד רק ב-98/se/xp. מה לעשות? נ.ב. לא, אני לא אפרמט, מכיוון שאני בחיים לא יוכל להחזיר את w2k למחשב, ובמ…

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  5. שלום! אני מעוניין לאפשר גישה לאינטרנט לשני המחשבים שלי בבית. הבעיה היא שמחשב אחד נמצא בבית בקומה למטה ומחשב שני נמצא בקומה למעלה של הבית. מה ניתן לעשות - חוץ מלפזר כבלים בכל הבית? האם רשת אלחוטית תפתור לי את הבעיה? האם יש צורך בחיבור כבל מהמחשב הראשי ל ACCESS POINT או שניתן לחבר לו כרטיס לרשת אלחוטי על מנת לתקשר איתו וכך פתרתי את הבעיה. הACEESS POINT יוצב באמצע הבית ולכל מחשב יהיה כרטיס רשת אלחוטי ואז אני יוכל לשתף את הגישה לאינטרנט + ליצור רשת בבית! נכון???

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  6. Started by Spiritus,

אני משתמש בפיירוול חומרה של ALCATEL. עכשיו כדיי לבטל את הפיירוול אני ניכנס ל telnet 10.0.0.138 - איפה שם אני מבטל את הפיירוול ?

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  7. Started by ORrrr,

שלום, רציתי לראות דעות של אנשים על כל מיני תוכנות להאצת אינטרנט, מנסיונם מה הכי טוב, מה באמת עובד וכו' תגובות... טוב לי יש אחת: אולי זו מקריות אבל כשהורדתי את התוכנה SpeedNet זה הוריד לי אותה על 47-48 אחרי שהתקנתי וסיימתי להאיץ זה הוריד לי את אותה תוכנה מואתו מקום אותו קובץ אותו שרת על 57-58 --עריכה-- אני מתכוון לטוויקים...

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. היי ברצוני לרכוש דומיין .. .co.il במקרה שלי .. היכן המקום הכי זול לרכישת הdomain? מצאתי ב77$ לשנתיים ו30$ לעוד שנתיים לחידוש .. מאיזה אתר ישראלי כאן .. יש יותר זול מזה? ועוד שאלה ברשותכם .. מקום זול אמים וטוב לאירוח בעל תמיכה בasp ושאלה שמעניית אותי מבחינת הפרוצדורה אחרי ההרשמה מבחינת הקישור של הדומיין שלי עם השרת host שבחרתי? זה פעם ראשונה שלי סליחה על הבורות :-*

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  9. Started by intrazon,

הי, מהברורים שערכתי כולם ממליצים על הALCATEL. האם הוא באמת יותר טוב השוואתית מהאחרים והאם יש מודמים אחרים מומלצים במיוחד? אבקש תשובות רק מאנשים שיש להם נסיון אישי עם המודמים עליהם הם מדברים. ביי ותודה, אייל

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  10. Started by itaysk,

מחר אני צריך לעשות רשת בין 2 מחשבים אחד עם WINXPRO והשני WIN98 אני מחבר אותם ישירות כ.רשת לכ.רשת עם כבל מוצלב אז עשיתי בזה עם ה XPPRO סתם לראות איך זה את הויזרד של רשת ביתית בחרתי את כל ההגדרות אבל איך אני עושה את זה במחשב השני? הוא שאל אותי בסוף אם אני רוצה לעשות דיסקט של הויזרד להעביר למחשב השני. את זה? ואחרי שאני עושה את הרשת איך אני עושה שמהמחשב עם ה WIN98 יוכלו לקרוא\לכתוב על ההארדיסק של המחשב עם ה XPPRO? תודה רבה למי שיענה תשתדלו מהר בקשה כי זה למחר בצהריים

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  11. Started by marking,

אני משחק בMP של MOHAA (עם קלן מאוד מכובד...) כשאני חזור הביצפר אני מחפש איזה קלן בריטי אז הפינגים של כל השרתים זה 80-120. כשאני צריך לעשות ריסטרט אז מתחבר שוב אז הפינגים פיתאום זה 400-200 וזה מעצבן אני צריך להתחבר שוב בשביל לקבל פינג טוב וזה קורה פעם ב... איך אני נפטר מהבעיה הזאת? כי בערב יש לי כמה משחקים חשובים

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  12. Started by asilic,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת על המחשב הראשי שדרכו המחשב השני מובר יש פיירוול עכשיו רציתי לדעת אם הפיירוול שעל המחשב הראשי מגן גם על המחשב השני ברשת? והאם ניתן לפרוץ למחשב הראשי מהמחשב שמחובר אליו ברשת?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  13. Started by Yehazkel,

לא הבנתי למה הפסיקו למכור אותו לא הבנתי מה עם הראוטר אם הוא משמש כראוטר גם? ומה הבאג ששמעתי שמצאו בו? ויש לי כזה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Gnome,

אצלי לאחרונה כמעט כל פעם שאני גולש באינטרנט אז יוצא הסמל של ה נורטון SECURITY FIREWALL ואומר לי את ההודעות הבאות מדי פעם אחת ומדי פעם השניה: "defult block backdoor/subseven..." ואז נותן לי מס' איי.פי מסויים ואומר לי גם blocked for 30 minutes "defult block netbus trojan horse..." ואחר כך אותה הודעה של חסימה ל 30 דקות בלה בלה בלה... אני יודע ששתי התוכנות האלו הן תוכנות פריצה של BACKDOOR שפועלות אם אני לא טועה ע"י קובץ כל שהוא שפותח גישה למחשב ע"י הפורט 12345. אז אם אתם יודעים איזה תוכנה חינמית שסורקת קבצים של סוסים טרויאנים או למה הכוונה בשלושים הדקות שהנורטון פיירוול אומר לי בפירוט בבקשה תגידו לי מה לעשות או מה שאתם יודעים בנושא. …

15. Started by roeybaron,

-

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  16. Started by udicol,

אחד מהתופעות המעצבנות והמטרידות אותי ואת מכרי . כן שוב פעם חבר שלי (לא שהוא סתום, הוא פשוט לא מכיר) , כל שהוא יודע זה ללחוץ OK , אבל בדיוק מתי שאסור ! פעמים רבות אנחנו נתקלים באתרים , ופתאום קופץ לנו חלון שמבקש "להכנס" וללחוץ YES . למזלי עיכנתי את הדפדפן שלי , ושירותים מסוגים כאילו חסומים ופירצת האבטחה שהיתה לי נחסמה מזמן*. ובכן מדובר על מוטציות כמו Gator הארור ! ומוטציות אחרות ארורות פחות וארורות יותר. DownloadWare- הוא תהליך שרץ ב- Windows Startup , בכל זמן שהרשת פועלת ואתם מחוברים לאינטרנט , הוא שואף להתחבר לשרת אינטרנט אחר ברשת ומתקין תוכנות בעלי אופי פירסומי.זה יכול להיות חייגנים, ארנקים וירטואליים , אתרים בעלי אופי פרסומי יכולים לבצע "הרצת קוד" במחשב מרוחק בזכות התק…

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  17. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכולכם, אני חושב על להקים רשת אלחוטית, ורציתי לדעת קצת על איך זה עובד, אז יש לי כמה שאלות: 1) לאיזה מרחקים אפשר להעביר רשת כזאת (שפועלת על התקן הסטנדרטי, IEEE 802.11b אם אני לא טועה) ללא מגברים? 2) אפשר לחבר אותה לרשת רגילה (כלומר מן "ממיר" שכזה מרגילה לאלחוטית ולהפך)? 3) יש אפשרות שמישהו שמתקין רשת אלחוטית גם הוא באיזור שלי (נגיד אחד השכנים) "יעלה" בטעות, או בכוונה על התדר שלי, ואם כן, האם יש אמצעי אבטחה בכדי למנוע את זה? 4) האם התדרים האלו דורשים רשיון תפעול ממשרד התקשורת (לפי מה שהבנתי, הם עושים בעיות גם עם Bluetooth, אז אני רוצה להיות בטוח) 5) האם הרשת סובלת מהפרעות בתנאי מזג אוויר גרועים (אם אני מעביר אותה בין בניינים כמובן). עריכה: שכחתי להגיד תודה מראש למי שע…

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  18. Started by Mr.G,

שלום, אשמח אם מישהו יוכל לספר לי, היכן אני יכול למצוא את כל ההגדרות על מנת לשתף 2 מחשבים מחוברים דרך HUB, לאינטנט מהיר בADSL עם מערכת הפעלה WINXP PRO. בתודה מראש....

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  19. Started by dor31,

מישהוא יודע כיצד אני מסדר שאני יוכל להתחבר דרך האינטרנט למחשב אחר ואיך אני מגדיר את הHOST והREMOTE. תודה

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  20. Started by DaniDin,

צריך עזרה בהגדרות ב-OVERNET כמה לרשום ב-UPLOAD וב-DOWNLOAD ו-MAX . למי שיש ניסיון בתוכנה זאת אשמח לכמה טיפים.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  21. Started by udicol,

לסיכום : http://aonline.msn.co.il/site/news/showReport.jhtml?ElementId=mym20030120_25&origin=none

22. Started by E-tay,

עשיתי עכשיו רשת בין 2 מחשבים בבית ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות להוריד למחשב אחד את הרוחב פס ולהעלות לשני...

23. Started by Y-L,

האם אפשרי לחבר מודם U.S.B לרשת בין 2 מחשבים

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  24. עבדתי עד לפני שבוע עם מודם חיצוני - שהיה שייך לבזק - Alcatel Speed Touch. קיבלתי במסגרת מבצע ההצטרפות לברק 013 מודם PCI של Itex. :AR15: טעות פטאלית מאז הגלישה היא אסון. יש למודם בעיות סינכרון קשות, הוא מתנתק ומתחבר כל הזמן - זהו מצב שלא הכרתי כלל בעבר. נאמר לי שהמודם רגיש... טוב אני אדבר איתו יפה שלא ייעלב מחובר לי על אותו קו גם פקס (שהיה מחובר תמיד - אני גולש ב-ADSL יותר משנתיים ללא כל בעייה) והם טענו שכאן הבעייה. ניתקתי את הפקס והשארתי בשביל הניסיון את ה-ADSL בודד על הקו ובצעתי Restart למחשב הכל בדיוק אותו דבר. המודם מוגדר ומקונפג היטב למיטב בדיקותי. הם כרגע שוקלים (כבר שבוע שלם!!!!!!!!!!!!!!!!) מה לעשות ולאיזה מודם להחליף לי. מסתבר בבדיקה שערכתי שקיימים ש…

25. Started by The Ball,

יש לי כבלים דרך ערוצי זהב והספק הוא 012 חבילה של 256 KB הוא גולש ותוך כמה זמן שאני לא נוגע במחשב אני חוזר והוא לא מעלה שום אתר ויותר גרוע כשאני משחק UNREAL TOURNAMENT בסרברים שאמורים להיות טובים הפינג שלי הוא בין 1000-2000 כל הזמן ולפעמים הוא עולה ויורד וחוזר לרמה הזאת.. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים