עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אז ככה האופציה היחידה שלי עם הראוטר הזה היא לעבור לחיבור ללא חייגן כי אני סובל מניתוקים.. הבעיה היא שאני מחוייב לחבילת גיימר בבזק בינלאומי וחבל לי לאבד אותה. האם כדאי להחזיר את הראוטר לחנות? או לעבור ללא חייגן ולבטל את הגיימר? יום ראשון נגמרים השבועיים בנוגע להחזרה ולכן אני חייב תשובה כמה שיותר מהר.. תודה! אה וגם עברתי לטומטו.. זה לא הבעיה..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Lior Azi,

אני מחובר דרך בזק בינלאומי - בחבילה של ה750KBPS מחשב אחד, בלי רשת ביתית, המודם לא משודרג. כיום יש לי אלקטל שהושאל לי מחבר , שצריך אותו בחזרה... אני מתלבט איזה לקנות...וההתלבטויות שלי הן: האם להתעקש על האלקטל השחור (כמו זה שהיה לי) למרות שבזק כנראה לא מוכרים אותו יותר? או שאפשר להתנחם באופציה החדשה שלהם , הסמסונג השקוף-כחול? או שכדאי לבחור באופצית המודם USB (ולזרוק את הכרטיס רשת- 3COM לפח) ? אשמח לשמוע ממכם תגובות מניסיון לגבי מחיר/מהירות ושאר אלמנטים.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by simla101,

מממ אני לקוח של 012...ועכשיו הגיע הזמן לשדרג חבילה לאחרונה הוספתי עוד מחשב לרשת (הוא מחובר דרך המחשב הראשי שלי בכבל רשת) שמריץ אובונטו והוא משמש לי להורדות בלבד (וגם סתם משחקים עם לינוקס). עכשיו אני מתלבט מה יתן לי לעבוד על שניהם בצורה אנושית כששניהם פועלים (למרות שהAMULE לא יעבוד בזמן שאני עובד על המחשב) אין לי בעיות פינגים ואני מסתדר עם מה שיש לי עכשיו (1.5DOWN 128UP) יש לי לבחור בין 3mb/150kb down/up לבין 1.5mb/512kb down/up מה אתם ממליצים?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Boris_yo,

אני בתשתית של הוט וספקית הוטנט, גולש ב-100 מגה. בהתחלה ראיתי ראוטר TP-Link Archer VR-400 ואחר כך ראוטר Xiaomi Mi 4A מישהו יודע איזה יותר טוב? יש למישהו Xiaomi? אודה אם תשתפו חוויה שלכם.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by erezo,

עשיתי חיפוש נרחב באינטרנט על נתב ביתי חזק שיעמוד בעומסים של טורנטים העלאות והורדות של קבצים 24/7 ואני כעת מתלבט בין שני דגמים של חברות שונות. כרגע יש ברשותי את ה D-LINK DIR-655 שעושה לי צרות צרורות מתנתק כל הזמן, מאתחל את עצמו גם כשאין תוכנות שיתוף פתוחות ברקע, מצאתי כרגע נתב של CISCO מדגם Cisco Linksys E3200 שהוא גם תומך DUAL בשני תדרים שונים ויש לו מעבד חזק הרבה יותר מהממוצע ושלל תכונות מרשימות. מצד שני ראיתי לא מעט המלצות על TP-LINK מדגם 1043 שיש אותו לקרובי משפחה שלי שמרוצים ממנו, אך המעבד שלו חלש יחסית ואני לא יודע אם הוא מסוגל לסחוב כמות חיבורים גדולה וטורנטים פעילים, אני חושש שהוא יתנתק ויקרוס ברגע שאעמיס עליו הורדות. ראיתי עכשיו ברגע זה גם את TP-LINK TL-WDR4300…

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  6. Started by maverick,

אני מחפש ראוטר לשיתוף רשת ב-ADSL בין שני מחשבים. ההתלבטות היא בין אדימקס 6104 לבין D-LINK. במה לבחור??? http://www.upgradenation.com/edbr4porrout.html http://www.dlink.com/products/?model=DI-604

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by orca2000,

‏Edimax Mimo nMax BR-6524n ‏Linksys WRT54GL 54Mbps Router‎ כל מה שאני צריך שהם לא יקרסו עם ביטורנט או כל P2P אחר .

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by Lucifer_Morningstar,

היי חבר'ה, אני מתלבט בעיקר בין 2 ראווטרים לטובת רשת אלחוטית בבית. הדירה היא דירת 4 חדרים סטנדרטית (קומה אחת) והחדרים עצמם דיי קרובים אחד לשני אבל חשוב לי שתהיה קליטה גם בשאר איזורי הבית. (יש לפטופ) העניין הוא שהראווטר עצמו ישב בממ"ד. מה שכן- לממ"ד יש דלת רגילה מעץ והדלת שלו ה"מקורית" לא בשימוש בקיצור, אני תוהה אם אני יכול להסתפק בEDIMAX 6204 או שאני אהיה חייב ללכת על LINKSYS WRT54GL בשביל לקבל קליטה טובה. ההבדל במחירים הוא משמעותי ואני רוצה לוודא אם יש באמת צורך להשקיע כ"כ הרבה ואם אני לא אקבל איכות טובה גם עם האדימקס. חשוב לציין שאני עובד עם הכבלים. אגב- הבנתי ממישהו שצריך לעדכן ללינקסיס הזה את הקושחה. זה חובה? כי בפעם האחרונה שניסיתי משהו כזה, הראווטר שבק חיים וממ…

9. Started by ביצה,

שלום אני מתכנן לקנות ראוטר חדש וחשבתי על 2 אשמח לשמוע מכם המומחים איזה מהם עדיף. האחד - d-link dir-645 השני - belkin n450 http://www.electrophoto.co.il/pl_product~F9K1105AS~405~511.htm חשוב לי שלראוטר יהיה כיסוי נרחב ככל ההאפשר. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by matan007,

שלום. מחפש מתג פשוט וזול שיאפשר 10/100/1000 ל-8 פורטים. נדרש שיאפשר רשת ביתית דרכו ומבחינת רוחב פס לאינטרנט, כל הקודם זוכה (ז"א שגם אחד ייקח את כל הרוחב פס אם השאר רדומים). מניח שאלו דברים סטנדרטיים. מצאתי את זה, האם מתאים? D-LINK https://www.tms.co.il/product/12173 בנוסף יש את אלו: TP-LINK http://ksp.co.il/?select=.263..491..509.&list=1&sort=2&glist=1&uin=22321&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 EDIMAX: http://ksp.co.il/?select=.263..491..509.&list=1&sort=2&glist=1&uin=9731&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה לקחת מבין השלוש? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by hararim,

אני רוצה ללכת היום לקנות נתב ואני מתלבט בין 3: 1-‏Edimax MIMO XR BR-6216Mg 2- ‏Edimax MIMO nMax BR-6504n 3- ‏Linksys WRT54GL 54Mbps איזה עדיף מבין השלושה? והאם ההבדל הוא משמעותי או שעדיף ללכת על הזול מביניהם? אני רק חייב לציין שהראוטר יהיה במקלט והבית הוא קומה אחת

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום. עד עכשיו הייה לי ראוטר בזק סימנס שלא ממש סיפק אותי ועכשיו אני רוצה להחליף אותו למשהו חזק. הבעייה היא שהקולט usb שיש לי במחשב השני הוא בתקן g. לכן השאלה היא אם הקליטה אצלו תהיה יותר חזקה אם אני אקח את ה6504n מאשר 6216. חוץ מזה ההבדל הוא 45 שקל, לכן אני שואל אם ההפרש שווה את זה כי אולי אני אחליף בעתיד את המתאם לכזה בתקן n

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by L0M,

שלום לכולם יש לי את BR-6542N שבקושי מגיע למהירות 80 מ"ב ובמחשב השני ל-50 מ"ב ע כבל CAT 7 הנתב עד 100 מ"ב קווי אני בבזק T100 ו-NETVISION אני מרגיש איטיות השאלה שלי איזה מהם מומלץ כי חשוב לי חיבורים של 1 גיגה ולא כל כך חשוב AC העל חוטי אבקש תשובה מקצועית יכול להית גם נתב אחר מימה שצוין למעלה בנושא בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by wow,

אני מחובר ב-NGN 10 מגה ואני מחפש ראוטר טוב לאחר שה-WRT-54GL מת. חשבתי על D-Link DIR-655 אבל אחרי בירור קצר באינטרנט אני רואה שהוא לא תומך בקושחה DD-WRT שמעתי המון דברים טובים על הראוטר הזה אז השאלה שלי היא האם החיסרון של זה שאי אפשר להתקין עליו את הקושחה DD-WRT הופכת את הקנייה שלו ללא כדאית ועדיף ללכת על ראוטר אחר או שברמתו של הראוטר הזה אין לי צורך ב-DD-WRT. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. ה- TP-Link Archer C8 עולה קצת מעל 500ש"ח, ה- Netgear Nighthawk R7000 עולה קצת מעל 700ש"ח. מה דעתכם ?

• 17 תגובות
    • 5.5k צפיות
  16. אני מתכנן לקנות את ה-mini 311 של compaq שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ולשחק WOW בשביל זה אני צריך גם אינטרנט סלולארי ואני מתלבט בין פלאפון שמציעה את החיבור הכי מהיר אבל עם הגבלת נפח, או סלקים שהיא ללא הגבלת נפח אבל חיבור פחות מהיר. ביחס לצרכים שלי, על מה אתם ממליצים לי ללכת?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מי עדיף ? (אבטחה מהירות וכו'). תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, אחרי המלצות אני מתלבט כרגע בין ה-TP-Link Archer VR600 ל-TP-Link Archer AX20 AX1800 כנתב יחיד בדירה (כ-110 מ״ר) ואני מתקשה להגיע להחלטה... על-פניו ה-AX20 בעל נתונים יותר טובים, WiFi 6 (למרות שכרגע לא דחוף לי הפיצ׳ר הזה) ובאייבורי מוצע במחיר דומה אחרי הנחה... למרות זאת רוב ההמלצות שראיתי מבעלי פרטנר פייבר הן ל-VR600... שווה לי לנצל את המבצע באייבורי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by iveco,

אני שונא את הוט אבל לבזק יש מגבלה באיזור שלי עד 50 מגה אין 100 מגה ובהוט יש 200 מגה , אני ממש מתלבט אם לקחת תשתית הוט + הוט נט ב 106 שקל כולל ראוטר לחודש או לקחת בזק + אקספון ב 69 לחודש ולהסתפק ב 40/50 מגה מה אתם אומרים ?

20. Started by ori-silver,

1) איזה מן האופציות יותר עדיפה??? א.להתחבר לתשתית בזק 2.5 מגה בהתחייבות לשנה ב-60 שקל לחודש ולשלם גם 50 שקלים על החזקת קו+כל השיחות שמעבר(הוט\פלאפונים\בזק)......... ב.להתחבר לתשתית כבלים 3 מגה במחיר של 80 שקל בהתחייבות לשנה ולשלם 59 על קו הוט שמקנה לי כל חודש 2000 דקות לקווי בזק\הוט חינם וכל השיחות שמעבר או שיחות לפלאפונים בתשלום...... 2)שמעתי שבכבלים אני לא מקבל את המהירות המובטחת לי יש אמת בדבר? 3)במידה ואני מוריד באינטרנט כבלים ובמקביל אני מדבר בטלפון כבלים תיהיה האטה בהורדה?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by prtnml234se,

צריך ראוטר ל100 מגה של בזק (כלומר תומך VDSL2) ומתלבט בין כמה אני לא מבין בזה, רוצה ראוטר מספיק טוב שייעבוד לפחות כמה שנים הבנתי שצריך לשים לב לתקנים ולפרופילים אבל לא בטוח מה רלוונטי ל100 מגה D-Link DSL-224: תקנים b/g/n, פרופיל 30a D-Link DSL-245GR: תקנים b/g/n/a/ac, פרופיל 35b TP-Link Archer VR400: תקנים b/g/n/a/ac, פרופיל 17a מה אתם אומרים ??

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  22. היי, מה עדיף מבחינת עלות/תועלת? בארץ משתמשים בכלל בAC? מכשירים חדשים (סלולרי למשל) שתומכים ב-AC, יתמכו לאחור גם ב-N?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. כרגע יש לי ECI B-FOCuS 270pr ואני רוצה להחליף אותו מכיוון שיש לי מספר בעיות שלא נפתרו וזה המפלט האחרון. חשבתי על ECI B-FOCuS 312+ אבל תכלס מה ההבדל בין שני הדגמים האלו? כי לפי מה שהבנתי הוא יותר טוב מה- 270 ובכלל, מצויין. הבנתי שגם המודמים של אלקטל טובים מאוד 510/speed touch, מה אתם אומרים עליהם?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  24. Started by GamePad,

מצטער, אני מניח שהנושא כבר טחון, אבל.. נגמרת לי החבילה ואני מתלבט בין 014 לנטויז'ן המחירים כמעט זהים ככה שזה לא משנה מצד אחד אמרו לי שהפורטים חסומים בנטויז'ן לטורנטים ואימיול מצד שני אני עובד איתם כבר המון זמן ואף פעם לא היו בעיות של ממש ונתנו לי אחלה תמיכה. מצד שלישי ההורדות באמת איטיות יותר לאחרונה, אפילו בטורנטים עם המון סידרים. מצד רביעי אני לא מכיר את 014... ??? בקיצור, מי שיש לו נסיון וידע ויכול לעזור.. תודה

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  25. אהלן חבר'ה בבזק אמרו לי שאלה הראוטרים שיש להם או netgear DGN2200 בתקן N או D-link 2650U בתקן G אני לא ממש מבין בזה אני רק יודע שאני חייב טווח קליטה טוב! איזה לדעתכם עדיף לי? המהירות שלי תהיה או 5MB או 10 לא סגור עדיין. הטכנאי אמור להגיע בקרוב אז ככה שזה די דחוף. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים