רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שלושה הום פלאגים בבית בתקן HOMEPLUG AV אחד מהם של TP-LINK TL-PA211. הראוטר האלחוטי נמצא בקומה השניה ואני רוצה שני דברים: 1. לשים הופלג נוסף למחשב שבסלון 2. לשפר את הקליטה האלחוטית בקומה הראשונה ובייחוד באזור הסלון האם יש הום לאג שגם יכול לשדר אלחוטית ולהוות גם נקודת גישה? (וגם יכול לעבוד עם ה TP-LINK לעיל) אם לא, אז איזה אפשרות טובה יש לי בעלות סבירה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שני ראוטרים של TP-LINK מדגם TL-WR841N. אחד מחובר למודם של הוט (באחד מחדרי הבית - לא ממ"ד) והשני נמצא בסלון וברצוני להגדירו כ - Access Point ללא חיבור קווי. לא מצאתי אף מדריך בנושא המפרט שלב אחרי שלב מה עליי להגדיר בנתב הקיים (שמחובר למודם של הוט) ומה עליי להגדיר בנתב שישמש כ - AP. אודה לקבלת הסבר מפורט. בכבוד רב, שלומי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם Win98 ואני רוצה לחבר אותם ברשת עם כבל USB... חיברתי את הכבלים הפעלתי את המחשבים... עכשיו הבעיה היא שניסיתי להתחבר דרך התוכנה שמגיע עם ה-Windows שנקראת "Direct Cable Connection" עשיתי מחשב אחד Host ואת השני Guest על COM1 וזה פשוט לא מתחבר...(הוא עושה כל הזמן Connecting) :'( מה עושים?? :-\ ואיך אני יכול לדעת על איזה COM ה-USB? ??? נ.ב הרבה אמרו לי שב-Win 2k/ME/XP זה יהיה הרבה יותר קל... אבל אני מעדיף בכל זאת לנסות עם Win98...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם המודם השחור של HOT (מודם מוטורולה?) הוא בעצם כמו כל מודם רגיל וגם איתו אפשר להתחבר לאנטרנט?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריכה בבקשה המלצה לראוטר לבית -לא אלחוטי-בסכום של עד 350 ש"ח. חשוב לי לדעת על ההבדלים בין ראוטרים שונים. כמו כן, האם קיימים ראוטרים (בייתיים) שיחסכו את הצורך בפיירוול תוכנה על התחנות -כזה שאפשר ממש לקנפג רולים (RULES) עליו. תודה, פרה אדומה.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
טוב בגלל ההפסקות חשמל שהיו בזמן האחרון נדפק לי המודם והעוצמות שלו היו חלשות מדי.. בגלל זה היו לי ניתוקים בלי הפסקה החליפו לי את המודם.. עכשיו אני צריך לקנפג את הראוטר עוד פעם(לא שאני יודע איך כי בפעם הראשונה לא אני עשיתי את זה) וגם החיבור שלי הפך לחיבור ללא חייגן (וזה בלתי אפשרי עם IP שלא משתנה אף פעם) התקשרתי לספק ואמרתי להם שאני רוצה לעבור לחיבור עם חייגן והתחילו לעשות לי שיחות וועידה ולהעביר אותי ל HOT ומ HOT העבירו אותי ל 013 ומ 013 העבירו אותי בחזרה.. עד שהם הבינו שהם צריכים לעשות שיחת וועידה ולהעלות קבצים מהספק לתשתית ולא הבנתי מה הבעיה שלהם בקיצור למה זה כזה כאב ראש?! למה לא יכולים לתת לי פשוט להתחבר עם חייגן לעזאזל ודרך אגב מי שבתשתית של בזק שישאר שם.. התש…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
היו אצלי היום מספר הפסקות חשמל בבית. בנוסף הרבה עדכוני וינדוס. בשלב מסוים נעלמה לי קבוצת השיתוף, הן מהסטירמר החיצוני שיש לי והן בתוכנת שיתוף לטלוויזיה החכמה. כלומר אני לא רואה את קבוצת השיתוף workgroup באף אחד מהם ( בטלויזיה זה תוכנת servio). חשבתי שזה קשור לרואטר ( כי קרה לי משהו דומה בעבר) של נטויזון (נטבוקס), יצרתי קשר עם התמיכה שלהם, הם טענו שהכל פתוח והם לא רואים שום בעיה. ניסיתי לחבר את המכשירים הנ"ל דרך ראוטר נוסף שיש לי( כלומר לעקוף את הנטבוקס) וזה לא עזר. עשיתי סיסטם ריסטור למצב שהיה לפני עדכוני הוינדוס- לא עזר. נטרלתי את הפייר-וול , גם לא עזר. כשאני נכנס ל network ב my pc (וינדוס 8.1) אני רואה את שם המחשב שלי שהוא גם שם ה- homegroup ובנוסף אליו ב- media divece…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
במזל טוב קניתי היום סוויט'ש ואני רוצה לשדרג את המודם אלקטל שיש לי כדי שכל מחשב יוכל להיות מחובר ללא קשר למחשב השני... יש מדריך או שמישהו יכול להסביר לי איך אפשר לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
האים קיימת אפשרות לשתף חיבור מהיר ביין שני מחשבים ,עם שניי חייגנים שונים? רכשתי לחרונה ראוטר אלחוטי דילינק 624 ואני מעוניין לחלוק פס רחב עם מחשב אחר ללא רשת ביין שניי המחשבים
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לעבור לאורנג' בימים הקרובים, ורציתי לשאול מהי האיכות של ה Smart Box בתור ראוטר, האם אין בעיות, קליטה טובה, אין בעיות מהירות, וכו'? הבנתי שהוא גם בתקן N. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים עכשיו יש לי 012 אני מאוד מרוצה אבל התחלתי לשלם כבר 89 שקל רק ל 012 וזה ניראה לי מוגזם אין יתחייבות יכול לעבור לאן שאני רוצה איפה האימיול עובד הכי מהר באיזו רשת? תודה לכל העונים סרגיי עם אתם יכולים תגידו גם מחירים איפה כמה עולה עם יש יתחייבות
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
אני עושה עבודה במערכות מידע אני ישמח לעזרה בנושא למי שיש ידע . מה תחוייב כניסה מאסיבית לשילוב האינטרנט בפעילות של חברה ? תודה לכול עוזר
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים ברשת. כשאני מעביר קבצים ממי לאקס פי הם עוברים מאוד לאט. FAT32 בשני המערכות. שאני מתקין אקס פי בשני המחשבים העברת קבצים מתבצעת כרגיל.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום, אני לא כל כך מבין בענייני הרשת האלחוטית אז יש לי מספר שאלות: - ניתן לייצר רשת ביתית ללא PC שמחובר ישירות עם כבל לראוטר ? כלומר, אם אין לי PC בבית, ויש רק ניידים שצריכים חיבור אלחוטי ביניהם ולאינטרנט, אפשר יהיה לייצר רשת ביתית ?(הרי לא יהיה אף מחשב שמחובר בכבל לראוטר ...) - בקשר למודם שהוא גם נתב של בזק (אגב, איזה הם נותנים היום ?), אם אני עוזב יום אחד את בזק - הוא יוכל לשמש אותי כנתב רגיל שמחובר למודם כבלים ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש ובו יש כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX ומותקנת בו ויסטה. במחשב אחר אליו מחובר הראוטר של D LINK מותקן XP. איך אני גורם למחשב החדש להתחבר לאינטרנט ? \: שאלתי מישהו והוא אמר שאני צריך למצוא את המספר MAC של הכרטיס רשת החדש ואז לאשר אותו בראוטר. הוא אמר לי לכתוב את הפקודה IPCONFIG / ALL בCMD אבל יש EROR, הוא אומר שזה אולי כי הפקודה שונה בויסטה.. אפשר בבקשה עזרה, סורי על הבורות פשוט אין לי שמץ בעניינים הללו.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
מישהו שמע על הכרטיס הזה שנקרא killer??? ואם אחד המנהלים הגדולים שיש פה באתר יוכל לעשות לכרטיס כזה (במידה ויש בארץ) לעשות לו בדיקה....... זה משהו ממש מגניב, זה פועל כמו phsyx אבל לכרטיס רשת, ז"א באופן של הסבר גס לחלוטין, הוא עושה הרבה יותר.... קישור לאתר : http://www.killernic.com/KillerNic/ אני ממש ממש מתנצל, לא שמתי לב שכתבו עליו פה באתר, סליחה, פשוט הייתי קצת להוט לספר עליו, הייתי צריך לחפש לפני שאני כותב, שוב סליחה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
עשיתי קורס בצבא של טכנאי רשתות ואני רוצה להמשיך את הלימוד שלי ולהוציא תעודה של CCNA אני יודע את רוב החומר אני רק צריך להשלים את החומר החסר למבחן של סיסקו האם יש מישו שיכול לעזור לי למצאו ספר או חומר באינטרנט כדי שאוכל לגשת למבחן תודהה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מהו ה-Upload שיתאים לצפיה מרחוק של מצלמה בודדת עם Delay מינימלי , ועל איזה תשתית / ספקית אפשר לסמוך בנושא הזה ?
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
שלום רב, התחברתי לפרטנר בסיבים אופטיים 200 מגה הורדה. אני מעוניין לרכוש ראוטר נפרד , יש המלצות ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יושב אצלי על הרשת הקוית (לא ב-WIFI) משתמש לא מוכר. TwonkyProxy[None IP=192.198.1.10 לא מצליח לחסום אותו. האפ מוכר למישהו? מזיק? איך אפשר לחסום? תודב שלמה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתי של 2 מחשבים ללא נתב אך עוד מעט אני מוסיף עוד מחשב ואני הופך את הכל לרשת אלחוטית אם נתב... אני מעוניין שתהיה לי אפשרות לעבוד אם messanger דרך הרשת האם יש אפשרות לעשות זאת ואיך עודה לכם על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
למישהו יש את השדרוג של המודם הזה לגירסא 20040123? אני צריך את הFirmWare אמרו לי וחיפשתי בגוגל ואין שם שום דבר ,מישהו יכול לתת לי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם. מבקש את עזרתכם בחיפוש נתב משולב מודם ברצוני לחבר קווית את המחשב הנייח ושתהיה רשת אלחוטית בשביל הנייד אני גולש במהירות 4M בבזק בינלאומי הנייד בעל כרטיס תומך N הנתב יהיה בחדר ממ"ד חברים המליצו לי על חברת LINKSYS אך לא מצאתי כזה משולב מודם שתומך ב- N מבחינת תקציב 500 שקלים פחות או יותר כמובן גמיש העיקר שתהיה תמורה הולמת ! תודה מראש לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם! הראוטר שיש לי כבר מזה 6 שנים לא יכול לתמוך עוד במהירויות של האינטרנט היום... ולכן אני מחפש חדש. יש לי 2 מחשבים שמתחברים בכבל רשת, ולפטופ ו-PS3 שמתחברים אלחוטית. מחשב אחד מהמחוברים בכבל נמצא בערך 12 מטר מהראוטר, עם הרבה קירות ודלתות בדרך. הייתי שמח להחליף את החיבור שלו לאלחוטי, ולכן אני צריך שהשידור האלחוטי בראוטר החדש יהיה חזק. ולכן שאלתי אליכם היא זאת: מהו הראוטר החדש והטוב ביותר שכדי לי לקנות, שיוכל לשמש אותי לעוד הרבה שנים (גם במהירויות אינטרנט גבוהות מאוד), ושמהיכרותכם איתו הוא אמין וחזק? כמובן, אם הטוב ביותר הוא למליונרים אז הכוונה היא לטוב ביותר שישמש את האדם הסביר לכל צרכיו או: האם זה מיותר כיום לקנות ראוטר בנפרד וכדי פשוט לדבר עם בזק על מודם ש…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי את הראוטר הנ''ל. ושכחתי את סיסמא ה- admin. איך אני יכול לשחזר\לאפס או להיכנס בכל זאת לראוטר? הוא מחובר למחשב ע"י כבל רשת. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 7.4k צפיות
-