רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
על מנת לחבר את הפלייסטיישן לרשת, אני נדרש לחבר את הקונסולה לראוטר. על מנת לא לחבר ראוטר נוסף על זה הקיים (גם הוצאה כספית מיותרת וגם עלול ליצור התנגשות) אני רוצה להשתמש בראוטר הקיים. 2 שאלות: 1. בראוטר הקיים, היציאה הנוספת הקיימת היא USB. האם יש כבל רשת שהוא צד אחד USB וצד שני כניסת רשת רגילה (לפלייסטיישן)? 2. אם לא חיבור כנ"ל, ומכיוון שבראוטר יש כאמור רק יציאה אחת, הומלץ לי לקנות מפצל לראוטר ולחבר למפצל גם את המחשב וגם את הקונסולה. מישהו יכול להפנות אותי היכן לקנות מפצל כזה, וכמה עולה?
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף את המפצלים אצלי בבית ולהוסיף מנחת לפני המודם. לחכות לטכנאי של הוט שיבוא ויגיד לי שמבחינתו העוצמות תקינות לא בא בחשבון ולכן אני רוצה המלצות לחברה שמייצרת מפצלים ומנחתים איכותיים. על הדרך אשמח לקבל המלצה ללוחץ. תודה
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
NETGEAR 5-Port Gigabit Ethernet 10/100 / 1000Mbps Switch GS205 עדיף על פני TPLINK ועל DLINK ? השימוש: חיבור בכבל רשת ממיר פרטנר,סטרימר שיומי, ממיר יס תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
איך אפשר לפצל תקע רשת יחיד לחיבור של שני מחשבים במקביל לאותו התקע (התקע מחובר בסופו של דבר להאב מרכזי מרוחק מהתקע עצמו). יש אפשרות לעשות דבר שכזה ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין להקים רשת אתרנט ע"ג החשמל, וצריך בחלק מהמקומות יותר מנקודת אתרנט אחת. לא מצאתי בארץ מתאם עם שתי יציאות LAN, ופתאום נתקלתי במפצל הזה. האם זה משהו שיכול להתאים לפיצול LAN לשני מכשירים שונים (ממיר סלקום ו xbox)? (למיטב הבנתי צריך HUB או switch - אבל אולי דברים השתנו...) תודה רבה, אייל
-
- 8 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב שיתפקד כשרת עם 5 משתמשים בלבד לעבודת חשבשבת בלבד. כרגע מותקן על השרת הנוכחי SBS 2003. התקציב הוא 4000-5000ש"ח. כיום זה המפרט :Processor: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz Frequency: 2.8 GHz Amount of RAM: 2048 MB המחשב שהיום קיים ישן כבר מאוד ולא מהיר במיוחד אך חשוב לציין שעדיין עובדים איתו כך שאני לא רואה סיבה להשקיע בשרת מאוד יקר. ראיתי את מגוון מחשבי המותג אך לצערי אבדתי בין כל הדגמים והקונפיגורציות-לפי המחירים שראיתי IBM קצת יקר בגלל זה אני נוטה לכיוון של HP. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות מפרסים כאלה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרבה יותר טוב מחיבור L2TP שלא מגרד את ה 55... השאלה אם גיימר מופעל ב 014 עם חיבור PPTP
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי חיפושים רבים, מצאתי סוף סוף אתר שפותר את כל בעיות העברית ההפוכה, ג'יבריש וכל הבלאגן הזה! יש עוד כמה אתרים בודדים כאלה אבל הם לא עשו את העבודה... בקיצור, האתר הזה ממיר ג'יבריש מכל מיני סוגים, עם עברית מוזרה והפוכה, אפילו אם היא משולבת עם אנגלית, ממש הכול. הכתובת שלו היא: http://www.pixiesoft.com/flip
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
על הנייר המתאם סיבים והראוטר מתאימים למהירות 1 גיגה ביט יש משהו שאני מפספס ? עולה 200 שקל , ה WIFI לא מעניין אותי , יכול להיות שהמעבד חלש מדי ? כפול ליבה 800 מגה הרץ הזיכרון נמוך מדי 128 מ"ב או שה ROM קטן מדי 16 מגה אני יודע שזה נורא בסיסי אבל השימוש יהיה אינטרנט בעיקר ושויתוף קבצים . פרטים : ראוטר = Cudy WR1300-IL המתאם סיבים = Cudy MC220
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש ראוטר שיהיה שרת מדפסות וגם שאני אוכל לחבר אליו כונן קשיח מצאתי אחד .... מה דעתכם עליו לפניי רכישה ? http://yevuanim.com/?prod=489
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי מחשב עבודה שממנו אני עושה פרוייקטים שלי ועבודות. סרקתי את המחשב ואני מגלה שיש עליו פורטים פתוחים 1000, 1001. בדקתי עליהם קצת באינטרנט ומסתבר שזה טרוייאן או משהו כזה. אני בטוח ב99.9% שמישהו פרץ לי ואני יכול לנחש מי. העניין הוא שאין לי הוכחות לכך. איך אני בודק את הלוגים של המחשב ורואה אם באמת התקיימה פריצה? תודה רבה חברים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חלק או כל MSAG של Teledata B1000 יש לו בעיית מהירות לחול (חיבורים עם לייטנסי גבוה) זה גורם לכך שבחיבור בודד מחול הורדה בסשן יחיד מוריד רק על 5Mbit. רקע (בקצרה, כן זה בקצרה). המרחק שלי מה MSAG הוא 270 מטר, והנתוני סנכרון שלי הוא מקסימום של 103 DS ו43 US. מלפני שנה בערך שעברתי לחבילה של 100 מגה שמתי לב לבעיית מהירות מחול. בארץ הייתי מקבל 93 מגה בבדיקת מהירות אצל 014. אבל לחול לא הייתי מצליח לעבור את ה5 מגה בסשן בודד, ותמיד האשמתי את הספקית. בזמן שאנשים אחרים לא היה להם את הבעייה עם אותו ספק להוריד מחול, גם עם היוזר שלי. בסופו של דבר דפקתי את היד על השולחן ואמרתי, עד כאן! אני רוצה לדעת מה הולך כאן. התחלתי בשלל בדיקות, דיברתי עם הספק וניסינו המון יוזרים גם גיימר גם ב…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עברתי מבזק בינלאומי לטריפל סי כפי שהמליצו לי ב-HWZONE, והגדילו לי גם את מהירות החיבור ל-5 מגה (החיבור הוא עם חייגן ותשתית של הוט), במחיר זול יותר מה-2.5 שהיה לי לפני כן, גם בהוט וגם בספק. אלא מה: כעת, כאשר אני מפעיל סרטונים ביוטיוב, למשך מספר השניות הראשונות הסרטונים נטענים כביכול במהירות האופטימלית (5 מגהביט), ולאחר כמה שניות מהירות מהירות הטעינה יורדת ללא יותר מ-1 מגה ביט מקסימום כאשר זה גם לא טוען באופן רציף (פולסים, בדומה למה שהיה בבזב"ל). איך זה יכול להיות? למה זה קורה? למה בעיית מהירות הטעינה לא נפתרה? עריכה: כולם פה אמרו שטריפל C הם הכי טובים.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחשב לכאורה תקין. עליו XP עדכנית ומעודכנת. נתב TP LINK פשוט מחובר למודם כבלים מוטורולה 4200. הנתב עבד כל הזמן מחובר למחשב ישן עם כבל רשת, והועבר למחשב אחר. כרטיס רשת על הלוח מקבל IP מהנתב ומחדש IP ממנו בלי בעיה. מתאם רשת אלחוטי בחיבור USB מקבל IP מהנתב ומחדשו בלי בעיה. מצב א: כבל רשת לנתב לא מחובר. התקן מתאם אלחוטי מחובר ועובד. כשפותחים דפדפן IE - הכל בסדר. מצב ב: התקן מתאם אלחוטי לא מחובר. כשמחברים כבל רשת לנתב יש לכרטיס הרשת IP תקין מהנתב אבל אין גישה לאף אתר ולאף כתובת. נדרש חיבור ישיר בכבל רשת. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. הראוטר שלי- נמצא בצד אחד של הבית ומחובר קווי לנייח בלי בעיות. בצד השני של הבית יש לפטופ שמחובר לטלוויזיה שקולט סיגנל מאוד מאוד חלש. אין אפשרות לחבר את הלפטופ בצורה קווית, וגם ניסיתי להוסיף wireless adapter וזה לא עזר. מצד שני, אין גם אפשרות לקרב את הראוטר ללפטופ, והמרחק ביניהם רב. רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/144/106.html http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/144/244.html מצורף כתבה שבמקרה קראתי על ביטול ספק אינטרנט וספק תשתית דברים שרק : 1.הביא את הלקוחות לעלויות בשמיים ( ויוזיל בעתיד עלות כספית ) 2. ספקי אינטרנט חוסמות אינטרנט ברוחב פס לחו"ל כדי לחסוך להם בעלויות וגריפת רווח כספי לכיסם ( העתיד האחריות רק על ספק אחד ) 3. ספקי האינטרנט יהיו בעתיד בעלי כסף גדול יותר ללא חלוקת רווחיהן עם ספקי אינטרנט ( כך יפתחו מהירויות ושירותים טובים יותר ) מי בעד
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הנתונים הם לחבילה של 2.5MB, הם נראים טוב? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת עם ראוטר אלחוטי ויש עוד רשת שנקרה ל X גם עם ראוטר אלחוטי אך ניתן ליראות מה ה IP של המחשב ברשת השניה )
-
- 13 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
יש שרת של איזה שהוא משחק שדרכו אפשר לשחק במשחק ברשת. אני רוצה לדעת את הIP שלו לדוגמא, כדי לחסום את הגישה לשרת ולמשחק ע"י הראוטר. יש תוכנה שבודקת איזה IP נכנסים לך למחשב או משהו כזה כדי לגלות את הIP של השרת? תודה, אני מקווה שזה מספיק מובן...
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול...בניתי קובץ HTML שמכיל את כל הפייבוריטס שלי על מנת שאני אוכל להיכנס אליהם מכל מקום בעולם... העניין הוא שאני מחפש מקום ברשת וכתובת יחסית קצרה אם אפשר בחינם... האם תוכלו לעזור... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המתג הנ"ל. אין לו חיבור קונסולה ואני לא יודע איך אפשר להתבר אליו על מנת לשים לו כתובת ניהול. הרשת היא רשת עם DHCP והמתג עובד כמו סוויטש פשוט. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך למצוא אתר או בלוג עם תמונות שנפתח על אדם ללא הסכמתו?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כרטיס רשת מסוג- 3Com EtherLink XL 10/100 PCI For Complete PC Management NIC (3C905C-TX) ואני מחפש בנרות דריבר אשר יתאים למערכת הפעלה win98. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בחיפושים. :-*
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי, לאחרונה דיי התבאסתי מהשירות העגום של נטוויזון למרות שאני נמצא שם 5+ שנים וגם בנוסף אני דיי משלם יקר על הספק. ראיתי את הפירסומת של הוט(טריפל הוט) הם הציעו לי, קו טלפון בייתי ללא הגבלה, טלווייזיה פתוחה עם כמה ערוצי HD וכל מה שאני בד"כ צריך לראות ותשתית של 30MBps ב330 ש"ח לחודש. וספק אני חשבתי על הוטנט של 30MBps ב20 ש"ח לחודש. אני משלם לקו טלפון של בזק + השיחות בבמוצע: 280 ש"ח. בנוסף לקו טלפון אני משלם 100 ש"ח לבזק כתשתית על 5MBps. ספק אינטרנט - לנטווייזון - 46 ש"ח. איך הוט מהנסיון האישי שלכם? מצאתי הרבה דעות באינטרנט שאומרים שהוט יש להם חרא שירות לקוחות ולא להתקרב אליהם. איך התשתית שלהם? יציבה? בנוגע להוטנט, איך השירות? אני באמת יקבל את ה30MBps שלי בתוצאות הבדיקת מהיר…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-