רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
על הנייר המתאם סיבים והראוטר מתאימים למהירות 1 גיגה ביט יש משהו שאני מפספס ? עולה 200 שקל , ה WIFI לא מעניין אותי , יכול להיות שהמעבד חלש מדי ? כפול ליבה 800 מגה הרץ הזיכרון נמוך מדי 128 מ"ב או שה ROM קטן מדי 16 מגה אני יודע שזה נורא בסיסי אבל השימוש יהיה אינטרנט בעיקר ושויתוף קבצים . פרטים : ראוטר = Cudy WR1300-IL המתאם סיבים = Cudy MC220
-
- 2 תגובות
- 227 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש ראוטר שיהיה שרת מדפסות וגם שאני אוכל לחבר אליו כונן קשיח מצאתי אחד .... מה דעתכם עליו לפניי רכישה ? http://yevuanim.com/?prod=489
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי מחשב עבודה שממנו אני עושה פרוייקטים שלי ועבודות. סרקתי את המחשב ואני מגלה שיש עליו פורטים פתוחים 1000, 1001. בדקתי עליהם קצת באינטרנט ומסתבר שזה טרוייאן או משהו כזה. אני בטוח ב99.9% שמישהו פרץ לי ואני יכול לנחש מי. העניין הוא שאין לי הוכחות לכך. איך אני בודק את הלוגים של המחשב ורואה אם באמת התקיימה פריצה? תודה רבה חברים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חלק או כל MSAG של Teledata B1000 יש לו בעיית מהירות לחול (חיבורים עם לייטנסי גבוה) זה גורם לכך שבחיבור בודד מחול הורדה בסשן יחיד מוריד רק על 5Mbit. רקע (בקצרה, כן זה בקצרה). המרחק שלי מה MSAG הוא 270 מטר, והנתוני סנכרון שלי הוא מקסימום של 103 DS ו43 US. מלפני שנה בערך שעברתי לחבילה של 100 מגה שמתי לב לבעיית מהירות מחול. בארץ הייתי מקבל 93 מגה בבדיקת מהירות אצל 014. אבל לחול לא הייתי מצליח לעבור את ה5 מגה בסשן בודד, ותמיד האשמתי את הספקית. בזמן שאנשים אחרים לא היה להם את הבעייה עם אותו ספק להוריד מחול, גם עם היוזר שלי. בסופו של דבר דפקתי את היד על השולחן ואמרתי, עד כאן! אני רוצה לדעת מה הולך כאן. התחלתי בשלל בדיקות, דיברתי עם הספק וניסינו המון יוזרים גם גיימר גם ב…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עברתי מבזק בינלאומי לטריפל סי כפי שהמליצו לי ב-HWZONE, והגדילו לי גם את מהירות החיבור ל-5 מגה (החיבור הוא עם חייגן ותשתית של הוט), במחיר זול יותר מה-2.5 שהיה לי לפני כן, גם בהוט וגם בספק. אלא מה: כעת, כאשר אני מפעיל סרטונים ביוטיוב, למשך מספר השניות הראשונות הסרטונים נטענים כביכול במהירות האופטימלית (5 מגהביט), ולאחר כמה שניות מהירות מהירות הטעינה יורדת ללא יותר מ-1 מגה ביט מקסימום כאשר זה גם לא טוען באופן רציף (פולסים, בדומה למה שהיה בבזב"ל). איך זה יכול להיות? למה זה קורה? למה בעיית מהירות הטעינה לא נפתרה? עריכה: כולם פה אמרו שטריפל C הם הכי טובים.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחשב לכאורה תקין. עליו XP עדכנית ומעודכנת. נתב TP LINK פשוט מחובר למודם כבלים מוטורולה 4200. הנתב עבד כל הזמן מחובר למחשב ישן עם כבל רשת, והועבר למחשב אחר. כרטיס רשת על הלוח מקבל IP מהנתב ומחדש IP ממנו בלי בעיה. מתאם רשת אלחוטי בחיבור USB מקבל IP מהנתב ומחדשו בלי בעיה. מצב א: כבל רשת לנתב לא מחובר. התקן מתאם אלחוטי מחובר ועובד. כשפותחים דפדפן IE - הכל בסדר. מצב ב: התקן מתאם אלחוטי לא מחובר. כשמחברים כבל רשת לנתב יש לכרטיס הרשת IP תקין מהנתב אבל אין גישה לאף אתר ולאף כתובת. נדרש חיבור ישיר בכבל רשת. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. הראוטר שלי- נמצא בצד אחד של הבית ומחובר קווי לנייח בלי בעיות. בצד השני של הבית יש לפטופ שמחובר לטלוויזיה שקולט סיגנל מאוד מאוד חלש. אין אפשרות לחבר את הלפטופ בצורה קווית, וגם ניסיתי להוסיף wireless adapter וזה לא עזר. מצד שני, אין גם אפשרות לקרב את הראוטר ללפטופ, והמרחק ביניהם רב. רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/144/106.html http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/144/244.html מצורף כתבה שבמקרה קראתי על ביטול ספק אינטרנט וספק תשתית דברים שרק : 1.הביא את הלקוחות לעלויות בשמיים ( ויוזיל בעתיד עלות כספית ) 2. ספקי אינטרנט חוסמות אינטרנט ברוחב פס לחו"ל כדי לחסוך להם בעלויות וגריפת רווח כספי לכיסם ( העתיד האחריות רק על ספק אחד ) 3. ספקי האינטרנט יהיו בעתיד בעלי כסף גדול יותר ללא חלוקת רווחיהן עם ספקי אינטרנט ( כך יפתחו מהירויות ושירותים טובים יותר ) מי בעד
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הנתונים הם לחבילה של 2.5MB, הם נראים טוב? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת עם ראוטר אלחוטי ויש עוד רשת שנקרה ל X גם עם ראוטר אלחוטי אך ניתן ליראות מה ה IP של המחשב ברשת השניה )
-
- 13 תגובות
- 10k צפיות
-
-
יש שרת של איזה שהוא משחק שדרכו אפשר לשחק במשחק ברשת. אני רוצה לדעת את הIP שלו לדוגמא, כדי לחסום את הגישה לשרת ולמשחק ע"י הראוטר. יש תוכנה שבודקת איזה IP נכנסים לך למחשב או משהו כזה כדי לגלות את הIP של השרת? תודה, אני מקווה שזה מספיק מובן...
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול...בניתי קובץ HTML שמכיל את כל הפייבוריטס שלי על מנת שאני אוכל להיכנס אליהם מכל מקום בעולם... העניין הוא שאני מחפש מקום ברשת וכתובת יחסית קצרה אם אפשר בחינם... האם תוכלו לעזור... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המתג הנ"ל. אין לו חיבור קונסולה ואני לא יודע איך אפשר להתבר אליו על מנת לשים לו כתובת ניהול. הרשת היא רשת עם DHCP והמתג עובד כמו סוויטש פשוט. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך למצוא אתר או בלוג עם תמונות שנפתח על אדם ללא הסכמתו?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כרטיס רשת מסוג- 3Com EtherLink XL 10/100 PCI For Complete PC Management NIC (3C905C-TX) ואני מחפש בנרות דריבר אשר יתאים למערכת הפעלה win98. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בחיפושים. :-*
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי, לאחרונה דיי התבאסתי מהשירות העגום של נטוויזון למרות שאני נמצא שם 5+ שנים וגם בנוסף אני דיי משלם יקר על הספק. ראיתי את הפירסומת של הוט(טריפל הוט) הם הציעו לי, קו טלפון בייתי ללא הגבלה, טלווייזיה פתוחה עם כמה ערוצי HD וכל מה שאני בד"כ צריך לראות ותשתית של 30MBps ב330 ש"ח לחודש. וספק אני חשבתי על הוטנט של 30MBps ב20 ש"ח לחודש. אני משלם לקו טלפון של בזק + השיחות בבמוצע: 280 ש"ח. בנוסף לקו טלפון אני משלם 100 ש"ח לבזק כתשתית על 5MBps. ספק אינטרנט - לנטווייזון - 46 ש"ח. איך הוט מהנסיון האישי שלכם? מצאתי הרבה דעות באינטרנט שאומרים שהוט יש להם חרא שירות לקוחות ולא להתקרב אליהם. איך התשתית שלהם? יציבה? בנוגע להוטנט, איך השירות? אני באמת יקבל את ה30MBps שלי בתוצאות הבדיקת מהיר…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי LENOVO חדש, אני מנסה להתחבר לראוטר האלחוטי שלי בבית (NETGEAR) ואני לא מצליח. המחשב עובד עם כל ראוטר אלחוטי אחר והראוטר עובד עם מחשבים אלחוטיים אחרים שלי. בתמיכה של NETGEAR הציעו לי להוריד את כל ה FOREWALL. ככל שאני יודע אין FIREWALL והיחידי שקיים הוא של WINDOWS .גם כשאני מוריד את הנ"ל אין אלחוטי. האם יכול להיות שמתחבא שם FIREWALL שהותקן מראש (המחשב הותקן מראש ב LENOVO) ואיך אני מוצא אותו? תודה מראש רן
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כרטיס רשת מסוג N PCI שהוא LOW PROFILE (כלומר שגם הוא וגם התופסן שלו נמוכים) איפה אני יכול להשיג? ודרך אגב שאלה נוספת האם כרטיס רשת PCI יותר טוב מUSB? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שמציגה כתובת MAC של כרטיס רשת של מחשב באינטרנט לפי הכתובת IP שלו. אני מתכוון שאני רוצה למצוא כתובת MAC של מחשב, לא לפי כתובת IP של רשת מקומית, אלא לפי כתובת IP אמיתית. המחשב לא נמצא ברשת מקומית ביחד עם המחשב שלי, אלא מדובר במחשב מרוחק עם חיבור אינטרנט מהיר (ADSL/כבלים). אני צריך את התוכנה לצורך הגנה על רשת מקומית, באמצעות חסימת מחשב ספיצפי. יש בכלל אפשרות כזאת?
-
- 11 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל לינק לתוכנת ההתקנה של הנתב ממי שיש לו את הנתב הנ"ל ויודע היכן באתר החברה חבויה התוכנה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שאני מתחבר לאינטרנט (ADSL) באמצעות מודם חיצוני (ECI), אני מקבל הודעה שמהירות החיבור היא 10Mbps (בבלון למטה). המהירות הזו לא נשמעת הגיונית וגם קצב ההורדה לא מגיע אליה, ואני משער שזו מהירות החיבור בין המודם לכרטיס הרשת, ולא מהירות החיבור לאינטרנט. השאלה היא איך אפשר לדעת באיזו מהירות באמת המודם מחובר (אני יודע שמודמים פנימיים מראים מהירות בבלון למטה שמתחברים). בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , יש לנו בבית ראוטר וכמעט כל המחשבים פרט לאחד שהוא אלחוטי מחוברים עם כבל לראוטר . שאני הולך ל "מקומי ברשת" ולחוץ על "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" הוא מראה לי את המחשבים שמחוברים . כשאני רוצה להכנס לאחד המחשבים כידי לראות את הקבצים שהוא משתף , קופץ חלון שרשום את שם המחשב שאני רוצה להכנס אליו והוא מבקש ממני סיסמא . עכשיו השאלה שלי איך אני מוצא את הסיסמא הזאת ? מפני שאחי לא עשה שום סיסמא והוא לא יודע איך אפשר למצוא אותה . תודה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
האם רציתם לגלות איזה פורט פתוח במחשב ? האם רציתם לגלות איזה פורט פתוח כאשר רץ במחשב משחק ואז לנסות ולהפנות אותו בעזרת ניתוב ב-Router ישירות למחשבכם? ובכן אחד הכלים המקצועיים הוא השימוש בעזרת Netstat -an ועוד מספר פרמוטציות של סוויצ'ים. אבל כאן: http://www.petri.co.il/quickly_find_local_open_ports_gui.htm תמצאו כלים פשוטים יותר ואני מניח יעילים יותר. שימו לב מדובר בכלים פשוטים קטנים וכמובן חינמים.
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
עריכה: לא רציתי לפתוח נושא חדש אז שיניתי את הכותרת שלום, לפני כמה ימים אבא שלי קנה את הראוטר הזה http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=107&catcode=67 ויש לי את המודם b-fucus ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט הגדרתי לפי המדריך שיש בדיסק ולפי המדריך שבאתר ולא עזר לחצתי connect וקיבלתי הודעת שגיאה שאין אפשרות להתחבר לאינטרנט :-\ מישהו יכול לעזור לי ? תודה מראש וחג שמח עריכה: אני מחובר דרך ADSL של ברק 1.5 מגה ועוד דבר אם אני מחבר עוד מחשב לא צריך לעשות כלום חוץ מלחבר את הכבל רשת נכון ?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בבית הורי יש מחשב שאינו מחובר לאינטרנט. במרחק קו אוירי של פחות מ-150 מ' (אולי 120 מ') מהם גר אחי שיש לו רשת WIFI עם נתב של HOT. הרעיון שלי הוא לרכוש אנטנה שתאפשר גלישה באינטרנט מהמחשב בבית הורי ע"ג רשת ה-WIFI של אחי. (כמו למשל אולי זאת: http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=2058 או זאת(?): http://dx.com/p/alfa-1200mw-802-11b-g-n-long-range-54mbps-usb-2-0-wifi-wireless-network-adapter-w-antenna-green-72140 ) האם ועד כמה זה אפשרי? ואם כן איזה אנטנה עלי לרכוש? נתונים פיזיים נוספים שיכולים להיות רלוונטיים: - המחשב בבית הורי נמצא בחדר שיש לו חלון ממנו ניתן לראות את חלון הסלון של אחי. - הנתב בבית אחי נמצא בחדר פנימי יותר כך שהאות צריך לעבור אצלו קיר פנימי בנוס…